Дневникът на Мая

Прескочи до:

01.02.11
21:41

За ядките,трябва,но не знам къде да ги вмъкна...може би на следобедна закуска самостоятелно,или към обяда и закуската по малко,като добавка...иначе имам тука сумати орехи(сурови),те са мн полезни и най-
калорични...
Ядките,като цяло,не знам дали са много лесносмилаеми и за начало,или трябва да ги ям с голям интервал от другите хапвания,или по съвсем малко...
Мерси за съвета:)и аз се ги мислех тия ядки,хех

Мила

01.02.11
22:33

Яж ги самостоятелно например час след закуска 50 гр, и още 50 гр за след обедна закуска. Тези сурови орехи отдавна трябваше да си започнала да ги опустошаваш :P Не ги жали ;)

02.02.11
21:47

38+кг
9-половин ябълка
9.30-тричави палачинки с яйце и извара,намазани с извара

11-тренировка

гърди:
събиране на гири от лег
избутване на гири от лег
хоризонтална ротация с гира

трицепс:
френско разгъване
едностранно зад глава
кик бек
разгъване от лег

бицепс:
сгъване от стоеж с гири
концентрирано сгъване

м/у сериите-сранични клякания
за повечето упражнения,гира от 6 кг,с почивки под минута...
мед

13-130гр(готов вид) печено пил филе,зеленчуци мексикански микс,зеле,домат.маслини,зехтин,остатъка от палачинките(то ми стават към 6-7 бухти от тия трици)...
16.30-половин домат,миниатурно парче риба(разпределих го да имам и за преди лягане)
19-160гр извара с една голяма задушена гъба
11-ще лапна рибата,към 40гр...

никаква сол,освен тази,която слагат в замразените меса и,може би изварата(аз ги мешам и едната мое и да има 1гр примерно)
2 литра чай

ккал-846,пр-111гр,м-27,в-66
мазнините лесно ще ги дигна,обаче за въглехидратите нз,защото предпочитам да са бавни,а това говори за по голямо количество храна...бели кахъри,а наздраве:)

02.02.11
21:50

Ха ха,вчера хапнах половин орех с изварата преди лягане,смешна работа...утре ще кажа на майка ми да донесе,че не ги държим тук,а тя ги опуква за разни кексове,хах

Мила

02.02.11
22:02

Имам чувството, че тренираш всеки ден, недей. С тези тренировки и тези 800 ккал...не е хубаво така. Тренирай повече на масата, и по-малко с гирите ;P
Другото, което исках да спомена - за бицепс, трицепс, рамене - повече от 1 - 2 упражнения не прави, защото няма смисъл.
Въобще докато калориите(от храна)  не станат над 1300(което пак е малко де) намали тренировките.
Пък за въглехидратите - на всяко хранене по 50-60 гр от - царевица/боб/грах/зелен фасул/овесени ядки/пълнозърнести спагети или макарони и ще стане. Не му се чуди много :)

Мнението беше редактирано от Мила на 02.02.11 22:07.

03.02.11
19:09

Днес:
Към 11 трнировка-гръб,рамо
6 хранения,3 основни и 3 по-леки
Храна:
пилешко печено филе-около 300гр
трици-към 80гр
1 яйце
извара-около 200гр
зеленчуци мексикански микс-стотина грама
половин ябълка
сушена смокиня
лъжичка мед
лъжица зехтин

Боже,сега,като гледам, количеството ми храна за един ден(и то от по-обилните),то много хора от форума го хапват на веднъж,ха ха...
Треа увелича калориите,че с тия грамажи...мое пробам ВМ НВД,то при всяко положение ще са ми малко въглехидратите...

ккал-1050,пр-140,м-29,в-90

около 2 литра чай с лимон,а наздраве:)

03.02.11
19:18

Права си,утре почивам...мн ще ме гризе съвеста и сигурно болната ми психика ще се обади и храната няма да е мн калорична...
А за въглехидратите,сега съм си наварила бая боб,без нищо,и кат гарнитурка към месцето ще е екстра
Относно макаронените-мн искам да си хапвам,ама пълнозърнести,а тези по магазините ми се струват набухани с кафе или и аз нз...ако намеря на някоя по-скъпа фирма
Кафяв ориз-дали запича като белия...

казано от mayasy на 03.02.11, 19:09:

...мое пробам ВМ НВД,то при всяко положение ще са ми малко въглехидратите...

При твоите цели спокойно можеш да се придържаш и към равномерно балансирана диета. :)

03.02.11
19:37

И аз така мисля,Кольо,с тези мазнини и малкото енергия,която хабя(освен тренировките,най-много някоя разходка),по-добре да заложа на бавните въглехидрати,протеина и умереното количество мазнини:),тъй като не ми трябват като източник на енергия...

04.02.11
19:47

9-две сушени сливи-49ккал,в-11гр
9.30-45гр трици,замесени с 1 белтък,водичка,чесън,чубрица,кимьон...,запечени и намазани с 50гр извара
ккал-148,пр-21,м-3гр,в-29
11-не се сдържах,тренировка,ама лека,7-8 упражнения за бицепс и трицепс,мед-ккал-25
12.30-150гр, в готово състояние,пангасиус със 50гр салата зеле и моркови,3 гр сусамово олио
ккал-269,пр-28,м-15,в-3гр
16-половин ябълка-ккал-40
19-200гр карфиол,задушен само с вода и 150гр(много е за количеството карфиол,ам треа протеини)извара до редуциране
ккал-156,пр-33,в-11
22-30гр пангасиус-ккал45,пр-5,м-2

общо ккал-740,пр-89,м-22,в-73

около 2.5л чай,300мл кафе(чисто,сутринта)

странични клякания м/у сериите и 1 час обиколка по супермаркетите...

ха,наздраве с бело винце:)

05.02.11
20:41

Днес:

8.30-2 сушени сливи+отварата от тях
9-тричави питки с яйце,намазани с извара

10.30-тренировка:гърди-3 упражнения,рамо-7-8 упражнения(мн лоша комбинация на мускулните групи,ам така ми се падна ,зарад инзвънредната трен вчера,дет треаше да почивам...)

12-пилешки воденички 150гр с варен бял едър боб към 150гр,малко зеле моркови и маслини...
16-морков и маслина
18-100гр воденички с малко краставица
9.30-100гр извара

2 литра чай,300мл чисто кафе,никаква добавена сол(поне от мен,хах)
малко под 1000ккал се събират,около 110 протеин,към 25 мазнини и 70-80 въглехидрати,не ми се смята прецизно сега...
пък и булимията се обади и за последните воденички не съм мн сигурна...поне извара ще си хапна...

относно последното,мн рядко ми се случва,правя го съзнателно и не са водениците причина...те просто бяха последното ядене преди да реша,че днес ще е такъв ден...

аре,приятно и наздраве:)

казано от mayasy на 05.02.11, 20:41:

16-морков и маслина

Ти това го мислиш за ядене?!?!?!?!?!?!?

05.02.11
22:37

Ха ха,следобедна закуска...гледам да е нещо малко,защото ми е кратък интервала със вечерята...може и без него,ама гледам да вкарам нещо-и за метаболизма,и да свиква организма с честото хранене:)
А и мн хора от форума го заклеймяват моркова след обяд,което ми се вижда глупаво...
И,все пак,грешка-тъпия морков(трийсетина грама),не се смила за 2,че и повече часа...по-добре плод...за себе си говоря,хех

06.02.11
09:16

И какво показва кантарът сега? Как се чувстваш?

06.02.11
20:11

Закуска-чай с мед и тричави питки с яйце,намазани с извара
кафе,чисто-300мл

Тренировка,гръб/трицепс/бицепс(пак кофти ми се вижда,но така ми се падат...):
гребане с щанга
едностранно гребане
широко гребане от наклон
придърпване на обратен скрипец

едностранно тр. разгъване зад глава
кик бек
тр.разгъване на дъмбел от лег
едностранно тр. разгъване от лег
френско

б. сгъване от стоеж
концентрирано сгъване

3 серии,6-10 повторения,странични клякания м/у сериите,всичко за около 45мин...мед

12-100гр в готов вид свинска пържола на тефлон,50гр бял боб и 100гр грах
16.30-половин ябълка
19-150гр пангасиус на тефлон
10-извара

ккал-876,пр-99,м-32,в-75

утре треа уж почивка,ама ще прасна едно рамо...и от там сменям схемата на трениране,че да ми пасва повече...
тъй като,няма да се натоварвам и храната ще е предимно(в моя случай,като си гледам съотношенията,по-скоро основно...)белтъчини...

06.02.11
20:26

Кантара е на 38+,чувствам се добре и то е така от месеци,от както почнах да тренирам и да се храня...но целите ми са да развия горната част на тялото,както си бях преди години,че и повече(и тогава исках да “растя”,хех)
+5см в обиколката под мишниците и ще мирясам,за сега от толко време трен и ян има-няма 2 сантима:(
Ходенето на фитнес е в пъти по-ефективно(знам от опит) и видимо,а и от по-голямото натоварване можеш да ядеш по-големи количества без да натоварваш стомаха,то организма така озверява,че смила сичко за отрицателно време...сега нямам възможност,самочувствие и желание обаче:(

06.02.11
21:03

не знам кого заблуждаваш и защо... ти си знаеш.

07.02.11
21:18

8.30-сушена слива и отварата от нея
9-тричави питки с 2 белтъка на тефлон намазан с мас(мн добра мазнина-с 1гр и нищо не залепва,а и търпи термична обработка)
11-малко трен-рамо само,хех-9-10 упражнения,3 серии,8-12повторения,странични клякания+мед,след 15 мин 1 белтък
13-100гр воденички,1 варено яйце,мексикански зеленчуков микс,зехтин,маслина,лук,кимьон,ха ха
16.30-парченце риба
19-150гр карфиол,задушен в малко вода и смесен със 100гр извара и 1 белтък до редуциране
към 10 мисля пак извара,въпреки,че не обичам да ги повтарям...ам тя си е най-добре тогава

Днес си го водя(треаше) за нетренировъчен и ккал са по-малко[за сметка на бира...надвиших си нормите:(]
ккал-703,пр-97,м-18,в-66…бе нещо да не съм пропуснала в тоя калкулатор...
алкохола не го смятам,принципно е към 1000ккал-днес,към 1300пр

ко да се праи,наздраве:р

07.02.11
21:33

Че не съм добре,не съм и говоря ,като цяло,не само здравословно...,че то кой е екстра-хора:депресирани,пари нямат,семейни проблеми,а и здравни ,изкочили от нищото,липса на любов,близост,приятели-всеки с проблемите...
Аз не се оплаквам,живота ми просто е скучен,за момента,а и няма как,след мойте лудости са охладнели отношенията ми с хората и за сега ми е идеално да се концентрирам в ядене и трен...по-добре,от колкото да легна,да рева и да се наливам оплаквайки разни битовизми и нереализирани мечти...сега съм на автопилот,ха ха

08.02.11
20:23

Е какво сега? Отказа ли се вече?!
Искам само да ти кажа, че на света има точно толкова причини човек да бъде щастлив, колкото и да бъде нещастен. Изборът е твой как ще погледнеш на живота си. Но при всички положения ТОЙ Е ЕДИН! Никога не го забравяй.

08.02.11
23:06

8.30-сушена смокиня
9-тричави питки с 1 яйце и 1 белтък и 100гр извара
11-тренировка-гърди,трицепс,бицепс-мед,след 20 мин 1 белтък
13-100гр печени дробчета,1 рохко яйце,салата боб царевица,грах,морков,лук,зехтин...
17-половин портокал
20-карфиол с извара

ккал-920,пр-112,м-27,в-92…

Сега си пийвам бяло винце и ако поседя до по-късно,мое хапна още извара,а един приятел ми заспа в леглото след 4 литра бира и половин литър водка,на един дюнер само...добре,че го залъгах 1 филия с луканка да хапне:)
Дано се сместя някъде да дремна,за ся-наздраве:)

09.02.11
08:56

За закуска си направих,пак тричави питки с 2 белтъка,сусам и мак.Намазах ги с извара и сложих и малко дроб...
275ккал-пр31,м10,в35
Пропуснах бързия въглехидрат(мед,плод...),но мисля,че е добре балансирана закуска и след около 2 часа-трен:)

09.02.11
22:10

Тренировка:

клякания с гири

гребане с щанга
шир. гр. с гири от наклон
чукчета
едностранно гребане
придърпване на обратен скрипец

повд. гири в страни от стоеж
повд. в страни от наклон
преден суинг
повд.напред
раменни преси
едностранно гребане на страни
хибридни арнолд преси

всичко по 3 серии,6-10 повторения,гира-6 кг(тия дни мисля да ги увелича с кило)

13-дробчета с бобена салата,морков,лук
16.30-половин портокал
19-прясна скумрия на тиган
10.30-кашкавалена извара
калориите са към 1050,пр-малко над 100,м-трийсетина,в-около 80

утре-трицепс/бицепс-реших да не почивам,а да ги редувам,така че всяка група да се пада през ден...включих и клякания за разгрявка...

Ми лека:)

10.02.11
12:24

Днес съм 38 и 1/2-82/56/79

Закуска 8.30-топла вода с мед и лимон,овесени питки(60гр трици,1 белтък,мак,сусам,малко мас за тигана),намазани с кашкавалена извара и малко варено пилешко,чисто кафе

Тренировка(почивна,хех) 10.30:

клякания с гири по 6кг

френско-гира 6кг
изтласкване на гира от лег с тесен хват-6кг
едностранно тр.разгъване на гира от лег-3кг
същото,от стоеж зад глава-3кг
кик бек-6кг

бицепсово сгъване,стоеж-6кг
концентрирано сгъване-6кг

3серий,7-10повторения/странични клякания м/у серийте
сушена слива,след 20 мин-белтък

Обяд 13-варено бутче със салата-грах,стърган морков и зехтин+биричка:)
това е дотук:)

10.02.11
21:52

И да добавя за днес:
16-50гр скумрия
20-1 настърган варен белтък със 100гр извара(мн мазна ми се вижда,пише само кашкавалена,на Даним...,ам са нямам кинти за друга...) и малко краставица
Към 23 мое бутна или малко риба или извара,ама тази не ми се вижда подходяща за преди лягане...

ккал до момента(изварата я смятам полумаслена,7% пр)-920,пр-96,м-35,в-69

Еми,след като изгледах поредния бозлив ужас,излизал на скоро,ще си пийвам винцето и се надявам да поспя повечко,че в последно време ми се събират по 5-6 часа

Ае,наздраве:)

10.02.11
22:03

Не виждам тук никакво развитие...едно и също меню, оскъдно и основно с белтъчини. Не искаше ли да качваш ММ?

11.02.11
12:10

казано от Anelia на 10.02.11, 22:03:

Не виждам тук никакво развитие...едно и също меню, оскъдно и основно с белтъчини. Не искаше ли да качваш ММ?

Тя всъщност не иска да се развива, иска да си гмуца в омагьосания кръг, дето е попаднала, да си порка и да ни се надсмива. А дневнека си го е направила, за да може после да си каже - Ето и това опитах, ама не става.

11.02.11
19:12

Закуска:
8.30-половин грейпфрут
9-овесени питки с белтък и сусам,намазани с извара и варен белтък

11-тренировка-клякания(мн съм доволна,от както ги включих,за 3 дена,по 3 мижави серии,вече чувствам ефект)/гърди/рамо

13-печено пилешко филе 120 гр,150гр микс от боб,царевица и грах,лук,маслина+овесени питки

17.30-половин грейпфрут

19-150гр задушен спанак и гъби,със 100гр извара и 1 белтък

Взех си читава извара,на Пършевица,нея най-я предпочитам:) и към 22 ще хапна още 100гр

ккал-848,пр-111,м-17,в-91

Много ми куцат въглехидратите и днеска си купих кафяв ориз(не съм яла ориз с чиста съвест,без да връщам поръчката,от 10 години и ако са му достатъчно фибрите на този и не ме запече го включвам най-редовно) и за утре съм предвидола към 80 гр суров+овеса,малко плодове и бобови,пък да видим...лошото е,че треа ги изям до следобяда...
В краен случай,ще вкарам въглехидрати и на вечеря...

11.02.11
19:57

Момичета,не бих обидила никой от тук,нито ми е някакъв приоритет да се присмивам:),благодаря ви за критиките и съветите,от каквото мога ,черпя насоки...
Водя дневника,за да следя,кога какво тренирам,ям и прочие+евентуално,някой мое се сбърка и да предложи нещо полезно:),благодаря
Лично за себе си,смятъм че имам напредък-с храната-психически,а с тренировките-физически:)

Ето ми режима от преди половин година,който продължи поне 2-3г:

Тренировки-не,всяко физическо усилие(изкачване на стълби,ходене 1-2км,преместване на мебел)-съпроводено от болки и невъзможност,сутрин-хипогликемични пристъпи и т.н.

Примерно меню:
9-кафе с 30гр мляко,или 2 в 1,може 150гр кисело мляко,плод
12-салата-само пресни зеленчуци(мн рядко лъжица бобови)-макс 250 гр
16-плод
19-или като обяд или зеленчуци на пара,но с под 50ккал на 100гр-макс 250гр
изключително рядко-плод по-късно

Позволени храни:
зеленчуци-домати,краставици,марули,зеле,гъби,спанак,броколи ,карфиол...рядко моркови и макс лъжица бобови
плодове-ябълки,ягоди,портокали,мандарини...бе ясно...по едно време замествах”вечерята с 200гр грозде пр
млечни-сутрин-пр. мляко в кафето и малко к. мляко
мн рядко по някоя скарида
хранене-разделно,но не мисля,че при тоя избор на продукти съм можела да сбъркам,ха ха

Всичко друго-анатема-месо,яйца,зехтин(дори маслини),хляб,картофи,ориз,трици-мрици,сирене,извара....

В този режим не съм вкарвала логика и смисъл,не мисля,че е нужно да обяснявам...тъй че,вижте как се храня сега,а и като почнах да тренирам,едва вдигах 2 кила-нямам ли напредък,в грешна посока ли вървя,или по добре да си дам парите на психар...,а аз и нямам такива,хах...
Надявам се скоро и лицеви да почна,както преди 4-5години:)

Е...наздраве и благодаря,все пак:)

11.02.11
20:42

Ако това, което пишеш е наистина истина, то тогава - дерзай. С каквото можем ще помагаме. Но често казано лично мен това “Ха, наздраве” малко ме дразни. Звучи ми като подигравка с всичко, което хората ти казват. Не знам дали трябва да си даваш парите на психар, но съм сигурна, че не трябва да си 38 кила и да имаш дни с повръщане. Това означава рецесия. Другото и сама си го знаеш!

12.02.11
09:32

Ще се поправя с това “наздраве”...и мен ме дразни,хах,просто нз ко да пиша,ха ха
А,иначе,от началото на годината съм драйфала 2 пъти,а от извесно време изглежда организма ми е задоволен от всичко и не ме тегли към някаква определена храна,уж забранена(мазно,сладко и пр),както преди...нещо и виното не го допивам,въпреки че го отварям в 18ч,а заспивам към 2…

Днес:
реших да намаля протеина,за сметка на въглехидратите-30гр на ядене са предостатъчни за моите килограми

8.30-топла вода с лимон,ябълка,кафе
9-овесени питки(6огр смесени трици,1 белтък,сусам,мак),намазани с кашкавалена извара и отгоре малко печено пилешко,краставичка,зеле...и пак кафе
ккал-337,пр-31,м-11,в-51

12.02.11
09:38

казано от mayasy на 12.02.11, 09:32:

Ще се поправя с това “наздраве”...и мен ме дразни,хах,просто нз ко да пиша,ха ха
А,иначе,от началото на годината съм драйфала 2 пъти,а от извесно време изглежда организма ми е задоволен от всичко и не ме тегли към някаква определена храна,уж забранена(мазно,сладко и пр),както преди...нещо и виното не го допивам,въпреки че го отварям в 18ч,а заспивам към 2…

Днес:
реших да намаля протеина,за сметка на въглехидратите-30гр на ядене са предостатъчни за моите килограми

8.30-топла вода с лимон,ябълка,кафе
9-овесени питки(6огр смесени трици,1 белтък,сусам,мак),намазани с кашкавалена извара и отгоре малко печено пилешко,краставичка,зеле...и пак кафе
ккал-337,пр-31,м-11,в-51

Благодаря!
Нищо не намалявай, опитай се постепенно да увеличаваш. Протеинът е важен за мускулите. Въглехидратите - също са мажни за организма. Увеличавай постепенно да не ти стане тежко.
И още нещо - преди време Анелия ми беше казала следното: Вземи си винена чаша и си сипвай вода вътре.
Като за начало, опитай да разреждаш виното с вода. А защо всъщност посягаш към това вино? Какво ти дава? Замисляла ли си се дали не изпитваш някаква незадоволена жажда от друго естество?

Мнението беше редактирано от maxxi на 12.02.11 09:40.

12.02.11
22:34

Ха ха,жажди много,то е ясно...за съжаление,но аз си ги компенсирах с лудостите в храненето и сега продължавам да замествам нуждите си,но не с виното,а отново с храната,но в обратна посока...
Много протеин ми идва на ядене-над 40гр на моите килограми просто не се усвоява,а и не позволява да включа нещо по-различно в порцията,тъй като обема храна,който мога да приема си има лимит ,все пак...
То тва вино дет го пия е 10 градуса,на къде да го разреждам...,а и не съм свикнала...и най-лютата ракия бих я пила чиста(но не пия концентрати;))
Мерси за обърнатото внимание:)

10.30-тренировка:
клякания с гири по 6кг
напади със собствено тегло и дъмбели(така го открих,че се казва,жалки опити беха,ха ха)

френско с една гира 6кг
тр. разгъване на гира(3кг)от лег
тр. разгъване на гира(3кг)зад глава
кик бек с 6кг
и едно дето е от лег с длани към лицето,бе...с 6кг

бицепсово сгъване стоеж с по 6кг
концентрирано с 6кг
от седнало положение с 6кг

странични клякания,3 серии,8-10 повторения
мед,след 20 мин варен белтък

12.30-обяд:
сварих го тоз кафяв ориз,ползвах 50гр(суров),със стотина грама бяло месо пилешко,50гр кашкавалена извара и лъжица цедено мляко...
17-половин ябълка
19-180гр пангасиус на тиган
10.30-100гр извара “Пършевица”-мн суха,май е “истинска”

ккал-1025,пр-113,м-28,в-105(йеи)

Ми тва е за сега,утре гръб,рамо и воденички:)

13.02.11
12:57

Днес,близо 39кг:

8.30-сушена слива и отварата от нея,топла вода с лимон,кафе чисто
9-тричави питки(50гр трици,1 белтък,сусам,мас за тигана),намазани с извара,варен белтък и воденичка
11-тренировка:
клякания с 12кг

гребане с щанга
придърпване на обратен скрипец с гири по 6кг
чукчета с гири по 6кг
широко гребане от наклон с гири по 6кг
едностранно гребане с 6кг

едностранно гребане в страни с 6кг
повдигане в страни от стоеж с по 6кг
и от наклон
преден суинг с 6 кг
повдигане напред от стоеж с по 6кг
външна лакътна ротация с 6 кг
раменни преси с 6кг
хибридни арнолд преси с по 6 кг

3серии,8-10повторения(за последното 5),странични клякания

мед,след 20 мин варен белтък...

13.30-100гр воденички,100гр варен кафяв ориз,100гр грах,капка зехтин,кимион,къри...

това е до тук,ам днес още не съм ходила до тоалетната и тва не ме кефи:(,а нямам място в обяда да нарежа и малко зеле...разчитам на триците...

13.02.11
21:20

16.30-домат(с надежда да помогне за wc-то)
19-задушен спанак с гъби,праз и 150 гр извара
посетих кенефа,ха ха,ам много късно...и вчера така, привечер...
към 10.30 треа хапна извара,ама пак ли?имам парче риба,то не е подходящо,ама ако не е развалена...иначе пак извара:)

ккал-874,пр-113,м-20,в-100

Утре го мисля лека тренировка-трицепс/бицепс,а вечерта-червено винце:),празник е,все пак...

14.02.11
19:28

8-малко ябълка,чай с лимон,чисто кафе
8.30-варен белтък,кафе
9-2 тричави питки(25гр трици и белтък),запечени с кашкавал,извара и домат+50гр варен кафяв ориз с извара,кафе

11-тренировка:
клякания с 12кг
повдигане на пръсти с 12кг

френско с 6
тр. разгъване от лег с6
едностранно от лег с 3
същото от стоеж зад глава с 3
кик бек с 6

бицепсово сгъване стоеж с по 6
концентрирано с по 6

3с/8-12п/странични клякания-мед,варен белтък

12.30-100гр воденички,100гр варен к.ориз,зехтин+тр. питка с извара,домат и маслина+биричка
16-тр.питка с извара+биричка
19-180гр пангасиус на тиган с 1-2 гъби,малко краставичка и червено винце(сега го почвам,хах)
към 22 ще се муа 100гр. извара

ккал-870,пр-107,м-25,в-77

добре/зле,днес не ми пука...
са ше си правя питките за утре и ще варя яйца
честито на всички,които празнуват и едно основарелно ,наздраве, от мен:)

14.02.11
19:55

Орехите нещо изчезнаха, какво им се случи?

15.02.11
10:04

Оф,тез орехи пусти,тя майка ми не ги донесе,а и аз не се сещам да я ръчна...нещо ядките не ме влечат,колкото и да са полезни...ама треа,мерси,че ме подсети:).

Вече съм 39кг-82/56/79,май само в бедрото съм качила 1/2см,което е тъпо:(
Въпреки,че преоткрих ориза(кафявия),кенефа е чук:)

Днес:
9-мед,9.30-белтък,кафе
10-една тричава питчица (то от тва ми е редовно wc-то,май)с извара и белтък+100гр варен ориз със извара,кашкавал и капка мляко,кафе

тренировката мисля да е гръб/гърди...

16.02.11
13:30

Вчера тренирах гръб и рамо,храна-пиле,леща ,тричави питки,извара,спанак,грейпфрут...
ккал-950,пр-114,м-23,в-99
Без да я подсещам,майка ми домъкна 1 чувал орехи,хах...може да хапна по-късно

Днес:

8-сушена смокиня,чай,кафе
8.30-половин белтък
9-тричави питки с извара и пил месо

10.30-тренировка-гърди/трицепс/бицепс
мед,половин белтък

13-пилешко с кафяв ориз и питка намазана с извара(взех една насипна от “Европа”,съмнително добра е,на “кашана” по 1.89 килото...и не е вкисната,въпреки че на тая верига са им доста зле насипните продукти)

За сега е това,вече май кантара се спря на 39 кг...
От лятото,когато започнах да ям по-нормално и да потренирвам,съм качила 3кг и хубавото е,че ханша не е мръднал,само сантим в бедрото и няколко горе...вода не задържам,защото пия яко чай и не ползвам сол...за сега съм доволна:)

16.02.11
13:59

Добър напредък от към храна :)Поздравявам те продължавай в същият дух.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1