Тренировъчна касичка на Весето

Темата е заключена.
Прескочи до:

Хранене 8.10.2010г:
7.30 закуска овесени ядки (4.с.л.), прясно мляко и ябълка
Тренировка -Л-карнетин 50 мин кростренажор и разтягане
11.00 грейпфрут
15.00 краставичка с пил шишче и 30 гр. кашкавал
18.00 1/2 банан с кис. мляко
Тренировка- гръб, задно рано, трицепс, корем
22.00 50 гр. индийска кашу, пил филе 100 гр. и малко салатка

:)

Течности: 2л. вода, студ. чай и кафе
Хубав ден на всички :)

Храна: 9.10.10г.
09.00 чаша топла вода, 4.с.л. овесени ядки с прясно мляко
13.30 пуешко филе със салата цвекло и морков (около 100 гр)
18.00 4 блокчета шоколад
20.30 салата домати и краставици,кашкавал Гауда 10т0 гр

Тренировка: почивка във залата....но за сметка на това доста танцувах по клубове

Течности:
2-2,5л. вода, но последното количество...с алкохол :)

За неделята после отчета....приятна почивка на всчики :)))

Уфф затрупана съм от задачи, без кола и никакво време...тези дни доста пропуснах с тренировките, сега и командировки ме чакат...храненето също да нарушавам...когато вляза пак в ритъм ще споделя...

Поздрави от Весето

А сетих се да задам едно въпросче:
Някой има ли впечатления от Spider Sport :)

Започва се сезонът на командировките... :( . Сега както се очертава около седмица няма да се тренира...
Поне с храната гледам да съм добре...

Приятни занимания на всички трудещи се в залата :)

Поздрави от Весето

14.10.10
06:07

командировките са ... хубаво нещо ;)
не се притеснявай - седмица почивка от тренировки, на никой не му се е отразила зле :)

Хайде сега прикючиха командировките и ще мога по редовно да водя дневника си.
С помощта на моя лекар ще  направя 2 седмично пречистване.
От днес се започва хранене...1 кг. плодове и 1 кг. зеленчуци на ден.
Много течности(без кафе, нат, сокове и т.н.), чайчета и билкови отвари.
Сега тренировките ще са малко по умерени за да няма голямо изтощение на организма.
Всяка сутрин 1 час ходене на пътеката :)
21.10.
Храна:
1 грейпфрут
600 гр. киви
вечеря-салата домати и краставици, овкусени с 1/2 авокадо

Добавки:алое,вит.Б

Тренировка: 1 час пътека

Усмивки от Весето

21.10.10
15:04

От какво ще се пречистваш? Защо смяташ, че зеленчуците и плодовете са полезни и пречистват от нещо?

Ако тръгнем да говорим...то аз не съм 100% сигурна дали в това време каквато и да било храна е полезна, но когато правя това така наречено ,,пречистване” се чувствам доста добре. От години имам проблеми с корема(гастрит, колит) и така и той си почива. После се прави захранване и всичко си влиза в нормите :)

21.10.10
15:37

казано от Петко К на 21.10.10, 15:04:

От какво ще се пречистваш? Защо смяташ, че зеленчуците и плодовете са полезни и пречистват от нещо?

А ти защо смяташ че са безполезни? И плодовете и зеленчуците действат като “метла” на стомашно-чревния тракт и имат свойството да преминават от там без да създават затруднения за храносмилателната система, за разлика от другите храни. :)

21.10.10
16:18

И по средата на някоя тренировка да вземе да припадне от глад или прималяване. Като ще се пречиства, поне през това време да спре да тренира...

Aми правила съм го и 30 дни и ако трябва да съм честна, достатъчно енергия имам за да издържа 1 час ходене на пътеката :)

21.10.10
18:35

казано от Absolut Illusion на 21.10.10, 16:18:

И по средата на някоя тренировка да вземе да припадне от глад или прималяване. Като ще се пречиства, поне през това време да спре да тренира...

Къде виждаш да съм писала да яде само плодове и да тренира? Просто отчитам качествата на плодовете и зеленчуците ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 21.10.10 18:36.

Мисля, че Петко изрази съмнение по-скоро в пречистващите качества на плодовете и зеленчуците, от колкото в тяхната полезност като цяло.

Както и да е... такъв хранителен режим е меко казано безумие, но за съжаление все още има хора, които вярват във феи и караконджули. Всеки сам поддържа или руши здравето си. Едностранчиво хранене, съдържащо по-малко калории от тези на сомалийски отшелник... който смята, че това е Пътят, ОК, нека го следва. Въпросът е после дали ще може да сложи ръка на сърцето си и да каже истината.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.10.10 18:47.

21.10.10
18:48

Margaritka, това беше за вессс. Но тя пък твърди, че така се чувства добре. Няма да споря с нея! :)

Разбирам всички ви и съм наясно с доводите ви. Наясно съм с претренирането и изтощението на организма, не живея в заблуда, но правя всичко това наитина с лечебна цел, няколко пъти годишно. Както вече съм разказвала във форума, с такова нещо излекувах доста мой заболявания и вече не съм акционер в аптеките. :)

21.10.10
19:14

казано от Absolut Illusion на 21.10.10, 18:48:

Margaritka, това беше за вессс.

Извинявам се тогава.  (blush)

21.10.10
19:17

казано от Margaritka на 21.10.10, 19:14:

Извинявам се тогава.  (blush)

Еее, ти пък :P

22.10.2010

Храна:
1 грейпфрут
2 ябълки
шепа фурми
вечеря: Градинарска салатка с лимонче

течности: фреш морков, чайчета и много вода

Добавки: алое, пчелен прашец и вит. Б

треноровка: 1 час пътека

И това е за днес :)

23.10.10
06:27

Колко време ще караш на плодове и зеленчуци? Имай пред вид, че след известно време започва да пада косата и цикълът спира. И това е само началото.

Мисля да е в период от 7 до 14 дни...След това ще направя захранване и започвам нормално хранене, с един ден в седмицата в които  ще хапвам само  плодове и зеленчуци. :)

23.10.10
10:46

Когато си на плодово-зеленчуов режим, количествата ти трябва да са в пъти повече от тези, които ти си описала за последните два дни. :)

23.10.10
12:01

Когато си на този режим плодово-зеленчуков  картофи , ориз , тиквички ядеш ли?

23.10.10
12:25

казано от nikolaeva на 23.10.10, 12:01:

Защо поставяш трите под един знаменател? Те са съвсем различни храни. И защо да не яде тиквички?

23.10.10
14:30

Тези плодово-зеленчукови режими за дълги периоди от време никога няма да ги проумея :)
Може би нуждата от тях е по-скоро на психологично, отколкото на физиологично ниво, но какво ли разбирам аз... Размишлявам си :) Най-добронамерено разбира се! Успех, пиши си менютата и внимавай с натоварването. За мен е интересно да следя :)
Поздрави :)

Благодаря за интереса Atom :) Има гоооляма доза истина в думите ти ;)

Храна 23.10.2010г
чаша топла вода
1 грейпфрут
3 ябълки
1 киви
вечеря: зелена салата, доматче, 1 краставица и 1/2 авокадо

Добавки: алое, пчелен прашец и вит. Б

Течности:кафе(чисто) , много вода и билкова отвара

Днес нямах време да намина до фитнеса , но остава за утре.

Поздрави от Весето

23.10.10
20:12

По време на това ‘пречистване’, най - добре без фитнес. :)

fire.is.my.nature

23.10.10
21:48

Я , отварям и какво да видя :) Нещо ми мирише на д-р Гайдурков :) ?

Опа...разкрита съм :) :) :)

fire.is.my.nature

24.10.10
07:43

Поздравления :) Това е един от най-добрите доктори :) И на мен ми излекува разни неща , научи ме на правилно хранене :)

Много се радвам...аз също съм доволна от него, не само от личните резултати, а от това ,че помогна и на мой приятели :) :)

24.10.10
10:39

казано от Margaritka на 23.10.10, 12:25:

казано от nikolaeva на 23.10.10, 12:01:

Защо поставяш трите под един знаменател? Те са съвсем различни храни. И защо да не яде тиквички?

Къде точно съм казала да не яде тиквички 0_о - аз зададох въпрос , а не дадох препоръка .Тя е написала , че прави тази диета с помощта на лекар и не бих се намесила със забележки какво да яде и какво не , особено когато не се чувствам компетентна по плодово-зеленчуковата тема. Не ги поставям под никакви знаменатели :) Като прочетох какво хапва това бяха първите три (плодово-зеленчукови:) неща , които забелязах че липсват (или поне биха липсвали на мен) . Въпросът ми беше с цел аз да се информирам какво представлява режимът и :)

И сега веднага отговарям на въпроса..

Значи, варивата(ориз, елда, леща), както и тиквичките присъстват в следващият етап на захранване.
Сега се хапвам само сурови зеленчуци и плодове, от там идва липсата им. ;)

24.10.10
14:48

Ясно , да няма как да ядеш тиквичките сурови :))) Определено не бих прибегнала до тази диета (поне сега) , но това не значи че не ми е интересно ! Напротив особено ми е инт. след като сподели ,че е съгласувано с лекар ...така че ...”чета те” :) Успех

24.10.10
16:38

Защо да не се ядат сурови тиквички? Аз ги ям на салата. Те са зеленчук с особено високо съдържание на вода, и топлинната обработка не ги прави нишестяни, като картофите (подозирам че това е идеята на весс да ги избягва).

Ами просто аз не съм опитвала сурови...иначе няма да е проблем.

Храна 24.10.2010г
топла вода
грейпфрут
салата моркови с лимон
4 малки ябълки
100 гр. сушена кайсия
вечеря: зелена салата с краставица, домат и 1/2 авокадо

Добавки: алое, пчелен прашец, вит. Б, Л-Карнетин
Течности:3л.  вода,кафе

Тренировка: 1 час пътека

Това е отчета за днес.
Лека вечер от мен :)

Какво правиш 1 час на пътечката? :)

P.S. L-карнитин...

Добра забележка...благодаря (блондинска му работа)
Ами стремя се да редувам натоварването...ходене -бавно темпо, ходене бързо темпо, след това наклон, тичане, спринт и накрая приключвам отново с бавно темпо. :) и задължително 5-10 мин разтягане . Та това правя на пътечката  :)

Направи кардиото HIIT - ще те натовари по-ефективно за по-малко време... ;)

Обаче помощ си трябва за невежите... това е програма, която се избира на самата пътека или... ?

24.10.10
18:09

казано от Кольо Пияндето на 24.10.10, 18:07:

Направи кардиото HIIT - ще те натовари по-ефективно за по-малко време... ;)

М-м, с този начин на хранене да не колабира....по - добре да не се изсилва май.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1