Хубава храна днес, аз още се точа на тази Ескуиза - ти коя си вземаш нискомаслената ли? Мисля, да я вкарам и в моето меню, то като сирене ли е? Склонна ли си да опиташ сметана или имаш страх?
Мнението беше редактирано от S_L на 15.02.10 18:20.
15.02.10
18:29
казано от S_L на 15.02.10, 18:16:
Хубава храна днес, аз още се точа на тази Ескуиза - ти коя си вземаш нискомаслената ли? Мисля, да я вкарам и в моето меню, то като сирене ли е?
Да,днес ъсм доволна от себе си :)
S_L да,това си е сирене.Ескуизата ми харесва най-много.Опитах Рикота,Котидж,но най-ми допада като вкус Ескуизата.Взимам я Фитлайн-0.2%.Вчера ходих до Метро и взех пак такова - 0.2%,ама с подправки.И то не е лошо,ама стандартното всякаш е по-хубаво..въпрос на вкус.
казано от irenaiv на 15.02.10, 18:29:
казано от S_L на 15.02.10, 18:16:
Хубава храна днес, аз още се точа на тази Ескуиза - ти коя си вземаш нискомаслената ли? Мисля, да я вкарам и в моето меню, то като сирене ли е?
Да,днес ъсм доволна от себе си :)
S_L да,това си е сирене.Ескуизата ми харесва най-много.Опитах Рикота,Котидж,но най-ми допада като вкус Ескуизата.Взимам я Фитлайн-0.2%.Вчера ходих до Метро и взех пак такова - 0.2%,ама с подправки.И то не е лошо,ама стандартното всякаш е по-хубаво..въпрос на вкус.
А доколкото съм гледала съдържанието на другите /не 0.2%/, масленстта е към 25, или греша? Избягваш ли да си вземаш от тях? А сметаната?
15.02.10
18:36
Уф,не помня вече какви бяха,но да-другите 2 бяха по-маслени,за сметка на въглехидрата.А тук е обратното.Ама пък и вкуса е коренно различен.Котидж и Рикота за мен като вкус са ...дъвчеш,пък никакъв вкус няма.Докато Ескуизата си е вкусна.Искаш ли да ти дам хранителните ст-ти на Ескуизата?Сметана не съм се “престрашила” още да ям.Поли/инис/ и тя много ми я хвали....коя сметана е хубава?
казано от irenaiv на 15.02.10, 18:36:
Уф,не помня вече какви бяха,но да-другите 2 бяха по-маслени,за сметка на въглехидрата.А тук е обратното.Ама пък и вкуса е коренно различен.Котидж и Рикота за мен като вкус са ...дъвчеш,пък никакъв вкус няма.Докато Ескуизата си е вкусна.Искаш ли да ти дам хранителните ст-ти на Ескуизата?Сметана не съм се “престрашила” още да ям.Поли/инис/ и тя много ми я хвали....коя сметана е хубава?
Ами те тук всички които са на ВМ умеят да “облъчват”, както Венци се изрази веднъж. Аз се престраших да я опитам и наистина много ми хареса, особенно в комбинация с яйца. Опитай по малко като за начало. Иначе съм си вземала на Бор Чвор /20%/ и никак не е лоша. Бях пробвала и Елби /30%/, но тя по не ми хареса..Да кажи ми за Екскуизата стойностите, не че не мога да ги видя на life.. :)
15.02.10
18:46
казано от S_L на 15.02.10, 18:41:
казано от irenaiv на 15.02.10, 18:36:
Ами те тук всички които са на ВМ умеят да “облъчват”, както Венци се изрази веднъж. Аз се престраших да я опитам и наистина много ми хареса, особенно в комбинация с яйца. Опитай по малко като за начало. Иначе съм си вземала на Бор Чвор /20%/ и никак не е лоша. Бях пробвала и Елби /30%/, но тя по не ми хареса..Да кажи ми за Екскуизата стойностите, не че не мога да ги видя на life.. :)
Нищо,аз пак ще ги напиша ;-)
в 100гр:
64 кал.;
протеин-11гр.
карбс-4.5гр.
фат- 0.2гр.
казано от irenaiv на 15.02.10, 18:46:
Нищо,аз пак ще ги напиша ;-)
в 100гр:
64 кал.;
протеин-11гр.
карбс-4.5гр.
фат- 0.2гр.
Добре са, но тъй като ще залагам на по-мазно бих си взела от другата високомазнинната която е, ще ти кажа впечатленията си и от нея.. :)
16.02.10
19:17
Здравейте!
Днес вече започва да се усеща предстоящото затопляне : ))Да идва вече хубавото времеце...любим сезон ми е пролетта :)
И така,днес:
Храната:
08.00 - 35гр,протеин;
10.30 - 1 портокал;
12.30 - кебап с 200гр.свински,100гр.сирене;
16.30 - протеинов бар;
19.00 - тренировка;
20.30 - 2 мандарини,1 портокал,30гр.протеин;
21.30 - 150гр.пилешки филета,лютеница без захар,Ескуиза;
Тренировката:
Отпади - 4 х 6/крак - 10кг.дъмбел/ръка;
Клекове - 4 х 6 - 32кг.;
Суинг с дъмбел - 4 х 10 - 16кг.;
Сумо тяга - 4 х 6 -37кг.;
Ренегатско - 4 х 10 - 8кг./ръка.;
Планкове-страничен/с усукване/ + преден х 2 - до отказ;
Добавки:3капс.зелен чай,2 капс Омега3,2с.л. ленено семе,1бр.хром пикулинат,3бр.БЦАА;
Това е за днес : )
Мнението беше редактирано от irenaiv на 16.02.10 19:19.
казано от irenaiv на 16.02.10, 19:17:
Здравейте!
Днес вече започва да се усеща предстоящото затопляне : ))Да идва вече хубавото времеце...любим сезон ми е пролетта :)
И така,днес:
Храната:
08.00 - 35гр,протеин;
10.30 - 1 портокал;
12.30 - кебап с 200гр.свински,100гр.сирене;
16.30 - протеинов бар;
19.00 - тренировка;
20.30 - 2 мандарини,1 портокал,30гр.протеин;
21.30 - 150гр.пилешки филета,лютеница без захар,Ескуиза;Тренировката:
Отпади - 4 х 6/крак - 10кг.дъмбел/ръка;
Клекове - 4 х 6 - 32кг.;
Суинг с дъмбел - 4 х 10 - 16кг.;
Сумо тяга - 4 х 6 -37кг.;
Ренегатско - 4 х 10 - 8кг./ръка.;
Планкове-страничен/с усукване/ + преден х 2 - до отказ;Добавки:3капс.зелен чай,2 капс Омега3,2с.л. ленено семе,1бр.хром пикулинат,3бр.БЦАА;
Това е за днес : )
Рени защо не закусваш с храна? Виж колко по-силна си станала, като хапваш повече. И за женските проблеми ще ти помогне. Мани ги тези заместители на храна.
17.02.10
05:13
Дива,вчера нямах нищо за закуска,затова така.
Ей сега яйца със сирене ще си правя :-P
17.02.10
06:55
казано от Лазар Радков на 14.02.10, 16:27:
diva,
програмата не може да бъде де-активирана, понеже се включва и изклюва на подсъзнателно ниво. Като всяка програма обаче - има своите копчета, които я активират. Можеш да ги откриеш, но вместо да се опитваш да ги премахнеш, е къде-къде по-ефективно да пренапишеш програмата.За целта е нужно да си зададеш няколко въпроса. А за въпросните въпроси :) повече сряда, когато пусна блог-поста, който написах преди малко :lol:
(не може всичко наведнъж, понеже се получава информационно претрупване :) )
поздрави
И понеже си държа на думата - Харесвам ли се или не се харесвам? :)
поздрави
17.02.10
07:25
Лазар,мерсиииии : )
казано от Лазар Радков на 17.02.10, 06:55:
казано от Лазар Радков на 14.02.10, 16:27:
diva,
програмата не може да бъде де-активирана, понеже се включва и изклюва на подсъзнателно ниво. Като всяка програма обаче - има своите копчета, които я активират. Можеш да ги откриеш, но вместо да се опитваш да ги премахнеш, е къде-къде по-ефективно да пренапишеш програмата.За целта е нужно да си зададеш няколко въпроса. А за въпросните въпроси :) повече сряда, когато пусна блог-поста, който написах преди малко :lol:
(не може всичко наведнъж, понеже се получава информационно претрупване :) )
поздрави
И понеже си държа на думата - Харесвам ли се или не се харесвам? :)
поздрави
С позволението ти си копирах въпросите в дневника, да си сверя часовника
Мерси и от мен
17.02.10
19:55
Днес не тренирах.
Храната...ммммм....хапнах.Доста.Ядеше ми се-ядох.
07.30 - 3 яйца + 50гр.краве сирене лайт;
12.30 - 200гр.св.вратна пържола,50гр.лютеница без захар,Рикота-50гр./открих я в хладилника....от 2 седмици седи,та да я махам/’
14.30 - 3 мандарини,1 коф.КМ”Елена“2% ;
16.30 -протеинов бар;
19.00 -2 шепи сурови орехи;
21.30 - 3 филийки хляб Зърнена мозйка/уникално вкусен е/,лютеница,сирене;
Реших да включа и хляб на всяко хранене.Да видим как ще ми се отрази.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 18.02.10 03:27.
казано от irenaiv на 17.02.10, 19:55:
Днес не тренирах.
Храната...ммммм....хапнах.Доста.Ядеше ми се-ядох.07.30 - 3 яйца + 50гр.краве сирене лайт;
12.30 - 200гр.св.вратна пържола,50гр.лютеница без захар,Рикота-50гр./открих я в хладилника....от 2 седмици седи,та да я махам/’
14.30 - 3 мандарини,1 коф.КМ”Елена“2% ;
16.30 -протеинов бар;
19.00 -2 шепи сурови орехи;
21.30 - 3 филийки хляб Зърнена мозйка/уникално вкусен е/,лютеница,сирене;Реших да включа и хляб на всяко хранене.Да видим как ще ми се отрази.
Супер храна, страшна си, дояде ми се
18.02.10
12:55
Дааа и аз така мисля :) Ей с такова хранене ако свикнеш едва ли ще имаш здравословни или проблеми с кг ;)
18.02.10
14:25
И аз мисля,че е супер така храната ми :-P
Дива,кое ти се дояде?Да позная ли?Филийките със сиренето и лютеницата?
Само трябва възможно най-скоро да си взема ел.везна да съм по-сигурна и точна в количествата.
Браво че се престраши да включиш още един въгл. източник. :)
А този хляб с какво брашно е?
18.02.10
15:03
казано от buhtata на 18.02.10, 14:57:
Браво че се престраши да включиш още един въгл. източник. :)
А този хляб с какво брашно е?
Ами да,не било чак толкова страшно :lol:
А за това с какво брашно е...точно това се каня да попитам следващият път,когато ида да си купя.Няма да е бяло,но не е и ръжено...струва ми се,че ще е пълнозърнесто.Като стане ясно пак ще пиша ;-)
18.02.10
18:36
Днес денят беше супер.Слънчев,снега се топи.Жалко само,че му се радвах само като излизах да пуша на терсата в офиса.
И така днес:
Храната:
07.30 - филийка хляб ЗМ,30гр.сирене лайт,;
10.30 - 1 коф.КМ”Елена“2%,3 мандарини;
13.00 - 1 филийка ЗМ,2 1/2 варени яйца,25гр.сирене лайт,домат;
16.30 - 1 филийка ЗМ,2 1/2 варени яйца,25гр.сирене лайт,домат;
18.30 - тренировка
20.00 - 2 мадндарини,1 ябълка,30гр.протеинов шейк;
21.00 - 1 фил.ЗМ,150гр.пил филе,50гр.сирене лайт,лютеница/без захар/;
22.00 - шепа орехи;
Добавки:2с.л. ленено семе,2 капс Омега3,3капс.зелен чай,3бр.БЦАА;
Тренировката:
Вдигане щанга от лег - 4 х 6 - 18кг.;
Вдигане на дъмбели от полулег - 4 х 6 - 8кг./ръка;
Флайс - 4 х 6 - 6кг./ръка;
Сгъване с щанга за бицепс - 4 х 5 - 18кг.;
Сгъване на дъмбели за бицепс - 4 х 5 - 6кг./ръка;
Ренегатско - 4 х 5/ръка - 8кг.;
Страничен планк с извиване х2 - до отказ;
Това е ;-)
Мнението беше редактирано от irenaiv на 19.02.10 14:17.
казано от irenaiv на 18.02.10, 18:36:
Днес денят беше супер.Слънчев,снега се топи.Жалко само,че му се радвах само като излизах да пуша на терсата в офиса.
И така днес:
Храната:
07.30 - филийка хляб ЗМ,30гр.сирене лайт,;
10.30 - 1 коф.КМ”Елена“2%,3 мандарини;
13.00 - 1 филийка ЗМ,2 1/2 варени яйца,25гр.сирене лайт,домат;
16.30 - 1 филийка ЗМ,2 1/2 варени яйца,25гр.сирене лайт,домат;
18.30 - тренировка
20.00 - 2 мадндарини,1 ябълка,30гр.протеинов шейк;
21.00 - 1 фил.ЗМ,150гр.пил филе,50гр.сирене лайт,лютеница/без захар/;Добавки:2с.л. ленено семе,2 капс Омега3,3капс.зелен чай,3бр.БЦАА;
Тренировката:Вдигане щанга от лег - 4 х 6 - 18кг.;
Вдигане на дъмбели от полулег - 4 х 6 - 8кг./ръка;
Флайс - 4 х 6 - 6кг./ръка;
Сгъване с щанга за бицепс - 4 х 5 - 18кг.;
Сгъване на дъмбели за бицепс - 4 х 5 - 6кг./ръка;
Ренегатско - 4 х 5/ръка - 8кг.;
Страничен планк с извиване х2 - до отказ;Това е ;-)
Ох този хляб е страхотен.Точно това ми се прияде.Позна :-P
Що нямаш крака в тренировката? Умишлено ли е?
18.02.10
18:55
Краката бяха вчера :) Аз цяло тяло наведнъж не правя.Днес гърди и бицепс....както някъде бях чела....питат еди кой си-ти какво ще правиш днес/в смисъл какво ще тренираш/....и той - днес Бица и Цица :lol: Утре ще правя гръб и трицепс,чак след това - крака и рамо.И така ги въртя.
Добре де.....по мъничко хляб защо не хапваш?Не знам,ама за първи път днес се чувствам наядена.Овеса ме разяждаше,но този хляб е страшен-една тънка филийка и не мисля 5 мин след яденето,че отново съм гладна.
Мнението беше редактирано от irenaiv на 18.02.10 18:55.
казано от irenaiv на 18.02.10, 18:55:
Краката бяха вчера :)
Добре де.....по мъничко хляб защо не хапваш?.
Глутен-оток-полудяване
Иначе пълнозърнестия хляб е единственото нещо което ме наяжда като съм наистина гладна.Ориз, картофи, ...нъц
И аз се замислих за този хляб сега, може да го пробвам някой път. Ти умееш да зарибяваш..
18.02.10
20:03
казано от S_L на 18.02.10, 19:28:
И аз се замислих за този хляб сега, може да го пробвам някой път. Ти умееш да зарибяваш..
Хич не се замисляй,ами си вземи направо да го опиташ.Хубавото при него е,че си взимаш или пакетче-с няколко филийки,нарязани,или на килограм-колкото искаш-толкова ти режат ;-) Аз си взимам на килограм,защото краищата са най-вкусни...мммм...
Ето го:
http://www.nilana.bg/page.php?n=1597&SiteID=90
Мнението беше редактирано от irenaiv на 18.02.10 20:06.
18.02.10
20:16
Добре, че чета твоя дневник, че се светвам за разни хранини.
Дотук включих Light сирене на Маджаров сега ще включа хляба - 10x
19.02.10
04:08
казано от entwickler на 18.02.10, 20:16:
Добре, че чета твоя дневник, че се светвам за разни хранини.
Дотук включих Light сирене на Маджаров сега ще включа хляба - 10x
Хехе...радвам се,че мога да бъда полезна :)
Сиренето е много хубаво,нали?От малко количество се засищаш.На Олимпус-лайта също не е лошо.
Хляба е чуден просто.Там продават и 100% ръж и ябълков.От време не време мисля да редувам.
Сега пък съм замислила чуден десерт.Нека само довечера го направя и ще пиша впечатления и рецепти ;-)
19.02.10
07:20
Сиренето е много яко наистина.
А аз всъщност не разбрах хляба къде го има - търсих го в нашия супермаркет, но го няма.
19.02.10
07:32
казано от entwickler на 19.02.10, 07:20:
Сиренето е много яко наистина.
А аз всъщност не разбрах хляба къде го има - търсих го в нашия супермаркет, но го няма.
Продават го в Хит и Кауфланд.Имат щандове след касите,също в самите магазини продават пакетирания.Най-добре е от самите щандове-на килограм.
19.02.10
14:50
Да, но като не живея в Младост не ме устройва. Остава да проверя във Фантастико в Студ. град.
21.02.10
11:30
Тъъъъъййййй....ай да се изтипосам и аз тука срамно-срамно.Какви ги свърших....ми то е ясно-отдадох се на хранителен разврат от петък насам.
Оправаданието-дойде ми цикъла след над едномесечно закъснение,та може и от това да не ми се поглежда грам месо,под каквато и да е форма.Никога досега не съм се радвала така,когато ми дойде...Поизплашила се бях,че си раказах играта на организма с тоя нисък процент мазнини....
Писах,че ще напиша рецепта за един вкусен десерт....да,получи се чудесно и вече 2 дена не спирам да го ям.
И не че е нещо супер-невероятно,ама аз го обичам
Макарони на фурна/сладки/
Намерих 100%ръжени макарони - в пакет са 350гр.Варя ги 10-ина мин..
Смесвам в една купа 4 яйца,2 1/2 ч.ч.пр.мляко 1.5%,подсладител на вкус,2 ванилии.
в тефлонова тава мажа дъното с малко масло,изсипвам макароните,заливам ги със сместта и пека на 180-200 градуса,докато хванат златиста кора.
Еми невероятно вкусни станаха!Как да изям една порция само??Иначе за удържащите апетита е идеалната закуска и за преди и след тренировка!После ще сложа и снимки.
Та срам-несрам вчера ядох доста от тази вкусотия + много плодове + сурови орехи.
Днес идилията продължава...
Тренировки няма по обясними причини.Веднъж направих глупостта да тренирам в това състояние и после имах чувството,че ще умра.
Това е засега.Надявам се днес-утре хормоните да се укротят и всичко да влезе в релси.Дотогава-глезя се доволно :)
Мнението беше редактирано от irenaiv на 21.02.10 11:43.
21.02.10
11:40
Аз имам 100 кила макарони вкъщи някой ден ще го пробвам тоя сладкиш.Поздравления за цикъла.Не мен редовно ми прескача,дори и без да тренирам-пробвала съм преди имах периоди по 3 месеца нищо да не тренирам и пак е така.Нашите много се тревожеха,докато после не откриха че на една моя баба почти целия живот и е било така ,почти не и е идвало,а тя не е спортувала най -малкото и тегло е било 60 кила на ръст 164,и пак е родила 2 деца.Така че има го и тоя фактор да знаеш.
А ти си иди на някоя тренировка,те въглехидратите са енергия,ще си звяр :-)
21.02.10
11:47
Рънърче...и аз на това се надявах да е закъснението.Редовно ми закъснява с м/у 10 и 20 дена.Ама когато минах месец вече и се притесних.В семейството ми е като по часовник - на майка ми,на сестра ми - на 28-ия ден.Само при мен нещо не е как трябва...ама физиология явно.
Сега се чудя дали да не направя някоя тренировка наистина...ще разбия щангата направо с тия макарони :lol:
Мнението беше редактирано от irenaiv на 21.02.10 11:50.
казано от irenaiv на 21.02.10, 11:47:
Рънърче...и аз на това се надявах да е закъснението.Редовно ми закъснява с м/у 10 и 20 дена.Ама когато минах месец вече и се притесних.В семейството ми е като по часовник - на майка ми,на сестра ми - на 28-ия ден.Само при мен нещо не е как трябва...ама физиология явно.
Сега се чудя дали да не направя някоя тренировка наистина...ще разбия щангата направо с тия макарони :lol:
Ми като почна да ядеш, как няма да ти дойде.Браво, чудесна новина...
Нищо лошо не виждам в макароните на фурна. Белтък/мазнини/въглехидрат в балансирани пропорции.Щом нямат захар са супер фитнес храна.Приеми че си във ВВД период на маса и толкоз. Аз така се шегувам със себе си като ме обземат въглехидратостите. Верно подуваш се , глюкогенизираш се ама после се отича. Странно и аз съм в цикъл и не ми се яде месо, довечера ще се напъна на пил.филе, щото е наготвено вече.. Всъщност, рядко ми се случва. Обикновено в цикъл ми се яде риба и пиле, шоколад и плодове. Пък сега последните две само и яйца може би.
Аз имам оризови макарони и може да ги нваправя тези дни на фурна. Нали бягам от глутена, ама и от млякото бягам.Ще пробвам с яйца и вода
21.02.10
14:47
Дива,аз хич не се шегувам....наистина искам да понапълня дупето малко...само да не взема да се понапълня навсякъде :lol: Ама каквото такова.
Все пак отидох и направих една тренировчца.Очаквах да не съм много в кондиция,но добре ми се отрази.Наистина въглехидрата си върши работата.
Eто ги и макаронките:
Мнението беше редактирано от irenaiv на 21.02.10 14:52.
24.02.10
07:24
Айде и аз да се разпиша.
Хапвам си,въглехидрата е в небето-от плодове,макарони,хляб-сега минах за разнообразие на ръжен.Подута съм...и то мнооого.
Не съм тренирала-пак имам много работа - от сутрин до късно вечер.Отделно нещо много ме боли крака в ставата горе при таза.Това си ми е от доста години,обостря се когато правя клек.Не ставам за клекове...много ме е яд,защото ги усещам много добре.Но пък няма как....едва стъпвах от болка тия дни,сега вече започна да отшумява-болката не е така срязваща,както първите дни.
Днес мисля да не ям въглехидрати,да ми поспадне тая подутост,че вече ми е като топка корема.
Ами това е засега.Цунки.
казано от irenaiv на 24.02.10, 07:24:
Айде и аз да се разпиша.
Хапвам си,въглехидрата е в небето-от плодове,макарони,хляб-сега минах за разнообразие на ръжен.Подута съм...и то мнооого.
Не съм тренирала-пак имам много работа - от сутрин до късно вечер.Отделно нещо много ме боли крака в ставата горе при таза.Това си ми е от доста години,обостря се когато правя клек.Не ставам за клекове...много ме е яд,защото ги усещам много добре.Но пък няма как....едва стъпвах от болка тия дни,сега вече започна да отшумява-болката не е така срязваща,както първите дни.
Днес мисля да не ям въглехидрати,да ми поспадне тая подутост,че вече ми е като топка корема.Ами това е засега.Цунки.
Хи, хи и аз се теглих днес. Качила съм към 2 кг от-нещо/???/, повече от което е вода. Обаче подуването от ориз и плодове ми е по-различно от подуването от хляб. По- поносимо е. И с тези ядки прекалявам. Но мисля че ми мина. Ще влезна в час, особено с това ходене по няколко часа. Клека наистина е страхотен за гъз. Всъщност вече имам такъв и ако спра да се омазвам с тия глупости дето ги ям, формата ми ще е по-добра даже от миналата година.
На мен най-много ми се подуват краката
24.02.10
17:45
Ooooo…аз вече не знам колко киила съм отгоре,но със сигурност 50-то ги минавам.Не искам да се тегля,защото съм сигурна,че ще се ошашавя и ще реша взимам драстични мерки.Дрехите вече не ми стоят свободно както до скоро и то основно в талията съм ги напълнила.По-скоро са ми тъкмо.Но не ми е добре така да качвам...не се чувствам ОК с постоянно пълен стомах.Ще се връщам на моето си хранене скоро май-демек без въглехидрати.Чакам да стане март и ще го мисля.
А клека....много ще ми липсва.Крака обаче все така си ме боли и ще го махам със сигурност.А тези дни си взех от магазина едно пакетче със сурови ядки,наречено “Ергенска закуска”...мммм....супер вкусно беше.Мешаница от всякакви сушени плодове и ядки-сушен кокос,ананас,стафиди,орехи,шам-фъстък.Много вкусно.
Днес уж щях да орязвам въглехидратите....ама не ми се получи нещо.Пак си ги ядох.
За капак,офиса се мести за не знам кой път и утре ще го пренасяме...не ми се мисли какъв “фитнес” ще е цял ден.Поне в новия офис ще има вече хладилник.Ако има и микровълнова,ще мога да си топля яденето и ще е доста по-човешко положението с храната.Освен това ще е доста по-близо до нас.
Наприказвах се за тази вечер :lol: .
28.02.10
08:45
Здравейтеее :)
Такам...да напиша какви ги върша тези дни.
Не съм тренирала.Местихме офиса...2 камиона с бюра,столове,компове,папки и каквото там има в офисите.Опитах се да нося и аз багажерии,но крака ме заболя доста и се отказах.От вчера вече не усещам болка и днес се надявам да успея да стигна до залата.Дано не се обади пак,че ми писна да куцукам постоянно.
След като писах преди няколко дни за ужасното подуване и болките в корема,реших на другия ден да се претегля...ми 52 показа кантара!
Направих си експеримент.
-На другия ден/първия/ направих цял ден на течности,за да се попречистя от задържаната вода.
-На следващия/втория/ ден си хапвах нормално,без грам въглехидрат -доста пиле,миди.
2 дена по-късно-48 кг.Това не е нормално просто!Корема е в нормално положение,няма болка,няма дискомфорт...чувствам се чудесно.Извода-тези въглехидрати са ужасно подуващи и ако ги ям-трябва да е единствено сутрин.Това е положението.
Вчера си наизвадих обувките от миналата година.Огромна изненада- всички са ми големи!Крака ми се е смалил....свободно пъхам един пръст отзад на петата :lol:
Мнението беше редактирано от irenaiv на 28.02.10 08:48.