Мисля да си пусна http://www.imdb.com/title/tt1029234/ , но няма да ми хареса...много “гор” ми се вижда , а и френският не ми е любим...ама го пускам
Филмът е ок , допадна ми :) ...по-скоро е драма...
Идеята е леко тъпа ...или поне краят я представи така (нереалистично и не особено интригуващо)
Асоциации : http://www.youtube.com/watch?v=-_qMagfZtv8 ....към края .....ам’ аз съм пила :D ...и май още ще пия :(
Забелязвам тенденцията : по-малко въглени = повече алкохолец....
Лека :)
42.5 кг
Не мога да си намеря метъра вече 3-ти ден , та обиколките не са ми ясни....
Тренировка ” гръб/рамо” :
1 - тяга с щанга - 3x8
2 - гребане с щанга подхват - 3x8
3 - гребане с щанга надхват - 3x8
4 - широко гребане с дъмбели - 3x8
5 - повдигане встрани от наклон - 3x8
6 - повдигане напред с дъмбели - 3x5
7 - раменни преси с дъмбели - 3x5
8 - придърпване на дъмбели към гърдите стоеж - 3x8
щанга 27кг/дъмбел 7кг ....за около 30 мин...
Слаба работа , но сутринта не посетих “тоалета” и ми беше тежко....но с (beer) проблемът се реши :)
Храна :
10.30 - 50гр(суров вид) пълнозърнеста юфка + 40гр кашкавал + 30гр извара + 1 яйце , кафе , вода
12.00 - трен + вода
13.30 - 80гр варено пилешко от бут + 50гр зелен фасул + 15гр(суров вид) пълнозърнести макарони + половин домат + лъжица кисело мляко (beer)
16.30 - 50гр пилешко + половин домат (beer)
20.30 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + малко извара + 1 гъба (d) , вода
Грамажите са на око...
Около 900ккал : пр - 80гр / м - 35гр / в - 60гр от храна....
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0453383/ - FTW!?!....
Поздрави :)
43- кг
Не си намирам метъра и т’ва си е....не го и търся много , де :)
Тренировка “гърди/трицепс/бицепс” :
1 - лег с дъмбели - 3x10
2 - пулоувер с 1 дъмбел - 3x8
3 - флайс - 3x5
4 - лицеви - 3x10
5 - френско с 1 дъмбел - 3x10
6 - кик бек - 3x6
7 - кофички от легло вс крака на стол - 3x10
8 - бицепсово/чуково стоеж редувано - 6x6
Дъмбел 7кг.........
Еми , мързеше ме , а и нямах “мотивираща” (beer) за след трена :D ...както и месо :(
Храна :
9.00 - омлет от 2 яйца + 30гр кашкавал , кафе , вода
11.00 - трен + вода
11.45 - ч.л. мед , вода
12.30 - омлет от 1яйце + 3 белтъка + 20гр кашкавал + доматче , вода
чай , водаааа....
16.00 - 1белтък + 80гр кашкавалена извара + доматче (beer) :)
19.00 - 1 долно пилешко бутче :) + малко краставица (beer)
22.00 - 1белтък + 50гр кашкавалена извара (d) , вода
Около 800+ ккал : пр - 80гр / м - 45гр / в - 20гр от храна...
Всъщност , с малко въглени от храната не ми е по-зле...., но не ми е вкусно :) , а и си оставам гладна(психически , най - вероятно)
Друго си е макарони/юфки/оризи/грах/картофи и т.н. :) ....особено съчетани с мазни млечни продукти и тлъсто бутче :D (било то и без кожа...мернах в дневника на Odin , че и той е забелязал , колко са мазни...)
Е такива са ми на мен изкушенията - тез’ “неприемливи” комбинации....дали залитванията по сладкиши/шоколади/сладоледи са по - голямо зло...едва ли...
43кг
Не си намерих метъра , но бабата ми “изкопа” от някъде друг...лоша работа са тез’ мерки...
Тренировка”цяло тяло” :
1 - клек с дъмбели - 5x5
2 - лег с дъмбели/пулоувър с дъмбел редувано - 6x6
3 - трицепсово разгъване зад глава 1 дъмбел/2 ръце - 4x10
4 - гребане с щанга подхват/надхват редувано - 6x6
5 - разтваряне встрани/повдигане напред с дъмбели редувано - 6x6
6 - бицепсово/чуково стоеж редувани - 6x6
Щанга 27кг/дъмбел 7кг...
Почивен и неангажиращ трен...
Храна:
9.30 - 1 парти бутче + 30гр(суров вид) пълнозърнести макарони + лъжица извара , кафе , вода
11.00 - трен + вода
12.30 - 1 горен пилешки бут + 100гр грах(от консерва |-) ) + 50гр зелен фасул (beer)
16.30 - 1 горно пилешко бутче + 1 домат + лъжица извара (beer)
20.30 - 100гр извара .....кашкавалена |-) ... (d) , вода
Около 800ккал : пр - 80гр / м - 30гр / в - 45гр от храна.....
Събота и неделя имам “оферта” за статист в студентско филмче , ам’ нз дали да ходя...
Плюсове - ще се запозная с нови хора....
Минуси - имам “опит” :D като статист в едно музикално клипче на френд и 1 ден занимавка в “Забранена любов” ...и ми беше тегаво ....ама аз тогава бях на глад и е нормално да ми стане лошо :)
В случая не е за пари :) - познат си дири статисти :)
Ще видим ...
И утре ще направя едно “цяло тяло” и ще се видя с приятели , да си я доизясня таз’ работа и така...
ЕДИТ: Тия дни ми се хапва нещо сладко ....кокосово/бял шоколад/сметаново(такива са ми вкусовете - натуралният шоколад и какаовите изделия не ме впечатляват)....ама знам ли какво и кога ?!?А може и без него , просто ми замириса на кокос :D
Мнението беше редактирано от Мая на 07.07.11 19:38.
Тренировка :
1 - гребане с щанга подхват - 3x6
2 - гребане с щанга надхват - 3x6
3 - бицепсово/чуково стоеж - 4x5
4 - тяга с щанга - 3x6
5 - повдигане встрани наклон - 2x10
6 - арнолд преси - 3x5
7 - лицеви - 3x8
8 - кофички от легло с крака на стол - 3x8
Щанга 27кг / дъмбел 7кг...за около 30мин...
Храна :
9.00 - 60гр(суров вид) пълнозърнеста юфка + 50гр пилешко от бут + 30гр кашкавал + 30гр извара , кафе , вода
11.00 - трен + вода
13.00 - 100гр пилешко от бут + салата от домат , краставица , малко грах , маслина(около 100-150гр) , вода
Излизане с френдове + (beer)
19.30 - около 100гр диня + половин праскова ( бях прегладняла , та докато си наготвя...)
20.30 - 50гр месо от бутче + 70гр извара + 100гр коприва (d) , вода
Около 900ккал : пр - 90гр / м - 35гр / в - 60гр от храна...
Трябва да намаля храната/калориите/мазнините/въглехидратите...нещата отиват на дебело и не в полза на гръб/ръце...
Мислих да изляза с къси панталонки днес , но като се погледнах в огледалото е също толкова зле , колкото и прекалено слабите и безформени пръчки , които имах на 35-7кг...не ме кефи...може и късите гащи да са грозни , ама ...повече не трябва да качвам , защото нагоре е застой...
За утре се отказах да ходя , където и да е...
Ще си пусна филм :)
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0856288/ ...
Филмът е абсурден ...многото кръвища не пречат , но и не помагат...скучен ми беше ...само , ако гледаш по-арт на тез’ неща , може да те грабне...
Толкоз мерак и зор да изкормиш бременна с ножици :D WTF?!?
Утре може и крака да правя...храната ще е зле (калорична) :)
ЕДИТ : ‘бах се у “фенката” ... таз’ версия на клипчето не я бях гледала http://www.youtube.com/watch?v=Pq63KUAGrdo&NR=1 ...не , че е мн по-различна...
Мнението беше редактирано от Мая на 09.07.11 01:02.
43кг
Мерки - лоши...разлика м/у ханш и стегнат гръб е само 4см....лооошооо...
Няма тренировка - крака правих за 20 мин...:
1 - клек с дъмбел - 3x5
2 - плие с дъмбел - 3x5
3 - напади с дъмбели - 3x3
4 - страничен полуклек от легло с дъмбел - 3x8
5 - повдигане на пръсти с дъмбели - 3x15
Дъмбел - 7 кг..........
Това , че не се зоря за крака/оставям ги да почиват/възстановяват само им помага... в растежа , било то и на сланина...или нещо си там...
Ще си променя “схемата” на трениране...от утре , ако ми е ок ...
Храна:
9.00 - омлет от 1 яйце + 30гр кашкавал + лъжица извара + 4 тънки резана луканка(junk елемент за психиката) , кафе , вода
11.30 - “нещо” за баджак + вода
12.30 - 60гр пилешко от бут + 70гр пилешки дроб + салатка от 50гр зеле + 50гр царевица/грах + маслина , капка зехтин (beer)
16.30 - 80гр дробче + 50гр зеле + 50гр домат + капка сусамово олио (beer)
20.30 - 100гр кашкавалена извара + 100гр коприва (d) , вода
Около 900ккал : пр - 85гр / м - 50гр |-) / в - 30гр от храна............
Тъпо.......
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0810922/ - нормална тийн романтична “комедия”...аз съм пристрастна , защото се кефех на That 70s show ..., но подобни филми ме депресират - елементи на романтика и близост и т.н. ...
Снимки на храни от днес , разни :
Мнението беше редактирано от Мая на 10.07.11 09:21.
Много зле....това , че съм 43.5кг и обиколките са все по - зле (наблюдавам отслабване на горната част , за сметка на гъз и бедра) мисля е поправимо...ако тренирам , а днес ми беше невъзможно и не съм сигурна , дали ще е възможно тия дни...
Имам болки , които се надявам да са от мускулна треска , въпреки че няма причина за такава...
Болката не е константна , но при най-лекото движение , натоварващо областта в дясното подребрие , имам бодежи - от леки , до остри...
Не е черният дроб - знам , как “подпира” и наболва след прекаляване...
Дори опитах да си почна трена , но като вдигнах щангата щях да пукна и едва се наведох да я оставя...
Леко отшумява , та се надявам утре да мога да тренирам , защото ще го загЪзя...
”Незаслужена” храна :
10.00 - тричави питки ( 1 яйце + 2л пшеничени трици) гарнирани с извара , дроб и домат , кафе , вода (beer)
13.30 - 60гр пилешко + 40гр дроб + салата от 50гр зеле и 50гр краставица , капка сусамово олио (beer)
17.00 - 50гр дробчета + 100гр обезмаслена извара + 100гр тиквичка и коприва (beer)
Към 21.00 ще има 100гр обезмаслена извара (d) , вода
Около 650ккал : пр - 85гр / м - 25гр / в - 30гр от храна...
Не съм тренирала от 8-ми(краката вчера не ги броя) и то некачествено...ако и утре ме боли , ще се депресирам...
Или ще видя , какво мога да натоваря най - безболезнено и така...смотан ден...
Много странна логика - “Ако няма физическа активност, не трябва да има и храна”.
Интересно ми е как стигна до такъв извод?
Това е нотка на драматизъм :D , но съм си психирана в това отношение...поне съм сигурна , че храната трябва да е по - малко , защото има занижен енергоразход....
Анорексични му работи - гузно си ми е ...ама не много :)
Не разбрах добре: 43,5 кг ти се виждат много? Единствения вариант това да е вярно е, ако си висока 1,40 м
По отношение на пропорциите - горна/долна част на тялото забелязвам (според снимките, които постваш) точно обратното на твоите наблюдения, т.е. горна част - ОК, долна - има (и трябва) още на къде да расте.
Не са ми много килограмите , а не са и важни...но с тях расте и ханша , а нагоре има застой...
Целта ми е разлика поне от 5-6 см м/у стегнат гръб и ханш....бяха 5…сега са 4…и в бицепса сем свалила 0.5см...
Не са фатални нещата , но отиват на зле и трябва да преценя , къде греша и да работя по въпроса , докато е време...
То почти ми е ясно - претренирвам горната част на тялото...ще го измисля...
От доста време се канех да ти пиша за тренировките - включи повечко крака и дупе, само ще спечелиш, ако малко порастнат и двете :)
Не знам как го мериш този гръб, но на мен ми се струва значително по-широк от ханша ти. :)
казано от Margaritka на 10.07.11, 18:07:
От доста време се канех да ти пиша за тренировките - включи повечко крака и дупе, само ще спечелиш, ако малко порастнат и двете :)
Не знам как го мериш този гръб, но на мен ми се струва значително по-широк от ханша ти. :)
Мерси (sun)
И за тренировките си права - именно това обмислям :)
Поздрави и усмивки (sun)
Кофти...още ме боли - като кихам/навеждам се/вдигам тежко(главно с дясната ръка) , въобще всичко , което натоварва областта...
Упражнения за гръб са невъзможни ;( ...дори само да го стегна и наболва....и за гърди не мога нищо...
Направих една “щадяща” тренировка , но имам и проблем с храната - нямам достатъчно , за да си набавя протеина за деня (дам...много се вживявам с тоз протеин :D )....всъщност мога да го набавя , но трябва да е от яйца и кашкавал и ще ми дойде доста мазно....
Да си запиша , какво гледах вчера :
http://www.imdb.com/title/tt1600701/ - банален , но доста напрегнат
http://www.imdb.com/title/tt1183307/ - много са го оплюли...на мен ми хареса...
По - късно ще опиша трена и как съм скалъпила храната...
Ето и снимка с нескопосаното ми очертание на болезнената зона....обхваща и гърба...
казано от Margaritka на 11.07.11, 13:54:
Може да си прищипала нещо.
Адски не разбирам от тези неща....ще попрочета в нета :)
Черният дроб и жлъчката ги изключих...както и херния...
Болката не е постоянна , а само при физическо натоварване , в което участват мускулите в тази област ...но не е пренебрежителна и гребането с щанга би било краен мазохизъм...по-скоро невъзможно :)
Мерси за включването :)
По принцип болката, причинена от вътрешен орган се отличава доста като усещане от мускулната, или тази от прищипан нерв, само трябва да се научиш да ги идентифицираш сама.
Ако е прещипано, болката сама ще отшуми, само почивка ти трябва. Има и вариант специалист да освободи прещипаното, аз понякога сама си освобождавам такива механични травми, само че ако не си сигурна, най-добре не рискувай, а изчакай сама да изчезне болката. :)
Margaritka , много ти благодаря за информацията :)
Не е вътрешен орган - имам представа , как точно наболва черният дроб , а за камъни/песъчинки в жлъчката - изключено...имала съм бъбречна криза и е нечовешка болката...и като цяло се усеща , че не е вътрешно :)
Няма да натоварвам “областта” и ще чакам да отшуми....
Принципно не се впрягам , но ми е много тегаво , че не съм способна да си направя тренировката :(
Поздрави и благодаря again за успокоението , че скоро пак ще си “греба” като пич :D
43кг +
”Щадяща” тренировка :
1 - клек с широк разкрач :D / собствено тегло - 5x10
2 - бицепсово/чуково сгъване с дъмбели стоеж - 5x5
3 - бицепсово с гири по метода 21 - 1
4 - чуково с гири по метода 21 - 1
5 - трицепсово разгъване зад глава с 1 дъмбел/2 ръце стоеж - 3x10
6 - раменни преси с 1 дъмбел зад врат - 3x10
7 - повдигане напред с гири - 3x10 на ръка
8 - клек , като 1 - 3x10
9 - повдигане на пръсти с 2 дъмбела на рамене - 3x15
Дъмбел 7кг / гира 3кг ....за около 45 мин
Най - трудно ми беше да взимам тежестите от леглото(в моя случай) - то беше кривене/пози...нооо се наложи изпълнението на упражненията да е крайно и безкрайно “чисто” и напълно изолиращо “увредената” област - натоварване само и единствено на тренирания мускул...всяко отклонение води до нежелани бодежи...
Храна :
8.30 - омлет : 1 яйце + 20гр кашкавалена извара + 15гр кашкавал , кафе , вода
10.45 - “щадящ” трен + вода
11.30 - половин праскова(30гр) (beer)
12.30 - 80гр пилешко от бут + 50гр зеле + 50гр домат + 3гр(тук съм сигурна) зехтин (beer)
17.00 - омлет : 1 яйце + 30гр кашкавалена извара + 50гр краставица (d)
21.00 - 100гр обезмаслена извара + 50гр краставица (d) , вода
Около 600ккал : пр - 65гр ;( / м - 30гр / в - 15гр от храни....
Утре ще има повечко храна : юфка , свинско ... :)
Може да си пусна да гледам http://www.imdb.com/title/tt0485947/
Дано ми мине тая тъпа болежка...за горна част , мога да правя само това от днес и за утре се чудя - да повторя ли , или само с крака да се занимавам..
Ще преценя сутринта :)
42.5кг
Окончателни мерки ще впиша към 20-и...тогава стават 6месеца от началото на дневника :)
”Тренировка” за краци и г*з :
1 - клек с широк разкрач с 1 дъмбел - 2x5 (заболя ме пустото ребро/а?!?..гледам да не товаря )
2 - като 1 със собствено тегло - 5x10
3 - страничен полуклек от легло - 3x10
4 - глутеус ритник - 3x10
5 - глутеус мост - 3x15
6 - ножици?!? - 3x10
За около 20мин...
Боли си ме и т’ва си е....
Имам мускулна треска на ръцете и прецених , че през ден ще ги тренирам...с малкото упражнения , на които съм способна към момента...
”Кардио” м/у 13.30ч и 15.30ч
Всъщност , обикалях квартала с умерено до бързо темпо :D
Гадни аптеки (dull) ...
Ходих да взема лекарствата на бабата с рецептурната и книжка...изчаках си прилично 35мин пенсионерите , но нямаха едно от лекарствата , та отидох до друга аптека за него(на 1-2км) , а там ми се заядоха , че не съм купила всичко от тях...
Намериха една тъпа неточност и ме пратиха в първата аптека за промени по книжката/печати/подписи....
Съответно се върнах - нямаше печати/подписи , а едно дописване , което и сама можех да направя(както и злобарката от втората аптека) , а кучката ми беше попълнила рецептата преди да ме върне и до колкото разбрах мога да я “наклепя” за това ... д*ба аптекарската конкуренция ( на вторите - от първата аптека “Хера” съм доволна...и те се ядосаха на другите дебили)
После обиколих маркетите и си купих “утешилелно” кенче :) - беше жега...
Храна :
9.00 - омлет от 1яйце + 30гр кашкавалена извара + 20гр кашкавал , кафе , вода
11.30 - “тренировка” + вода
12.30 - 120гр(изпечен вид) свински котлет + 50гр зеле + 30гр домат + 1 маслина (beer)
13.30 - “кардио” :D (адски ми е гузно , че не мога да тренирам нормално , та за това си го отбелязвам) + нищо ...аз и цигари не си взимам , като излизам на пазар...в случая - аптекарски шитни...
То и преди “трена” се размотах по пазара да си купя винце...ама , да не прекалявам с утехите си , спрямо липса на тренировки |-)
18.30 - 80гр воденички(сварен вид) + 50гр зеле + 2гр(сигурна) сусамово олио (beer)
22.30 - 100гр обезмаслена извара (d) , вода
Около 700ккал : пр - 85 / м - 35гр / в - 10гр от храна...
Ще избягвам въглехидратите(освен редовните алкохолни) , докато спре да ме боли/трена се оправи...
За сега няма признаци за поява на хипогликемични пристъпи(алкохолът много спомага за проявяването на такива)...
А как ми се яде юфка , сварена в безсолен бульон от пилешки бутчета...с извара и мъъъничко кашкавалец/синьо сирене :(
Зачудих се , какъв орган е воденичката и баба ми вика : стомах ...воденица - мели ...
Тъпа съм , ама не се бях замисляла ... значи е пилешко шкембе :D
http://www.imdb.com/title/tt0485947/ - филмът е хубав :)
Напомня на http://www.imdb.com/title/tt0289879/ - най-общо казано...
http://www.youtube.com/watch?v=vVD0JVnsXXw&NR=1
Мнението беше редактирано от Мая на 12.07.11 22:09.
43кг
”Тренировка” :
1 - клек със собствено тегло - 3x10
2 - бицепсово с дъмбели стоеж - 3x5
3 - бицепсово с гири по метода 21 - 2
4 - трицепсово разгъване зад глава с 1 дъмбел/2 ръце - 3x10
5 - клек , като 1 - 2x10
6 - раменни преси с 1 дъмбел/2 ръце - 3x10
7 - повдигане напред с гири - 2x10
8 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамената - 2x15
Дъмбел 7кг/гира 3кг.......
Още ме боли / имах мускулна треска на ръцете , все още / лошо ми беше / демотивирано....,а и бързах да излизам....
Храна :
9.30 - 1 яйце + 30гр воденички + 20гр кашкавал + 20гр извара , кафе , вода
10.30 - трен + вода
13.00 - 120гр(изпечен вид) свински котлет + 5гр кашкавал + 50гр зеле (beer)
19.00 - 50гр воденички + 30гр дробчета + 50гр зеле + 1гр сусамово олио (d) , вода
22.00 - 100гр обезмаслена извара (d) , вода
Около 750ккал : пр - 95гр / м - 35гр / в - 10гр от храна...
От утре увеличавам въглехидратите....и по-внимателно с мазнините....
Много ми е криво , че не мога да тренирам...
Днес : женска сбирка - нищо интересно....жега....
Аааа , изядох едно Jelly belly http://2.bp.blogspot.com/-VYTzIzPtI_o/TbD6WqeBNII/AAAAAAAABfo/sKcKyGozpxg/s1600/jellybelly-flavor-guide.jpeg , но не го смятам , защото тежи 1.1гр ....беше плодов - исках да опитам с вкус на пуканки , ама не уцелих....
Взех си няколко за вкъщи....
Поздрави......
казано от mayasy на 13.07.11, 20:46:
Аааа , изядох едно Jelly belly http://2.bp.blogspot.com/-VYTzIzPtI_o/TbD6WqeBNII/AAAAAAAABfo/sKcKyGozpxg/s1600/jellybelly-flavor-guide.jpeg , но не го смятам , защото тежи 1.1гр ....беше плодов - исках да опитам с вкус на пуканки , ама не уцелих....
Името на бонбонките е много показателно за това какво се случва след продължителната им прекомерна употреба :D :D :D
Бонбони с вкус на пуканки ?!?! Какво ли още могат да измислят - дъвки с вкус на риба ?!?! :D
Извинявай за спама, не се сдържах (sun)
Ха ха , спокс - една приятелка им е голяма фенка...в БГ ги няма , та едно момиче , което живее в САЩ . винаги и носи , като си идва :)
Пишеше : порция от 37бр = 40гр = 150ккал :) ...нямат мазнини(както повечето смучещи/дъвчащи/желирани) та за след трен (ако има такъв) стават :D ...ама не впечатляват особено ...
А името е фън :D не бях обърнала внимание :)
Мнението беше редактирано от Мая на 13.07.11 21:48.
42.5кг
Мерки - все по-зле.......
”Гимнастика” :
1 - клек - 5x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек от легло - 2x10
4 - глутеус мост - 3x15
5 - глутеус ритник - 3x10
Собствено тегло.....мотивация=0…..........
Още си боли....сетих се , за подобно оплакване на Delfin от форума , та прегледах дневника му...20-ина дни са минали и май не е отшумяло...
Никакви тежести....или поне на 3дни , но би било добре и от това да се въздържа....
От 10-ти ми е невъзможно да тренирам нормално , а с опитите си за трен , само удължавам периода на възстановяване....5дни...sucks…
Храна :
7.00 - тричава питка(2 белтъка + 20гр пшеничени трици) гарнирана с 20гр извара + 20гр пилешко + 20гр домат и зеле , кафе , вода
9.30 - “гимнастика” + вода
11.00 - 100гр варено пилешко от бут + 30гр(суров вид) пълнозърнести макарони + малко извара + 30гр домат (beer)
16.00 - 100гр дробчета + 50гр зеле + 2гр сусамово олио (beer)
21.00 - 100гр нискомаслена извара + 1 корнишон (d) , вода
Около 750ккал : пр - 90гр / м - 20гр / в - 50гр от храна........
Много плюсках на фона на физическата си активност/липсата....
“Начесах си крастата” с тез’ макарони - няма смисъл... утре пак ще почивам от тежести и ще “поклатя” краци...
Аааа , изядох още 1 Jelly belly/bean - беше банан...тъпо...
Поздрави (d)
Абе тия калории по няколкостотин не знам как ги мислиш, наистина девойка си, ама ми се видят преувеличено малко... понякога по толкова ми е само обяда... Сериозно толкова ли ти е ОКБ-то?
казано от Скота на 14.07.11, 23:16:
Абе тия калории по няколкостотин не знам как ги мислиш, наистина девойка си, ама ми се видят преувеличено малко... понякога по толкова ми е само обяда... Сериозно толкова ли ти е ОКБ-то?
Поддържащите калории за спокойно ежедневие , без физическо натоварване/тренировки са ми 1500ккал
Тъпото е , че вчера съм приела около 2500ккал....то почти всеки ден са м/у 2000 и 2700….....
Ако си тренирам нормално (което , към момента е невъзможно) - 2100ккал мога да си позволя....
Както и да е.....по логиката на сметките , трябва да съм станала 60кг до сега...
Гледам да си набавям 80гр протеин , а мазнините и въглехидратите - колкото по-малко , толкова по-добре....и според нуждите(как се чувствам)...
Вчера гледах http://www.imdb.com/title/tt0945513/ - хареса ми ....става.... :)
Още ме боли....
Днес няма да тренирам , но утре ще ги мъча ръцете - няма как...
По - късно ще описвам храни и “гимнастики” :)
казано от mayasy на 15.07.11, 10:00:
Тъпото е , че вчера съм приела около 2500ккал....то почти всеки ден са м/у 2000 и 2700….....
Според мен това е невъзможно. Толкова малко храна, а толкова много калории? Аз всеки ден си изчислявам калориите и при положение, че ям поне 2 пъти повече от теб, ги изкарвам не повече от 1400 - 1500? Според мен бъркаш в сметките :)
Тия калории от алкохола честно казано смисъла да ги броиш е нула- та ти си гладуваш. По темите се коментира за един оптимум на тялото, към който то се стреми и за всеки е индивидуално къде е- според мен ти си много далеч от твоя- говоря за състоянието, което най-лесно се поддържа от тялото та дори +-200-300 калории тялото си седи там- ти през няколко дни имаш разлики в теглото и мерките- то е ясно, че има вода, вятър и други- та малко разлика тук там не винаги подлежи на точна логика. не знам какво те е страх от тия килограми- имаш познания чела си, интересуваш се- засили храната леко и ще си качваш пак така спокойно без да бързаш пак... занимаваш се и тренираш няма да станеш лоена топка. Според мен теглото ти спрямо твоето тяло е нездравословно.
Аз така виждам нещата- просто се изтезаваш. Нали искаш широк гръб на 42кг няма как да стане :)
И другото за тия калории- не можем да приемем тялото за идеална система- тоест вкарваш 1000 изразходваш 800 остават 200- по-сложно е.
Petqq , както Скота е споменал - калориите до 2000+ са от алкохол (blush)...
И да вметна - ти се храниш чудесно (sun) ...от всички дневници , твоето меню най-ми допада :)
Скота , калориите от алкохола не ги броя - ако можеха да влияят , както тези от храната , щях да съм 60кг(както писах в по-горния си пост).....нооо , ако и съвсем не влияеха , щях да съм 30кг , с перманентния прием на около 800ккал + сравнително тежки тренировки...които не мога да правя от няколко дни :( ...или 40кг в режим на оцеляване , ако има такова нещо...всъщност има - изпитано е....
Да , искам голям гръб и ми е ясно , че ако увелича обиколката и кантарът ще е на + (което не би ме притеснило и 46-48кг да стана)
Пък и мускулът тежи повече :)
Също ми е ясно , че ако увелича обиколките в горната част , това ще се случи и с тези на долната част - мисля , че от тренировките зависи , къде повече...
А от храната - самото нарастване...
И да не се вкарвам в много разсъждения за неща , които не разбирам :)
Идеята ми е , че с храна под 1000ккал в момента ми е добре...
Когато ми се оправи реброто или там , каквото ме боли - започвам здрави тренировки и повече почивки + аеробиките за крака , които си правя в момента :) До сега претренирвах горната част и дори свалих и обратното се случи с пренебрегваните крака...
Та , като мине болежката , ще вдигна храната и въглехидратите , а мисля с покачването на тегло(особено активното) и нужните калории за организма се увеличават(пак глуповатите ми размисли :D ) ...друг е въпросът , до колко ще е активно и как ще ми се получават нещата...
Докато се оправя , ще гледам да си набавям протеина и ще си карам на 800ккал - като гледам не съм тръгнала да слабея :D , значи ме устройва...всякакви отклонения от 43кг ще променят и храната - на + или - :)
Извинявам се за безсмиления “романа” :D :x
Мисля да гледам http://www.imdb.com/title/tt1316622/ ...много лоши отзиви има...
http://www.imdb.com/title/tt1316622/ ми беше толкова скучен , колкото и http://www.imdb.com/title/tt1462758/ ...а краят... абе , не си струва...
За днес ....
43кг
”Аеробики” разни :
1 - клек - 3x10
2 - плие - 3x10
3 -напади - 3x10 на крак
4 - страничен полуклек от легло - 3x10 на крак
5 -глутеус ритник - 3x10 на крак
6 - глутеус мост - 3x10
Собствено тегло...за около 20мин....
Храна:
8.30 - 1 jelly belly :D - пише , че е с вкус на “препечена бяла ружа” :D - може да не съм уцелила цвета , ‘щот си беше кафеесто некво...
9.00 - омлет : 1 яйце + 1 белтък + 30гр извара + 20гр кашкавал на тиган , кафе , вода
11.30 - “аеробики” + вода
13.00 - 80гр пилешко от бут + 20гр дроб + 100гр салата от зеле , домат , маслина , 2гр зехтинец (beer)
17.00 - 40гр пилешко + 30гр дроб + омлет от 2 белтъка + 30гр извара + 100гр салата от зеле , корнишон , маслина , 2гр зехтин (beer)
21.00 - 130гр извара + 1 корнишон (d) , вода
Около 750 ккал : пр - 85гр / м - 35гр / в - 20гр от храна....
Изварата е обезмаслена , но ми горчи от сол...пише 1-2гр на 100гр - еми то не е малко....на Делталакт е , за сведение...
Пиле/дроб са ега ти грамажите...ама дояждам - имах 1 сварен/обезкожен бут и няколко дроба....
Още ме боли , но 2 дни не съм барала “железа” , та утре много внимателно ще потренирам бицепс/трицепс/рамо с няколкото упражнения , които са ми възможни....е , и ще се “търкалям” и “клатя” там за крака нещо....
Може да си пусна http://www.imdb.com/title/tt1176252/
Храната в 17.00 :
43.5кг
”Щадяща” тренировка :
1 - клек - 3x10
2 - бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 3x6
3 - бицепсово с гири по метода 21 - 1
4 - чуково сгъване с дъмбели стоеж - 3x5
5 - чуково с гири по метода 21 - 1
6 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел/2 ръце стоеж - 3x10
7 - раменни преси с 1 дъмбел/две ръце стоеж - 3x10
8 - повдигане встрани от наклон с дъмбели - 3x10
9 - широко гребане с дъмбели - 3x10
10 - напади - 3x10 на крачище :D
Дъмбел 7кг / гира 3кг .....за около 45 мин..........
Тая болка няма и намерение да минава :( - всичко , което натоварва долната/дясна част на гръдния кош е свързано с леки до нечовешки бодежи в областта...то , като кашлям от цигарите е мъка...и там му хванах цаката да не напрягам много баш таз’ зона...
Хубаво е , че мога да правя 8 и 9 ...но гребането е мираж :( , а ми е любимото...и от него се сецнах , май ......не се сетих лицеви да опитам - утре :)
Еми , това ще ми е силовата тренировка...после 2 дни “гимнастики” за крака и again…...
Храна :
9.00 - 0млет : 1 яйце + 1 белтък + 50гр извара на сух тиган , кафе , вода
ккал - 120 / пр - 15гр / м - 5 гр / в - 2гр
10.45 - “щадящ” трен + вода
11.30 - 1 jelly belly - уцелих го (party) пуканки с масло :D
ккал - 5 / в - 1гр
13.00 - 80гр варено пилешко от бут + 35гр(суров вид) кафяв ориз и пълнозърнести макарони + 20гр извара + 1 корнишон + стрък пресен лучец (beer)
ккал - 330 / пр - 30гр / м - 10гр / в - 30гр
17.00 - 80гр пилешки гърди на сух тиган + 50гр зеле + 1 маслина + 1гр зехтин (beer)
ккал - 160 / пр - 25гр / м - 5гр / в - 3гр
21.00 - 7-80 гр извара + 50гр лапад (d) , вода ЕДИТ: тук добавих парче пилешко(20 грама :D ) - все за добро ще да е :)
ккал - 70 / пр - 10гр / м - 1гр / в - 5гр
Около 700ккал : пр - 80гр / м - 20гр / в - 45гр от храна....
Сметките са закръгляни и груби :)
http://www.imdb.com/title/tt1176252/ - това е диалог/монолог от филма...копирала съм субтитрите , та не отговарям за правописни грешки/точен превод :D
Какво става ...когато умираш от глад? - Има три степена. В момента тялото ти съхранява калориите от последното ти хранене. Когато тялото ти ги опотреби, издържливоста ти започва да намалява. Кръвното ти налягане започва да спада. Пада температурата на тялото ти. Втората степен може да продължи със седмици. Когато тялото изчерпи мазнините, започва да изгаря мускулите.Още повече отслабваш. След като ти е паднало кръвното налягане ...започва да ти се вие свят. Трябва много да внимаваш след като ставаш на крака. Черният ти дроб спира да произвежда кетон и гликоза. Започват да те болят мускулите, ...започваш да усещаш жажда за вода. Главоболие, ...депресия и истерия. Изгарят се първо много вредни протеини на тялото.Това е защото не остава значение кое е вредно и кое е важно за тялото. Опитва се само да остане жив. Накрая,...тялото ти започва да търси каквото има за ядене. Където може да намери. Третата степен, ...започват да рухват всичките системи на тялото... намалява Метаболизма, ...вътрешните органи започват да се свиват. Най важните протеини последно изгарят. Накрая, цялата дейност спира.Всъщност тялото започва да се самоизяжда. Боли ли? Да...
Зловещо :D (rock) ftw ...
Инак , филмът е недоизпипан и нищо особено....играта - леко дървена , а персонажите - “дебели” за ситуацията...става , май (wasntme)
Ядене в 13.00 :
Мнението беше редактирано от Мая на 16.07.11 22:25.
16.07.11
19:13
казано от mayasy на 16.07.11, 19:05:
...то , като кашлям от цигарите е мъка...и там му хванах цаката да не напрягам много баш таз’ зона...
Пък ако знаеш като ги спреш какъв кеф е :D Ни’кви кашлици, ни’кви болки ;)
Пълна апатия.........
44кг - уморих се , да ми пука........
“Гимнастики” :
1 - клек - 4x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек от легло - 3x10 на крак
4 - напади - 3x10 на крак
5 - глутеус ритник - 3x10 на крак
6 - глутеус мост - 3x20
7 - повдигане на пръсти с дъмбели - 3x15
Педерастки истории...
Не мога да правя лицеви опори.......
Храна :
8.30 - купичка кафяв ориз + пълнозърнести макарони / 40гр извара + 1 парти бутче
12.00 - “педерастщина” + вода
13.00 - 1 горен пилешки бут + 150гр салата от домат , краставица , лук и маслина (beer)
17.30 - 100гр пилешко бяло месо на тиган + 1 краставичка (beer)
21.00 - 100гр извара Маджаров(най - после да я опитам) + 1 белтък (d)
Около 700ккал : пр - 85гр/м - 15гр/в - 45гр от храна .......
R.I.P. идеи за хубаво/искано тяло..............то не ми и трябва....
Няма да променям/намалявам храната , защото само тя ми остана.......
Не мога да тренирам , а това ме зареждаше с позитивни мисли/емоции...
Оставам сама с отвратителната си и безполезна особа........не , че не е било така до сега , но мотивацията/стремежите в тренировки и режими/ прогрес , ме откъсваха от тази действителност....
Както и да е - утре ще повдигам и малко дъмбелчета - колко облекчаващо.......
Това “сецване” няма да мине........
И все пак ми е апатично..............на 20-ти или , както се пада , ще си вкарам мерките за след 6 месеца дневник...
Ще продължавам да си записвам , де........
Пак се излъгах да гледам http://www.imdb.com/title/tt1172571/ ...препоръчано от френд...
Дразнещ , досаден и хаотичен филм ...като заглавието......
Поздрави |-) и успех на всички във всичко :)
Мнението беше редактирано от Мая на 17.07.11 19:21.
17.07.11
19:25
Мога ли да знам какво се е случило, че си се настроила така песимистично и отрицателно към себе си и това, което правиш? Заради т.нар. “сецване” ли е или има и друга причина? И не си безполезна и отвратителна!
Престани да мислиш за себе си по този начин.
Първо, така положението няма да се промени (ти всъщност искаш ли да се промени?).
Второ - може и да се влоши до неподозирани пропасти. Това надали го искаш, ние също не го искаме, въпреки че не те познаваме лично.
Стягай се, нищо фатално няма :)
Добавям и едно (hug), за да подчертая, че коментарът ми е доброжелателен :)
Мнението беше редактирано от Atom на 18.07.11 06:22.
Благодаря ви за мненията/коментарите (sun)
Да , “сецването” ме скапа - всичко си е по старо му ... просто , като тренирах и имах възможност да “обогатявам” тренировките , очаквайки положителни промени в тялото , се чувстах лъжовно пълноценна....ама и сега ми е все тая :)
И другото - станах 44кг и това вече ме стресна.....и тук няма проблем - не се впрягам , докато бедрата ми не започнат да се допират , като ходя :) - все още си изглеждам слаба , просто не съм болезнено слаба :)
Може да съм почти безполезна , но с “отвратителна” попрекалих :) ... имам си и добри страни :) , както и лоши , разбира се....
Важното е , да спра да търся смисъл да живея/правя нещо и да се науча просто да си живея , било то и самотно.....може би.......
Пак благодаря момичета и съфорумници (sun)
44кг +
Нямам обяснение , за това ....най - добрият вариант : започнах да тренирам повечко краката и съм натрупала мускул :D , който тежи повече :)
И обиколките са + , но огледалото не ме плаши :D , та ще го преживея......
На 23-ти ще запиша окончателни мерки ( 6 месеца дневник , с начално тегло - 38кг ) и ще видим - благодарности ли ще се сипят към форума и сайта или псувни :D
Естествено , че първото :)
”Щадяща” тренировка :
1 - клек - 3x10
2 - бицепсово сгъване с дъмбели стоеж - 3x6
3 - бицепсово с гири по метод 21
4 - чуково сгъване с дъмбели стоеж - 3x6
5 - чуково с гири по метод 21
6 - трисепсово зад глава с 1 дъмбел/2 ръце - 3x12
7 - раменни преси с 1 дъмбел/2 ръце - 3x10
8 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 3x10
10 - напади - 2x10 на крак
11 - страничен полуклек от легло - 2x10 на крак
Дъмбел 7кг/гира 3кг....за около 40 мин...
Защо все по трудния начин - трябваше да се “сецна” , за да престана да претоварвам горната част и да обърна внимание и на краката...било то и аеробно...
Едва ли ще имам добри резултати , но логично би било , да напомпам бицепс/ръце ?!? по новия ми режим на трениране - дано...тогава и настроението ще е на + :)
Храна :
8.30 - тричави питки( 1 яйце + 1 белтък + 2л трици ) гарнирани с малко извара , долно бутче и домат , кафе , вода
11.20 - “щадящ” трен + вода
12.00 - jelly belly…ето от какво напълнях :D - май беше с вкус на диня...нз , защо ги ям...не ми се ядат , ама да се почувствам “нормален” човек с 1.1гр junk в менюто :D
12.30 - 1 варен белтък
13.30 - 1 горно пилешко бутче + зелена салата с краставица , 4гр зехтин и маслина (beer)
16.30 - 1 рохко яйце (beer)
18.00 - 1 долно бутче + зелена салата с краставица и домат + 2гр сусамово олио (d)
21.00 - 100-120гр извара Маджаров (ми не е мазна , като Родопеята ми е ) (d) вода
Около 700ккал : пр 80гр / м 30гр / в 30гр....... от храна...........
Яйцата са S размер , а бутовете са мутанти/”обогатени” варени без кожа и сол.....
Вижда се , че когато има тренировка с тежести(колкото и да е “куца”) и настроението е по-поносимо :)
Имам оферта тия дни на хижа да се сберем , та ще си помисля - разходите ми ще са същите , както и ако си остана в гадния апартамент , а може и да налазя някоя мръвка на огИн/скара :)
Ок - разбрахме се :) - в четвъртък ще се ‘оди на хижа , ако не се скапе “организацията” :)
43кг ... фалшива тревога - въздох ще да е било това кило :D
Но бедрата ми са “огромни”(не от мускул) и краката ми приличат на фунии - никога не съм имала развит прасец и глезенът ми е тъничък...тепърва да обемнея на прасец , ми се вижда невъзможно...по-скоро трудно и излишно...
Имам съмнения за разширени вени/тънка кожа или нещо тъпо....сега , като е жега , вените си личат повече и съм цялата на синя паяжина...дори и на по-тлъстите области - не е да са ми малко мазнините :D
Това ми направи впечатление тия дни : бях с приятелки , не спортуващи активно , но слабички...китките им не са по едри/тлъсти от моята , но вени почти не си личат(не са наркоманки :D ) , а на мен вътрешната страна на китката е направо синьо-лилава...надявам се да не е същото , като синьо-лилавите венци :D - моите не са , де :) ...оф , извинявам се за тъпизмите...
”Гимнастика” (не знам , какво точно правя , но не е тренировка) :
1 - клек - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - напади - 3x10 на крак
4 - страничен полуклек - 3x10 на крак
5 - глутеус ритник - 3x10 на крак
6 - глутеус мост - 3x20
7 - повдигане на пръсти с 14кг 3x15
В 11.30 до 12.00…....
+ към 14.30 ми стана умрЕло , та се излегнах за малко и направих 3x20 повдигане на крака от лег...колко съм отчаяна , че да го отбележа :D да вметвам и разходките по пазари , освен :D
Още ме боли...ноо , като оставях дъмбела от 7-мо го придърпах и не беше фатално...май ще мине , но трябва време и няма да товаря :) - утре “щадящ” трен за бицепс/трицепс/рамо с възможните упражнения :)
Храна:
100гр (изпечено) пилешко бон филе
70гр (изпечени) пилешки дробчета
2 яйца S размер
25гр кашкавал
100гр извара
30гр кашкавалена извара
7-8 листа маруля
1 черна маслина - безсолен супер мамут
4гр зехтин и 3гр сусамово олио(само за този грамажи съм сигурна)
1 jelly belly кокос ....оф , останаха още 3 ...после минавам на по-стабилни работи - 5гр шоколад/бисквита :D
Около 700ккал : пр - 80гр / м - 35гр в - 10гр от храна...
Темата , изместена от дневника на karfi4ka , за кетоза/въглехидрати/вм нвд... ме наведе на една “мисъл” - не трябва да смъквам въглехидратите от храна , както днес , защото организмът ще се настрои зле към нормалния им прием/ще складира....
Той , моят на бирата си е свикнал , но лишавайки се конкретно от ориз/макарони/овес/боб....в един момент , приемането им може да се окаже с незаслужено неприятни последици за теглото/омазняването....ЕДИТ: утре ще закуся юфка (inlove) , ако въздушното кило не се върне :D
Малоумни размишления :D - така е , като не чета :)
И да се повторя : оф , извинявам се за тъпизмите...
Дехидратирала съм се :D
Мнението беше редактирано от Мая на 19.07.11 19:42.
43- кг
”Щадяща” тренировка :
1 - клек - 3x10
2 - бицепсово с дъмбели стоеж - 3x6
3 - бицепсово с гири м21
4 - чуково с дъмбели стоеж - 3x5
5 - чуково с гири м21
6 - трицепсово зад глава с 1дъмбел/2 ръце - 3x10
7 - раменни преси с 1 дъмбел/ 2 ръце - 3x10
8 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 3x10
10 - пулоувер с 1 дъмбел/2 ръце - 3x10
11 - напади 3x10 на крак
12 - глутеус ритник - 2x10 на крак
Дъмбел 7кг/гира 3кг....за около 45мин...
Включих и пулоувъра.....дано скоро да мога да си греба с щангата...
Мисля , че от това се “сецнах”....четох , че е добре да не се започва с тяга.....и аз направо с гребането стартирах , без да съобразя , че за двете упражнения ползвам една и съща тежест...тъпо...
Храна :
8.30 - купичка пълнозърнеста юфка + 1 пилешка флейка + малко кашкавал и извара , кафе , вода
10.30 - трен + вода
11.15 - jelly belly с вкус на дъвка (puke)
12.00 - 3 флейки + 3 дробчета + 1 домат + корнишон + голяма маслина (beer)
15.30 - 1 яйце XL…не рохко , уви (beer)
19.00 - 3 пилешки флейки + маруля + 2гр зехтин (d) , вода
22.30 - омлет от 2 белтъка + 50гр кашкавалена извара (ако ме домързи - само изварата) (d) , вода
Около 800ккал : пр - 90гр / м - 30гр / в - 35гр от храна....
Юфката беше вкусна :)
Пак от темата за кетози/въглехидрати се вкарах в лек “размисъл”...по-точно от “изказване” на Велев...
Та подирих за alcoholic ketoacidosis - малко разбрах(нищо :D ) , но доста се вписвам в описанието...поне до преди година със сигурност...
В продължение на 5години , всеки божи ден съм приемала около 200гр алкохол(това не е количеството на течността) + храна около 500+/-ккал + 2/3 от периода са били придружени с до 6 предизвикани повръщания на ден(булимия - не от алкохол)....но се “хранех” предимно с въглехидрати...
Всъщност се опитвам да разбера , какво е по - полезно да хапвам в момента(сега не повръщам)...
Как да е ... мисля , че не трябва да се лишавам от бавните си и вкусни въглехидрати :) - даже мисля да ги увелича за сметка на протеина , но за това ми е мако подплашено...
И най-добре да ям , каквото ми се яде , съобразено само с калориите...
Пак избълвах сумАти тъпизми :D
Вчера гледах http://www.imdb.com/title/tt1013860/ - очаквах да е много зле , но е приятно филмче :)
Утре отивам на хижа в Краево за 2 вечери...10-тина приятелчета - дано не е голяма скука : 3 двойки + 2 момченца(знайни от детинство) + аз....
Поне ще има скари и мръви :)
Дано не изперкам , че 3 дни няма да тренирам(само гимнастики за крака)...може да вдигам разни столове/дънери/бутилки , най-вече :D , но едва ли ще съм и в кондиция :D
Мнението беше редактирано от Мая на 20.07.11 20:58.
43кг -
Закуска в 9.00 :
Тричава питка (1 яйце + 2 с.л. трици ) намазана с извара + 1 пилешка флейка , 15гр кашкавал и малко домат , кафе , вода
Около 230ккал : пр - 21гр / м - 12гр / в - 18гр
Следващото хранене ще е най-рано към 14.00….
Не знам , каква храна да си взема за хижата....все ще ям нещо там :) - пиенето е ясно :)
Ще пиша на 23-ти , когато ще втикна и мерките си + снимки , евентуално...