http://www.youtube.com/watch?v=KyF2NNk5whc
Смешна работа, така ли се изпълнява упражнението :D
И в залата салата съм виждал подобни случаи, един беше сложил на лежанката “големи” килограми, а щангата я пускаше околу 10см.
Мнението беше редактирано от Петър на 28.09.10 15:27.
Добре де,или съм много бавен или е нещо друго,ама още не мога да схвана как да слагам клипчето направо тук. :D
Мнението беше редактирано от Андриан К на 28.09.10 20:26.
казано от Иван Шишманов на 28.09.10, 12:16:
казано от iOcean на 28.09.10, 11:44:
И аз точно така спя.С ръцете под възглавницата и по-точно се опирам на бицепса.Има ли шанс това да попречи за развитието му или нещо по-кофти ... ;x :D Аххх вредни навици ;x
Ами със сигурност честото ми събуждане от изтръпнала атрофирала ръка никак не ена добре.
Ами аз не се събуждам от изтръпнала ръка,но като спя така и не знам дали не го подлагам на ненужен натиск/напрежение и това да е някаква бариера за рaстежа му.
28.09.10
16:40
казано от .::SPECNAZ::. на 28.09.10, 15:27:
http://www.youtube.com/watch?v=KyF2NNk5whc
Смешна работа, така ли се изпълнява упражнението :D
И в залата салата съм виждал подобни случаи, един беше сложил на лежанката “големи” килограми, а щангата я пускаше околу 10см.
на този клип е същата работа... на лег пресата му помагат от 1-то повторение.. пф...
28.09.10
17:28
Vice City…. :D
Момчета,решил съм да си взимам нов парфюм/дезедорант,че старият свършва.Бях с Джордани за 50лв,но сега мисля да си взема някакъв STR8.Някакви препоръки към някой не лесно изветряващ и да държи доволно.Ааа...и според вас към кое е по-добре да се ориентирам-дезедорант/парфюм.Кое е по на оферта според вас и с кое оставате по-доволни? С какво се потите по-малко ;D?Ааа...и нещо рол они или стикове ползвате за подмишката?Аз за сега съм на NIVEA Fresh Active някакъв,доволен съм.
ПО-ЗДРАВИ!!!
Мнението беше редактирано от iOcean на 28.09.10 18:26.
Разгледахте ли победителите ;)
http://www.bodybuilding.com/fun/2010-supplement-award-winners.htm
Jack3d, OEP и Size ON рулират :P
Мнението беше редактирано от korpusito на 28.09.10 18:24.
28.09.10
18:40
пуснаха го в темата дето беше специално за Олимпията тази година :P
един от най-красивите бодибилдинг клипове !
Пичове, може ли да хвърлите едно око на техниката на тягата и клека в Упражнения?
мерси.
28.09.10
19:55
казано от iOcean на 28.09.10, 18:22:
Момчета,решил съм да си взимам нов парфюм/дезедорант,че старият свършва.Бях с Джордани за 50лв,но сега мисля да си взема някакъв STR8.Някакви препоръки към някой не лесно изветряващ и да държи доволно.Ааа...и според вас към кое е по-добре да се ориентирам-дезедорант/парфюм.Кое е по на оферта според вас и с кое оставате по-доволни? С какво се потите по-малко ;D?Ааа...и нещо рол они или стикове ползвате за подмишката?Аз за сега съм на NIVEA Fresh Active някакъв,доволен съм.
ПО-ЗДРАВИ!!!
Веднъж съм се навивал да си взема подобен род буклук и няма да повторя! Бях си взел червия STR8, парфюма в шишето има жълтеникъв отенък и оставя петна по светли дрехи. Ползвах го като ароматизатор в колата :D
Не съм фен на ролони и т.н. Предпочитам парфюми. Ако си зле с финансите - Azaro NOW 30+ лв. се намира тестер. Аз ги ползвам в зависимост от настроението. Сега съм останал почти без парфюми - имам само Hugo Boss Soul, Azaro Visit, Azaro NOW, Hugo Boss Selection, Hugo Boss /шишето дето е като войнишка манерка/ и Nikos Sculpture. :D Казвам, че съм останал почти без защото във всяко шишенце имам по 10-20-30 мл. ;)
Взимаш един син Деним (нямам идея дали още съществува) и ставаш безсмъртен! :D
казано от Стоянчо на 28.09.10, 19:38:
Другари, не се залъгвайте! Аз имам ор’гинала (80лв) и кьорав баланс не съм усетил :D Така че който иска, по-добре да си купи ментенцето, защото ще спести пари!
Стоянчо,смях се 2 мин!Мерси! :D Кьорав баланс :D :D
казано от Андриан К на 28.09.10, 20:08:
Другари, не се залъгвайте! Аз имам ор’гинала (80лв) и кьорав баланс не съм усетил :D Така че който иска, по-добре да си купи ментенцето, защото ще спести пари!
Леле, брат как ще се набуташ така с 80 лева :/
казано от Андриан К на 28.09.10, 20:08:
Нищо не разбирате вие :P След 2 седмици гледай 10% нагоре на лежанката :P
казано от korpusito на 29.09.10, 06:33:
Нищо не разбирате вие :P След 2 седмици гледай 10% нагоре на лежанката :P
А, добре, значи трябва да почакам още няколко дни, че май я нося от 10. :)
казано от Rikoo на 28.09.10, 20:11:
Леле, брат как ще се набуташ така с 80 лева :/
Не аз, а родитеското тяло бе решило, че ще ми е от полза :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.09.10 07:13.
Въхх.. :)) Днес рефийд, и започвам определено много добре. Домашна торта с - 1 литър варено прясно мляко, много нишесте, бисквити житен дар :) Отиде 1/2 от тортата, пък си е бая голяма тава, жалко, че не беше добре охладена, но после ще я изям като е станала студена :Д
казано от emzo на 29.09.10, 08:52:
Зали в Бургас бол :)
Абе друго си е човек като свикне. :) И аз като ида в друга зала, или лежанката ще ми е кофти, или дъмбелът крив, или лостът калпав. :D
Преди една година точно тренирах в една фешънска зала и бях стигнал клек от 135кг. за максимална единица на 70кг. Станаха едни такива и ме изгониха и започнах да ходя в друга зала. Пак фешънска, просто по-мизерна. За една година не успях да клекна втори път 135, независимо колко се опитвах, колко тежах, дали ползвах колан, или дали съм се хранил добре. Просто от както смених залата силата ми падна с по 10-15кг. на всичко. Дори в началото на лятото 120кг. клек ме захлупиха, само едно повторение исках.
Така че смяната на зала не е шега. Едва сега си стигнах старите работни тежести, че и по-високи стигнах на някои упражнения.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.09.10 09:08.
Да е.. за 140 лег се борех.. стигнах 120 и до там. Т’ва в друга зала. Пък и стойки няма за клек.. място няма за тяга. Ужас.
Мнението беше редактирано от NRG на 29.09.10 09:20.
Някой гледа ли “Predators” ? Читав ли е филма ?
tra’la’la Регистрация си направих заради теб :D Яка е песента ;)
Тежестите са си тежести. Лостовете ако са стандартни, не трябва да има никаква разлика, така че в коя залата точно ги вдигате тия кила е без значение. Айде, да има 2 кила разлика, ама 20? Говоря за щанги, не за скрипци и машини.
Не знам състезателите как ще се оправят, ако на всяко състезание не знаят точно каква тежест да заявят.
29.09.10
11:28
Втори ден наблюдения в/у дъвки “Файв”,избелват много бързо и държат дъха дълго време свеж! :D
Гледах го филма, става за губене на времето, а ако имаш и над 2.1 системка, в джунглата винаги е весело :)
казано от TheRunawy на 29.09.10, 13:32:
Днеска имах 5 часа счетоводство, побърках се.
Хаха , а аз какво да кажа с 6 часа линейна алгебра и аналитична геометрия.. :) Голямо циклене падна :)
П.П : Търся човек , който тренира в Клуб 33 ( в блок 33 Студентски град ) , ако има такъв/такива , нека пишат ЛС x]
Мнението беше редактирано от Гошко на 29.09.10 13:46.
29.09.10
13:49
казано от korpusito на 29.09.10, 13:11:
Гога, а самолета как е :D
Да си призная,полетите са зачестени,но още е рано за прогнози,може пазара да западне.. :D
29.09.10
13:56
Чшшш вие нещо двамата а?
Това ми напомня за един виц:
Влиза някакъв пич в аптеката и пита:
- Трибестан имате ли?
Аптекарката:
- Имамаме. Самолета ли ще вдигаме? - пита закачливо.
Пича:
- Ми не ще ме возят!
:D
Майко мила.... каква беше тази тема “Зоб”, в архива е в момента...... не не не не не просто не е нормално да има такива ДЕБИЛИ(автора имам предвид - не другите, които са писали).
казано от head_hunter на 29.09.10, 13:56:
Чшшш вие нещо двамата а?
Това ми напомня за един виц:
Влиза някакъв пич в аптеката и пита:
- Трибестан имате ли?
Аптекарката:
- Имамаме. Самолета ли ще вдигаме? - пита закачливо.
Пича:
- Ми не ще ме возят!:D
Като стана дума :D
Защо няма секс в държавните учреждения? Защото всички са роднини :D
29.09.10
14:04
Хахаха яко! Разказах го на колегите - падна смях :D