Препоръки за програма.

02.07.11
06:25

Здравейте колеги, тъй като съм нов във форума, бих желал да ме посъветвате за програма, която би била подходяща за мен.
На 21години съм, висок съм 185см, и тежа 87кг.
Това което искам да постигна - премахване на мазнините от корем и гърди, и качване на мусколна маса (мога да отделям по 3-4 дни седмично за фитнес).
Благодаря предварително.

Имаш ли предишен спортен опит?

02.07.11
21:20

Нямам спортен опит, занимавам се любителски, имам извесни познания, но ми се иска по-висше усъвършенстване.

В такъв случай е най-добре да започнеш като всички начинаещи - с Първи стъпки във фитнеса.

Тя ще ти помогне да вкараш тялото си в работен режим. Изкарай по нея 6 седмици и след това ако се чувстваш готов можеш да продължиш с Качвайте маса веднага след 4-тата седмица, по която карай 8 седмици. Общо взето това е пътя за всеки начинаещ. След това ще мислиш накъде да хванеш.

Ето като за начало няколко теми и статии, които да ти помогнат с усъвършенстването:
Мини гид за диетите при новаци
Мини гид за тренировките при новаци
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло
Коментари към темата: „Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло?”
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!

След това, ако имаш желание можеш да продължиш със статиите в разделите “Хранене 101”, “Фитнес 101” и “Здраве 101”. Добавките засега ги изключи от уравнението.

Поздрави!

04.07.11
18:39

Тихомир Велев, благодаря ти искренно, всичко най-хубаво ти пожелавам за напред :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1