Жив и здрав да си СКОТе!!! Каквото пожелаеш това да става. Много успехи и положителни емоции
Благодаря на всички за пожеланията- направихте ми деня- това съвсем сериозно. И като видях Владо днес се разведрих за малко : ) Обещавам да си остана същи болезнено-реалистично-полунегативно настроен и забавен тип :D и да тая вечер бях кротък с питиетата : )
Oп, тука не съм се разписала :D Скотеееееее, честит рожден ден! И тук ти желая всичко най-добро, но разбира се, отново, тая година да спиш повече! :D
казано от Владимир Караиванов на 29.11.11, 15:40:
Вървя си днес и кого виждам - наш Бойко!
Струва ми се някак си променен, по-мъдър и по-хубав. А каква била причината? Нашето Скотче имал рожден ден!
Да си ни жив и здрав и все напред и нагоре!
Мдам. :) А аз започвам да си мисля, че като одъртял и помъдрял вече му е време да си измисли по-себеутвърждаващ ник. :D
30.11.11
13:08
казано от Boby_ на 30.11.11, 08:41:
казано от Владимир Караиванов на 29.11.11, 15:40:
Вървя си днес и кого виждам - наш Бойко!
Струва ми се някак си променен, по-мъдър и по-хубав. А каква била причината? Нашето Скотче имал рожден ден!
Да си ни жив и здрав и все напред и нагоре!Мдам. :) А аз започвам да си мисля, че като одъртял и помъдрял вече му е време да си измисли по-себеутвърждаващ ник. :D
Звяра? Животното? Хищникът? :D
Митя, важиш : )
Боби, за сега не е долшо ред на това : )
Роджи, единия мо прякор в гимназията беше бичето- нещо упорствах пак та от там :D дали е подходящо :D естествено с комплект аватар прилежащ :D
ай нали е дневник да кажа как се излагам тия дни- скоро обещавам пак да си пиша прилежно, но не се ангажирам да казвам от кой ден...
7:30- тиквеник, кисело мляко
15:00- картофи манджа, свинско, сникърс
20:30- яйца, пастърма, печен хляб, киви
Ще се тренира... когато смогна- вероятно събота- другите дни няма как да се получи. Утре предстои да е забавно...
Подадох предизвестие за напускане на работа- може и по-рано да ме пуснат... друго интересно днес няма...
Макар и със закъснение, честитка и от мен. Много здрав и много щастлив да бъдеш. :)
Благодаря : )
На мен някакви хубави неща почнаха да ми се случват- това не е реално- очаквам скоро нещо да се провали грандиозно :D или пък не. Храната е зле, а тренировка и днес няма да има. Положението е трагично :D
Аз също :/ Последните дни тренировките са ми никакви- тоест 8 кръгли дни без такава. Е вчера и днес по един тир стока, но то не се брои... храната е- 3 пъти дневно стабилна, но въглехидратите са повечко- хляб и сладкиши, но пък и месото и сиренето са повече. Спя по 7 часа вечер и 2-3 часа след работа щото не издържам... малко остана- не пиша щото ми е гузно, че не тренирам...
06.12.11
23:18
Скота,
много ли ти е гузно?:)
Ако бях на твое място, щях да се гордея, че съм 8 дни без тренировка, колко хора от форума могат да си го позволят това нещо?
Мнението беше редактирано от Joyplovdiv на 06.12.11 23:18.
казано от Joyplovdiv на 06.12.11, 23:18:
Скота,
много ли ти е гузно?:)
Ако бях на твое място, щях да се гордея, че съм 8 дни без тренировка, колко хора от форума могат да си го позволят това нещо?
Хахахахахахха :D:D:D
Аре ако слушате може да пусна снимки да видите как ми се отразява :D иначе съм убеден, че силата ми поне няма да е паднала...
06.12.11
23:29
Пак песимизъм, аз например предполагам, че силата ти се е повишила...:)
Мнението беше редактирано от Joyplovdiv на 07.12.11 09:36.
07.12.11
20:05
Скотьо, ако изкарам пресата преди теб, ще те спукам :) (от бъзици и от пляскане :) ). Демек - стягай се :D
Back in the game
7:30- 4 яйца, 75гр овес, сладко от вишни
10:30- хот дог
13:00- 300гр свинско, гъби и моркови, 100гр картофи, тулумбичка, еклер
***19:30
22:00- 300гр скумрия, 200гр ориз с гъби и орехи, киви
-1гр витамин С
-витамини
-родиола
-2гр трибулус
-2 таблетки епимедиум
-2 капсули GABA
***Тренировка:
клек- 2х100кг 2х110кг 2х115кг 1х120кг 1х125кг 1х130кг
военна преса- 3х5х50кг
раменни преси с дъмбел 10х23кг
Тия дни не са розови... освен това днес имунната ми система реши да поддаде и към 10 ми стана студено и едно унило, бях зверски гладен и очите ми пареха... за това спасителен хот дог парацетамол и аспирин... до обяда се закрепих, но почна носа да ми тече- трагедия. Хапнах свинско по манастирски- нещо невероятно вкусно! След работа още аспирин и легнах да дремна- добре че телефона не звънна 5 пъти... та реших да ида да тренирам ей така пък каквото стане- най-доброто решение! Понеже ме мързеше реших къси серии- щото нямам концентрация за повече- та така 130 ги станах- можеше още 5, но няма да бързам. Накрая малко рамо да не е без хич- като за 9 дни без тренировка добре. Малко се пооправих сега, но ще видим.
казано от Скота на 07.12.11, 22:08:
Роджи, почни от сега аз с преса няма да се видя...
баси мислех ,че съм само аз ...
иначе няма се отчайваш, нали знаеш по коледа стават чудеса ;)
08.12.11
11:57
казано от Скота на 07.12.11, 22:08:
Роджи, почни от сега аз с преса няма да се видя...
Абе, ей, шшшшшш, я се стягай, че ше те ритам депресиьоооооооооооооо :D Целувки и довечера да се смажеш :)
Да по коледа стават чудеса- хората качват по 5кг и се тюхкат после... аз не... днеска храната е пълен потрес, както е последно време- яйца и месо- много, плюс зърнена баластра- сладко днес не съм ял... то вчера де факто. Та, Роджи- добре беше, ама и по-зле е било :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 10.12.11 23:27.
Аз съм прост... в общи линии явно нещо ми се случва щото не пиша редовно- не ми се пише, което е странно щото последната година и половина пропускам само, като нямам нет и съм в движение... не ми се тренира- явно си избих навика с последните седмици, не ми се следи режим, всъщност нищо не ми се прави. Това не е важно- всичко ще си дойде в норма- сигурен съм- явно последните ми дни преди да се махна от работа са някакъв коварен преход към освобождаване на съзнанието ми от рутини и работа с идиоти... утре ще се тренира- за по-сигурно поех ангажимент- аз ги изпълнявам и няма как да поддам. Мислех си и друго днес- по-точно разсъждавах, защо съм такъв унищожител на храна- аз винаги съм гладен- бил съм на 1800 калории дълго време, на 2100, 2500, 2700 безобразно много също с джънк, без джънк, ВМ, само НВД, ВВД циклично, свинично, на Тедо закуската- бе пробвал съм това онова и няма братче- ям и ако не се спра няма граници. Аз и за това почти целогодишно си ходя полугладен. Вчера ометох кутия бисквити Траяна с кисело мляко, като преди това ядох овес с яйца и мед и кашу- можех и още. Днеска 250гр шоколад- една голяма милка и това след, като обядвах боб и пастърма и сирене. Вечерята също беше епична преди 2 часа и в момента мога да ям още- тоест дори пишейки поста ми се образува слюнка и си мисля за ядене- няма да ям де. Явно проблема е в кратуната ми и просто имам късмет, че съм изключително волево животно та иначе нещата да са добили колосални размери. Тоя пост нямаше никакъв смисъл ама ей така реших да напиша нещо... иначе мерките не мърдат- тоест от как спрях безобразното хранене само дето ми е паднала талията с 2 санта и това е- по-сериозно не знам от кога ще го карам с идеята дето ми беше дошла първоначално за храненето. За тренировките- понаякнал съм малко- ония ден като кляках и щангата беше със 70 кила на земята и направо си я качих на стойките- не я усетих. Доволен съм от лега щото ми е колосално слаб- ама ей на 82,5 4 пъти си е приличен прогрес- 90 може би ще ги бутна вече... има шанс за 400 трибой до края на годината. Аз съм прост.
11.12.11
09:10
казано от Скота на 10.12.11, 23:52:
Аз съм прост... ......
.......Аз съм прост.
Добре оформена рамка на поста.
Какво те подтиква да ядеш джънк, ако мога така да се изразя... В смисъл при мен се наблюдава тоя проблем от известно време, аз си имам оправдания, но твоето какво е? Щом си гладен вдигни си калориите, но няма смисъл да преяждаш на всеки три часа. Позитивното е, че не ти е повлияло в тренировъчният план. При мен например нещата бяха точно обратните. Лоша храна
<->
слаби тренировки... Даже и мерките не са ти мръднали. Абе ти всъщност защо въобще се оплакваш? /Това оплакване ли беше?/ Вървиш си екстра.
Аз не търся оправдание/извинение за това, че съм ял джънк, шкембе чорба или съм пил 3 ракии да кажем- яде ми се ям, пие ми се- пия. Когато дойде момента за един по-сериозен режим ще се ограничавам за момента просто съм се оставил на течението. Та просто вчера реших, че ми се яде шоколад със стафиди и лешници и си взех. За глада и да ги вдигам е се тая- и аз това казвам реално аз не преяждам, защото не ми е тежко или нещо такова- това става трудно. Не се оплаквам ей така имах муза да пиша. Не може да се каже окончателно дали е повлияло на тренировките. При теб според мен е самонагласата, че като ядеш кофти храна ще тренираш кофти- не казвам, че храната не е важна, а че не е чак толкова голяма разликата какво ще си ял е освен ако не е 1 час след плюскането. Бе от много мислене полза няма- уж бях стигнал до тоя извод по няколко начина, ама все не успявам да си изключа мозъка.
ПП Следващият ми пост ще включва бруталната ми тренировка и ще е след няколко часа- не се оплаквам :)
много сходство има между мен и теб /обидихте жестоко меду другото/ по отношение на храната. Та да продължа с безсмислените си въпроси
За джънка го уточни. Ми количествата тогава как ще обясниш? Как разбираш, че ти се яде 1 порция пиле с картофи и 2 шоколада. Вместо обратното?/образно казано/
Кофти храната в комбинация с кофти количества определено разваля тренировките... и то за дълго време. /лични наблюдения/
пп: тр’я спам да има, ама ти не се сърдиш
11.12.11
15:33
Скота,
и аз искам да си изключвам мозъка, ама не мога, единствено като се наяждам много или ако пия силно приспивателно...
За храната- аз не мога да пазя режими, ако ям малко, не мога да спя, и става много по-лошо....Затова съм много щастлива, че във форума се появи МакСим, който не е най-големият режимлия на света и въпреки това нещата му се получават...
казано от Joyplovdiv на 11.12.11, 15:33:
Скота,
и аз искам да си изключвам мозъка, ама не мога, единствено като се наяждам много или ако пия силно приспивателно...
За храната- аз не мога да пазя режими, ако ям малко, не мога да спя, и става много по-лошо....Затова съм много щастлива, че във форума се появи МакСим, който не е най-големият режимлия на света и въпреки това нещата му се получават...
!!!!
Ей, я да уточним нещо. Това че се храниш различно от общоприето не значи, че си на режим. Аз също не спазвам някакъв хранителен режим. Ям каквото ми се яде. Голяма част от познатите ми мислят, че постоянно съм на диета, но за мен не е така. Единственото, което правя е да ям храната от която се чувствам добре, а това как изглежда отстрани не ме интересува. Един живот живеем и трябва да го живеем така както на нас ни се иска, а не така както другите искат и го виждат.
И аз, и аз съм като karpi откъм храната. Само дето аз и тренировъчни принципи нямам :D
Храни се и си тренирай така, че да се чувстваш добре.
казано от Скота на 31.08.11, 09:36:
И земи поне набирания да правиш, че ще те шамаря :)
Храна:
10:00- 3 филии печен хляб, 200гр пастет, 3 яйца, банан, 50гр орехи
14:00- мусака 300гр с мляно месо за кайма, 100гр сирене, 200гр свинско, портокал
***18:00
-витамин С 1гр
-родиола
-BCAA Blast- мостра
***Тренировка:
набирания подхват- 3х6 +10кг
мечка- 8х40кг 6х60кг 4х70кг
придърпване на хоризонтален скрипец с широка ръкохватка- 8х80кг
мъртва тяга- 2х4х145кг
много висока тяга със задържане- 200кг +5сек 200кг +10сек
сгъване с EZ лост- 2х6х50кг 5х50кг
скотово с дъмбел- 2х6х20кг
концентрично- 12х12,5кг
Храната ще я допиша посе. Тренировката доволна- малко ми беше отпаднало- още не съм на 100% от тая настинка- набиранията ми бяха трудни (dull) мечката пак я правих на друго място и лоста отзад се измъква и се ядосах... повече няма да я правя. 70 са ми леки. На тягата за 6ца не съм готов все още, ама пак добре 2 4ки- доволен съм! Кофти лост набарах тоя път ли ръцете ли ми бяха потни- изплъзваше ми се- един магнезий и щеше да заспи. Бицепса реших да го довърша с една серия концентрично до отказ. Толкова : )
Гипс, мен трудно може някой да ме обиди- така е съгласен съм, че си приличаме по някои параграфи. На мен всичко ми се яде по 2 порции : ) иначе просто гледам да не прекалявам, за да остане- щото ако си изям пълноценното ядене на веднъж ще трябва да готвя пак- аз или друг или да се пазарува- джънка и да го изям и за следващото ядене да няма няма проблем. Бе не знам- ям си- аз съм го казал и преди- аз съм прасе- обичам да ям много неща на едно ядене- вкусно ми е, кеф ми е да ям- не се наказвам/залъгвам или нещо такова. Спами на воля
Джой- аз май постоянно съм в крайности- не знам на периоди съм явно. Може някой от спътниците на Марс- Фобос или ДАймос да ми влияят по някакъв начин :D Иначе и аз познавам хора дето са по-добре от мен и визуално и силово и кондиционно и квото щеш без режими строги и тн. Живота е кофти лотария : )
Карпи, подкрепям напълно :) Аз ако почна да слушам какво говорят на работа/в университета/ у дома/ приятели да съм се гръмнал с ножа до сега колко пъти. Не е нужно да се слагат етикети на нещата- важно е вътрешно да сме щастливи и да правим приятни за нас неща : )
Дидлина- виж че съм правил днес- явно съм предусетил на къде вървят нещата :D
И язе , да се втикна “компетентно” , щом спамът не пречи :D
Относно храната - много мешаш . И аз го правя , с “пипетни” количества , разбира се :D ..и се чувствам гладна след час...дори не мисля , че е напълно психически глад . Може би има връзка с усвояването ?!?
Изключването на мозъка не е опция...просто не се получава - краткотрайно е действието , ако го има...а вариантът с убиването на мозъчната клетка не е оферта...требе решение/градация...в краен случай - временни разсейки ...
Кой па те “храни”/дразни...да вземеш него да гръмнеш с ножа :D ...образно...
Браво за трена и набиранията(споменати по-горе от Дидлина , като приветлива идея :) )
Аз те чета , не че е облекчение :D
Та , сори за спама и елиминирай “филмациите” . Имаш достатъчно позитиви - изолзвай ги :) И яко трен ;)
Поздрави :)
Е миналата година мешах- пасирах 200гр овес с канела и вода и го пиех и 3 яйца- ама тва беше тормоз... или пък тая извара по 200гр дето я тъпчех всяка вечер... както и да е. Сигурно има връзка с усвояването. Може би ако си купувам някаква добавка скоро това ще са точно ензими, но само ако съм сигурен, „е ще спазвам някакъв постоянен режим. За набиранията- отслабнали са чудя се дали да не пусна 1 месец всеки ден набирания по оназ система- не ми се рови за линка сега... да правя поне по 50 пръснати ей така. ще видим. Днеска имам силна мускулна на гъбрО, бицепсите, че дори предмишницата и корема.
Аз ви казах, че хубавите неща при мен не са безнаказани... днеска си... бе жив съм здрав съм- какво е станало няма значение- ама да знаете- почвам да вярвам в кармата честно...
Бе редовен съм... в писането. Последните дни не закусвам, щото почнах да ям пак много и от всичко- на работа има много гърбене, а пък не тренирам. Днеска 2 основни плюс 2 десерта и можех още... Все едно утре съм в залата- всичко е планирано вече. По-рано няма да ме пуснат- мамицата им, та до 30ти съм на работа там- после ще видим : ) Трябва за един ден да науча html и да напиша, предам и защитя проект. В петък заминавам за Белгия до неделя- кратък трип. Ако може да има някакъв позитив от това, че ми се разредиха тренировките е, че разните дреболийки дето се обаждаха затихнаха :D
14.12.11
20:49
HTML-a да ти е грижата :D защо си сменил името на дневничето бре ?
казано от Кристиян Иванов на 14.12.11, 20:49:
HTML-a да ти е грижата
+1 ако нещо - ще помагаме ;)