Ахаха добре бе, добре :-) Обикновено не си събличам полата по младежките масови мероприятия :-))
То хубаво, че мъжът ми не разбра :-) Беше толкова зает да мрънка, че не съм се прибрала цял ден, че не забеляза с какво съм облечена. Виж, ако се бях прибрала със суичера на Гипс (той така мило и грижовно предложи, защото взе да става студ) сигурно дискусията щеше да се задълбочи....
А ти къде ги дяна снимките, искам си снимката с чука и телефона! :-))
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 03.10.11 14:42.
03.10.11
15:27
Имах предвид, че другия път може да си забравиш шапката, но ти като си казала полата - няма да ти “чупя хатъра”.
Снимките ги търси от Юли, защото фотоапарата беше негов. Това ме подсеща, че трябваше да искам някой лев за фотографските си умения!
А, де! Къде ми се привидя “пола”.. Това подсъзнанието... :-)
Днес пък бях много внимателна и грижливо си прибрах жилетката :-)
Храната днес:
- чушка, морков, пълнозърнеста питка
- броколи запечени с кашкавал
- шоколад
тренировка
- банан, тиквени семки
- омлет с гъби
Тренировка
- Много бърза разгрявка (основната я пропуснах, защото бях заета да се потя в един автобус в задръстването)
- синхронно бърпене с Лили :-)
- стойка на ръце - 1 мин.
- прогресия кипинг, силово набиране, кофи на халки - по един опит
- няколко набирания
комплекс: 5 рунда от 20 хоризонтални набирания, 40 лицеви от колене, 60 клека. Време: 36.11
Днес нещо и силата и издръжливостта не си бяха на мястото. Установихме, че нещо съм си развалила техниката на лицеви. Но пък и за пръв път правя лицеви от колене. Които са леееко поожулени. Добре, че Меги беше на тренировката, че ако съпружеството нещо се заинтригува от ожулените ми колене - да имам свидетел :-)
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 04.10.11 10:36.
03.10.11
23:41
Е нали имаш наколенки бе Марти :D другия път нали ти казах с каска и жилетка :D :D :D
казано от Marty Sun на 03.10.11, 23:25:
А, де! Къде ми се привидя “пола”.. Това подсъзнанието... :-)
Днес пък бях много внимателна и грижливо си прибрах жилетката :-)
Храната днес:
-
Днес нещо и силата и издръжливостта не си бяха на мястото. Установихме, че нещо съм си развалила техниката на лицеви. Но пък и за пръв път правя лицеви от колене. Които са леееко поожулени. Добре, че Меги беше на тренировката, че ако съпружеството нещо се заинтригува от ожулените ми колене - да имам свидетел :-)
PS. Как можах да забравя! Наде, хиляди благодарности, че ми срита задника! Ходих до университета, слава Богу още не съм си загубила правата, но пък май това ми е последния шанс да се дипломирам преди да започна да плащам. Сядам да работя по дипломна работа тези дни.
казано от Bojidar Stefchev на 03.10.11, 23:41:
Е нали имаш наколенки бе Марти :D другия път нали ти казах с каска и жилетка :D :D :D
Ей, закачалка такава :-) Наколенките са на Юли и бяха предназначени само за нападите. Айде сега, граховата принцеса ли ще го играя? :-) Следващия път ела и ти да ме мотивираш за по-добри резултати ;-P
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 04.10.11 08:07.
06.10.11
11:07
Аз да се закачам, никога :D :D :D поне знам какво трябва да ти подаря за рождения ден :D
казано от Bojidar Stefchev на 06.10.11, 11:07:
Аз да се закачам, никога :D :D :D поне знам какво трябва да ти подаря за рождения ден :D
Да не забравиш? :-) Че остават има-няма два месеца :-p
Нещо пак ми се загуби желанието да пиша в дневника, трябва да се взема в ръце. Днес имаше неудачен опит за тренировка. Мдам, няма да се повтори. Това да тренираш на открито на вятър и дъжд не си е работа - нито доставя удоволствие, нито резултатите са добри. Но затова пък си избрах нова зала, ще ме приюти чудесно в студените дни :-)
Храна:
- овесени ядки с тиквени семки, лъжица сусамов тахан и мед
- 1/2 кокосов орех
тренировка
- банан
- препечена филийка със шоколад
- 500 ml. конопено мляко
- нахут+боб
Тренировка
Хм, егати колко ми е допаднало представянето ми на тренировката, щом забравих да я опиша :-)
- Тичане 400 м.
- скачане на въже 3х50
- учене на тръстери с лост (20кг)
- 3х6 набирания
- пак тръстери с набирания - трябваше да е 21-15-9, но още по средата на 21 нещо съвсем загубих мотивация. Може би защото дъждът от рехав стана доста по-силен.
Последва зъзнене докато се прибера.
И малко привечерна дрямка :-)
Поздрави :-)
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 08.10.11 21:23.
казано от Marty Sun на 08.10.11, 21:10:
Днес имаше неудачен опит за тренировка.
Азпък в последно време имам само неуспешни опити за почивка :D
И без извинения. ;)
Yes, madam! Ще си взема бележка :-) Пък ти щом си в power серия - давай :-)
08.10.11
23:27
Той и моя е след толкова аз съм на 4 декември, ти к’во ше ми купиш за моя (wasntme)
http://www.youtube.com/watch?v=N3bUr3PNVhk&feature=related
Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 08.10.11 23:40.
Миии амиго, знам ли какво :-) По една салса да почерпя? :-))
btw след днешното ми неудовлетворително представяне под дъжда се надъхвам с ей такива гледки :-)
08.10.11
23:49
Добре изглежда, но всичките дами изглеждат ужасно от това клипче :D
казано от Bojidar Stefchev на 08.10.11, 23:49:
Добре изглежда, но всичките дами изглеждат ужасно от това клипче :D
Какви дами бе? :-) Това са стероидни хибриди :-)
В интерес на истината някак им свикнах на визията и вече не ме стряскат чак толкова :-)
09.10.11
11:14
Мен, ако ме питаш направо са си плашещи (tmi)
казано от Bojidar Stefchev на 09.10.11, 11:14:
Мен, ако ме питаш направо са си плашещи (tmi)
Ееее...много лесно се плашиш :D
...има къде-къде по-страшни гледки, не ме карай да показвам тук, че някои могат да получат травми за цял живот...:D
Мнението беше редактирано от Margi на 09.10.11 11:22.
Ти Божидаре нали изглеждаш перфектно...
А и не си виждал стреоидно стряскащи жени...но нищо...отиди в една зала за вдигане на тежести, или на място където тренират хвърлячки и тогава пак ще си говорим май френд:)
А тези горе...80% са профи атлети от други спортове, които сега се забавляват с кросфит...
Под секрет да ти кажа, че обема им на един двуразов тренирвъчен ден, е колкото твоя за две седмици...че май и повече...
Така, че “ужасните” коментари си ги пази за себе си и стискай палци повече дами да оставят розовите гирички и да тренират така...
И друго щях да ти пиша, ама наживо изглеждаш свястно момче и си го спестявам...
09.10.11
12:48
Малиии тия мацки вземат акъла. Верно е - силни са, а и личи, че тренират ЗДРАВО. Но все пак, лично за мен - това вече бяга от женствеността. Въпрос на вкус, както с всичко останало.
Славко, ти лично защо би искал повече такива жени?
казано от slavko на 09.10.11, 11:29:
...
Айдеее...пак подпали :D ...и оцапахме още един дневник ;)
Абе подпалил съм аз...
Ми аз ще постна няколко снимки в дневника ми на различни жени от елита...и там ще коментираме...ДА, тази година излязоха 7-8, дето толкова им личеше че са нагърмяни до козирката, че да се чудиш тия са объркали Кросфит игрите с Мис Олимпия ли...спор няма...ВЗИМАТ...
Но, това не определя как изглежда масата...
Да, харесвам по-мускулести жени, ДА-ненавдиждам скини фет фолк типажите..
ОК..?...:)
09.10.11
16:37
казано от slavko на 09.10.11, 11:29:
Ти Божидаре нали изглеждаш перфектно...
А и не си виждал стреоидно стряскащи жени...но нищо...отиди в една зала за вдигане на тежести, или на място където тренират хвърлячки и тогава пак ще си говорим май френд:)А тези горе...80% са профи атлети от други спортове, които сега се забавляват с кросфит...
Под секрет да ти кажа, че обема им на един двуразов тренирвъчен ден, е колкото твоя за две седмици...че май и повече...
Така, че “ужасните” коментари си ги пази за себе си и стискай палци повече дами да оставят розовите гирички и да тренират така...
И друго щях да ти пиша, ама наживо изглеждаш свястно момче и си го спестявам...
Аз Слави съм си свястно момче и на жива по нета :D, евала на мацките, че тренират повече от мене, оценявам това което правят, сигурно са много добри, аз не разбирам от кросфит, но това което виждам като външност не привлича особено.Аз си имам други критерии за жени, и не искам да си лягам с някоя с 43см ръка по нацепена от мене, просто не искам да си лягам с мъже, а с жени :) нямам нищо против това жените да тренират да се подържат да ходят на фитнес, кросфит, но с няква мярка, за мен една жена трябва да е нежна и женствена :)
:)))...бегай мани с тия 43см., я си представи бедрото какво ще е и каква борба ще падне:)
Разбрахме се!..:)
Сори за спама Марти!
09.10.11
20:10
Божидаре, Марти тренира кросфит. Как ти се струва - нима не е красива?
Това, че елитното ниво приличат на мъже не означава, че всички пипнали щанга ще са такива. Иначе всеки пубер щеше да е с тяло на мр. Олимпия.
Лелее, какви ги вършите тук, бе деца! :-)
Красотата направо струи от мен :-) Благодаря, Юли :-) Остава да се преборя с мотивацията да тренирам на студ и дъжд ;-)
Аз таман мислех да се отбия да разкажа как всеки път като мина през вратата на хола правя по 5-6 набирания на касата на вратата, ей така - за разкършване и мъжът ми вече ме гледа лошо :-) Ама не смее да ми казва вече “назобено...” :-)
Значи от кросфит мацките има една-две дето ме плашат. Особено една азиатка, дето няма абсолютно никакви женски полови белези. Но сред тях има тела, които откровено ми харесват, да не говорим, че съм влюбена в уменията им.
Всички са минали през някаква много сериозна школовка преди кросфита - спортна гимнастика, щанги, гребане, или комбинации. Те са си отработени атлети. И със сигурност доста от тях бъркат в кацата с меда... но има далеч по-стряскащи случаи! Няма да прилагам снимки, всички сме виждали.
Абее, говорете си. А аз ще продължавам да си гледам клипчетата cf games с отворена уста и желание да ги стигна някога... :-)
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 09.10.11 20:43.
Така, а сега по същество:
9.10.2011
Храна:
- 2 пълнозърнести питки с мед
- тиквени семки
- ябълка, 1/2 пълнозърнеста питка
- малко бадеми
- извара
- боб+нахут
Движение:
много разхвърляно в целия ден:
- 200 м. тичане
- 2х50 клека
- 2х30 на крак mountain climbers
- 2х15 лицеви опори
- около 30 набирания - х 3, 4, 5, 6.. както дойде
С напредването на студения сезон си давам сметка, че няма да съм от най-редовните на тренировките на открито. Което определено ме натъжава.. фитнеса категорично не може да замести качествено кросфита. Но пък не ми е гот да тренирам на студ и дъжд. Ще търся някакъв разумен баланс :-)
09.10.11
21:30
казано от Oranje на 09.10.11, 20:10:
Божидаре, Марти тренира кросфит. Как ти се струва - нима не е красива?
Това, че елитното ниво приличат на мъже не означава, че всички пипнали щанга ще са такива. Иначе всеки пубер щеше да е с тяло на мр. Олимпия.
Така е Юли напълно съм съгласен с тебе, аз Марти никъде не съм я споменавал в постовете си, споменвам, че не ми харесват девойките от клипчето, а Марти няма нищо общо с тях :)
http://www.inspiredfitstrong.com/wp-content/uploads/2011/09/Camille-Leblanc-Bazinet2.jpg
примерно
09.10.11
21:38
Ммм примерно http://www.google.bg/imgres?q=girl+with+perfect+body&hl=bg&client=firefox-a&hs=GZe&sa=X&rls=org.mozilla:bg:official&biw=1366&bih=635&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=gpRMebg9Bn5xrM:&imgrefurl=http://gtsrider.net/girls-with-perfect-body/&docid=c20bLd-bEk2klM&w=413&h=550&ei=iumRTuqmOITz-ga5wpiGCw&zoom=1&iact=rc&dur=182&page=1&tbnh=141&tbnw=106&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=64&ty=73
09.10.11
22:01
На мене Марти ми харесва повече от двете!
09.10.11
22:51
Абе хора, истината е, че и трениращи, и нетрениращи жени и мъже има и красиви, и не толкова. От всичко по много има на тоз свят. Факт е и че спортът дава здраве, тонус и свежест, които правят едно такова особено енергийно поле около спортуващия, което е осезаемо за спортуващи и не само. Така че, аз викам да помпаме без крайности, да се кефим на когото щем, да оставим другите да се радват на когото щат и да спрем да спамим в дневника на Мартиии... :)
А и Божидаре, такива от тази снимка с лопата да ги ринеш...
Пластмаси с липосукции...
Наиграхте се значи :-)
Влади, благодаря ти :-) (hug)
10.10.2011
Храна
- 2 моркова, няколко лъжици сусамов тахан
- 400 ml. фреш ябълки+морков
- 1/2 кокосов орех
тренировка
- 50 гр. печена леблебия
- 2 ябълки
- 500 ml. конопено мляко
- ориз с гъби
Тренировка
- 200 м. тичане
- 800 м. крос-тренажор
- клек с 20, 40, 44, 50 кг. - 10, 8, 7, 6 повт.
- 2х10 бърпита
- 2 х 10 тръстери с голям и малък лост
- 3х5 набирания с надхват
Тренировката беше за много набързо - колкото да пробвам новата зала. Не е върха на сладоледа, трудно ще замести тренировките на открито. Но пък залата още не е официално открита и около 1000 кв.м. са почти само на мое разположение. Хех, повече от 2/3 е покрита с карио уреди... Фитнесът се изнежва... да не употребя по-твърда думичка (dull)
казано от Marty Sun на 09.10.11, 20:42:
...
Значи от кросфит мацките има една-две дето ме плашат. Особено една азиатка, дето няма абсолютно никакви женски полови белези.
...
Визираш Кристан Клевър, миналогодишната шампионка. Визията й определено бяга от “женска”, но това е търсен ефект при нея. Според мен, тя не се самоопределя като “жена”. Това, разбира се, няма нищо общо с кросфит или с кой да е друг спорт.
Все пак, това, че тя не ме привлича като жена, съвсем не ми пречи да й се възхищавам като супер атлет и човек.
...
Но сред тях има тела, които откровено ми харесват, да не говорим, че съм влюбена в уменията им.
...
Мдааа... (inlove)
казано от Vic на 11.10.11, 17:16:
...
Но сред тях има тела, които откровено ми харесват, да не говорим, че съм влюбена в уменията им.
...Мдааа... (inlove)
Така де ;-) Иначе Aniie T определено ми е сред фаворитките, имам и други любимки, не ми убягват имената... :-) Абе, яки каки :-)
Вчера нямах време да се отчета, затова днес по памет :-)
11.10.2011
Храна.. ъъъх.. не помня...
имаше моркови, тахан, ябълков фреш, грах, конопено мляко.. и още нещо, ама кой да помни.
Тренировката с Юли беше мега яка, изкефих се на max. Както Надя е написала в темата:
- Започнахме с обичайната загрявка;
- После направихме по няколко серии стойка на ръце до отказ като редувахме със скачане на въже;
- Пробвах се да правя HSPU, с доста малка амплитуда, ама пак е нещо :-)
- Преди комплекса хоризонтални набирания с различен хват до отказ на халките и на успоредка.
Комплекс – включваше клекове, лицеви опори и контузено куче.
Накрая размазващото чувство на тотално хем изморено, хем заредено тяло беше уникално. Харесва ми това, че в тези тренировки има хем елемент на състезателност, хем на отборност. Упражненията са много нестандартни, забавни и работят по неочакван начин! Често отиваш отвъд това, което си си мислил, че са максималните ти възможности. А днес мой близък приятел (хардкор билдер) установи, че съм станала по-силна и още по-релефна. Хехее.. защо ли :-) Да ни е жив и здрав тренера ;-)
Днес храната беше подобна, около 2 км. ходене, малко изометрични клекове, лицеви опори и набирания.. и това е. След малко предстои порция лимонов сок със зехтин... Който знае - знае :-))
Хайде, че не остана до бууткемпа! :-)
казано от Marty Sun на 12.10.11, 20:25:
След малко предстои порция лимонов сок със зехтин... Който знае - знае :-))
Ауу, успех... :)
Аз така и не съм се престрашила да я свърша тази работа :)
14.10.11
08:52
За какво е този лимон със зехтин? Сигурно сте писали по назад, но не ми се търси (wasntme) Аз я знам тази комбинация за друго (giggle)
14.10.11
08:55
Правила ли си си някакви изследвания в началото на деня (за да видиш дали наистина имаш нужда от “пречистване” всеки ден) и накрая, за да видиш дали си се прочистила? Иначе лимонът е най-добре да си го цъкаме във водата. Регулира киселинността на стомаха, дава повечко витамин Ц, а и има хубав вкус.
казано от Absolut Illusion на 14.10.11, 08:52:
За какво е този лимон със зехтин? Сигурно сте писали по назад, но не ми се търси (wasntme) Аз я знам тази комбинация за друго (giggle)
Прочистване на черен дроб. :)