Здравейте, на 25год. съм, висок съм 187 и тежа 47кг, искам да отслабна, купих си Л-карнитин, също така ми направиха диета, тя гласи: сутрин ставам ям 2,3 моркова и една чаша студена вода направо от мъркуча, към 15:00 ям 2 филий с малко маргарин (ако има, ако няма само филий), вечерта съм на един натурален сок. Искам да попитам трябва ли да се лиша от още храна или нетрябва ?! Благодаря предварително !!!
казано от MeGa_xXx на 02.08.10, 20:36:
Здравейте, на 25год. съм, висок съм 187 и тежа 47кг, искам да отслабна, купих си Л-карнитин, също така ми направиха диета, тя гласи: сутрин ставам ям 2,3 моркова и една чаша студена вода направо от мъркуча, към 15:00 ям 2 филий с малко маргарин (ако има, ако няма само филий), вечерта съм на един натурален сок. Искам да попитам трябва ли да се лиша от още храна или нетрябва ?! Благодаря предварително !!!
Пази боже. Къде е таз тема :Д
казано от tra^la^la на 02.08.10, 22:59:
е то си личи,че е пълен трол момчето so ... stop feeding it ;)
Верно, първия му пост е ;Д
казано от tra^la^la на 02.08.10, 22:59:
е то си личи,че е пълен трол момчето so ... stop feeding it ;)
Ми да, аз дори сега напълнях с 7,8 кг, преди имах филиено коремче :D :D :D :D
Искам и да се посъветвам с вас, според вас мога ли да стана Мистър Олимпия, примерно след 1,2 месеца, като си отслабна малко ?! :D :D
03.08.10
00:33
Можеш, ако спреш наркотиците.
04.08.10
09:06
казано от Vask0 на 04.08.10, 09:04:
Когато тя е виновна и тръгне ти прави церемоний направо и теглиш една майна да са спасява... Случва се да сгреши все пак, жена е :D ама поне да си признае ебаси, тва е супер нервещо
Поредният римски пълководец.. :D
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 04.08.10 09:06.
04.08.10
09:12
^е не, човек да напише нещо след 5 минути се гледа в бисерите :D
04.08.10
13:22
Има хора за всичко.
04.08.10
13:45
Мда, мисля да ви отворя нова тема за “й”.
То от първият път не е кой знае къв бисер - хубу че се намери някой да го разведри с “римската връзка”, ма на десетия вече...
Колеги, дори двете букви са съседни на клавиатурата.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 04.08.10 13:46.
05.08.10
07:55
На мен всеки следващ път ми е все по интересен. Все научавам за някой НОВ римски пълководец. : )
Значи аз сега съм в Кипър и отивам си аз на фитнес, по програма имам да правя рамо и трапец и корем. Та аз отивам да си взема един дъмбел за да си правя рамо-то и един доста напреднал фитнес любител каза: “Everybody is fucking Pussy” :D :D :D
Everybody is fucking Pussy - Вскички са шиб*ани Пу*ки...
05.08.10
16:18
казано от MeGa_xXx на 05.08.10, 15:26:
Значи аз сега съм в Кипър и отивам си аз на фитнес, по програма имам да правя рамо и трапец и корем. Та аз отивам да си взема един дъмбел за да си правя рамо-то и един доста напреднал фитнес любител каза: “Everybody is fucking Pussy” :D :D :D
Everybody is fucking Pussy - Вскички са шиб*ани Пу*ки...
И кое беше смешното тук, колега ? Това че си в Кипър ли?
Тая тема взехте да я обръщате на спам тема, а спам темата - на глупости. Не мисля че така трябва да бъде. В темата за бисери и аз не знам откога не съм чел свестен бисер... Не че няма откъде да се вземат, ама... Ако нямате какво да пишете по темата, не пишете в темата!
казано от D3BEP на 05.08.10, 16:18:
казано от MeGa_xXx на 05.08.10, 15:26:
Everybody is fucking Pussy - Вскички са шиб*ани Пу*ки...И кое беше смешното тук, колега ? Това че си в Кипър ли?
Тая тема взехте да я обръщате на спам тема, а спам темата - на глупости. Не мисля че така трябва да бъде. В темата за бисери и аз не знам откога не съм чел свестен бисер... Не че няма откъде да се вземат, ама... Ако нямате какво да пишете по темата, не пишете в темата!
Ми изтрий написаното от мене, нали си модератор !
05.08.10
22:34
@mega_xxx, да не си последовател на РИК ВЕРКРЮГЕР?
казано от cecowe на 05.08.10, 22:34:
@mega_xxx, да не си последовател на РИК ВЕРКРЮГЕР?
Не съм, само не разбрах к’во общо има РИК ВЕРКРЮГЕР с глупостите, които съм писал ?! (think)
казано от n_sko на 10.08.10, 14:13:
здравей,
много хубаво, че тренираш и че нашият форум ти харесва. И ние много те харесваме и отдавна чакаме да присъединиш към нас и да започнеш да питаш, жаден за знания, а ние всички от форума да се надпреварваме да ти отговаряме. В интерес на истината това не е точно така. Ние наистина сме се събрали тук за да си помагаме един на друг, но при условие че въпросите които задаваме не са обсъждани хиляди пъти преди това. А тези които ти си задал са обсъждани..Хиляди пъти...
Но добрата новина е, че за теб има надежда. Както е казал Учителят Дънов - “Помогни си сам, за да ти помогне и Господ”.
Горе в дясно има едно поле.....
Много добър :D
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46981/
10.08.10
22:19
След като искате бисери защо изгонихте Рик, видях добри попадения на предната страница.
11.08.10
00:28
Имам Рик в скайп и всеки ден си контактуваме по 2 часа.
казано от amistad на 11.08.10, 18:16:
http://www.youtube.com/watch?v=xbsSeVr5NSI
хахахахахахахахахах :D
По-голяма простотия не бях виждал
12.08.10
09:23
In just six minutes a day,you’ll be able to squeeze cum from a stone,you’ll be а hj queen хаха.Не това видео направо ме разби.
12.08.10
10:15
казано от amistad на 11.08.10, 18:16:
http://www.youtube.com/watch?v=xbsSeVr5NSI
(nbat)
А ак ожелаете да не го купувате, можете да го замените и с подръчни материали...
Баси, тва не е точно бисери от форума, ама определено е чудо на маркетинга...
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 12.08.10 10:16.
казано от Ангел Василев Тодоров на 12.08.10, 14:10:
.... Махни тягата от гърба, тя е за щангисти и трибойци, а техния вид е чобанест.
:D
Какъв консултант само - а ? :D
Дали въобще е виждал трибоец на живо :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 12.08.10 18:02.
12.08.10
18:36
хахаххахахаххаха о боже
дайте ми цялата тема, от която е цитатът :))))))))))))
какво значи “чобанест”?
12.08.10
19:56
хахаха :)
От Чубайци идва :)
12.08.10
19:57
Чобанест значи нисък, набит, със дебели стави, талия равна на гръдния кош ако не и по-голяма, голям задник като на мравка и патешка походка.
12.08.10
20:30
Щангистите и трибойците са с чобанест вид.
Те правят тяга.
Тягата води до чобанест вид => всички, които правят тяга са чобанести.
Не правете тяга и няма да ходите като патица.
О хохоххохохо така не съм се смяла скоро хах
ПП: ЗАБРАВИХ аз съм чобанеста !:))))))))))))))
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 12.08.10 20:32.
Не забравяй задника като на мравка! :)
Аз искам да благодаря на колегата - искрено ме забавлява :)
12.08.10
21:07
Чубака http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:h7bf-RZEFeBa6M:http://blog.lolzllc.com/wp-content/uploads/2007/02/chewbacca.jpg&t=1
Мнението беше редактирано от Анонимен на 12.08.10 21:08.
17.08.10
03:44
Коментари под снимка на Джей Кътлър и Добри Делев:
Пламен Кърджалийски o6te malko i go nastiga6 ! mojebi 3 4 godini
Kaloian Slavov eeeeeeeeeee super snimka Dobri
Yunal Idriz eee bravo o6te malko i 6te si golqm kolkoto jay
Kaloian Slavov Jay e golqm no Na6iq Dobri e krasiv i graciozen kato struktora na muskulaturata :) e i v lice e po -gotin ot Jay
·
Mist Kinsman Sweet!
Rafael Batista Cáceres Excellent picture, Jay Cutler and Dobri Delev.
Eleonora Veleva BRAVO,DOBRI!!!!!!!!!
Mitko Dianov Evala !
Dobri Delev Toi Jay Cutler sigurno pie proteini,toi taka i az moga :D :D :D :D :D
Yunal Idriz :D:D:D nali na proteini da go kara6 samo :D
Светлин Димов bil na dieta s domati i halva….
·
Dobri Delev halvata e mnogo vajna :D i sutrin ql popara i piel cvik :D :D
Yunal Idriz a manca s grozde neqdql li :D
Dobri Delev ne ama sym 4uval 4e ql i mnogo maslenica s rasol :D
Yunal Idriz :D:D toi e golqma rabota :D
Dobri Delev po edna cqlata tava s dro6ki omital :D
Yunal Idriz dro6ki kakvo sa :D
Светлин Димов predi sastezanie imamnbailda ql .............s koja ot slaninka
Dobri Delev pry6ki,ot praseto kato se topi za mas :D ( lard )
Yunal Idriz :D:D:D:D to tva nova recepta za po-dobra separaciq i napompvane na koreme predi sustezanie :D
Dobri Delev predi da izleze na scenata ql KI6kek
( jito za pomen):D taka kaza da pravq i az :D
Yunal Idriz za pomen e mn vajno da qde6 na scenata ne se znae kakvo 6te stane :D
Kiril Atanasov axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxaxax vie ste ludi bre,, kak se ebawat nai brutalno s bat Jey :D:D:D pil “cvik” i ql “maslenica” axaxaxaxaxaxaxaxxa !
19.08.10
12:46
Не е от този форум,но направо ме разби :D
Цитат(yotorulez)
преди 4-5 години бях чул една песен, която ми остана в главата за доста дълго време.. спомням си части от мелодията - звучеше така: ” тадън-тадън-тадън.. тадарарирам-тадън.. тадън-тадън-тадън.. тадарарирам-тадън!”моля, ако някой я знае, пишете!
Цитат(tarantulaXXX)
Прочетете правилата. Ако не ги разбирате - мога да ви ги изпея. Звучат някак така:
бан-бананан-банана-нан-бан-бан-бан.... бананан-нанан-нан-бан.... нан—бан-бан-бабан...
19.08.10
23:54
Рик Светкавицата: Ще ти изпратя снимка, татуирай лицето ми на гърдите си.
:€