22.02.10:
Протеина 150гр. го сметнах, да ме поправи някой не-мързелив.
Толкова :Р
22.02.10:
- Кофичка кисело мляко, един банан
- Три яйца
- Половин литър мляко, 80гр. форнети
- Кофичка кисело мляко
- Голям дюнер без картофки
- Кофичка кисело мляко
- 50гр. скумрия, 70гр. пилешко, 40гр. сирене, зехтин, 70гр. типов хляб
- 120гр. пилешкоПротеина 150гр. го сметнах, да ме поправи някой не-мързелив.
С тея форнети и дюнери така ще отслабнеш и ще изчистиш, че сам няма да се познаеш. Какви са ти целите с тези форнети и дюнери?
При всичките ти 8 яденета, ако събереш 100грама....пак добре.
Доста разчиташ на киселото мляко, но то както и шоколадовите бисквити, стават за разнообразяване, но не са храна.
23.02.10
06:24
На мен пък калориите ми се виждат малко,особено при такава програма.
Целта ми не е отслабване, Принко. Много ме дразни когато хората видят някой дебел тип, който тренира и начина по който веднага смятат, че след като изглежда така, се опитва да отслабне. Калориите не са много, но аз и не мога да си позволя кой знае колко заради тялото си. Мускулна маса може да се качва и с РБД, ако така може да се нарече моето хранене. Идеята е да скалъпвам изобщо някакъв протеин, под 150 гледам да не падам. А останалите нутриенти са просто колкото да закръгля калориите, че да не са хептем малко. За моите килограми, които са 80, активната маса сигурно опира до 65кг. Добре, хайде 70 да са, макар да не са толкова. Колко калории му трябват на супер релефен 70кг. тип, който тренира четири-пет пъти в седмицата? Повече от 3000 си е много. Програмата е с поносим обем, не е толкова голям, колкото изглежда. Колкото до дюнерите и форнетите - за форнетите само съм съгласен, но не си бях взел достатъчно храна за в училище, а три яйца не могат да запълнят седемчасова дупка от глад. Ти глада, или лошата храна би предпочел? Аз съм на 17г. със закъснял растеж. Дали да пропусна форнетите, или да си запълня калориите? Че и на всичкото отгоре бяха в 9ч. сутринта. На дюнерите ако им махнеш картофките, както правя аз, и ми обясниш кое им е “вредното” и “лошото”, ще ми е от полза. Кое - 70гр. арабска питка ли? Или салатата и месото? Соса от кисело мляко и майонеза (олио и яйце)?
На Петко К. някой води ли му сметка, че яде три пъти на ден? Не, разбира се. Как ще си позволи някой да му води сметка и държи тон. Та той е Петко К., zdravia, модератор в bb-team. Но един gym rat като мен (каквито сте и вие повечето) ще го изядете със все дрехите.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.02.10 09:37.
23.02.10
17:20
Целта ми не е отслабване, Принко. Много ме дразни когато хората видят някой дебел тип, който тренира и начина по който веднага смятат, че след като изглежда така, се опитва да отслабне. Калориите не са много, но аз и не мога да си позволя кой знае колко заради тялото си. Мускулна маса може да се качва и с РБД, ако така може да се нарече моето хранене. Идеята е да скалъпвам изобщо някакъв протеин, под 150 гледам да не падам. А останалите нутриенти са просто колкото да закръгля калориите, че да не са хептем малко. За моите килограми, които са 80, активната маса сигурно опира до 65кг. Добре, хайде 70 да са, макар да не са толкова. Колко калории му трябват на супер релефен 70кг. тип, който тренира четири-пет пъти в седмицата? Повече от 3000 си е много. Програмата е с поносим обем, не е толкова голям, колкото изглежда. Колкото до дюнерите и форнетите - за форнетите само съм съгласен, но не си бях взел достатъчно храна за в училище, а три яйца не могат да запълнят седемчасова дупка от глад. Ти глада, или лошата храна би предпочел? Аз съм на 17г. със закъснял растеж. Дали да пропусна форнетите, или да си запълня калориите? Че и на всичкото отгоре бяха в 9ч. сутринта. На дюнерите ако им махнеш картофките, както правя аз, и ми обясниш кое им е “вредното” и “лошото”, ще ми е от полза. Кое - 70гр. арабска питка ли? Или салатата и месото? Соса от кисело мляко и майонеза (олио и яйце)?
На Петко К. някой води ли му сметка, че яде три пъти на ден? Не, разбира се. Как ще си позволи някой да му води сметка и държи тон. Та той е Петко К., zdravia, модератор в bb-team. Но един gym rat като мен (каквито сте и вие повечето) ще го изядете със все дрехите.
Бате никой не ти държи сметка, а по-скоро се пробва да ти дава акъл. Петко К. не му дават акъл защото повечето посетители на форума имат по-лоша форма от него и би било смешно просто..
23.02.10
17:27
На Петко К. някой води ли му сметка, че яде три пъти на ден? Не, разбира се. Как ще си позволи някой да му води сметка и държи тон. Та той е Петко К., zdravia, модератор в bb-team. Но един gym rat като мен (каквито сте и вие повечето) ще го изядете със все дрехите.Бате никой не ти държи сметка, а по-скоро се пробва да ти дава акъл. Петко К. не му дават акъл защото повечето посетители на форума имат по-лоша форма от него и би било смешно просто..
И опит. Защото като имаш голям опит, можеш временно да развалиш формата си, и това да не те притеснява. Също така можеш да правиш “странни” тренировки, да ядеш 3 пъти на ден или нещо друго странно, но да си супер. Защото знаеш какво правиш.
Целта ми не е отслабване, Принко. Много ме дразни когато хората видят някой дебел тип, който тренира и начина по който веднага смятат, че след като изглежда така, се опитва да отслабне.
А какви са ти целите, аз явно грешно съм разбрал, защото преди време пускаше снимки, и ти се привиждаха някакви сенки на плочки, и т.н. А ако визираш мен, че ти държа сметка, не смятам, че имам право. Още повече, че не си ми присърце, и не те познавам.
Thrash - недей така бе човек. Коментарите са градивни. Сметките са ти малко криви.
И няма какво да се сравняваш с Петко, твоите 8 яденета са с доста по-лошо качество от негови три.
Позагледай последните хранения, които е описал в дневника си и ще видиш, че рядко пада под 8-10 яйца + 1/2-едно кило мръвка на ден.
Тая философия със задължителните хранения през 2-3 часа, сигурно е много важна... Ама, ако ядеш джънк през 2-3 часа, въобще нЕма нужда.
Нито ще получиш голяма усвояемост на протеин(щото такъв приемаш в малки дози), нито ще си ускориш метаболизма..със съмнително кисело мляко, мазен дюнер в питка и т.н. ...не става.
И сигурно би ти било трудно да поддържаш качествено хранене, ученик си все пак, храната не е евтина. Е, вместо всичките тия дето си ги събрал по-горе, опитай да направиш 3 по-качествени хранения.
И пак повтарям, не става въпрос за заяждане, сдухване и т.н. Няма за какво да се сърдиш, не става въпрос и за спор.
Мнението беше редактирано от 6th на 23.02.10 18:01.
Впрочем, с чиста съвест съм, защото ако е половин литър млякото, или само една кофичка, то следващото хранене е след около час, не повече, тъй като щом имам две кофички в храдилника, но само една съм консумирал, значи има причина за това - понякога от малкото храна ми става тежко и за разлика от преди, сега се налага да се насиля да изпия литър мляко, затова на по-често го консумирам, макар и на половината. Дюнера - без картофки, защо да е джънк? Бял хляб, окей - 70гр. питка = 46гр. въглени с 66ГИ. Други въглехидрати в дюнера няма, тъй като казвам на арабина да не слага картофки. 66ГИ, което се намалява с до почти 55 с фибрите в салатите - дюнер без картофки е само и единствено месо и салати. Колкото повече фибри има в едно хранене, толкова повече намалява то гликемичния индекс във всички въглехидратни източноци в това хранене. Ако количествата месо ти се струват съмнителни, си купувам дюнери от един и същ арабин, с който съм приятел от години. Знае за моите диети, тренировки и т.н., затова си позволява като на по-близък клиент, да слага повече месо за сметка на картофките.
Изяснихме дюнерите. Изясних и причината за кофичките кисело мляко. Да, храната е скъпа - майка всяка божа вечер ми чупи стойки и ми се кара, че й изяждам заплатата. Хвани се на работа ще кажеш - нощна смяна, или как? Аз нито имам средно образование, нито 18г., нито връзки. Работа преди 18 няма да си намеря. Хората казват, че като нямаш пари, да се хванеш на работа - е, търсил съм. Много. По думите на много хора излиза, че излизаш на улицата и ХОП, работата пада от небето.
И като вече съм имал опита и знанията, по думите на Жоро, и въпреки това ми се “дава акъл” (в добрия смисъл на думата, разбира се) не е ли очевидно, че знам кое как, кога и по колко да ям, въпреки, че не го правя? Това, че храненето ми е недобро не означава, че причината за това е липса на знания. От моята гледна точка мога единствено да се тюфкам за това, че не мога да ям по едно кило свинско на ден поради финансови възможности. Не мога да работя поради други причини, които споменах вече. Че съм ученик, карай, нося си яйца и пилешко в клас да ям, но никога не мога да се задоволя с количествата. Та аз на колко години съм? 17. За кое по-напред да харча пари? За социални контакти? За дрехи? За фитнес, храна и т.н.? Имам един родител - майка. Друго нямам. Т.е. на една заплата сме двама “билдъри”, защото майка също има диета и също яде мръвки. И да искам, в момента няма от къде.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.02.10 19:06.
Ама ти си бил много раним билдър, или там как се наричате, няма какво да се дразниш, яденето ти е зле, и хората четат и ти го казват, нали за това е форум.
Ти си като тоя, Безгрешният имаше един тук, ‘дето ядеше пуканки и шоколади и некви такива и се превзема, че е про. :)
Т.е. на една заплата сме двама “билдъри”
Шшш тарикат, няма да цивриш, а ще си хванеш работа, не стига, че тва образование и без това е един голям майтап, че и без тва бездействате. Аз на 17 дограми слагах след даскало.
Мнението беше редактирано от HeartCore на 23.02.10 19:56.
23.02.10
20:07
Ауу,засегнахте ме и мен в тази тема. :lol:
Траш,хвани два-три програмни езика,поне се изкарва някаква пара. ;)
По друг начин,като непълнолетен не знам как се вадят пари,освен лятото като зидар да се наредиш.
Айде сега,да не кажете,че сте нямали лош ден като храна,всеки от форума е имал лош ден откъм храната,не всеки има възможности да си докарва достатъчно храна ежемесечно.
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 23.02.10 20:08.
23.02.10
20:29
Има работа бе... сервитьор, барман, някви хамалски истории, промотър.. колко хора познавам работят и учат. Без претенции можеш да си намериш работа безпроблемно.
Най-лесно е да раздаваш флаери примерно, за 2-3 часа 15 кинта в джоба, което си е храна за два дни, пък и предимно ученици го правят, няма договори и глупости...
23.02.10
20:48
Абе Thrashmetal какви глупости пак си заръсил. Хубаво на 17 си, за добро или лошо и аз съм бил на толкова и дори нямаше инфо и нямаше кого да попитам, на теб ти се дават безплатни съвети и консултации, а ти почваш да обясняваш колко си вещ в занаята.
Изобщо как не те е срам да говориш за това, колко добра храна е дюнера щото имал салата и фибри. Колко фибри има според теб в 30 грама турска овяхнала маруля ?!!? Мани това ами дюнера има мазнотиики вътре малко кетчуп майонеза евентуално за качеството и произхода дори не говорим, интересувай се колко кило калории е 1 бр. пък, ако ще и арабина да ти е баща.
Колко струва тоя дюнер ?!?! Ако е над 2 лева значи не си струва защото за толкова ще си вземеш пилешко или 10 яйца, които са къде къде по добре от дюнер.
Изобщо видял ли си някой от сериозните билдери във форума да ядат подобни неща и да са в добра форма въпреки салатите фибрите и т.н. глупости ?!?!
Хубаво няма работа няма пари, всъщност това, че парите не стигат е характерно за 99% от хората в родинката ни. Ама малко от малко можеш да оптимизираш храненето. Виж оранжевия и той е ял филийки с кайма доста време, но това не му пречи да засрамва всеки в тоя форум и то без да обяснява в колко топ форма е.
не е ли очевидно, че знам кое как, кога и по колко да ям, въпреки, че не го правя?
Откъде на къде да е очевидно ??! От снимките ти ?! От постовете ти ?
Хубаво качи 20 кг за една година чудесно, качи силата и си много по силен от мен да речем, нищо че си с 10 години по млад, но не си успял да визуализираш знанията си, та чак да е очевидно. Честно ти казвам, ако те срещна на улицата и си в такава форма като на последните снимки ще се сетя за себе си преди година две, но не и за някой младеж потрошаващ маса свободно време във фитнеса, анализирайки и четейки тренировки хранения стратегии и режими по сайтове били те и на английски. Петко е визуализирал знанията си, има топ форма, яде също като теб каквото има, но и е с огромен стаж бил той хранителен или тренировъчен сравнението между него и теб е меко казано неуместно. Пък виждал ли си негови стари снимки да видиш на какво е приличал.
Работа специално в Бургас няма как да си намериш, ама в София незнам как стои въпроса, но нещата не се свеждат само до пари.
Две кофички кисело мляко са ти 7-8 яйца …
80 гр форнети =5 яйца
Един банан = на колко яйца ?
Половин литър = на колко яйца?
От личен опит мога да ти кажа, че колкото повече омазниш, а ти вече доста си омазнил толкова по трудно ще ти е да изчистиш.
И спи спокойно не ти се сърдя за това, че не пропускаше да се изцвъркаш по мой адрес.
Искам малко да преосмислиш това което днес ти писаха. Седни сметни семейния бюджет виж колко пари може да отделяте за храна и действай. Не си единствения в този форум кйто не се събужда и се приспива с прахчета и хапчета/
И не ми се сърди просто виждам колко си нахъсан и надъхан, а това са две много много важни неща точно в този спорт от които само би имал полза ако ги впрегнеш както трябва.
Най-най-най-кратко ще го кажа така - това, че не правя каквото трябва не означава, че не знам какво да правя.
23.02.10
21:05
Най-най-най-кратко ще го кажа така - това, че не правя каквото трябва не означава, че не знам какво да правя.
Добре радвам се, че имаш знания и ще бъда още по радостен когато ги визуализираш върху формата си.
Щото това да знаеш и да можеш са две различни неща, за справка виж мен :lol:
23.02.10
21:38
Най-лесно е да раздаваш флаери примерно, за 2-3 часа 15 кинта в джоба, което си е храна за два дни, пък и предимно ученици го правят, няма договори и глупости...
Я кажи за това, може и на мен да послужи.
Напротив, имаше такива опити, докато си пишех храненето :)
Thrash - недей така бе човек. Коментарите са градивни. Сметките са ти малко криви.
И няма какво да се сравняваш с Петко, твоите 8 яденета са с доста по-лошо качество от негови три.
Позагледай последните хранения, които е описал в дневника си и ще видиш, че рядко пада под 8-10 яйца + 1/2-едно кило мръвка на ден.
Чак толкова не ям :lol: Днес съм на 400 гр месо (пиле+свинско), ~150 гр. извара, 5 яйца и малко сирене. Както и един шоколад (натурален) и 170 грама истински черен хляб. И май е това.
Петко е визуализирал знанията си, има топ форма, яде също като теб каквото има, но и е с огромен стаж бил той хранителен или тренировъчен сравнението между него и теб е меко казано неуместно. Пък виждал ли си негови стари снимки да видиш на какво е приличал.
А, моля ти се - не ям каквото има, а каквото си купя и каквото ми се яде :)
А относно старите снимки....приличах на трениращ човек с десетина излишни кила по себе си, които не ми личаха с дрехите.
А то сега половината форум се докарва до това състояние, понеже е в период на “маса” ;)
П.П. Не съм видял някой от хората, дето му давате съвети да се храни перфектно ;)
Всеки “знае” някакви неща на теория, но да се приложат на практика е друго.
А и наистина не всеки има желание да си брои хапките и калориите и да си мъкне кутиите с храна.
Наистина, ако спре да разчита толкова на млякото, и вкара повече меса, резултатите ще са по-добри, но той си решава.
Мнението беше редактирано от Петко К на 23.02.10 23:15.
23.02.10
23:19
А, моля ти се - не ям каквото има, а каквото си купя и каквото ми се яде :)
Мисълта ми беше, че и ти като повечето хора във форума, не ринеш пари и не се къпеш в добавки. Ядеш според бюджета, но пък имаш опит и знания които просто си визуализирал чрез формата си.
Едно е да ядеш боклуци, и да обясняваш как няма проблем щото имало фибри и в същото време да приличаш на дебел чичка, друго е да ядеш черен шоколад или нещо пържено, да не обясняваш, че няма проблем защото го правиш умерено и с мисъл в следствие на което изглеждаш като истински билдер .
Считам, че ме разбра какво исках да кажа.
Ако си спомняш и аз се чудех дали не похапваш малко, но на база сметките които ми представи осъзнах, че не се храниш малко просто хапваш по мазно и си докарваш калориите.
23.02.10
23:36
Всеки “знае” някакви неща на теория, но да се приложат на практика е друго.
Щото това да знаеш и да можеш са две различни неща, за справка виж мен :lol:
:cheese:
Петко К - точно затова му даваме съвети. Ако всеки от нас се хранеше на хронометър и с везна...да кажеш, че сме маниаци и че сме перфектни.
Не сме, затова и се опитваме да дадем съвети за подобряване на подхода му.
Ако, Thrash не желае да се възползва, това си е негово решение. На мен ми се струва, че е достатъчно мотивиран за да търси оптимизиране на режима си, затова и пиша.
24.02.10
09:03
Баси атаката му направихте.. Аз съм набор на Thrash и не бих си жертвал и стотинка от личния бюджет за храна. Да си на тия години и да водиш нормален начин на живот не е евтино. И не е да кажеш, че е на 30тина години да се е наиграл, че да си жертва кафетата, киното, дискотеката в името на по-добра форма.. това просто би било наистина тъпо. Заради тоя фитнес наблюдавам доста хора са станали духовно тъпи.
То понеже да висиш по кафетата и клубовете води до голямо духовно извисяване :lol:
Нищо не трябва да жертваш, за да си в добра форма.
24.02.10
09:35
То понеже да висиш по кафетата и клубовете води до голямо духовно извисяване :lol:
x2
Винаги ми е било тъпо висенето по кафета - пълна загуба на време и дишане на чужди цигарени димове.Има в пъти по-добри начини за пълноценен социален живот.
Парите за бутилка уиски в дискотеката, които “гъзенцата” плащат, винаги бих предпочел да си взема 10 кг пилешко за тези пари. Не, че всеки не е давал пари за глупости (жени,алкохол,цигари,дискотеки), поне няколко пъти в живота си......
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.02.10 09:37.
24.02.10
10:00
Не е извисяване, но да си огънеш живота такаче да се върти около доброто ти хранене и тренировката във залата за сметка на социалния ти живот е духовно затъпяващо.
24.02.10
11:30
Когато се опитваш да правиш няколко неща наведнъж, обикновенно се проваляш във всичко.
Обикноенно човек колкото повече знае, толкова повече разбира колко не знае. Само незнаещия може да твърди, че знае всичко ;)
п.п Траш, и аз съм чревоугодник, но не до там.
24.02.10
11:33
Ето това исках да кажа, дори съм подчертал ключовата дума.
everytime we touch и ние сме били на 17 знаем какво е да те удари хормона да искаш да бройкаш съученички да имаш богат социален и сексуален живот, но никой не ти казва, че спорта и ДОБРАТА форма пречат на това нещо.
Виж ако говориш за ТОП състезателна форма, може и да ти пречи, но за добрата форма не е толкова важно. Просто показахме как може да се оптимизира храненето, без да стане по скъпо, дюнери, банани, кренвирши и т.н. храни едва ли му падат от небето.
Тъпо е да се кефиш, че те питат дали си биеш инжекции, пък ако се съблечеш, ще разочароваш някой.
Тъпо е така и така, да отделяш достатъчно време пари ентусиазъм нерви и да не изглеждаш като типичния билдер.
Тъпо е да имаш хъс колкото петима младежи от форума и лятото на плажа да си като всички наднормени младежи.
Критиката е изцяло градивна, Thrashmetal разполага с всичко необходимо, за да може да бъде в по добра форма.
Вече дали ще визуализира знанията за който говори и които придобива от никак малкото четене което прави, е само и единствено плод на негово решение.
п.п Траш, и аз съм чревоугодник, но не до там.
E аз пък съм чревоугодник и то много отвъд “там”, и разбира се това ми личи по формата. Няма как да седна да обяснявам колко много знам и мога при положение, че формата ми не доказва и не подплатява думите ми. Това е като дебелите диетолози които виждаме по новините, или хърбавите фитнесинструктури по залите, няма как човек да не се съмнява в знанията им при положение, че не са ги приложили над самите себе си. А те това работят техните тела, са техните визитни картички.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 24.02.10 11:37.
Не е нужно целият ти живот да се върти около доброто хранене - просто са нужни някои основни принципи и всичко е ок.
24.02.10
11:39
Нищо не трябва да жертваш, за да си в добра форма.Не е извисяване, но да си огънеш живота такаче да се върти около доброто ти хранене и тренировката във залата за сметка на социалния ти живот е духовно затъпяващо.
Много вярно. Една от причините днес да не тренирам.
24.02.10
11:41
Нищо не трябва да жертваш, за да си в добра форма.Ето това исках да кажа, дори съм подчертал ключовата дума.
everytime we touch и ние сме били на 17 знаем какво е да те удари хормона да искаш да бройкаш съученички да имаш богат социален и сексуален живот, но никой не ти казва, че спорта и ДОБРАТА форма пречат на това нещо.
Виж ако говориш за ТОП състезателна форма, може и да ти пречи, но за добрата форма не е толкова важно. Просто показахме как може да се оптимизира храненето, без да стане по скъпо, дюнери, банани, кренвирши и т.н. храни едва ли му падат от небето.
Тъпо е да се кефиш, че те питат дали си биеш инжекции, пък ако се съблечеш, ще разочароваш някой.
Тъпо е така и така, да отделяш достатъчно време пари ентусиазъм нерви и да не изглеждаш като типичния билдер.
Тъпо е да имаш хъс колкото петима младежи от форума и лятото на плажа да си като всички наднормени младежи.
Критиката е изцяло градивна, Thrashmetal разполага с всичко необходимо, за да може да бъде в по добра форма.
Вече дали ще визуализира знанията за който говори и които придобива от никак малкото четене което прави, е само и единствено плод на негово решение.
Да напълно съм съгласен, че не пречи.. останах просто с впечатлението, че му казвате нещо друго.. да си дава джобните за пилета и яица.. иначе да парите които се дават за дюнер могат да влезат и в по-добра употреба..
24.02.10
11:47
Няколко пъти вече казвам по темата, че малцина могат да си позволят 20+ лева само за храна за деня и още толкова за добавки, но не сме се отказали, а в залите е пълно с добре изглеждащи момчета с бюджети около нашите.
Самия форум има не малко примери за хора постигнали доста неща в този спорт и без да са ставали и лягали с прахче и хапче.
24.02.10
11:48
Баси атаката му направихте.. Аз съм набор на Thrash и не бих си жертвал и стотинка от личния бюджет за храна. Да си на тия години и да водиш нормален начин на живот не е евтино. И не е да кажеш, че е на 30тина години да се е наиграл, че да си жертва кафетата, киното, дискотеката в името на по-добра форма.. това просто би било наистина тъпо. Заради тоя фитнес наблюдавам доста хора са станали духовно тъпи.
да водиш нормален живот... и да ядеш насрана храна...но да ходиш на кафета????
Нещо не ми се вързват тези две неща :lol:.
Мдааа, кафенца на гладно с цигари и някое кроасанче, или лайнян сандвич. Просто се чувстваш перфектно и си водиш модерен живот..
Бате доста тъпо се изказваш... пък и ти не водиш от най - стриктните диети като ти гледам дневника... Сега тука си написал някви краиности колкото да си пробуташ гледната точка. А и съм сигурен, че ако трябва да избираш дали верно да си седиш у вас по цял ден със добрата компания на пилешки пържоли и яица или малко да поосереш храненето, но да излезеш и да се видиш с приятели съм сигурен, че ще избереш второто.
Не е нужно целият ти живот да се върти около доброто хранене - просто са нужни някои основни принципи и всичко е ок.
x2
Оказа се, че не е било трудно да нямаш време.
25.02.2010:
- Три яйца, 150гр. черен хляб, една чаена лъжица течен шоколад
- 200гр. пилешко, 50гр. сирене, 50гр. черен хляб
- 220гр. пилешко, 70гр. сирене, филия хляб с течен шоколад
Днес цялото тяло:
А1. Клек: 40; 70; 80; 90; 100; 110 - 10; 10; 10; 12; 10; 6 (плацебо ефект - не знаех с колко клякам до последната серия, в която разбрах, че имам 110кг. на гърба си и предвид това, че отдавна не съм клякал бях с нагласата за провал)
Б1. Набирания: 3х5 (ст)
Б2. Горен лег: 3х5 @ 70кг.
- 50гр. протеин, 50гр. декстроза
- 4 яйца
- Горно пил. бутче. малко сирене
Днес имах на ум да полея със зехтин двете порции пилешко и сирене, но забравих.
Обаче аз наистина не съм правил истински клекове отдавна, а сравнително леко избутах десятка на 100кг. Но силата си ми е паднала де. Дали миналото лято ме е хванало шубе да започна клек и мляко на по-сериозни килограми? Може би съм си въобразил нещо тази вечер, но десятка на 100кг. ми се струва добра тежест за начало. Не знам
Self note: Отново може би си въобразявам, но попринцип не пия много вода, особенно зимата, но тия дни, като се позатопли времето, въпреки малкото ми калории, приемам много повече вода - 3/4 литра, там някъде, а имам много повече енергия. Значи все пак водата може да се окаже хубаво нещо. :)
п.п. Хм.. Грешен акаунт.
edit: Сетих се за Oranje преди последния си клек тази вечер.
Мнението беше редактирано от ~DN на 25.02.10 18:01.
25.02.10
18:03
edit: Сетих се за Oranje преди последния си клек тази вечер.
МИСЛЯ, че не е хубаво да се сещаш за Oranje по време на тренировка и то точно между клековете :lol:
Днес диетата ти е много по добре.
Траш , кво става ? Да не би фльорцата да ти пие парите за фитнес ? Или пък те мори и немаш време за дневник ? :lol:
Траш, разкрии им тайната, която разкри на мен отдавна още преди да стане реалност, но се пази да не те уцелят с някоя тухла по главата. :lol:
п.п Вписвай си тренировките и храната.
Мнението беше редактирано от El padre на 03.03.10 21:02.
Няма тайна. Само укриване на факти. 105х20 and counting.
Майната му на I, BODYBUILDER. Най-скучното нещо в живота ми. Точка.
п.п. Всеки ден влизам във форума. Че и по няколко пъти на ден и друго освен дневниците рядко гледам. Реакцията ми беше смешна - последното нещо, което очаквах, е да видя точно този дневник на първа страница.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.03.10 21:21.
http://img693.imageshack.us/img693/8400/nekvasnimkatam.jpg
#1 - 83кг.
#2 - 76кг.
#3 - 83кг.
На първата и третата снимки съм на едни и същи килограми. Идея си нямам дали това е вярно, но поне така бях писал в стария дневник, някъде в края на клек и мляко.