Дневникът на Мая

Прескочи до:

08.10.11
22:18

Тоя филм е болен :D

09.10.11
00:09

@Скота - Хи хи , занижени ми бяха очакванията за тоз’ филм...това , че е болен - не ме притеснява ;) Е , сексуалните извращения/отклонения са далеч от любимите ми тематики и гледки :D Да не “кажа” , че ги избягвам ...
По-болен от стоножката няма (dull) :D Чакам втората част :D

Я да вметна “идеите” си , като е нова страница :)
Вкарвам напълно “почивен” от гледна точка на тренировки и в гимнастиката за крака - малко тежести тук-таме ...да речем :
Ден1 - гърди/трицепс/рамо(предно/средно)
Ден2 - гръб/задно рамо/бицепс
Ден3 - крака :D
Ден4 - почивка
Друг вариант - да изнеса рамото при немощните си краци :D - принципно , стандартен сплит...но ще го преценя - утре почивам и ще се види в понеделник , как ще потръгне :) за рамената - кога и къде...

За храната си мисля - редуване на ВМ с РБ...ама кога и как :D ...още го пробвам ВМ-НВ , как си другарува с пиенето...
Тоталната липса на въглехидрати (под 20гр) ми се отразява зле на енергичността...но дали ?
Ох - утре няма да тренирам + нямам голям избор на храна , та ще го мисля по-натам...ако се наложи...
Че и на кой му дреме , “мацка” с кофти прическа , дали е енергична :D
Пак малоумствам :D
Поздрави и лека/бурна (sun)

09.10.11
21:45

45кг - наложи се да извадя метъра...”красоти”...все тая...
сън - почти не съм спала...будех се от кашлица и ставах да си грея вода...счупих чаша...

Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
1- клек с дъмбели - 3x6
2 - лег с дъмбели - 3x12
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 3x10
4 - лицеви - 3x10@7
5 - полукофички с крака на стол - 3x10@7
6 - кик бек - 3x7
7 - арнолд преси - 3x5
лицеви - 20/20/15
Дъмбел 7кг...
Почти нямах сили...а и не беше предвидено да тренирам...

Храна :
9.00 - парче праскова
9.30 - 1 яйце + 25гр кашкавал + 25гр извара (coffee)
11.40 - трен
12.15 - 1 варен белтък
12.30 - 1 яйце + 25гр извара + 100гр варена леща зърна (beer)
15.30 - 100гр извара + 50гр домат (beer)
18.30 - 1 яйце + 50гр извара + 100гр домат (d)
21.00 - 100гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 80гр / м - 60гр / в - 35гр
Яде ми се месо , но ще го преживея...за съжаление...

В главата ми е ад...няма връзка с килограмите/пари/храна...
Хич не ми е кеф да дишам...а и на никой не му е в “+” фактът , че го правя...не ми издържат нервите , а лабилните не зслужават подкрепа и толериране...всъщност са излишни и трябва да се елиминират...
Губи ми се смисълът...

Гледах http://www.imdb.com/title/tt0808279/ - не можах да дръпна оригинала , но това беше отвратително...мудно/скучно/лъхащо спокойствие.....едва го догледах и към края се заформи някаква интересна идея , която не разбрах , защото бях полузаспала...и пак не струва....
Присетих се , за дистърбинг филми да диря - те разсейват...изключвам горепосочения , но може да видя този от 97г....на същия режисьор/сценарист , ама не е американизирана версия ...

Лека.

10.10.11
17:44

44кг
Сън - достатъчен , но незадоволителен...
След вчерашна “разходка” ме заболяха сливиците...нищо - днес ме валя порой :D

Псевдо-тренировка “гръб/задно рамо/бицепс” :
Набирания подхват - 5x1
1 - тяга с щанга - 4x6@27
2 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 4x6@27
3 - едностранно гребане - 4x6@10
4 - повдигане на дъмбели встрани от преден наклон - 4x6
5 - бицепсово/чуково с дъмбели стоеж - 4x6

Дъмбел 7кг...
Набиранията са ми по-лесни , сякаш...въпреки мокрият “лост” , който се лющеше по ръцете ми и евентуалната настинка . Трябваше 6 да направя - по ми тичат на цифрите .
Не мислех да тренирам , но вчера отчетох криво-ляво ден1 от намисления “сплит” . И днес така с ден2…за утре се чудя , дали да не “изкуцам” едно цяло тяло , на место гимнастики за крака а.к.а. почивка .

Храна :
10.00 - чай с мед (coffee)
11.00 - трен да речем
11.30 - лукче/ментов бонбон ?!?
12.00 - 1 голямо яйце на тефлон
16.00 - 100гр варена леща зърна...люта (beer)
20.00 - 150гр кашкавалена извара + 2 орехчета (d)
Около 450ккал : пр - 35гр / м - 20гр / в - 35гр от храна...
Днес мислех да не ям . Въпреки слабия трен , ми стана криво да не втикна нещо и смятах това да ми е . Но ми пристърга стомахът , а и леко ми се пооправи настроението...имаше леща...
Нищо няма да постигна с глад на инат - кофтито е , че като си объркам режима и се обърквам , като цяло с храната...ще ям извара по-късно и така...и днес ще мине .
Много ми е безнадежно и нервно...а и подклаждания на личните ми съмнения , относно колко неспособен боклук съм , някак не са балсам за душата ...
Добре , че се намират хора , които вярват в мен и са склонни да помагат...което ме учудва и...плаши...
Утре мога да наваксам с храната , на пук на това , че не я заслужавам...за това обмислям някакъв трен . Ще е проблем ли да почивам ? Кога , по дяволите , да изям парче шоколад ?!?
Както и да е .

Поздрави и усмивки !

10.10.11
17:57

казано от mayasy на 10.10.11, 17:44:

Кога , по дяволите , да изям парче шоколад ?!?

Сега :)

10.10.11
18:19

Майче, кви са тия приказки бе душа? Аз неспособни боклуци не познавам. На мен си ми харесваш, ценен екземпляр си. Айде стягай се сега и не искам да чувам повече самосъжаления!
Яж нормално, тренирай нормално, без да наваксваш - всичко ще бъде наред ;)

п.п. шоколадче може, може - като ти се прияде нещо влизай да препрочиташ на Раличка поста :))

10.10.11
18:34

казано от mayasy на 10.10.11, 17:44:

Много ми е безнадежно и нервно...а и подклаждания на личните ми съмнения , относно колко неспособен боклук съм , някак не са балсам за душата ...
Добре , че се намират хора , които вярват в мен и са склонни да помагат...което ме учудва и...плаши...
Утре мога да наваксам с храната , на пук на това , че не я заслужавам...за това обмислям някакъв трен . Ще е проблем ли да почивам ?

От къде тези съмнения ?
И как така реши, че за нищо не ставаш ?
А пробваш ли да се промениш( след като имап съмнения ), да промениш нещо в живота си, в и извън теб ?
До кога тези притеснения с храната ?
А защо няма притеснения за алкохола и цигарите ?

Може и да не ми отговаряш. Просто за размисъл, но четейки поста ти повторно, ме заляха куп пъпроси, дано и при теб е така .
Много е лесно да кажем не мога, до тук бях .По трудно е да се изправим и да въпреим против безверитето си, но повярвай ми след като има хора които вярват в теб, значи има защо :)

HE

10.10.11
18:50

Мая, така с тези приказки, на пердах отиват нещата (punch)
Я да се стягаш! Времето е отвратително и предполагам ти влияе на настроението и вероятно /щом те е валяло/ си тръгнала да настиваш, та взимай мерки и срещу двете. Вкъщи на топло, с чайче /ако и лимони не си взела ще се дърпат уши/ и си пусни нещо весело за гледане, почини си, наспи се. Че ще пропуснеш тренировка, понякога човек има нужда и от почивка, която си е един от факторите за успех. Мисли малко по-позитивно ;)

п.п. И аз да си кажа, че на такива, каквото определение си даде /чак яд ме хвана, като го прочетох/ - съвети не давам и с такива не общувам :P Да се оправяш бързо. :)

10.10.11
20:10

Изядох (dull) То не е фатално , ама не му беше времето...то не ми се яде сладко по принцип , ама нали “викате” - сега :D
Аз едно блокченце - 5гр :D ....ох , обърквате ме :D
Яде ми се месо и утре ще си купя :) Ох...много сладък тоя шоколад...поне да беше бял , че го обичам...тъпня :D

За другото...
Не знам , как да го формулирам...
Без да описвам , как се е стигнало до тук - аз съм на 26г / нямам работа и особен опит / живея в гарсониера с баба и  родители- баща истерик и майка непукист / нямам лично пространство / нямам и много приятели вече / едва се стегнах от психозите с храната / объркана съм ...и ми е трудно да повярвам , че ще се справя...и ми е нервно...и не мога да го формулирам...
Хората , които са запознати с положението ме подкрепят , но и те смятат , че не правя достатъчно...най-малкото - да излизам по-често , а не да чистя/готвя/подстригвам/пускам обяви за 2 лева + да търпя истерии /обиди и отявлена неприязън....и смях и пиянства в следващия момент...и отявлена и неоправдана злоба(стигаща до посягане) към баба ми , която ме е отгледала...не искам да съм мрънкало и нямам право да бъда - не е толкова лошо положението , което ме прави нестабилна и ненадежна...иначе , не съм лош човек - стремя се да не съм :)

Не си купих лимони :x То ми беше последното , за което да мисля , като покупка...
Утре ми е почивен от към трен по график :) Мисля да ям повече и се чудех , ще е проблем ли в нетренировъчен...
Ще пия повечко чайчета и ще лягам рано да се наспя :)
Ще пропусна тегавия филм , за тази вечер :D
Благодаря , за отзивите :) Наистина ми е по-леко някак :)
Поздрави!

10.10.11
20:35

Мая, извинявай, че се намесвам в дневника ти, но го следя и реших да ти напиша няколко реда. :)

Струваш ми се страшно лъчезарна и готина и не бива да позваляваш на житейските неволи да те сломяват. Не винаги нещата са така, както искаме, но въпросът е да не се отказваме от целите си! Щом си успяла да се пребориш с проблемите с храната и постоянно бележиш нови успехи, значи всичко е възможно! Продължавай смело напред и не се притеснявай да се покажеш на света, защото ти си страхотна! Успех!!! (hug)

10.10.11
20:42

Яяяяя какво става тук?! Мая, душата! Времето наистина е много криво и провокира противоречиви чувства и настроения. Не, че омаловажавам положението, разбира се, просто е вероятно времето да ти “помага” да видиш минусите и кривините.

Това със съжителството е кофти и хич не е за млад човек. Кофти е, да, но пък има хора, дето нямат къде да живеят! Погледни го от тази страна и гледай да не допускаш обидите да стигат до теб. Човекът който обижда, посяга, изобщо проявява всякаква форма на физическа, или душевна агресия всъщност проявява слабостта и собствените си страхове. Той е достоен за съжаление, а не ти.

Неспособни боклуци няма. Способности имаш една камара, само дето не си им дала шанс да се изявят! Все си учила нещо, знаеш нещо, интересуваш се от нещо. Какви са хобитата ти? Интересите? Мечтите? Хайде направи си един списък с нещата, които умееш (трудно е да започнеш и после не можеш да се спреш), или за които мечтаеш да правиш. А после започни да виждаш варианти да се реализираш в правенето на тези неща.

А, да, и едно упражнение, което много държа да направиш. Моля те :-) Довърши изречението (насаме, не тук) “Радвам се, че не съм....” - и така докато изпишеш поне една страница. Става ли? (hug):*

HE

10.10.11
20:53

Само си помисли, колко хора тук те подкрепят ;)

MF

10.10.11
20:54

Мисля, че горе е казано достатъчно. Аз ще добавя за пореден път - ХРАНИ СЕ, не опитвай храната. Какви са тези 450 калорий бе, душа? Знаеш ли, че моите надвишават 2000??!!! И да ти кажа, не мисля, че ми се отразява зле, напротив! Не очаквай резултати без да правиш нищо.

10.10.11
21:32

Искрено благодаря (sun) (hug)
Има хора в наистина лошо положение и в никакъв случай не поставям моите дискомфортни обстоятелства , като основна причина за неуспехите ми . Ако реша да си търся оправдания - бол :D
За обидите , липсата на подкрепа(морална/емоционална/в намирането на работа , дори) и истериите - свикнала съм :) Разбирам хората и това за съжалението - има го и този момент , защото разбирам болните психики...стремя се да не съм такава :)
Просто , когато си объркан и несигурен , не ти е до допълнителни терзания и стрес - да внимаваш да не вбесиш някого , като щракнеш лампата на тоалетната :D
Тук идва по-лошото...за мечтите и интересите...харесваше ми да рисувам , да пея(образно казано :D ) , да танцувам , да се смея...но винаги ми е липсвало нещо...не го и намерих и така и не се отпуснах да бъда себе си , пред самата мен...никога не съм била истинска...леле , давайте линк за ония форуми :D
Сериозно - в момента се налага да оцелявам и е в мой интерес да не се връщам към гладът . Поне физически да съм адекватна .
Липсата на отдушник/неща , които ме карат да се усмихвам истински + повечето поводи да плача(което не се толерира и требе се крия :D ) не е основание да гладувам и да се връщам назад . Обречеността - също .
И все пак , ме накарахте да се усмихна и да ям шоколад по никое време :D
Благодаря (sun)

10.10.11
23:38

Извинения , за излиянията - сериозно...не съм в правото си да се оплаквам , камо ли тук - анатема :D

За утре се чудя - да взема свинско от Т-маркет на прИмоция и да плюскам . Котлети с кокал - 300гр суров вид + 2 яйца...изварата свърши...тя е и съмнителна - имам чувството , че е брашно с маргарин + върнати партиди “качествени” млека с изтекла годност от магазините...
Щях да напиша - “или да погладувам” , но са ми ясни резултатите от това...от 2 дни нищо няма да ми стане , ама сега психозата е друга...требе протеини - минимум 80гр ...пък другото - както дойде , с леки съображения , кое да е повече - м/в...или без такива замисляния :D
Утре ще съм 46кила - предчувствам :D Няма 5 хранения...
Кога е подходящо чийт хранене - умерени въглехидрати с мазнотии , да речем...или стандартният джънк ? То е ясно - като си намеря работа :D , ама към момента - в тренировъчен или не...ох , чеша си пръстите , защото си изрязах ноктите :D За всеки е индивидуално и аз мога да си го преценя - малко побутване , само :) Помагате - кюфтета / “принцеса”/шоколад/(де)градация :D
http://www.youtube.com/watch?v=fNnyfeFhdQA
Лека :)

Мнението беше редактирано от Мая на 11.10.11 00:04.

11.10.11
01:03

Няма как да се върнеш в миналото и да го промениш, така че няма полза от съжаление за минали неща. Затова пък настоящето ти зависи от решенията и действията ти, които правиш сега.
А и ако ще те успокои, не си единствената на 26 години, без работа, която живее при родителите си. Аз на твоята възраст бях даже по-зле ;)

казано от Marty Sun на 10.10.11, 20:42:

Довърши изречението (насаме, не тук) “Радвам се, че не съм....” - и така докато изпишеш поне една страница. Става ли? (hug):*

По-скоро трябва да е “радвам се, че СЪМ....” ;)
Иначе по твоя начин ще измисли един списък с негативни неща, а това не е добре. Все едно да ти кажа да НЕ мислиш за нещо - ти веднага ще си го помислиш ;) А негативните мисли са последното, от което има нужда.

11.10.11
09:11

казано от mayasy на 10.10.11, 21:32:

Тук идва по-лошото...за мечтите и интересите...харесваше ми да рисувам , да пея(образно казано :D ) , да танцувам , да се смея...но винаги ми е липсвало нещо...не го и намерих и така и не се отпуснах да бъда себе си , пред самата мен... (sun)

Мога да те посъветвам да продължаваш да опитваш. Все някога ще намериш онова, което ще ти достави истинско удоволствие. Мога да ти кажа, че аз и до ден-днешен не съм разбрала какво е. Постоянно си намирам разни хобита, занимавам се една, максимум две седмици, докато не си харесам да правя нещо друго. Но пък за сметка на това съм убедена, че все някога ще го открия нещото.

И друго - пак се връщам на онези твоите депресарски, ненормални ужаси дето гледаш - вземи ги спри, че ти се трупат в подсъзнанието и виж как ти избиват накрая :D

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 11.10.11 09:11.

11.10.11
10:56

Както Петко каза, има един куп хора които живеят с родителите си и то далеч след 20те си гони. Аз се сещам за случаи на 40+ които живеят под опеката на семейството и разчитат само на това.
Разбирам, че времената са трудни, а и ти явно не живееш в най благоприятната среда, но според мен трябва да започнеш да правиш опити да се измъкнеш от там където си сега. Преодоляла си една криза, тази с недохранването и това е похвално. И щом си успяла с това, значи може да се справиш и с много други предизвикателства. Потърси си работа. Не е лесна задача, но не и невъзможна. Все пак живееш в София, а малко или много там работа има. Сигурна съм, че и тук във форума много хора биха ти подали ръка. Срещата с нови хора, заниманията с разнични от обичайните неща биха те разведрили и измъкнали от депресарските мисли. Срещай се с хора, не стой само във вас. Хубаво е,че тренираш, но ти го правиш във вас и това донякъде те подтиска. Излизай, срещай се по-често с хората от форума. Виждам, че ти харесва. Започни всеки ден да правиш по нещо различно от обикновеното. Мога да пиша още много, но си е чист спам, затова спирам.
И последно, когато те налегнат кофти мисли, поговори си с някога или пиши на някого. Може да е и на някой от нас тук ;) Писането много разведрява и помага, от личен опит :)

11.10.11
12:55

Здравейте :)
Благодаря , за незаслужената подкрепа !
Отклоних се от тематиката на дневника , за което се извинявам again !
Да речем , че не винаги съм живяла в подобни условия , без лично пространство и т.н. Не знам как си позволих , да се докарам до 35кг...и да загубя 6 години в размисли за ядене/неядене и повръщане....
Винаги съм имала проблеми с храненето и кантара , но май продажбата на апартамента ми е оказала някакво влияние + опитите да съм с човек , с когото не ми се получаваше . Ама то с никой нямаше да ми се получи .
Относно семейството ми - не искам да давам субективно мнение . Ако цитирам приятели и познати - ще стане грозно .
Имам баба за пример и не трябва да позволявам да я тъпчат - тя не го е заслужила с нищо .
Работата е належаща . Излизането - също . Наистина ми е приятно с хора от форума и ми влияе доста положително , но не мога да се натрапвам/занимавам ... достатъчно ми търпят простотиите в дневника . Никой не ми е виновен , че съм шантава .
Като се замисля - за пръв път , от както се помня , не съм увлечена по някого , а това винаги е било основен стимул да съществувам и да върша нещо . Както и основна причина за депресии . Всъщност най-демотивиращото в момента е фактът , че трябва да забравя за връзки/любови .  Спирам :x Sorry .

По същество :
43.5кг
Днес няма да тренирам и ще ям прилично :)
Пороят от вчера не ме “повали” , но ще наблягам на чайчета :)
Нямам мускулна треска , което не ми допада...

Поздрави и отново благодаря (hug) Ще се постарая , да стана нормален човек...

11.10.11
13:37

Тези чела ли си ги?

11.10.11
19:34

@Дилян - мерси , за линкчето (sun)
Нещо съм се чалнала тия дни - не съм излизала скоро и се поддавам на огнетената атмосфера...
Нищо ми няма...то ми беше достатъчно , да отида до магазина и да се присетя , че е така...
Ще обръщам повече внимание на позитивизма на хората към моята луда персона :)
Извинения за “драмите” .
И благодарности за подкрепата . Беше ми от полза , да се уравновеся към момента :)
За съжаление , не намерих свободни френдове да се видим :( Поне да разбера , дали съм се подстригала грамотно :D и да разпусна :) Нищо - вашата пдкрепа ми стига (sun)

Та за днес :
43.5кг
сън - 6-7часа
Тренировка - абсолютно zero

Храна :
9.30 - 1 яйце + 30гр кайма(сравнително не съмнителна) + 20гр кашкавал на тефлон (coffee)
12.30 - 1 свински котлет + половин домат (beer)
15.30 - 100гр кашкавалена извара (beer)
18.30 - 1 свински котлет (d)
21.30 - 100гр кашкавалена извара (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 10гр
Ъъъ...не изглежда “перфе” ....пак са малко калориите...много “постно” от към зеленчуци...утре по-прилично :)
Лютата леща влияе добре на “тоалета” :D
Трябва да си “прасна” една червена боя , че приличам на Маугли с новата прическа :D Абе , не са ме сочили с пръст по улицата , а и мен ме радва...но аз съм психясала и не си вярвам особено...
Тъпо ми е , че не тренирах :(
Но се уверих , че и с тренировки всеки ден не ми се получава...утешавам се :D
Само не разбрах , защо доста хора ми препоръчват да избягвам ужасите ?!? За драмите ми е ясно , ама...

Поздрави (sun)

Защото те правят кифла! Ха-ха. Сериозно сега. Дигат ти кортизола. :)

11.10.11
20:21

казано от Тедо на 11.10.11, 19:53:

Защото те правят кифла! Ха-ха. Сериозно сега. Дигат ти кортизола. :)

:D Разбрах ти мисълта , но аз не се впечатлявам/плаша?!? от ужаси :) По-скоро ще се изнервя на лоша комедия...
За кортизола съм се замисляла - има кой да ми го вдига и май съм забелязвала , че се отразява :(  Ох ... ще прочета , че не са ми ясни нещата :D
Поздрави (sun)
Едит : прочетох :)

Мнението беше редактирано от Мая на 11.10.11 20:36.

За теб най-важното сега е сама да излезеш от филма, да прекарваш повече време навън и да правиш много секс.

12.10.11
13:04

Пчеличке :) Искам и аз да ти кажа, че масово и повсеместно нещата не са съвсем съвсем наред, но начин за измъкване се намира :) И ти ще се справиш :)
Навън е отврат времето, поне на мен много ми влияе (dull) Та и това внася допълнителни гадни оттенъци. Затова - боядисвай косата ярка и се усмихвах, пък каквото ще да става (rock)

12.10.11
20:42

Дневникът на Мая вече ми харесва повече :-)

Няма да се даваш на гадни мисли! А това с филмите на ужасите.. наистина.. и според мен е безмислено, какво ти дават?

И още по-важния въпрос - защо пък връзките и любовите в момента да не са актуални/възможни? Може нещо да съм пропуснала де, за което те моля да ме извиниш - аз съм си разсеяна по принцип. Ама... виждам едно готино момиче, даже видях в Борисовата градина как те заглеждаха жадно разни мъжки погледи, даже един се осмели да се поувърти около теб. Що да не са възможни, мхм?

12.10.11
21:08

@Тедо - прав си , ама за секса няма как да стане :D Single съм и не мисля , че  скоро ще сменя статуса...по-лесно се намира работа :D
@Силвия - радвам се на лъчезарното ти включване (sun) .  Няма да се отчайвам , я :) (F) Примерно (wasntme)
43.5кг
сън - 8часа

Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 3x6
2 - лег с дъмбели/пулоувър с 1 дъмбел - 6x10
3 - флайс с дъмбели - 3x8
4 - лицеви - 3x10@7
5 - полукофички с крака на стол - 3x10@7
6 - едностранно трицепсово с дъмбел лег - 4x5
7 - повдигане напред с дъмбели - 4x6
8 - плие с 2 дъмбела - 3x6
лицеви - 35/25/15

Дъмбел 7кг...много дъмбели , голЕмо нещо :D
Доволна . На второ съм ги “сляла” упражненията , та може да мине за 3x20…не съм наясно със суперсериите , ако са такива . 3то, 5то и 7мо не са баш верни с оригинала . При лицевите , особено с тежест , не спускам прилично .
Храна :
9.30 - 70гр кайма(г.в.) + 10гр кашкавал (coffee)
11.00 - трен
11.30 - лъжичка мед
12.00 - лицеви
12.30 - 1 яйце + 50гр кайма (beer)
15.30 - 1 свински котлет + 15гр водка :D (beer)
19.00 - 1 горно бутче с кожа + 1 домат + 1 маслина (d)
22.00 - 70гр кашкавалена извара + 1 долно бутче
Около 1200ккал : пр - 105гр / м - 75гр / в - 15гр....
Каймата на Бай Мезан ме съмнява :D ...ама нямаше друго . Стои на “червейчета” и претендира за 50%свинско на 45% говедарско....ясно , че е зле , но проблемът беше в солта - още ми соленее в устата (puke) А и докато измисля , как да я смятам...

Хубав ден . И тренировката , и храната са ОК . Хапването на каймица е напредък :) . Имам пушен джолан - и от него ще гризвам за психиката...принципно обичах пушено , когато се хранех по-нормално , ама много са ми се изострили рецепторите към солта...не съм го опитала още , но за същата кайма другите твърдят , че не била солена . Аз и в бутчетата я усещам (сварени без сол). Дали да не хапна парче шоколад утре преди закуската...за след трен е по-неподходящо....
Видях се с френдове - подариха ми македонски цигари с онези “хубавите” картинки...добре , че на моята кутия има сбръчкани ръце , а не тумор :D Не , че ме вълнува...което ме подсеща за филмче :)

Поздрави :)

12.10.11
21:15

На мен от цялата работа ми изникна резонния въпрос - останалите 5% в каймата от какво ли са? :-) Не ще да е само сол.

12.10.11
21:25

казано от Marty Sun на 12.10.11, 20:42:

Дневникът на Мая вече ми харесва повече :-)

Няма да се даваш на гадни мисли! А това с филмите на ужасите.. наистина.. и според мен е безмислено, какво ти дават?

И още по-важния въпрос - защо пък връзките и любовите в момента да не са актуални/възможни? Може нещо да съм пропуснала де, за което те моля да ме извиниш - аз съм си разсеяна по принцип. Ама... виждам едно готино момиче, даже видях в Борисовата градина как те заглеждаха жадно разни мъжки погледи, даже един се осмели да се поувърти около теб. Що да не са възможни, мхм?

Отплеснах се , докато пиша поста ...
@Марти - ужасите ме разсейват , защото не ги свързвам с реалността...не ме присещат за мои си простотии . А и от малка се кефя на жанра и не ме впрягат кадри...
Иначе ме радват и  комедии :) Стига да са яки , че се нервя :)
За другото ми е объркано...

Мнението беше редактирано от Мая на 13.10.11 10:19.

12.10.11
21:28

казано от Marty Sun на 12.10.11, 21:15:

На мен от цялата работа ми изникна резонния въпрос - останалите 5% в каймата от какво ли са? :-) Не ще да е само сол.

То е ясно - ако наистина са коректни и само 5% са боклуците :D Пише разни безумия :)

13.10.11
22:29

43кг ?!? мислех , че от солената кайма ще задържа бира :D
сън - 5часа...наложиха ми да безумствам в 7….ама и аз окъснях с лягането , та...

Тренировка “гръб/задно рамо/бицепс” :
1 - тяга с щанга(надхват) - 4x6@27
2 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 6x6@27
3 - едностранно гребане - 4x6@10
4 - разтваряне на дъмбели встрани от преден наклон - 6x6
5 - бицепсово/чуково с дъмбели стоеж - 6x6
6 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамене - 4x20
набирания(подхват) - 3x1 ;(

Дъмбел 7кг...
Намалих паузите м/у сериите - май по-големите почивки по време на трен , не са подходящи в моя случай . Нямах сила - липсата на сън , надявам се , е причината . И с набиранията не ми се получи...валеше , но едва ли хлъзгавият “лост” е оправдание . Не е , като без хич :)

Храна :
8.00 - парче ябълка
9.00 - 1 яйце + 40гр пушен свински джолан(с кожа и сланина :D ) + 10гр кашкавал (coffee)
11.00 - трен
11.30 - лъжичка мед
12.00 - 1 голям свински котлет(~200гр с.в.) + 100гр краставица + 1 маслина (beer)
15.00 - набирания |-)
16.00 - 1 яйце + 25гр к. извара + резан домат/сусамово и маково семе/масло (beer)
19.00 - 1 малко пилешко бутче без кожа + 25гр извара + половин домат/пресен лук (d)
22.00 - 100гр к. извара + 2 маслини + 1 малко орехче (d)
Около 1100ккал : пр - 95гр / м - 70гр / в - 20гр
Храната , като време и място :D не е добре подбрана...тлъсто свинско след тренировка....знам ли...липсва сравнително бързо усвоим протеин(яйца/постно пиле/риба/добавка (wasntme) )...
Тъй като , белтъчините ми идват основно/само от продукти с висок процент мазнини(свинско/цели яйца/кашкавалена извара) реших да снижа до минимум въглехидратите и да си хапвам спокойно любимите мазнотии :) Когато имам възможност за по-постни меса/да метам жълтъци , ще вдигна карбовски + растителния протеин....
Предните 2 дни(че и днес) зеленчуци/фибри/баласти отсъстват почти - тоалетът е перфе ?!? Ама аз принципно нямам грижи...само ментални :D
Утре е нетренировъчен - по-скромно с храната...
Това http://www.imdb.com/title/tt0073650/ не можах да го изгледам...не , че нещо , но тематиката ме натоварва...въпрос на настроение...
Сънят е важен , май (wasntme) ...и витамините...ъъъ , неадекватно...

Поздрави (d) :) (yawn)

14.10.11
22:44

43.5кг
сън - 7часа

Тренировка - почивен

Гимнастика :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек на 1крак - 3x10
4 - напади - 3x10
5 - глутеус ритник - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20

Храна :
10.30 - 1яйце + 40гр пушен джолан + 10гр кашкавал + масло (coffee)
12.30 - гимнастика
13.30 - 1 малка кисела ябълка от дръвче
15.30 - 1 яйце + 40гр пушен джолан + 50гр к. извара + 1 печена чушка (beer)
18.30 - 100гр косело мляко 3%
20.30 - 200гр “пастет” от пилешки дроб и к. извара (d)
Около 1000ккал : пр - 80гр / м - 70гр / в - 20гр
Мислех да ям по-малко от разни съображения , но не ми се получи , а и реших , че не е нужно...
Апатичен ден , с нотки на ниско самочувствие и доза нерви...една котка ще го отнесе :D

Мнението беше редактирано от Мая на 14.10.11 22:50.

14.10.11
22:48

Е, не котката де! (* с израз на искрено възмущение) Добре си хапнала, и още може! ;)

15.10.11
22:04

Особен ден...
43.5кг
сън - 6часа
....то за т’ва ми е еуфорично :D малко сън в последно време...като пребита със сух парцал съм ...

Тренировка “цяло тяло” :
1 - клек с дъмбели - 4x6
2 - лег с дъмбели - 4x10
3 - френско с 1 дъмбел - 4x10
4 - гребане с щанга подхват - 2x8 / 2x6
5 - едностранни раменни с дъмбел - 4x6
6 - бицепсово стоеж - 4x6

Щанга 27 / дъмбел 7….за около 15мин...
Трябваше да правя “гърди/трицепс/рамо” , но имах мускулна ...и не бях в състояние за по-акцентирани тренове...всъщност , не бях в никакво състояние . При тази импровизация наблегнах на малкото почивки м/у сериите и с това недоспиване си ме натовари бая .

Храна :
9.30 - (coffee) + 50мл мляко ?!?
11.45 - трен
12.30 - 120гр свинско(г.в.) + 150гр домат/печена чушка/пресен лук/1 маслина/лъжица извара (beer)
17.30 - 1 яйце + 30гр свинско + 20гр кашкавал + масло (beer)
21. 00 - 200гр “пастет” от к. извара и пилешко дроб (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 20гр.....
Еми....особени работи - никаква последователност/брой хранения...прясно мляко?!? и то , като единствена “закуска”... нищо , малко разнообразие . Чалнато ми е .
Инак - лежерен ден :) Еуфорично и неадекватно..и спокойно...самичка цял ден , че и сега... може да се каже :)
Котката ме вбесява(не само , защото е котка и прави бели - лични причини) , но няма да я тепам :D
Слушам си музички разни http://www.youtube.com/watch?v=pmHozPLY2Ig примерно , ‘дето се присещам - това доста ми липсва , а и разни обстоятелства са ме откъснали от това ми занимание в последните години...не иде реч за кила или местонахождения :D
Edit: Ам...днес малоумствах м/у шкаф и стол за кофички у назе...не , че се получава , но може да избие на мускулни трескИ . В тази инициатива ми се позволява да съм по-постоянна и да смогна да направя кофичка :) Срам и позор |-) Прав е баща ми  - ” Ти не можеш да се набереш 5 пъти?!? Аз на твоите години , че и по-малък , 30 правех ! ” :D “Адекватни” сравнения/изказвания , но пак съм зле |-)

Мнението беше редактирано от Мая на 15.10.11 23:35.

16.10.11
02:16

Смърт (dull)

16.10.11
13:47

Здрасти, гледа ли новия филм на Ларс фон Триер? Меланхолия..

16.10.11
19:14

Моля да бъда извинена за коментарите/мненията/постовете си в последните няколко дни . Леко поиздевателствах над организма си , пренебрегвайки установените норми . От неоправдано любопитство , снощи се олях/осъмнах...и нищо интересно не разбрах... освен , че съм на 26г ....което явно значи нещо и аз си го знам . Провал .
@Anelia - иии , ма той излязъл ли е на хубаво качество ?!? Хвърлила съм му очо , мерси за присещането :)
Поздрави (sun)
Сега “гледах” http://www.imdb.com/title/tt1020530/ - става :) Неадекватно ми е , та някои реакции ми се видяха особени?!? ‘убав е инак...

43.5кг
сън - 5часа
...”държаха” ме будна до 6ч + (beer) ... акъл - нъц...

Тренировка - пред припадък съм . Бързо ходене из дъжда със 7 кила :D

Безобразна храна :
12.30 - (coffee) + 70мл мляко?!? again ...
14.00 - 1 малка круша от дръвче
14.30 - 70гр свинско + 50гр кайма(тая партида не беше солена) + 30гр пушен бекон + 20гр кашкавал + масло (beer)
18.00 - малка крушка
18.30 - 1 едро яйце + 50гр кайма + 20гр бекон + 20гр кашкавал + масло (d)
Около 1100ккал : пр-80гр / м-80гр / в - 20гр..................ще се мре...
Не съм фенка на Милко и се чувствам тъпо...
Яко джънк го отчитам днес...трябва да се преориентирам към шоколад :D
Спирам с безумията и утре свежа и тренираща се чакам :)
Поздрави и извинения...за днешния пост включително (blush)

Мнението беше редактирано от Мая на 16.10.11 19:25.

16.10.11
19:18

Всеки има залитания понякога...важното е да се осъзнаеш и да продължиш. Радвам се, че при теб се е случило бързо. Аз също имам 1-2 “отрязвания” годишно, но те просто са там, за да контрастират на останалото, на ежедневието. И не винаги са деградивни, понякога са конструктивни :)
Поздрави (sun)

17.10.11
21:35

43.5кг ...вече ще ги пиша при евентуални промени , но се чувствам напълняла - ще ми се спраскат най-яките дънки(от преди 5 години) :D , ама и блузките са отеснели :) ...зарад’ гръб , а не гръд :D ...и талия ,ама не ми дреме..
сън - ?!? ...около 8-9часа...не е , като да съм наваксала..

Тренировка “цяло тяло” :
1 - клек с дъмбели - 4x6
2 - гребане с щанга(подхват) - 6x6
3 - лег с дъмбели/пулоувър с 1 дъмбел(редувано) - 6x6
4 - повдигане на дъмбели встрани от наклон/повдигане напред(редувано) - 6x6
5 - кик бек - 4x6
6 - бицепсово/чуково стоеж(редувано) - 4x6
7 - повдигане на пръсти с дъмбели - 4x20

Дъмбел 7кг ...за около 15мин...
Пак заложих на неутрален трен с минимум почивки...нищо не правя...

Храна :
9.30 - малка круша (coffee)
10.00 - 1 яйце + 30гр пушен джолан + 20гр кашкавал + масло (coffee)
12.00 - трен
12.15 - лъжичка мед
12.45 - 1 яйце на тефлон...с масло - гениално , за след трен :D |-)
14.00 - 1 свински котлет + половин домат + 2 маслини и праз (beer)
17.00 - парче ябълка
18.00 - 6-7 пилешки воденички + половин краставица (d)
21.00 - 150гр кашкавалена извара + 1 малко орехче и 2 маслинки (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 30гр

Трябва да се оправя менюто...някаква ротация ще се мисли ...
То хубаво си хапвам с кеф и без гузнотии , за сметка на мазнотии....ама му отпуснах края - не е това добър хранителен режим...все тая - като се допрат бедрата ще рева...

Настроение - умрЕло.
Искаше ми се да отида на тренировъчния лагер ...мернах преди време офертата , но дори и да ми бяха попаднали нужните финанси , има доста чакащи “нужди”...не само мои...
Яко е било :)
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1570728/ - не ми хареса...дръпнах го зарад’ Carell ...плосък и не смешен филм...че и романтики...
Пак едно отчаяно...и апатично...

Мнението беше редактирано от Мая на 17.10.11 21:37.

18.10.11
11:06

“Праскам” мерки :

14.01.2011г                      18.10.2011г
Тегло                          38кг                              44кг
Гръб(стегнат)            79см                              89см
Талия(стегната)        57см                              62см
Ханш                          79см                              84см
Бедро                          39см                              47см
Бицепс(стегнат)        22см                              25см
Врат :D                       27см                              29см

Такова е положението с “прогреса” от началото на дневника . Не е , като да съм много доволна .
Започнах да тренирам , след 3-4годишно прекъсване , август 2010г. с начално тегло 36кг .
За храната е ясно...
Сега , да поддържам ли....качвам/свалям.....както дойде...
Отивам за (beer)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1