Кольо Пияндето и Волейболът

Прескочи до:

Направих лека и тонизираща тренировка във фитнеса от типа гръб-трицепс-корем. Скромни тежести (50-60% от максимума), просто погъделичках мускулите и излязох със сили от залата (такава беше и целта ми). Пълна почивка за краката, все още не са възстановени на 100%. Завърших тренировката с малко ластици, много добре ми се отразява това.

Днес приключих с EcoGreen Multi на Now Foods, пих ги точно 2 месеца. Определено ги препоръчвам, витамините са чудесни. Поддържам добър тонус и съм здрав. От утре сутрин започвам Anavite на Gaspari Nutrition.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.11.10 04:46.

Едва отлепих глава от възглавницата днес... Категорично не съм успял да възстановя краката все още и това никак не ми харесва. Днес - пълна почивка. Закусих малко “емоционално” (използвам термина съвсем приятелски!)... В къщи хапнах обичайното - 1/2 бял аерошоколад LZ (35 g), 4 филийки ръжен пълнозърнест хляб, малко кашкавал, свинско филе (50 g), 2 яйца и маслини (50 g). Като стигнах в офиса, обаче, “съгреших” с малко фъстъци (70-80 g) и 1 кутийка Coca Cola Zero (330 ml). (blush) Нататък храненето ще бъде в рамките на подходящото. Е, може би вечерята ще бъде по-необичайна, защото днес ми е малко особен ден, но това не значи лоша храна.

В петък (утре) ще тренираме леко, а в събота играем в Пловдив. До тогава краката ми трябва да са в пълна бойна готовност.

04.11.10
08:11

казано от Кольо Пияндето на 04.11.10, 07:17:

Закусих малко “емоционално” (използвам термина съвсем приятелски!)...

:D Това искрено ме разсмя  :D :)

казано от dance_girl на 04.11.10, 08:11:

:D Това искрено ме разсмя  :D :)

Точно за разговора с теб се сетих като зяпах в кафенето сутринта, избирайки си нещо за ядене! :D
От една страна - този израз много ми хареса... от друга страна - в случая подходих абсолютно емоционално в избора си! (sun)
И да, съгласен съм, че не е лошо човек понякога да прави така, просто за начесване на крастата!

04.11.10
08:41

Да, от време на време е хубаво човек да подхожда чисто емоционално и импулсивно при взимане на някои решения - това добавя “щипка приятен адреналин”  :)  към иначе сивото и еднообразно ежедневие. Разбира се, важното е да не се стига до крайни състояния, каквито бяха моите  :D

Това има преди всичко психологическа полза, а аз отдавна съм убеден в огромното значение психологическия момент за нагласата, мотивацията и постоянството. За мен не е никакъв проблем да хапна лоша храна във всеки един момент, точно защото и абсолютно винаги мога да кажа ‘не!’. Нещо, което не е забранено, не е и толкова привлекателно. Разбира се, човек трябва да знае границата и да не използва емоциите си като оправдание, включително пред себе си. Проблеми има винаги, но за мен те са допълнителен стимул да бъда още по-изряден и устремен към целта си, вместо да се превръщат в извинение за слабост. Не са случайни нещата, които съм написал в сигнатурата си...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.11.10 09:01.

04.11.10
09:11

(y) Съгласна съм на 100%. Всичко е психика и най-важната предпоставка за успех е човек да бъде в хармония със себе си.

8 ноември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/2 бял аеро шоколад LZ (35 g), 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 2 яйца, свинско филе (50 g), малко кашкавал, маслини (40-50 g), 1 голям домат (малко по-късно - 1 кафе с мляко)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици, 1 яйце
1.3. Обяд - пилешка пържола на скара (180 g), печени картофи (250 g), 2 кисели краставички
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (100 g), 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици, 1 доза казеин
[тренировка]
1.5. Вечеря - свинско каре на тиган (200 g), леща (200 g), 2 кисели краставички
1.6. Преди лягане - извара (120-130 g), 1/2 доза казеин, фъстъци (50 g)

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - 1 таблетка витамини Gaspari Anavite
3.2. При следобедната закуска - 20 g Scitec ProLong
3.3. Преди тренировка - 1.5 g Beta Alanine + 750 mg EFX Kre-Alkalyn
3.4. По време на тренировка - 1 доза Purple InTrain + 1 доза Xtend + 7 g EAA
3.5. След тренировка - 10 g Glutamine (Scitec G-Bomb) + 1 доза Xtend + 1.5 g Beta Alanine + 750 mg EFX Kre-Alkalyn
3.6. Преди лягане - 10 g Scitec ProLong

4. Общо мнение за храненето днес - запазвам храната в познатия вид. Закуската беше страхотна, унищожих я с огромно удоволствие, въпреки че е нещо съвсем стандартно за мен. Купих си кисели краставички, отдавна не съм хапвал. Ще “боцкам” по 1-2 бройки към основните хранения.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, разсъних се бързичко. Тонусът е добър, долавям лека умора в краката, но категорично не е сравнима с тази от миналата седмица по това време. Настроен съм за мощна тренировка на ръба на възможностите ми, тъй като имам някой забележки към себе си през последните 2 седмици.

6. Хранителни добавки - продължавам с пълната суплементарна програма, която си бях замислил. След тренировка “пускам” допълнителна доза глутамин и ВСАА, тъй като търся по-добро възстановяване от нормалното (мачът ми е много по-рано тази седмица).

Тази седмица малко ще разместя тренировъчния график, защото в сряда (10 ноември) имам мач с юношеския национален отбор (в нашата зала, от 19:00 часа). Затова утрешния фитнес го местя в четвъртък, за да почивам утре и да възстановя по-добре.

10.11.10
19:27

Честито на победителите!
Знаех си, че този път победата ви е в кърпа вързана. Занапред очаквам само такива резултати от отбора Ви.
Очаквам подробности :).

Благодаря, karpi!  (sun)
Снощи победихме юношеския национален отбор на България с 3:2 след около 2 часа тежка игра. Нещата полека-лека започват да се напасват и синхронизират. Все още не сме на нивото, което искаме, но развитие има с всеки следващ мач, определено. Трябва ни още малко точност при посрещането, не е достатъчно добре насочвано на моменти, а това затруднява организирането на разнообразна атака и съответно ефективността на атаката намалява. Ако успеем да комбинираме това с още по-агресивен сервис, нещата ще отидат много далеч напред. Повечко за мача - тук и тук (с видео).

Не мога да премълча разочарованието си от момченцата, които представляват юношески национален отбор на България. Основна заслуга за това категорично има треньорският тандем Виктор Карагьозов и Иван Тасев. Играят добре, но... Неприятно впечатление правят липсата на дисциплина, представително поведение и уважение в техния отбор. Един национален отбор не може да прилича на сбирщина от селянчета...

Колкото до мен - днес съм уморен, но не така, както беше след първия мач. Дори имам намерение да направя един тонизиращ фитнес довечера. Разбира се - пълна почивка за краката днес.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.11.10 11:34.

Днес тонусът е близо до нормалния. Усещам лека умора в краката, но в границите на очакваното и преодолимото. Снощи направих наистина много лек фитнес - гръб, трицепс и корем, работни тежести наполовина, по 3 серии за упражнение (вместо обичайните за мен 4), работих 40 минутки, всичко в суперсерии. Отрази ми се чудесно, ето какво правих все пак:
- набирания с широк надхват - 3 серии по 5 повторения (със собствено тегло)
- придърпване на горен скрипец пред гърди с широк хват в суперсерия с придърпване на долен скрипец с широк хват - 3 серии по 10 повторения с 40 kg (за всяко упражнение)
- придърпване на горен скрипец пред гърди с тесен хват в суперсерия с придърпване на долен скрипец с тесен хват - 3 серии по 10 повторения с 40 kg (за всяко упражнение)
- Swings (3 серии по 12 повторения с 15 kg-ов диск) в суперсерия с разтваряне на ръце встрани с дъмбели от седеж (3 серии по 10 повторения с 4 kg-ови дъмбели)
- разгъване на горен скрипец за трицепс с въже (3 серии по 10 повторения с 40 kg) в суперсерия с молитва (3 серии по 10 повторения със 75 kg)

Днес - нормална тренировка волейбол.
За утре съм запланувал отново лек фитнес и след него - парна баня или инфрачервена сауна.

Аз май пиша най-често в понеделник напоследък... :D

15 ноември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (30-35 g), 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 2 яйца, свинско филе (50 g), малко кашкавал, маслини (40-50 g), няколко бейби кисели краставички (малко по-късно - 1 кафе с мляко)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици, 1 яйце
1.3. Обяд - свинско каре на тиган (250 g), варен бял ориз (60-65 g), няколко бейби кисели краставички
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (100 g), 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици, 1 доза казеин
[тренировка]
1.5. Вечеря - свинско каре на тиган (250 g), варен бял ориз (60-65 g), няколко бейби кисели краставички

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.4. По време на тренировка - 1 доза Purple InTrain + 1 доза Xtend + 7 g EAA
3.5. След тренировка - 1.5 g Beta Alanine + 750 mg EFX Kre-Alkalyn

4. Общо мнение за храненето днес - храната не съм я променял. Малко обърках сметките с месото тия дни, та днес и утре то ще е малко повече от обикновено... все ще се справя някак! (giggle) Пак си взех кисели краставички, приятно допълнение към почти всяко хранене са. Втора седмица не ми остава време да си взема читав мед, та сутрин го карам на шоколад. Няма лошо ;)

През уикенда имах няколко “греховни” постъпки - в събота 1 кутийка Dr. Pepper Zero, в неделя 1 кутийка Coca Cola Zero и 1 Snickers Black. Между другото този Snickers е много приятен (с натурален шоколад е).

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, разсъних се бързичко. Тонусът е добър, умората в краката съм успял да я възстановя. Вчера направих много лек фитнес, доволен съм. От петък имам странно усещане в дясното рамо, но не мога все още да кажа, че е контузия. Нямам нито право, нито време за контузии сега. Ще преценя днес на тренировка дали да се консултирам със специалист.

Тази седмица (в събота - 20 ноември) ще играем в Добрич.

16 ноември 2010

1. Хранене
1.1. Закуска - 1/3 шоколад (30-35 g), 4 филийки пълнозърнест ръжен хляб, 2 яйца, свинско филе (50 g), малко кашкавал, маслини (40-50 g), няколко бейби кисели краставички (малко по-късно - 1 кафе с мляко)
1.3. Обяд - свинско каре на тиган (250 g), грах (130 g), царевица (140 g), няколко бейби кисели краставички
[тренировка]
1.5. Вечеря - свинско каре на тиган (250 g), грах (130 g), царевица (140 g), няколко бейби кисели краставички

2. Тренировка - фитнес

3. Хранителни добавки
3.4. По време на тренировка - 2 дози Xtend + 7 g EAA
3.5. След тренировка - 1.5 g Beta Alanine + 750 mg EFX Kre-Alkalyn

4. Общо мнение за храненето днес - установих, че при натоварване като сегашното 130-140 g грах или царевица на обяд са ми наистина недостатъчно. За периоди, в които намалявам телесното тегло, това количество е ОК, но в момента е малко и затова смело го увеличавам.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се с фантастично главоболие, едва закусих. Снощи тренирахме разделени на две групи и съответно тренировката беше значително по-тежка и интензивна. Посрещачите тренирахме с Мартин Стоев и той просто ни смаза! Изключително съм доволен, защото не загубих мощност по време на натоварването... е, после в къщи се влачих едва-едва от умора, но важното е, че когато трябва - тонусът е ОК. Естествено днес има остатъчна умора в краката, но много по-малко от очакваното. запланувал съм леко фитнесче тази вечер.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.11.10 07:22.

16.11.10
13:31

Това за яйцата ми хареса. Само не ми допадна това, че не трябвало да смесваме цели яйца с много въглехидрати, а аз го правя доста често, но кво пък, едва ли ще кача много мазнини.

16.11.10
13:44

И аз го правя и не смятам,че ми се отразява негативно.
Въпрос на метаболизъм бих казал :)

казано от river на 16.11.10, 13:31:

Това за яйцата ми хареса. Само не ми допадна това, че не трябвало да смесваме цели яйца с много въглехидрати, а аз го правя доста често, но кво пък, едва ли ще кача много мазнини.

Все пак статията има ориентировъчен характер. За да се прецени точно влиянието на едно такова хранене (много яйца и много въглехидрати), трябва да се има предвид хранителния режим като цяло + тайминга на това хранене (т.е. по кое време от деня го приемаш и как е позиционирано във времето спрямо тренировката). Освен това е важно и какъв енергиен разход правиш (т.е. как и колко тренираш). Като се замисля малко... напоследък хапвам по 3-4 яйца всеки ден и никога по никакъв повод не съм отделял жълтъците.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.11.10 13:48.

18.11.10
21:16

Комшииииииииии чакай да ти поспамя малко дневника.... че гледам прах ще хване, а не бива :P

В събота мисля да посетя Атлетик за един спининг... коя от двете девойки води по-добра тренировка имаш ли наблюдения или ти само едната си засичал ( Катя/Ралица)?

Тенк Ю по комшийски ;)

казано от libra на 18.11.10, 21:16:

В събота мисля да посетя Атлетик за един спининг... коя от двете девойки води по-добра тренировка имаш ли наблюдения или ти само едната си засичал (Катя/Ралица)?

Комши, идеята ти за спининга е страхотна, аз съм изключително доволен от него като кардио и натоварване по принцип (ходих там практически цяло лято, повече от 3 месеца). Ако можеш да избираш кой да ти го води, то категорично те насочвам към Катя. При нея ще се натовариш по-качествено. Ралица е чудесен спортист, но спинингът не й е силна страна. За сметка на това, обаче, тае-бо-то при Ралица е доста интересно и приятно (тя е таекуондистка). С две думи - спининг при Катето, тае-бо при Рали.

За спининг е силно препоръчително да имаш ръкавици на ръцете и маратонки с по-дебелички подметки на краката.
Чакам да споделиш впечатления! :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.11.10 05:18.

19.11.10
05:44

Супер, мерси за изчерпателния отговор :)

Понеже в събота води само Ралица ще отида първо при нея, пък евентуално неделя ако се навия ще посетя и часовете на Катя.
Ако не другата седмица... трябва си кардио, пооооооооовече кардио :P

Хубав денннн комшиииииии (sun)

P.S: В събота искам “да къртиш”!!! ;)

Категорично съм далеч от мисълта, че спинингът при Рали е кофти... но при Катето е една мисъл по-добре. Дори може би е по-добре да започнеш с Рали, защото при нея интензивността е около средната. Катето често просто “мачка” (което не е лошо, разбира се).

Хубав ден и на теб! (sun)

P.S. Приготвям се утре да “къртя миФки и да цепя дюшемето”! :P

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.11.10 06:01.

20.11.10
12:22

Комшииииииииииии спинингът ми Ареса ;)))))
Успях да издържа, пот се лееше - накрая усмивката ми беше на лице.

Стискам ти палци днес!!

АВ

20.11.10
17:21

Комшита какво е спининг.

20.11.10
17:23

С кой отбор играхте, как завърши мача ?

казано от libra на 20.11.10, 12:22:

Комшииииииииииии спинингът ми Ареса ;)))))
Успях да издържа, пот се лееше - накрая усмивката ми беше на лице.

Брависимо! Готино е, знаех си, че ще ти хареса! (sun)

казано от Ангел Василев Тодоров на 20.11.10, 17:21:

Комшита какво е спининг.

Google + spinning

казано от river на 20.11.10, 17:23:

С кой отбор играхте, как завърши мача ?

Играхме с Добротица в Добрич... Загубихме отново с 3:2 (dull)
Като ми улегнат емоциите в главата, може да напиша някой ред...

Ехее.. така като отсъства човек от форума и не следи дневниците, след това съжелява, че не е знаел за волея |-(

23.11.10
19:08

Ех, че приятна среща! (sun)
Радвам се, че се видяхме комшииии... макар и за малко! Съвсем съм изключила, че освен на спининг там ходиш и на фитнес...
И да искаш, и да не искаш, вероятно ще ме виждаш често! :P

П.С: Дръж под око Гошето, че палаво дете беше като малък! ;)

23.11.10
21:03

казано от Кольо Пияндето на 21.11.10, 20:37:

Играхме с Добротица в Добрич... Загубихме отново с 3:2 (dull)
Като ми улегнат емоциите в главата, може да напиша някой ред...

Здрасти  (sun) , аз ще чакам да напишеш, каква според теб беше причината за поредната загуба?
Може би, конкурентният отбор е бил по-добър /но като гледах каква е разликата между точките в отделните геймове не ми се вижда, че са чак толкова добри/ или нещо в екипната ви игра липсва, за да постигнете така желаната победа.

И на 27. 11 - ще чакам да чуя пак думите цитирам ” Детелините изстрадаха втората си победа за сезона” .

Наслука!

казано от libra на 23.11.10, 19:08:

Ех, че приятна среща! (sun)
Радвам се, че се видяхме комшииии... макар и за малко! Съвсем съм изключила, че освен на спининг там ходиш и на фитнес...

Приятните усещания са взаимни! :) На спининг не ходя вече 3 месеца, множко ще ми дойде, но там си правя фитнесчетата. През втората половина на декември ще се пусна пак, а съм решил да опитам и тае-бо-то при Рали.

И да искаш, и да не искаш, вероятно ще ме виждаш често! :P

Все ще се справя някак! (sun)

П.С: Дръж под око Гошето, че палаво дете беше като малък! ;)

Жорката е свястно момче. Не знам какво точно имаш предвид, казвайки ’палав’ (!!!), но като поглед върху спорта е доста зрял.

казано от karpi на 23.11.10, 21:03:

Здрасти  (sun) , аз ще чакам да напишеш, каква според теб беше причината за поредната загуба? Може би, конкурентният отбор е бил по-добър /но като гледах каква е разликата между точките в отделните геймове не ми се вижда, че са чак толкова добри/ или нещо в екипната ви игра липсва, за да постигнете така желаната победа.

Този път имахме странна комбинация от глупости, които сътворихме. Това е най-слабият противник, с който сме играли до сега. Имаше дозичка подценяване, мисля. За съжаление някои от младите момчета не постъпиха разумно и кривнаха сериозно от подходящия спортно-възстановителен режим преди мач и съответно - на самото състезание показаха твърде малка част от възможностите си. Разбира се, виновни сме всички - както тези, които не са дали всичко от себе си, така и онези, които не можаха да компенсират по-слабото представяне на първите. Тъпото е, че пропускаме питомното и после ще трябва да гоним дивото, а твърде много погледи са вперени в нас. Не съм сигурен, че всички господа оценяват реално ситуацията. Една загуба сама по себе си не е фатална и може да бъде компенсирана. Спортът, обаче, не е само статистика... Ето на какво са ме учили мен - “Бий, за да те уважават”. За да се побеждава трябват много неща - чисто технически умения, сърце, воля... и дисциплина. Този мач го загубихме заради лоша дисциплина извън игрището.

Снощи играхме контролна среща с отбора на Изгрев (Ябланица) - слаб противник, по-скоро приемам заниманието като раздвижване и въпреки това днес усещам доста умора. Тази вечер - контрола с УНСС. Заради умората, която усещам, днес леко ще увелича яденето, добавям и допълнително количество Xtend (т.е. ВСАА). Нещо става с дясното ми коляно, но е рано да се каже до колко е проблем. Странните усещания в рамото от миналата седмица отминаха, явно е било моментно състояние. Дясното ми коляно, обаче, е капризно от поне 10 години и ще направя всичко възможно в близките дни да се консултирам със специалист.

Битка и победа... щастлив! (sun)
Отивам да празнувам! (party)

Ето каква я свършихме вчера - тук (има и галерия със снимки).
Преборихме се с един силен отбор, показващи добри резултати този полусезон. Хубав мач, хубав волейбол, успяхме да се преборим и да наложим характер. Ще драсна малко повече по-късно. Това, което всъщност е за дневника, е следното - без проблем играх на нужното ниво 5 гейма след 8 (!!!) поредни тренировъчни дни пред този мач, умората е абсолютно преодолима дори и днес. Това ме навежда на мисълта, че съм понапипал “ваксата” на храненето и възстановяването. Креатинът и бета аланинът, Purple InTrain и Xtend също си казват думата - имам сила и мога да я поддържам достатъчно дълго време. За днес съм запланувал леко тонизиращо фитнесче.

Libra, Жорката направи силно включване!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.11.10 09:22.

28.11.10
10:00

Здрасти, Ники!

Честита победааааааааааа (sun)
Пожелавам ви все така да имате възможност да доказвате себе си и да жънете успехи! И нека играта ви носи нужното удовлетворение и радост ;)

Жорката е талант, вървеше по петите на брат си и го задмина. Волейболът му е в кръвта и в сърцето мисля :)

Честито :) Последния гейм голям зор, а ? :D:D

28.11.10
18:26

Честита победа!  (F)

libra, Anelia, Калоян Цонев, благодаря за добрите думи!

Вчерашния мач протече по класическата в този спорт схема - 2:0 -> 3:2. Старо неписано правило във волейбола е това - който води с 2:0 и не победи с 3:0, има огромна вероятност да загуби с 3:2. Започнахме добре, точка за точка, но първия гейм го изпуснахме с няколко излишно рисковани решения. Втория гейм просто не бяхме равностойни. По време на третия гейм, обаче, противниците започнаха да отпадат физически, през четвъртия се напънаха, но не се получи. Всъщност войната беше за четвъртия гейм. След това имахме както физическо, така и солидно психическо предимство. Тайбрекът беше по-скоро кротък, вървяхме заедно до 7:7, след това ние дръпнахме с няколко точки и просто го доиграхме. Защо загубихме първите два гейма - малко нерви и припряност, малко напрежение (заради фиаското миналата седмица в Добрич) и поемане на излишни рискове в непоходящи моменти. Защо спечелихме - показахме характер и воля, устойчива психика и не на последно място - видимо по-добра физика и издържливост. Доволен съм много - “Ботев” са корав и грамотно играещ отбор. Там играе мой стар съотборник от доброто старо време в ЦСКА, играли сме 4-5 години рамо до рамо с него. Добре организирани са и се подреждат добре в защита.

Другата седмица играем с Миньор (Перник) в нашата зала (т.е. в София). Те са последни в групата, но моят опит показва, че трябва да бъдем изключително внимателни и съсредоточени. Силните мачове се правет със силни съперници, там мотивацията е по-лесна и по-силна. Издънки се правят именно срещу по-слаби отбори (както направихме ние в Добрич). В такива мачове се виждат силните като колектив отбори - излизаш и прегазваш противника, без подарени геймове, категорично и бързо. Срещу слаб противник подценяването е огромна опасност и само силния играч знае как да се мотивира, за да играе както трябва.

Колкото до мен - днес съм изненадващо свеж. Снощи (след мача) целия отбор бяхме на заведение, легнах си в 2:00 часа и се събудих в 10:00 днес. Явно кондицията ми е добра, защото тази седмица беше тежка, нямах почивен ден (8 поредни тренировъчни дни) и в крайна сметка играх на пълни обороти през целия мач, а и днес съм с много приятен тонус. Направих едно леко фитнесче (гърди, бицепс и корем), но с кротки тежести, просто за настроение и блясък в очите. След фитнеса, обаче, трябваше да домакинствам - ето това ме смаза, признавам! :) Лягам си по-раничко днес, за да компенсирам поне частично снощното късно лягане.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.11.10 20:19.

Мда, нещата не са много добре в момента. Снощи по време на тренировка усетих срязваща болка в лявото коляно. Днес отидох където трябва и нещата се изясниха - разтегнато сухожилие в основата на коляното, просто разкош. Поставиха ми мрежест кинезиотейпинг, за да се разнесе лекия оток. Утре пропускам контролната среща. В четвъртък сутринта отново ще отида на преглед, където ще се изясни дали и как ще тренирам в петък, съответно - не е ясно дали ще мога да играя на мача тази събота. За съжаление - това е част от спорта.

Ето една моя снимчица от последния мач...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.11.10 16:00.

30.11.10
20:34

Супер е снимката :) Бързо възстановяване !

казано от korpusito на 30.11.10, 20:34:

Супер е снимката :) Бързо възстановяване !

Малко съм му изметнал китката на тоз юнак, ама... :)
Възстановяването ще го видим в близките ден-два. Тейпингът трябва разсее отока, правя и едни простички упражнения...

30.11.10
21:23

Здрасти!
Преди малко случайно попаднах на една статия, която мисля, че ще ти бъде от полза в момента. Травмите са гадна работа, знам го от личен опит - особено пък, когато пропускаш състезания, заради това. Съветът е: увеличи омега 3. Ето и самата статия: тук .
Дано съм помогнала. По-бързо възстановяване!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1