Днеска вдигах малко след училище в залата на сградата.
Малко лег, от 70 до 100. Малко си играх на скрипците. Малко набирания с тежест. Ръгнах и по едно упражнение за бицепс и трицепс.
п.п. Аватара е стопкадър, но ще го преживеете.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.10.10 18:43.
Не ми се пише нещо. Деня хубав, пък тренировката слаба. Пак техника, но тежеше много, иначе горе долу добро представление.
Някакви изхвърляние, някакви О&Т, някакъв преден клек, някакви хай-пуллз и толкова.
Айде, понеже ми дойде настроението и храната ще опиша.
През деня:
300млл. мляко покрай кафетата, един пакет Бейк Ролс.
Вечерята:
350гр. заквасено кисело мляко, 300гр. свинско, някакво зеле покрай прасето.
Аз съм бил много прост да купувам сметана.. Една кофичка сметана има по-малко калории от една кофичка цедено молоко, пък е по-скъпа. Вече главно цедено ще взимам за вечерята.
Поради каква причина си решил да се самоизмъчваш с воинска диета? Каляване на волята?
Въобще не е мъка. Даже точно обратното, при мен поне. Не веднъж съм казвал, че с глада сме първи приятели. Въобще не ми пречи. Ако слагам нещо в устата си през деня, то е от лакомия, а не, че не търпя глада. Даже ми е супер лесно така, не се налага целия ми ден да се върти около храната. Единствения проблем е, че и с жаждата сме авери, пък точно водата в никоя диета не трябва да се пренебрегва. Това е единственото, което малко ме спъва при тая, или която и да е диета.
Колкото до другата цел на диетата, а именно каляването на волята - много принудителен глад е имало назад в годините. Както и много зими прекарани без отопление. За мен няма по-лесно от кучешкия живот. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.10.10 19:42.
Докато не се обърка нещо. :D
Ако свалям, или си седя на едни и същи килограми и съответно силата не пада, или се покачва, ще продължавам. Третия, единствения останал вариант е да качвам килограми, но засега няма такива отзиви. 76кг. последно се претеглих на гладно.
Тая диета ми допада изключително след около 60 дни и аз ще се пусна да пробвам...
Бих се снимал ако треньора пак ми възложи максимални единици (до колкото техниката позволява да е максимална), като например обръщане и тласкане на 90-95кг. То другото какво е, техника само тренирам с лоста едва ли не, но щом има желание, ще снимам. Не си първия, който иска клипове. Може би утре. Зависи кога ми е следващата тренировка. И да отчета друго - понеже нямам много време да тренирам когато ми скимне, със Здравеца мислим да направим програмата 50:50 олимпийски в залата и културистична във фитнеса на училището.
Данке. ^^
Днес чак научавам за именния си ден. В класа ще има парти с бонбони - четирима Митковци сме. :)
http://img37.picoodle.com/img/img37/3/1/18/f_untitled125m_1afdebe.jpg
60kg. oki
Пост скриптум към несъществуващия ми пост (уплътнявам си времето) -> ако има фенове на KoЯn, от времето, когато Джонатан Дейвис е бил на моите години, чувствайде се поздравени:
Като бях малък, имаше един пич от квартала, който беше много запален по Корн, сега свири в някаква група. Замислих се тия дни, че го видях на авто гарата в София да чака автобус за Видин. Та, не ме позна, но аз тогава, навремето преди десетина години, си държах на Gwen Stefanie, Dj Tomekk и ония отворковци Limp Bizkit и не щях да слушам с какво се опитва да ме запознае. Като се прибрах след въпросната случка от автогарата съжалих, че съм пропуснал момента. Сега надали ще мога да го издиря, дори да се нагърбя със задачата.
Носталгия малко, ама не ми обръщай внимание. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 27.10.10 22:25.
1.60, но това е д’рта снимка. Прегледах си мненията от първия дневник преди около година и половина, а може би повече - към края на 2008 беше сякаш. Припомнях си колко съм бил тъп и отворен. Та попаднах на снимката и я показвам. И преди съм я пускал тук, но искам да я има. Не за мотивация, всъщност без никакви мотиви. Просто да я има.
Не съм описвал цяла седмица, ‘щото няма какво да се описва. Не съм тренирал от понеделника. Само да не забравите за какво иде реч, ще напиша вечерята днес и някои впечатления от воинската диета.
- 500гр. свинско в сурово състояние, 400гр. кофичка сметана, малко топено пушено сирене и масло в прасето, малко бял хляб и това е. Май ги докарах и днес калориите. А през деня два пакета солети. 400 калории са общо двата.
Колкото до самата диета - ебати готината! За мен следните определения пасват най-точно - ефективност, свобода, анти-консуматорски лайфстайл и повече спестявания от всякога. Ефективноста се изразява в това, че килограми свалям, пък сила не, както и не залитам и припадам по улиците, нито по време на тренировка, ами се чувствам... Еми не супер, това зависи от настроението, но чисто физически ми е добре през деня. А спестяванията и анти-консуматорщините - за по-малко от 5лв. на ден изяждам калорииния си баланс за целия ден с качествена храна (до колкото магазините позволяват, но поне в графата “билдърска”) без дори да преям.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.10.10 22:10.
30.10.10
09:31
Браво, Траш. Продължавай в същич дух и след време се снимай да направиш още малко реклама на Воинската диета ;)
30.10.10
09:37
Гледам допада ти тая Warrior’s Diet, след като достигнеш резултати, с нея ли ще ги поддържаш ?
То тука въпросе не опира толкова до резултати или някакъв път за изминаване, а до удобен начин на живот, тоест ползите съвсем не са само това, че ще свали някоя друга мазнинка. Той Траш си е написал- денят не е центриран към храненето- постоянно да мислиш какво къде и как...
Най-вероятно ако нищо не се обърка, ще си продължа по нея. Не помня кога я започнах, но не мога да си представя да се върна към старите хранителни навици. :)
Много е удобна и просто ми харесва главно като стил, тъй че ефективноста е сред приоритетите, но не е единствения основен такъв. Просто ме кефи! Ако има резултати ще има снимки, реклами и прочее.
edit: Бат’ Бойко ме изпревари с поста, но общо взето това се опитвам да кажа. :) Най-сетне се намери “билдърски” начин да не се държа като червоугодник.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.10.10 09:52.
30.10.10
12:27
Радвам се за теб - че си намерил твоя начин.
Не ме кефи, но то е по простата причина, че не мога да стоя гладна и ИЗПИТВАМ глад;)
Следя те с интерес, и знам ,че напоследък редуваш залите, и че не тренираш много;]
Имам си доверени източници!
Промяната ти е голяма :)
Аре един снийк пийк на таз прославила се диета. :)
За 30 дни воинска диета:
Талия - 85/83
Тегло - 78/76
Бедро - 66/65.5
Ръката и нея щях да я пиша, но няколко страници по-назад съм писал, че 39 съм я измери. Тая сутрин пък 39.5 я измерих. Нещо не правя като хората, така че няма и да се занимавам. Та, 30 дни -> 2кг. свалени, а с тях 2см. от талията и 0.5см. от баджаците.
Надявам се след още 30 дни да съм 75кг. и с 81см. талия.
Само да поясня, че я меря на най-тясното място, малко над пъпа. А през пъпа, най-широката част, тя е 90см. Поне сега, че съм вечерял преди малко. Утре заранта не знам дали ще е пак толкова.
Чакай да си напиша нещо за след 30 дни:
Warrior’s diet, ден 30:
Талия - 83см.
Тегло - 76кг.
Бедро - 65.5см.
Ръка - 39см. (повече е, но грубо казано)
Това другия месец, декември, ще го сравним. Дано не го забравя.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.10.10 22:54.
31.10.10
11:32
Ела па ти някой път в залата в Редута бе, и за еднократна не е скъпо!
Къде я нея зала в Редута? Това дори не знам къде е, някъде около Подуене. Аз живея на Западен парк.
31.10.10
11:59
казано от Thrash на 31.10.10, 11:58:
Къде я нея зала в Редута? Това дори не знам къде е, някъде около Подуене. Аз живея на Западен парк.
Да, баш при Подуене е, на 5 минути пеш от гарата е. В посока Гео Милев, почти на най-високото.
Може и да направим нещо другата събота. Има време, аз да видя първо как ще потръгне седмицата. Щи пиша.
31.10.10
12:24
Аз събота едва ли ще съм там обаче... и аз може да ти пиша, вторник, сряда, четвъртък или петък ще мога.
казано от veronique на 30.10.10, 12:27:
Следя те с интерес, и знам ,че напоследък редуваш залите, и че не тренираш много;]
Имам си доверени източници!
Ъпдейт на тренировките:
Понеделник в Славия - движения и клек
Вторник в Люлин - горна част + бицепсови сгъвания!
Сряда - почивка
Четвъртък в Редута/Подуяне - горна част + тяга и овърхед скуат
Петък - почивка
Събота в св. Троица - кофички и набирания в парка
Неделя в Надежда - проспах я, пак в парка ще тренирам
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.11.10 11:20.
Ъпдейт и на галерията. Поза в гръб - такава отдавна не съм имал. И една вдъхновена от NRG.
п.п. Ефект на телефона - сепия. Много готини стават, вече само с това ще се снимам.
като се накланяш леко напред създаваш илюзия за по-малка талия и по-широки рамене отколкто са всъщност ;)
снимките са готини.определено имаш мегдан за развитие на телосложение гардероб ;)
Знам, че се таковам като фешън-билдър, ама нищо. Това е за оня пич, ‘дето ми писа да ме похвали как ми се е оправила гинекомастията.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.11.10 08:36.
съгласен.
или поне не се напива като животно ;)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.11.10 17:28.