Дневникът на Мая

Прескочи до:

18.10.11
23:17

44кг
сън - 8часа

Искаше ми се , мерките да са : гръб-90см / ханш-82см / бедро - 44см / бицепс - 27см ....нереалистични амбиции за моето тяло :)
Но ако мога да увелича бицепса и гърба още малко , без да има промяна надолу .... г***т нормално е наедрял , ама тия бедра ше се допрат :D
Ръцете и краката са ми проблемни...едните не “дърпат” , а другите качват безобразно.....

Тренировка - няма .
”Гимнастика” :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек - 3x10
4 - напади - 3x10
5 - глутеус ритник - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20

Вчера правих цяло тяло , а и съм се сецнала нещо от опитите за кофички - боли ме дясната половина на гръдния кош...оправдания :D
Утре ще тренирам , ама какво (wasntme) Трябва да си съставя адекватна “програма” :)

Храна :
8.00 - 1малка круша (coffee)
9.30 - 1 яйце + 15гр пушен джолан + 15гр кашкавал + масло (coffee)
12.30 - “гимнастика”
13.30 - 100гр дробчета и воденички + 150гр зеле/домат/праз/3маслини/зехтин (beer)
16.30 - 1 яйце + 5гр :D кашкавал + масло за тигана (beer)
18.30 - 80гр дробчета и воденички + 50гр зеле/зехтин (beer)
21.30 - 150гр “пастет” от дроб и кашкавалена извара (d)
Около 900ккал : пр-85гр / м - 50гр / в - 30гр...
Утре може да закуся шоколадово яйце и кафе с млЕко :D За шоколадовото яйце е доста вероятно и не лошо за психиката , но трябва да оправям храната...

Оффтопик :
Сдобих се с “нов” комп и вече не съм с Windows 2000 Professional и RAM 265mb :D . По-добър е и от предишния , ‘дето му изгоря дъното . Добре , че имам приятели . Компютърът е бил ненужен , но предназначен за друг . След като се видяло , че е по-добър от моя , ми се предложи размяна . Отплеснах се :D
Както и да е - ще го разцъквам сега...нещо Skype ми е особен(беше на компа , тя мацката ми е изтрила повечето програми) - нз коя версия е и на първо “четене” не мернах , къде са емотиконите :D
Извинявам се , за простия пост (blush)
А , да - гледах и четвъртия епизод на Двама мъже и половина и се отказвам...

Поздрави и лека :) (d)

Едит:мерките останаха на предишната страница...

Мнението беше редактирано от Мая на 18.10.11 23:19.

19.10.11
21:38

44-кг
сън - 5.30ч

8.30 - 1малка круша (coffee)

11.00 - тренировка “гръб/рамо/бицепс”...мисля...може и да няма рамо конкретно :
1 - тяга с щанга - 6x6@27
2 - гребане с щанга (подхват/надхват) - 6x6@27
3 - пулоувър с дъмбел / изтласкване на дъмбел (тесен хват/слято) - 6x12@7
4 - едностранно гребане - 4x4@14
5 - едностранно изнасяне на дъмбел встрани от преден наклон - 6x6@7
...нещо , като едносттранно гребане с крайна позиция - лакът , допрян до талията/90градусова сгъвка/длан успоредна на земята....и да не се е разбрало , май е за гръб и рамото “гори” :D
6 - бицепсово/чуково стоеж с дъмбели - 6x6@7 дъмбел

11.30 - лъжичка медец (beer) :D
12.00 - 1белтък
12.30 - 100гр свински котлет + 150гр зеле/домат/2маслини/зехтин (beer)
15.30 - 1яйце + 70гр кайма + масло за тигана (beer)
18.30 - 100гр свинско + 50гр к. извара + 1 печена чушка (d)
21.30 - 100гр извара + парченце свинско (d)
Около 1200ккал : пр - 120гр / м - 65гр / в - 40гр
На месото/каймата им предполагам грамажът за в сготвен вид...
Каймата - да , съмнително мляно говеждо и телешко в тарелка ...на вкус прилича на месо...

Е то бива да съм безумна , ама силова тренировка на гладно...едно , че не съм спала и нямах мн сила , ама и ме заболя коремът от глад . Ни да ям и да чакам да се слегне , ни по време на трен да гризна нещо...но ми се получи намисленото :)
И ‘що се отказах от закуска?!? И аз не знам...чела/недочела/недоспала и така ми щукна - нЕма връзка с принципи и цели .
Имам 8 кила свинско . Е , то не е все за мен и е по-зле от предишното - 3.20кг...води се обрезки/нарязано пържолоподобно...няма много кокали и тлъсто , но е яко обработвано/солено . Все тая - ще го ям , каквото отбера .
  Забелязвам 2 неща :
1 - при по-интензивни тренировки(с минимални почивки м/у серии и упражнения) увеличавам обиколките...временно напомпване , може би . Когато тренирах по-бавно и мудно , по едно време , ръката ми “спадна” ....нооо пък стегнат гръб 90см до сега не съм мерила :)
2 - повечето приет протеин от храната влияе благоприятно на целите , или просто плюскам свинско ‘кат свиня и съм се освинила навсякъде :D
Май нищо не забелязвам...напълняла съм и толкоз...
  Гръб и ханш вървят добре - нагоре качвам повече , от колкото надолу...
Мишници/бедра - зле...ръцете не дърпат/баджака расте...
Може ли да се коригира това с конкретни тренировки ?!? За храната - до колкото знам белтъчините са важни , а другото е въпрос на калории и баланс м/у мазнини и въглехидрати...и кога - какво...
  Както и да е - днес съм чалната , а и сутринта ме...хмм... опитаха се да ми скуашнат недоспалата тиква , което беше смешно :D че и безпричинно , ‘щото не бях виновна , че и пари се изкараха :D Но извинения + нещо окуражително скоро не бях чувала от разни индивиди :) Доста по “селски” , но добронамерено :)
  Гледах http://www.imdb.com/title/tt1411697/ . Първата част , която не помня , ме беше изкефила и много го чаках . Ми...имаше смешни моменти , но очаквах повече + кофти настроение...нещо ми е нервно...

Поздрави :)

20.10.11
21:53

44кг
сън - 6.30ч
...не наваксах ...
За пръв път ще го напиша това в моя дневник , но съм сериозна :
Трябва да сваля малко от бедрата...и ханша , може би . Дрехите не ми стават - ще се цепнат , а нямам пари за нови :D Не , сериозно...кефи ме , че и нагоре съм наедряла , но не ги ща тия бедра...под формата на мускул(не са)/сланина/силикон/бетон...обиколка 47см не ме радва....
От пъпа нагоре нямам(да речем) мазнини...при правилен режим за изчистване , щадящ мускулната маса , дали ще стане...
Или просто да поддържам и да свикна...

Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
1 - клек с дъмбели/пулоувър с 1 дъмбел(редувано) - 6x6…без почивки
2 - лег с дъмбели - 6x10
3 - лицеви - 3x10@7
4 - полукофички с крака на стол - 3x10@7
5 - френско зад глава - 6x10@7
6 - повдигане встрани от преден наклон/повдигане напред с дъмбели(редувано) - 6x6 ...без почивки
7 - едностранни раменни преси - 3x5@7
8 - плие - 3x6@14
9 - повдигане на пръсти - 3x20@14

Дъмбел 7 кила....
      Не се чувствах добре от липсата на сън и закуска...отчетох нещо...нищо...

Храна :
8.30 - 1 малка круша (coffee)
10.30 - трен
11.00 - лъжичка мед
11.30 - 1 варено яйце
13.00 - 130гр нетлъсто свинско + 150гр зеле/домат/маслина/капка зехтин (beer)
16.30 - 130гр свинско + 50гр к. извара + парче домат (beer)
21.30 - 120гр извара + 50гр воденички (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 60гр / в - 25гр
      Нещо се обърках с храната...уж са ми ясни принципите и малко на момента ги решавам храненията , а не по схема...идеи?!?
Днес имах разни занимавки , но принципно си държа на 5 хапвания . Да намаля порциите и да ги пръсна равномерно?!?...да намаля животинските мазнини , което би било трудно с моментният ми избор на източници на белтъчини?!?...да махна млечните(кашкавал/извара)...какво да правя?!? Ох , ясно е , че само аз знам отговора , но ако се забелязват кардинални грешки...
Пълен хаос и с храната , и с тренировките...
      Както и да е - добре са ме насадили за неделя...ще се оакам яко , но компът ще гръмне до тогава и ще бъда убита :D

21.10.11
11:20

Стига се тормози за тази храна и тренировки. Важното е да се храниш и да спортуваш!
И преди те бях питала, защо никъде не пишеш и не се тормозиш за алкохола и цигарите? Мислиш ли, че с тях се справяш ОК? Не би ли трябвало да ги намалиш, или вече си го направила?
Онзи ден беше подкрепила мнение на Скота в моя дневник, че не трябва да се тревожа за един килограм отгоре. ОК, а ти защо се шашкаш постоянно за този ханш и крака, като си толкова слава все още. Аз съм с 14кг по тежка от теб, на същата височина, трябва ли да ходя да се хвърлям под влака? Знам, че всеки има определени разбирания за външен вид, здраве и т.н., но според мен не трябва толкова много да го мислиш. Не те познавам, но съм си създала добри впечатления от постовете ти. На снимките изглеждаш добре. Не обичам да давам съвети без да са ми посикани, но потърси си и други занимания. Работа, срещи с приятели, тренировки с групата на Юли. Стига си мислила за тази храна, домашни тренировки и обиколки на краката. Света не се изчерпва с това, излез и черпи от него :)
Пиша ти всичко с много добри чувства.

21.10.11
12:48

Здравей Rali :) Радвам се на включването ти .
Относно подкрепения коментар , ако не бъркам , ставаше дума за 1кг + и запазени мерки . Това го свързвам с качена мускулна маса в най-добрия случай или нищо променено в най-лошия . Аз самата варирам с +/- 1кило в рамките на часове :) .
  Това , че си по-тежка от мен нищо не значи - въпрос на структура/кости и т.н. :) По твои снимки , които съм мяркала , смятам си изглеждаш перфе :) Една мацка и на 70кг може да изглежда супер - нещата са индивидуални и не опират до кантара .
  Определено си имам доста грижи , които да ги мисля и това с визията и тренировки/храни е една част от вълненията ми . Просто ги описвам повече , защото си е в тематиката на този формат :)
  За Юли съм се замисляла , но нямах възможност . Ако се уцели ден с хубаво време(като днес) и мога да си го позволя - с удоволствие . Изглеждат ми забавни и приятни тренировките .
  За работата - търся ;) Приятели - когато са свободни :) Дали съм готин човек - едва ли , но поне се старая да съм обективна , съобразителна и смирена , а не егоизтична и меркантилна  . Което май не ми прави чест :D
  Иначе си абсолютно права - аз не гоня състезателни постижения и съществуването е свързано с доста по-важни неща от размисли за протеини/дъмбели и обиколки :) Тепърва ще ми се наложи да живея и съм леко уплашена ...и дърта :D
  Поздрави (sun)

21.10.11
12:59

Права си тематиката на форума е хранене и тренировки и няма нищо лошо да се вълнуваш от това и да говориш за тях и аз го правя . НО, ти не само говориш и описваш , а и се тревожиш и то без основания за незначителни неща. Това имах предвид :)
А ако си спестиш няколко от (beer)  и това (d) може и да имаш възможност за тренировки при Юли, дори и да не е всеки път ;)
За страха от живота, всеки го преживява на определен етап, а дали си стара стига глупости, и тук те водя и хич и не мисля че съм стара ;) Грижите са много, но един поглед от по-високо, винаги ни дава по оптимистична и чиста картина :)

21.10.11
20:38

Сън - 7часа...пак е по-добре :)
Нетренировъчен

9.30 - (coffee)
9.45 - “кардио гимнастиране” :D , че и на гладно :D :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
4 - напади - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20

За около 15мин.
Разходка из пазари...колената пукат , та се късат :D - не е добре това...
11.30 - парче ябълка
12.30 - 1 яйце + 80гр свинско + 15гр кашкавал + масло за тефлоня (beer)
14.30 - набирания(подхват) - 10x1
15.30 - 120гр свинско + 100гр домат/праз (beer)
18.30 - 70гр воденички + 70гр прясно зеле (d)
21.30 - 120гр к. извара + 1 дробче (d)
Около 1000ккал : пр - 110гр / м - 55гр / в - 20гр

Съвсем изпрегнах :D
  Реших , че тая почивна гимнастика минава за кардио , та спазих правилата - глад и преди , и след :D Е , требеше 1 час след , ама имах занимавки...
  Набирания не бях правила скоро , а трена за гръб и бицепс беше ония ден . По лесни са ми сякаш , но още не ги правя прилично . По-горда съм , че не ме досрама , въпреки наличието на хора на съседната пейка - майка с бебе . Ама жената доста каруцарски си лафеше?!? с бебето + муаше нещо капещо и мажещо , та едва ли е имало място за притеснение .
  Свинското е толкова “прекрасно” , че при топлинна обработка придобива идеален розов шунков цвят и подобаващи вкус и консистенция . Нищо , че виси от автентичен кокал . Тези “красоти” се срещат прекалено често и при пилешкото . “Браво” ! Мислила съм , как да смятам състава на подобни продукти , когато попадна на тях(често , че са евтини :D ) , но няма да се напрягам излишно .
    Днес в магазина една от продавачките(не я познавам) ми викна : “Абе , мацко , какво си направи с косата ? ‘що я отряза ?” и ми стана тъпо...май “куцо” се офъках :D
    За бедрата и задника - ми кофти ми е , че повечето ми дънки ще се спраскат . Усещането , да ти е тясно ми е забравено леко и не ми е комфортно . Е , и нагоре са отеснели бебешките фанели , та в тоя случай е голЕм кеф :)
    Относно “изказването” си , че съм дърта - не е съвсем точно . 26г е една прекрасна млада възраст . Стара съм да започна да живея , като едно 19-20годишно момиче - с подобен опит/интелект/средно образование...ако се впусна и в сравнения с общоприетото . Някои имат деца и се развеждат на тия години...хич не се толерирам , като персонаж .
    Петко К беше драснал хубав коментар на предната страница , за което благодаря (sun) ...присетих се... това , че той на 26г е бил в по-лошо положение , от това да си безработен и да живееш с родителите си , нама особена връзка с безмозъчнен и неуравновесен идиот , като мен - то не ми е крив космоса , а аз съм крива. Но съм такава , трябва да свикна и да намеря подходящо място(полезно на околните)и за моята особа под слънцето...и ако се науча и да го “ям” - цена няма да имам :D
    Май ще го “следя” това http://www.imdb.com/title/tt1844624/ - гледах и третия епизод . Не е нещо особено , но...не дразни :) А и филмите тип haunting нещо си ми допадат .
    Пак се олях с неграмотни и прости писания :D
Днес - спокоен ден :) Поздрави (sun)

22.10.11
21:06

Сън - 7часа

Тренировка “цяло тяло” :
1 - клек с дъмбели - 4x6
2 - гребане с щанга (подхват) - 6x6
3 - лег с дъмбели/пулоувър с 1 дъмбел(редувано) - 6x10
4 - арнолд преси - 6x6
5 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 6x10
6 - бицепсово/чуково с дъмбели(редувано) - 6x6

Щанга 27кг / дъмбел 7кг ...за около 30мин...
Колената са ми зле...за техниката ми е ясно , че нямам такава...

Храна :
8.30 - парче круша (coffee)
9.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
11.00 - трен
12.00 - 100гр свинско (beer)
15.00 - 1 яйце + 50гр свинско + 50гр извара + парче домат (beer)
18.00 - 100гр свинско + 1 воденичка (d)
21.00 - 100гр к. извара (d)
Около 1100ккал : пр - 90гр / м - 75гр / в - 10гр

Дам - няма въглехидрати и баласт . Утре не трябва да ме скосява по нужда , а липсата на фибри , едва ли ще помогне . Аз съм по-редовна на мръв’и само :D
  Всъщност , ще се изявявам , като поддръжник на партия :D че и отговорник :D Притеснено ми е , в интерес на истината...не ме вълнуват политики :x , но ми е за първи път и нз да не объркам нещо (wasntme) Много съм зле :D Смърт за мен!!! :D Сериозно (dull)
Направих си тричави пити да не преритам и така :)
  http://www.imdb.com/title/tt1865567/ - много зле...чак ме изнерви . Бях гледала една от частите , която си клони към комедия(тази също) , но беше с Хенри Ролинс :) , та забавляваше . Драснеща работа ... кортизола ми се вдигна :D
  Поздрави и лека , че требе да лягам рано :)

Мнението беше редактирано от Мая на 22.10.11 21:53.

24.10.11
02:35

23.10.11г
сън - 5часа
“Тоалет” - ок .

Тренировка - няма .

Храна :
5.30 - половин круша (coffee)
8.00 - 1 ябълка
9.30 - тричави питки (1 яйце + 50гр овесени трици + 30гр к.мляко) (coffee)
12.30 - половин круша
13.00 - 120гр свинско + 30гр кашкавал (beer)
16.00 - половин круша
17.00 - 100гр/половин купешки сандвич
20.00 - 100гр свинско + 50гр извара + 20гр кашкавал
2.00 - малко извара(d)
Около 1300ккал : пр - 90гр / м - 75гр / в - 85гр
Грешка - тъпият сандвич...раздадоха ги / аз имах храна...мислих само “прекрасната” плънка от 20гр растителен кашкавал/маргарин/”луканка” да хапна за сефте...ама тоя ден се оака та....
Нищо - чийт ден . Пък и бирата е с литър надолу :D

Тъпо ни насадиха - застъпник се водех , а не поддръжник :D , както съм споменала в предния пост . Нали ме цапнаха за отговорник , та нормално да не съм на ясно :D Крайно излишно киснене - вживени . Всичко мина ок , само другите се разстроиха , че “парите” ще закъснеят .
  Миии...по-малко цигари/пиене/сън + повече безсмислена храна и липса на тренировка :(  Издумках си с’тинките в телефона/похарчих 2 лева за дъвки и кафе. Бях и леко полезна , ама това са големи глупости :D

Поздрави :) (d)

Мнението беше редактирано от Мая на 24.10.11 02:50.

24.10.11
08:53

казано от Мая на 20.10.11, 21:53:

44кг
...
Или просто да поддържам и да свикна...

пробвай не е страшно...

24.10.11
23:33

Ей , Diva , радвам се да те мерна тук :) Вече свикнах . Просто изглеждам нормално слаба . Доста време поддържах друг тип физика и ми е странен преходът и идеята , това в момента да го смятам за константно , без натрапчивата мисъл за “ооо , требе на минус леко кантара” .
    Поздрави (sun)

Сън - 5.30часа

Тренировка - няма . Нищо .

Храна :
10.30 - (coffee)
Разходка из пазари...
14.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + сусамово/маково семе + масло за тигана (beer)
17.00 - 150гр свиня (beer)
21.00 - 1 варено пилешко бутче(без кожа) + 120гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 5гр
  Не така ! 5 хранения със задължителжителна закуска :) По-малки порции . И нещо от доста време се храня ВМ и това ме дразни (dull) Става стереотипен режим иии....не . Но май свикнах и нз . Ше помагате да се отървавам :D ...че с моята психика . Бах...не , че честите хранения не са банални , но избягването на разни продукти не ми е в “+” . И не мога да си позволя да качвам повече в бедрата . На горе - може , че и трябва :)
    Обърка ми се малко - легнах в 4ч и си “поспах” ...и едно чувство на безнадежност и обреченост цял ден...
Мислих , че няма да получа кинти , а и не ми дремеше...не ги чувствам изкарани тия пари , но ги взех |-) .Като гледам , в какви филми са се вкарали с тия избори ...поне помогнах за един гаф в секцията - хората ми благодариха , но за нищо реално :D ...т.е. - с нищо отговорно не съм се занимавала :)
    Ох , разсейвам се тука и нз какво пиша . Отчетох се - утре требе трен . Нещо кръгово ми се върти , ама ще видим :)
  Убито.....поне компът не е гръмнал още :D
http://www.youtube.com/watch?v=CBOhQamGGuI again ...still… :D

Поздрави ?!?

25.10.11
00:32

Майче ако продължаваш с тия бедра ще ти подаря цял стек от лимоновата бира да знаеш!
Знам, че си го чувала хиляди пъти ама - ще ти отива да качиш малко по бедрата и дупето, хармонията е в пропорциите, не едно за сметка на друго. ;)

25.10.11
22:33

Ииии , Moonray , само не лимонадена бира (tmi) :D
За пропорциите си права и аз това следя , но моите представи са леко изкривени...
Ба , как оцеля толкоз време на циклично :D Изглеждаш страхотно на новите снимки , а и тия “стойки” - уоу :)
Усмивки (sun)

Сън - 6часа

Тренировка “цяло тяло” :
1 - плие с 2 дъмбела - 4x6
2 - лег с дъмбели - 4x10
3 - пулоувър/изтласкване на 1 дъмбел тесен хват(слети) - 4x12
4 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 6x6
5 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 4x8
6 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 4x10
7 - бицепсово/чуково с дъмбели стоеж(редувано) - 4x6
8 - повдигане на пръсти с дъмбели - 4x20

Щанга 27кг / дъмбел 7кг....за около 20мин...

Храна:
9.00 - 1 яйце + 25гр кашкавал + 25гр свинско + резан бекон...масло за тигана (coffee)
10.30 - трен
12.30 - 150гр свинско (beer)
15.30 - 100гр к. извара (beer)
20.00 - 1 пилешко бутче (d)
23.00 - 100гр к. извара (d)
Около 1100ккал : пр - 95гр / м - 75гр / в - 10гр

Днес със френдове...леко ме хвана тъмното пиво :D http://www.youtube.com/watch?v=0kT5w27YxyI
Who is the drunk ugly “whore” ?!? :D

25.10.11
22:45

44кг :) Миии...не ми беше ден за снимки (blush) ...все тая...

Мнението беше редактирано от Мая на 25.10.11 22:57.

26.10.11
00:27

:*

26.10.11
21:09

‘убавицата на кака :-) Стига си мерила грамовете бе момичеее!!!

26.10.11
23:11

Я?!?...мерси ?!? (hug) :)
Благодаря за позитивните мнения и подкрепата ...

сън - 7часа

Тренировка ”гръб/рамо/бицепс” ...примерно :
Набирания(подхват) - 6x1 ... на първото спусках малко и връщах брадата над “лоста” 3-4 пъти.....
1 - тяга с щанга -4x6@27
2 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 4x6@27
3 - едностранно гребане - 4x4@14
4 - вертолет с дъмбели - 4x6@7на ръка
5 - бицепсово/чуково с дъмбели - 4x6@7на ръка
6 - плие - 4x6@14

За около 20мин...

Храна :

9.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 30гр бекон + малко сусамово/маково семе + масло за тигана (coffee)
11.00 - трен
11.30 - лъжичка мед (beer)
12.00 - 1 яйце
12.30 - 120гр свинско(г.с.) (beer)
15.30 - 100гр кисело мляко + 10 фъстъци(печени , без сол...в шушулката :D ) (beer)
18.30 - 80гр свинско + 100гр кашкавалена извара + 100гр броколи (d)
21.30 - 100гр к. извара + 10гр фъстъци (d)
Около 1300 ккал : пр - 115гр / м - 80гр / в - 30гр

Много е.....
      За грамажите - аз на око ги определям . Ако напиша омлет с кашкавал или един котлет с броколи и извара....доста относително . За сметките не ми пречи/натоварва . И цял ден да съм ангажирана с хубави или не толкова занимавки - помня , какво съм яла...та да го впиша във фитдей за 10мин не товари . Психарски изкривявания .
      Има баклава в нас(не съм фен) и докато я местих в чиния , да я прибера , ми се прияде... от миризмата и лепкавия вид предполагам . Едва ли организмът ми “реве” за въглехидрати , ‘щото не се изкушавам особено . Но искам и сладък джънк да вмъквам ...
      Боядисах си наританата тиква червена - не ме хвана .
      Сетих се , че съм гледала Hellraiser до 6-та част и се бях отказала да зърна и следващите . Е - зърнах 7-ма и 8-ма днес . Миии...а последната , ‘дето не е и с Doug Bradley ...тя ме подсети , но май ще пропусна . Култуви си остават инак първите части/идеята...

Поздрави и честито на именниците (party)

Мнението беше редактирано от Мая на 27.10.11 00:19.

27.10.11
20:57

Попаднах на една статия на Любомир Иванов http://lubomirivanov.com/4979/#more-4979 , но не тя ме впечатли - аз отдавна сведох изолираните упражнения за бицепс и трицепс до минимум :) Но мернах нещо в коментарите :

- ” .......Но въпреки това искам да те питам, Любо, коя комбинация би препоръчал да се тренира – гръб-бицепс/гърди-трицепс или гръб-трицепс/гърди-бицепс?”
  - “.......при слаби бицепс и трицепс втората, а при силни ръце – първата комбинация :)”

Надявам се , не е некоректно да цитирам , ако има проблем ше трия :)
  Та мисълта ми е , аз към момента съчетавам гръб/бицепс и гърди/трицепс....нещо ми беше щукнало за бутащи и дърпащи...и да отбележа , че не разбирам много :D Но има логика...аз мислех , че е по удачно да товаря бицепса в един ден с гърба , защото участва повече и като асистиращ в трена...същото и за трицепса и гърдите . Може би с подобна схема съм склонна да претренирам изоставащите си ръчички?!?Но пък от друга страна , аз 2 последователни дни тренирам и тогава почивка . А и не тренирам особено , че да се пренатоваря . Ето , какво измислих с “наличните” упражнения :D

Гръб/трицепс/рамо
1 - тяга
2 - гребане с щанга подхват
или надхват
3 - пулоувър/изтласкване на дъмбел тесен хват(слято) или едностранно гребане
4 - трицепсово/френско или кик бек
5 - вертолет с дъмбели или повдигане встрани от преден наклон
набирания/полукофички...как дойде...и нещо за крака...плие/повдигане на пръсти/страничен полуклек...

Гърди/рамо/бицепс
1 - плие/клек
2 - лег
3 - лицеви
4 - раменни преси
или повдигане напред
5 - бицепсово/чуково
лицеви със собствено тегло и нещо за крака...

Иии...почивка - гимнастика за крака :)
Там , където съм писала “или” дадено упражнение , ще ги редувам в тренировка...

Те това са ми принципно упражненията , ‘дето правя в последно време...има ли смисъл да ги разменям бицепс и трицепс...така нормално ли “стои” ?
  Какво да правя за крака - клек не мога и без тежест...колената са зле/техниката . Тяга , плие , повдигане на пръсти + деня за почивка/гимнастика за крака без тежести...друго?!?
    Размисли ... утре е почивен и ще пробвам този “сплит”...
  Ако има забележки....
  След малко ще описвам за днес...много ям....

27.10.11
22:29

Сън - 7часа

Тренировка “гърди/трицепс/рамо”:
1- клек с дъмбели на раменете - 4x6
2 - лег с дъмбели - 6x10
3 - лицеви - 4x10@7
4 - полукофички с крака на стол - 4x10@7
5 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 4x10
6 - раменни преси с дъмбели - 6x6
7 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 4x10

Дъмбел 7кг ...за около 30мин...

Храна:
9.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 30гр свинко + сусамово/маково семр + масло за тигана (coffee)
11.00 - трен
11.30 - лъжичка мед
12.00 - 120гр свинско + 100гр зеле/праз/2 маслини/капка зехтин (beer)
15.30 - 1 варено яйце + 15гр фъстъци (beer)
18.30 - 120гр свинско + 100гр домат (d)
21.30 - 130гр извара + 30гр свинско (d)
Около 1400ккал : пр-125гр / м-90гр / в-20гр
      Охххх....трябва да сведа мазнините до 50-60гр . Толко’ протеин ми не требе (не , че реално се намира в храната...по-малко го пиша , от колкото се води , че е) . Много калории , много нещо - с тия мижави тренировки само ще се освиня . Нещо от порядъка пр90/м60/в60 може би ?!? и около 1200ккал от храна...олях се и все ми се яде (dull) Тъпи психози...не е от нямане , какво да правя...от липса на отдушник . Другия вариант е достигане на еуфория чрез глад . На 18г тренирах всеки ден(подобно , че и по-натоварващо)/движех се повече/не пиех/имах цикъл и хормоните ще да са били по-ок....никога не съм яла толкова ?!? Ще стане плачка...
  Гледах http://www.imdb.com/title/tt1488555/ . Това , че идеята е изтъркана - няма лошо . Абсурден е , като реакции/диалог...малоумни “смешни” кадри...че и играта не беше на ниво май...все тая...
  И ме нервят тука (dull) На пълен стомах се дразня повече...
  Лека вечер (d)

27.10.11
23:26

Ииии...к’во се нервя и язе :D Днес Scott Weiland имал рожден ден :D А един отпада , като празнуване за неделя |-)
Спамя си по дневника http://www.youtube.com/watch?v=8hhu-OyHqZM 8-)

27.10.11
23:27

Абе яж си, много си далеч от освинване ;) Пък и не става за един ден.
П.П. Тяга и плие са си добри упражнения за крака, стига да не се лигавиш с тежестите ;)

28.10.11
22:12

Петко , радвам се на вкючването ти (sun) За освинването - ясно :) И все пак няма да се впрягам - кеф ми е , че ям толкова :)
Много ценя коментарите ти отнисно тренировките ...хвърлих очо и на блога ти ;) Значи няма причина клекът да е незаменим , особено в моя случай/цели - щом ми е по-удобно с плие . При тягата товаря повече гърба , въпреки че е стандартната . Тежестите - хммм...с такива разполагам , но определено за краката си се лигавя :D Опитвала съм хакен клек с щангата , но ми е странен...а и краката винаги са ми били слаби от към мускулатура ...което не ме вълнува , стига да са сравнително стегнати и да не се допират . :D

44- кг
сън - 7часа

Тренировка - почивка .

9.30 - (coffee)
11.00 - “кардио” :D
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек с крак на легло - 3x10
4 - напади - 3x10
6 - глутеус мост с 1 крак - 3x15
+ 1 къгче ....за около 20мин

12.00 - половин ябълка - кисела
13.00 - 1 горно бутче + 30гр к. извара + 50гр домат + 2 маслини (beer)
16.00 - 1 долно бутче + 30гр свинско + 30гр к.извара + 1 маслина (beer)
19.00 - 120гр свинско + 50гр зеле/капка зехтин (d)
22.00 - 100гр к. извара + 50гр свинско + 10гр фъстъци (d)
Около 1200ккал : пр - 115гр / м - 70гр / в - 20гр

Имам лека мускулна на гърба и трицепса ?!? и може да започна новия “сплит” с гърди/бицепс . Обмислям да изнеса и рамото отделно с краката , че да си стане “класика” . Ииии почивно “кардио”^^ за ден 4 :) Ама ще се решава в “движение” . Много мудно ще ми се получи - “огромните” ми мускули едва ли имат нужда от толкова почивка , въпреки че ще си ги натоварвам редовно , но не директно . Пфф... :)
  Гледах Beavis & Butt-head премиерния за сезона епизод...дърпам една игра http://www.adventuregamers.com/gameinfo.php?id=1265 ....всъщност съм много зле с игрите :D Ако някой се сеща за лесен и забавен куест ?!?
  Ох...зомбират ме в скайп , а не съм свикнала и тоя пост го пиша от 1 час.... 

29.10.11
22:39

44+ кг
сън - 6часа

Тренировка “гърди/рамо(средно/предно)/бицепс” :
лицеви - 35
1 - плие с 2 дъмбела  - 6x6
2 - лег с дъмбели - 6x6
3 - лицеви - 6x6@7
4 - раменни преси/повдигане напред с дъмбели(редувано) - 6x6
5 - бицепсово/чуково с дъмбели - 6x6
6 - повдигане на пръсти с дъмбели - 6x15
лицеви с крака на легло - 3x15

Дъмбел 7кг...за около 25мин...

Лицевите не са до долу...да не “кажа” до никъде :D Тези от легло товарят повече рамото - логично , но не съм се замисляла...
Като цяло си чийтвам доста , което не е добре...до сега трябваше да са ми леки тия тежести . Друг е въпросът , че от към възстановяване съм зле , по ред причини . Всъщност се чувствах , като парцал - наложи ми се малка “разходка” преди трена и бях пред припадък(закусила) . Малко сън/много и силно кафе сутрин + други обстоятелства ....по време на трена ми минава , де . Най-вероятно съм качила само сланина :D
    Единствената промяна е , че правих бицепс  ,на место трицепс . Май по-облекчено ми дойде ?!? Ще видим . Рамото си го оставям разпределено в двата трена от сплита + нещо малоумно с тежест за краци . Утре - “гръб/рамо(задно)/трицепс” :)

Храна :

9.30 - 1 яйце + 30гр свинско + 30гр кашкавал + малко сусам/мак + масло за тигана (coffee)
11.15 - трен
11.45 - ч.л. мед (beer) :D
12.00 - 1 варен белтък
12.30 - 150гр свинско + 100гр зеле/праз/1маслина/капка зехтин (beer)
16.00 - 100гр к. мляко 2% + няколко фъстъка
18.00 - 1 горно бутче + 30гр к. извара + 1 малко доматче + 1 маслина (d)
21.00 - 100гр кашкавалена извара + 1 долно бутче (d)
Около 1200ккал : пр - 110гр / м - 70гр / в - 30гр

Позачетох блога на  Poliquin :D и идеите му за храната . Ми то си е ВБ НВД с умерен прием на мазнини(полезните там)/качествени храни/палео “шитните” /зареждащ ден /чийт хранене бля бля . Филмирал се е с ядките , в което няма нищо лошо . Харесва ми , че иде реч за повечко хранения и задължителна закуска . Ма толко’ съм и разбрала . Беше ми ясно , че алкохолът се лепи основно на талията...не , че знам защо и не ми дреме - кортизоли/мортизоли/задържане на вода тази област конкретно(мои “разсъждения”). Закуска с месо и ядки...а защо не яйца със семена ?!?  Все тая...
    А дали закуска с ниско ниво на въглехидрати , за сметка на протеини и мазнини е по-добрия вариант ?!? Всъщност , за белтъчините е ясно , че трябва да присъстват и яйцата ми се виждат най - удачни...по-бързо се усвояват от свински котлет . То аз прибавям и мръвка към яйцето , като има . Че и с тлъста пържола съм закусвала...ох , отплеснах се - не ми пука за Poliquin :D .

Не трябва да пропускам закуска и толкоз . 5 хапвания . Зареждащ ден ми требе също с около 70-80гр въглехидрати . Юфкаааа (inlove) . Върти ми се , че е по-добре да вмъкна сложни въглехидрати на обяд , след трена , а сутрин да го карам на мазнини...то т’ва ми е щукнало преди месеци и нищо не правя...гледам пустия баланс и наличната храна и...

Тая тъпа игра е голяма - изтрих я...10гб не и стигат на драсканицата...
    Не мернах и интересен филм... някои хора не могат да пият , но го правят . Пффф...скучен ден . А па аз колко съм скучна...замислих се тия дни...и все по-тъпа ставам , което е феноменално постижение , за единствената ми функциониращата мозъчна клетка...
      Поздрави (d)

29.10.11
23:04

Мая,
не си скучна ти, а Поликин :P
Мечтая си да видя в тоя дневник пост, в който не казваш, че си скучна или тъпа или нещо друго, дали е възможно това?

30.10.11
00:54

Здравей , Joy (sun)
  Аз от скука го “четох” тоз’ :D А дали аз съм скучна - ако ме викнат сега на купон , ще го мисля 3 часа и той ще замре до тогава :D ...не съм спонтанна - много планувам и се впрягам за всичко , което не ми позволява , да се отпусна и да си живея .
  За тъпа - нищо не мога да “кажа” за хуните , да речем :D |-)
Всъщност , се вкарвам във филми . Като не излизам/общувам и ми се объркват представите...ама за хуните нямам оправдание :D (dull)
  Радвам се , че се мерна в моя дневник :) Останала съм с доста позитивно мнение за теб от коментарите ти . Много добронамерена , обективна и мила :)
Поздрави (sun) (F)

30.10.11
16:49

Мая,
ние не сме супер жени, всички си имаме страхове, аз снощи отидох на едно парти за Хелоуин и си мислех, че ще бъде спокойно с приятели, ама се появи един мъж,който  започна да ме сваля и аз толкова много го харесах, че се разтреперах и след два часа малодушно  си дойдох у нас, за да ти пиша в дневника и да правя дълбоки анализи в твой стил...Просто прекалено много мислим, не слушаме сърцето си, ами предразсъдъците, но това е поправимо..Просто следващия път, когато имаш възможност за парти, отиваш веднага без никакво мислене, то ПРЕЧИ, а аз ще кажа на момчето, че и аз много си падам по него и че стратегията му по прелъстяването ми всъщност е била много успешна, а не както той каза, че е била провал.:)
Аз мисля, че ти си направена от много твърд материал, защото първо започна да ядеш и второ милиони жени и мъже по целия свят не хапват свинско от страх да не надебелят и разболеят, а пък ти го ядеш по няколко пъти на ден...:)
И пиши като направиш нещо спонтанно, ще си кажа- ооо супер Мая се забавлява...:)

30.10.11
19:23

Joy (sun) , не съм супер , камо ли пък супер-жена:D Имам си стандартните страхове - от провал и излагация(в определени сфери) . И разни психарски комплекси :D Кашкавалената извара е по-опасна от свинското(лични наблюдения , относно пълнеене) . Вярно , че ям учудващо много за себе си и без гузни размисли , но това е защото не виждам пагубни резултати . ..за сега (wasntme)

Нещата ги мисля , от гледна точка на лична полза...справедливост и съобразителност спрямо другите . Скептична съм , като цяло и трудно показвам реални чувства . Често са ми казва ли , че съм по-убедителна , когато лъжа , а не при проява на искреност . Нормално , когато не знаеш , какво искаш/кой си...

Относно твоята ситуация с младежа - така бегло описано , няма как да се коментира . Аз в подобна ситуация бих се уредила с втора среща/опознаване :) Но ти си знаеш обстоятелствата , какви са . Изглежда си емоционална и правдива(и аз , да речем) , което те поставя в ситуации на обърканост . Правилно си се насочила , към подтискане на рационалното в дадени моменти . И следващия път - отвърни на пича , както го чувстваш :) Пак не мога да давам конкретни съвети , без да ми е известно положението , но ти сама си го вметнала , като пропуск :) А и аз имам повече наблюдения, от колкото опит , че да давам съвети :D

Поздрави и успех :) Иии много позитивни емоции и усмивки (sun)

30.10.11
21:05

44.5кг (sweat) ...бедрата са ми ориентир - за сега няма филми (whew)
сън - 7 часа

8.00 - (coffee)

8.30”Кардио гимнастиране” :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
4 - напади - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20

Имах мускулна треска и не знаех , дали да тренирам , та си го отчетох почивното безумство за около 20мин...

9.30 - 1 яйце + 30гр свинско + 30гр кашкавал + сусам/мак/масло за тигана (coffee)

11.30 - Тренировка “гръб/рамо(задно)/трицепс” :
1 - тяга с щанга - 6x6@27
2 - гребане с щанга(подхват) - 6x6@27
3 - широко гребане с дъмбели/повдигане встрани от преден наклон(редувани) - 6x6
4 - едностранно гребане - 4x4@14
5 - кик бек - 4x6
6 - полукофички с крака на стол - 4x6@7

Дъмбел 7кг...за около 25мин...
    Не бях сигурна с таз’ мускулна...четох тук там(темата у форума не помогна особено :D ) . Всъщност се чудих , къде ме е ударило , та реших - не са перките , а сератусите :D . Викам - ше си правя гръб и толкоз :D Май е нормално при промени в трена - адаптация...но пък промяната е смехотворна . Скоро не бях правила повечко лицеви ....От тяга си удря и в бедрата :)...От всичко си напрягам гърба :D Целенасочено и за по-лесно , май (wasntme) Ако не ми е стеснително - утре набирания... + “гимнастика”

12.00 - ч.л мед (beer)
12.30 - 120гр свинско + 120гр салата зеле/домат/праз/капка зехтин (beer)
16.00 - 100гр кисело мляко 3% + 1 орехче (beer)
18.00 - 70гр свинско + 30гр пилешко + 30гр кашкавалена извара + 100гр домат (d)
21.00 - 100гр кашкавалена извара + 30гр пилешко (d)

Около 1200ккал : пр - 110гр / м - 70гр /в - 30гр
    Относно това , че хапвам свинско без страх - метаморфози на психозата...дори 1 ябълка ме плаши пък сега :D Да не говорим за овеси/боб/пълнозърнести......камо ли шоколад . Една от причините е задържането на вода(в което не съм съвсем сигурна и ме интересува само за лицето) . Другото - по-мазни са ми източниците на протеини и режа карбовски , че да се вмъкна в калориите...

Доста муден ден за мен . Трябваше да гласувам |-) Пуст мързел ... 

Поздрави (d)

31.10.11
08:11

казано от Мая на 30.10.11, 21:05:

Да не говорим за овеси/боб/пълнозърнести......камо ли шоколад . Една от причините е задържането на вода(в което не съм съвсем сигурна и ме интересува само за лицето) .

Майче, я сподели малко повече наблюдения и разсъждения по темата, че ме интересуват живо - и аз задържам вода по лицето, много е неприятно. Може би трябва да намаля овеса...

31.10.11
08:47

ъммм... мен ако питаш, по-скоро отрежи млякото и изварата, дето ги папаш, ако задържаш вода. И хич, ама хич не разбирам защо точно ти се втелясваш на тема въглехидрати... щурава работа.

31.10.11
09:05

Силве , едва ли има проблем с овеса . То от въглехидратите , ако се задържа вода си е , като цяло...май...
  На 35-6кг имах по-големи бузи от сега . Направо не се връзваше - ако някой ми гледаше само лицето , щеше да реши , че съм 50кг . А в тялото си бях скелет :D Причината беше - алкохол + много сол + никаква вода . Престанах да соля и да ползвам пустия соев сос , започнах да пия вода ... това са ми наблюденията...но дали са ми правилни изводите....
    Marty , чувала съм и за млечните...аз си ги консумирам , но не съм и особено скулеста :D Все пак си пия , та не съм мерило...
Поздрави (sun) (F)

31.10.11
22:12

44.5кг (tmi)
сън - 7ч

Тренировка - почивка .
Гимнастика :
1 - клякания - 10
2 - плие - 10
3 - страничен полуклек - 10
4 - напади - 10
5 - глутеус ритник - 10
6 - глутеус мост - 20

5 кръга , за около 20 мин...
    Отказах се от набиранията . Нека почине тая горна част един ден .

Храна :
8.00 (coffee)
8.30 - една малка круша (coffee)
9.00 - разходка...бързо ходене , с елемент на подтичване :D
10.00 - 1 яйце + 30гр пилешко + 30гр кашкавал + сусам/мак + масло за тигана
12.00 - гимнастика
13.00 - 100гр свинско(измекярско...солено) + 70гр салата зеле/праз/капка зехтин (beer)
16.00 - 70гр обезмаслена извара + 30гр пилешко (beer)
19.00 - 1 горно бутче без кожа + 30гр извара (d)
22.00 - 100гр обезмаслена извара + 2 ореха (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 60гр / в - 25гр

С някакъв бърз въглехидрат/сладък плод след ставане и преди закуска се чувствам доста по-енергична :) То си е и в реда на нещата . Никакви гимнастики и псевдо кардио на гладно - простотии...закуска - задължителна . 
    Свинското е много солено...’бах ти обработката са му ударили . А ще се наложи да карам на него известно време . Да взема да го варя...с картоф(да поеме) ?!? Ще си купя и сносно тия дни на прИмоция . И пилешко малко за разнообразие . От соленото получавам киселини ?!? В комбинация , явно...содата е солена ?!?
    Кашкавалената извара е “опасна” :D . Взех си Пършевица - гадна , но обезмаслена .

Примерна храна , което съм си измислила :

Ставане : плод/чай с мед/сладък джънк
Закуска : яйце / тлъсто месо + пушен джънк / кашкавал / масло /ядки / семена...комбинации разни
Ако има трен : мед...след половин час варен белтък...
Обяд : месо/яйце с кашкавал и притурки(бекон + салата или постно месо + житни/бобови...извара за вкус , евентуално...
Сл.об. закуска : яйце/кисело мляко/извара/парче месо/ядки
Вечеря : месо/яйце + салата/извара
К. вечеря : извара + ядки/маслини/месо или само месо

Под месо , разбирам и риба...абе , на мене ми е ясно , но не мога да го формулирам...дали и ще го спазя (wasntme) За шоколада сутрин и въглехидратите на обяд...постно месо...юфка без кашкавал ?!? :D
  Сладкият джънк е по-подходящ сутрин , а не след трен мисля...аз съм безмозъчна :D

Днес си качих снимки у ФБ , което си беше предизвикателство за мен , да го барам тоя профил...кой знае , какво съм нацвъкала “стените” :D Странно ми стана , че не ме “разпознаваше” явно?!? на някои и искаше да се тагвам :D Сигурно е нормално ....
  Дано не съм гледала http://www.imdb.com/title/tt0309698/ ....дръпнах го ....

Весел Хелоуин (party) (d)

01.11.11
21:15

45-kг
Сън - 6часа

Тренировка “гърди/рамо/бицепс”
лицеви - 20
1 - плие - 6x6@14
2 - лег с дъмбели - 6x6
3 - лицеви - 6x6@7
4 - раменни преси с дъмбели - 6x6
5 - лицеви с крака на легло - 6x10
6 - бицепсово/чуково с дъмбели(редувано) - 6x6
7 - повдигане на пръсти - 6x15

Дъмбел 7кг ....за околo 30мин

Храна :
8.30 - половин ябълка (coffee)
9.00 - 1 яйце + 20гр кашкавал + сусам/мак + масло за тигана (coffee)
10.30 - трен
11.00 - ч.л. мед
11.30 - 1 варен белтък
12.00 - 100гр свинско + 70гр домат/праз (beer)
15.00 - 1 варено яйце + 30гр извара + няколко фъстъка (beer)
18.00 - 70гр свинско + 30гр извара (d)
21.00 - 100гр извара + 2 орехчета (d)
  Около 1050ккал : пр - 100гр / м - 60гр / в - 25гр
  Измекярското свинско го кипнах с картоф и се получи – солта ойде...
Повече ми се яде . Стомах - широк / психика и финанси - “тесни” . Грамажите май ги преценявам , като по-малки...вчера взех половин кило извара - сега я дояждам :D И за месото имам съмнение , че е повече и все не ми стига...може да не усвоявам добре .

Не съм била близо 45кг от 2006г последно и то за кратко . Ходех и на зала по това време . Бедрата ми се допираха , сега – не . Може с годините да ми се е разширил тазът .

Трябва да си оправя храненето...имам чувството , че “прегрешавам” , като не консумирам въглехидрати . Гузно ми е , сякаш за пореден път вървя в неправилна посока , относно храната . Това , дали се чувствам ок не е индикатор .А разумът...  е неразумен . Свикнала съм да не се поддавам на изкушения и не мога да преценя , дали ме влече дадена храна . Дали не ме изкушава купата с плодове на масата , миризмата на препечен хляб , джънковете по улицата или просто мозъкът ми ги е сложил в графата “отрова” - знам ли . На калории го докарвам и организмът ми не е изтерзан толкоз , че да “вика” . Чийт ден и съм готова с отговорите и решенията :) И по-големи пържоли :D В крайна сметка , предпочитам балансирано меню...

Не се впрягам прекалено за записаните по-горе неща , просто не върви да разпусна , описвайки реалните си терзания...а ми се мрънка...друго ми “пари” главата , но и гореспоменатото ме вълнува и е за предпочитане , като “проблем” да го мисля...

Ще си пусна за разсейка http://www.imdb.com/title/tt1352369/ ...очаквам да ме доиздразни с мудност , безсмисленост и “любимите” ми порно елементи...
http://www.imdb.com/title/tt0309698/ приятно филмче – става...пропуск , да го гледам чак сега , като идеята се претърка и не грабва интереса...
    Поздрави (d)

02.11.11
22:31

44.5кг
Сън - 6часа

Тренировка “гръб/рамо/трицепс” :
набирания
- подхват - 6x1 .....на първото смъквах и връщах няколко пъти...
- надхват(тесен) до носа - 2x1
- неутрален - ъъъъ...опит/висене..
1 - тяга с щанга - 6x6
2 - гребане с щанга смесен хват(смяна на ръце) - 6x6  
3 - пулоувър / изтласкване на дъмбел тесен хват(слято) - 4x12
4 - повдигане встрани наклон/вертолет с дъмбели(редувано) - 6x6
5 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 6x6
6 - плие с 2 дъмбела - 6x6

Щанга 27кг / дъмбел 7кг...за около 30 мин
  Прилично...

Храна :
7.30 - 1 киви (coffee)
9.00 - 1яйце + 50гр свинско + масло за тигана (coffee)
10.45 - трен
11.15 - парче круша
12.00 - 100гр свинско + 70гр салата зеле/домат/праз (beer)
15.00 - 1 яйце + 100гр кисело мляко 0.1%(такова имам) (beer)
18.00 - 100гр свинско + 50гр кашкавалена извара (d)
21.00 - 100гр кашкавалена извара + 2 ореха (d)
  Около 1200ккал : пр - 105 / м - 75 / в - 30
  Дам...почти няма полиненаситени мазнини . В нас се намират доста сурови орехи ...ама много ще ми дойде . Изварата на Даним е много мазна и има лек привкус на сухо мляко - лошо(въглехидрати/брАшно?!?).....но тя е налична + свинско(не много останало) и яйца към момента .
Ще стана тлъста , в манията да си набавя минимум 90гр белтъчини...’бах я у психозата ...
  100гр леща суров вид + 50гр булгур суров вид + 200гр обезмаслена извара + 100гр пилешки гърди готов вид = 850ккал
пр - 90гр / м - 10гр / в - 100гр....безумствам :D

http://www.imdb.com/title/tt1352369/ това не го препоръчвам ...друга култура/манталитет - на мен това ми идва в повече/смешно/тежко и т.н. ...японските...абе “дръпнатите” филми са ми трудносмилаеми - не иде реч за жанра ужаси само . За големите феновете на снъф/сплатър/горно/морно :D , азиатците се справят доста добре май, ама....не ме влече диалога/реакциите - особена работа . А и май не се кефя на бруталии - апатично ми е .
  Ииии гледах http://www.imdb.com/title/tt1396218/ :D ...всъщност не се смях , филмчето е детско и неангажиращо . Не го и гледах особено ....

Утре почивен-гимнастика . Ще видя , как ще процедирам с храната .
Лека вечер (d)

Мнението беше редактирано от Мая на 03.11.11 01:04.

Какво е Плие?

02.11.11
22:35

казано от Тедо на 02.11.11, 22:32:

Какво е Плие?

http://www.bb-team.org/exercise/1528_plie-klek-s-dambel-ot-razkrachen-stoezh   и аз се замислих , да не драскам глупости :D
Едит: аз го правя с 2 дъмбела - “кръстосвам” ги ?!? :)

Мнението беше редактирано от Мая на 02.11.11 22:45.

03.11.11
22:39

45-kг...малиии...
сън - 6 часа
Тренировка - почивка .
” Пробвах” един дъмбел 10кг при френдове - ок е за бицепсово/чуково...ама моите са по 7 |-)

Храна :
8.00 - парче круша + чаша компот(течност) от дюли без захар
9.00 - 1 яйце + 25гр к. извара + сусам/мак/масло
12.00 - 80гр свинско + 10 гр синьо сирене
15.00 - 120гр к. извара + 10гр синьо сирене
18.00 - 2 ореха
19.00 - 15гр сирене чедър
20.00 - 15гр сирене чедър
21.00 - 150гр свинско + 80гр к. извара
Около 1300ккал : пр - 110 / м - 85 / в - 20
  Свиня (dull) ........сега не ми се мисли по въпроса....

Сред хора не се чувствам нечовек , както осланяйки се на лична самооценка + “приветлива” атмосфера . Нищо чак толкова отвратително няма у мен...и не съм брутално тъпа :)

Утре - трен...
Дръпнах http://www.imdb.com/title/tt1530509/ ...цензурираната версия е към момента , ама все тая - пускам 8-)

04.11.11
21:57

44.5кг
Сън – 6часа
again

Тренировка „ гърди/рамо/бицепс”
Лицеви - 20
1 – лег с дъмбели - 6x6
2 – лицеви - 6x6@7
3 – рамвнни преси/повдигане напред с дъмбели(редувано) - 6x6
4 – лицеви с крака на легло - 6x10
5 - бицепсово/чуково с дъмбели(редувано) - 6x6
6 – плие с 2 дъмбела - 6x6

Дъмбел 7кг...за около 20мин
Не ми се тренираше , а ми се ревеше...отчетох трена , де .

Храна :
8.30 – половин круша (coffee)
9.00 – 1 яйце + 30гр бекон(да не „кажа” сланина) + 20гр кашкавал + сусам/мак + масло за тигана (coffee)
11.40 – трен
12.00 – половин круша
12.30 – 1 горно бутче  без кожа + 100гр салата зеле/домат/праз/капка звхтин (beer)
16.00 – 1 яйце + 50гр кашкавалена извара + 50гр свинско (beer)
18.30 – 100гр свинско + 30гр к. извара + 50гр домат (d)
21.30 – 100гр к. Извара + 1 орех (d)
Срам ме е да го напиша....около 1300ккал : пр-110гр/м-80гр/в-30гр.......
    Яде ми се и толкоз....съобразявам се и с наличното . Ще взема мерки , отнисно мазнините и тоя постоянен глад/мисли за храна...не мога да запълвам празния си живот със свинско и кашкавал...

Отвратителен ден....мрачен и отчайващ от сутринта . Нищо конкретно/различно – много обречено настроение....неприемлива съм...

Стоножката беше по-бизар , като атмосфера , но единицата си остава със сик идеята .  Нищо интересно.....
Дръпнах http://www.imdb.com/title/tt1525890/ ....

Лека (d)

05.11.11
21:01

Браво качваш малко - по - малко. Направо ти се радвам. Стига с тоя сдух, един ден като погледнеш назад, ще се радваш, колко много неща си преживяла. Много по- добре е да се радваш на тях от колкото да се сдухваш.

Айде лека и с усмивка -:) Няма по - хубаво от  утре -:)

05.11.11
21:33

Ииии...Delfin , винаги ти се радвам на позитивното включване (sun) Мисълта за утре я избягвам , че ме вкарва в предварителна депресия :D
  Само хубави неща около теб да се случват и поздрави на малката принцеска (sun) Ама не обяснявай от кой , да не се стресне :D

44.5кг
Сън - 6 часа
....тоя път нямам вина .

Тренировка “гръб/рамо/трицепс” :
1 - тяга с щанга(надхват) - 6x6
2 - гребане с щанга(подхват) - 6x6
3 - едностранно гребане - 4x4@14
4 - повдигане на дъмбели встраниот наклон напред - 6x6
5 - кик бек - 4x6
6 - полукофички с крака на стол - 6x6@7
7 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамене - 6x15

Щанга 27кг/дъмбел 7кг....за около 30мин...

Ядене :
8.00 - парче кисела ябълка + чаша компот(водата) от дюли без захар
9.00 - 1 яйце + 25гр клашкавал + 10гр сусам/мак/орех + масло за тигана
11.00 - трен
12.00 - 100гр свинско + 50гр прясно зеле
15.00 - 1 яйце + 30гр кашкавалена извара + 5гр сусам/мак + масло за тигана
18.00 - 80гр пилешко + 50гр к. извара + 50гр домат/магданоз
21.00 - 70гр к. извара + 30гр пилешко 1 орех
  Около 1100ккал : пр - 100гр / м - 70гр / в - 20гр

Разни наблюдения/изводи/тъпизми :
Edit:изтрих ги , ‘щото бяха повече тъпизми....нещата не отиват на добре с това тЕло....

Днес - ОК . Ама вчера...много се ядосвах . И нощес , та и сутринта...охх - някои хора са неспособни да живеят с други човешки същества . Не е само мое мнение . И не визирам себе си . Но пък и аз съм нервак и го изживявам излишно .
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0460740/ много ми допадна...по-скоро ме присети за мен...минало бля бля. Въпрос на лична интерпретация и настроение . Инак красиво от към кадри и приятено филмче :) Но романтики - далече...забравям . Не е имало , няма и да има . Трябва да започна да драскам again . Не , че мога...

Поздрави (d) :)

Мнението беше редактирано от Мая на 06.11.11 09:13.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1