Препоръчайте хранителен режим (почасово описан)

06.09.11
23:19

Здравейте
разгледах статиите в раздел “Хранене” но не можах да намеря това което търся.
Ще съм благодарен ако ми препоръчате ефикасен хранителен режим в който да е описано ден по ден, час по час грамажа на храната която трябва да се поема.
Целта ми е сваляне на килограми. Висок съм 180см. тежа: 97кг.
От почти две години тренирам в зала, но последните 2 месеца само по кръчми и съм загубил форма.

Смятам да почна всекидневни тренировки в залата с тази програма и ще ми трябва добър хранителен режим.
Предварително благодаря.

06.09.11
23:29

Няма такъв хранителен режим, който да действа на всички ;) Това зависи от КБ-то ти, от хранителния режим който си си избрал, абе от много неща, но сега не ми се обяснява за това ще оставя на колегите ;)

П.П Има тема как да си съставим хранителни режими, можеш да я намериш в раздела хранителни режими.

Да не мислиш, че на нас колегите ни се обяснява.... то близко до акъла да се сетиш, че за всеки човек трябва индивидуален режим на хранене ама...

06.09.11
23:38

kristiancho, като се сетиш колко пъти е обяснявано .. :D Няма как да ти се ще ..

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 06.09.11 23:39.

07.09.11
10:21

Предположих, че не съм първия, който задава подобен въпрос и очаквах такива отговори.
Явно ще трябва да чета няколко дена и сам да я изготвя.
Мерси все пак :)

Мнението беше редактирано от T1000 на 07.09.11 10:22.

08.09.11
10:20

Четеш всички линкове на Тихомир и после ти разрешавам да видиш първите ми постове от дневника ;) - мерките ти са подобни на моите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1