17.10.11
17:59
Експлозивен си спор няма.
Радвам се, че го едитна името на дневника, нещооо не звучеше да ти приляга :) Браво за тръстерите!
п.п. Кат се замисля и “копторът”...както и да е :D
Мнението беше редактирано от Moonray на 17.10.11 19:05.
рана:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, сладко от малини
11:00- 3 вафлички
13:00- грах, свинско в сметана и топено сирене, черен шоколад
16:00- протеин, черен шоколад
***18:50
20:30- свинско, бобец, салатка, арменски сладки
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-PW
***Тренировка:
клек- 2х6х105кг
преден клек- 6х75кг 4х80кг
прасец на калф- 30х15кг 20х30кг 20х45кг
гоблет клек- 10х32кг
разтваряне на дъмбели в страни- 8х10кг
Имах едно такова лъжовно чувство, че не съм много изтощен- всъщност краката ми не бяха уморени... привидно. Направих 2 6ци на 105кг, което ме зарадва, но след това рязко ми спадна тонуса. Направих и предния клек и взех да претупвам... реших да не прекалявам и го хоуум. Чак сега чувства умората- следват 2-3 дни почивка и повечко сън надявам се...
Moonray, така е по-приемливо... всъщност друго заглавие щяп да сложа, ама като се замислих дори на мен ми идваше прекалено.
Храна:
13:00- грах, някви наденици, вафла
17:00- протеин, тахан, бисквити
20:30- свинско, бобец, салатка, бутер банички
-витамин С 1гр
-Адам 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
Орторексираната ми психика почва да приема на сила режима- all and everything you can eat… днес по спешност звънна телефона в 6 и малко и се изстрелях от дома, та чак на обяд хапнах, и то не защото бях гладен, ами по-скоро ритуално с колегата... та усещам вчера и днес, че се тъпча с разни неща, които дори не ми се струват много вкусни или пък много да съм зажаднял за тях, ама нали съм казал до края на месеца ще се храня по-безобразно... ей така щот съм казал, че ще е разпасана команда. От друга страна съм на кръстопът към какъв план да се придържам след тоя месец... да свалям ли, да качвам ли- менюто ще се изчисти това е сигурно. Определено още 1-2кг мускул няма да са ми излишни, ама пък имам и много лой по мен- не не съм омазнил много последните седмици, но тя така или иначе не падна лятото... имам някаква концепция, но да видим. По принцип е време за промени в живота ми, като това последното изречение нямаше връзка с предното...
Храна:
13:00- свинско, малко ориз, вафла
16:00- протеин
17:30- бутер банички, 3 сладки с локум
21:00- свинско, бобец, салатка, сирене
-витамин С 1гр
-Адам 1 таблетка
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
Когато всеки е недоволен от теб каквото и да правиш как да се научиш сам да си доволен от себе си?
казано от Скота на 19.10.11, 20:47:
Когато всеки е недоволен от теб каквото и да правиш как да се научиш сам да си доволен от себе си?
*спам/
Теглиш им по една п*ка м***а и продължаваш напред! ??
Тука се пише свободно- няма спам. Тегля- мисля че в последно време почва много добре да ми се получава :)
казано от Скота на 19.10.11, 22:19:
Тука се пише свободно- няма спам. Тегля- мисля че в последно време почва много добре да ми се получава :)
Сега остава и да ги намелкваш с чука, и ще те уважават :)
20.10.11
14:31
Сега остава и да почне да пише, че аз ще го намелкам :D
Храна:
13:00- свинско със зеле, филия хляб, сникърс
20:30- спагети по скотски
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
голям ден- до 5 на работа, а от 5 без 15 на упражнение, за което закъснях с 30 минути... до 8- а трябваше да тренирам... не става. Явно събота.
Кво ше намелкаш бе :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 20.10.11 20:49.
Тука из профила пише, че трябва да си попълня дневника... днеска също не тренирах- излезе ми работа... не смея да каже, че утре ще тренирам... храната- много и от всичко. Неопределеност една от любимите ми думи, лошото е, че май и ме описва много добре... почнах да си водя записки на размишленията, то едни размишления, но пък... всъщност е без значение... ще пиша пак, като и ако има тренировка.
Храна:
***11:45
14:00- супа с дробчета, хляб, свинско, картофи, сирене, торта
17:30- протеин, тахан, банан
20:00- леща с маслини, ориз с пилешко, сирене
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-PW
***Тренировка:
гребане с щанга- 6х105кг 5х105кг 6х100кг
вертикално придърпване с V ръкохватка- 6х90кг 6х100кг 4х110кг
хоризонтално придърпване с V ръкохватка- 6х80кг
мъртва тяга- 2х6х130кг
задържане на щанга в надхват- 10сек х150кг 5сек х170кг
сгъване с щанга- 3х4х50кг
сгъване с дъмбели- 3х6х21кг
корем- преси, висове, планкове с тежест...
Тренировка на гладно- не закусвам може би от седмица- ей така експеривентално. Днеска имах много сила доволен съм що годе от тренировката, но хвата ми е отслабнал- 170 ми тежаха, а лятото не ги усещах вярно, че комбиниран и с магнезии беше хвата, но все пак. Скрипеца явно е читав и няма съпротивление голямо та 90кг не ги усети, а също и 100- 110 вече си тежаха. Тягата лека- възвръщам си постиженията почти. На гребането имам клипове на първата и втората серия може и да кача. Бицепса слаба работа ама се поуморих. Сега ме чака път и после ще гласувам...
Мнението беше редактирано от Бойко на 23.10.11 18:35.
Храна:
7:30- яйца, овес, сладко от малини
13:00- свинско с ориз, картофи, кебапчета,
16:00- протеин, банан
20:00- леща с маслини, ориз с пилешко, сирене
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
Върнах се от работа и се трупясах моментално... явно че няма да се тренира днес- за утре под въпрос, но в сряда без пропуск. Тия дни простото ми съзнание е измъчено от някакви ми ти мисли отново и разни разсъждения ще ми се някои центрове от мозъка ми да бъдат инвазивно премахнати и ще живея един по-добър живот... е щастлив и тогава няма да съм, но вероятно няма да го осъзнавам. Иначе живота си тече листата падат, а стрелата на времето и за миг не се забавя... хах дори се сетих за една песен.
казано от Скота на 24.10.11, 19:55:
... Тия дни простото ми съзнание е измъчено от някакви ми ти мисли отново и разни разсъждения ще ми се някои центрове от мозъка ми да бъдат инвазивно премахнати и ще живея един по-добър живот...
По този повод, “цък” (ако не си го гледал де)
И.. коя е песента?
Иии да, спам :D
25.10.11
19:37
Аз знам какво ще те направи щастлив, Скотееееее, ама няма да кажа :) Ще чакам оферти от хора, които та искат щастлив.....и нека ЛС-тата почнат да текат :P :D
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, мед
12:00- бисквиДи
13:30- шницел, картофи, зеле, бисквитена торта
16:00- протеин, банан
***19:45
21:30- сметана 20%, ориз, пилешко, ябълка
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
-PW
***Тренировка:
лег- 3х6х75кг
полулег- 6х65кг 4+Fх65кг 6х60кг
долен лег с дъмбели- 6х25кг
лег с тесен хват- 6х55кг 4х55кг 6х50кг
разгъване дъмбел зад врат- 2х6х30кг
Какъв ден само... доста работа имаше... и в 5 марш в ТУ, където успях да взема 3 упражнения на веднъж и след това веднага марш в залата докато съм на обороти... Лега почва да става тегав- другия път 77,5 и ще видим какво ще стане, на полулега фейлнах изведнъж на втората серия, 60 ми бяха леки. За трицепса частта не ми се коментира- много е слаб и ме боли левия... но интересно е, че лега миналата година по това време ми е бил горе долу същия... не същия е бил, но трицепса ми е бил с поне по 10кг по-силен на движение- май трябва някакви изводи да си правя? Все едно почвам друг сплит от другия път и ще мисля по-умно движенията съобразно болежките. Иначе има сила- доволен съм- това генерално.
Атомче, не съм го гледал- благодаря. Песента беше ей таз малко депресарска де...
Роджи, щастието е излюзия... ау забравих, че ти си в другия лагер от скоро :D
Понякога съм супер човек- родиолата помага- снощи съм спал 4 часа!
25.10.11
23:08
Много малко си хапнал :)
Малко е- обедите са ми рехави, защото се храня в заведения и финансите притискат... а лоясали мръвки не обичам да ям- ако вземат микровълнова на работата почвам пак с кутиите.
25.10.11
23:39
казано от Скота на 25.10.11, 21:21:
Роджи, щастието е излюзия...
Потвърждавам :D
26.10.11
00:08
казано от Скота на 25.10.11, 23:46:
Не ме карай да правя морфологичен анализ (giggle)
Недей, ще загубим аудиторията под 18 :D (giggle)
Храна:
7:30- 4 яйца, 75гр овес, борово сладко
13:30- свинско с гъби и доматен сос, багета, сникърс
17:30- бадеми
20:00- свинско в сос от гъби и сметана, кисело мляко
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-родиола
Треска на гърдите и рамената, съвсем лека на трицепсите. Днес не съм много уморен, което е странно. Замислих се какъв е смисълът да притежаваш да речем непромокаемо яке за дъжд много хубаво, но да не го ползваш, когато вали поради някакви си там съображения къде резонни, къде не... въобще метафорично говоря, но това е без значение, както и всичко останало. Тия последни дни от месеца- за да съм в крак с тематиката- ще прекаля с шоколад, пуканки и каквото се сетя- вече имам ясна концепция как ще се храня от 1ви за 2 седмици, нещо като преходен период и после същинският режим- пак пробно за 2 седмици, като ще следя калориите и ще гледам да се храня на 0 или лек +, а също ще се вземат мерки и тн, за да събирам статистическа информация- в зависимост как са минали вторите 2 седмици ще реша как да процедирам нататък. Тренировките за сега остават същия стил, като ударя гредите за продължителен период съм намислил друго.
26.10.11
20:46
Защо не пробваш циклично хранене доста хора чистят с него и има ефект?
На циклично съм бил преди година за период от около 6 месеца и съм пробвал няколко протокола- наясно съм ;) Всъщност експеримента ми включва фаст и си е вид циклично, но аз ще го адвансна в дните, в които ще се храня от сутринта : )
Храна- глад-дъжън-трагедия-много месо със сметана и бадеми. Ден тъп изпълнен с тъпотата на околните и тъпите им умосъждения. Искам да съм амеба.
Аве нещо гребането ми е много странно, все едно шръгваш. Я се наведи и пробвай стил Олд Скуул да видиш кво става. Аз вече само така го правя, макар и да слагам 15 кг. по-малко, много повече се усеща и се води гребане, а това- някакъв мелес.
Аз и така го усещам добре и не шръгвам щото трапеца ми щеше да е поне малко развит, ако беше така.
ЕДИТ Гледам и в друг дневник се дискутира гребането, аз понеже искам да съм обективен- ще пусна клип в неделя или когато правя гръб с 90 градуса наклон и колкото кг мога и ще видя как се усеща.
Мнението беше редактирано от Бойко на 27.10.11 23:02.
Днеска си правя експеримент- ям само джънк с изключение на обяда- мамка му преди как не съм умрял- не мога да се нахраня въобще! Пици, сандвичи, бисквити, вафли... хляб- е няма наяждане, а познавам много хора дето така са 24/7 Е вкарах и малко яйца по обяд с овес и сирене и масло, ама едно ядене не стига... сега ще вадя мръвките от камерата гладен съм, като куче... утре ще тренирам- днеска по задачи отмина целия ден и в чакане на различни хора ми се разкъса свободното време...
29.10.11
00:02
Остави чийт миъала за след 18:00 и го направи като моя, който споделих в Благоевград...
Благодаря за съвета, но до 1ви съм казал, че ще се храня основно безобразно- качествена храна и много джънк- ей така. От 1ви режима е ясен и чийта ще гледам да е минимален. Иначе скоро ти почвам закуската- тоест тая на Поликуин ;)
29.10.11
00:50
казано от Скота на 29.10.11, 00:07:
... до 1ви съм казал, че ще се храня основно безобразно- качествена храна и много джънк- ей така. От 1ви режима е ясен и чийта ще гледам да е минимален...
Малко време ти остана да си муаш на свобода :D
29.10.11
09:37
Препоръчвам да си чъкнеш и хидрохлоридния тест на Поликин.
Храна:
12:00- свинско, зеле с ориз, масло, бисквити, лешници
16:00- протеин, корни
***19:00
20:30- мусака, сирене, кисело мляко
-витамин С 1гр
-Адам 2 таблетки
-Mg+Ca 1 таблетка
-креатин
-PW
***Тренировка:
клек- 6х105кг 2х4х110кг
преден клек- 2х80кг 2х4х80кг
прасец на калф- 20х30кг 2х20х50кг
раменна преса от седеж- 2х6х55кг 5х55кг
разтваряне на дъмбели в страни- 6х10кг
Цял ден домашни задачи и обикаляне- опитвам се да настина единственият симптом е отпадналост- едвам се завлякох в залата- на 105 без колан, а на 110 го сложих- тия 4ки можеше да са 5ци, да не кажа 6ци, ама ми е не много комфортно все още. Почна да ме облива студена пот- първата серия преден клек се разконцентрирах- най-добре се получи последната, като имах сили за още тогава, после пак студена пот. Малко раменни преси и се прибрах- ще ям сега и ще пия аспирини и парацетамол- не бива да се разболявам.
Времето е малко, ама ценно :D
Тедо, четох за тоя експеримент- чак до там не знам дали ще се задълбавам на тоя етап.
Мнението беше редактирано от Бойко на 29.10.11 20:30.
щом настиваш- превантивно парацетамакс 2-3 таблетки и Витамин С , ама гледам ти вече си пил та ... :)
Поне така аз се пазя от настиване :)
Свършил е парацетамола- и за това само аспирин. Витамин С по 1,3гр се събира общо на ден- инак просто съм отпаднал, което значи, че съвсем в зародиш хващам нещата.
Едти- гледах Пи... ами бъркотията е още по-голяма- почнах да зациклям в някакви мисли :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 29.10.11 21:06.
150грама лешници... гладен съм и ще ям бисквити с шоколад! Отпадналостта от одеве е вече в миналото!