Щангьие

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.08.11
08:27

Не съм отслабнал момче...може така да ти са вижда от ластъчното ми облекло, създадено да прикрива несъвършенствата, ТЕРАНКАААА!!
За снача...мисля че е както и останалите..смисал нищо различно...дали е в синхрон..мисля че да....не знам брат...някой дет разбира да каже..не че не разбираш..ми просто да чуем 3-то мнение....
Очаквам повече мнения и предпоръки, закво ги правя тия клипове дге : ))) Ако не коментирате няма да си пиша тренировките дге..
Благодаря на ТЕРАНКАТА за коментара!!

16.08.11
09:16

аа следи се lвсичко, но аз да речем съм некомпетентен и няма как да бъда полезен с коментари и лишавам от излишен спам : )

16.08.11
09:44

Да,чоек от облеклото ми са струва така! :)

16.08.11
09:56

[1:51:15 PM] Valio: shake-vam go
[1:51:21 PM] Valio: pokrai baseina
[1:51:21 PM] Теодор Радев: (rofl)
[1:51:23 PM] Valio: da se znae koi e qk
[1:51:24 PM] Теодор Радев: (rofl)
[1:51:29 PM] Теодор Радев: САХАХХААХАХ
[1:51:32 PM] Теодор Радев: лепни си на гъза
[1:51:34 PM] Теодор Радев: снимка на моя
[1:51:37 PM] Теодор Радев: :d:dd:d::d:dd:D:
[1:51:38 PM] Теодор Радев: гъз дге
[1:51:55 PM] Valio: D::::::::

16.08.11
10:02

какви работи си говорите посред нощ...!!!...че и ни запознавате с тях...абе вие да не взимате наркотици някакви...

16.08.11
10:09

Слави, кажи нещо за снача и другите работи....за тия изпълнения - ще ме биеш в България и това е, примирил съм се : )))

16.08.11
21:49

-1:27…мини по-напред...тялото да бъде още по-напред и над лоста(за последния клип)
-0:25…свали си лактите и стегни китките...тласкаш, не правиш френско(за капоейра)...друго за него...зимата в Плевен, като тренирахме в Кронос с ММА-ците, който се биеше и боричкаше в залата, правеше бърпита...това за капоейрата...нямате ли поляни за тия фатки:)))
-за side angle-a на сплит джърка...на мен ми изглежда ОК...доста по-агресивен си и бърз долу с краката...но не прави повече от две бройки в серия...това е тренировка за техника...не комплекс...
-за squat snatch-а...ами същото...малко оставаш зад лоста и не може да работиш мощно със задната верига...а тя ще ти трябва на големите кила...другото, според мен е ОК...

Някой друг, ако иска...да се включи в коментарите...

BU

16.08.11
23:36

Включвам се - трябва да сложиш още 20-40% тегло на тая щанга,ако ще учиш снач.Всичко хубаво,ама като ти е леко в ръцете само имитираш движения с тялото си и няма как да нацелиш тайминга.Не че аз съм мн добър или нещо : )) ,ама така е постно.

17.08.11
06:41

:) Благодаря..
Мартине, според мен ако сложа още и да речем стигна 90% от предполагаемия макс движението ще стане по-правилно....няма да има въобще никакви ръце и ще върви по-близо до тялото..то и на 40 кила няма ръце де....Ще направя клипове и на повече кила по-нататъка, сигурно в България със Слави..

17.08.11
11:39

Тренировка!!!!!!!!!!!! ЙЕС БЕ!!

Front Squat:
7 @ 38
5 @ 47
4 @ 56
3 @ 77
2 @ 86
2 @ 92
2 @ 97.6 !!!!!!!!!!!!!

Back Squat:
3 @ 97.6
2 @ 106.6

Бааааааа спря ми тока напрао..........тряяше да праа и 2х10 OHS ама нямах сила, напрао заспах след това...Сори Слави...

Малко разтягане и тфа е...Ба ..еми силен съм бе....

Браво, Валерка !!!

17.08.11
12:18

казано от valerious на 17.08.11, 11:39:

Тренировка!!!!!!!!!!!! ЙЕС БЕ!!

...

Що не пробваш този протокол за клековете? Включва и трите вида и определено няма да скучаеш ;)

17.08.11
12:24

Браво Валка, предния клек му даде колкото и на задния ! Само незнам после не те ли болят, ръце, рамена и малко над гърдите където стой щангата...Аз дори след 70кг на преден ми остават големи червени петна :D

17.08.11
13:41

ОХС-то беше екстра...няма лошо...другия път ще го направиш!!!

17.08.11
21:10

Благодаря, Марине!

7 рунда, всеки рунд се състои от:

1 OHS
2 Front Squat, Weight = OHS + 20 kg
3 Back Squat, Weight = Front Squat + 30 kg

Добре, че ми припомни за него, бат Вики, но за това ще ми трябва стойка за клек. На ОХС ще трябва да я взимам с снач или с пуш преса и поставяне отзад, от което доста ми пращят раменете..така че в България ще го пробвам. Не съм сигурен дали ще направя Front Squat + 30 на задния клек...

Благодаря, Владо! Всъщност предния клек ми е много по-удобен от задния и като дълбочина по-лесно се докарва...иначе за врата и раменете - имах бая синини докато правих смолов джуниър преден клек, но претръпнах и сега само ме души. Ръцете не ме болят..аз не я държа на ръце..то с тия слаби бицаги, няма как да стане :) Рамена - не..нищо не ме боли...

Ще направя Слави...то беше голяма драма с вземането на щангата..начи на 60 кила помолихме един да я подаде, аз хващам с тяга, момчето с капоейрата от единия край и тоя от другия...ба зор я дигна тоя пич от фитнеса...викам няма да стане...идваме до смит машината, поставям лоста на удобна височина и после аз фащам единия край, Иван от другия...дигаме заедно, аз я слагам на лоста за смит от единия край, той държи докато влеза под нея.....на 106 кила едвам я дигнах до там..багоооо

Пълна почивка ся..утре или други ден ТЯГА и ЛЕЖАНКА!

20.08.11
07:37

Тренировка:
Dead lift:
3 @ 100
2 @ 120
2 @ 140
2 @ 155
3,2,1 @ 140
Малко широка тяга:
5 @ 100

Ба май никога не съм правил такава тренировка..само едно упражнение : ))) баси якото...нямах сила че бях на работа и на другия ден бях на работа, тей че...без тфа стана 12 часа..прибрахме се в 1..баго....Ей загубил съм сила на мъртвата...мани свежо...никак свежо не е, просто немоа ги дигна дге.......баси мамата :(
Ей утре отивам там на ALL YOU CAN EAT….и чупя сичко.......ще се върна 100 кила :)само крака и дебел гъз....искам да съм як...

21.08.11
00:03

Бааааа......33 часа засега само на 4 яйца, мляко и 7 бисквити.....

Мнението беше редактирано от Valleri на 21.08.11 03:01.

21.08.11
02:53

не ти се отразява добре обстановката...

21.08.11
03:00

Верно е, големи глупости пиша...ама много работа тия дни и малко храна....ко да се праи
Ба Слави, кат ми напишеш нещо такова направо ми сриваш психиката :Д:Д Няма пиша поече глупости...

Мнението беше редактирано от Valleri на 21.08.11 03:02.

21.08.11
06:50

Опааа....Аз съм ЧРЕВОУГОДНИК :)

Значи цикличното хранене си е много добро мога да кажа.....след сумати часове без храна направих една бърза тренировка от раменни преси и кофички....правих по 3-5 в серия ама се напомпах като за мистър олимпия...след това отивам в Ponderosa Steakhouse….новия ми дом : ))) и напрао се побърках....
Първа чиния: Зеленчуци, салати...сосове
Втора чиния: Пилешко, пюре, другото не помня
Трета чиния: същото само че с допълнение от някфа салата с яйца, много блага :)
Четвърта чиния: Свинско, некфи неща дет не знам кво са,
Пета чиния: Пилешко, малко салатки пак...се различни
Шеста чиния: Банани, Ананас, Авокадо, портокал, грозде, желе (има шанс да има желатин)

Какво мислите за режима ми, дге :Д:Д:Д:Д

С цикличното мога да поемам доста храна...привикнал съм, и си взех ензимите да ги пия там докато ям :Д

Мнението беше редактирано от Valleri на 21.08.11 06:54.

21.08.11
07:11

Да те ева в стомаха, къде го събра толкова много беее ? За ензимите много добра работа си направил, че си взе ;)

21.08.11
07:20

Ами...нали ти казвам че получавам удоволствие от храната...и все пак не съм преял! За това съм сигурен....чувствам се добре, не ми е тежко :) И яко клек утре, няма шага :)

21.08.11
07:27

Вие сте некви мутанти всичките в тоя форум...аз ям на ядене като женичка, кво да прая като ми е малък стомаха :D

22.08.11
06:57

Вече му загубих бройката деа...10 дена ли работа без почивка....ба писна ми....
Днес пак ходих да преяждам ама нямаше тренировка....доечера ще ида да поритам малко....и това е...клека ше е другиден, много изморен бях днес...нема смисал да правя тъпотии...пък и малко почивчица ся...нема лошо :) И общо зето тфа е..не знам колко кила съм, може да съм 87, по моя преценка

22.08.11
18:16

Така, начи...намислил съм тоя последния месец малко да се спра с храната...много съм наедрял, а няма смисъл. Другото нещо е да натисна на силата още поече и да си оставям по-големи почивки между тренировките...нещо от рода на 3 тренировки на седмица....
Вчера от футбола - яка мускулна треска, ужулено коляно, някакъв нерв ме дърпа на гъза...ама ще се оправи...надявам се да мога да си зема някакви дрехи ала бала и това е ...после в БГ ще действам на макс :)

23.08.11
00:06

Така...върнах се от работа...вече ми писна отвсякъде, найстина :(
Начи мисля да почна по на Марин системите на тренировки, кефят ме много, но никога не съм имал търпението да ги изпълня, но ся ще се стегна :) Какво очаквам? Да прогресирам с всяка тренировка, да зачестят тренировките, един вид да тренирам ЦНС-то да вдига...Храната ще е еднообразна - яйца, тъпотии...квото зема от другите момчета тука.. :Д Прогреса ще е бавен, но славен :) От време на време ще правя максове...по-често от Марин.. :Д и така ..Олимпийските ще са в началото на всяка тренировка, като натрупам сила и опит ще започна с цели движения..но това вече в БГ.. :)

Ба срещах едно момиче...слуша TOOL, Nirvana…абе всичко дето и аз...и много хубава, с хубаво тело.... ама я сме се видели след тфа лято, я не....

23.08.11
00:56

Абе идете да потренирате заедно, дали ще е вечерно кардио след работа :D или каквото измислете...тъкмо ще ти мине по-бързо времето до прибарането в БГ ;)

23.08.11
03:41

Е тя надали тренира, брат, просто бог и е дал хубаво тяло и тя не го тренира, за кво й е? :Д Е попринцип ако е в БГ веднага ще я запозная с клек, лег, тяга, набирания ала бала...ама не искам да я плаша.. :)

23.08.11
09:53

Тренировка:

Power clean from knee
2 @ 38
2 @ 42
2 @ 47
2 @ 50
2 @ 52

Обем на упражнението: 458 кг

Dead lift:
3 @ 98
2 @ 120
1 @ 130
1 @ 140
1 @ 150

Snatch dead lift
3 @ 100
1 @ 110
1 @ 120
1 @ 125

Dead lift:
1 @ 130
1 @ 140
1 @ 145

Обем на упражнението: 2024 кг

Push press:
3 @ 38
2 @ 47
1 @ 53
1 @ 60
4 x 2 @ 53

Кофички между сериите - по 5-6…накрая след пуш пресите 3 х 10 кофи..

Обем на упражнението: 745 кг
За тренировката: 3227 кг

Ба много яка тренировка....
Слаб съм на дърпането на клиина..ама поне имам фул екстеншън там..явно трапеца нещо не бачка...
Тягата много яко дойде..начи почвам по на Марин тренировките...свежо...по-чести тренировки, трениране на нервната система...малко съм уморен сега да пиша и утре трябва да ходя на работа..така че ще пиша по-подробно утре...
На пуш пресата слаба работа...

23.08.11
11:01

Изверг, мноо здрав ! :D
http://vbox7.com/play:ee3461d2e5

23.08.11
12:55

казано от Ramon Dekkers на 23.08.11, 11:01:

Изверг, мноо здрав ! :D
http://vbox7.com/play:ee3461d2e5

ахахахаххаха

23.08.11
12:55

казано от valerious на 23.08.11, 03:41:

Е тя надали тренира, брат, просто бог и е дал хубаво тяло и тя не го тренира, за кво й е? :Д Е попринцип ако е в БГ веднага ще я запозная с клек, лег, тяга, набирания ала бала...ама не искам да я плаша.. :)

Да не си посмял да развалиш момичето!

23.08.11
16:53

Абе изверг....с бавни крачки си връщам старите постижения...пуш пресата е супер смешна в сравнение с 80-те кила дет ги бутах, които също са супер смешни :Д
Мерси за поздрава иначе :)

Теранка...наеш ква яка трибойка ще стане от тфа момиче ве...и слуша метъл хахахахха, ама аз ще остана верен на щангите :) Иначе аз съм кавалер от сякъде дге...

Ааа забравих да напиша...Сложиха свестен кантар....теглото ми е : 83.94 кг :)

Мнението беше редактирано от Valleri на 23.08.11 17:21.

24.08.11
07:25

Начи още имам мускулна треска от тоя футбол...иначе от тягата немам умора....точно това ми е целта..да тренирам нервната система и да успявам да я възтановявам е:фективно, начи утре ще потренирам така яко. И ще видим мисля, че добре ще стане, кат  се замислих днес, найстина Абаджиев може да е прав, че не съществува претрениране, но се пак ще карам свежо...сега ме интересува един въпрос
Има ли връзка между интелекта и способността да вдигаш тежко и да се възтановяваш бързо?

Мнението беше редактирано от Valleri на 24.08.11 07:29.

24.08.11
07:30

Питай ДЕСО ! :D

24.08.11
10:32

казано от valerious на 24.08.11, 07:25:

Начи още имам мускулна треска от тоя футбол...иначе от тягата немам умора....точно това ми е целта..да тренирам нервната система и да успявам да я възтановявам е:фективно, начи утре ще потренирам така яко. И ще видим мисля, че добре ще стане, кат  се замислих днес, найстина Абаджиев може да е прав, че не съществува претрениране, но се пак ще карам свежо...сега ме интересува един въпрос
Има ли връзка между интелекта и способността да вдигаш тежко и да се възтановяваш бързо?

Да.Ако никога не си чувал думата претрениране,няма да почиваш толкова дълго,колкото ти е нужно.Ще преджасаш бързо и по-нататък вече няма да се появява претрениране(Аз) :D .Абаджиев не е казал ,че няма претрениране.Той казва,че има период на претрениране,но ако спреш да тренираш точно тогава ,този период ще се появява винаги за в бъдеще.Но ако не спреш да тренираш в този период - се адаптираш :)

казано от Vlado89 на 24.08.11, 07:30:

Питай ДЕСО ! :D

Може донякъде да е свързано с нервната система и способността на мозъка. Но навлизаме в тъмна материя :D

26.08.11
06:45

Power snatch from knee:
2 @ 38
3x2 @ 42
1 @ 42

Volume: 370 kg

Back Squat:
6 @ 55
3 @ 79
2 @ 88
2 @ 98
2 @ 98
1 @ 98

Volume: 1250 kg.

Кофички между сериите.

Ба не мажах да се натренирам...на другия ден треаше да стаам рано и не стана..деа...планирах много яка тренировка ама ко да се прай...утре поече :)

26.08.11
09:34

Адаптираш се, ми как...с 300 шприца в гъза се адаптираш не, ами ти се иска да си лягаш с лоста и щангетите...

Май никой не е претренирвал истински...Теди, ти пък кога претренира...

Едно от най-важните неща, които научих с Ефо - слушайте си телата... Ако тялото ви боли, но мозъка казва да тренирате - не тренирайте. По-добре почивайте и нарушете графика и тренирайте на следващия ден. Иначе контузията е в кърпа вързана.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1