30.03.11
11:25
Здравейте! Казвам се Мирослав, на 22 години съм, студент съм в град София. 185см съм, тежа 79кг. Закупих си карта за фитнес с неограничен брой посещения, защото сметнах, че така ще ми е най-изгодно. Пиша ви, за да ви помоля за съвет, коя програма да избера.Тренирал съм 3 месеца в 12-ти клас, но оттогава не съм стъпвал във фитнес зала.Според мен, за височината ми, килограмите са ми идеални, но имам проблем, че са основно концентрирани в корема ми - доста мазнини има. Първо искам да го сваля, като едновременно с това искам да запазя килограмите си, дори ако мога да ги обърна в мускулна маса, а дори нямам против и да кача още килограми, но държа те да са в мускули, а не в сланини. Ще ви бъда много благодарен за съвети!
30.03.11
13:42
Здравей Миро и добре дошъл във форума!Щом искаш да изчистиш мазнините най-добре ще е да си съставиш една диета или поне да не ядеш боклуци и да ядеш по 5-6 пъти на ден.Тук пише как можеш да изчислиш нужните ти ккал. на ден и да ги ползваш като ориентир колко да ядеш,ако искаш да си направиш режим тук има достатъчно информация,но ще трябва да седнеш и да почетеш,а фитнес програма можеш да си избереш от тук или да си съставиш сам,успех! :)
30.03.11
19:49
Страшно много благодаря от името на всички новаци, като мен.Много е полезно, като някой ти посочи пътя в началото!