че малко ли е :D 2 и половина вече,че преди малко съквартиранта ми бута да опитам невероятния му линд ще го евам :D
За прасеца не съм съгласен, аз определно не съм генетично надарен “на” прасец, обаче с по-висока интензивност и тежести тръгна-няма къде да иде.Пробвай стречинг между сериите, това май беше нещото което липсваше при мен.
ех този прасец колко мога да го коментирам ... в т-нацията веднъж четох: “ако сте надарени с прасец на площ 1/3 от крака ви под коляното най-доброто което можете да направите е да го тренирате за да не прилича на ягодка забучена на клечка за зъби.в най-добрия случей ще прилича на ябълка забучена на клечка за зъби” :( Моят е точно така.Концентриран в горната част на крака.Останалото е право.И въпреки,че е 38см което съотвества на ръката ми изглежда зле .. много зле.И не е като да не съм пробвал различни методики.Високи повторения до отказ,ниски повторения с голяма тежест.Първо ниски тежки,после високи повторения по много.Суперсерии,скачане на въже,болежнен стречинг между сериите и вкъщи,фоам-ролер... не знам,вече ..
В момента по съвет на Владо Недков тренирам по следния начин - първо 3-4 тежки серии с 15-20 повторения и после 3-4 с по 40-50 повторения.Тежки,концентрирани бавни движения.По време на всяка тренировка го усещам как работи и как към края се вдървява и ходенето става трудно.Яко разтягане след всеки сет както и вкъщи .. и пак работата е зле ..
Казал е народа”голяма предмишница,х*й и прасец не са ли ти дадени от бога,недей да ги чакаш” :D
та така ..
Моя е почти точно 2/3 от крака под коляното, не знам лошо ли е, добре ли е... но поне не спирай да го тренираш, все пак за “diamond calves” си трябват години.Успех!
Ще го мъча,няма какво друго да става.Факт,е че за последните години орпеделено е пораснал,но скоростта на растеж е отчайващо бавна.
А,забравих да спомена и невероятно големия ми глезен .. 21 см :D
Глезените ли ще си мерим :D
Глезен- 24 през кокала
Китка-16.5
Прасец-36 санта- трениран 3 или 4 пъти евър :D
хаха тихо малко.не мога да повярвам,че има и по малки от моя .. прасец :D
що не го тренираш бе.не те ли дразни?вписва ли се в пропорциите ти ?
Купих си протеин - syngex на vpx за 40 евро от един з(л)обен иранец с много добре зареден магазин.Предлага гаспари майофюжън за 45 евро,само дето го беше изчерпал :( другия път от него
скъпо-ефтино това е положението.
голям събуей - 5 евро
меню в макдоналдс - 6,5 евро
как ли пък ще давам толкоз пари за глупости,а не за протеин :D
днес ми беше първата тренировка без ММ от около 10 седмици на сам.нямаше по-заспал човек в залата от мен ; (((((((((((((((((((((((( трагедия
днес сутринта яко зареждане с протеин и домашни бонбони.
после 3х90кг на лег :D баси кефа
Режима днес:
10 яйца,масло
домати,краставици,марули,зехтин
600гр свински врат
(blush)
Не ти ли идват много малко(даже никакви :D) въглехидратите така?Или ВМ-НВД гледаш да се храниш?
пропуснах малко ягоди преди закуска и 1 филия хляб,но по принцип да - изпробвам вм храненето :)
ауууу поласкан съм :D :D ама някоя мацка няма ли да даде глас,че работата отива на коч-парти,а не е хубаво така :D :D :D
21.05.11
19:29
Ощ един коч глас :D
хахахахах ейй не ви е срам значи :D :D :*
поздрав :D
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 21.05.11 19:49.
25.05.11
19:14
Корема е добре,ама мен ми се струва,че гърба май-е наи добре от всичко. ;d
яяяяя да попълним малко какво става с мен : Р
от известно време(около месец) тренирам с по-ниски повторения по 4 пъти на седмица.завършвам всяка тренировка с 15-20 минути хиит хардио.калориите ги държа на 2700(точен калориен баланс,нито плюс,нито минус).храната е вм-нвд(яйца,месо,масло,зехтин,зеленчуци).въглехидратите са по 1 филия черен хляб на закуска и 50гр глюкоза след тренировка(тук малко си експериментирам :D ).Чуствам се чудесно,никаква разлика в сравнение с когато ядях повече въглехидрати :) Целта ми е загуба на мазнини(бавна,нямам бърза работа) комбинирана с запазване или увеличаване (филмиии) на мускулната маса :D около 76кг съм
Най-важното доволен съм от външния си вид и (cool)
Попълвай го по-често тоя дневник, него и още 5-6-7 следя... когато се пише в тях де. :D
абе аз ще пиша ама не всеки ден.мина ми мерака да обяснявам поотделно хранене и тренировки :D
по-скоро ще вписвам целите и как вървя за момента както и снимки :)
обмислям да почина няколко дни,защото времето тук е ужасно и ръката толкова ме боли,че за пълноценна тренировка не може да става и дума :(
ПроХхХ ме замисли малко върху темата за кетозата и ще взема да описвам храната да видим дали ще ги докарам правилно нещата :)
19.06
11:00 ябълка
12:00 5яйца с масло,домати,1филия черен хляб с крема-сирене
16:30 5яйца с масло,домати,50гр свински салам
20:30 350гр свинско с зехтин и масло на фурна,салата от маруля с маслини
simple a :D
хм,ами днес по принцип трябваше да е нещо от сорта
А1 лег 5х5
А2 повдиганен а крака от вис 3х15
Б1 обратен лег 3х5
Б2 планк
В1 пек-дек
В2 страничен планк
кардио
Тренирам с ниски повторения(5-6) и корем във всяка тренировка(работя по гръбначно изкривяване за което до скоро не знаех,че имам :Д ).А1 и А2 са суперсерии :) 4 дни в седмицата,но тази не знам как ще е с пустата ръка :(
напоследък изпозлвам фитнеса като средство да ям какви ли не боклуци :D трябва да кажа,че ми е по-яко отколкото когато ядях само чисти неща в името на фитнес-манията :D
24.11 Четвъртък
закуска - зелена ябълка,2 сандвича с пълнозърнест хляб с гауда и шунка,портокалов сок
еспрессо
-Тренировка-
след тренировка 2 банана
към 4 консерва туна със замразени зеленчуци със зехтин,филия пълнозърнест хляб
към 8 шепа сурови ядки микс
за вечеря ще си направя 4 яйца с масло на тиган и домати
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.11.11 21:51.
25.11 Петък - цял ден учене в уни-то (puke)
Храната беше добре като изключа,че на обяд се прецаках с един гнусен зеленчуков шницел (puke)
Сега релакс и малко сурови ядки с бира
Днес хубава храна цял ден със завършек греяно вино и свински вратни пържоли с лук на вайнахтсмаркт-а :D
Утре ще се тренира !!
29.11 Вторник
закуска - ябълка,2 филии пълнозърнест хляб с гауда и шунка,шепа сурови ядки
еспрессо
-Тренировка–
1 банан,малко мед
обяд - 2филии пълнозърнест хляб,консерва туна със зеленчуци
следобяд шепа сурови ядки
за вечеря ще си наготвя яйца с масло на тиган
Тренировката беше брутална - малко лег с дъмбели, обратен лег,корем,малко ренегадско гребане с 5кг - разказа ми играта на корема :S никога не съм се светвал,че ренегадското е упражнение за ядро,но днес ми взе здравето направо... Накрая малко разтягания...да видим утре жив ли ще съм :D