Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Иван Шишманов на 20.06.10, 16:08:

Ти какво очакваш от национална телевизия...

Принципно е така, прав си... но условията на лигата са ясни - излъчване на мачовете по националната ефирна телевизия. Нито повече, нито по-малко. За мачовете от нашето първенство приказката е съвсем различна и е въпрос на уговорка между БНТ и БФВ. Както и да е... дано не стане голям гаф просто.

ПИ

20.06.10
16:22

Можете ли да кажете нещо за това
http://spisanie.mobile.bg/djipove/pazaryt-v-bylgariia-dacia-duster-4x4-15-dci36.html
Баща ми мисли да зима за майка ми една такава ..

казано от Кольо Пияндето на 20.06.10, 16:15:

дано не стане голям гаф просто

Гафовете покрай държавните неща било то, МВР, СЪД, БНТ и т.н. не са нещо необичайно, но някой наказан не сме видяли.
Националната ни телевизия, е като националните ни политици, гонят си рейтинга и цифрите и толкова.
Изобщо кой я гледа тази телевизия кой слуша БНР, че ми смучат от данъците ...

20.06.10
16:34

казано от Иван Шишманов на 20.06.10, 16:23:

Не е така, Иване! Държавните медии все още си пазят морала и имат някакви ценности, докато останалите са се “разгащили” отвсякъде!

ПИ

20.06.10
16:35

http://www.vbox7.com/play:a0340e5e

Абе, що се е снимала само от кръста надолу, да не е некой дзвер у фейс”

Ахахахаа, най-лудите. Всичките и клипове съм изгледал.

казано от radostin radev на 20.06.10, 16:34:

казано от Иван Шишманов на 20.06.10, 16:23:

Не е така, Иване! Държавните медии все още си пазят морала и имат някакви ценности, докато останалите са се “разгащили” отвсякъде!

Какъв ти морал какви ценности.
Пазара е свободен, гледаш която телевизия те кефи, а на бас, че ти най малко гледаш БНТ въпреки, че според теб е най-морална и ценностна :).
Каква държавна медия с морал и ценности те гони, с Иван Гарелов и Кеворк Кеворкян като основни водещи комунистическата пропаганда  :D

20.06.10
16:59

БНТ е единствената БГ телевизия която гледам.  (dull)  Доста ме подиграват за тВа...

казано от radostin radev на 20.06.10, 16:59:

Доста ме подиграват за тВа...

И с право  :D

АН

20.06.10
17:04

казано от Thrashmetal на 20.06.10, 14:19:

Купих си някакъв педалски продукт за коса - не я стяга, просто изглежда мокра. Да продължа ли да ходя така?

Твърдо и категорично НЕ!

20.06.10
17:10

Иване, има интерестни продукции като Референдум, Големият избор, излъчването на БГ кино....

казано от radostin radev на 20.06.10, 17:10:

Иване, има интерестни продукции като Референдум, Големият избор, излъчването на БГ кино....

Референдум е онова предаване с 20 човека в едно студио и си говорят.
А големия избор не беше ли онова състезание в което избраха чушкопека за най великото изобретение, а Димитровград за най значимия строеж ??!!
Жалка картинка.
Вярно по добре е от Биг брадър или турски сериал, но пак не бих се прежалил да го гледам.

ПИ

20.06.10
17:20

Аз телевизия не гледам. Или пък много рядко. Двама мъже и половина, или National Geographic. В 9 ще дават за ЛСД-то. Със сигурност ще го гледам. В четвъртък “Праизторически хищници”. Това също със сигурност.
О, боже, от к’ви работи се интересувам. :D

20.06.10
17:26

определено си заинтересован от праиЗторическите хищници :D

ПИ

20.06.10
17:28

казано от Никола на 20.06.10, 17:26:

определено си заинтересован от праиЗторическите хищници :D

Имам 4 по БГ.  (fubar)

radostin radev умишлено не казва нищо за свръх моралните и ценностни и високо национални новини на турски  :D
Кво да говорим повече, те фактите говорят.
Аз също рядко гледам ТВ и то предимно National Geographic, приятелите ми ме бъзикат, “добре, че няма Дискавъри електричество, че тогава неможем да те видим”  :D

20.06.10
18:02

казано от to4ka на 20.06.10, 16:10:

Не, че не можеха да пуснат едното предаване по сателитния и агнето да цяло и вълка сит....

те така и направиха - футбол по ефирната и волейбол - по сателита

20.06.10
18:04

“Бойна наука” по NG много ме кефи. Понеделник от 21ч.

БНТ верно е малко бъгава и остаряла, точно като бабка, която се опитва да е модерна, но не става и повечето младежи й се присмиват, иронизират... :D

20.06.10
19:30

Я да се кротнете! Това да не ви е СПАМ тема? :D

http://www.dnes.bg/video/2010/06/20/na-britanec-ot-burgas-mu-pisna-postroi-si-zabavachka.93020,play

:D

20.06.10
19:49

Точно по държавната телевизия навремето даваха всякакви спортове.Като почнеш от плуване,тенис,минеш през волея и леката атлетика.И точно по държавната телевизия даваха най-малко футбол навремето.А за сериалите показваха най-качествената западна продукция,а не тия бози дето сега дава Бенете и частните телевизии.

Мнението беше редактирано от Миро на 20.06.10 19:51.

Добре че махнаха Ефир 2… мале беше някакъв ад :)

20.06.10
20:05

казано от Миро на 20.06.10, 19:49:

Точно по държавната телевизия навремето даваха всякакви спортове.Като почнеш от плуване,тенис,минеш през волея и леката атлетика.И точно по държавната телевизия даваха най-малко футбол навремето.А за сериалите показваха най-качествената западна продукция,а не тия бози дето сега дава Бенете и частните телевизии.

По думите на родителите ми, просто не е имало кой знае какво друго да се показва.

20.06.10
20:07

Аз искам само да ви напомня за Sonisphere!

alabala, ако си убеден в знанията си да не ти пука- може да анулираш и да те изпитат наново- стига да имаш желание.

Миро, обмисляй си постовете понякога- нито познаваш човека, нито нищо- от това как пише тука не вади такива генерални заключения...

20.06.10
20:20

казано от Thrashmetal на 20.06.10, 20:05:

По думите на родителите ми, просто не е имало кой знае какво друго да се показва.

хахаха,много са гледали телевизия твоите родители.Питай ги нещо за “Шогун”,за “Седморката на Блейк”,за “Робинята Изаура”,за “Шатовалон”,”Наследството на Гулденбургови”,”Планетата на маймуните” и прочее.Да изброявам ли още? И до утре няма да ми стигне само за заглавията.Гледал съм какви ли не спортове:фехтовка,скокове във вода,биатлон,ски,рали “Златни пясъци”,спортна акробатика,спортна и художествена гимнастика.Изгледал съм в Телевизионен театър в понеделниците почти всички драми на Кралския Шекспиров театър.Оригинални,с дублаж на български.Гледал съм повечето серии за Шерлок Холмс и по романите на Агата Кристи. Младежо! Много поздрави от мен,Миро да предадеш на родителите си. И не се чуди що ви е такава културата,никаква на сегашното поколение. Каквато ви е телевизията,такъв ви е и умствения багаж.

Мнението беше редактирано от Миро на 20.06.10 20:58.

20.06.10
20:21

no lifer

20.06.10
20:33

СКОТА, това е специален предмет, по него нищо не се анулира! :(

20.06.10
21:24

http://www.youtube.com/watch?v=CEQLcUsuFuQ Мн ме кефят тея момчета,ако има някой който знае и песните,ще съм мн благодарен .

20.06.10
21:26

http://www.youtube.com/watch?v=eI1oSkX-Zag
Наистина невероятен филм. Не разбирам защо Гай Ричи е толкова подценяван - смучел си филмите от пръстите. Е, може би с другите си филми просто се размотава, но този е неговия шедьовър.

20.06.10
21:36

казано от Thrashmetal на 20.06.10, 21:26:

http://www.youtube.com/watch?v=eI1oSkX-Zag
Наистина невероятен филм. Не разбирам защо Гай Ричи е толкова подценяван - смучел си филмите от пръстите. Е, може би с другите си филми просто се размотава, но този е неговия шедьовър.

Който е казал тва за филмите на Гай Ричи може да си завре пръстите в ануса

20.06.10
21:50

Леко, само да не направиш услуга на някой. Иначе из интернет главно съм виждал доста негативни коментари.. Не ги разбирам.

21.06.10
04:51

Добро утро. Аз съм вече в отпуска. 50 работни дни...
p17bull, аватарът ти е мега зле.

GO

21.06.10
05:23

Искаш ли да бъдеш умен, научи се да питаш разумно, да слушаш внимателно, да отговаряш спокойно и да преставаш да говориш, когато няма повече какво да кажеш.
Й. Лаватер
=======
Някъде са ми отишли цитатите от Лао Дзъ..

21.06.10
06:01

казано от Anelia на 21.06.10, 04:51:

Ето приятел , изказаха се за аватара , а ти се притесняваше , че няма кой :)

21.06.10
06:39

alabala, това не е хубаво, но нека ти кажа- оценките в гимназзията нямат значение- ти си натискай там, където те влече, пък като дойде момент на практика да показваш ще си проличи... или пък ако учиш нещо такова в университета ще ти е доста по-лесно, защото ще имаш основа ;)

казано от Anelia на 21.06.10, 04:51:

50 (ndolars) (ndolars) (ndolars) (ndolars) (ndolars) (ndolars)
През лятото!
Това ... принудителна отпуска ли е ?

Johnnie Jackson ли се води най-силният културист ? И ако не, кой ?

21.06.10
08:39

Good times, bad times…

BR

21.06.10
08:52

Грег Ковач.

BE

21.06.10
09:49

http://vbox7.com/play:16c29949 - Внимание - храните и хранителните добавки!

ГН

21.06.10
10:00

Има много малко неща по-гнусни от Канал 1.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 21.06.10 10:00.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1