DevastatoR`s diary - Cutting phase

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от kristiancho на 28.06.11, 18:19:

да не забравиш само ‘’ очите ти са красиви като звездите в небето а в тях виждам душата ти... огнена и страснта като вулкана Везувий чиста и невеинна като водата в Кратерното езеро... косите ти са буйни като Сахарските втрове нощем, устата ти е влажна като Амазонските гори, ръцете ти са красиви и запленяващи като Андите, краката ти са привличащо опасни като Гранд Каньона в Америка... ще дадеш ли с моята сонда да измеря дълбочината на Марианската ти падина ? ‘’ :D ако трябва си го запиши !! :D

Гледам си правил Squat Clean - от тука ми смърдиш на Кросфитър Калоянчоооо Калоянчо... :D :D

Човек, откачаш.. спри да ми пишеш простотии в шибания ми дневник :D :D
А колкото до обръщанията - писал съм защо съм прменил коренно тренировката.
И така.. вчера:

29/06/2011 - Day 104
9:00 - 300мл. пр. мляко с кафе и мед, 100гр. сирене, 1фпх, Мулти Про
10:15 - whey bar
10:40 - Hot Blood, KEE, 6gr. glutamine
11:10 - тренировка - ръце, корем + Xtend
- прав щанга + лег с тесен - 4х8,8,5,8 @ 20,30,50,40кг. + 4х8,8,5,8 @ 40,50,70,60кг
- сгъване с дъмбели + скрипец с V-образен - 3х8@18,16,16кг. + 3х8 @ 30, 35, 40кг
- концентрично + френско с прав лост - 3х8 @ 14кг. + 3х8 @ 25, 30, 35кг.
- 2упр. за предм. в СС х3
- 4упр. за корем в 2 СС х3
След - Сай-Ментор
13:00 - 100гр. рибно филе, 150гр. вар. картофи, салата
- волей
15:15 - 2кренвирша, 1фпх с масло, 6гр. глутамин
22:30 - раци, риба, вар. картофи, салата, 300мл. пр. мляко, 6гр. глутамин
Коментар за тренировката: Добро напомпване. Хареса ми..
Коментар за деня: Тук ще пропусна :P

Благодаря на модераторите :)

ПЗ за хейтърите, по-късно ще попълня за деня.

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 13.07.11 15:09.

Така.. малък ъпдейт покрай мен..
Нямах нет няколко дни. В момента “крада” от едни съседи, но с тяхно позволение :D
Вчера покрай волея си изкривих много жестоко големия пръст на десния крак. Като гледах снощи, имах хематом (вътрешен кръвоизлив) и днес може да намина покрай болницата за по-сериозен преглед. Мажа го по цял ден и съм го стегнал с бинт. Но ми стана тъпо, защото точно сега започнахме да правим отборчето, а няма да мога да забивам.. от 3ка, минавам разпределител, но определено не играя на повече от 60%. Блок-вам колкото мога, но пък вдиганията ми се получават доста добре :)
Поувеличил съм храната. Намалил съм кардиото. Просто не се трая малък..
Ям си по 6пъти на ден. Поддържам си ВМ-НВД-то.
Днес ми свършиха витамините. Протеина замина вчера. Буустъра и той е на свършване, както и креатина.
Тренирам си всеки ден, от време на време има и волейбол.
Ще попълня само за вчера, а по-късно и за днес..

02/07/2011 - Day 107
7:00 - 300мл. пр. мляко с кафе и мед, 200гр. сметана, Мулти Про
10:30 - кашкавал пане, 2фпх
11:15 - Hot Blood, KEE, 6gr. glutamine
12:00 - тренировка - ръце, корем, кардио + Екстенд
- 14серии трицепс
- 11серии бицепс
- 14серии корем
- 5мин. пътека
След - Сай-Ментор
14:00 - св. шиш, 150гр. вар. картофи, салата
16:30 - раци, зеленчуци, филе “Елена”
20:00 - 3яйца и 100гр. бекон на тиган, 100гр. вар. картофи, салата, 300мл. пр. мляко
21:30 - 200гр. сирене
23:30 - риба, салата, 12гр. глутамин
Коментар за тренировката: Максимални килограми. Нищо по-специално. Прав щанга 5ка на 50кг., скоро може и да мога сериики от 8. Главно правих 8ки през цялата тренировка. Напомпването отново беше доста сериозно. Предмишница просто нямаше смисъл.
Коментар за деня: Да ми е честита контузията. Много глупаво стана. Тръгвам да забивам през 4ката и изведнъж нещо ми се извъртя коста на големия пръст на десния крак.. болката  беше доста пронизваща и болезнена. Поспрях се, загрях го, масажирах го.. и давай пак.. тръгвам да скачам - ОП, айде пак.. пак не се примирих, пробвах трети път и пак се кривеше коста.. стана ми ясно, че може да не е разтягане, а нещо сериозно. До 2-3 седмици ако не се оправя, не ми се мисли как ще съм на рожденния си ден.. ;(
Тръдно ми е да ходя, да се обувам, камоли да помагам на отбора :С
Отделно, нещо последните 3-4дни, всеки ден хапвам джънк, колкото и малко да е той. Незнам, усещам нужда просто.. а и мисля, че след толкова време режими си заслужавам леко разглезване.

03/07/2011 - Day 108(вчера)
10:30 - 2фпх с масло и 100гр. пуешко, 300мл. пр. мляко с кафе и мед, краставица, праскова, Мулти Про
11:30 - Hot Blood, KEE, CM, 6gr. glutamine
12:00 - тренировка - гърди, корем + Екстенд
- полулег с щанга - 40(3), 70(8), 80(8) до 5 бях сам..
- полулег с дъмбели - 2х8 @ 24, 31кг.
- лег - 3х8 @ 70, 60, 60кг.
- кофи - 2х12
- флайс от наклон - 3х8,8,3 @ 14, 18, 24кг. :D
- корем....
След - 4хGaspari AminoMAX 8k, вафла
14:00 - 100гр. пуешко, пилешко с печ. зеле, зеленчуци на скара, 100гр. вар. картофи, праскова
16:30 - пипер, наблъскан със сирене; кашк., 300мл. пр. мляко с кафе и мед
19:45 - 3яйца и 100гр. топ. сирене на омлет, кренвирш, 100гр. вар. картофи
23:45 - 300мл. пр. мляко, 6гр. глутамин, праскова
Коментар за тренировката: Доста сила.. реших вместо чиста 8ца на 70, да пробвам 8ца на 80.. още малко ми остава :) Преди флайса ми се ДОХОДИ и така днес за 1ви път СРАХ в залата :D :D голямо приключение :D
ии БТВ, неможах да си направя серийката на флайса само заради шибан смях :D
Коментар за деня: Мноооол як ден.. доста валеше, цял ден.. но пак имах настроение :D

04.07.11
16:07

Аз като чуя някой тъпанар с дебилен смях(аз съм същия, но не го показвам в залата), се извиквам “МЪЛЧИ” и то много запъхтяно...Е, винаги спира и се чуди от къде му е дошло, а аз в същото време гърбя лежанката :D

казано от martinski на 04.07.11, 16:07:

Аз като чуя някой тъпанар с дебилен смях(аз съм същия, но не го показвам в залата), се извиквам “МЪЛЧИ” и то много запъхтяно...Е, винаги спира и се чуди от къде му е дошло, а аз в същото време гърбя лежанката :D

ЯХяхяХЯХЯх.. бе, беше моя човек, така че си позволих да го наругая :D
Edit: Свършиха витамините. 1доза ми остава от КЕЕ и от Хот Блъда :)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 04.07.11 17:01.

04/07/2011 - Day 109 (вчера)
Тренировката беше: рамо и кардио..
- милитъри - 40(8), 50(3), 65(0), 60(0), 50(3), 40(8)
- разтваряне встрани - 16кг.(6) в дроп с 9кг.(8) Х3 цялото..
- вертолет - 4х8 @ 45, 45, 35, 35кг.
- пек-бек - 4х15 @ 50кг.
- 15мин. пътека
Всичко друго нормално.. днес съм на гръб ии така ;)

05/07/2011 - Day 110(вчера)
НАЙ-ДОБРАТА ми шибана тренировка за гръб (може би..) до сега! :)
- скрипец:
  - пред гърди - 3х12 @ 50, 60, 70кг.
  - зад врат - 3х12 @ 50, 60, 65кг.
- тяга - 6х8,5,5,5,5,3 @ 60, 80, 100, 120, 140, 150кг.
- гребане в надхват с лост - 3х8 @ 90кг.
- лодка, широк, неутрален хват - 3х10 @ 50, 60, 70кг.
- трапец:
  - с щанга - 2х10 @ 100, 120кг.
  - с дъмбели - 2х10 @ 41кг.
- корем...
5 хранения за деня. Отделно имам малко джънк и енергийна напитка.

06/07/2011 - Day 111
Храната - преобладава риба и вар. картофи.
Тренировката - гърди
Добра, 2 нули на 100кг. лег и единичка на 90. Останалото в билдърски серийки.
Добавките ми почти свършиха. Имам повечко дози от Екстенда само, а на глутамина му виждам дъното. Другото замина. Точно по план.
Свърши ми картата днес. Дневника незнам дали ще го попълвам, но ще поддържам на лостове и от време на време в залата. До седмица ще пусна снимки в окончателната ми форма за лятото.
86кг. съм сутрин. Малко съм поомазнил пресата. Всичко друго бомба. Крака май са порастнали, макар и да не ги тренирам. Ще направя и мерки след седмицата и така.. айде със здраве ;)

07/07/2011 - Day 112
Днес лостове. Правих гръб и бицепс.. и ПРЕСА ! МНОГО ПЛОЧКИ ! :D :D :D
- набиране широк - 3х10
- набиране широк подхват - 3х5
- набиране тесен подхват - 3х8
- L-sit (thuck) - 3х20 + коремни от лег 3х30 в СС
4 хранения се очертават за деня.
Тренирах на гладно.
Май съм смyкнал от талията малко.
Това е за днес...

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 07.07.11 14:14.

08/07/2011 - Day 113 (вчера)
Днес басейнче. Голяма разбивация. Уникално си прекарах. Гледах през цялото време да не оставам дехидратиран и гладен. Справих се, разбира се :)
Тренировка нямаше, освен волея.

09/07/2011 - Day 114
Разбиваща тренировка преди малко, вкъщи:
- милитъри от сед, зад врат - 4х30 @ 20кг.
- разтв. встрани - 3х22 @ 5кг. всяка + една серия 15повт. на 10кг.
- вертолет - 3х20 @ 20кг.
- разтв. встрани при наклон напред - 4х30 @ 5кг. всяка
- 7упр. за корем в СС х2
Очертават се 4-5 хранения. Доста добро следтренировъчно направих. Днес въглехидратите ще бъдат малко над 100гр., тъй като усещам, че имам нужда от повече въгл. енергия. Различно ги усещам. Чувствам се по-здрав като съм на повече въглени.. това ще е ;)

Ъп-вам една снимка от басейна вчера да видите горе-долу в каква форма съм.

10/07/2011 - Day 115
Днес в залата. Тренировка за цялото тяло.
6серии гърди
7серии ръце
4серии гръб
2серии крака
=> никаква сила :D едва се прибрах :D
Днес мисля пак да вдигна въглените над 100гр. + това ще има волей по-късно :)

10.07.11
15:15

Килограмите не ти личат : )
Много добра форма!

казано от BarnyStinson на 10.07.11, 15:15:

Килограмите не ти личат : )
Много добра форма!

Благодаря :)
Килограмите не личат заради височината сигурно..

11/07/2011 - Day 116
Тренировка за крака, глутеуси и корем вкъщи, на гладно сутринта. Имаше клек, римска тяга, глутеус мост от стол, глутеус ритник, прасец, стречинг за крака и дупара и суперсетове за корем.
Трябваше кардио на гладно, но легнах много късно снощи и реших да оставя да се наспа. Яка мускулна на трицепсите. Ще видим храненията как ще са. Предполагам ще са 3 или 4, но в по-големи количества.

EDIT: 4 хранения. Въглехидратите - ниско.
Впечатления: Ехх.. как обичам изненадии.. (mm)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 12.07.11 11:00.

12/07/2011 - Day 117 (вчера)
Днес бях на море. Много джънк, много вода и много излята пот. Тренировка имаше - волейбол - 5гейма в дъжда. Играх гол :D :D
Нямах и много нагласа за трениране, така че оставих тоя ден за възстановяване.

13/07/2011 - Day 118
2 тренировки днес - гърди на лостове и ръце вкъщи. Към гърдите вкарах малко корем. Ще вкарам и към ръцете един голям суперсет. Разликата между тренировките е 4-5ч. Очертават се отново 4 хранения. Въглехидратите около 100гр.

Скоро ще постна няколко снимки като окончателно сложа край на дневника за тоя сезон. Тъй като наближава рожденният ми ден, а и не обръщам много внимание на тренировките (но пък на храненето - ДА!) - ще го занемаря, а живот и здраве на есен - пак ще съм на линия. Ще ми е интересно колко ще напреднат другите, тренирайки цяло лято и също така ще ми е интересно колко ще отслабна докато бачкам. Споко.. бързо ще ви настигна.. :)

13.07.11
15:15

Е тва е много лошо, което правиш.Ма ти си знаеш :)

Незнам, Мартинчо.. може би :X
Но пък късното лято ще бачкам, така че ще трябва да избера дали да съм на работа от сутрин до 19ч. вечерта и след това тренировка и това да ми е живота през лятото или да си дам една заслужена почивка. Взеха да ми омразват тия режими и тренировки всеки ден. Искам малко почивка, че да мога да избухна на есен !!! (rock)

Дойде време да закрия дневника до септември месец. Пак ще влизам, ще следя чуждото развитие, но няма да попълвам, тъй като само ще поддържам и то много леко. Режим ще гледам да държа! :)

Ето няколко снимки на окончателната ми форма от няколко седмици насам.

Втори пост, тъй като не се събират в един (или аз не правя нещо като хората..)

И трети.. :D
На никоя от снимките не съм напомпЕн :D
Ще ми липсвате хора.. ще се видим на есен :) (hug)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 21.07.11 13:06.

К’во стана с тоя дневник.. много се занемари :D :D
Няма кой да попълва :S
Скоро ще започна да го попълвам отново, а сега само ще вмъкна, че си тренирам от месец и нещо пак и съм 91кг. на 195см., 40 ръка. Другото не съм мерил.

Почвай да пишеш ще се следи :)

Guess who`s back in the game 8-)

22.10.11
21:23

Еее давай, ще има нахлуване в тоя форум :D

23/10/2011
Малко по малко ще започвам по-сериозно да попълвам..
Днес протеина предимно от телешко и яйца. Въглехидрати от картофи и хляб. Вода - 5л.
Покрай тренировката, която беше гръб и корем нещата изглеждаха така:
Преди - CМ
- набирания, макс. широк хват - 4х12, 10, 8, 6 @ BW, 5, 10, 15кг.
- скрипец, широк хват, зад врат - 3х12, 12, 20 @ 50, 60, 40кг.
- гребане с лост с редуване подхват, надхват - 4х10 @ 50(подхват), 60(над), 70(под), 90(над)
- суперсет от: пулоувър(24, 31, 36кг. х 10повт.) + тяга (60, 60, 60кг. х 5повт.) + привеждане на скрипец с прави ръце (15, 25, 20кг. х 12, 15, 21повт.)
- 2упр. за корем в СС (долна част) + туистове + наклони с дъмбел
След - протеин, СМ, Uni-Liver, 2банана

Няма смисъл от набиранията максимален широк хват, защото удрят само тересите. Раменен или съвсем леко по - широк от раменен с ръце не изкарани настрани, а пред тяло удрят много добре перката. А се и съкращава range of motion-а.

Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 23.10.11 18:36.

казано от Калоян Чолаков на 23.10.11, 18:34:

Няма смисъл от набиранията максимален широк хват, защото удрят само тересите. Раменен или съвсем леко по - широк от раменен с ръце не изкарани настрани, а пред тяло удрят много добре перката. А се и съкращава range of motion-а.

Какво е тереси?

Скрипеца зад врат аз бих го махнал и на негово място бих сложил тежка тяга, а на 3то място - гребането бих казал да остане.

С червено - латисмус дорси, с черно - терес. Тоест - това, което исках да кажа е , че набиранията широк хват удрят само супер горната част на гърба, а за ширината на гърба не идва от тересите (горната част), а отдолу (латисмусите).Набирането раменен хват, гребанетп с щанга в стил бент оувър (то принципно и така се прави не мога да разбера защо повечето го правят под почти изправена позиция, то то става нещо като шръг за по долната част на трпеца и перките не влизат въобще ако се прави изправен) и мъртвата тяга също допринася за долната част на гърба. Тези 3 упражнения са най добри за плътен и широк гръб.

казано от Калоян Чолаков на 23.10.11, 18:41:

Скрипеца зад врат аз бих го махнал и на негово място бих сложил тежка тяга, а на 3то място - гребането бих казал да остане.

Просто гледам във всяка моя тренировка да има разнообразие. Колкото до тягата - утре ще гоня максове и затова гледах днес да е леко. Иначе тягата почти никога не правя под 5повт. и съответно леко.
Благодаря за разяснението. За латисимуса ми е ясно, но другото не беше. ;)

Нещо не успявам да се възстановя. От последната тренировка за ръце имах треска 3дни о,О .. и общо взето след всяка тренирвка имам поне 2дни мускулна :S Чудя се от какво е.. пия си добавките, дори да са малко, ям си по 5-6пъти на ден и пак се чудя от какво е.. замислям се над един глутамин..

Спането играе много голяма роля при взъстановяването. Сега когато съм първа смяна някой път ми се налага да си взема допълнителен ден почивка, защото спя по 7 часа (не мога да заспя рано).

Може би си се научил да натоварваш до толкова добре мускула, че и 2 дни да не му стигат да се ” възстанови ” :)

казано от Калоян Чолаков на 24.10.11, 11:09:

Спането играе много голяма роля при взъстановяването. Сега когато съм първа смяна някой път ми се налага да си взема допълнителен ден почивка, защото спя по 7 часа (не мога да заспя рано).

8 часа.. но явно са ми малко

казано от Михаел Иванов на 24.10.11, 11:35:

Може би си се научил да натоварваш до толкова добре мускула, че и 2 дни да не му стигат да се ” възстанови ” :)

Амии може и да си прав. Всяка тренировка ми е различна и това ми се отразява много добре за сега.. по-добре да го натоварвам добре, а не да остава неизтощен :)

Ще опитам да вкарам още час-два сън да видя какво ще стане.

24/10/2011
1) малко омлет със сирене и пуешко, 150гр. пълн. крокети, Glucosamine + KCL 1gr
2) сникърс + 2круши
- СМ
Тренировка:
- тяга - до 1ка на 150кг.
- раменна преса - до 1ка на 60кг.
- едностр. разтв. встрани - 2х8 @ 9, 14кг.
- повдигане пред лице с лост - 2х8 @ 17,5; 27,5кг.
- раменна преса на машина - 2х12 @ 50, 60кг.
След - Syngex, 2xUni-Liver, CM,банан
3) 200 св. пържола с лук, 200гр. вар. картофи, салата, 1 черна франзела
4) 250 св. пържола, 2фпх, малко картофи, СМ
5) 500гр. мляко, Glucosamine + KCL 1gr
Отделно: вода - 5л. капучино х2
Впечатления: Имах мускулна в ръцете, гърдите и раменете. Въпреки това правих максове заради партньора ми. Достраша ме повече от 150 да пробвам. Скоро незнам дали ще си мина макса (170кг.). Милитъри-то много лесно 60, но 65 натежаха и неможах. Тук ми е 65 макса. Утре ще почивам, а в другиден мисля да направя леко крака.. но леко ;) Максове на лег и клек ще правя събота.
Глюкозамина го пия на гладно!

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 25.10.11 08:56.

Малко е храната, не само откъм протеин, но и от калории (въглехидрата също е много малко). Набивай 5 к ккал дневно и ще усетиш голяма разлика във възстановяването.

Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 24.10.11 21:35.

10

25.10.11
14:58

Мязаш ми на Рики Мартин :/

SP

25.10.11
15:18

Бувай яко храна, че язък им на добавките. Зимето трябва да си мечка, за да ти е топло!

Чак сега виждам снимките горе - имаш много работа по краката - пълен клек му е майката, заеби тия quarter или полуклекове !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1