Aни, тая костенурка не ми излиза от ума от няколко дни :D Ще споделиш ли от кой форум е цитатът :)
Мнението беше редактирано от Atom на 21.03.11 21:13.
казано от alex saev на 24.03.11, 00:29:
тук мога да споря много с теб.Би ли ми обяснил каква е идеята на пиеш креатин в не тренировъчен ден като това е източник на енергия ?(ако ми изръсиш нещо от сорта да се натрупва, то ще бъде доста по ефективно да си дигнеш дозата в тренировъчният ден отколкото да се тъпчеш в не тренировъчен, защото част от креатина ще се е изчерпал до тренировъчният ден,чисто логически)
или аминокиселините(бцаа) това е разграден протеин каква е идеята да го има в кравта ти след като мускулите ти нямат(завишена) потребност от него?(не се натоварват достатъчно, че да имат нужда от допълнителни дози)
същата работа и с протеина в не тренировъчен ден, няма смисъл да пиеш каквото и да е, организма ти няма нужда, не е чак толкова трудно да си набавиш нужните вещества с ядене.
Идеята за пиене на добавки е когато организма има нужда (завишена потребност).В не тренировъчен ден ти нямаш завишена потребност на тия вещества.Пълна отживелица е това да пиеш добавки в не тренировъчен ден...(освен ако не си 150 кг бодибилдер който не може да изяде толкова че да си задоволи мускулите в не тренировъчен ден).
Тук имаме опит за преобръщане на цялата индустрия с хранителни добавки,ще вземе хляба на хората момчето.
24.03.11
08:41
казано от Biad__ на 24.03.11, 03:32:
казано от alex saev на 24.03.11, 00:29:
тук мога да споря много с теб.Би ли ми обяснил каква е идеята на пиеш креатин в не тренировъчен ден като това е източник на енергия ?(ако ми изръсиш нещо от сорта да се натрупва, то ще бъде доста по ефективно да си дигнеш дозата в тренировъчният ден отколкото да се тъпчеш в не тренировъчен, защото част от креатина ще се е изчерпал до тренировъчният ден,чисто логически)
или аминокиселините(бцаа) това е разграден протеин каква е идеята да го има в кравта ти след като мускулите ти нямат(завишена) потребност от него?(не се натоварват достатъчно, че да имат нужда от допълнителни дози)
същата работа и с протеина в не тренировъчен ден, няма смисъл да пиеш каквото и да е, организма ти няма нужда, не е чак толкова трудно да си набавиш нужните вещества с ядене.
Идеята за пиене на добавки е когато организма има нужда (завишена потребност).В не тренировъчен ден ти нямаш завишена потребност на тия вещества.Пълна отживелица е това да пиеш добавки в не тренировъчен ден...(освен ако не си 150 кг бодибилдер който не може да изяде толкова че да си задоволи мускулите в не тренировъчен ден).
Тук имаме опит за преобръщане на цялата индустрия с хранителни добавки,ще вземе хляба на хората момчето.
Накараме да се замисля :D .Именно поради такива компетентни пубери спрях да се допитвам до съфорумци
казано от Руслан на 27.03.11, 18:53:
Казвам се Руслан на 17 години от град Cливен.
Защо си правя отново дневник незнам ,но ще се опитам да създам един приличен и приятен за всички дневник.
Хахаха,ние също не знаем защо си правиш отново дневник! :D
02.04.11
17:54
казано от VEGATA на 02.04.11, 13:05:
Е той да не е луд да си издаде тайната!? Аз бих ти препоръчал Голд Стандарт на Оптимум. Казват, че качвал мускулна маса в съотношение 1:3, т.е един грам пудра образува три грама мускулни влакна.
Успех :)
казано от Traiko Mishev на 07.04.11, 00:50:
bsn nitrix е много зловещ продукт,брат.един пич за 25 дни с него качи 4-5 кг и то много чисто.аз също бая съм качил от този азотен боостер..другия го знам ама не съм го пробвал...бсн си го взимай ако имаш кинти :)
PetarRM
Фитнес ентусиаст
аз тренирам по 2 часа ама различни мускули примерно гръб и трицепс така ли трябва или да тренираш само 2 часа гръб
:Д :Д :Д :Д :Д :Д
казано от Ivo Andreev на 09.04.11, 18:33:
The next е прав, трябват ти повече протеини, при теб са почти от плодове само, разнообрази ги ( ориз, картофи, макарони - пълнозърнести, и още много варианти имаш ) и ги увеличи.
09.04.11
18:50
всякакви протеини но не и тези които трябват :D :D
казано от Иван Иванов на 13.04.11, 21:34:
Сещам се за един - от Славейков хваща някакъв трамвай кум строителния ( даскалото ми :D ) и слиза на последната спирка ( не съм сигурен дали си4ки спират на 1 и също място, но малко по нагоре, към 5 мин ходете още макс, стига до 1 кръстовице, то се намира там някъде, слиза се по 1 стълби, мн уреди се виждат и от вън.
казано от Valdis на 19.04.11, 11:17:
казано от TELFERA на 19.04.11, 11:06:
Аз ям по шест варени яйца, но понеже срещам трудности с беленето ги ям с черупката.Лошото е че по този начин солта трудно се закрепя :Р и трябва да ги мокря. :)
Вероятно и доматите ги ядеш с коловете, недостатъка е, че когато правиш салата ще ти е необходим трион за да ги нарежеш на колелца. ;)
:D :D :D :D :D :D :D
19.04.11
12:53
Искрено благодаря ! Ако смехът е здраве значи скоро няма да се разболея :D
Мнението беше редактирано от Brute на 19.04.11 12:53.
19.04.11
14:03
Заглавие на тема - “ЯМ ШОКОЛАД,ВАФЛИ И СИЧКО СЛАДКО ПО МНОГО И МНОГО СЕ КЕФЯ КАТО ГИ ЯМ,ПРОБЛЕМ ЛИ Е”.
Ето и темата за по-любопитните - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37519.
20.04.11
00:23
казано от power_hammer на 27.02.11, 21:41:
казано от DaMp370 на 21.02.11, 21:38:
казано от Edu на 21.02.11, 15:44:
Здравейте, наскоро с наще ходихме на китайски ресторант и взехме 2 кутий с ориз + зеленчуци и сега в нас ям докато не свършат, да питам добре ли е тате да ми вземе още 2-3 кутий и да ям по - повечко ориз, или не е добре, защото един приятел каза че китайския ориз го прават такаче да не ти е тежко на корема, и не е за покачване на тегло ами за сваляне, да ям ли такъв ориз за качване ?
казано от Anthony на 23.02.11, 23:17:
Този Кутий да не е някой древноримски пълководец?
Е не, това минава всички граници просто, майкооооо боли корема от смях вече, направо щях да умра, толкова не съм се смял не знам от кога със сълзи се смея в момента :)
20.04.11
01:23
казано от korpusito на 19.04.11, 12:43:
казано от Valdis на 19.04.11, 11:17:
казано от TELFERA на 19.04.11, 11:06:
Аз ям по шест варени яйца, но понеже срещам трудности с беленето ги ям с черупката.Лошото е че по този начин солта трудно се закрепя :Р и трябва да ги мокря. :)
Вероятно и доматите ги ядеш с коловете, недостатъка е, че когато правиш салата ще ти е необходим трион за да ги нарежеш на колелца. ;)
Хахахахаххахахаахах леле , умрях :D
01.05.11
00:30
казано от rexxxbg на 30.04.11, 20:57:
Имаше въпрос за марката USN и понеже ги пия отговорих на въпроса.
head_hunter вместо да се заяждаш върви прочети малко книги, допитай се до някой който разбира, влез да видиш какво преставлява фитнеса и да потренираш И чак тогава се изказвай.
За този който не може да намери разлика в протеините мога да му кажа да спре да пие нешестета и да си вземе хубав протеин. Мога да кажа, че съм попадъл на два случея в които хора пият най-добрия протеин и най-продавания(няма да го рекламирам, щом разбирате толкова ще се досетите кой е) и получават аритмия. Ако знаете какво е това тогава може да се досетите какво слагат в него.
Нямам думи (fubar)
казано от borislavbb borislavbb на 02.05.11, 21:38:
Сигурно ще ме питате - Ти нямаш ли си трениор? Имам,но отбора в който тренирам не е от най-попълярните и няма такива “екстри”
Отборът на Борислав има треньор,но няма такива екстри :)
казано от borislavbb borislavbb на 02.05.11, 21:38:
Здравейте,на 18 години съм,177см,57 кг.
какво е нужно ? Повече сила,издражливост ли ...какво да тренирам,за да влизам “по-здраво” :)
Момчето иска да влиза по-здраво,но не му се отдава.Помогнете му да влезе по-здраво! :D
казано от Калоян Цонев на 05.05.11, 20:25:
Днес докато правех корем, се изрязох бе да искам и викам “Опа..” .. секунди след това видях, че зад мен е имало една руса мацка :D :D
е определено те е запомнила до живот в сравнение с вичски батки дето са и предлагали да и покажат “как да прави правилно упражнението”
:D :D :D
казано от Миsh0 на 06.05.11, 13:52:
Странно - нямам грам махмурлук, много си ми е добре само имам треска на кръста и трапеца, че като се качвам на масата ми опира главата в тавана :D:D:D
:D :D :D :D :D
08.05.11
17:18
За 1ви пъ в бисерите! Йес ве :D за напред ще гледам да съм по-често тук :D Той тра-ла-ла и той беразботника, само търси хорските изцепки :D
казано от Bojidar Stefchev на 05.05.11, 12:51:
Ани много малко папане неска бе пиле :)..... ..а не кисело мляко и бадеми, това не е храна :)
Нищо лично, но бива ли голям човек, такова “мило” поведение.
Втората част няма да я коментирам въобще, в Африка ще те убият за кисело мляко и бадеми...
Видях страшно много теми за набиранията и много хора които питат това което и аз в тази тема,но на никой от тях не беше отговорено както трябва.Ето ми и проблема рацете са ми каточали в тях няма и грам сила такива слабички някакви ама толкос,че няма до къде,а имам желание да се набирам на лост.Имам у нас един,но изобщо немога да се набирам само се повдигам,но главата ми не стига изобщо до лостта камоли пък брадичката....И въпросът,ето го и него!Какво да тренирам като се има предвид,че съм на 13 1,52 висок(искам да се набирам за гръб и да стана по-висок)Аз правя лицеви,но знайте,че никога не съм ходил на фитнес в село съм и няма каде да ида на фитнес.От днес започвам с лицевите едвам правя по 2….килограмите пропуснах -53-54 кг.Помощ плййс имам и гирички по 3 кг (2 гирички по 3 кг).Кажете ми,ако трябва с гиричките да започна и,ако някой има време и му се занимава да ми сложи линк по какъв начин да ги вдигам специално за да мога да се набирам или лицеви да правя,сигурно за трицепс става на въпрос,знам ли не съм по фитнеса моля ви помогнете,а и не някой да вземе да ми каже прави по 1-2 на ден набирания и така и ще се овеличат понеже много така бяха отговорили на хората.Прочетете внимателно по-нагор.Аз казвам,че и 1 немога ама изобщо го немога вие казвате да правим по 1-2 на ден като неможем и 1 :Д.Поздрави!
и отговор:
Вдигай си гиричките и се опитвай да се набираш по малко. Според мен си малак за фитнес. Набивай на село кебабчеата, кюфтетата и като станеш на 15-16 тръгвай на фитнес да оформяш. В момента навлизаш в пуберитета, правиш преход от дете към пубер, сам ще усетиш кога да тръгнеш на фитнес.Недей да силиш времето и тялото си, пази си го, но не е лоша идея да да спортуваш нещо - футбол, баскетбол или някакъв друг спорт. За сега спорта е единственото ти алтернативно решение. Все пак ако имаш много мерак върви на фитнес, сам ще разбереш, че ефекта ще е минимален.
Ами аз съм добър в футбола,а баскета го играя само с цел да дръпна малко на ръст и не ходя да спуртувам в зала,а в училището сам си играя на баскет,защото мразя с други на баскет да играя тъпо ми е докато ги чакам да метат.
Реших да потърся за бисери и след 30 секунди намерих 3 ... :Д
Не мога да барна цитата, че бързо са го заключили, ноoo все пак ето :
Един въпрос майка ми има на телефона радйо,но не ми го дава,защото смята,че е за пари и влиза в сметката.Моля ви тези,които имат и са 100 % сигурни,че са сигурни да ми кажат влиза ли в някаква сметка или е безплатно.
Мнението беше редактирано от korpusito на 09.05.11 21:54.
10.05.11
15:35
казано от NRG на 09.05.11, 00:34:
казано от Bojidar Stefchev на 05.05.11, 12:51:
Ани много малко папане неска бе пиле :)..... ..а не кисело мляко и бадеми, това не е храна :)
Нищо лично, но бива ли голям човек, такова “мило” поведение.
Втората част няма да я коментирам въобще, в Африка ще те убият за кисело мляко и бадеми...
Брат т’ва на нея и е основното хранене, според тебе може ли да закусваш кафе и ябълка и обяда да ти е кисело мляко и бадеми и после да вечеряш в 21:00, имах предвид, че киселото мляко и бадемите е за между храненията, а не е за основно хранене..
14.05.11
20:50
iliqnchoOo bikov, преди 17 минути
Batka tyk shto… stava 1 mesec Det po4nax.. Na fitnes… Bez Himiq.. Nali moga da si napravq hubava muskulna masa.. i Shte se oveli4va li.. Muskulnata .. Masa ako treniram .. Postoqno.. Na sedmica 5 pati hodq na fitnes.. :?
Bojidar Stefchev
Bojidar Stefchev, преди 12 минути
Естествено, че може чисто да си качиш, всичко в тоя спорт зависи от храненето, дали, ще качваш или сваляш и търпение.Нищо тука не става от днеска за утре..
iliqnchoOo bikov
iliqnchoOo bikov, преди 6 минути
Da batka chek dati pratq samo edna programa da q videsh… i dami kajesh po niq da prodaljavam ..
iliqnchoOo bikov
iliqnchoOo bikov, преди 5 минути
e po tazi programa…
http://www.bb-tea…z1MLjToxww
iliqnchoOo bikov
iliqnchoOo bikov, преди 5 минути
Samo 4e Sirqda po4ivam ne digam za kraka.. ;)
iliqnchoOo bikov
iliqnchoOo bikov, преди 4 минути
I qko qdene po veche tejasti.. :? Spored teb hybavali.. Programata
14.05.11
21:24
абе и на мен ми пишат такива ЛС-та ама не ги постват тук.. етиката на професията не ми го позволява ама ти си безпардонен Божидаре ! :D
14.05.11
23:43
Е гледай го как пише братле “почнах на фитнес” се едно едно е почнал на бело хахха
15.05.11
11:25
Модерация: Автора на темата изрично е посочил, че бисерите трябва да са само от нашия форум...и с право. Пускането на мнения от чужди форуми като бисер, може да доведе до излишни проблеми между основателите на сайтовете и форумите.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.05.11 13:31.
15.05.11
13:29
казано от Петко К на 15.05.11, 13:20:
Това си е истина, не бих го сложил при бисерите.
Така е.
@Калоян - Автора на темата изрично е посочил, че бисери се пускат единствено от нашия форум. Съжалявам, но ще модерирам мнението. :)
18.05.11
00:15
казано от TryingNew K на 17.05.11, 22:54:
Здравейте аз съм момче на 14г. и натрупах доста маса и мисля да я превърна в бицепс ... Ако може да ми дадете няколко примерни упражнения ще ви бъда благодарен .., А и също така постоянно ме питат дали ходя на фитнес поради простата причина че имам голям гръб ако може комбинирано гръб+бицепс с подробни обясняния ще ви бъда благодарен :) Също така тренирам хандбалл и там постоянно ни карат да правим 5-5-5-5 тоест 5 подскока - 5 лицеви - 5 коремни преси и 5 не мога да го обясни но лягаме на земята и повдигаме глава и крака очаквам отговорите ви :)
Как се прави масата на бицепс ве, аз мислУим мойта да си я напраим на преса :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.05.11 06:16.
18.05.11
07:12
Автора дали още чака отговор, легнал на земята, с повдигната глава и крака :D :D :D
18.05.11
09:58
Не знам аз не можах да намера отговор на тоя въпрос, дори нямах сили и да иронизирам :D реших да не коментирам, че...
18.05.11
10:16
За целта започваш да тренираш само бицепс и стоене на ръце - с цел масата да се изсипе в бицепсите!
Тоя Стоянчо ме разби, направо ме заболя корема от смях като го прочетох това :D :D :D
Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 18.05.11 10:17.
казано от Ceckooo на 19.05.11, 14:38:
Реших и аз да си направя дневник най-накрая.
Та, на 16 години съм. От около 8 месеца тренирам сериозно като от тях последните 3 месеца се занимавам и с кросфит. Е, преди имам записани 3-4 месеца фитнес, но беше по смотани програми и не правех никакъв прогрес.
Мерките са ми нещо като:
36-7 бицепс
33-4 трицепс
90 гръдна (май)
и друго не съм мерилНещата, които следя по-внимателно са ми постиженията.
Преди няколко дена бутнах 90 от лег.
Сгъвам 5чка на 40 кила за бицепс.
Колеги!!! Запознайте се! Имам удоволствието да ви представя най-коравия пич в бегето! Той е само на 16 и вече бута 90 от лег.И сгъва 5чка на 40 кила за бицепс. Супермашината на която бицепсът е с 3 санта по-голям от трицепса
Българският Рони Куууулмааан-Цецкоооооооооооооооооо! :D
23.05.11
23:21
и аз не разбрах идеята ... как се мери трицепс и бицепс ?!
23.05.11
23:22
Можеше само мерките да копираш. С другото влизаш ти в бисерите :) Поразгледай по-внимателно дневниците и ще видиш 14 годишни, които вдигат над 100кг. от лег :)
казано от picco ’ на 23.05.11, 23:22:
Можеше само мерките да копираш. С другото влизаш ти в бисерите :) Поразгледай по-внимателно дневниците и ще видиш 14 годишни, които вдигат над 100кг. от лег :)
Май се сещам за един :D (wasntme)
казано от picco ’ на 23.05.11, 23:22:
Що само мерките? :) Двете неща вървят комбина! Бута 90,сгъва 40,обаче това не е достатъчно! Феноменът Цецко има бицепс,който е с 3 см по-голям от трицепса му. Ако се интерсувате колко санта е бицепса ви и колко трицепса ви,и как да измерите бицепса си(съответно трицепса),Цецко е насреща.Той ще ви обясни как да ги измерите.