06.09.11
23:19
Здравейте
разгледах статиите в раздел “Хранене” но не можах да намеря това което търся.
Ще съм благодарен ако ми препоръчате ефикасен хранителен режим в който да е описано ден по ден, час по час грамажа на храната която трябва да се поема.
Целта ми е сваляне на килограми. Висок съм 180см. тежа: 97кг.
От почти две години тренирам в зала, но последните 2 месеца само по кръчми и съм загубил форма.
Смятам да почна всекидневни тренировки в залата с тази програма и ще ми трябва добър хранителен режим.
Предварително благодаря.
06.09.11
23:29
Няма такъв хранителен режим, който да действа на всички ;) Това зависи от КБ-то ти, от хранителния режим който си си избрал, абе от много неща, но сега не ми се обяснява за това ще оставя на колегите ;)
П.П Има тема как да си съставим хранителни режими, можеш да я намериш в раздела хранителни режими.
06.09.11
23:34
Да не мислиш, че на нас колегите ни се обяснява.... то близко до акъла да се сетиш, че за всеки човек трябва индивидуален режим на хранене ама...
06.09.11
23:38
kristiancho, като се сетиш колко пъти е обяснявано .. :D Няма как да ти се ще ..
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 06.09.11 23:39.
Предположих, че не съм първия, който задава подобен въпрос и очаквах такива отговори.
Явно ще трябва да чета няколко дена и сам да я изготвя.
Мерси все пак :)
Мнението беше редактирано от T1000 на 07.09.11 10:22.
08.09.11
08:13
Ето от къде да започнеш:
Мини гид за диетите при новаци
Как да пазаруваме и да готвим планирано
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за покачване на тегло
Коментари към темата: „Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло?”
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!
Има още статии в раздел Хранене. :)
08.09.11
10:20
Четеш всички линкове на Тихомир и после ти разрешавам да видиш първите ми постове от дневника ;) - мерките ти са подобни на моите.