18.04.10
12:25
Знаех си аз, че съм заякнала в ръцете - не само осезаемо (по-плътни са), но и видимо. Реших да премеря
Преди: 29-29,5/32см отпусната/стегната
Сега: 33см/35см
20.04.10
12:47
19.04.10
тежести 92
клек 1х6-20кг 1х4-40,60,70кг
1х2-80кг
1х2-85кг
3х2-80кг
лег 1х10-20кг 1х4-30,35кг
5х2-40кг
тяга 1х6-60кг
1х4-80кг
1х2-90кг
5х2-100кг
бедрено разгъване 3х10 + прасец 3х 1х20+1х10
скрипец 3х10-40кг
наведи 3х15
+ 2 часа суха, 1 час водна
20.04.10
тежести 93
обръщане и изтласкване (отработване на техниката) серии 2х6-20,25кг 2х3-4 на 30кг, опити на 35 - не се получи
3х3-4 на 25кг
прекалено много мисля движението - кога щангата да ми е на краката, кога да обърна...накъсано ми е движението все още, трябва да призная че това ми е най-трудното нещо, което съм учила до сега хаха ще го науча обаче:)
лег преса 1х100-100кг 5х10-140кг
горна лежанка 1х10-20кг 1х10-25кг 3х5-30кг
бицепс 4х6-20кг + трицепс скрипец 4х6-20кг
2км кросче
наведи/корем от наклон/корем вдигане на прави крака от лег - 3х15/20/10
суинг 2х10-16кг всяка ръка поотделно, редувани с 2х10-16кг и двете ръце, до горе
2 часа суха, 1 час водна
откакто ходя в тази зала, се застоявам много дълго. когато са клек/лег/тяга - разбираемо, но днес нямах оправдание за над 2 часа:)ама е много яка атмосферата
ПП: никой не ми дава килограмите - всички мислят че съм 65. качих се на кантара и закова 81 с дрехите.пак добре де.. онзи ден бях 82,7
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 20.04.10 12:49.
23.04.10
20:22
21.04.10 - 3 часа суха
22.04.10
тежести 94
клек 1х10-20кг; 1х6-40,60кг; 4х6-65кг
лег 1х10-20кг; 1х8-30кг; 1х6-35кг; 3х6-37кг
тяга 1х6-60кг; 1х4-70кг; 2х6-85кг; 2х6-87кг
+ 1 час водна
23.04.10
тежести 95
лег 1х10-20кг; 1х6-30,35кг; 4х3-40кг
клек 1х10-20кг; 1х6-40кг; 1х4-60кг; 4х3-75кг
скрипец вертикален 4х8-40кг
скрипец хоризонтален 4х8-30кг (много е импровизиран този скрипец-редим дискове за тежести:) в залата, където тренирах преди дърпах с по 60, а тук с 50 не можах да направя и 1 повторение)
лег преса 1х10-100кг, 4х6-150кг
пуш преса 4х8-20кг
корем: ренегатско + повдигане на прави крака от лег
3 часа суха аеробика
26.04.10
09:27
вчера и онзи ден релаксирахме на минерални басейни в с.Чифлика. Беше страхотно - вътре в топлия басейн, отгоре се издига лека пара. Пълно блаженство + много хубава храна:)
ядох омлет със сланинка, домашен ванилов сладолед с мед и страхотно агнешко.
и нещо, за което се кефя много - клекнах във водата на по-плиткото, приятелят ми се качи на гърба (той е 114-115кг), изправих се с него, след което изкачих 3 стъпала, като водата ми беше до средата на прасците. Един ден като заякна още, ще се пробвам да клекна и да се изправя с него хахаха
днес 2 сухи, 1 водна, ще отскоча след лекции и на щанги
28.04.10
09:01
26.04.10
тежести 96
клек 1х10-20кг 1х6-40кг 1х4-60кг 2х2-80кг 3х2-85кг
лег 1х10-20кг 1х6-30кг 2х2-40кг 1+0х45кг(втората ме затисна хаха) 3х2-40кг
тяга 1х6-60кг 1х4-80кг 2х2-100кг 3х2-105кг
раменни преси 4х8-11кг на ръка
бицепс скотово + трицепс скрипец 4х8 -17/20кг
3х корем от наклон/вдигане на прави крака/наведи 25/25/10
+ 1 водна, 2 сухи
27.04.10
тежести 97
тяга 2х6-60кг 1х6-80кг 1х6-85кг 2х6-90кг
клек 1х10-20кг 1х6-40кг 1х6-60кг 3х6-70кг
лег 1х10-20кг 1х6-30кг 1х6-35кг 3х6-37кг
скрипец пред гърди/зад глава 3х8-40кг/3х8-30кг
бедрено разгъване + прасец 3х6
3 кръгчета от 5 бърпита, 15 box jumps, 10 суинга с 16кг
+ 1 водна, 2 сухи
днес 1 водна, 2 сухи
29.04.10
09:15
днес
тежести 98
обръщане и изтласкване
1х6-20, 25кг
1х3-30кг
2х2-35кг
2х0-40кг
3х3-30кг
не ми тежи, но още не съм усвоила добре влизането под щангата преди да обърна
преден клек 1х10-20кг 1х6-30,35кг 4х4-40кг
тяга 1х6-60кг,70кг 4х4-80кг
бицепс скотово 4х8 ~ 17кг + трицепс френско 4х8-15кг
корем 5х10-повдигане на прави крака от лег
+ 2 сухи
какви мазоли имам не е истина, заради тях съм с по-леки килограми на тяга хаха:)
Стягай се значи с мазолите, защото аз тъкмо започнах тройки на 90 тяга и скоро ще те мина...къде са ти ръкавиците, а?
Верка, пази ръчичките...
П.П. Китките не те ли болят? Аз след тежък преден клек + някое обръщане и после цял ден ме приболяват.
29.04.10
09:25
хахахах ръкавиците са ми на ръцете, но не помагат особено - даже ги скъсах , всяка има по 3 дупки около мазолите. Ще се купуват нови, но да се появят парички:)
Аз на 90 правя 6тици, още малко ти остава:)
но мойта мечта 150кг е толкова далеч..
Китките са ми екстра за сега. Ама то моя преден клек е лек все още... не че и обръщанията са ми много тежки :D
И аз имам ужасяващи мазоли. Ръкавичките на състезанието не помогнаха, а вчера се довърших и с тяга и вис...
01.05.10
09:09
Защото не им даваме почивка да зарастнат хубаво.. и раните си стоят;)
вчера 2 сухи
Не мърдам.. Мазното не иска да си ходи. Пак се отчайвам - лято идва все пак. Поне маалко да почна да свалям, че да се зарадвам.
82кг:
1
2
3
4
от месеци не се бях снимала, защото ме беше страх и мразя образа в огледалото. Престраших се, за да видя цялостната картина. Вижда се, че имам много качено мазно - най-вече на корем и паласки(като седна и се свия съм като шар пей :D :D :D), но ми се струва, че като % мускулна маса не е толкова зле. Продължавам да търся решения на проблема.
Цикъла пак го няма.
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 01.05.10 09:10.
Верка, тъй съвсем честно да ти кажа, изглеждаш много по - добре и много по - “фит” от повечето момичета, които тежат по 60 кг. Имаш много хармонична фигура....А за свалянето - какво мислиш за бърнър + 1700 кал ?
01.05.10
10:06
бях си казала да не купувам повече бърнъри, след като не видях кой знае какъв резултат.
А за храната... не смятам, но мисля че си варирам 1700-1900 и понякога, разбира се, хапвам повече. Ти на толкова ли държиш сега?
Ами мен миналата година Файърът направо ме издялка за 2 седмици и мисля пак да повторя. За храната - там държа ок. 2000 калории, защото пробвах с ниски и не става, поне да си ям като хората :) Нито качвам, нито свалям. И ям доста въглехидрати, не се лишавам.
01.05.10
11:50
Да - счупваме се от тренировки, поне да си ядем добре :)
казано от veronique на 01.05.10, 09:09:
Защото не им даваме почивка да зарастнат хубаво.. и раните си стоят;)
вчера 2 сухи
Не мърдам.. Мазното не иска да си ходи. Пак се отчайвам - лято идва все пак. Поне маалко да почна да свалям, че да се зарадвам.
82кг:
1
2
3
4от месеци не се бях снимала, защото ме беше страх и мразя образа в огледалото. Престраших се, за да видя цялостната картина. Вижда се, че имам много качено мазно - най-вече на корем и паласки(като седна и се свия съм като шар пей :D :D :D), но ми се струва, че като % мускулна маса не е толкова зле. Продължавам да търся решения на проблема.
Цикъла пак го няма.
Честно да ти кажа, имам чувството че това не е толкова мазнини, колкото задръстена лимфа от ежедневните тренировки и мазничкото в храната, пък и обърканите хормони.Казват му “пастьозност “. Слузообразуващите храни, доста прецакват положението също.Това на мен ми се случи миналата година. Спуках се да тренирам и хапвах повечко мазно и млечни и уж бях на НВД и ОКБ пък изглеждах двойна. Накрая спрях тренировките и млечните и се изтекох за 10 дни.,че и ми се оправи цикъла. Системата ти е блокирана, затова не ти идва. При детоксикацията на житния режим си се поотпушила и цикъла дойде. това са мои предположения разбира се..Иначе имаш наистина спортна и хармонична фигура и пак казвам 82 кг-АБСУРД???
02.05.10
13:31
Дива, аз от много време насам не съм на високо мазнинна. Сега хапвам и доста повече плодове;
примерно дневно меню:
сутрин мляко с овесени ядки, по-късно ябълка/банан/сушени кайсии/сушени сливи
-тренировки
кашкавал/месо/пиле жулиен със салата (зеле, зеле моркови)
плод отново или мляко с какао, ако съм много гладна се е случвало да си взимам тиквички с мляко или сирене и тн
-тренировки
извара, ленено семе/тиквички със сирене/пилешки дробчета
общо взето последните 3 седмици е това, като понякога ям много плодове, мин седмица ядох и шоколад, по-предната - сладолед.
А преди хапвах един ден картофи/ориз но без месо, на другия - веднъж месо, веднъж сирене.
Твоят съвет е да намаля млечните? Или пък да взема да направя още един прочистващ режим. Скоро трябва да ида пак при онази жена, която ми каза за житото. Ще се допитам до нея.
И да - 82 кг съм, като варирам и до 83. тежи си
И на мене ми харесваш. Е, верно едно 5 кг надолу и би била екстра, но и сега си страхотна.
Не си някоя разплута кифла с целулит.
Особено третата снимка (отзаде) цепи мрака.
Само това за цикъла е гадно. Тук стискам палци. Миналата година като ми изчезна и бях паника. Знам какво е да го няма.
Цунки.
казано от veronique на 02.05.10, 13:31:
Дива, аз от много време насам не съм на високо мазнинна. Сега хапвам и доста повече плодове;
примерно дневно меню:
сутрин мляко с овесени ядки, по-късно ябълка/банан/сушени кайсии/сушени сливи
-тренировки
кашкавал/месо/пиле жулиен със салата (зеле, зеле моркови)
плод отново или мляко с какао, ако съм много гладна се е случвало да си взимам тиквички с мляко или сирене и тн
-тренировки
извара, ленено семе/тиквички със сирене/пилешки дробчетаобщо взето последните 3 седмици е това, като понякога ям много плодове, мин седмица ядох и шоколад, по-предната - сладолед.
А преди хапвах един ден картофи/ориз но без месо, на другия - веднъж месо, веднъж сирене.Твоят съвет е да намаля млечните? Или пък да взема да направя още един прочистващ режим. Скоро трябва да ида пак при онази жена, която ми каза за житото. Ще се допитам до нея.
И да - 82 кг съм, като варирам и до 83. тежи си
Пробвай без млечни. Разликата е огромна. Много хубаво , че хапваш плодове. Яж и много зелени салати, поне са в сезона. Оф аз пък съм на млечна вълна, по точно полумаслен кашкавал и сирене. Внезапно ми се прияждат и после така внезапно не ми се ядат
За мене изглеждаш добре на снимките.Просто структурата ти е по мъжка и ти отиват повечето килограми.Разпределяш ги равномерно по тялото си,а и си с по широки рамене и тесен таз.Ако беше с типично женско телосложение щеще да изглеждаш доста по зле.Освен това голяма част от масата ти са мускули.Просто изглеждаш като яка,тренирана жена.А и по корема не виждам толкова мазно,даже е оформен.Мене ме кефиш много на снимките %-P
Мнението беше редактирано от biker_boy на 03.05.10 06:13.
V, здрасти :)
Качила си и е видимо - паласки + краката ти не са с толкова видим релеф (може и да е от липсата на тен :) )
Но изглеждаш много много добре - една съразмерна здрава спортуваща красива жена.
Не изглеждаш ‘мазна’ или огромна.
Просто си хубава :)
Спри да се тормозиш, тялото си има цикли. Явно сега има нужда от това, което е качило. След 2-3 месеца ще му омръзне да го носи и ще го свалиш лесно, от само себе си...без излишни емоции, ядове и самобичувания.
Пролет е. Радвай й се. Усмихвай се. Обичай.
03.05.10
11:17
Благодаря ви за съветите и за подкрепата!
Миме, имам си и целулит :) малко по дупето ха ха
Лим, опитвам се да съм по-позитивна, но на мен определено не ми се получава така лесно - мине не мине и пак изпадна в някакви депресии; брат ми казва същото - че сега заради времето от само себе си ще ги сваля - в жегите. Надявам се да е така, защото се случва настроението ми да се отрази на хората, които обичам
Днес:
тежести 99
клек 1х10-20; 1х6-40,60кг; 1х3-70кг; 1х2-80кг; 4х2-85кг. другия път трябва да слагаме 90
лег 1х10-20кг; 1х6-30,35кг 5х2-40кг
тяга 1х6-60кг,70кг; 1х2-100кг; 1х2-105кг; 2х2-110кг - доволна съм, всички серии без ръкавици - само с магнезий. Страшно удобно е! ръката лепва за лоста и няма въртене
скрипец 4х8-40кг
гребане с щанга 1х10-20кг 1х8-30кг 2х8-40кг
+ 2 сухи и евентуално 1 водна
04.05.10
20:20
днес 3 сухи
тежести 100
обръщане и изтласкване - още ми е зле техниката, това е най-трудното нещо, което съм учила
гръб на скрипец
горна лежанка
раменни преси
корем доста
Е, ами, честита ти стотна тренировка, живи-здрави на стохилядната пак ще те поздравя!
Аз пък имам проблем с изхвърлянето, там съм най - зле. Изтласкването пък не го обичам, че на раменете ми се отразява зле :lol:
06.05.10
15:33
Верка, понеже знам че се томозиш слънце. Прочети това и помисли:
Rob,
I would like to start with saying thank you for all of your time and commitment to the crossfit community. I am very frustrated with the zone right now. I am 6?2? 230# with about 19-20% BF. I weigh and measure everything and no cheat days. I started with 18 blocks strict for 5 weeks and have now switched to 16 blocks for the last 2 weeks. My body comp has pretty much stayed the same. I hear people say that body comp changes very quickly on the zone. Am I just not being patient enough? I am a crossfitter and an ironman triathlete following main site WODs and 6 crossfit endurance WODs a week. I am happy with my performances, 5 min Fran, 7 min Karen, 4 min Diane and times are dropping. But, I am not happy about the body comp and I am hungry all the ****ing time. I guess I am looking for a direction in which to play with this. What will least effect my distance stuff (at least with CFE we dont go long too often). Should I half the carbs and up the fat? Sorry for the rambling, and any direction would be much appreciated. Thanks
Toby Shell
Crossfitfusion.com
My immediate sense on this is TOO MUCH WORK, TOO MUCH INTENSITY, TOO OFTEN. One of our trainers, Angela is an endurance chick…she likes that “running” stuff. She was really lean, had solid performance and was “just” doing the 3-on-1-off WOD, occasionally even a little less than this. Then she added more endurance activity in preparation for a 50K trail run (can you ****ing believe that?! 50K!) and with the increased activity….she gained fat around the midsection. Significant amounts. Now she is a solid paleo/zoner, completely gluten free…she has NO holes in her game nutritionally. She is a model athlete in this regard and she was buggared by the fat gain when her training took an up-tick in both volume and intensity.
What the hell gives here?
In an earlier post I looked at how exercise is ineffective for fat loss. I had a follow up to that post over at Art Devany’s site but I can not find it for the life of me…this is the clossest thing I can track down.
So there appears to be a paradox here. In the first posts I mention that exercise will not make you lean, that you need to control insulin via sound nutrition and only then will you get the leanness you want. Now I’m not focused on food but am looking at exercise making people…fat?
Toby, I don’t think ANY amount of food tinkering will bring that bodycomposition down. I think you are getting too much volume and likely too much intensity of exercise. I’m going to take a big leap (not really) and say you are likely under slept (6-7hrs/night max) as well. If we did an ASI test on you (adrenal stress index) I suspect you would have some wickedly elevated cortisol, and as a consequence, poor insulin sensitivity. You have your body in a fight or flight mode and the main causitive factor is too much exercise. I’d be willing to wager inadequate sleep as well. Here is what I’d like you to do:
1-Drop the CF-Endurance work for 1 month.
2-Keep your blocks at 18, put 1/2 of your carbs into the post WO meal. Consider cutting down to ~12-15 blocks TOTAL. Add fat as I’ve described with other folks (3 blocks of fat for every carb blcok deleted).
3-sleep in a COMPLETELY DARK ROOM FOR AT LEAST 9 HRS PER NIGHT. Kill someone to make this happen if you have to.
4-Take a buffered, sugar free vit c before bed like Emergen-C. This should help to drop nightime cortisol levels.
Report back and let me know how things are going…then we can see about how to ratchet up your endurance efforts and still keep you lean.
Така - последния месец и аз потренирвах 3-4-5 разово. И кво стана? Изведнъж понатежах и почнах да се чувствам не-добре.
Направих делоуд, успокоих леко топката и нещата пак си влизат в норма.
Прочети го сега пак. И помисли хубаво.
И още нещо - да жени сме и да не трупаме лесно маса, но няма как да очакваш да тренираш и мускулите ти да не се развиват. Това е против природните закони.
казано от Венцеслава Атилова на 06.05.10, 15:33:
...
Прочети го сега пак. И помисли хубаво.
...
За Veronique не знам, но аз май си направих изводите. Факт е, че вдигнах натоварването до максимална степен последните месеци. При това имам развитие - подобрение и в сила и в издръжливост, но и... в мазнини по корема и талията. Явно е някаква реакция на организма към системно претоварване, защото стигнах до положение да ми се тренира бясно дори и когато очевидно не съм в състояние - умора, МТ, болки в мускули и стави... Как ще правя делоуд хич не ми е ясно, имайки предвид, че едвам издържам да не тренирам, когато си наложа ден за почивка :long:...
06.05.10
19:27
Много интересна теория. Ако правилно съм разбрала - прекаленото трениране - дори и да не го усещаш като ПРЕтрениране, може да доведе до натрупване на повече подкожни мазнини? И въпреки че приемаш по-малко калории, от колкото изразходваш - пак трупаш?
Венци, наистина не се притеснявам от разтежа на мускулите, все пак едва ли им е заложено да станат мега огромни. Притеснявам се от мазнините, защото са отгоре и изглежда обемно.
Колко време почиваше ти?
При мен се случи така че не мога да стъпвам на цялото си стъпало на десния крак - от един мазол на възглавничката, дълъг към 3 см. Събира 2 пъти вода, изрязаха кожата и беше ужас да стъпвам на новата такава.. Та на пета, на страни.. не съм влизала във водата, не съм ходила на щанги (би било ужас само като си представя моите 82кг + 90кг щанга на гърба си хахаха) ще станат до неделя 5 дни. не ми е добре.
иначе за спането - 9 часа не мога да докарам, спя около 7, 7.30 но винаги пускам щорите - от година две насам.
от другата седмица сериозно си оправям храненето!
06.05.10
19:46
Гранични натоварвания => ексесивен стрес => много, много кортизол => много мазнини по корема (+ разграждане на мускули при недостатъчно храна и качествен сън)
Тадаааа :)
06.05.10
20:17
Абе какъв отрицателен баланс и недостатъчно храна.... за да качваш мазнини значи ядеш повече от необходимото . Естествено и тренировките помагат добре като ти вдигат апетита в небесата... Аз ако вдигам тези кила и тренирам толкова често ще съм ненаситница на храната :lol: Да не говорим ,че имам известен опит в тази насока..... и резултатът беше : яко мускул + мазнина
Верче , ако искаш да свалиш си трябва воля в храната(съответно и не такова претрениране) . По-проста истина не знам .
Няма short cuts както е казала моята нова кумирка Zuzana :lol:
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 06.05.10 20:20.
06.05.10
20:19
Който се интересува, мога да му дам насоки, как да си омазни корема при т.нар. “отрицателен калориен баланс” :)
поздрави
08.05.10
20:03
От понеделник започвам нов експеримент (Да, точно така - поредният. Нали ще пиша книга един ден). Няма да говоря нищо предварително този път, а накрая. Да не прецакам нещо с дяволчето, както се вика.
До тогава може и да не вписвам много, много.
С тренировките всичко си е по план - 1 водна, 2 сухи и 4 пъти тежести - 2ки, 6ци, 4ки на трите движения + обръщане и изтласкване.
Аааааа, Верка, хич няма да се разберем, няма да ми вървят тренировките без теб! Не си и мисли да не пишеш - твоите раб кг ги няма в друг дневник, така че моля, не ни лишавай от това удоволствие!
Хайде, за експеримента ще изчакаме да видим, успех ти пожелавам!
12.05.10
11:15
в понеделник 2 сухи
тежести:
горна част/гръб на скрипец - вертикален и хоризонтален, бицепс, трицепс , лежанка - 3ки и 2ки, крака - бедрено сгъване и разгъване, заради болките в стъпалото
вчера
тежести
клек 1х10-20кг, 1х8-40кг, 1х6-60кг, 4х6-70кг
тяга 1х10-60 1х6-80кг 4х6-90кг
лежанка с тесен хват за трицепс 1х10-20кг 3х6-30кг 3х5-35кг
раменни преси 4х6-20кг лост
суингове с 16 и 32кг
1 водна, 3 сухи
днес 2 сухи
имам лека мускулна треска. много бързо се излиза от форма значи, въпреки че на тягата съм доволна
14.05.10
15:28
13.05.10
тежести 103
обръщане и изтласкване, 20кг, 25, 4х3-30кг, 4х2-35кг
преден клек 1х10-20кг; 1х6-30кг; 1х5-40кг, 4х3-50кг
тяга с широк хват 1х10-20кг, 1х6-40кг, 4х5-50кг
3х 20 коремни, 15 box jumps
3х 10 наведа, 5 бърпита, 10 суинга с 16кг ръце до горе
1 водна, 3 часа суха аеробика
14.05.10
тежести 104
клек 1х10-20кг, 1х6-40кг, 1х4-7кг, 2х2-85кг 1х2-90кг без проблем, сама!:) Здравко вика “ти и 3ка можеше, ама айде” хаха изкефих се
лег 1х10-20кг, 1х8-30кг, 2х2-40кг, 1х2-45кг(второто с помощ) 2х2-40кг. лежанката много бавно върви
тяга 1х6-70кг, 1х 4-80кг, 1х3-90кг 1х1-100, 1х2-100, 1х1-100, 1х3-90кг - днес тежеше аадски много тоя лост..издразних се , но има и такива дни, като цяло напоследък дори не мога да се наспя
гребане щанга 1х10-30кг 4х6-40кг
скрипец 4х8-40кг
бицепс скотово 4х10-крив лост + трицепс на скрипец с въжена ръкохватка 4х8-20кг
3х30 коремни
+ 2 часа суха
14.05.10
20:44
да не казвам голяма дума, но съм надолу с килограмите - 1, може би 2.
първата част на експеримента започва успешно; ще видим по-натам :)
Бравоооооо :lol: Вероника с нетърпение очаквам да разбулиш тайната относно този експеримент. И хич да не ти пука ти си една страхотно изглеждаща жена ! Успех
15.05.10
18:37
има време:)
днес
The Bear Complex - 25kg
5 кръга от:
7х силово обръщане-преден клек-пуш преса-заден клек-пуш преса
+
тяга 3х20-60кг
много доволно :D
18.05.10
05:21
17.05.10
тежести
клек: 1х10-20кг 1х6-40кг 1х4-60кг 5х3-80кг
лег: 1х10-20кг 1х6-30кг 1х4-35кг 5х3-40кг
тяга: 1х10-60кг 1х6-70кг 1х4-80кг 5х3-100кг
суинг: 3х20-16кг, ръце до горе
+ 1 водна, 3 сухи
19.05.10
10:02
настинах сериозно. вчера не бях никак добре. тренирах, но главно горна част:
тежести
скрипец вертикален 4х8-40кг
хоризонтален 4х8-30кг
бицепс 4х6-20кг лост + трицепс на скрипец 4х6-20кг
раменни преси с дъмбели 1х10-7кг 4х6-11кг
лежанка с дъмбели 1х10-7кг, 2х8-9кг, 2х8-11кг
лег преса 1х10-100кг 4х10-150кг
малко корем
час водна аеробика, 2 часа суха
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 19.05.10 10:03.