Дневникът на Мая

Прескочи до:

04.09.11
20:51

43кг+

Тренировка “гърди/трицепс/рамо(предно)”:
1 - клек с дъмбели на раменете - 3x6
2 - лег с дъмбели - 3x10
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 3x10
4 - лицеви със 7кг - 3x10
5 - полукофички с крака на стол със 7кг - 3x10
6 - едностранно трицепсово лег - 3x6
7 - повдигане напред с дъмбели - 3x7
8 - плие с 2 дъмбела - 3x6
9 - страничен полуклек на един крак с дъмбели на рамене - 3x5
10 - лицеви - 30 / 15(тип “каро) / 25

Дъмбел 7кг...за около 45мин...
Тези 30лицеви може и да са ЛР , но по тая логика и 25 от миналия , и 20 от по-миналия трен , требеше да отчета...вярно , че преди година не можех и една , ама преди 7-8г правех 30тина с крака на леглото...
Така съкратени тренировките + повече почивка , ги усещам по-добре...

Храна :
9.00 - 1 яйце + 15гр кашкавал(толкова имаше) + 25гр извара на омлет (coffee) вода
11.30 - трен + вода
12.15 - лъжичка медец (beer) :D
12.45 - 1 варен белтък
13.30 - 100гр(г.с.) свински котлет + 1 печена чушка/половин краставица/извара за вкус (beer)
16.30 - 1 яйце + 30гр извара на омлет + кръгчета домат (beer)
19.30 - 1 долно бутче + 30гр извара + половин краставица (d) вода
22.30 - 70гр извара + 30гр домат (d) вода
Около 750 : пр - 80гр / м - 40гр / в - 20 от храна...
Храната е ОК :)

Ъъъъ...снимки от преди малко...без помятания за анорексия pls :D ...поздрави :)

04.09.11
22:00

A-a-a, широчко гръбче и добра ръчица....само ми е чудно защо толкова държиш да изглеждаш по начина, от който аз всячески се стремя да избягам - обърната пирамида. Това си е мъжка структура, моята е такава и с удоволствие наливам в д-то и бедрата. По - симетрично изглежда и мисля, че и ти трябва да се ориентираш натам...
Глас в пустиня, но аз да си кажа...
Попътен вятър!

04.09.11
22:34

Просто харесвам тази структура и за мъже , и за жени - чисто естетически/визуално...вероятно има причина...някъде в миналото :) - болен мозък/комплекси/несебедостатъчност...
А и още съм далече от подобна визия , но определено бих се чувствала по-удобно в кожата си :)
Като няма цици - правим гръб :D - не , сериозно...въпрос на обиколки/пропорции , а и наистина се впечатлявам от подобен силует :)
И ти завиждам(благородно ;) ) за гена “обърната пирамида” :)
Мерси за включването , Инис :) - много успехи и усмивки (sun)

Мнението беше редактирано от Мая на 04.09.11 22:35.

05.09.11
11:21

Малко “размисли”....
С 2/3/4 хранения съм на “+” с теглото и се чувствам подута...С 5 хранения на еквивалентни калории ми е по-ок ...дори мсля , че усвоявам храната по-добре...
Не напразно отбелязвам “+/-” при килограмите си (било то задържане на вода ) и както и да го погледна - под 5 хапвания качвам . Не че искам да отслабвам , но е глупаво да ми се лепят мизерни калории , само защото съм ги приела на 3-4 пъти...
Вчера , освен тренировката , не съм се мръднала от нас/пих задоволително(имах гост)/хапнах 5 пъти + следтренировъчните простотии/изварата беше кашкавалена и мазна и сега съм на “-” ...коремът ми не е подут и т.н.
Имало е дни с ~650ккал/доста ходене+трен , но приети на 2/3 пъти и съм била на “+” ...
Взимам предвид приемането на повече въглехидрати и отчитам дните , в които се храня стандартно с ~20гр...
Въглехидратите - то хубаво не задържам много вода без тях , но смятам , че за мен и състоянието ми(аменорея) е задължително да ги увелича . Проблем-отвикнах и не се чувствам добре , когато ги консумирам (подуване/мудност)...
Яйцата ми “разхлабват тоалета”(не брутално , де) , което е ОК - нямам нужда от фибри , ама си ми е филм да прекалявам - 1 на ден е достатъчно(днес ще са 3 , поради липса на друго)...
Ъъъъ....с “две думи” - оптималния(за момента) хранителен режим за организма ми е 5+ хранения / трябва да увелича комплексните въглехидрати / от яйцата...
За тренировките - по-малко серии/упражнения + повече почивка по време на трен...направо ми е тъпо , че свалих 0.5см от бицепса , без да отслабвам  като цяло...по 1 упражнение конкретно за бицепс/трицепс на 3 дни е това , което ще спазвам към момента...
Гърбът си е ОК с прогреса ... май...
Крака - всеки ден...в почивния(днес) - “гимнастика” ....
Всичко “избълвано” до тук , са си мой некомпетентни изводи/наблюдения....и ми е леко махмурлийско :x

”Програма”(вече я писах на предната страница):
Ден1 - гръб/рамо(задно или средно)/бицепс + малко крака
Ден2 - гърди/трицепс/рамо(предно или средно) + малко крака
Ден3(почивен) - “гимнастика” за крака
Храна :
Смятано и с приемания алкохол(без чистите алкохолни единици) е нещо  от порядъка на :~ пр-33%/м-33.5%/в-33.5%

01.01.11г        05.09.11г
Тегло:          38кг            43кг
Гръб:          80см            88см
Ханш:          79см            83см

Гърба го меря “стегнат” |-)
ЕДИТ: 2008г бях 37кг и го имам записано черно на бяло(някаква простотия от “терапията” с Алгафари) , че искам да съм 46кг ?!? Странно...не съм надхвърляла 45кг от 15годишна....

Благодаря (sun) на всички подкрепили аграрните ми снимки , въпреки разглобения ми сутиен :D То тоя гръб не прощава :D

Поздрави :)

Мнението беше редактирано от Мая на 05.09.11 11:37.

05.09.11
19:53

43кг

”Гимнастика” :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек на един крак - 3x10
4 - напади - 3x10
5 - глутеус ритник - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20
За около 20 мин...

”Храна”:
9.30 - парче по-тлъстичко свинско(заделих го от вчерашната пържола) (coffee) + вода
11.30 - “гимнастика” + вода
12.30 - 1яйце + 50гр извара + малко домат (beer)
15.30 - 1 сурова чушка , пълнена с 50гр извара (beer)
18.30 - 1 яйце + 50гр извара + малко домат (d)
21.30 - извара...колкото е останала (d) вода
Около 600ккал : пр - 55 / м - 35 / в - 15гр от храна....
Яйцата трябваше да са три , но са ми изяли едното...и си запазих 1 за закуска - дано ми даде енергия за трена...
Едид: освен , че изтрих едни гневни писания , в 21.30 не ядох...запазих и извара за закуската...

Мнението беше редактирано от Мая на 06.09.11 08:09.

06.09.11
20:44

42кг + ...нормално след вчерашния “глад” ...

Тренировка “гръб/рамо/бицепс”
1 - клек с дъмбели на раменете - 4x6
2 - тяга с щанга - 4x6
3 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 4x6
4 - едностранно гребане с 10кг(дъмбел и гира в чанта :) ) - 4x5
5 - повдигане на дъмбели встрани(наклон/стоеж) - 4x7 ....от стоеж не ми се получава , естествено :)
6 - бицепсово/чуково - 4x7
7 - бицепсово с гири 21
8 - чуково с гири 21
9 - плие с 2 дъмбела - 4x6
10 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамене - 4x15

Щанга 27кг / дъмбел 7кг / гира 3кг ....за около 40мин..
Слаба работа....ама и нужно ли е да се размажа , за да има растеж....знам ли - ще видя и с по-лежерните тренировки дали ще се получи нещо...

Храна:
9.00 - 1 яйце + 50гр извара  + 50гр картофи (coffee)
11.30 - трен + вода
13.00 - 100гр скумрия + 100гр картофи + 100гр краставица + маслина + 5гр зехтин (beer)
17.00 - 2 яйца(едри) + 50гр извара на омлет (d) вода
21.00 - 100гр скумрия (d) вода
Около 1000ккал : пр - 80 / м - 55 / в - 40 от храна...
На пръв поглед , забелязвам 3 “грешки” :
- само 4 хранения...ама тежки ми дойдоха...обядът поне...
- много мазнини...
- следтренировъчното е неподходящо....то па и една тренировка...
Друго - много яйца....вече съм се убедила , че ме разхлабват леко , а и за моите килограми са много  3…да не развия непоносимост/алергия ми е филмът , както и мазнините в жълтъка...
С тези картофи/въглехидрати ще задържа вода...но ще се види утре...
43.5кг не ми мърдат :)
Храната ми днес струва 3 лева :D

Гледах http://www.imdb.com/title/tt0460485/ - хареса ми :)

Нескопосан “пик” на обяда :)

Мнението беше редактирано от Мая на 06.09.11 21:16.

07.09.11
23:05

43кг-
Добре е :)

Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
2 - лег с дъмбели - 3x10
4 - лицеви със 7кг - 3x10
5 - полукофички с крака на стол със 7кг - 3x10
6 - кик бек - 3x6
7 - едностранни раменни преси
- 3x6
8 - глутеус мост със 7кг - 3x10
9 - плие с 2 дъмбела - 3x6
10 - лицеви - 30 / 20 / 15
Дъмбел 7кг ...за около 45мин...
Отново зле , но съм изнервена и ми бяха други “неща” в тиквата...

Храна :
9.00 - 1 яйце + 50гр извара (coffee) вода
11.15 - трен+вода
12.00 - лъжичка мед
12.30 - 1 варен белтък
13.00 - 1 пилешко крилце + 50гр дробчета + 40гр извара + 100гр зелен фасул (beer)
17.00 - 1 яйце + 40гр извара + 30гр дробчета + 50гр зелен фасул (d) вода
21.00 - 100-150гр “пастет” от  извара и дробчета (d) вода
Около 800ккал : пр - 80гр / м - 40гр / в - 25гр от храна...
Ами , 4 хранения са ми най-удобни , но ще се стрмя към 5 :)
Ще се въздържам от обобщения за храните...яйцата не ме разхлабват (dull) ...а може би картофите ме запичат :D - стрес , най-вероятно....
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0235198/ - и т’ва ли беше...толкова ми го хвалиха - не ми допада...ако бях на 15 , щях да се впечатля от малкото бизарийки , но ми е далечен като идея....муден...въпреки че на Takashi Miike това http://www.imdb.com/title/tt0757061/ ми допадна...
Подута съм...не съм “оправила тоалета” , а това се случва много рядко...все тая...
Поздрави и лека :)

08.09.11
21:04

43кг+ ...ама , вчера не съм ходила до тоалетна и се меря сутрин , преди тази “процедура” (wasntme)

Тренировка : няма
”Гимнастика” :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек на 1 крак - 3x10
4 - напади - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20

За около 20мин...
Не съм ок с колената/не правя “безумията” , както трябва....странното е че , като клякам с дъмдели на раменете , не ме болят...

Храна :
9.00 - 30гр ябълка ...ръфнах малко , докато си правя омлета :)
9.30 - 1 яйце + 25гр извара + 25гр кашкавал (coffee) вода
11.30 - “гимнастика” + вода
12.30 - 1 яйце + 2с.л. пшенични трици + 25гр извара + 1 печена чушка + 50гр домат (beer)
15.30 - 1 полусурова воденичка + 50гр “пастет” от извара и дробчета (beer)
18.30 - 1 яйце + 50гр извара (d) вода
21.30 - 100-120гр “пастет” от извара и дробчета (d) вода
Около 700ккал : пр-70гр / м-35гр / в-35гр от храна....
Знам - ужасна е ;( ...нямам възможност в момента за по-качествено меню , а и днес не ми е особено важно...не е тренировъчен...
За утре съм го скалъпила :) , но ще разчитам и на леща , като източник на протеин...нали реших да вдигна малко въглехидратите и без това :D ...
Тая извара БорЧвор е много кисела...вече второ черво , от различни места - като я замеся с дробец става...ох , много са ми яйцата...

Мнението беше редактирано от Мая на 08.09.11 23:25.

09.09.11
22:12

43кг-

Тренировка : няма .... и “гимнастика” няма ...требеше “гръб/рамо/бицепс” днес , ама един френд ме изненада сутринта... 
Опитах да се набирам на една пейка - мога :
- с длани една към друга на ширината на раменете
- тесен подхват
- тесен надхват?!?
Без отскоци и т.н. - свивам краката да се отлепят от земята и дърпам
...правих единички м/у фасове и глътки , но ми беше умряло и изморено да се пробвам за по-сериозни опити...а и се занимавах да лафя с френда ...
Какво “говори” това , че този тип набирания ги мога , а те хич не товарят гърба ?!?

Храна:
9.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал (coffee) вода
12.30 - 1 яйце + 50гр извара (beer)
15.30 - 1 воденичка (beer)
18.30 - 3 воденички (beer)
21.30 - 100гр извара (d) вода
Около 600ккал : пр - 60гр / м - 35гр / в - 10гр от храна...
Дам...храната е зле , но пропуснах трена , а и реших да обърна повече внимание на момчето и просто ръфах нещо по час(5 хранения :) ) и така...
Поне си полафих и се посмях :)

Утре “гръб/рамо/бицепс” .....и леща :D .....и запек , евентуално , след днешното меню :D
Поздрави и приятна петъчна вечер :)

09.09.11
22:23

Поздрави и на теб и всеки ден да се смееш!
Добре де, Мая, какви са тия набирания на пейка? Ако все пак просто стъпваш на нея, увисваш на лоста и си издърпваш брадичката над него, най - вероятно са истински набирания, които няма начин да не товарят гърба...

звучи ми като тия пейки дето тогоре имат някакви маймунджулъци.

09.09.11
22:58

казано от Инис на 09.09.11, 22:23:

Поздрави и на теб и всеки ден да се смееш!
Добре де, Мая, какви са тия набирания на пейка? Ако все пак просто стъпваш на нея, увисваш на лоста и си издърпваш брадичката над него, най - вероятно са истински набирания, които няма начин да не товарят гърба...

Мерси за поздрава - много усмивки и на теб (sun)
Пейките са тези с вълнистите перпендикулярни на лоста тръби горе (ох , не мога да описвам и не намерих снимка :( ) ...принципно не е високо “лоста” ~ 180см?!? и не съм стъпвала на самото място за сядане...но с широк хват е малко сложно с тез’ “вълни” , а и май ще ми е трудно :(
И не съм сигурна , дали не товарят гърба , защото не бях в кондиция/концентрирана - просто опитвах :) Тесният подхват не е ли за бицепс повече , а това с длани една към друга (като се гепя за “вълните” :D ) май го усещам в рамото...ама знам ли :x
Като цяло , ми е голям мерак да се набирам/да мога ... по тези начини , без отскок и асистиране и с леко свити колене(за да увисна) се получи...е , само устата ми стига до нивото на лоста , но аз имам дълга брада :D
Спирам да безумствам :) Не се чувствам добре тия дни , заради кофтито и малко храна....пия и пуша по-малко , но и нерви - доволна съм , че се отлепих от земята :)

Мнението беше редактирано от Мая на 09.09.11 23:03.

09.09.11
23:16

Аха, е, ами от едно набиране няма какво толкова да усетиш. Но ако им се помъчиш малко, ще усетиш и в гърба. Мисля, че се сещам за тия пейки, там наистина не е удобно да се набираш с успореден хват (длани една срещу друга), защото се опитваш да си държиш лицето на разстояние от “вълничките”. Това е в случай, че съм схванала за кои пейки говорим. И нищо чудно да го усетиш в рамото така. То се товари и на надхвата, сигурно и там ще го усетиш, особено ако се дърпаш назад от въпросните “вълнички”. Така че като начало си остави опитите с подхват - там няма да имаш проблем с рамото. После ще ти се получат по - лесно всички останали набирания.

Да, при подхвата бицепсът се товари повече отколкото при другите хватове; това не означава обаче, че гърбът не се товари. Напротив. Само акцентът се измества към долната му част, но това не е от особено значение в случая.
А щом почти се набираш, значи гръбчето е силно. Опитвай по - честичко, подскачай, спускай бавно като се умориш и ще стане. Но е най - добре да си намериш по - подходящ лост. И да изкарваш брадичката.

Мнението беше редактирано от Инис на 09.09.11 23:17.

10.09.11
00:00

Мерси , Инис (sun)
Може и да не съм съвсем зле :D , когато се пробвам на свежо ще се разбере...
Сега захладнява и хората няма да киснат по площадки и градинки , та ще ми е по-спокойно да си експериментирам :) Принципно има доста по-удобни за целта “лостове” наоколо :)
Поздрави again - радвам се , че се включи :)

10.09.11
20:45

42.5кг
Не не... лошо - ЗЛЕЕЕеееееееее.........
Свалям в ръцете (tmi) ...свалям МУСКУЛ , ‘щото там друго няма...
То и в другите обиколки съм на минус сигурно , но това тЕло не се ли научи , че мускулите ги ползвам и да си дърпа от мастните депа , като му е недохранено...не е студ , че да ми требе сланина да се грея...
Може и да си знае , ама няма да се разберем....
Занижен ми беше приемът на протеин в последно време , но едва ли е от това...нерви?!? - “ядат” ми 100те грама мускулна маса , че да ми е гот :D

Тренировка “гръб/задно рамо/бицепс” :
2 - тяга с щанга - 4x6
3 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 4x6
4 - едностранно гребане - 2x5@10 / 2x3@14

5 - “едностранно изнасяне на дъмбел всрани от наклон напред”?!? :D - 4x6... не знам как се казва ... от позицията на едностранното гребане - до позиция , с ръка долепена за тялото до лакътя , ~90градусова сгъвка в лакътя и длани успоредни на земята :x :D неее , зле съм много - товари задно рамо/гръб/трицепс/палец/ляво ухо....все тая - не го бях правилa отдавна...
6 - бицепсово/чуково с дъмбели - 4x7
7 - бицепсово 21 с гири
8 - чуково 21 с гири
10 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 4x15

Щанга 27кг/дъмбел 7кг/гира 3кг......за около 45мин...
Не знам , какво съм правила вчера , но имам мускулна треска под мишниците :D и цялата обиколка + ръцете...

Храна :
9.30 - 1яйце + 30гр кашкавал + 20гр извара (coffee) вода
11.00 - трен + вода
12.30 - 100гр воденички + 50гр(суров вид) леща (beer)
15.30 - 1яйце + 50гр извара (beer)
18.30 - 100гр пилешко + 100гр прясно зеле + капка зехтин (beer)
21.30 - 100гр извара (d) вода
Около 950ккал : пр - 110гр / м - 35гр / в - 45гр / ф - 20гр :D ....от храна...
Днешното меню е чук :) и са 5 хранения (party)
Имам 5 бутчета/1 свински котлет/0.5кг дробчета/15 яйца / 1.5 кила извара...кашкавал за вкус :) - тия дни ще наваксвам с протеина , ако не ме изпревари някой...
Не познах за предвидения “запек”  днес - едва си допих кафето и ме назори...Вчера не съм консумирала и 20гр плод/зеленчук/фибри и мазнините бяха малко...и храната , като цяло....и водата...и движението :D

Извинявам се за простотията си - ще се оправдая с нерви + малка доза информация за хранене и тренировки , погледната с едно заспало око и асимилирана , от единствената ми функционираща мозъчна клетка ....а и не претендирам да съм умна :D
Поздрави и приветлива събота вечер :)

Мнението беше редактирано от Мая на 11.09.11 00:28.

10.09.11
21:07

Ох, много ме радваш с тия бири и в първия пост като видях АЛКОХОЛА НЯМА ДА СПРА и паднах вече :D
Майтапа настрана, моите поздравления за последните месеци, справяш се прекрасно!!! И за това, че си преборила миа и ана (F) !!! Макар, че казват, който веднъж ги е срещнал винаги ще ги познава... да се надяваме, че никога пак няма да се срещаме с тях!
ЩЕ те следя с кеф, защото дневникът ти е наистина супер интересен!
Успех! (sun)

п.с. Последния пост много радва, хубава вечер и на теб! (beer)

Мнението беше редактирано от Деси R на 10.09.11 21:10.

10.09.11
21:23

Мерси  за милите думи , Деси (sun) - безкрайно достатъчно и доволно ми е , че не дразня с простите си разсъждения и мрънкьотене :D
Те на булимията “мия” ли викаха :D - хранителните разтройства си оставят своя белег и с малко “човъркане” , раната пак може да се отвори и след доста години...а и аз съвсем не съм излязла от тези психози , но ги контролирам/манипулирам за сега :) Някой ден...
И аз ще хвърлям по едно заспало очо на твоя дневник - мисля , че си доста осъзната по отношение на храненето ...от тренировки не разбирам , а на ролери ще се пребия :D
Поздрави и усмивки (sun)

10.09.11
21:36

Определено много радваш! :D
И аз благодаря за милите думи, осъзната ... не е най-точната дума, при положение, че и аз контролирам същите 2 неща :) Поне засега успявам, но от време на време ме удря съчмата и по някой пристъп не е изключен. Както и аз не мисля да спирам алкохола и добре, ама добре че! има такива като теб да постват изтрещялите си разсъждения, че да не се чувствам тъпо, че съм само аз :D
Засега се старая да изглеждам интелигентно в постовете, ама скоро ще си проличи колко изтрещяли жени има тук (освен теб) (devil)(F)
Чао ти засега и (beer)

10.09.11
22:03

Мно-го сме , сил-ни сме ! :D С интерес ще ти следя дневника и ще го ръчкам очото да не дреме :)
Ама , аз и сега се старая да пиша интелигентни постове :( :D
Лека вечер и от мен (d) ;)

Този път , изварата на “Делталакт” не е толкова солена и доста вкусна - с кеф си я огребах :) Като я потърсих в гуглето на изображения , ми изкачат снимки от моя дневник :D
Мисля да понамаля яйцата - много ми се събраха тия дни и утре ще закуся свинки кокал с кашкавал :D Сериозно :) ЕДИТ: + 2 пилешки - сериозно...глозгам ги , де :D
Поздрави again :)

Мнението беше редактирано от Мая на 11.09.11 00:24.

11.09.11
19:49

43кг

Тренировка “гърди/трицепс/предно рамо” :
1 - клек с дъмбели на рамене - 3x6
2 - лег с дъмбели - 3x10
3 - пилоувър с 1 дъмбел - 3x10
4 - лицеви - 35 / 25 / 15
5 - полукофички с крака на стол - 15 / 12 / 12
6 - едностранно трицепсово лег - 3x6
......... нЕма да ми се получи
7 - повдигане на дъмбели напред - 3x6
8 - плие - 3x6

Дъмбел 7кг...за около 30мин...
Не ми се тренираше - нервно/тъпо/мускулна и т.н.

Храна:
10.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 2 пилешки кокала (coffee) вода
12.00 - чашка (beer) - не бях ходила до тоалетна и не ми се тренираше в това положение...
12.30 - трен + вода
13.00 - 60гр свинско на тиган + 150гр краставица/домат/лук (beer)
16.00 - 40гр свинско + 30гр извара (beer)
19.00 - 100гр пилешко от бут + 100гр прясно зеле/капка зехтин (d)
22.00 - 100гр извара (d) вода
Около 850ккал : пр - 90гр / м - 45гр / в - 15гр от храни...
Ядеше ми се яйце за закуска....Пилешките кокали са от парти бутчета - глозгам им краища/хрущяли/остатъка от отделеното месо/малко кожа...вкусно ми е , а и е полезно май (без кожата)
Не , че не ми се ходеше до тоалетна , но бродеха дразнители и аз съм особена в това отношение....докато чаках затишие ми мина мерака , та стимулирах със 150мл бира + фас...мн ми бяха кафетата...никога не пия преди трен инак...
5 хранения again :) - то аз не съм сигурна , че това е оптималният режим за мен...карай :)

Попаднаха ми някакви безумия :
Artilane - нещо за ставите/добавка...срокът му е до 7и месец/изтекъл демек...
Pelvic Forte - до колкото разбрах от google е нещо за отделителна/полова система...срокът му е до 12и месец...
К’во да ги правя - да ги метам у кофата ?!?
Тъп ден - да взема да си пусна филм...

11.09.11
20:07

казано от mayasy на 11.09.11, 19:49:

2 пилешки кокала

:D :D :D Дано са ти здрави зъбките...(wasntme)

12.09.11
09:24

бродеха дразнители

- хареса ми словосъчетанието, крада го!
Напреднала си! Сега виждам, Браво!

12.09.11
23:19

43кг+
WC - чук
Сън - зле...какви неща се случват с носа ми нощем - к’во се чудя , че сутринта се чувствам , все едно някой ми се е изср.. в мозъка и ме е еб.. м/у очите :D , та до обяд е кихане/секнене...гаден синузит - от 2 години е изострен , ако е от него...поне , като пийна достатъчно , пропускам половината от този процес в сън...взех си капки :)

Тренировка : няма...
”Гимнастика”( аеробика по-правилно ли е ?!? ) :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек на 1 крак - 3x10
4 - напади - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20
За около 20мин ...колената пукат - кеф :D

Храна :
10.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 20гр извара (coffee) вода
12.30 - “гимнастика” + вода
13.30 - 70гр пилешко + 30гр извара + 150гр зелен фасул (beer)
16.30 - 1 яйце + 30гр пилешко + 50гр извара (beer)
19.30 - 50гр пилешки дробчета + 50гр извара + 100гр домат (d)
22.30 - 100гр извара (d) вода
Около 850ккал : пр - 90гр / м - 40гр / в - 25гр от храна...
Утре ще съм 44кг ... иначе , храната е задоволителна  за моята мизерна и психирана особа :D

Реших да гледам комедия http://www.imdb.com/title/tt1222817/ - е , вярно...лош избор - детски е все пак , но зарад’ “царя на квартала”...то ми е станало ясно , че актьорите от някои “прилични” сериали участват в доста посредствени тъпизми в последно време...нЕма кинти...не се усмихнах...
http://www.imdb.com/title/tt1434435/ - тук се позасмях :D ...интересен е , като да видиш кой ще оцелее - с малоумни и забавни моменти....загуби ме към края , ‘щото останаха само женски и хепи или не - все тая...и краят беше тъп..

Защо ми се струва , че сайтът става на 12години ?!? :D
Честито на всички “виновни” за съществуването му :) На мен ми помага :)
Поздрави и успехи :)

Искам чийт ден , в който да включа :
баница / спагети Карбонара и Болонез / принцеси / бутерки / тутмманик / кашкавалка / кубети / солети /огретен / руло Стефани / хляб със сланина / майонеза /пушени сланинести меса / рагу /кренвирши / луканка / пица / триъгълен сандвич / джоб / пържени картофи със сирене и майонеза ...пиле с бира и топене...
+ бял шоколад / сметанова торта/ сладолед / бонбони Рафаело / бели трюфели(бонбони) .....
Тогава ще съм “излекувана” :D Сериозно - трябва да вмъквам разни безумия...за психиката...

http://www.alcoholbaddriver.bg/?p=calculator ахахаха...добре , че ще “шофирам” само до леглото :D То над 2 промила ще ми е тегавина :)
Не съм в делириум , да отбележа :D

13.09.11
00:41

Подкрепям идеята, ама е малко пунта-мара тоз калкулатор- след 5 промила трябва да си умрял освен ако не си върло алкохолизиран... а аз бия твоя резултат с това от петък... та малко са надути стойнсотите... бе доста...

13.09.11
01:43

казано от Скота на 13.09.11, 00:41:

Подкрепям идеята, ама е малко пунта-мара тоз калкулатор- след 5 промила трябва да си умрял освен ако не си върло алкохолизиран... а аз бия твоя резултат с това от петък... та малко са надути стойнсотите... бе доста...

Е , доста надути - колкото и да си алкохолизиран(аз) ?!? :D Над 2 промила ще да ми е трудно да пиша...
Шантав петък ще да е бил :D ...дано не , че се присетих за филма :D
Тези на английски са ми странни , но някои са уж по-точни , защото втикваш и от колко часа къркаш...единиците са други - 0.08 % горна граница !?! - там ми излиза 0.33..%  http://www.globalrph.com/blood_alcohol_calculator.htm примерно...ох , оак*** хубавия сайт/форум/здраве :D

‘айде нещо анорексично , че да се върже http://www.youtube.com/watch?v=zNK_r2QAXAo ...да омилостивя сайта :D - пичът е ок сега , до колкото ми е известно и се интересувам http://www.youtube.com/watch?v=44NALkVU_yE , да речем (wasntme)
Кефя им се , де :) http://www.youtube.com/watch?v=heQi0AZBH-0
Лек сън :)

Мнението беше редактирано от Мая на 13.09.11 02:43.

13.09.11
09:59

Това другото е в проценти, а не в промили... ама много се отнесохме : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 13.09.11 09:59.

13.09.11
10:52

Дам...не съм много наясно - http://blog.emyto.net/?p=536 тука ми се вижда най-точно :D
Аз се олях със закуската...
100гр(готов вид) мляно свинско месо + 1 малко яйце + 20гр кашкавал....на тефлон...
Около 350ккал : пр - 35гр / м - 20гр / в - 2гр... :x
Не познах за килограмите - на “-” съм....
Легнах в 4 , защото съм идиот...съответни и (beer) беше малко над “необходимото”...
WC - ок
Трябва гръб да правя...
Успешен ден (sun)

13.09.11
22:09

43кг-
сън - около 5часа
WC - перфе

Тренировка “гръб/рамо/бицепс”:
2 - тяга с щанга - 2x6@27k / 3x6@30
3 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 4x6@27
4 - еднистранно гребане - 2x5@10 / 2x3@14

5 - набирания - 4x1
6 - повдигане на дъмбели встрани(наклон/стоеж) - 4x7
7 - Бицепсово/чуково стоеж - 4x7
8 - 21 бицепсово/чуково с гири - 2

Дъмбел 7кг / гира 3кг....за около 40мин...

-За набиранията : подхват / длан с/у длан на нивото на раменете...редувано - те 4 , ама ги редувам :D ...само третото подхват , сравнително тесен , го докарах под брадата....без отскоци ги мъча...
Друго е безумието - 1 час обикалям квартала със злостни погледи към градинки/площадки/училища...хора/срам...за това ми се забави и трена - добре , че не прецаках бирата...заебах я в камерата :D
Еми , слязох пред блока по време на трена^^ , имаше бабка с бебе - разтреперана от неудобство(’щото не съм машина , а се уча) набърже “свърших нещо” и забегнах...
Като бях с френда  преди дни , може и 15 единички да са ми се насабрали и поне пет от тях “сносни” ... без да се усетя ме удари мускулната :) А и повечко сила , май :)
Имам план :D - при следващият трен за гръб , взимам бабата долу - уж на прохлада и ще ми е по-спокойно...
Да , психарка съм...и не мога да пикая , ако има хора пред вратата/чувам разговори :D
-щангата от 30кг е неудобна , та за тягата е с широк хват длан с/у длан(за “колелетата”) и май е**** повече трапеца , което е нежелателно...

Храна :
10.30 - 100гр мляно свинско месо + 1 яйце + 20гр кашкавал (coffee) вода
13.00 - кенче КокаКола Лайт* :D + 1 грозд/зрънце
13.30 - трен + вода
14.30 - 50гр пилешко + 20гр дроб + 150гр зеле/домат/2 маслини/капка зехтин (beer)
17.30 - 1 яйце + 1 белтък + 50гр извара (beer)
20.30 - 50гр дроб + 50гр извара + 100гр печена чушка/домат (d)
~23.00 - 100гр извара (d) вода
Около 900ккал : пр - 100гр / м - 45гр / в - 20гр ...от ядене..

*Докато дирих безлюден “лост” , ми се допи зверски Кола...любима и единствена напитка от миналото...учудих се , че са пуснали по 150мл кенчета(ама няма лайт) - щях да си взема , но ми се пиеше веднага...за след трен щеше да е Ок да я сефтосам...шантава работа...
Ще ги тъкмя 5 “блюда” и ще се преценява :)
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1535101/ - разтоварващо и приятно филмче :) Не е смях , но пък го гледах усмихнато :D - хубава музичка :)

14.09.11
21:00

казано от mayasy на 30.01.11, 19:30:

Та за днес:38 кила,81-56-79(целта ми е 86 и повече,на талия-не ми дреме,на 80-82)

(dull) :D

43.5кг

Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
2 - лег с дъмбели - 3x10
4 - лицеви - 25 / 2x10@7
5 - полукофички с крака на стол - 3x10@7
6 - кик бек - 3x6
7 - едностранни раменни преси - 3x6
20 лицеви

Дъмбел 7кг....
Слабо...
Нямам мускулна от вчера...тъпо...едва ли се възстановявам по-добре - трена ми не струва |-)

Храна :
10.30 - 1яйце + 30гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен + вода
13.30 - 100гр пилешко + 100гр зеле/2 маслини/капка зехтин (beer)
16.30 - 1 яйце + 50гр извара + 50гр карфиол (beer)
18.30 - 100гр карфиол + 50гр дроб + 50гр извара (d) вода
~22.00 - 100гр извара (d) вода
Около 850ккал : пр - 85гр / м - 45гр / в - 20гр ...от храна..

Гледах http://www.imdb.com/title/tt1745672/ - WTF?!? (tmi) (headbang) (puke) ...почти не ги помня старите и ги бъркам с Царевичните деца , ако не е едно и също...не съм чела и разказа , но това е потресаващо...зле - имаше отявлено комични кадри , което е единственият плюс на бозицата...и Billy Drago :D

Поздрави и лека вечер :)

14.09.11
21:06

Мога да те сначна дге..:Д

15.09.11
21:50

@Valerious - (sun) ... ако съм разбрала правилно :D

43.5кг

Тренировка - почивка :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек на един крак - 3x10
4 - напади - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20

Храна :
9.30 - омлет от 1 яйце + 25гр извара + 25гр кашкавал (coffee) вода
(beer) ...”тоалетът” правеше проблеми...дразнители по-скоро , но малко (beer) помага :)
11.30 - “чеплезене”...вода
12.30 - омлет от 1 яйце + 25гр извара + 25гр кашкавал (beer)
15.30 - 150гр кисело мляко
18.00 - 100гр херинга на тиган + половин краставица/1 маслина (d)
21.00 - 100-150 извара
Около 750ккал : пр - 70гр / м - 45гр / в - 15гр от храна...
Странно ми беше яденето...
Херингата е вкусна/не толкова мазна/сравнително евтина , но тия кости...
Започнах да мажа тигана с масло(мандраджийско , ако има разлика) и се получава...спирам я тая мас , че наш’те я държат в шкафа и ми се вижда...знам ли...

Гледах http://www.imdb.com/title/tt0187696/ - става , май :) Защо Франка Потенте изглежда зле...не съм гледала за Лола , ама ми изкача една приятна песничка :) ...ще видя и втората част...шваби :D - особени са им “хорърите”...

Moonray е слънчасала :D Всъщност , благодаря (F) (sun) ...колкото и да е абсурдно...

Мнението беше редактирано от Мая на 15.09.11 21:51.

16.09.11
14:03

Гледам, следя и се надявам да видя в килограмите ти чоислото 48. За ръста ти мисля че ще ти стоят много добре.
Пристрастно си мисля, че е добре да обърнеш повече внимание на пасците си-:)

Усмивка ти трябва!

16.09.11
19:16

Я - Delfin (sun)
За килограмите - вече съм почти склонна да се приема и 45 :D
За прасците - ужасно си прав...аз харесвам голеееми прасци :) и малки бедра :D ...но краката са ми , като конуси - ген |-) Всъщност , нямам спомен да съм си снимала прасеца :D WTF?!!
Усмивка - хммм... :)
Поздрави и много приятни мигове с детенцето (sun)

43.5кг

Тренировка “гръб/рамо/бицепс” :
1 - клек с дъмбели на рамене - 4x6
2 - тяга с щанга - 2x6@27 / 2x5@30
3 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 6x6
4 - едностранно гребане - 2x5@10 / 2x3@14
5 - повдигане на дъмбели встрани стоеж/наклон напред - 6x6
6 - бицепсово/чуково с дъмбели стоеж - 4x7
7 - бицепсово 21 с гири
8 - чуково 21 с гири
.... ето бре , правя прасци :D
Дъмбел 7кг / гира 3кг.....
Набирания :
подхват - 16x1
+ 4 опита за други хватове , ‘дето не ги докарвам :)
“Лостът” е на ~1.80м / правя ги със сгънати краци - 90градуса м/у корем и коляно?!? / гледам да извлача брадата над “лоста”/ръцете - на нивото на раменете...
Пак зор да се реша - срам ме е ‘бах го...нямаше хора , ама с/у пейката има шосе и спирка...всъщност , никой не ми обърна внимание :) Но смятам , че е смешно да правиш по едно набиране и да циклиш да почиваш...сам...с моя вид...
Не ги усетих никак - цял ден мога да си правя по 1 по между другото...сигурно пак бъркам нещо..
А , да - правя отскок до 90 градусова сгъвка в лакътя...ясно к’ви са ми набиранията |-) аз и концентрирано за бицепс  от това положение мога само... с по-голяма тежест(7кила :D )....

Храна :
10.00 - 50гр свинско + 30гр кашкавал (coffee) вода
11.30 - трен + вода
13.00 - 50гр пилешко + 150гр пюре от карфиол/картоф/извара/краставица (beer)
15.30 - набирания + (beer) (blush)
16.00 - 150гр кисело мляко 2%
18.00 - 70гр пилешко + 50гр извара + 50гр карфиол/краставица (d)
~21.00 - 100гр извара (d) вода
Около 950ккал : пр - 85гр / м - 50гр / в - 30гр от храна...

Не я подбирам добре тая храна...което е ок за психиката :)
Поздрави (sun)

Обяд :

17.09.11
21:49

43.5кг

Тренировка “гърди/трицепс/бицепс” :
2 - лег с дъмбели - 3x10
3 пулоувър с 1 дъмбел - 3x10
4 - лицеви - 3x10@7
5 - полукофички с крака на стол - 3x10@7
6 - едностранно трицепсово лег с дъмбел - 3x6…. не ми се получава again :) ....
7 - раменни преси с дъмбели - 3x7
Лицеви - 10 / 25 / 20

Дъмбел 7кг...за около 40мин....
Треска - гръб / врат / трапец (dull) / рамо / мишница / предмишница / подмишница :D / китка ...празно деколте :D - може и да не са залудо тези опити с набиранията :) А и се чувствам по-якичка...ок - глупаво е :D Просто качвам и свалям еднакво лесно , а и с по-малко материал се работи по-лежерно...това беше още по-тъпо :D

Храна :
9.30 - 1 яйце + 25гр извара + 25гр кашкавал (coffee) вода
11.30 - трен + вода
12.30 - 60гр свинско + 150гр зеле/домат/2 маслини/зехтин (beer)
15.30 - 1 яйце + 20гр извара + 30гр пилешко + 50гр карфиол (beer)
18.30 - 40гр свинско + 50гр извара + 100гр карфиол (d) вода
21.30 - 50гр пилешко + 30гр извара (d) вода
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 20гр от храна...
Хораааа , оливам се(с храната) - спрете ме , че като ми се допрат бедрата , взимам пушката и ще коля наред :D
Всъщност , нещата са ОК :) ...има напредък...

Гледах http://www.imdb.com/title/tt0312358/ ихихихиии :D - забавно е :)
Първата част(няма връзка , само се споменава нещо си) ми беше по-тъпа...настроение (wasntme)

17.09.11
22:28

Според мен изобщо не ти е много храната.
Щом спортуваш активно трябва да се храниш повече.
Какви с тия 1000 калории??
А и как ги измерваш тия 20 грамчета?!? Все едно плъх се храни. 20 грама извара..та това е една хапка.
А и да ти се допират бедрата изобщо не грозно не знам как си си го внушила това.

17.09.11
22:53

казано от Odin на 17.09.11, 22:28:

Според мен изобщо не ти е много храната.
Щом спортуваш активно трябва да се храниш повече.
Какви с тия 1000 калории??
А и как ги измерваш тия 20 грамчета?!? Все едно плъх се храни. 20 грама извара..та това е една хапка.
А и да ти се допират бедрата изобщо не грозно не знам как си си го внушила това.

(blush) - ти ме застреля с нож :D За грамовете си прав...по-скоро не е коректно да ги пиша , защото са на око - приблизително верни са , надявам се (wasntme) А и храната е дефицитна понякога и се налага да разпределям :)
1000ккал - малко са :) , но не смятам алкохола...въпреки това ще е добре да ги увеличавам - това тЕло требе да свикне на повечко :)
За бедрата - мои си мании ....естествено , че няма лошо да се допират - даже е секси :)
Мерси за включването (sun)

18.09.11
19:40

43.5кг

Тренировка - няма :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек - 3x10
4 - напади - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20

Направо ми е депресирано , след като видях набиранията на Diddlina (bow) Вече съм сигурна , че има от какво да ме е срам да ги мъча...тотално се психирах и едва ли ще имам смелост да се излагам , въпреки че това е единственият начин да се науча...
А и Karpi ме вдига над главата си :D (42.5кг) та се чудя , колко съм жалка и в постиженията си , освен във всичко останало в мизерното ми съществуване...почти съм приела факта , че съм провал във всяко едно отношение...

Храна :
10.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 20гр извара
12.00 - безумстване + вода
13.00 - 200гр миш-маш (beer)
16.00 - сурова чушка , пълнена с извара (beer)
18.30 - 100гр пилешко + 100гр домат/краставица/маслина (d)
21.30 - 50гр дробчета + 50гр извара (d) вода
Около 900ккал : пр - 85гр / м - 50гр / в - 30гр..от храна...
За утре ядене няма...то така и трябва - не сем заслужила...и бира няма...
Още една причина да отменя трена за вторник - ще вали и ще съм по-склонна да се излагам...
Само не знам - да правя ли утре тренировката от вчера или да си дам 1 ден допълнително почивка...
Мамка му - тамън почувствах прогрес и се успокоих , че мога да ям повече....малко ми е късничко , да ми се обръща внимание/подкрепа/грижи , та по-добре да си трая....
И не - не мога да се лиша от къркането , за сметка на храна...атмосферата е непоносима...а и става дума за мизерни пари - не си струва да полудявам допълнително...не е сега моментът , а и без сън и доста рев - 2 котлета едва ли ще са от полза...
Работа - не е прекалено лесно за социално и емоционално объркан човек...от 1 седмица не съм се виждала с френдове и съвсем зомбясах...оправдания - бол...
Инак , от към визия го докарах :) Няма съжалителни погледи / тъпи подмятания и т.н. :) Мога да си позволя 45кг , но с подходяща храна(съмнителни меса на безценица) и редовен трен...и мизерни набирания...

Закуска(аз така си ям яйцето - на омлет :) ) :

18.09.11
19:57

Оооо, я стига глупости!
И аз не мога да правя 15 набирания, ама да ти кажа те и повече от половината мъже тук не могат, представи си тях каква депресия трябва да ги удари :D
Гледай направо и нагоре и ако наистина искаш да се научиш, ще се научиш някой ден.
Аз 5 месеца висях по лостовете, докато направя чисто едно, ама не се отказах.

Едно голямо наздраве имаш от мен!
//червеното вино и бирата не ги спирам и аз :P

18.09.11
20:15

Мерси , Marina (sun) Мотивиращо :)
То ми е ясно за набиранията - имам познат с 210 тяга / 140лег / 160клек , но май се зори на набирания...кофички може бая :) Но доста мацки от форума (включително и ти (bow) ) си ги правите ...вярно , че аз само 3 пъти опитвах...а и от какито се помня се събират пет сигурно :D и 16x1 след трен и бира са ОК , било то и с лек отскок :)
Принципно , пия бяло вино , но днес съм на червено :D Та наздраве и мерси за включването (sun)
Утре мога да щракна пейката :) Мене няма кой да ме щтракне |-) А и нЕма нужда :D
Благодаря , again :)

18.09.11
20:18

И аз съм на червено днес, от бялото боли глава :P

Ооо, подготви се за много подскока и болки ..поне при мен беше така, защото ми е по-голямо дупето.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1