Keep running !

Прескочи до:

19.08.11
18:13

Дива все още не съм почнала, ще стартирам септември, че в залата графика се прави месец за месец. Но най-вероятно часовете ми ще са през деня, нещо от сорта в 15.30 или 16.30 часа. Но ще се боря за вечерни часове, особенно като се втрна на работа няма как да е инъче :)
Ще ти пиша на лични къде ще ги водя, не знам дали е удачно да пиша тук залата. Не че цяла Варна не я знае тази зала де ама.....

21.08.11
20:07

Хелоуууу пийпъл :)))

Завърнахме се във Варна, и да дам отчет за тези два дни.
Вчера, много храна, зареждащ ден, но все хубава, нямаше много джънк, даже никакъв май.....плодове повечко, имаше и хляб, салата много, месце, все хубави неща :)
Днес вече е друго, отново режим :) овес сутринта и после месце и зеленчуци, доста зеленчуци :)
Тренировки тия два дни нямаше, от утре отново в играта :)

22.08.11
22:35

Хелоуу :)

Днес, 22.08.2011

храна :
- овес със сиренце и краве масло
- пилешко месце, филе
- салата шопска голяма, пилешка пържола филе, чаша бяло вино
- рибено масло
- кафе, зелен чай
- Фат бърнър

Тренировка 1 - степ аеробика, 45 мин. и още 20 мин. упражнения на земя, ръце
Тренировка 2 - Тае Бо - общо 60 мин.

Коментар : Исках да видя що е това Степ - емиииии.....не съм очарована де ;) няма ли пот, няма ли скачане не ме кефи.....Вечерта трябваше да скачам в залата, но малечко днес ми беше с висока температура и затова се отказах и тренирах у дома Тае Бо-то.
Та така, храната ми днес.....май е оскъдна....ми толкова :)
Поздрави !

24.08.11
15:23

Мараба :)

Не съм писала за вчера :

23.08.2011
само храна :
- овес и пшеничени трици със сирене и краве масълце
- пилешко филе със шопска салата
- салата Шопска, тиквички пържени, печено пиле бутче цяло

Много вода, кафе, зелен чай, рибено масло

Това беше, почивах от тренировки :)

Днес, 24.08.2011
храна :
- овесени и пшеничени трици с кисело мляко и 1 л. мед. Бях спряла за две седмици някъде киселото и прясното мляко, но не забелязах някаква разлика в състоянието си, външно и това как се чувствам. Което донякъде ме радва, обичам да ям мляко :)
- риба тон със салата от домати, лук и магданоз
- довечера предстои пържен толостолоб със шопска салата, и чаша бяло вино :)
- много вода, кафе, рибено масло, Фат бърнър

Тренировка : Тае Бо - 1 час и 15 мин. :) тук се улях лекинко ;)

Това за сега от мен :)

25.08.11
18:05

Ей ме на :) да се похваля само, започвам клас по Тае Бо :) супер съм щастливааа от 01.09.2011 :) стискайте ми палци всичко да върви добре и да се събере хубава група :)

От ентусиазъм и днес тренирах, а беше замислен почивен ден :)
Храната после ще я дописвам, нека свърши деня :)

25.08.11
18:41

казано от Vessi на 25.08.11, 18:05:

Ей ме на :) да се похваля само, започвам клас по Тае Бо :) супер съм щастливааа от 01.09.2011 :) стискайте ми палци всичко да върви добре и да се събере хубава група :)

От ентусиазъм и днес тренирах, а беше замислен почивен ден :)
Храната после ще я дописвам, нека свърши деня :)

супер вести...от колко часа и в кои дни??? Нали знаеш че те чакам :)

25.08.11
19:56

Много се радвам за теб. Честито! (sun)

25.08.11
20:30

Хе хе, Дива, Петя, благодаря Ви много момичета :)
Дива стартирам на 01.09.2011, инъче часовете са ми вторник и четвъртък от 15.00 часа. Все пак съм нова в тази зала и естествено първо кофти часове, а след това живот и здраве ще драпам за вечерни. Че върна ли се после на другата ми работа няма да има друг начин ;)

Така, отчета да не забравим, днес 25.08.2011

- овесени ядки фини с кисело мляко и настъргана ябълка :)
- протеиново барче в движение, нямаше как, навън изкарах бая време
- резен диня
- салата шопска, пиле филе задушено

Тренировка - Тае Бо , както казах по рано, така се развълнувах, че имаше тренировка и днес :)

Хайде, хубава вечер :)

26.08.11
22:54

Ох, едно ми е скапанооооо, мъжа ми го събори някакъв летен вирус, мен ме цепи глава, едно ми е отпадналоооо.....не се чувствам ОК.....

днес, 26.08.2011
- овесени фини ядки с кисело мляко и 1с.л.мед
- салата домати и краставици с пържен толостолоб
- резен пуешко филе + резен кашкавал
- салата домати + пилешко филе, чаша бяло вино :)

тренировка - Тае Бо - или опити за тренировка, точно по време на скачането се скапах, изведнъж отпаднах, не ме държаха краката.....така ми премаля, ама изкарах, само аз си знам как аеробната част, малка част от упражненията за ръце и се отказах.....инъче щях да се строполя......

Събота и неделя съм си ги заплюла почивка от тренировка :)

Мнението беше редактирано от Vess на 26.08.11 22:55.

28.08.11
08:18

Добро утро (sun)
Събудих се в 6.00 часа с адски болки в корема ( ПМС ) вече факт.....и точно поради тази причина, вчера храната беше в изобилие :)

Та значи, 27.08.2011
- овесени ядки с кисело мляко и лъжица мед
- пакет овесени бисквити с кисело мляко
- диня, грозде
- салта домати и краставици със сирене, с пилешко филе задушено на тиган
- 2 филии хляб Вита с масло и мед (blush)
- кафе, много вода, рибено масло

Легнах си със страхотно чувство на ситост, е как няма.....

Както писах по горе, ПМС-то се прояви само вчерашния ден и днес резултата е на лице. Хубавото е, че от както родих ПМС-то е вече само ден, а не както преди по цяла седмица (devil) но пък днес корема ме боли ужасно.....нищо, ще го преживея :)

Тренировка и днес няма, мисля да се поразходим хубаво с малечко и това ще да е.

Хубава и усмихната неделя Ви желая :)

28.08.11
16:42

Привет :)
Така, след като по прочетох малко от тук от там за Цикличното хранене (ЦХ) реших да пробвам и аз. Тъй като от доста време на сам имам застой с НВД, пък и нали трябва да се редуват режимите на хранене, реших да пробвам и да мина на ЦХ. А и преди доста години, в студентските си години без да съм знаела се хранех точно така, и не ми представляваше никаква трудност :)
Като първи ден реших да не се изтезавам много много, хапнах на 18-я час.

Днес, 28.08.2011
- кафе и много вода, цял ден вида :)
Първо хранене в 16,00 часа - около 100 грама сурови ядки микс, и 1 протеинов бар

За сега това, ще допиша после другото :)

Дописвам останалата храна :
- 19.30 - голяма салата от домати и сирене, лук, олио + около 200 гр. риба тон, овче сиренце малко и кашкавал
- 21.00 - резен диня

И това ще е за днес, след първия си 18 часов фастинг, мисля че се чувствам ОК като първи ден. Кафето свърши работата за убиване на глада и разходката също :)
Първи впечатления : ами от 18 часа фаст ми се струва че стомаха ми се е свил и след като седнах да хапвам, се нахраних с много по малко от обикновеното.....но май ще трябва да хапвам по-калорична храна, че много съм в минус с калориите, и няма да постигна нищо....
Утре трябва да си заредя хладилника, че вечеее......много празен хе хе ;)

Лека и спокойна вечер :)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.08.11 23:18.

29.08.11
17:38

Веси,
през undereating-a ори хофмелкер препоръчва да се приема жива храна - свежи, сурови плодове и зеленчуци.
По този начин помагаш за детоксификацията и подготвяш стомаха за следващата фаза - захранване, като приемаш тази храна богата на ензими и минерали.
А колкото повече ензими имаш, толкова повече протеина се усвоява по-добре от тялото.
Друго, което пише е, че суровите ядки са идеален завършех за краят на деня, след като си се захранила с основното хранене (месо).

Ето ти една интересна статия:
http://liftandeat.blogspot.com/p/blog-page_4377.html

29.08.11
17:45

Това с плодовете е много рисковано начинание при цялото ми уважение към Ори, според мен приети отделно засилват много апетита, пък и доколкото съм запозната той говори за една ябълка на обяд, а не напр. половин диня... Пък и Веси нали ще прави циклично,а не воинско, ох дано да не те объркваме повече...
Марина,
ти ядеш ли плодове, аз мислех, че си само на вода?

29.08.11
18:08

Да, и аз не съм фен на плодовете и то по една ябълка или един портокал.....засилват ми апетита и огладнявам още повече.....предпочитам на вода и кафе през деня . А и аз по скоро ще се придържам към режима на Берт Херинг - Fast - 5.Неговата идея е гладуване от 19 часа и 5-часов прозорец в който се яде. Всеки си избира кога да е този прозорец. Аз съм си избрала това да е вечер, тъй като тогава ми е най-трудно да устоя на храна. До колкото четох, неговия режим се базира на режима на Ори Хофмеклер.
Ето днес ми е втори ден и се чувствам ОК. Даже тренирах на гладно, отрази ми се добре :)

29.08.11
18:18

Реших да променя малко стратегията. Ям по 1 ябълка, не ми е проблем с огладняването.
Препоръчителни са цитрусите.

Пробвах да ям зеленчуци(домати, краставици, чушки) тия дни през undereating-a, ходя още по-лесно до тоалетна.
В бъдеще ще видим какви плюсове ще има :)

Мнението беше редактирано от Miyu на 29.08.11 18:22.

29.08.11
18:26

Само да добавя, че ги ям след 16тия час някъде. Дефакто 16 часа съм само на вода и кафе.
И след 20-22 започва храненето :)

29.08.11
18:44

Ясно....и аз пробвам в момента, ще видим кой вариант ще ми допадне най много.....Ябълка изключено да ям, още повече ме остъргва, виж някой грейп няма да е зле, но първо мисля да пробвам Фаст - 5. До като не съм на работа и се размотаваме по цял ден с малкия или пък сме в нас нямам проблем с фастинга, но като почна работа януари ще видим там как ще е.......но до тогава....време колкото  си щеш ;)

казано от Joyplovdiv на 29.08.11, 17:45:

Това с плодовете е много рисковано начинание при цялото ми уважение към Ори, според мен приети отделно засилват много апетита, пък и доколкото съм запозната той говори за една ябълка на обяд, а не напр. половин диня... Пък и Веси нали ще прави циклично,а не воинско, ох дано да не те объркваме повече...
Марина,
ти ядеш ли плодове, аз мислех, че си само на вода?

Аз лично съм била на войнската “диета” като през деня съм хапвала по 1-2-3 плода, в някои дни заменях единия плод с шепа сурови ядки както Ори казва, че може. Апетитът не само не ми се засилваше, а напротив - утоляваше се и ми позволяваше да продължа с нормален ритъм деня си докато дойде време за фазата на “преяждането”

поздрави

Мнението беше редактирано от Моника Русева на 29.08.11 19:07.

29.08.11
23:03

Да се отчета за днес, 29.08.2011
последна храна, снощи 22 часа
Фастинг - 19 и 1/2 часа
В 17.30 - протеинов бар веднага след тренировка и около 50 гр. сурови ядки микс
19.00 - салата домати с овче сирене и лук, печено пиле, бутче цяло с кожата и още малко от месцето на пилето ;), останалите 50 гр. от ядките
21.30 - резен диня

2 кафета, много вода, ама много.....

Мнението беше редактирано от Vess на 29.08.11 23:14.

29.08.11
23:22

Кога усещаш глад и колко бързо минава?
Да ти прилошава или добре ти понася още от началото? :)

30.08.11
09:29

избягвай ги тия ядки щото много трудно се смилат от организма и престояват. ЛИЧНО аз се чувствам по-добре без тях, но ти ако искаш да ги ядеш по-добре ги кисни във вода и лимонена киселина.

30.08.11
09:54

Привет :)
Марина за първия ден не помня кога точно беше усещането за глад, но вчера си спомням, че хранех малечко към 14 часа и усетих лек глад, но пиех кафе тогава и нещата много бързо отшумяха :) След това към 16 часа тренирах, и ядох след тренировката, към 17.30 :)
Не ми е прилошавало :)
Лошото е, че мисля че калориите са ми малко и съм много в минус с храната вечер.....каква храна да консумирам, по калорична ? Гледам че ти хапваш свинско, сметана такива неща, нали ? А Фъстъчено предполагам може, нали....че много го обичам ;)
Пак казвам, когато се занимавам с нещо или съм навън ми е много по лесно и не се сещам за храна. Но вечер.....няма начин, затова избрах прозореца да е вечер.......

Стели, това за ядките не го знаех, но нали ....мисля че Ори ли беше, препоръчваше ядки като завършек на цикъла на хранене при ЦХ......

А да, забравих да кажа, че тренировката ми вчера беше Тае Бо разбира се, но интересното е, че на гладно се чувствах някак по-лека, което много ми хареса. Защото знаете, че в Тае Бото има много скачане и това чувство определено много ми хареса.....

Мнението беше редактирано от Vess на 30.08.11 10:13.

30.08.11
11:19

Ще се сетиш.. Аз не мога да си помисля сега тренировка с пълен стомах :)
Да, точно това казва Ори за ядките, а и имат полезни минерали (напр. йод в орехите, които повишават функцията на щитовидната жлеза), отделно промотират прогестерона при жените и тестостерона при мъжете.
От там се регулира и естрогена..

Стели, ще те бия :)

А за храната като гледам наистина е малко, но с времето ще си я регулираш.. Каквото най-обичаш да ядеш и се чувстваш най-добре.
От месата най ми е вкусно свинското.. Хапвай яйца, масло... въглехидрати за накрая..

Мнението беше редактирано от Miyu на 30.08.11 11:22.

30.08.11
12:11

Не можеш да отречеш, че ядките са трудно смилаеми от организма!! Кисненето само може да увеличи плюсовете, но трудното смилане за мен си е минус :) Никъде не съм казал, че са лоши.
http://www.livetolift.com/2011/01/14/хранителни-традиции-и-рецепти-фъстъч/

Мнението беше редактирано от Стенли на 30.08.11 12:14.

30.08.11
12:18

Не го отричам, хубаво е да се накисват на който му се занимава, но няма нужда напълно да ги отричаш,
защото и те имат своето място в хранителният режим и своите плюсове, които за жените са доста важни. :)

Аз пак ще те бия...

30.08.11
12:20

Аз и преди не съм тренирала на пълен стомах, изчаквах поне час - два да са минали от последното ми хранене и тогава тренирах, но определено по друг начин се чувствах вчера докато скачах :)

30.08.11
16:10

Ori:
“When consumed on their raw state, avocadoes and almonds are alkalizing and rich in lipase (the enzyme that breaks fat). Loading your body with lipase also help against obesity and may slow the aging process.”

Тъй де, не само бадемите, а и всички ядки са богати на този ензим (lipase), който отговаря за разбиването на мазнините..

Мнението беше редактирано от Miyu на 30.08.11 16:33.

30.08.11
22:36

Така, да споделя за днес :)
30.08.2011
- фастинг - 19 часа
- прозорец - 5 часа, но днес се получиха май 4 а не 5 часа ......
- кафе, зелен чай и много вода
- 17.00 часа - протеинов бар, последния, свършиха.....,шепа бадеми и малко фъстъчено масло, резен пъпеш, 1 ябълка
- 19.00 - шопска салата, печено пиле и майонеза, чаша бира (blush), маслини
- 21.00 - сладолед Босс (blush)
От към храна това е за днес, по добре са май калориите :)

Тренировката - Тае Бо, последна подготовка преди старта в новата зала в четвъртък :) Утре ще почивам :)

И това беше за днес :)

Хубава и спокойна нощ :)

Мнението беше редактирано от Vess на 30.08.11 22:38.

31.08.11
22:25

Днес, 31.08.2011, 4-ти ден циклично хранене :) Ми не знам дали е от това, от друго ли, но съм минус 1 кг. :)
Току-що затворих 5-часовия прозорец от хранене :)
Фастинг - 19 часа
Хранене - 5 часа, от 17 до 22 часа :) а то включваше :
- шепа бадеми, шепа маслини и малко фъстъчено масло
- овчарска салата, свинско със зеленчуци, 5 - 6 маслини
- много вода, 2 кафета, 1 зелен чай

Тренировка - почивка

Стискайте ми палци за утре, тренировката да мине по вода :P

01.09.11
18:18

Днес първата ми тренировка мина добре, с едно момиче, но скачах, е няма как, така ще си разработя часа......
Фастинг - 20 часа......вообще не ги усетих кога минаха :)

Така, приключих с храната за днес :

01.09.2011
- пилешко бутче, около 30 - 40 гр. фъстъчено масло
- шопска салата, бъркани яйца в масло, маслини
- сини сливи, резен пъпеш, 2 филии хляб с мед

Това ще е, прозорец от хранене - 4 часа, трябваше да е 5, но започнах храненето в 18 вместо в 17 часа и затова.....

Тренировка - Тае Бо - 60 мин., надявам се във вторник да има повече хора за тренировка :) знам, че в началото ще е трудно.....

Поздрави 8-)

Мнението беше редактирано от Vess на 01.09.11 21:54.

02.09.11
21:58

Днес, 02.09.2011

Фастинг - 20 часа
Прозорец от хранене - 4 часа - от 18 до 22 часа
храна :
- 10 маслини, 1 филия Вита, риба тон
- салата шопска, пиле с бланширан ориз
- пъпеш с мед :)
- много вода, 2 кафета, рибено масло

Тренировка - няма, но за сметка на това около 7 - 8 км. навъртени пеш 8-) с малечко и количката.

04.09.11
09:12

Здрастиии (wave)
Не съм писала за вчера, 03.09.2011
Фастинг - 20 часа
Прозорец - 4 часа ( от 18 - 22 часа )
Тренировка - Тае Бо - 60 мин.
- много вода, кафе, зелен чай, рибено масло, Фат бърнър
храна :
- овесени ядки с кисело мляко и 1 с.л.мед, фъстъчено масло
- шопска салата, риба тон, маслини, луканка, кашкавал
- праскова и няколко сини сливи, около 50 гр. шоколад :)

Толкоз за вчера :)

04.09.11
09:27

Как се чувстваш. Всичко наред ли е? :)

04.09.11
09:37

казано от Miyu на 04.09.11, 09:27:

Как се чувстваш. Всичко наред ли е? :)

Да Марина, чувствам се ОК, с глада нямам проблеми, после с хапването също.....
Имам свален 1 кг. но знам, че в началото няма сваляне на кг. докато се адаптира тялото. При мен може просто да е било вода след МЦ и затова да съм свалила, не знам....но 1 кг. по-малко си е факт :)

Мнението беше редактирано от Vess на 04.09.11 09:38.

05.09.11
09:24

Да си кажа за вчера докато не съм забравила :)
04.09.2011

Фастинг - 21 часа
Прозорец - 3 часа
2 кафета, едното с 1 ч.л.мед :) много вода

храна - салата шопска, кашкавал, шпеков салам, пилешко филе на скара, малко ориз печен на фурна
диня
Храната малко беше, но късно седнах да се храня, нахраних се, после имах занимавка с детето и затова само това ...

Тренировка - няма

05.09.11
22:18

Днес, 05.09.2011

Далеко съм от мисълта, че съм била циклична.....еми нямаше начин, бяхме на село и нямаше как да не опитам от чудния домашен кекс на баба ми 8-)
- чисто кафе
- кекс, 2 парчета, чепка грозде
- Фат бърнър
- 11 обиколки на стадиона, супер ми дойде малко бягане ммммммм.........чудно :)
- салата домати и краставици, пиле с ориз на фурна, праскова, 1 синя слива
- много вода

Това за днес :)

Лека и спокойна нощ :)

06.09.11
23:33

06.09.2011
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ !

днес, фастинг - 21 часа
прозорец - 3 часа от 19 до 23 часа
храна :
- 1 Бейкролс.....ми в тая Морска градина няма една свястна храна човек да си вземе, егати....
- 2 печени пиперки, салата шопска, картофено пюре, пилешко бутче, 4 сини сливи, 50 гр. немски шоколад с цели бадеми ;)
- много вода, 2 кафета

Тренировка
-  няма

07.09.11
14:33

Не знам до колко съм циклична, но сутрин в кафето си слагам 1 ч.л.мед, помага ми за ВЦ-то ;) И другото е,че днес само към 18 часа ще е фастинга, защото вчера по-късно почнах хапването и днес няма да издържа до 19 часа пак, а и така не ми е кеф...предпочитам да се храня до 22 часа, не до 23 часа.
Другото, което забелязвам, е че не мога да докарам много калории, нужните за мен на ден, става ми тежко, а не искам с шоколад да си докарвам калориите.....

Такаааа, да добавя за днес, 07.09.2011
- фастинг - 18,5 часа
- Прозорец от хапване - 4,5 часа

храна :
- бадеми, фъстъчено масло, 1 праскова
- салата домати, краставици, свинско месо задушено в масло и майонеза, маслини няколко, малко кашкавал
- още няколко маслини, парченце от месото, фъстъчено масло
Храната я пиша по реда в който съм я приемала, часовете не ги помня

Тренировка - Тае Бо - 60 мин.

Много вода, 1 кафе, и зелен чай

Мнението беше редактирано от Vess на 07.09.11 22:04.

08.09.11
05:54

Веси, ако искаш да хапваш шоколад и същевременно да не е купешки ти препоръчвам да си правиш домашен като мен! Аз смесвам кокосово олио/кокосова мака + рожков (или какао на прах) + малко мед и пожелание може да добавиш смляно ленено семе, сурови ядки, морска сол.... :) Пробвай, на мен ми харесва много! :)

08.09.11
06:34

И аз не виждам нищо лошо в домашния шоколад, дори напротив. Преди изяждах по 200 гр дневно, не че сега не бих, но ме мързи да го правя (giggle)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1