Дневникът на V :]

Прескочи до:

24.09.10
набързо една тренировчица
3х2
клек 80кг
лег 45кг
тяга 100кг
+ загряващи серии

1 час водна :):):):)

Вчера и днес без кой знае каква физическа активност:)
2ри ден ми е с рибка, печена:) Вкусно е, обаче вчера след нея ми стана леко тежко. ХА не мога да повярвам :)
Днес е чудесно положението, хапнах си доволно. С изключение на няколко ореха, без други ядки.

Ходихме на вилата ни, на едно хубаво и далече от шум място. Яко е да се ровиш из тревата и да търсиш лешници и орехи, както и да си късаш грозде и ябълки направо от извора, дето се вика:)

ПП Да са живи и здрави отговорниците за създаването и просъществуването на bb-team.org! Трябва да ви черпя :)
/точно преди година се запознах с приятеля ми благодарение на форума/

26.09.10
16:29

В честита ви годишнина! (inlove)

26.09.10
16:56

:) Супер V :) Много се радвам за теб :) радвам се и за постиженията ти последния месец :) Ти си ми любимка във форума заедно с Лимка :) :) :)

fire.is.my.nature

26.09.10
16:58

Браво , В ! Честито :) А сега ,ако кажеш и кой е бб-тиймеца :D

27.09.10
06:27

казано от Ines на 26.09.10, 16:56:

:) Супер V :) Много се радвам за теб :) радвам се и за постиженията ти последния месец :) Ти си ми любимка във форума заедно с Лимка :) :) :)

(blush)  (inlove)
Инес, ще ходиш ли на bootcamp 2? Ние с Вик сме там ;)

27.09.10
07:06

Ами за съжаление няма да мога :( Почнах още една работа и лекции и няма как да успея с всичко... :( :) :) :) Щеше да е много хубаво да се запознаем и да тренираме заедно :) :) Но нищо някой път мога да отида към Варна аз имам роднини там ииии ако ги посетя ще ти кажа да се видим :) :)

Благодаря!!! Симпатиите са взаимни :)))))))))))))))

Той не пише във форума, само има регистрация. Едно време търсел пудовки и така попаднал на мен :)

Днес 1 водна, 2 сухи

ПП весело на кемпа, ще е уникално, аз следя снимки :)

поправка за понеделник - 2 водни, 1 суха:)

вторник 3 сухи + тежести 4х3
клек 70кг, лег 40кг, тяга 80кг. Бях супер изморена след 3те часа аеробика. Правих и малко рамо и скрипец, с тесен хват , и зад глава

днес 1 водна, 1 суха

включих и месо(пиле), по веднъж на ден, а сутрин и следобед доза протеин

Здравей, V,

от съвсвем скоро започнах имам собствен  дневник и сега с любопитство разглеждам и на другите момичета във форума.
При теб виждам доста подобни истории като моите- детство с доста килограми, проблеми с цикъла и Дюкана :)
Нормализира ли вече състоянието на хормоните си...защото ако не, мога да ти разкажа мойта война с тях.

Поздрави ;)

Здрасти и на теб!
Нищо не съм нормализирала. Тоест, хормоните са ми в норма, но имам СПКЯ.
Чувствай се свободна да разкажеш историята си тук, ще ми е интересно.
Да разбирам ли, че си спечелила войната?:)

Ооо да, вече 1 година всичко е наред при мен.
Ами какво да ти кажа, проблеми с цикъла след безумни диети, лекарите казват , че няма никаква причина да нямам цикъл , но уви. Пиех противозачатъчни 3 години, колко хормонални изследвания направих и нищо. След като ги спрях, без Оргаметрил нищо не ставаше.
Преди година моя приятелка ми препоръча лекар, които лекува с помощта на билки и режим на хранене.
И колкото и да не вярвах отидох...и резултата е налице.
Сега нямам никакви проблеми и не съм докосвала хапчета от тогава.

:)

Чудесна новина:) Можеш да споделиш кой е този лекар, и аз пробвам с билки сега.

Хаха преди малко седя си на спирката и жадно ръфам пържола. В същия момент чувам “Вероникаааааааа” Вдигам поглед и какво да видя - усмивката на Инес от колата:):) Беше много яко. По какво ме позна? Сигурно си си казала, че няма кой друг в тоя квартал да яде така хахахах супер яка бърза “среща”: )))))

Днес
3 сухи + щанги (след малко)

30.09.10
15:59

Хаххаха :) ами аз понеже винаги се оглеждам за спортни натури по спирките :) иииии те мернах и не знам как, но веднага те познах :) и виках ли виках, а ти ме игнорираше и на края вече бях готова да слезна от колата и да се метна на релсите само и само д ами обърнеш внимание :) Някой път като си на работа ще дойда да се покълча на водна аеробика и да се видим за повече :) :) :)

И да ви кажа, че V на живо изглежда ПЕРФЕКТНО!!! Изобщо не изглежда огромна или някаква такава подобна глупост...супер мадама си е нашата Вероника :) :) :)

30.09.10
16:17

казано от Ines на 30.09.10, 15:59:

И да ви кажа, че V на живо изглежда ПЕРФЕКТНО!!!

Не думай? ;)

А бе вие сте страхотни, повдигате самочувствието на човек:)

Инес, ще се радвам да го направим!

30.09.10
тежести 154
5х3
изхвърляне 25кг
обръщане и тласкане 35кг
пр. клек 54кг
гребане с дъмбел 4х6-21кг
бицепс 4х10 - 9кг ръка + трицепс 4х6-30кг - скрипец

+3 сухи

01.10.10
Е, вчера се разбих и по някакъв начин след 3те вечерни часа си направих проблем на гърба. Може би прекалено рязко съм показвала някои упражнения в бързината. не знам, но така не ме е боляло. Ще го тренирам днес с разни мазила

09:30-10:30 - водна аеробика
13:00-14:40 тежести 155
3х2
клек 80кг (20,40,60,70-загряващи)
лег 45, 1х54+0х45(второто ме затисна), 40кг
тяга 100кг (70,90)
хоризонтален скрипец 4х6-40кг
рамо с дъмбели 4х6-13кг
суинг: 2х  1х10-16кг, ръце до горе + 1х10-16кг с всяка ръка поотделно догоре

17:30-18:30
19:00-19:45     водех часове на сухо
20:00-20:45

мда, заспах като премазана

Почвам лекции, искаше ми се в дните, когато имам по 4 часа аеробика да не правя силова, но за късмет точно в тези дни не съм на лекции и в дупката между тези часове мога да съм на щанги.
Очертава се: понеделник и четвъртък: 4 аеробики + щанги
вторник: 3 аеробики + щанги
сряда: почивка
петък: зависи как съм с лекциите, или като вторник, или 3х аеробика без силова.
Което ще рече, че и в събота или неделя ще правя още една силова. Зависи и как се чувствам разбира се. Няма вече да правя “задължително 4 силови на седмица, ама ако може 6- най-добре” хаха:)

а, забравих - когато имам дни, подобни на вчерашния ям МНОГО и повече белтъци (животински) и хич не се замислям колко калории приемам, защото просто иначе НЕ става. Тва е излизане в 7:45 сутринта, и прибиране в 22:30. И целия ден съм насам- натам с ужасната раница на гърба си + ходене пеш между Бокар и Славия.
Искам кола. Дядо Коледа, моля :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.10.10 07:08.

02.10.10
09:43

Колело за в момента,пък Дядо Коледа ще се погрижи да имаш подарък кола :) хихии

Не става колело. Живея в Надежда, работя в Борово, уча в Овча купел.
Разстоянията не ме плашат, навъртала съм 50км наведнъж и не съм имала проблеми, но къде да го карам? Единственото място е по Цар Борис, а то не ми върши работа. Като гледам шофьорите как пазят останалите участници в движението...си е страшно.
А въздухът е без коментар.
Съжалявам, че ще го кажа, понеже тук има родени и живяли цял живот в София, но това е възможно най-кофти град за здравословен живот, отглеждане на деца и е най-сигурния начин да си скапеш нервите! (освен ако работата ти, къщата ти и хранителните магазини не са ти на 10мин пеша, и не живееш в баш в полите на Витоша)
Снощи, загрята след тренировки, съм чакала 30мин трамвай, после 25 мин автобус от Централна гара.
Онзи ден сутринта пътувах 1час и 35мин. до работа.
Преди 2 месеца чаках 60мин автобус вечерта, след което хванах такси, а в последствие от виртуални табла научих, че въпросният автобус е щял да дойде след още 60мин.....

Но всичко е в столицата. И ако държавата ни се управляваше по-добре, може би нещата щяха да са различни. Това е друга тема.. Няма да се отклоняваме.

ДНЕС, абсолютна заслужена почивка и мързел. И много храна :)

02.10.10
09:59

Така като гледам - спокойно можеш да описваш 1/5 от деня като допълнителна тренировка - ходене пеш. А аз исках да идвам да живея там. (shake)

02.10.10
10:06

Veronique, движението ти е доста - браво!
Иначе съм напълно съм съгласна - животът в София е ад!
Единственото положително нещо в цялата история е, че човек се принуждава да ходи повече пеша...

Желая ти бързо възстановяване!

Не искам да ти влияя с моето черногледо отношение :), но последното място, където искам да живея е София.
Ако направиш така, че живееш близко до работата и си на що годе добро място (с по-големи хранителни магазини, парк или поне зелени площи)-да става, но иначе ... :)

Пътувам в градски транспорт 4-4.5 часа дневно(когато имам лекции, иначе са към 3). Чакам на спирки  1-1.5 часа дневно. Ходя пеш около час и половина. Музика просто.
Ям по спирки, раницата ми скъсва гърба от тежест. Бе както вчера ми казваха “ти си си за жал”.
Но ще търпя, няма как иначе. Поне останалите неща ме правят щастлива :)
Да бях спечелила от ТОТО, ама уви.

Love Joy, благодаря ти ! Относно движението - не е хубаво и да е толкова много, защото идват пък редица други проблеми. В момента се старая да намирам баланса и ако делничните дни са били много активни, не спортувам уикендите (както правех до скоро) :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.10.10 10:08.

02.10.10
10:14

V, и аз онзи ден те видях на спирката в Надежда, но съм прекалено захлюпена да се обадя... Верно явно доста време прекарваш по спирките! (Това в кръга на шегата разбира се :)) Това за София си е вярно по принцип, но Надежда в момента е един отвратително недостъпен квартал и ако имаш възможност да се махнеш оттам животът ти ще е с една идея по-лесен.
Но това което всъщност исках да кажа е че наистина изглеждаш чудесно :)

02.10.10
10:29

казано от SDawn на 02.10.10, 10:14:

Но това което всъщност исках да кажа е че наистина изглеждаш чудесно :)

(nod) x2

Разглеждах ти снимките и заявявам категорично, че изглеждаш страхооотно!

02.10.10
11:09

Вероника, да не би и ти да си в НБУ?  :)

Еее, ама какви сте. Обаждайте се;) Ще си правим спирка-ббтийм срещи:)

Денс гърл, за голямо съжаление съм там:) 4ти курс, мода.

02.10.10
11:26

Значи нищо чудно и да се засечем някой път  :)
Пишеш, че си там за съжаление - май и ти си разочарована...

Меко казано разочарована:)

Оказва се, че в понеделник имам максимум 1 час за тежести (заедно с преобличането), така че в тези дни ще съм главно по уредите или ще спретвам кросфит комплекси

Днес
тежести 156
4х6
лег 35кг
хор. скрипец 40кг
лег преса 140кг
бицепс с лост 25,25,20,20кг + кофички на 2 пейки
повдигане на ръце за рамо, 7кг дъмбел
4х10 суинга  с ръце догоре, 16кг пудовка

+ 4 аеробики (2х2 сутрин и вечер)
Ходих пеша от Бокар(бул.България, Билла) до НБУ .... инцидентно
повече НЕ:)))))))

07.10.10
04:05

Честит Рожден Ден! Здраве, щастие, късмет и много успехи желая.

07.10.10
04:10

Happy Birthday, V!!!!

Бъди щастлива, обичана и удовлетворена от живота!

07.10.10
04:39

Честит Рожден Ден! Все така усмихната и лъчезарна!

07.10.10
05:43

Честит Рожден Ден :)

07.10.10
05:54

Честит рожден ден! С пожелания да си здрава, енергична и усмихната.

07.10.10
07:39

Честит рожден ден ! Пожелавам ти здраве , успехи и постигнати цели и мечти ! И да продължаваш с писането в дневника си , за да има какво да чета със сутршното си кафе (без захар) ;)

07.10.10
08:29

Хеееепи бъъъърдей тооо юююю.... : ))
Хаха. Честит рожден ден, Рони! Ах.. к’во да ти пожелая.. Всичко ти пожелавам, каквото хубаво нещо ти дойде на акъла, все да ти е в ръчичките. :)
И голяма да порастнеш.. : D

07.10.10
08:39

ЧРД, Бъди жива и здрава и се обичай!

07.10.10
08:52

Честит рожден ден и от мен :)

fire.is.my.nature

07.10.10
09:05

Честит рожден ден , Верче ! :) Много щастливи моменти и постигнати цели ! :) И здраве разбира се !!!

07.10.10
11:16

Честит Рожден Ден! Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много, много рождени дни!

07.10.10
11:43

Честит рожден ден и от мен :) Много любов и много вдъхновения! :)

07.10.10
11:47

Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и щастие :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1