здрасти Карпи,
всъщност клековете не ги правя заради коляното - аз имам изменение на колянната става и когато попълвах анкетната карта, го написах. За това той не включи клекове.
Ами, аз ти благодаря все пак за съвета, но не знам как да споря с инструктора. Но за това, че трябва повече да почивам, си права. Аз така съм го планирала сега - понеделник, вторник - тренировка, сряда - почивка, четвъртък и петък - пак тренировка.
Днес - 1час тенис на корт!
Храната -
8.00- пица от пълнозърнестата
12.30 - две Вита с бри
13.30 - 14.00 - тенис на корт, яко се изпотих, обожавам тенис на корт, но си нямам партньори :(((
16.00 - салата с риба тон
19.00 - пиле на фурна, 100гр. снежанка, дамати и краставици
Мнението беше редактирано от maxxi на 09.07.10 19:39.
Такааа,
да се запиша и аз с манджа и тренировка.
събота
9.00 - парче пица
12.30 - кисело зеле с пуйка и 2 филии Вита
17.00 - две кайсии
20.30 - свинска пържола на скара и салата домати и краставици
неделя
9.00 - три Вита, две с шунка, една с печена чушка
11.00 - не помня :(
13.00 - свинско шишче на скара, зелева салата, бобена салата
17.00 - една суха паста :(
21.00 - реба тон, спаначено пюре със сирене и яйце
Днес -
8.20 - две Вита, еднат ас Бри и краставичка, другата с маслинена паста
11.00 - диня
13.00 - още не знам :) ще дописвам
Тренировка
9.20 - 12 мин. вело
3х15 - повдигане на щанга /при мен лост- 8кг./ от тилен лег
3х15 - повдигане на щанга от полулег
3х15 - флайс с 3кг. гирички
3х15 - сгъване на крив лост
3х15 - скотово сгъване
3х15 - концентрично сгъване с 3кг. гирички
3х12 - повдигане н акраката от лег
3х7 - повдигане от вис
3х30 - изправяне до седеж
5 мин. кростренажор
30 мин. вело - средно със 115 RPM - изпотих се якоооо!
Сега се чувствам перфектно!
Вчерашният ден не ми се описва - трагедия от към всичко. Нямаше тренировка, бях квестор на изпитите и направо ще се грамна. Преднат авечер заспах, докато приспивах детето, а на сутринта станах рано, той ме усети, ревна и не можах да си приготвя нищо за ядене. Та... цял ден ядох гевреци...а вода можах да си купя чак в два часа, защото там няма барче или кафе, а само автомат за напитки със стотинки...
Абе... трагедия... Толкова не можаха да осигурят поне на квесторите поне вода...
Но днес съм номер 1!
8.00 - 1/2 грейпфрут, две Вита - едната с маслинена паста, другата с екскузия 0.2% и краставичка
9.30 - тренировка
12мин. кростренажор
3х15 - придърпване на скрипец зад врат - 15кг.
3х15 - не зная името на упражнението - скрипец с успореден хват или нещо такова беше - 15кг.
3х15 - придърпване на скрипец с широк хват - 15кг.
3х15 - привеждане на скрипец - за трицепс - 15кг.
3х15 - трицепсово разгъване с гиричка над глава - сраммммм - 1кг!
3х15 - кик бек - :( - 2кг.
3х15!!! - повдигане на краката от лежанка
1х8, 1х10, 1х8 !!! - повдигане на краката от вис
40 мин. ! кростренажор!
12.00 - едно пилешко бутче на скара, домати, царевица
до момента - 1.5л. вода
Мисля да си купя Калмацин.
Мнението беше редактирано от maxxi на 14.07.10 09:53.
Тренировка
15.00 мин. вело
бедрено сгъване - 3х18 с 5кг.
бедрено разгъване - 3х15 - 10кг.
аддуктор сгъване - 3х20 - 15кг.
аддуктор разгъване - 3х20 - 15кг.
глутеус машина - 3х20 + 3х20
раменни преси с гирички - 3х12 с 2кг.
повдигане на гирички встрани 3х12 с 3кг.
обратен пек бек 3х12 с 5кг.
повдигане на краката от лежанка 3х10
повдигане на краката от вис 3х10
повдигане до изправен седеж 3х 30
[size=3]
8.00 - три Вита с бри
12.00 - чаша таратор, пилешка пържола на скара и домати
15.00 - две праскови нектарини
17.00 - пилешко крилце
вечерята - на гости сме при майка ми, ще трябва да е някакво месо със салата
До мемента - 2 литра вода, Калмацин - 1 капсула
Мнението беше редактирано от maxxi на 15.07.10 14:17.
Eто ме и мен.
Тези дни имах много ангажименти и не ми се пишеше - тая жега ми разтопи мозъчните клетки...
Иначе - всичко си върви по план. Тренирам си, пия вода и много не ям, щото не ми се яде. За това пък пия много айрян.
Днешната тренировка -
8.30 - 75гр. овесени ядки със сирене и мед
9.15 - 7 мин. вело
3х15 - повдигане на щанга от тилен лег - 8кг. - бенг преси или нещо такова
3х15 - повдигане на щанга от полулег - 8кг. - май това се казваше раменни преси?
3х15 - флайс - 2кг.
3х15 - сгъване на крив лост
3х15 - скотово - 4кг.
3х15 - концентрично сгъване
3х15 - повдигане на краката от лег
3х15 - повдигане на краката от вис
30 мин. кростренажор
13.00 - пълнозърнести спагети с шунка и кашкавал + един айрян
до момента - 1.5 литра вода
Мнението беше редактирано от maxxi на 23.07.10 11:27.
И мен като innocence са ме налегнали някакви мисли на отчаяние... Сигурно нещо не правя като хората с храната. Тези дни заради жегата се отдадох на айряни и сега коремът ми се е подул като на бременна в четвъртия месец. Сякаш за тези месеци трябваше да съм поотслабнала повече. Ще изчакам до края на месеца и ако пак нищо не става, ще ида на диетолог. Всъщност, като гледам, май не съм отслабнала и грам. Просто съм се стегнала ... малко. Вече не знам какво става и май започна да ми писва...
казано от maxxi на 25.07.10, 05:38:
И мен като innocence са ме налегнали някакви мисли на отчаяние... Сигурно нещо не правя като хората с храната. Тези дни заради жегата се отдадох на айряни и сега коремът ми се е подул като на бременна в четвъртия месец. Сякаш за тези месеци трябваше да съм поотслабнала повече. Ще изчакам до края на месеца и ако пак нищо не става, ще ида на диетолог. Всъщност, като гледам, май не съм отслабнала и грам. Просто съм се стегнала ... малко. Вече не знам какво става и май започна да ми писва...
Млечните продукти са полезни, но прекаляването в тях може да доведе до подуване и по трудно усвояване от организма. По темата с млечните има писано много, може да прочетеш.
Това че си се стегнала е много хубаво, а за килограмите - там ти трябва постоянство и стриктно спазване на хранителния режим. Нищо ти няма според мен, а и диетолога не мисля, че ще ти помогне кой знае какво, ти си единственият човек който може да си помогне. Хайде бъди по-силна и търпелива ;).
Грешката на повечето жени и част от мъжете е че си мислят че като стоят гладни една-две седмици и ядат по малки порции че са свалили яко от корема.Да ама всъщност корема само се е свил а мазното я е мръднало с 1-2 см я не.И става така че се гледаш всеки ден в огледалото ,гълташ корема и си викаш еха колко съм свалил.Обаче идва момента в който няколко дена 2-3 преяждаш или дори само се наливаш с повече течности и осъзнаваш заблудата си,че просто се е бил свил корема ти,а мазното се топи мнооого трудно.Затова някоя жена като ми каже я виж колко съм отслабнала и почне да ми прави стойки със глътнат корем я карам да седне и тогава да си покаже корема :).Аз затова и на сантиметъра не вярвам вече,ако не съм ял както трябва последните дни ме показва 2-3 санта по малко ама това е защото се е свил просто.
Абе хора, благодаря ви за подкрепата!
Ама наистина - освен, че успях да се напъхам в един панталон от миналата година, просто като чели няма никакъв ефект. Може би пък наистина този начин на хранене не е за мен. Който откъдето ме види само тва ми обяснява - колко съм напълняла. Е, хубаво, ма вече мина тоооолкова много време на 30- и стават цели три месеца редовен фитнес и все пак - режим, много близък до НВД. Почти нямам джънк вече...
От утре ще мина на разделно за един месец, да видим как ще ми понесе.
Макси, здрасти :)
Не се отказвай от по-хубавия начин на живот! Разбира се, че можеш да стоиш гладна 1-2 месеца - ще “отслабнеш” със сигурност и ще ти проличи. Сигурно и ще ти кажат “Оле, колко си отслабнала, бла бла, на каква диета си и тн”...
Не си струва. И ти го знаеш - ще се отпуснеш, ще ти падне силата, ще се увеличи % мазнини.
За мен “слаб” вече има ново значение, и то не е “хубав”, а ”немощен”. Честно казано, понякога се чувствам като малко моржче сред 40-килограмовите ми приятелки, ама пък и пълна с енергия и сила. Също като теб на моменти ми иде ей така, да мина на някаква “женска” (безумна) диета, но .. бързо ми минава.
Малко ми е несвързан поста! Дано ми хванеш мисълта хехе.
Не се отказвай - за теб и твоето здраве е.
Благодаря ти, Атомче!
40 кг. не искам да ставам, ама поне 60. Няма да гладувам, обещавам, просто се замислям да мина пак на разделно хранене. Правила съм го преди години и ми се отрази много добре. То аз и сега горе- долу гледам да не смесвам “заранени” храни.
Просто всеки път като се заговори за това, че ходя на фитнес, майка ми и сестра ми се споглеждат и започват коментари от сорта на: Не знам какво правиш и как се храниш, обаче изглеждаш ужасно! Преди не беше такава, виж какви мощни ръце си направила - btw. - бицепсът ми в момнта е 30, а беше 33 - и разни подобни и направо ми иде да се гръмна. Иначе аз си се чувствам перфектно да спортувам, също и ми се струва, че мазнинките са се постопили на определени места - най- много имам по вътрешната част на бедрата и бричовете, иначе - отпред кракът ми е камък! И по задната страна на ръцете... и разбира се - задника. Ма той доколкото знам най- трудно се стяга.
Та, така. Има такива моменти.
Благодаря ви за подкрепата още веднъж.
Пък Атомчето изглежда перфектно. На знам за какви 40 килограмови говориш, ама те със сигурност са анорексички.
Днес -
1 капсула Калмацин, ел- карнитин - пия го преди всяка тренировка, но не го вписвам тук, не знам защо
8.30 - хладка вода с мед, пълнозърнеста пица с кайма и маслини
9.30 - тренировка
12мин. велоергометър
3х15 - придърпване на скрипец с успореден хват - 15кг.
3х15 - придърпване на скрипец с широк хват - 15кг.
3х15 - придърпване на долен скрипец - 10кг
3х15 - трицепсово разгъване с гиричка над глава - 1кг!
3х15 - кик бек - - 2кг.
3х15 - повдигане на краката от лежанка
2х10 + 1х15 - повдигане на краката от вис
30 мин. велоергометър
11.30 - филе от треска на фурна, 50 гр. пълнозърнеста пица,
Сега отивам да пренасям тухли четворки. Не се смейте и не, не се шегувам. Трябва да си разчистя мазето, че имам да правя едни неща за изложба.
26.07.10
09:32
казано от maxxi на 26.07.10, 08:10:
Ама наистина - освен, че успях да се напъхам в един панталон от миналата година, просто като чели няма никакъв ефект. Може би пък наистина този начин на хранене не е за мен. Който откъдето ме види само тва ми обяснява - колко съм напълняла. Е, хубаво, ма вече мина тоооолкова много време на 30- и стават цели три месеца редовен фитнес и все пак - режим, много близък до НВД. Почти нямам джънк вече...
От утре ще мина на разделно за един месец, да видим как ще ми понесе.
Гледам ти храната няколко поста назад и напред и все пици и спагети с кашкавал , кайма и т.н. виждам . Суха паста натам , насам ... Това не е баш НВД . Дори и някакви прилични количества да ядеш , си е тесто и мазнина .
казано от fire.is.my.nature на 26.07.10, 09:32:
казано от maxxi на 26.07.10, 08:10:
От утре ще мина на разделно за един месец, да видим как ще ми понесе.Гледам ти храната няколко поста назад и напред и все пици и спагети с кашкавал , кайма и т.н. виждам . Суха паста натам , насам ... Това не е баш НВД . Дори и някакви прилични количества да ядеш , си е тесто и мазнина .
Това е вярно :(
Разделно хранене
първи ден, продължителност - най- малко един месец
8.30 - две Вита без брашно с кълнове с домат
11.00 - кафе с мляко
13.30 - китайска салата с черни гъби и бамбук и варено пиле
17.00 - /планирам/ - айрян
20.30 - /планирам/ - пиле на скара и салата домати и краставици
Нетренировъчен ден.
Мнението беше редактирано от maxxi на 28.07.10 11:10.
казано от maxxi на 28.07.10, 11:02:
Разделно хранене
11.00 - кафе с мляко
17.00 - /планирам/ - айрян
20.30 - /планирам/ - пиле на скара и салата домати и краставициНетренировъчен ден.
Максииии, стягай сеееее! Стига вече с тези джънкове. Влезеш ли веднъж в правия път съм сигурна, че много лесно ще се откажеш от тях и няма да ти се ядат. Положи маааалко усилия, ние сме тук да те подкрепяме ;)
Днес си добре, но храната ти е малко. Какъв е този “айрян” само за следобедна закуска? Махни го и по-добре сложи малко ядки, яйца, извара или нещо друго, което да е наяждащо - не залъгващо...
казано от libra на 28.07.10, 14:22:
казано от maxxi на 28.07.10, 11:02:
Разделно хранене
11.00 - кафе с мляко
17.00 - /планирам/ - айрян EDIT и две нектарини
20.30 - /планирам/ - пиле на скара и EDIT салата домати и краставици - отпадна, направих си варени броколиНетренировъчен ден.
Максииии, стягай сеееее! Стига вече с тези джънкове. Влезеш ли веднъж в правия път съм сигурна, че много лесно ще се откажеш от тях и няма да ти се ядат. Положи маааалко усилия, ние сме тук да те подкрепяме ;)
Днес си добре, но храната ти е малко. Какъв е този “айрян” само за следобедна закуска? Махни го и по-добре сложи малко ядки, яйца, извара или нещо друго, което да е наяждащо - не залъгващо...
Благодаря ти, Либра!
Зная, че сте прави.
Но сега ще кажа нещо, което ще предизвика доста недоволство, но анализирайки моето тяло, май съм длъжна да го отбележе. Миналата година покрай майчинството и децата около нас се тъпчех далеч по- често и далеч с по- големи количества джънк - най вече неща от сорта на Брускети Марети и разни такива. Пък не бях 70 кила, а 61. Не го казвам, за да оправдая джънкшовщината си, а защото ми се струва, че тези килца не са само от папкане. Чакам да мине месец от спирането на хормоналните и пак ще коментирам.
Така, другото, което осъзнах е, че вашите тренировки са доста по- силови от моите, съответно и храната трябва да е повече. Моят инструктор каза, че с моите тренировки не хабя повече от коло 500 кал. Това го казвам по повод следобедната закуска- много ми идва, когато ям друго освен айрян и/ или плод. После чувствам тежест.
Най- големият парадокс, обаче, е, че аз много си харесвам тялото - тоест - това, в което виждам, че то се превръща. Вече започва да прозира даже и някаква капка, обаче хората около мен непрестанно ми внушават, че аз съм една годзила, дето ръцете са й като на Кинг Конг, а диреците като на Лудия Професор. Е това не мога да преживея. Това направо ме убива. И като за капак, ако не успея да си вляза в някоя дреха от преди ... и ето ти я депресията.
Макси, защо не вземеш да се снимаш в цял ръст и да видиме и ние дали наистина приличаш на годзила или не. Пусни 2 снимки една от преди да започнеш да тренираш и една от сега. Да не говорим че промените в твоето тяло не вярвам да са чак токова големи. Все пак ти тренираш от няколко месеца. На мен за около 3 години от както тренирам никой не ми е казал една лоша дума, а и да го беше направил въобще нямаше да му обърна внимание, защото Аз го правя за себе си, а не за другите и това че на някой не съм му харесвала си е негов проблем, а не мой. Важно е какво искам аз.
Целта на честото хранене по-малко е за ускориш метаболизма си.
Вместо това китайско зеле с бамбук и гъби изяш една салата с краставици и домати. Китайската храна не е подходяща при режими за намаляне на телесните мазнини.
Промяната в килограмите не идва, защото прекалено много го мислиш. Ако си живееш без да мислиш за тях и се се храниш правилно промяната ще дойде с времето. Проблемът ти е, че много го мислиш. А пък и хормоналните хапчета също оказват влияние и може да са пречка за намаляне на теглото.
Бъди по-силна и не падай духом.
“
Но сега ще кажа нещо, което ще предизвика доста недоволство, но анализирайки моето тяло, май съм длъжна да го отбележе. Миналата година покрай майчинството и децата около нас се тъпчех далеч по- често и далеч с по- големи количества джънк - най вече неща от сорта на Брускети Марети и разни такива. Пък не бях 70 кила, а 61. Не го казвам, за да оправдая джънкшовщината си, а защото ми се струва, че тези килца не са само от папкане. Чакам да мине месец от спирането на хормоналните и пак ще коментирам.
Така, другото, което осъзнах е, че вашите тренировки са доста по- силови от моите, съответно и храната трябва да е повече. Моят инструктор каза, че с моите тренировки не хабя повече от коло 500 кал. Това го казвам по повод следобедната закуска- много ми идва, когато ям друго освен айрян и/ или плод. После чувствам тежест.
Най- големият парадокс, обаче, е, че аз много си харесвам тялото - тоест - това, в което виждам, че то се превръща. Вече започва да прозира даже и някаква капка, обаче хората около мен непрестанно ми внушават, че аз съм една годзила, дето ръцете са й като на Кинг Конг, а диреците като на Лудия Професор. Е това не мога да преживея. Това направо ме убива. И като за капак, ако не успея да си вляза в някоя дреха от преди ... и ето ти я депресията.
“
.................................................................................................................................................................
Здрасти
Наистина е добре да пyснеш няколко снимки за да се прецени :)
Важното обаче е, че ти се харесваш, а това в крайна сметка не е ли хyбав резyлтат. Ако ти се харесваш и си в мир със себе си то какво по хубаво от това. И стига обръща внимание на хорските коментари, понякога хората са злобни и преднамерени.
Що се отнася да джънка, понякога той не е единствената причина за килограмите, в твоят слyчай хапчетата може наистина да оказват влияние, както и това че постоянно тормозиш съзнанието си с мисли за килограмите си.
Миналата година покрай децата може би не си тормозила съзнанието си излишно, и затова и килограмите са били такива. Тази година сигyрно е различно, но ти сама трябва да прецениш разликите. Мисля це си на верн път:)
Yспех
Мнението беше редактирано от Rali на 29.07.10 07:43.
Сигурно сте прави. Така е, наистина много го мисля. Сега покрай изложбата и правенето на нещата за нея сигурно ще се поразсея малко. Проблемът с хорските приказки е, че идват от най- близкото ми обкръжение - майка ми, сестра ми, леля ми, а не някакви други хора. Все пак предполага се, че точно тия ще са добронамерени. Обещавам, ще пусна снимки в цял ръст, само да намеря подходящи.
Ок. Много благодаря за това, че ме накарахте да направя това упражнение.
Все пак Годзила има напредък. Спирам да рева и да се тръшкам, обещавам. Пък и като гледам “формата” от миналата година, май няма чак за какво толкова да се съжалява.
Макси, здравей!
Пиша ти най-добронамерено, най-вече защото напълно разбирам, как са способни да ни разколебаят и да ни накарат да се чувстваме зле, близките ни хора. Аз имам късмет, че посещавам родителите си веднъж месечно и всеки път отнасям едни и същи критики. Начинът е да се абстрахираш, така каляваш страшно много волята си.
Не съжалявай за това, което си сега и не се връщай назад към старото ти ‘аз’. Сега знаеш повече за храната и си добила добра двигателна култура. Аз съм сигурна, че ти трябва само леко побутване, за да тръгнеш отново напред, така че дерзай. Хубавите неща стават бавно :)!
Успех!
Значи, те, близките, СА добронамерени, просто имат свое виждане за нещата.
И мен ме критикуват - родителите ми, сестра ми, всички близки хора. Даже и mbarton ме гледа подозрително (майтап, бе, Миши :D).
Ако не знаеха, че вдигаш тежести, нямаше и да им направи впечатление, щяха да те похвалят даже, но като знаят, че във фитнеса се правят мускули и се расте, това и виждат...
Между другото, като понаправиш мускули, ще свалиш малко мазнини...даже и да качиш кг, ще свиеш обиколките.
Ами виж мен - бях 2 пъти за последните 2-3 години 65-66 кг, като втория път обиколките ми бяха с 3-5 см по - малки отколкото първия път на тези кг.
Тъй хич не се връзвай на близките, това е непроменяемо...
Мнението беше редактирано от Инис на 29.07.10 10:47.
Оооо да, при мене са класика “ти си момиче, не трябва да дигаш тежко” или “луда ли си, че искаш да се набираш”. И Инис права си, добронамерени са, хората просто не искат да се “сецна”.
29.07.10
11:42
да наистина аман от “добронамерени” хора ... при мен много често се случва, да се захванат обаче за храната. като излезем с компанията, те все ще нагънат някоя баничка, кифла, пица или пък някой и друг джънк, а аз ще си мина, както винаги с кафето и те веднага “Аре яж бе ...Виж колко е вкусно ..опитай” :Д Сега, обаче като излезем ,има някои, които доста качиха кг и винаги, като се видим, няма да мине без въпроса как си толкова слабичка и стегната.. питайки, докато ръфат поредния джънк и си седят на Д-то :)
Макси, както виждаш всички сме на едно мнение във форума. Не слушай близките. те не винаги постъпват правилно и дават правилните съвети. Яж качествена храна, малки количества, но по на често , пйи повечко вода , движи се, дори да не е във фитнеса всеки ден, просто бъде физически активна.. Сигурна съм, че си наясно с правилата за здравословен начин на живот. просто трябва да си ги напомняш по на често за да не криваш от правия път. :) Ако правиш всичко това и си позитивно настроена, всичко ще се нареди. Време, търпение и упоритост. Това е формулата. И разбира се лесно е да се каже, много по трудно е да се постигне, но все пак Успех.. за това сме тук, за да се подкрепяме ! :)
29.07.10
11:46
Макси , това за роднините/приятелите , etc е само едно от предизвикателствата ,когато поемеш по пътя към своята Цел. ( А ти имаш такава , нали? ) Ако прекалено им се връзваш и реагираш твърде емоционално , значи или самата ти не си убедена в това ,което правиш , или просто трябва да се стегнеш и да се въоръжиш с търпение . В момента , в който започнеш да береш плодовете на своя труд - дали ще са дънки по-малък размер , повишено самочувствие или просто онази жизненост ,която идва от здравословния начин на живот - другите ще го забележат , и ще млъкнат .
Храни се чисто , тренирай и се радвай на живота :) Резултатите ще са повече от физически :P
Благодаря ви за хубавите думи и подкрепата!
Спирам да мърморя и да се самосъжалявам, обещавам!
Ето и днешния храно ден -
Втори ден разделно хранене
8.30 - три Вита без брашно с кълнове с домат, без масло
12.30 - пиле на скара и варени броколи
16.00 - пилешки хапки
18.00 - две праскови
20.00 - пиле на скара, салата домати и краставици и салата печени чушки
1 капсула Калмацин
Тренировката -
за гърди, бицепср корем. Кардиото нещо ми беше слабичко днес - 23 мин. Още не съм оздравяла, а и за съжаление пак ме заболя коляното :(( Спирам лег пресата. Поне за две седмици.
Днес ще се отдам на правене на арт и четене. Не съм добре - цяла седмица ходих болна на фитнес и не можах да се доизлекувам.
Трети ден н аразделно хранене - това е моят режим. Не ми е трудно да го спазвам, само с кафето не знам как ще се преборим, но ще пробвам.
Иначе- вече свърши третият месец и ако се почуствам по- добре - ще снимам и ще меря, но като цяло през този месец няма нищо ново, освен над коляно - варира между 42 и 43 и бедър - той пък варира между 63 и 62. Тоест не че варира наистина, а така го меря в различните дни.
Талията си е същата - 78см.
бицепс - е, той малко е мръднал - 29см.
прасец - 37см.
еми, това е то. За килограми се разбрахме, че няма да говорим :))))
А така ми се ходи на мооорееее, но с тази изложба няма да имам и един ден почивка. Септември в гречко. Дано спрат да стачкуват до тогава.
Хубав ден на всички биби- тимци!
Вчера беие третият ми ден на разделно хранене и нямам намерение да се отказвам - лесно ми е, леко ми е, стомахът ми работи на пълни оброти и воъбще - това е. Най- после намерих своя режим.
8.30 - три Вита с кълнове баз брашно с домат
11.00 - три малки нектаринки
13.30 - пиле на скара и броколи - ей тук трябва да я проверя тая комбинация - броколите май не са съвместими с месо. Позабравила съм
17.00 - 50гр. кашкавал, 1 айрян
21.00 - риба и печени чушки
много вода, 1 капсула калмацин. Коляното още ме боцка, но не боли, а болестта май ще си отиде без лекарства. Започнах да си правя нещата за изложбата и съм малко отчаяна - технологията е трудоемка и неблагодарна. До 15- и септември ще има много фира, а трябва да имам ПОНЕ 100 форми, които да са читави.
5-и ден на разделно хранене
събота
8.00 - оризови спагети - минимално количество, че бяха много гадни
11.00 - две сливи
13.00 - салата домати и краставици, две кюфтета
17.00 - сливи
21.00 - свинска яхния и домати и краставици
неделя
9.00- една филия с домат
12.00 - две шишчето свински и домати и краставици
17.00 - една прасковка, половин грейпфрут
вечерята предстои, ще я дописвам
Чувствам се добре с тази храна - не огладнявам, не ми се яде сладко, стомахът ми е супер редовен и съм пълна с енергия.
Мнението беше редактирано от maxxi на 01.08.10 14:50.
Шести ден на разделно хранене и нямам намерение да се отказвам.
7.45 - две малки препечени филии с домат
11.00- зелена салата с риба тон
9.20 - тренировка
12мин. велоергометър
3х15 - придърпване на скрипец с успореден хват - 10кг.
3х15 - придърпване на скрипец с широк хват - 10кг.
3х15 - придърпване на долен скрипец - 10кг
3х15 - трицепсово разгъване с гиричка над глава - 1кг
3х15 - кик бек - - 2кг.
3х15 - повдигане на краката от лежанка
2х10 + 1х15 - повдигане на краката от вис
не можах да си довърша кардиото - имам мускулна треска от пране на килими и събиране на джанки и ме заболя и коляното. Но иначе се справих за 50 мин.
Edit -
15.00 - една праскова, четири сливи
17.00 - 50гр. шунка
20.00 - миш- маш
Мнението беше редактирано от maxxi на 02.08.10 17:32.
7-ми ден разделно хранене
Явно вчера са ми били малко калориите, защото днес чувствах слабост в мускулите, докато тренирах. Взимам си поука. Днес си купих сусамов тахан и ленено семе, ама ако ми кажете как да ги приемам, ще е добре :)))
8.30 - три Вита без брашно с кълнове - едната с краставичка, другите - с домат
9.30 - тренировка, днес - крака и рамене, но после ще я опиша, че умирам от глад :)))
12.00 - две кисели сливи
12.45 - пилешка пържола на скара и салата домати и краставици
17.00 -планирам праскова, слива или грейпфрут, не знам още с айрян
вечерята пак ще е пиле със салата
Чувствам се добре е ако щете вярвайте, но се чувствам и по- лека. Даже и кантарът мръдна, но тези анализи ще оставя за след цикъла, който чакам към края на седмицата.
В неделя пак изслушах лекция на тема: Ах, този фитнес колко зле ти се отразява, виж си бедрата, виж си ханша, виж си ръцете...
Наревах се тайно и пак си продължих както си знам.
Мнението беше редактирано от maxxi на 03.08.10 09:47.
казано от maxxi на 03.08.10, 09:34:
В неделя пак изслушах лекция на тема: Ах, този фитнес колко зле ти се отразява, виж си бедрата, виж си ханша, виж си ръцете...
И какво ти има на бедрата, ханша и ръцете? :D
казано от Мария Никифорова на 03.08.10, 12:50:
казано от maxxi на 03.08.10, 09:34:
И какво ти има на бедрата, ханша и ръцете? :D
От фитнеса, представяш ли си, станали ОГРОМНИ :)))
ми то па човек да не качи няколко килца в тая държава... Всеки се чувства длъжен да дава акъл и да наставлява, дори и ако хал хабер си няма от това, за което говори...
А в същото време, ако изглеждаш добре, никой не ти го казва, то е по презумпция, че трябва да изглеждаш добре.
Омръзна ми да слушам - без да съм искала мнение - Абе... много си стегната, но не си слаба...
Абе..., ми по- добре ли е да съм слаба, пък да ми се друсат месата? Хора, които не са стъпвали в зала, “знаят”, че това е ефеткът от тежестите (nbeep) Кои тежести по дяволите??? И тия тежести точно бричовете и задника ли ще ми разширят??? Абе... то човек да не сподели, че нещо прави, веднага започват да ти обясняват как това не трябва да се прави така, ами еди как си....
Мнението беше редактирано от maxxi на 03.08.10 13:06.