инж. Марин Маринов - В момента: бързи, минималистични тренировки

Прескочи до:

23.08.11
17:14

Тук става безмислено с тия догадки и предположения, другата седмица ще пиша за Мак Сим...

Аз съм виждал човек 80кг. да прави полуклек с 260 и да подскача с 220-три пъти седмично, виждал съм същия човек да бяга 200 метра за 23 секунди с 8кг. жилетка...МДА-напълно възможно е...има всякакви фрикове бе баси...

Сашо, като говоря на другите за теб и знаеш ли какъв е коментара...”да бе да, това никой не може да го направи на тия кила и на тая възраст”...е не е ли същото...Тома неверни е навскяъде, не ставай и ти такъв...

И стига с тия нехранителни добавки!!!....всеки сам си избира пътя...

23.08.11
17:17

казано от slavko на 23.08.11, 17:14:

Тук става безмислено с тия догадки и предположения, другата седмица ще пиша за Мак Сим...

Ела, че имам едни въпроси...:)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.08.11 17:19.

TN

23.08.11
17:24

Аз съм виждал човек 80кг. да прави полуклек с 260 и да подскача с 220-три пъти седмично, виждал съм същия човек да бяга 200 метра за 23 секунди с 8кг. жилетка...МДА-напълно възможно е...има всякакви фрикове бе баси...

Сашо, като говоря на другите за теб и знаеш ли какъв е коментара...”да бе да, това никой не може да го направи на тия кила и на тая възраст”...е не е ли същото...Тома неверни е навскяъде, не ставай и ти такъв...

И стига с тия нехранителни добавки!!!....всеки сам си избира пътя...

Славчо добре ги приказваш и съм съгласен за полулега,ама за това с тичането въобще не съм съгласен.. 23 секунди с 8 кг жилетка няма никъв шанс , по-скоро виж този клип,световният рекорд на 200метра .. http://vbox7.com/play:3b83d2f1 - разликата е няма и 4 секунди и то ако имаш впредвид,че твоя човек носи 8 кг жилетка,значи без жилетката трябва да тича ,за колко ? За 10 секунди ли ?

23.08.11
17:25

Вече и аз не си вярвам като са прибера, за тва почнах да се снимам, да си са радвам :D :D :D

казано от Мак Сим на 23.08.11, 16:29:

Според мен е нормално - правил ги е във върхова форма и като се има предвид, че е почнал да го прави още с първата си тренировка в зала...

Аве clean&Jerk; на 100 си е съвсем нормално за човек, който си прави движението дига 200кила тяга и бута 150 лег. - аз преди година и половина с максове 160 тяга и 100 лег  правех 90кг. muscle C&J, а бях между 70-73 кг.  И това с много малък стаж в движението предимно с малки килограми.
Има къде къде по-силни хора, които с малко техника не виждам проблем да правят 100кг C&J

23.08.11
21:26

The Next, ти май не си виждал истински нагърмян профи БГ(!!!) лекоатлет, който прави обем...

Съжалявам, че вече са останали много малко такива чукове да ги видиш...щеше да се засрамиш и да не барнеш лост...

Вярваш ли, че Бен Джонсън зради бас, след като е спрял(принуудително) да се състезава...всеки ден е клякал с 245кг., пълен клек...и е бягал 10.10-10.20 и от сън да го вдигнеш...

Подценяваш някои медикаменти...с които искрено се надявам, никога да не се захващаш...

С хората, които съм тренирал и са ми помагали за олимпийските са ми разправяли, че Абаджиев е карал някои да клякат на един крак...имало щангисти със 100+ бройка на крак...това как ти звучи...

23.08.11
21:28

И хайде ще поясня, защото съм сигурен, че сега пак ще последва поредния ти безмислен пост...

Измерването е ръчно...

23.08.2011

Кофички - 100 бр.
Набиране - 100 бр.

23.08.11
22:51

Да не забравиш за филма :]
Подсещам те :D

казано от slavko на 23.08.11, 21:26:

Вярваш ли, че Бен Джонсън зради бас, след като е спрял(принуудително) да се състезава...всеки ден е клякал с 245кг., пълен клек...и е бягал 10.10-10.20 и от сън да го вдигнеш...

С хората, които съм тренирал и са ми помагали за олимпийските са ми разправяли, че Абаджиев е карал някои да клякат на един крак...имало щангисти със 100+ бройка на крак...това как ти звучи...

сега...за постиженията на Джонсън можем само да гадаеме. някои казват че клякал “до долу” имайки предвид нешо на което аз бих казал полуклек. дори да го изнамерим самия него, той пак би казал дълбочина която съответства на разбиранията му(т.е. той ще ти каже че е клякал дълбоко и е прав...за представите му за дълбоко). за това можем само да гадаем.

колкото до клека на един крак, ако правилно съм разбрал това са 100+ килограма за бройки...ами че то Бен Бруно не е много назад, при положение че е треньор, а не спортист.
ето ти клек на един крак с 184 pounds of external load for a set of six at a bodyweight of 183 pounds
http://www.youtube.com/watch?v=-wPXwr3f5Jg
Rear Foot Elevated Split Squat 335x6
http://www.youtube.com/watch?v=6j9V0xY-m1A
1 Leg Squats 225x5
http://www.youtube.com/watch?v=KwhTUhWsf9o

23.08.11
23:33

Според мен Славко имаше предвид, че са клякали над 100 пъти на един крак, а не със 100кг.

24.08.11
00:22

Аз те питах, но ти така и не ми каза ;-) По време на феед фазата е невъзможно да се изгарят мазнини нали така?

24.08.11
00:35

Аз те питах, но ти така и не ми каза ;-) По време на феед фазата е невъзможно да се изгарят мазнини нали така?

аз лично горя. След 3 дни пълен глад, талията спадна от 98 на 92 см, след дните с храна и още 1 ден глад беше 94, сега пак слезе на 92…меря се сутрин на гладно всеки път. Това в рамките на 2 седмици. планирам още 3 дни до края на месеца ;)
сори на Фрйлансер за офтопика

24.08.11
01:20

100бр. на крак....

казано от Rikoo на 24.08.11, 00:22:

По принцип е така, но зависи от това колко ти е голям фийдинг прозореца, какви храни ядеш, колко блозо едно до друго са храненията. Мисля, че изследването беше , че при висока кръвна захар/инсулин не можеш да гориш мазнини, по-точно не можеш да ги метаболизираш (извадиш) от мастните депа. Спомянм си някакви 3 часа, но ако тренираш през това време ще свалиш инсулина и ще намалиш това време. Така, че винаги има вариант да извъртиш нещатата, така че да гориш и във фийдинг фазата.

Ето ви едно ново изследване за ЦИКЛИЧНОТО ХРАНЕНЕ - Lose weight faster by eating carbs in the evening only

“We have demonstrated improvement in hunger/satiety status, persistence in the weight loss process, better anthropometric outcomes, improved insulin sensitivity, improvement in metabolic syndrome parameters, less inflammation and hormonal changes, following simple carbohydrate manipulation”, the researchers conclude. “

24.08.11
11:44

казано от Freelancer на 24.08.11, 07:44:

казано от Rikoo на 24.08.11, 00:22:

По принцип е така, но зависи от това колко ти е голям фийдинг прозореца, какви храни ядеш, колко блозо едно до друго са храненията. Мисля, че изследването беше , че при висока кръвна захар/инсулин не можеш да гориш мазнини, по-точно не можеш да ги метаболизираш (извадиш) от мастните депа. Спомянм си някакви 3 часа, но ако тренираш през това време ще свалиш инсулина и ще намалиш това време. Така, че винаги има вариант да извъртиш нещатата, така че да гориш и във фийдинг фазата.

Чакай да видя дали аз съм си го обяснил правилно - ако има тренировка в средата на прозореца за хранене, то ще гориш телесни мазнини повече?

24.08.11
16:09

И аз нещо подобно разбрах. Примерно защо да не тренирам на 40 % от калориите 1-2 хранения, а на гладно? ;)

казано от Rikoo на 24.08.11, 16:09:

И аз нещо подобно разбрах. Примерно защо да не тренирам на 40 % от калориите 1-2 хранения, а на гладно? ;)

И това по принцип е възможно, но като цяло трябва да се внимава с инсулина преди тренировка, а при този хранителен режим нещата са малко по-особени и затова най-вероятно се тренира на гладно.

24.08.11
18:24

Ми добре в тренировъчен ден на гладно, по време на тренировката се използват като енергия мазнините, голяма част от тях, а преди това във времето прекарано за работа/учене пак. А какво става ако примерно имам 2 хранения преди трен без въглехидрат?
Кога се изгарят най-много мазнини?
При тренировка на гладно?
При тренировка на 1 или 2 хапвания без въглехидрат?
Бъркам или примерно както ми е на мен феед фазата от 15 до 23:00 и сутрин ставам в 7:00 и съм на училище до 13:20, в периода от 7:00 до 13:20 се използват мазнини за енергия нали тала? После на самата тренировка още? Или да направя 2 хапвания само с мазнини и протеин? Вече малко се обърках тук :Д След 2 седмици спирам креатина, и ще вида каква е разликата във формата ми на 40тия ден, като сигурно в много от тия 40 дена съм чийтвал, изпозлвал храни като прясно мляко често, което за мене лично е противопоказно когато сваляш.. Хапвал съм си също така повечко въглехидрати.. та ще видим де ;-)

TN

24.08.11
18:28

Надали се използват мазниини или ако се ползват не са само те :D (от 07:00 до 13:20)

24.08.11
19:24

казано от The Next на 24.08.11, 18:28:

Надали се използват мазниини или ако се ползват не са само те :D (от 07:00 до 13:20)

А какво друго драги ми смехурко? при положение че мазнините са ти един вид батерии и тялото когато няма храна използва тях за енергия...

Мнението беше редактирано от Стенли на 24.08.11 19:25.

TN

24.08.11
19:28

Примерно,че мускулната тъкан е по-достъпна и не слагай епитети,няма няжда да се обиждаме,освен ако не хейтваш ;)

24.08.11
19:40

за обидите ще кажа само... патиланско царство ;) иначе много ми е чудно как КЕТЛОТ който не се хранеше по 72 часа не загуби грам ММ... (think)

казано от The Next на 24.08.11, 19:28:

Примерно,че мускулната тъкан е по-достъпна и не слагай епитети,няма няжда да се обиждаме,освен ако не хейтваш ;)

Човек, имам чувството, че си на всяка манджа похлупака...

Защо не видиш първо себе си и за момента никаквите аргументи под форма на трениране и постижения, преди да даваш съвети на другите ? Тръгнал си даваш акъл на хора, които тренират и ядат с цел поддържане на форма отпреди ти да си чувал за фитнеса. Ако не си забелязал - на няколко места във форума вече те гаврят, а ти все едно се кефиш на това. Ако ти харесва да си форумен шут - в правилната посока си ;) Ако ли не - вземи се спри ;)

TN

24.08.11
20:09

казано от Стели на 24.08.11, 19:40:

за обидите ще кажа само... патиланско царство ;) иначе много ми е чудно как КЕТЛОТ който не се хранеше по 72 часа не загуби грам ММ... (think)

А знаеш ли пък,че аз като приемам по 20 000 калории на ден от транс мазнини само свалих за 1 месец 10 кг мазнини ? Чудя се как ли стана .. :)

TN

24.08.11
20:10

казано от rogertaylor на 24.08.11, 19:58:

Защо не видиш първо себе си и за момента никаквите аргументи под форма на трениране и постижения, преди да даваш съвети на другите ? Тръгнал си даваш акъл на хора, които тренират и ядат с цел поддържане на форма отпреди ти да си чувал за фитнеса. Ако не си забелязал - на няколко места във форума вече те гаврят, а ти все едно се кефиш на това. Ако ти харесва да си форумен шут - в правилната посока си ;) Ако ли не - вземи се спри ;)

Знаеш ли колко ми пука кой ме гаври и кой не ,има някои тук шутове,ама да не отваряме темата за хранене в 8часов прозорец и гладуване,защото е тъпо!

казано от The Next на 24.08.11, 20:10:

казано от rogertaylor на 24.08.11, 19:58:

Знаеш ли колко ми пука кой ме гаври и кой не ,има някои тук шутове,ама да не отваряме темата за хранене в 8часов прозорец и гладуване,защото е тъпо!

Тъпо е, защото ти липсват аргументи ;) Очевидно нямаш умственият капацитет да осмислиш, когато ти казват нещо за твое добро ;)

Извинявам се на ФрийЛансър за спама в дневника му :)

24.08.11
20:19

много ми е чудно как си приема 20 000 калории АМА МНОГО!!! НЕ ТОВА ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ КАК ПРИЕМАШ 20 000 калории!!!!!!!!!!!!!!! е в ЦК си има много логика ама ти не можеш да я разбереш!!!

TN

24.08.11
20:22

Ето темата,за да не спамим тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55383 Който иска да драска..

Но пак не виждам вашите аргументири,тоест това,че се е провело някъв експеримент и се пише к’во е станало,без да е някой сериозен юни или проф. нема да повервам,защото и аз мога да си направя един сайт и да пиша к’вото си искам..

казано от The Next на 24.08.11, 20:22:

Ето темата,за да не спамим тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55383 Който иска да драска..

Но пак не виждам вашите аргументири,тоест това,че се е провело някъв експеримент и се пише к’во е станало,без да е някой сериозен юни или проф. нема да повервам,защото и аз мога да си направя един сайт и да пиша к’вото си искам..

:D :D :D :D :D :D

Класик!!!!!!

П.П. Ако изядеш 20 000 калории(нещо, което не вярвам, че е възможно) ще свалиш 10кг мазнини само с липосукция :D :D :D

TN

24.08.11
20:27

Е аз вече съм провел експериментът и съм свалил 10 кг мазнини , сега остава да си направя един сайт и да напиша какво е станало през този един месец и да почнете и вие ;)

Пишете в другата тема..Нека модератор изтрие или премести мненията от тук в другата тема,моля..

24.08.11
20:59

казано от Rikoo на 24.08.11, 18:24:

Ми добре в тренировъчен ден на гладно, по време на тренировката се използват като енергия мазнините, голяма част от тях, а преди това във времето прекарано за работа/учене пак. А какво става ако примерно имам 2 хранения преди трен без въглехидрат?
Кога се изгарят най-много мазнини?
При тренировка на гладно?
При тренировка на 1 или 2 хапвания без въглехидрат?
Бъркам или примерно както ми е на мен феед фазата от 15 до 23:00 и сутрин ставам в 7:00 и съм на училище до 13:20, в периода от 7:00 до 13:20 се използват мазнини за енергия нали тала? После на самата тренировка още? Или да направя 2 хапвания само с мазнини и протеин? Вече малко се обърках тук :Д След 2 седмици спирам креатина, и ще вида каква е разликата във формата ми на 40тия ден, като сигурно в много от тия 40 дена съм чийтвал, изпозлвал храни като прясно мляко често, което за мене лично е противопоказно когато сваляш.. Хапвал съм си също така повечко въглехидрати.. та ще видим де ;-)

Цитирам за да може фрееленсър, Славко, както и другите маняци на този тип хранене да драснат по някой смислен отговор, а не некст да спами и да пише простотии. Моля те Некст, не съм загубил мускулна маса за 2 седмици, даже съм качил сила на всички упражнения. Толкова по този въпрос с мускулната маса.

Мнението беше редактирано от Riko на 24.08.11 21:00.

24.08.11
22:17

Аз подкрепям мнението че не се губи мускулна маса защото преди , по време и след 3 дни воден пост си мерех повечето обиколки, и намаля единствено талията. След това ядох 3 дни нормално, после още 1 ден воден пост.Ръцете ми даже са пораснали.Като сила бях слаб на упражненията по време на гладуването, но след 1 ден ядене се оправих.
Сори на автора на дневника за н-ти път ;)

Днес цял ден ще съм зает, но довечера ще вляза да видя какво сте писали и ще се постарая да отговоря подробно.

И филма за скоростното ядене не го намирам, явно съм го изтрил от харда.

Утре ще ви чета коментарите, днес ме мързи, пък и GEORGIO доста неща в разясни в другата тема. Май дори няма смисъл да отговарям  тук.

25.08.2011

Лежанка
10@40, 5@60, 3@70, 2@80, 1@90
5@60, 3@70, 2@80, 1@90, 1@100
Лежанка с тесен хват - 5х5@80
Клек - 10х5@70
Дърпане на щанга към брадата - 13,12,10@40

За последните 48 часа съм изял 200 гр. бахур, една малка пица, половин кисело мялко и две пастички. Вчера пропуснах вечерята и съответно днес ще чувствах изтощен във фитнеса. Зле ми беше храненето тези два дни  и от към нутриенти и от към разпределение във времето. На кантара бях 68 кг. Но това е от обезводняване и от неядене :) Ще наваксам  тези дни ;)

TN

25.08.11
21:57

казано от Infernaloverkill на 24.08.11, 22:17:

Аз подкрепям мнението че не се губи мускулна маса защото преди , по време и след 3 дни воден пост си мерех повечето обиколки, и намаля единствено талията. След това ядох 3 дни нормално, после още 1 ден воден пост.Ръцете ми даже са пораснали.Като сила бях слаб на упражненията по време на гладуването, но след 1 ден ядене се оправих.
Сори на автора на дневника за н-ти път ;)

Как си премери мускулната маса ?

26.08.2011

Лежанка - 5@60, 3@70, 2@80, 2х1@90, 6х1@100
Набиране - 15,12,10

Последно време съм си развалил храната. Ям много глупости. Ще трябва да взема мерки.
Другото, което забелязвам, е че когато ям въглехидрати много бързо се засищам и губя апетит. Трябва да са последни, иначе не стигат калориите, а не обичам  да се тъпча на сила.

27.08.2011

Клек - 5@70, 2@80, 1@90, 6х2@80
Лежанка - 5@60, 3@70, 4х1@80,90,95,100
Дърпане на щанга към брадата - 5,4,3,2,2,2,1,1,1,1@45   15,12,10@35

28.08.2011

Лежанка
8@40, 5@60, 2@80, 1@90
5@60, 3@70, 1@80, 7х1@90,95,100,105,100,100,100
Клек - 5@70, 2@80, 1@90,  3х3@80
Набиране - 3х10

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1