03.03-сряда
ВВД, преди рестарт
Ще сменя режима докато не излязат нашенските плодове. Тия цитруси не ме кефят и тва е. Голям са киселоч..Оставям си фреша от грейпфрут, той ме тонизира.Та днес доизядох каквото се намиреше въглехидратно из къщи.
Не съм тренирала, малко чистих и се разходих. Починах си. Добре ми дойде този ден.
6.00-кафе, вода
10.00-фреш от грейп
11.00-кафе, вода
13.00-варено яйце
14.00-киви, фреш
15.00-няколко/???/ препечени филии немски жив хляб с лен и ръж, някои с масло и сирене лайт, другите с малко кашкавал лайт
16.00-последната ябълка с екуиза и канела
18.00-няколко резена ананас
19.30-зелена салата с варено яйце, дояждане на омлет,2 печени чушки, 30 гр риба тон в зехтин
Тоя хляб е лудница направо. По жив е от мастермехер/или както там се казваше/. Като се препече е страхотен. Ама подува яко.
Ще си спраскам полата %-P
Водата е много
Лека вечер
казано от diva 97 на 03.03.10, 19:15:
15.00-няколко/???/ препечени филии немски жив хляб с лен и ръж.
Тоя хляб е лудница направо. По жив е от мастермехер/или както там се казваше/. Като се препече е страхотен. Ама подува яко.
Ще си спраскам полата %-P
Това е немския черен хляб, който стои като влажен и тежи, едни тънички филийки ли? Ако е този аз преди много време често го консумирах и определено това мога да кажа, че е черен хляб...Но интересното е, че трайността му беше около 3-4 месеца, ако разбира се става дума за един и същ хляб...
казано от S_L на 03.03.10, 19:20:
казано от diva 97 на 03.03.10, 19:15:
15.00-няколко/???/ препечени филии немски жив хляб с лен и ръж.
Ще си спраскам полата %-PТова е немския черен хляб, който стои като влажен и тежи, едни тънички филийки ли? Ако е този аз преди много време често го консумирах и определено това мога да кажа, че е черен хляб...Но интересното е, че трайността му беше около 3-4 месеца, ако разбира се става дума за един и същ хляб...
СЛ от същия тип е но е на друга фирма. Нов е. Ужасно е тежък и зърната са абсолютно цели и мокри. Направо не знам как стоят едно до друго. Гаранция е пълнозърнест, обаче както и да го погледенш си е хляб. Аз си експериментирам принципно как ми се отразяват храните. Тези дни имах и много млечни и доста се задръстих. Ще се отичам 1 седмица сигурно
казано от diva 97 на 03.03.10, 19:29:
СЛ от същия тип е но е на друга фирма. Нов е. Ужасно е тежък и зърната са абсолютно цели и мокри. Направо не знам как стоят едно до друго. Гаранция е пълнозърнест, обаче както и да го погледенш си е хляб. Аз си експериментирам принципно как ми се отразяват храните. Тези дни имах и много млечни и доста се задръстих. Ще се отичам 1 седмица сигурно
Много ми харесват твоите експерименти с храните, аз май нямам тази смелост и залагам на сигурното и изпитано, малко консервативно звучи, но наистина трудно мога да рискувам да приемам продължително даден вид храна, която не знам как ще ми се отрази във времето, а не трябва да е така. Защо те задръстват млечните имаш ли обяснение? Аз не мисля, че си прекалила с тях, но явно твоя организъм друго мисли..
казано от S_L на 03.03.10, 19:41:
казано от diva 97 на 03.03.10, 19:29:
Много ми харесват твоите експерименти с храните, аз май нямам тази смелост и залагам на сигурното и изпитано, малко консервативно звучи, но наистина трудно мога да рискувам да приемам продължително даден вид храна, която не знам как ще ми се отрази във времето, а не трябва да е така. Защо те задръстват млечните имаш ли обяснение? Аз не мисля, че си прекалила с тях, но явно твоя организъм друго мисли..
И аз бях, като теб. Изобщо не можех да си помисля да изям морков,пък камо ли хляб, пък камо ли плод и то в такива количества. Но разбрах едно, храната не може да ме уплаши. Килограми се качват и се свалят. Щом нещо ми се яде, значи има причина Верно борбата между разумното и повреденото ми подсъзнание е голяма,но съм решила да се препрограмирам. Отказвам да робувам на СУЕТАТА.
За млечните съм писала и друг път. Те са силно слузообразуващи и задържам лимфа от тях. Пък и според кръвната ми група нещо не се разбираме с тях и с хляба ;-P На периоди ми се яде сирене и кашкавал, после ги спирам и се отичам. Ама щом ми се ядат, значи има какво да си взема от тях, калции вероятно. Ами така съм аз. ден за ден
казано от diva 97 на 04.03.10, 11:23:
И аз бях, като теб. Изобщо не можех да си помисля да изям морков,пък камо ли хляб, пък камо ли плод и то в такива количества. Но разбрах едно, храната не може да ме уплаши. Килограми се качват и се свалят. Щом нещо ми се яде, значи има причина Верно борбата между разумното и повреденото ми подсъзнание е голяма,но съм решила да се препрограмирам. Отказвам да робувам на СУЕТАТА.
Абсолютно съм съгласна с това твърдение, че организма сам си поисква това, което му е необходимо, колкото и наивно да звучи..
Всичко е в дозата не малко пъти сме го коментирали, важното е да знаем кога да спрем с неподходящите храни, ако се случи да ги консумираме, а то рано или късно май се случва...
казано от Петко К на 04.03.10, 20:39:
Да, тялото си казва, ама въпроса е как интерпретирате сигналите му :)
Проба-грешка. Не винаги сме го разбарли правилно. Трябва много добре да се познаваш, а това малко хора го владеят. повечето бъркат лакомията с познаване на тялото. И аз включително,от време на време
04.03-НЕ съвсем уориър
тренировъчен
тренировка 1 - кардио
10 мин вело
30 мин крострен
5 мин вело
стреч
Тренировка 2 -обемна с леко
5 мин .крострен
3 х 10-12 бр
скипец - 15 кг/баси лекото/
гърди- повдигане от полулег на дъмбели
разтваряне встарни с 2 х 4 кг
предно рамо с 2 х 4 кг
френско с ??? кг- към 10 кг
бицепс с 2 х 4 кг
3 х 30
преси с дъмбел
супермен
ножици
напади за кръвораздвижване 1х 10 с 2 х 6кг
20 мин вело
стреч
Всичко ми е супер леко. Станала съм по силна явно, ама и хапвам яко
Храната нещо не ми беше вкусна. И нямам наяждане %-P
6.0-кафе, вода
9.30-кафе
10.00-11.00-тренировка 1
13.00-шепа зелена салата, настърган морков, пил.шишче
15.30- 15 гр сурови орехи
16.15-17.15-тренировка 2
19.00-зелена салата, тиквички на скара, мешена салата, 200 гр пил.филе с лук/ в дом сос и бяло вино/ на фурна
после имаше малко пуешко и кашкавал и ...
22.00-пльос- тиквени семки и заспах
вода към 3 л
05.03-нетернировъчен
Боже на вас спи ли ви се бе хора! Днес бях като надрусана направо, няма такава сънливост и флегматичност. Толкова работа имах да свърша, ама накрая си бих балтията в 17.00 часа и се прибрах. Поне се разходих пеша от офиса до нас. Иначе сутринта чаках 3 часа на една опашка в кадастъра и нервичките ми едвам издържаха.
Та движение 30 мин.разходка
Храна - много, ама хубава или хубава, ама много. Който както иска да си го чете
6.00-кафе, вода
9.00-1/2 фреш от грейп, вода, кафе
12.30- 1/2 фреш, зелена салата, айсберг, морков, рукола с 2 варени домашни яйца, дояждах с 50-60 гр от вчерашното пилешко и малко кашкавал
16.30- 2 сушени кайсии и малко тиквени семки по пътя. Х...м не ми се ядеше сладко и хвърлих другите кайсии и отхапана кокоска
18.00- 200 гр зеленчуци на барбекю/предимно моркови/ и 100 гр риба тон филе на скара. Купено от ресторант е това. Аз щях да си го сготвя по-добре и с по-малко моркови-не ме кефят на BBQ
19.00-остатъка от тиквените семки/ мах.40 -50гр/, морков
20.00-зелена салата, другите 100 гр риба тон, малко пуешко и кашкавал, морков
Уф, много белтък, много нещо. Ама като не тернирам не се шашкам толкова. За сметка на това съм ужасно жадна.
Течности към 4 л
Искама да се възмутя публично!!!
ЛИНД са пуснали нови страхотни шоколади, които освен че са невероятни, като марка и като вид и т.н са цели 150 гр. Това е просто отвратително за слабите ми шоколадови ангели напоследък. Е не си купих шоколад де, но ако ми се дояде хич няма да го мисля
Днес ми се правеше гимнастика, но и това ме домързя да направя. Предвила съм го за утре
Точно днес храната ти ми харесва много и все си мисля, че долу горе това трябва да ти е всекидневното меню и като интервали м/у храненията и като количества е идеална..А за спането - леле и аз съм така, макар че днес бях активна на работа, сега вече почувтсвах умора и сънливост...
05.03.10
20:09
много храна не виждам никъде ?! :)
не ги е срам със шоколадите. и на мен като мис е преяде...гледам да си купя малка опаковка по 40гр, че иначе няма спирка
казано от veronique на 05.03.10, 20:09:
много храна не виждам никъде ?! :)
не ги е срам със шоколадите. и на мен като мис е преяде...гледам да си купя малка опаковка по 40гр, че иначе няма спирка
Изроди...влязох им в сайта преди 2 часа и още ме държи. Ядох кокосови стърготини за успокоение. Ама интересното е че шоколад не ми се яде сега
06.03-събота
Крайно време е да почна да излизам в събота вечер.Много е отпускащо, не знам защо не мога да се организирам
Ядох млечни пак и щях да се удавя от слуз насън. Направо ми се повръщаше. Поави ми се хрема и течение, краката ми пак имат плас отгоре. Винаги става така, като ги ям.
тренировка-обемна с леко, този път кръгова
20.мин.кростренажьор
3 х 10-12
скрипец
флайс
гребане с дъмбели
напади в статика/ х 5 бр на крак
раменни преси
бицепсово сгъвъне с дъмбели
кик-бек
100 коремни в статика
20 мин.вело
стреч, свещ
Продължавам да се придържам към войнското хранене, но без глупости всяка вечер
6.00-кафе, вода
9.00-фреш, вода
11.00-фреш, кафе
13.00-салата от зелении, варено яйце и белтък, 30-40 гр риба тон, домат
16.00-17.00-тренировка
19.00-зелена салата, пиле на грил /сухо, ужас/, бамя и т.н на пара с подправки
21.00-тиквени семки
23.00-малко пиле и остатък от салата
00.15-грейпфрут-броя го за закуската на следващия ден
Много вода
Чай Хъни Буш, магнезии, Кю тен
Айде и неделята да напиша
07.03-неделя
Поспах днес и ми е добре.Безсънието е нещо ужасно, а при мен е редовно
Тренировка тежести-нямах много сила но вдигнах тежестта тук-там
5 мин.вело, разтяжки
3х5
клек с 23 кг
скрипец-20,25,25
добро утро-23 кг, не бях доволна нещо
гребане с 2 х 10 кг
плие с 20 кг
ренегадско с 2 х 7,5 кг
арнолд с 2 х 5 кг- 7 ми е тежко, 5 ми е малко, няма други дъмбели
бицепсово с щанга-12 кг
вело 20 мин
стреч
храната е ясно
6.00-кафе, вода
сън
10.00-фреш, вода
13.00-зелении с варено яйце и белтък, домат, чушка
14.00-15.00-сън
16.00-17.00-тренировка
18.30-2,3 сушени кайсии
19.30-зелена салата, сьомга на скара, тиквичка и лук на тиган с бяло вино, зехтин, чесън.Много е готино и после го запекох с подправки
20.30-печена ябълка, няколко ягоди
сега ще чопля семки с филм и после евентуално ще си доизям сьомгата, че не можах
Много вода
Чай Хъни Буш, магнезии, Кю тен
Добре ми е без млечни и хляб!!!!
Мнението беше редактирано от diva 97 на 07.03.10 18:58.
http://www.youtube.com/watch?v=GKykX6CoC40&feature=related
Плаках....от душа
08.03-Честит празник и от мен
Ден за фризьор и празнуване с мама
Предната вечер нямаше още сьомга но имаше 2 ябълки
6.00-кафе, вода
9.00-фреш
11.00-фреш
12.00- въпросната сьомга/50-60гр/, 30 гр тиквени семки печени
13.00-17.00-фризьор с няколко кашута и бадеми-печени
19.30-зелена салата,гадно пил.филе на скара, тиквичка и лук. Всичко беше безвкусно останах си гладна. Малко ягоди , ябълка. Отхапах от бонбон и го хвърлих, малко червено вино
22.00-тиквени семки
Днес опуках над 100 гр ядки, но всъщност това ми беше основната храна. Изобщо не ми се яде месо и не знам кво да ям.
Имам мускулна треска, което ме трови допълнително
Доста вода, магнезии, кю тен, хъни буш
09.03.10
12:06
Що не обичаш мускулните? Мен са ми любими - особено на г.... :)
ПП И къв е тоя шоколааад? Баси, аз пък шоколад не съм яла от бог знае кога - имам си мой си вариянт (на Данчо де) - мед, гхи, какао и смлени орехи - а колко енергия имаш послеееее.....
казано от Венцеслава Атилова на 09.03.10, 12:06:
Що не обичаш мускулните? Мен са ми любими - особено на г.... :)
ПП И къв е тоя шоколааад? Баси, аз пък шоколад не съм яла от бог знае кога - имам си мой си вариянт (на Данчо де) - мед, гхи, какао и смлени орехи - а колко енергия имаш послеееее.....
Мразя ги треските, щото се чувствам мъжествено с тях и ходя като тенеке. Пък шоколада е мамата си трака, но само го подминавам. Не му е дошъл момента още.
Нашият домашен вариант е жълтък, масло, мляко, стевия/захар/, какао. Ама аз само го правя пък мойте го опостушават
Предните дни бяха за стабилизиране на храненто и нервичиките. Снощи ходих на театър със сина ми.Беше много хубаво и ...мило. Това са толкова ценни моменти, искам още и още и още такива. А е трудно понякога да направиш крачка да започнеш да живееш. Сякаш имам демони в главата, които ме спират. Ще мине....
Храната е много рибна. Обичам риба...
На обяд варени яйца или пиле/риба тон/ със салата
На вечеря риба, зеленчуци, салата
Тук там картофче или лъжица ориз. Няма плодове, семки и джънк. Няма и млечни. Зехтина е много
Намалям тежестите, увеличавам кардиото и започвам да се готвя за маратона. Другата седмица ще почивам повечко и после се надявам да се е стоплило за кросовете. Студът ми пресича всичко, желанието, настроението, мисленето даже.
Днес съм на юмейко масаж, утре съм на йога-дишане. Кууулл
Много течности пия, магнезии, кю тен
Сега чак ми се приписа в моя дневник..
12.03-петък
нетернировъчен
Правиха ми юмейхо масаж и рейки и ми изпукаха всички кости и костички из тялото. Масажистката каза, че съм претрепана отвсякъде. Костен, енергиен, сухожилест и всякакъв дисбаланс. Категорично ме посъветва да не правя тежки тренировки.Аз си го знам де. Тъй че няма да се уливам с тежестите, но няма и да спра да правя фитнес. Пфу тъкмо клекнах с 30 кг за моите скромни 40 и няколко кг тегло.
Движение-3 часа хойкане по улиците
Храна- пиле на жар, задушени зеленчуци, семки, салати, 2 варени домашни яйца с неоново жълти жълтъци. Изкорах се.
много течности, кю тен, магнезии
13.03.-събота
излизането отпадна. Гадост, ама си починах яко поне
Сутринта ходих на йога -дихателния комплекс. Страаааахотнооо. Медитирах,дишах... Най-после
Поради ужасния вятър ми отпадна и разходката, но пък си оправих ноктите.
Тренировка-интервали 40 мин
3 х 20 коремни на земя
3 х 20 гръбни с тежест
стреч
Храната е мнооооого мазнинна и вкусна и качествена и много. Над 2000 кал. Съвсем предвидени и опростени %-P
6.00-кафе, вода
сън
9.00-кафе
9.00-10.20-йога
чистене
13.00-салата от зелении, печени чушки, 2 варени сигнално жълти яйца, 5 малки ореха
14.00-15.00-търкаляне в леглото
16.30-17.30-тренировка
пазаруване
19.00-малко семки, Линд с бадеми
20.00-зелена салата, бамя и тиквичка в плик на фурна, 2 кюфтета от риба тон на фурна/60 гр общо /,
21.00-семки, Линд 85%
22.30-остатъка от салатата с остатъка от кюфтетата риба тон/80 гр/, 5-6 ореха
Демек 120 гр ядки, към 100 гр черен шоколад.
Всъщност в магазина имаше от новия линд, който е 150 гр, но аз не си взех от него, защото е побългарен и има хидромазнини. Е не мога да се прежаля.
Е смокини няма, ама тежко му горко на мъжа ми и от всичко друго без смокините :lol:
Не ми се яде сладко нито хляб/линда не го броя за сладко/. Може би ми се яде плодове желе и ще си направя скоро.
Търсих снимка на въпросния нов Линд...е няма. Явно и те не знаят че са направили нов шоколад :-P
Достатъчно течности и т.н
казано от diva 97 на 13.03.10, 21:54:
Категорично ме посъветва да не правя тежки тренировки.Аз си го знам де. Тъй че няма да се уливам с тежестите, но няма и да спра да правя фитнес. Пфу тъкмо клекнах с 30 кг за моите скромни 40 и няколко кг тегло.
Защо ти е дала такъв съвет, какво изтъква като причина, как имам нужда и аз от един хубав масаж...
Храната е мнооооого мазнинна и вкусна и качествена и много. Над 2000 кал. Съвсем предвидени и опростени %-P
6.00-кафе, вода
сън
9.00-кафе
9.00-10.20-йога
чистене
13.00-салата от зелении, печени чушки, 2 варени сигнално жълти яйца, 5 малки ореха
14.00-15.00-търкаляне в леглото
16.30-17.30-тренировка
пазаруване
19.00-малко семки, Линд с бадеми
20.00-зелена салата, бамя и тиквичка в плик на фурна, 2 кюфтета от риба тон на фурна/60 гр общо /,
21.00-семки, Линд 85%
22.30-остатъка от салатата с остатъка от кюфтетата риба тон/80 гр/, 5-6 орехаДемек 120 гр ядки, към 100 гр черен шоколад.
Аз отново не виждам да е много храната ти, може би бих си спестила шоколада, останалото си е достатъчно качествено, не би трябвало да имаш притеснения за количествата въобще..
казано от S_L на 14.03.10, 17:19:
Защо ти е дала такъв съвет, какво изтъква като причина, как имам нужда и аз от един хубав масаж...
Аз отново не виждам да е много храната ти, може би бих си спестила шоколада, останалото си е достатъчно качествено, не би трябвало да имаш притеснения за количествата въобще..
СЛ, масажиската каза, че имам много деформации на врата, прешлените на гръбнака и имам втора степен на нещо си дето не го запомних, пък и нямам и намерение да му обръщам внимание. Тежести върху рамената ми набиват въпросните деформации и ги задълбочават.Просто е трябвало по-рано де взема мерки, сега е късно травмите са стари. И ябълките ми се разместват маааму стара. Аз не ги усещах, а ма тя като ги намести разбрах какво е да са в нормално състояние.
Пък храната ми е наситна много, щото ядките и шоколада са вкусноо-питателно каллоричини, ама пък и не се спирам
14.03-неделя
Изобщо не спах снощи, ама никак. Станах рано и така и така бях пребита се допребих с чистене да избутам поне до 11, да изгоня домашните и да заспя като пън. Още в 8 бях озверяла от глад и храненто ми придоби странен вид, но е готино като не го мислиш и планираш. Инече спах 3 часа и се събудих като преродена
тренировка -5х5 с малко намалени тежести,но по-добре от без нищо.Ще си пазя гърбеца
разгрявка, 5 мин крострен
плие с 10 кг
гребане с 2 х 7,5
сумо тяга с 20 кг
арнолд преси с 2 х 5
бицепсово с 2 х 5
кик-бек и кофи
ренегадско с 2 х 7,5
обратни преси
20 мин.крострен със смяна на степента
стреч,
Храна
6.00-кафе, вода
7.00-10.30 чистене, готвене
10.30-фреш, 1 сухар/против киселини/, 60 гр пуешко филе, 40 гр орехи, парче линд 85%
11.00-14.00-съъъъъън
15.00-кафе
15.30-16.30-тренировка
16.30-18.00-разходка и по някое време 100 гр. печена тиква, 50 гр сушени ябълки
19.30-зелена салата, 2 пил.филета на скара,40 гр пуешко, зеленчуци на скара, последните 30 гр линд 85%
Хайде стига с глезотиите, почва нова седмица
Много вода и чай, магнезии, вит.с, кю тен
казано от Миsh0 на 14.03.10, 20:05:
Направо страх ме хваща като ти чета храната :gulp:
Че какво и стращното не хапе???
Много малко ядеш :( Направо ми пристъргва стомаха като чета. Изумявам се от факта не как издържаш, ами как не припадаш.
Толкова малко храна + кафета, би ме убила на място.
П.П. Не се заяждам.
казано от Миsh0 на 14.03.10, 20:12:
Много малко ядеш :( Направо ми пристъргва стомаха като чета. Изумявам се от факта не как издържаш, ами как не припадаш.
Толкова малко храна + кафета, би ме убила на място.П.П. Не се заяждам.
Аз съм кораво копеле, споко. Ама за мен това е принципно много храна, орехи, плодове ,шоколади...дават енергия. Така избутвам гадната студена зима. Не съм си помислила че се заяждаш %-P
не преяждайте с орехи...кофти :lol:
Та онзи ден прекалих с орехите, ама поне го докарах до ултра спокойствие и ....запек
15.03-понеделник
тренировка-умерено кардио 45 мин
храна
6.00-кафе, вода
много чай от мента и джинджифил
12.30-зелении с 2 сварени яйца,печени чушки, домати, малко тел.сушеница
14.00-15.30-сън
16.30-17.30-тренировка
19.30-зелена салата, много зеленчуци на скара, малко царевица, 250 гр.филе скумрия на скара, 2 лъжици кокосови стърготини
сание, кю тен,магнезии, вода
Здрасти,
Пращи ме пролетната умора яко. Успях да претренирам и почивах 3 дни от тренировки. Спирам тежестите за крака, защото започвам да се подготвям за маратона, пък и с това мойто ходене по 3-4 часа ми идва много. Ще си тренирам горна част 2 пъти седмично примерно. Останалото крос и ходене.
Храната е по-скоро НВД, но не е чиста и ме дразни. Все се намира някой”агент” да ми разбута хубавото меню. Доста затлачена се чувствам и като че ли имам нужда от детоксикация преди Великден. Ще спретна нещо тридневно-без пълен глад. Можеше една статийка да пусне ББ тийм по въпроса. Много инфо има навсякъде, но е противоречиво и разпръснато.
Ходя на йога-дишане, разхождам се, медитирам, правя стречинг.Откривам нови и нови сайтове и си обяснявам доста неща..
Предните дни обаче бях огън и жупел. Нервииииии, без причина
Пия разни минерали, вит.с, чайчета
Дес ще тичам.Пролетта започва за мен днес %-P
22.02-крос
Днес беше уникално зареждащ ден. Природата се събужда и аз надявам се. Толкова бях скапана от спане, че едвам се наканих да тичам. Имах чувството че и 100 м няма да мога да мина.Обаче, като стъпих на алеята и няма спиране. Та като видях лебедите по плажа не издържах и след тренировка изкъпана и освежена, взех малко хляб и ходих да ги храня. Те са ебати нахалните, в ръцете ми ще бръкнат...Лакома работа, ама пък красиви и любовни :red:
Храната е малко оскъдна, ама бюджета е на 0. Каквото можах направих.Опасах марулите на Варна и региона %-P
Тренировка
разгрявка
35 мин.крос със смяна на темпо
3 х 5
лицеви на пейка
кофи
клек с подскок
3х 20
коремни
супермен
стреч
6.00-кафе, вода
10.00-11.00-йога, стречинг, медитация
13.00- броколи, бамя, зелен фасул, бейби моркови на пара с варено яйце, червен лук, зехтин, балсамико и риган.
16.00-17.00-тренировка
18.00-19.00-разходка с 20 гр сурови и 20 гр печени тиквени семки. За толкоз събрах стотинки.Жената ме гледаше странно...
Ся марули, марули, марули...
19.40-до преди малко преживях 2 салати
салата 1- зелена салата, морков, резени от пиперки, малко броколи, зелен фасул, 20 гр ориз басмати, 80 гр риба тон, зехтин, балсамико
салата 2-зелена салата, морков/огромен/,малко чушка, варено гадно купешко яйце, подправки
Кю тен, чай, вода
Почнах да се препрограмирам по метода Силва.Да видим пък..
Ми тва е
Мммм, това с обирането на стотинките по дъното на чантите и джобовете може да е много изненадващо понякога. В смисъл - ако си си забравила някакви пари.
ОХ че мило ми стана с лебедите - пусни снимки :-))
Хубава вечер, Дивичка.
Преборих инсталирането на блутутовите истории, сега ще се пробвам да кача снимки
Мнението беше редактирано от diva 97 на 22.03.10 21:21.
Леле успях, че и две наведнъж без да искам...
Сега ще пратя още няколко весели снимки...за спомен от отминалат зима
Пояснявам
снимка 1 - от много яйца косата ми порасна до задника
снимка 2 - куче тип “Предадох се” по средата на шишковата градинка във Варна. Никой не успя да го събуди, всички го снимаха и му слагаха стотинки мехду “пръстите”
снимка 3 - това снежното е стълби всъщност.Не ме питайте как ги качвах зимата докато тичах
Мнението беше редактирано от diva 97 на 22.03.10 21:28.
е снимка номер 3 не стана, ама поне и 4 ще има
Мнението беше редактирано от diva 97 на 22.03.10 21:30.
Дивичка, не е добре да се хранят лебедите с хляб. Като го глътнат, той се подува и могат да се задушат. Или да преядат с фатален край. И се разглезват, спират да си търсят храна и не могат да оцеляват в последствие...
Много хубави снимки - Мерси! Чудни са лебедите. И ах морееееетооо!
Не знаех че от ядене на яйца косата раста буйно. Тя и мойта е почти до кръста :-)))
Дива показвка красива грива :)
казано от Limka на 23.03.10, 05:53:
Дивичка, не е добре да се хранят лебедите с хляб. Като го глътнат, той се подува и могат да се задушат. Или да преядат с фатален край. И се разглезват, спират да си търсят храна и не могат да оцеляват в последствие...
Лимче знам мила.Те не само се подуват, ами и затлъстяват.Без майтап. То беше символично.Само няколко сухи трохи....останалото меко го изяде едн пес, който беше пренебрегван заради лебедите и умря от щастие горкия.
нещо сбърках датите, ама карай.
На 22.03 не спах почти.Съответно след скромната и ранна вечеря в тренирвъчен ден, към 2 часа огладнях и искам, не искам ядох малка бяла филия с последните хапки пуешко и кашкавал
Та за вчера 23.03-почивен
храна
6.00-кафе, вода
10.00-11.00-йога, стреч, медитация
13.00-оф мъкааа-празен хладилник- към 300 гр обрани от фризера зеленчуци на пара с варено яйце, зехтин и балсамико
15.30-намерих половин лимон и изядох 2 резена със кората, наръсени със стевия и канела
17.00-20 гр.тиквени семки-печени, сурови нямаше
18.00-тука вече взех пари назаем и вместо да взема обичайното безвкусно пиле на грил, платих с 2 лева повече за почти 400 гр сьомга на скара, кашкавал панета за домашните и 100 гр.картофи
19.00- 120 сьомга с краставица
20.00-зелена салата, 250 гр.сьомга, домати с риган и зехтин, моркови-вкусни и български
21.00-легнах си
Намалих малко водата, че нещо не мога да я изпикавам
Добавки-нъц
леле как ми се дояде от твоята сьомга..А защо ли моята коса, въпреки многото ядене на яйца си стои все такава дължина? :P
казано от S_L на 24.03.10, 18:07:
леле как ми се дояде от твоята сьомга..А защо ли моята коса, въпреки многото ядене на яйца си стои все такава дължина? :P
Може и от шоколада ми е да %-P или от тиквените семки
Та в момента точно шоколад ям и ще лягам
24.03-крос и гости, иснтински де пък другите също ги чакам от червен бряг
Времето не беше от най-чаровните, ама чистия въздух си е хубав дори и без слънце, та потичах...
Тренировка
30 мин. крос
5х5 с редуване
клек с подскок
кофи на пейка
3 х 20 коремни с дъмбел
врътки талия
5 мин интервали на велото
стреч
Храната като за гости
6.00-кафе, вода
9.30-кафе
10.00-11.00-йога, стреч, медитация
13.00-зелена салата с настъргани моркови и 2 варени яйца
16.00-кафе
16.30-17.40-тренировка
20.00-градинарска салата, крехки пил.карета, зеленчуци на плоча/които не изядох :ohh: /, хапка от пица, 2 малки ябълки, малко семки, водка с фреш от грейп..Зарибих народа и навсякъде ме посрещат със семки, ха, ха. Иначе поръчмахме от Хепи и нищо не ми хареса
23.00-чопля си шоколад 70%
Апетита ми се кротва.Ох
вода, чай