06.09.11
15:30
Каква е разликата как ще изпълнявам чуковете за бицепс - със завъртане или без ?
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 06.09.11 15:33.
Как точно се изпълняват чуковете със завъртане? Ако имаш в предвид да правиш завъртане на китката под ъгъл 90 градуса в горно положение спрямо долно - то това вече не са Чукове, ами стандартно Бицепсово Сгъване.
И следващия път, моля те: Менюто Фитнес => В подменюто “Упражнения” си има атлас и подробни разяснения!
Гледайте малко повече бе хора! Или ако толкова ви мързи, викнете ме следващия път да вдигам вместо вас!
Какви завъртания,какви чукове бе момче-мече? :( Какво е това бицепсово сгъване с дъмбели? И какво е това чуков захват на дъмбела? Как се държи в ръката един чук за коване на пирони? :)
Апфф.. кво мъркате всички, нов съм тук и тва ми е втората тема. Всички ме награбихте да се заяждате.. Да го е страх човек да ви попита нещо..
07.09.11
19:15
мяуууууу (sun)
Ми замисли се. Голям процент от новите пускат все задавани въпроси в първите си теми. И все получават еднакви отговори. Вярно, нови потребители, нови потребители ... ама бутона “Search” си го има и преди регистрация, нали?
Пък и ако всеки нов потребител пусне по една стара тема, няма ли да е малко тъпо?
казано от metcheto metcheto на 07.09.11, 19:13:
Апфф.. кво мъркате всички, нов съм тук и тва ми е втората тема. Всички ме награбихте да се заяждате.. Да го е страх човек да ви попита нещо..
Свиквай ! Така е в българските форуми.. първо ти обясняват колко си прост, а след това ти дават решение на проблема :)