07.03.11
21:05
Аа Вега тест и аз правих 2007-2008ма :))
Днес:
Имах 5 часа аеробика, от които един влизах във водата (последния, вечерта, след силова)
След първите 3 часа, които са от 09:30, 10:30 и 12:00 трябваше да ида на щанги. И да бъде много тежка тренировка. Обаче краката ми много се измориха и това се усети. Нищо де, нормално е, аз много търча насам-натам
та
клек 1х10-20 1х5-60 1х2-80,90
1х1-100,110,115
3х2-100
лег 1х10-20 1х5-30 1х2-40
1х1-45, 50, 52.5, 52.5
3х2-47.5
сумо тяга 1х2-70,90
1х1-100,110,120,130,120
Изрязох си мега късо ноктите и е малко по-добре на сумото:)
Храна:
-2 крилца, зеле ; мляко с какао
-пил пържола от бут, тиквички; кафе, 2 бонбона
-2 яйца; кафе
-1/2 свинска пеперуда; зелена салата
08.03.11
09:24
Днес една бърза и лека тренировка
клек: 3х2-90
лег: 3х2-40
тяга: 3х2-100 + загряващи серии на всички
малко спомагателни - бедрени сгъвания, разгъвания, прасец, ръце и вертикален скрипец, на който искам да се похваля с 1 поизмъчена 3ка на 80кг:)
Довечера имам 1 час аеробика.
Честит празник на всички жени :) Да сте силни и красиви
09.03.11
18:03
храна за 8ми:
-1 1/2 протеин
-кафе, шок.бонбон
-2 яйца
-свинска пържола с гъби, малко моркови и тиквички с мляко /по 1/2 порция/
-плескавица ; мляко с какао
-салата, моркови; протеин
Днес:
Краката ми са много изморени напоследък и гледам да не се юркам много и да имам сила за събота
Клек: 2ки на 100кг
Преден клек: леко, 3ки на 50кг
Лег: 2х1-50кг
тяга: 110,120,130 - единици
Храна:
-половин свинска пеперуда, половин доза протеин
-мляко с какао
-100-150гр пилешко със зеле и моркови и задушени зеленчуци
-кафе
-зеле с моркови, сос
-кьопоолу, 2 яйца
10.03.11
22:28
Днес:
трибой: много лека тренировка, клек на 90, лег 45 и тяга 100.
Аеробика: 4 часа
Последният час беше доста извънреден и на басейн, на който никога не съм ходила. Голямо бързане да не закъснея, защото имаше 15мин между часовете (те са един след друг). Както и да е, заковах на минутата и след часа получих много голямо удовлетворение, защото една от жените каза “Идвай по-често, за да ни е по-интензивно”. Споделям го, защото такива неща ме правят щастлива и ми показват, че съм на прав път - когато има признателност от хората.
Обаче зверски огладнях, защото от 16:00 до 22:00 не съм се спряла.
-свинско, сос
-свинско, зеленчуци, зеле с моркови;; кафе
-2 яйца, 200г тиквички с мляко
-свинско пеперуда, туршия, кьопоолу, малко протеин
ПП: Да разглася и в моя дневник, че в събота в залата по тежести към Славия (гр. София), освен с Поли (inis9), ще тренираме и със slavko и bacarkata(Ivan). Ако има желаещи - заповядайте.
Към 10:30-12:00.
1 посещение е 3лв.
А неделя: в читалището в Младост 1 сме на турнир по силов трибой “Джони спорт” от 11:30 започва, а за записване ако ще участвате: 09:30
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 10.03.11 22:30.
Аз си нося с мен една тава с лазаня, но вие сте ВМ фенове, та не знам :)
11.03.11
12:29
А бе, Славко, машино златна:)
Поръчала съм на Виктор домашни яйца - в бъркането им съм много добра:)
Пък брат ми носи освен лазаня и мръвки + домашен хляб.
Мисля, че ще сте доволни!
До довечера :)
12.03.11
19:56
Вчера влизах във водата:)
Храната беше ОК.
Днес към храната прибавих и въглехидрати под формата на домашни лазаня и хляб:) Другото яйца и малко суджук
Тренировка:
клек: зле, 115 си ме захлупваха, направих 2 единици и двойка на 100
лег: 1х1-45,50,52.5,55,55,55 2х1-50
тяга 110,120,130,135,130
не съм доволна от клека, гърбът и коремът са слаби
Обаче пък хората около мен бяха готини днес:) В залата освен с Поли и другите обичайно заподозрени, бяхме със Славко и брат ми.
После тримата ходихме в Надежда, за тренировката на Юли - супер зареждащо е. Не участвах, снимах и следях за процеса:)
Юли, много слънчев си:)
И имаш страхотни пудовки. Качи малко снимки, мисля че някои станаха мн добри :)
А от мен, 6ти етап начало.
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 13.03.11 08:25.
Положила си огромни усилия да развалиш някогашната си сравнително приемлива фигура (headbang)
12.03.11
21:25
В, нещо виждам , че новата хранителна стратегия дава резултат . Чистиш :)
13.03.11
07:34
Станимире, то ако можеше да се угоди на всички, светът щеше да е едно по-хубаво място:)
На снимката, която си сложил, съм с около 15кг надолу, но нямам кой знае колко мускул по себе си.
Сега се харесвам повече :)
fire, надявам се тази тенденция да се задържи и да има по-големи разлики скоро:)
Разбира се, най-добре е ти да се харесваш и да си доволна от постигнатото :) Но лично за мен (предполагам и за повечето мъже тук, макар и да не си казват) 80см талия, 43см прасец и 66см бедро не са оптималните дамски мерки. По-биха отивали на 180см мъж :) Нищо против тежките щанги за жени, но тези 15кг мускули ти идват в повечко, по мое мнение :)
казано от fire.is.my.nature на 12.03.11, 21:25:
В, нещо виждам , че новата хранителна стратегия дава резултат . Чистиш :)
Думата “чистене” не е много на място. Отслабване може би? (wasntme)
Станимир какво искаш да кажеш,че жените с тези мерки не са секси? Извинявай,но не мога да се съглася с теб! Явно в България мъжете харесват скини фат женички! Аз съм долу горе същите мерки като Вероника и мога да ти кажа,че събирам мъжките погледи със хубавото си дупе и сините си очички :)
казано от Станимир на 13.03.11, 17:27:
89/80/103 са женствени мерки?
Станимире по-никакъв начин не можеш да ме засегнеш. И аз не харесвам такива грозили като теб,но си трайкам нали :) Ааай със здраве и се разкарай от дневника на В,като не ни харесваш,ходи си лъскай бъстуна и си мисли за някоя скини п...ка.
Мнението беше редактирано от Hiya на 13.03.11 17:47.
Извинявай, щанга ли си изпусна на главата?
Би ли прегледала дневника на N’ataly, можеш да сравниш мъжкия интерес :)
Мнението беше редактирано от Станимир на 13.03.11 18:03.
13.03.11
17:56
Станимир ,
много грубо от твоя страна да изказваш по този начин мнението си , но пък всеки има право на глас .
За себе си съм установила , че се чувствам най-добре с мерки ,които в този форум специално доста често се възприемат като скини нещо си , нооо who cares . Обаче също така съм установила , че една жена колкото и кила да е , каквото и да прави , ако ТЯ не се харесва и не се чувства секси , никога няма да се чувства щастлива . А не е ли това най-важното?
За всеки влак си има пътници и е прекрасно ,когато откриеш своя . Излъчването е най-важно , затова подкрепям всяка жена , която ЗНАЕ какво прави и го прави ЗА СЕБЕ СИ , защото я кара да се чувства добре .
П.с. И още един пример : аз много се кефя на мускулести мъже с плочки и релеф , както и на русокоси със светли очи ( примерно ) , но пък тия стериотипи си остават стериотипи. Може да ми хареса и мъж ,който грам не влиза във фитнес зала - факторите са много .
Външният вид е само една част ( да , признавам ВАЖНА) от цялостното “творение” , в което ние сами превръщаме себе си . Малко “лирически” казано , но : ако превърнеш себе си точно в това , което харесваш , винаги ще има кой да го оцени и да те приеме за “секси” , “красив/а” .. еetc
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 13.03.11 17:59.
13.03.11
18:23
Вярвам, че тук сме се събрали толерантни хора и предлагам да не се отправят лични нападки. И аз харесвам по-слаби жени, но Верка е много слънчева и лъчезарна и не заслужава такова отношение. За разлика от доста хора тя не е комплексарка и не се срамува да качи снимки в профила си. Щом се харесва така, трябва да зачитаме и уважаваме волята и. Както виждам прави усилия да редуцира теглото си и аз съм сигурен, че ще го постигне. Изпитвам респект към резултатите които показва.
Мнението беше редактирано от Владимир Караиванов на 13.03.11 18:26.
Аз доколкото разбрах тя качва съзнателно :)
В последния си пост по темата искам да се извиня на Вероника, че й разводних дневника. Извинявам и за острия си тон.
И ви оставям два клипа, като поздрав за Hiya, дано й помогнат да преосмисли понятия като женствена фитнес фигура, “скини п..ки” и т.н.
И ако една жена не изглежда като тази на клиповете какво? Да отиде да се хвърли под влака ли?
Наистина ли само жените които са 50кг са красиви?
Малко повърхностно ми се струва това да се вкарва женската визизя в рамките на 90/60/90/.
Споредм мен една жена не е привлекателна само и единствено кагато е слаба. Има много други фактори, които определят жената като секси и красива.
Тъй като явно не си ме разбрал, ще разясня. Притеснява ме факта, че тя напълно съзнателно качва много мускулна (и не само) маса, опитвайки се да постигне...нещо си там, аз не разбирам какво :)
Може би иска да се съзтезава сериозно. Но и това не й се получава много, тъй като стройната 60 килограмова Инис вдига по-тежко :)
Толкова от мен по темата :)
Мнението беше редактирано от Станимир на 13.03.11 19:47.
13.03.11
20:06
Аз пък мисля, че ако Верка пусне снимки с дрехи, ще изглежда още по-добре, аз като се гледам в огледалото гола съм малко едра, но пък сложа ли дрехи- съм супер доволна...
Верче,
много ти се радвам- пример си за истинско самочувствие- слагаш си снимките и въобще не те интересува кой какво приказва...
казано от Станимир на 13.03.11, 17:55:
Извинявай, щанга ли си изпусна на главата?
Би ли прегледала дневника на N’ataly, можеш да сравниш мъжкия интерес :)
Ти баш за Наталия не дей говори ! ;)
Тая с която си дал пример много зоб е минало през нея.
Само не разбрах, ти кога ще качиш твоите снимки :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 13.03.11 21:09.
13.03.11
21:37
Интересна дискусия сте заформили, докато аз се спуках от кеф на Джони-спорт:)
Не искам да пиша километрични постове. Ще бъда кратка.
Не се срамувам от себе си - това съм аз. Срамувах се, когато бях 94кг лой. Да, мерките са ми големи, и какво от това? Сигурна съм, че повечето хора, които са ме виждали на живо ще се съгласят, че са добре разпределени. Имам в предвид - по дяволите мерките, ако тялото ти е хармонично и обиколката на раменния пояс е адекватна на ханша. Или бедрата с прасците. Примерно.
Да - качвам съзнателно мускул. И искам да сваля съзнателно мазнини. Искам да сваля до 74-75кг, и свалените кила да са главно мазнини. Да, искам и ЩЕ се състезавам сериозно. Какво значи, че не ми се получава сериозно? Че тренирам от една година трибой и имам 135кг тяга ли? Колко такива жени познаваш? Ще си говорим пак след още някоя друга година. За никъде не бързам. Винаги ще има по-силни от мен.
На Поли и се радвам много и се възхищавам именно заради личното и тегло и гирите, които вдига. Защо ни сравняваш? Различни категории сме. И сме в един отбор.
И при мъжете не са малко случаите, в които по-тежките категории имат по-малък трибой от долните. и какво?
Какво значение имат цифрите, когато го правиш за кеф?
Не съм тръгнала да ставам световна шампионка - правя го наред с още куп неща. Защото ме кефи.
Женствена или не - всеки да си прецени и да запази мнението за себе си, защото дневникът ми не е с тази цел.
Целта е да свалям мазнини, да пазя мускул, да вдигам тежко, да бъда здрава.
Като с последното имам значителен напредък.
И аз благодаря за искреността :)
казано от Станимир на 13.03.11, 17:07:
Разбира се, най-добре е ти да се харесваш и да си доволна от постигнатото :) Но лично за мен (предполагам и за повечето мъже тук, макар и да не си казват) 80см талия, 43см прасец и 66см бедро не са оптималните дамски мерки. По-биха отивали на 180см мъж :) Нищо против тежките щанги за жени, но тези 15кг мускули ти идват в повечко, по мое мнение :)
Един от случаите, когато ми се иска да има бутон DISLIKE срещу мнението и да мога да го натисна поне няколко пъти...
Станимире!
Случайно да се сещаш, че тия написани цифрички не означават нищо?
Защото важното са пропорциите, не самите мерки. Да не говорим и за излъчването, от което V има и да раздава.
Ясно, на теб V не ти харесва. Ами, добре - всеки с мнението си. Само не разбрах защо тя трябва да се стреми да влезе точно в твоите параметри на красиво и хармонично?
А сега се замисли дали ти можеш да се вместиш в нейния идеал за мъж и атлет.
Поздрави!
П.П. Veronique, извинявай за спама.
Ако V пожелае или модераторите преценят, могат да изтрият поста, наред с останалите несвързани с тренировъчния дневник мнения.
14.03.11
08:19
ъъъъ... :Д слаби мъже какво да харесват,ако не слаби жени?
А да не говорим,че това,което прави Вероника е единственият реален начин да постигнеш секси тяло.След като се насити на трибоя или реши да мине в по-ниска категория и свали излишни мазнини (аз за момента поне не видях такива,де,сякаш все на правилните места се трупат) ще е в пъти по-добра форма от пичките на ябълки и лунни диети,дето според Станимир изглеждат “що-годе прилично”.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.03.11 08:28.
14.03.11
10:55
Доколко знам V е страхотен човек и наистина има страхотно излъчване (от общи познати). Лично аз страхотно се радвам на галериите ѝ в fb и deviant-a всеки път когато вляза. Шапка ти свалям V, за нещата, които правиш!
Но в крайна сметка това е онлайн фитнес дневник - правим такива за да може да си споделяме мнения (иначе ще си ги държим в текстови документи) отновно ФИЗИЧЕСКАТА си подготовка, постижения, спорт и тн (да знам за духа и тялото и тн и тн, ама все пак).
Не мисля, че това, че някой е споделил мнение, различно от общо приетото в дневника може да е проблем (и V мисля, че най-добре разбира това и се е сблъсквала с борбата с общо-приетото и тн).
А понеже дневникът ѝ е един от няколкото редовно препоръчвани женски дневници, а тя е достатъчно сериозен човек, мисля, че е добре, да има палитра от мнения (най-малкото заради новите момичета, които четат чуждите дневници).
Аз лично не мога да разбера, защо се опитвате да впишете човек, който гони троибойски постижения и се отнася сериозно към спорта в плажно-билдърски тертип (иронията е, че не Станимир прави това, а всички други) - какво значи “нямаш мазнини” или “по-правилните места са” или “чистиш” и тн? Това по мое лично мнение не е вярно.
НО това е начина за V да гони целите си (отново повтарям - свързани с ТРИБОЯ, а не плажа), дано да ги постигне.
Относно това дали ги постига, дали това е начина, дали трибоя е нейното място и тн - не мога да коментирам, стискам ѝ палци да ѝ растат постиженията и да намира себе си в спорта.
Дали има “красиво” тяло или не - това е много субективно, щом тя се харесва, дори да е срещу общо-приетото - няма лошо, НО това не пречи други да имат различно мнение и да им пука достатъчно че да го споделят.
Успех на V с целите ѝ, надявам се да не съм обидил никого, също и съжалявам, за голямото разводняване в дневника.
Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 14.03.11 10:56.
не бе, оставете го Станчето...всеки си върви по пътя и с различни хора около себе си...
поста на бате Вики отново е за учебник...голям мъж и еталон за подражание...по принцип, той рядко отговря на такива писаници, но тук май му е дощло too much…:)
Вероника е...абе какво да Ви кажа, то трябва да се запознаете с нея и да изкарате 2-3 дена заедно...еми аз това направих този уикенд...и просто много девойки могат да гледат и копират от нея позитивизъм и енергия за живот и тренировки...!!!...видяхме се за първи път, а все едно се познаваме от 100 години(тук си спомням първата среща с Вик и Миленчето)...
Дано има повече жени като нея и все по-малко skinny fat bitches…
14.03.11
16:50
Много е просто.Има части от тялото,на които добре им се отразяват мазнините (дупе,гърди,ей такива неща,който са “излишни”).
Ти искаш да ми кажеш,че не може жена да е силна и красива едновременно,така ли?
14.03.11
21:35
Разбира се, че приемам мнения, които са в разрез с моето. Най-малкото и това, с което се занимавам е подложено на куп критики и мнения. Я положителни и градивни, я не до там красиви. Свикнала съм и знам как да ги използвам. Ето защо благодарих и за искреността: )
Нека всеки си казва мнението, но виждате какво става. Това си е вечния спор - за идеала за красиво женско тяло:) Нямам против тези мнения, полезни и интересни са, за това не искам модератори да се намесват!
Иване, напоследък не рисувам много, но пръстите ме сърбят... и щом се дипломирам ще изригна много силно :) Смятам да реализирам нещо в тази насока. Майната му на модния дизайн :) Рисуване е истината.
Славко, да ти кажа и аз все едно те познавам от бая време. Странна работа:) Радвам се, че се реши да дойдеш по-рано:)
DeadMan, имам бая мазнини, но някак си мускулите като са повече и не се набиват така на очи. Ще сваля аз в долната категория - не заради трибоя, просто едни 72кг ще са ми перфектни:) Не знам дали е възможно, защото имам над 65кг вече активно тегло
Днес:
една лека тренировка
клека нещо не върви, но заедно със задния на 100кг правих и преден на 60
лег на 47.5, 50
тяга на 120
храна:
-свинско; мляко с какао
-пил.пържола, тиквички, 50г лешници захаросани (упс:) ), кафе
-3 яйца, малко суджук, салата зеле и моркови
14.03.11
23:43
уф:) тоя последния ще боли,,,
ПП: а днес отново влизах и във водата:)
След силовата
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 14.03.11 23:53.
16.03.11
19:25
Вчера:
клек: 2ки на 100
лег: 2ка на 50, 1х55, 1х3-45 - много добре
тяга: 1х110,120,130,135, 1х3-120
храната: стандартната(2 яйца, 2 свински пържоли, протеин, зеленчуци) + 3 шок. бонбона
Днес:
клек: 3х3-80
лег: 3х3-45
тяга: 3х3-100 (исках 110, но гърбът ми е уморен)
С клека го давам по-леко, нещо се закучи работата там. Трябва по-често да слагам колан. Краката са ми много силни, но гръб, корем..поддават. Ще го боря, за никъде не бързам:) Лекичко.
Храната: 2 яйца, свинска пържола, шепа семки, катък 250гр, зеле с моркови много
Забележка: краката ми са много изморени напоследък. Не заради клека конкретно. Натрупва се от всичко - много обикаляне, права в градския транспорт, тренировки, скачане. Едно ли е.. Гледам да спя възможно повече. Не излизам никъде (но това си е по принцип :) )
18.03.11
19:26
Вчера и днес зареждащи дни.
Вчера: освен хубавите миш-маш. моркови, зеле, свинско и туршия + 1 малка ябълка,
имаше 110гр шоколад и 20г фитнес бар някакъв.
Аз разбира се “зареждам” с най-неправилните храни. Всъщност като се замисля с нищо въглехидратно не ми се зарежда...Сладкото ме блазни повече от ориза и картофите, де:)
Днес... похапнах много:) ама и тренирах
Заредих с: малка ябълка, 180г бисквити, 2 филии хляб и малко (200гр) грах. Останалото 4 яйца, готвено зеле, масло, 6-7 пил. дробчета, 2 кюфтета.
Прибрах се на Ботевград и опустоших хладилника :))))))))
Тренирах тук.
Клек 100,105,110,115. Сравнително добре този път
Лег: 2ка на 50 и 2х1-55 - съвсем сама. Йеаааааа
Тяга: 110,120,130,130
Туй то;)