мм нещо не откривам срока на годност... ако го открия ще приложа съвета ти, а някаква промяна в храненето трябва ли да правя или да продължавам както до сега?
Храненето ти ми се струва ОК, може маааалко да увеличиш протеина :) След известно време си направи измервания и ще разбереш дали си на прав път :)
...който иска да я чуе усилена до дупка, ритъма е завладяващ, ето така ми бие сърцето от няколко дни особено сутрин /дали не е от повечето хапчета Super Cuts 3/, не знам на какво се дължи... поздрав за любителите на този стил музика :)
Днес /30.12.2011г./
почивка
6:40ч. - ставане;
7:15ч. - протеин;
10:00ч. - шепа сурово кашу;
12:30ч. - обяд - пържола от бут с мешана салата;
Днес /03.01.2012г./
храната до вечерта беше малко кофти
закуска - три препечени филии бял хляб с майонеза и лютеница :)
обяд - липсва /пътувах/- три пълнозърнести бисквити, малко млечен шоколад /май вече повече харесвам черен/, малко солети.
20:00ч. - вечеря - кюфте, кебапче, зелена салата с репички и зелена чушка.
22:05ч. - 22:53ч. - тренировка;
23:08ч. - протеин;
Тренировка
загрявка
L-sit със сгънати крака
40;40;33 сек.
напади
с по 7кг. дъмбели 22; 20; 20;
магарешко яздене
с 15 кг. 20; 20; 17;
последователно повдигане на крака от лег за корем
25;33;20
извивки в страни с дъмбели /за коси коремни мускули/
3 x 20 с 7 кг. без почивки;
crunches
25;30;36;
преден планк
60 сек.
Вчера почивах, храната беше почти като днешната с изключение на закуската само кисело мляко без баница;
Днес /06.01.2012г./
6:45ч. - ставане;
7:00ч. - няколко лъжици извара;
9:00ч. - 200гр. кисело мляко, половин баничка с извара и сирене; парче млечен шоколад;
13:00ч. - обяд - пица с шунка, кашкавал, доматен сос и гъбки; Омега 3-6-9;
около 16ч. 200гр. кисело мляко, парче шоколад;
вода около 500 мл.
19:45ч.- 20:27ч. - тренировка;
20:42ч. - протеин;
ще вечерям - свинско с праз лук, салата айсберг с домати и зелена чушка;
Тренировка
мъртва тяга
3x12; 1x10 с по 17.5 кг. дъмбели
едностранно гребане с дъмбел
10,10,7 с 12,5 кг. дъмбел
повдигане на дъмбели встрани при наклон напред
за да поправя техниката от миналия път пробвах с по-малки тежести
3x10 с по 3 кг. дъмбели
кик бек
1x10 с 7,5 кг, 2x10 с 6,25 кг. дъмбел
кофички на стол
3x8
Frog Stand
3, 5, 5, 4 сек. и най-накрая лек рекорд за мен 11 сек. :)
разтягане
Тренировката мина супер, днес имах много енергия, раздадох се :) в повечето упражнения добавих малко по-голяма тежест. Доволна съм!
Вчера /01.02.2012г./
... дойде време отново да се взема в ръце :) около месец бях изтощена емоционално, психически и физически... ама айде стига толкова!
В храненето през изминалия месец започнаха бавно да се наместват тестени изделия и доста въглехидрати дори за вечеря. Обикновено дните ми започваха с идеята вечер след работа да тренирам, закуските бяха ок ... но до вечерта всички планове се проваляха. Спрях да пия добавки... изгубих и мотивацията си... налегна ме един мързел и покрай душевните терзания се затворих в себе си... хубавото е че излезнах от това състояние, отново има хармония, има мотивация остава да влезна в ритъм. Като за начало с леко темпо, и постепенна промяна в хранителния режим... за да дойде всичко на мястото си.
Тренировка от 19:55ч. - 20:36ч.
загрявка
пробвах отново Frog Stand
11 сек. и след това 5 x 3 сек. /къде ми отиде равновесието? :)/
клек с дъмбели
3x10 с по 7кг. дъмбели;
напади с дъмбели
3x18 с по 7кг. дъмбели;
хиперекстензии
4x25
задна опора
3x60 сек.
crunches
3x25
вакуумки
3x5
разтягане
храна
закуска - кифла с шоколад + айрян;
обяд - пица с кашкавал, гъби, шунка, доматен сос; палачинка с шоколад и сметана; айрян;
следобяд - зелен чай с бисквти; половин баунти;
19:19 - super cuts 3;
20:48ч. - протеин;
21:23 - вечеря - китайска салата с оризови спагети, водорасли, кълнове, черни гъби; оризови спагети със скариди.
...ужас, ужас ... ужас - храната е под всякаква критика!
Ууу Рали, с тази храна това super cuts 3 ми звучи като американец на диета - поръчва си 2 бига мака с екстра майонеза обаче с диетична кола :)
:) Благодаря, Надя!
NeDD :) съгласна съм напълно с теб... срам :) е за това написах храната... да ме стимулира по-бързо да влизам в режима :)
Здравей, Рали :) И аз както теб бях в такова състояние цялата Есен. Не спирах да тренирам изобщо, но се хранех лошо..Тъпчех се с въглехидрати и лоши мазнини. От 4 седмици, съм като стомана и вече свалих 3-4 % подкожни мазнини. Разказвам ти това, за да се опитам да те надъхам. Успех!!!
Днес /02.02.2012г./
6:25ч. - ставане;
9:00ч. - закуска - кифла с мармалад + айрян /сутринта нямах време да си приготвя закуска от вкъщи/;
13:30ч. - обяд - пилешка супа, картофени кюфтаци с млечен сос, палачинка с шоколад;
? ч. два бонбона рафаело;
15:30ч. - зелен чай + шепа сурови бадеми;
18:20ч. - бях доста гладна но нямах друго освен - 2 шоколадови бисквити + чаша вода;
20:30ч. - вечеря - гнездо + салата айсберг с чери домати и пармезан; вода;
00:30ч. - айрян + по-малко от шепа сурови бадеми;
1:30ч. - лягане.
Мнението беше редактирано от rallito на 03.02.12 08:49.
казано от Ралица Цолова на 02.02.12, 10:08:
...ама айде стига толкова!
много хора го казват, малко го прилагат. Опровергай това твърдение!
казано от Ралица Цолова на 02.02.12, 10:08:
отново има хармония, има мотивация остава да влезна в ритъм. Като за начало с леко темпо, и постепенна промяна в хранителния режим... за да дойде всичко на мястото си.
Повече такива мисли, подкрепени с повече вечери като снощната и успехът ти е неизбежен.
Благодаря, gips :) днес имам планирана закуска... ще гледам и останалите приеми на храна да са на ниво, пък и е ден за тренировки! По-малко думи и повече действия ;)
Днес /03.02.2012г./
6:30ч. - ставане;
8:30ч. - закуска - 3 варени яйца, 40-50 гр. сирене, 1 голяма зелена чушка, 2 филии пълнозърнест хляб;
250 мл. вода + EVE Woman`s Multi витамини;
12:30ч. - обяд - свинска вратна пържола с гарнитура - зеле с моркови, половин пърленка, айрян /две чаши и половина/;
250 мл. вода + Omega 3-6-9;
14:27ч. - половин баунти;
от тук нататък мисълта за остатъка баунти не ми даде мира заместих го с:
15:00ч. - зелен чай; зелена ябълка;
16:49ч. - варено яйце;
и в 18:23ч. се предадох и изядох остатъка баунти ... да му се не види!
19:04ч. - Super Cuts 3;
19:20ч. - 20:05ч. Тренировка;
20:18ч. - протеин;
20:45ч. - вечеря - пилешка супа /малка купичка/, пилешки крилца запечени на грил, салата айсберг с чери домати и пармезан.
Тренировка
загрявка
Frog Stand
9;5;5;3;6;3;10;10 и 15 :)
мъртва тяга
4x10 с по 17.5 кг. дъмбели
10,10,7 с 12,5 кг. дъмбел
3x10 с по 5 кг. дъмбели
кик бек
3x10 с 6,25 кг. дъмбел
кофички на стол
3x10
разтягане
Тренировката мина добре правих много проби за Frog Stand просто веднъж намирам равновесие и се задържам до отказ, друг път не ми се получава. За повдигането на дъмбели в страни при наклон напред ... как да го кажа не ги правих достатъчно чисти движенията, сякаш натоварвах рамото, както и при кик бек-а отново нещо май го отнесоха рамената в последните повторения, сигурно са ми тежки тези кила и в желанието си да ги вдигна не правя правилно нещата /другия път с по-леко/.
Храната днес се опитах да се храня по-нормално... това баунти ми обърка плановете, за това ще си помисля следващия път преди да си купя нещо такова. От два три дни ми се пият доста течности, само се наливам с вода, зелен чай /защото в 15ч. ми се доспива, дали от топлото в офиса ;) или от обилните обяди/и не на последно място си пийвам доста айрянчета. Ами това е за сега!
Днес /04.02.2012г./ почивен
8:00ч. - ставане;
9:22ч. - закуска - 4 малки филии пълнозърнест хляб запечени с яйце + сирене + кашкавал; луканка; айрян;
13:00ч. - обяд - пилешка супа, гнездо;
16:30ч. - бяха останали две хапки от гнездото и ги хапнах + половин помело;
20:30ч. - вечеря - спагети с кайма и сос болонезе + настъргани: сирене и пармнезан.
Днес /05.02.2012г./
8:25ч. - ставане;
9:25ч. - закуска - 2 пълнозърнести филии запечени с яйце + сирене + кашкавал; луканка; айрян;
13:00ч. - обяд - свински врат на скара + салата от зеле и моркови и една филия от сутринта /понеже бях приготвила повече/; 250 мл. вода;
16:50ч. - Super Cuts 3;
17:25ч. - 18:09 - Тренировка;
18:29ч. - протеин;
за вечеря планирам да похапна пак свински врат на скара и салата зеле+моркови;
Тренировка
загрявка
лицеви опори до отказ
10,14,10,10;
избутване на дъмбели от наклонен лег
12, 12, 6 с по 7кг. дъмбели
хибридни Арнолд преси
12,10,9,6 с по 5 кг. дъмбели
повдигане на ръце встрани
2x10, 2x7 с по 3 кг. дъмбели
бицепсово сгъване с дъмбели
13, 12, 12 за всяка ръка с по 7 кг. дъмбели
разтягане
Тренировката мина добре, като изключим това, че трябваше да я прекъсна след лицевите за около 10 мин., заради малките, че направиха беля ... но после всичко продължи нормално. Раменете се размазаха, а бицепсите пращяха от сила или поне така ми се струваше на мен :)
Храната смятам, че вече навлязох в някакъв ритъм, папкам в по-нормални интервали и по-качествено.
Днес /06.02.2012г./ почивен
8:30ч. - ставане;
9:55ч. - закуска - 2 малки филии пълнозърнест хляб запечени с кашкавал; 2 варени яйца; 1 голяма зелена чушка;
12:00ч. - пилешка супа, варено яйце;
13:30ч. - свински врат на скара; салата айсберг; десерт - 3-4 меденки;
? ч. - малко солети /пътувах/;
18:30ч. - две пълнозърнести филии със сирене;
21:00ч. - пъстърва на скара; салата - спанак, рукола, пармезан, чери домати.
вода за деня - около 1,5 л.
Храната - днес така ми се ядеше хляб и сирене, дори бях готова да обядвам с това, но реших да си приготвя пържола и добре се получи :)
Като цяло днес не ми е от най-примерните дни за хапване.
Днес /08.02.2012г./
9:00ч. - закуска - 250 гр. кисело мляко с мюсли /домашна бърканица/;
около 50 гр. млечен шоколад;
12:00ч. - две кюфтета от мляно месо + филия препечен пълнозърнест хляб с масло;
около 16:00ч. - 3-4 бисквити с 250 гр. кисело мляко;
20:00ч. - вечеря - супа с топчета от мляно месо - две порции :)
22:00ч. - 22:45ч. - Тренировка;
след тренировката една лъжица бисквитена торта /да пробвам става ли за ядене :)/
23:00ч. - протеин;
Тренировка
загрявка
L-sit
- сгънати крака 40 сек.;
- опити за изправяне на краката или сгънати по-високо...
магарешко яздене
с 15 кг. 27; 24; 24; 25
напади
с по 7кг. дъмбели 23; 22; 16;14
22;17;17
3 x 23 с 7 кг. без почивки;
crunches
25;26;26;
преден планк
60 сек.
Мнението беше редактирано от rallito на 09.02.12 00:01.
Днес /11.02.2012г./
закуска - две препечени филии пълнозърнест хляб с кашкавал, луканка, две варени яйца, айрян, сирене;
обяд - пилешко роле, салата домати и краставици, половин помело;
следобяд - 250 гр. кисело мляко с мюсли;
19:00ч. - 10:45ч. - Тренировка;
19:56ч. - протеин;
21:00ч. - вечеря - половин наденица и кюфте на скара /бяха малко алангле... а аз не обичам/; салата айсберг, спанак, рукола, пармезан, чери домати;
? ч. тъй като вечерята беше малко - планирам да си хапна пак кисело мляко с мюсли;
Тренировка
загрявка
Frog Stand
5,12,5,9,13,8,15 :) доволна
мъртва тяга
4x10 с по 17.5 кг. дъмбели
3x10 с 12,5 кг. дъмбел
4x10 с по 5 кг. дъмбели
кик бек
3x10 с 7,5 кг. дъмбел
кофички на стол
3x10
разтягане
Мнението беше редактирано от rallito на 16.02.12 01:03.
Ммм супер вкусно изглежда. Ти ли го прави? Ако да ще споделиш ли начина на приготвяне ;)
Да аз го правих :) рецептата е лесна:
2 бр. пилешки филета /сол, черен пипер/
малко масло /50гр./
пилешки бульон разтворен в 200 мл. гореща вода;
за плънката:
кисели краставички /при мен се събраха по две малки разрязани на четвъртини във всяко роле/;
2 бр. топено сирене;
кашкавал
малко маслини без костилки;
печурки на око :)
Филетата се начукват, като всяко от тях се поставя между пластове от найлоново фолио. После аз махам горния слой фолио поръсвам филето с малко сол, черен пипер, нареждам гъбите нарязани на тънки филийки около 5 мм. отгоре краставичките нарязани на ивици, маслините разрязвам на малки кръгчета, добавям парченца кашкавал и по едно топено сирене нарязано пак на парчета във всяко от филетата. След което с помощта на фолиото оформям руло, което фиксирам с клечки за зъби, за да не се разтвори. В нагорещен тиган с разтопено масло слагам рулото да се запечати месото без да бода филето /помагайте си с лопатка или щипка за да го обръщате/за да остане сочно и вкусно месцето, от това запечатване се получава и златистата коричка на рулото. След което слагам рулата в тавичка, заливам ги с малко бульон, завивам ги с алуминиево фолио и ги слагам в предварително загрята фурна /200 градуса/. Печат се около 20 мин.
* по ваш вкус можете да сложите в плънката бекон, царевица, магданоз и босилек /или общо взето каквото си решите :)/
* филетата можете да мариновате предварително с 2 с.л. лимонов сок, 2 скилидки чесън, 2 ч.л. горчица, 1ч.л. мед, сол и черен пипер
* вместо бульон в тавичката за печене можете да сложите бяло вино
Не съм специалист в готвенето :) и когато нещо стане вкусно качвам снимка тук :) надявам се да ви харесат и на вас Пилешките ролета.
* за ролето от снимката бях забравила да сложа сол вътре, но стана мнооого добро на вкус /заради бульона/ пък и аз не си падам по много солено :)
ох ... тази наденица и кюфте алангле /от 11.02/... май ми разказаха играта... след като ги изядох ме сряза корема, мислех че ще се оправи, да ама не, нещо от тогава имам проблем със стомаха, в понеделник едва тръгнах за работа /диария/ взех имодиум 2 таблетки /друг път и една е вършила работа, но сега се наложи повече да приема/... както и да е през деня закрепих положението и не съм имала проблем, храната беше хляб, кисело мляко, пица, вечерта ориз /барем се оправя/ исках и да тренирам, ама като се прибрах от работа бях много отпаднала и сънена, виеше ми се свят, отложих за вторник, ама и във вторник се повтори сутрешното неразположение, и вечерната отпадналост...и така всеки ден до днес...ако и утре е така ще ида на лекар...
Днес /20.02.2012г./
Тренировка от 19:40ч. - 20:16ч.
загрявка
клек с дъмбели
2x10 с 20кг.; 1x8 с 22,5кг.; 1x8 с 25кг.
напади с дъмбели
14, 16, 10 с 20кг.
хиперекстензии
4x25
задна опора
3x60 сек.
crunches
3x25
Жива съм, от днес се чувствам по-добре и реших да тренирам. В петък ходих на лекар и ми изписа химиотерапевтично лекарство, което ще пия 7 дни. През изминалата седмица храненето беше съобразено с неразположението ми... предимно препечен хляб, кисело мляко, моркови, ябълки, ориз... аман омръзна ми да ям така... искам МЕСО! От снощи започнах да папкам пилешко месце /пак с ориз/. Днес ми се изчерпи фантазията за разнообразна закуска взех си:
- закуска - кифла с мармалад;
- обяд- ориз със спанак на фурна и пилешко бутче, малко таратор /ама беше със стари краставици и се отказах да го ям/;
- следобед - крем карамел; и към 16ч. кофичка с кисело мляко и няколко бишкоти;
- Тренировка; протеин;
- вечеря - салата... и все още не ми се яде нищо...
Днес /21.02.2012г./ почивка
06:25ч. - ставане;
9:00ч. - закуска - 200 гр. кисело мляко, кашкавалка;
12:30ч. - обяд - пилешка пържола със сметана, ориз с маслини;
20:00ч. - вечеря - пилешка пържола на скара, салата с к’вото има :)
Днес /22.02.2012г./
9:10ч. - закуска - парче пица;
11:30ч. - 200 гр. кисело мляко; сурови бадеми;
13:30ч. - спаначена супа, печено пилешко бутче с малко варени картофи, палачинка с ягоди /не е нужно да споменавам, че преядох/
17:00ч. - 200 гр. кисело мляко; сурови бадеми;
19:30ч. - 20:15ч. - Тренировка;
20:30ч. - протеин;
21:45ч. - вечеря - половин пилешка пържола от бут, 4 моркова... не се заситих определено
00:00ч. - кисело мляко и сурови ядки
Тренировка
загрявка
15 с 5кг.; 15 с 7кг.; 6 с 10 кг.; 12 с 10 кг.;
хибридни Арнолд преси
15 с 5кг.; 10 с 6.5кг.; 6 с 7 кг.; 5 с 7 кг.;
2x10 с 3кг., 6 с 5кг.;
14 с 7кг.; 10 с 10кг.; 1 с 11.25кг.; 5 с 10кг.;
лицеви опори до отказ
Тренировката - днес реших да раздвижа положението, като се постарах всяка серия да увелича кг. и да правя сериите до отказ, е на места буквално от първия опит се отказах :) за бицепса като сложих 11,25кг. успях да повдигна само по веднъж с всяка ръка, за това върнах предната тежест и с нея направих серия :) хехе какви мижави тежести вдигам ама ме карат да се чувствам като машина :) доволна съм от днешната тренировка!
Мнението беше редактирано от rallito на 23.02.12 00:10.
Днес /23.02.2012г./ почивка
06:25ч. - ставане;
9:00ч. - закуска - парче пица;
12:30ч. - обяд - лазаня болонезе;
15:00ч. - бишкоти;
16:30ч. - кисело мляко, сурови бадеми;
19:20ч. - две пълнозърнести филии с лютеница;
20:00ч. - вечеря - Big Mac, картофи с барбекю сос;
Храната ...зле, но така се стекоха нещата, ще се поправя, утре по план!
Днес докато тичах да заведа децата на градина така се размазах на пътя, направо си изкарах въздуха /добре че не ме сгази някоя кола, докато се събирах от асфалта/Паднах така, че поех удара без да се потроша, но ме болят десното бедро и коляно, дясната предмишница, корема в лявата част, ребрата от дясно, опашката и вратлето ... дано утре се оправя, че възнамерявам да се размажа от тренировка.
Мнението беше редактирано от rallito на 23.02.12 22:43.
Днес /24.02.2012г./
9:00ч. - закуска - 4 варени яйца, 250 гр. кисело мляко, 2 филии пълнозърнест хляб, сирене;
13:20ч. - пилешка пържола със сметана с гарнитура зеле и моркови;
14:40ч. - сладкиш с рикота и стафиди;
17:30ч.- парче тублерон, остатък от закуската сутринта /парчета яйце, филия и 150 гр. кисело мляко/;
19:45ч. - 20:25ч. - Тренировка;
протеин /няколко глъдки, защото предпочетох да вечерям/
20:50ч. - вечеря - пиле с кашу, китайска салата с черни гъби, кълнове, водорасли и оризови спагети.
Тренировка
загрявка
L-sit
- сгънати крака 34; 20; 40; 32 сек.;
- опити за изправяне на краката задържам по 2-3 сек.;
магарешко яздене
с 15 кг. 30; 30; 30; 32
напади
с по 7кг. дъмбели 24; с по 8,25 кг. 2x20 и 1x16;
22; 23; 20;
25 с 7кг.; 25 с 8,25кг.; 21 с 10 кг.;
crunches
25;25;26;
Frog Stand
14 сек., 5 сек. и се изтощих :) сложих край на тренировката;
Храненето днес беше по-добре от вчера :)
Тренировката мина добре правих доста опити да направя L-sit с прави крака за по-дълго от 2-3 сек. ама не съм още толкова силна, но не се отказвам - продължавам. Това магарешко яздене с голямата щерка, която е около 15 кг. вече май привикнах с тежестта й и правя повече повторения /чудя се колко повторения да правя - колкото мога или 30-35?/
За извивките в страни мисля, че мога с двойно повече да ги правя... не знам струва ли си /днес ме позаболяха ребрата в първата серия, за това го давах по-спокойно/
Иначе все още си ме боли от вчерашното падане :)
За магарешкото яздене - можеш експлозивно нагоре, задържаш в пиковият момент 1-2 сек, 1-2 секунди негативна част и пак експлозивно. Ще усетиш парене още в началото и няма нужда да правиш стотици повторения.
Извивките - ако при повече килограми няма болка - смело, ако има - по-малката тежест или по-внимателно :).
Днес /27.02.2012г./
закуска - две варени яйца, филия пълнозърнест хляб, обезмаслена извара, 250 гр. кисело мляко; EVE Woman`s Multi витамини; super cuts 3;
обяд - нямам думи... лазаня болонезе /миниатюрна порция %$*#*@/, наложи се да доям с бисквити - овес и стафиди, 70 гр. кисело мляко;
следобяд - ябълка, 80 гр. кисело мляко, бисквити - овес и стафиди;
19:10 - super cuts 3
20:16ч. - 21:00ч. - Тренировка; протеин;
21:00ч. - вечеря - предстои /пилешка супа и каквото си харесам от хладилника, има остатъци от една риба.../
Тренировка
загрявка
Frog Stand
8,10,6,9,17,8,12,10
мъртва тяга
4x10 с по 17.5кг. дъмбели
10 с 7,5кг., 10 с 10кг., 7 с 12,5 кг.
8,10,9 с по 5 кг. дъмбели
кик бек
10 с 5кг., 2x8 с 7,5кг., 5 с 10 кг.
кофички на стол
3x10
Тренировката добре, напредвам със секундите на Frog Stand, повиших кг. на кик бек-а. Доволна!
Храната закусих късно чааак към 10:30ч. но нямах възможност преди това, за това пък се бях заредила от вкъщи с папкане, де да се бях подготвила и за обяда. Аман от печелбарски истории ... отивам в едно заведение дето готвят много вкусно и съм доволна от порциите и цените, да ама днес хванах е*аси промоцията, бяха намалили порциите на половина но бяха запазили старата цена!?! на мен ми беше студено да обикалям да търся друго заведение за обяд и доброволно се набутах да ям мини порция на екстра цена /за последно там!/ ...дори пилешките пържоли дето до ония ден хапвах там някак бяха успяли да намерят филенца от врабчета или гълъби... много ме е яд!
Днес /28.02.2012г./ почивен
6:25 - ставане;
8:30ч. - закуска - 2 варени яйца, обезмаслена извара /около 2 с.л./, филия пълнозърнест хляб, 200 гр. кисело мляко; EVE Woman`s Multi витамини; super cuts 3;
10:40ч. - втора закуска - шепа сурови бадеми, 200 гр. кисело мляко;
12:30ч. - обяд - телешко варено, две парчета Руло Стефани, парфе с ягоди /беше включено в обедното меню - как да не го изям/; Omega 3-6-9;
16:00ч. - малка пица;
21:00ч. - две купички пилешка супа;
? ч. - пак ще се яде... кисело мляко с нещо /извара или сурови ядки/
... така като гледам днес ми се изместиха храненията, нещо съм отпуснала края с парфето и пицата, ама айде...отново приема на super cuts 3 се обезсмисли с това ядене.
Днес /29.02.2012г./
7:25ч. - 2 с.л. кисело мляко;
11:00ч. - закуска - пица; айрян;
13:00ч. - пилешко филе на скара; настъргани мариновани моркови със слънчоглед ммм :P
Omega 3-6-9;
16:40ч. - кифла с мармалад;
20:20ч. - протеин - бях ужасно гладна а на гладно не мога да тренирам;
21:32ч. - Тренировка;
23:20ч. - вечеря - свински вран на скара; италианска салата + чери доматки, морков, репички;
Тренировка
загрявка
клек с дъмбели
10, 5, 7 с 20кг. нещо не ми е ден за клек
напади с дъмбели
14; 8 с 20кг., 16; 14; 14 с 14кг.
хиперекстензии- гушнах малко тежести :)
25 с 2,5 кг.; 2x25 с 5 кг.;
задна опора
3x60 сек.
Днес трябваше да си взема новия касов апарат, бързах да изляза от нас, предния ден не пазарувах и бам - сутринта к’во да ям? ами бяха останали 2 с.л. кисело мляко, нямах време да варя яйца.... много ме замотаха в сервиза с апаратите и закуската беше много късно... обаче за обяда съм много доволна, направих един бърз Брънч /много дооброо/ до като не стигнах до следобедната закуска - кифла; после пък умрях от глад докато пазарувах естествено, прибрах се много късно, пих един протеин, за да мога да тренирам и после да си приготвя вечеря... и то стана една тренировка (nbat) клек - много зле... както и да е, но определено трябва да променя храненето /къде ми отиде организацията, много несериозна съм станала/
Днес /01.03.2012г./ почивен
11:00ч. - обедозакуска- 2 с.л. извара, 2 варени яйца, филия пълнозърнест хляб, половин зелена чушка, морков, 3 с.л. кисело мляко;
11:40ч. - кисело мляко + сурови бадеми и лешници;
12:30ч. - половин зелена чушка;
14:00ч. - Omega 3-6-9;
14:45ч. - кисело мляко + сурови бадеми и лешници, сурово слънчогледово семе и сушени червени боровинки;
15:39ч. - 2 яйца, половин филия пълнозърнест хляб;
19:55ч. - свинска вратна пържола на скара; италианска салата + морков и репички;
/02.03.2012г./
6:35ч. - ставане;
8:50ч. - закуска - 2 пълнозърнести филии хляб, 3 варени яйца, 2 с.л. обезмаслена извара, 100 гр. кисело мляко, 6-7 резенчета луканка;
12:40ч. - обяд - шашлик с пилешко филе, гарнитура зеле, моркови и домати, айрян, малко парче бисквитена торта;
16:00ч. - зелена чушка и извара;
19:00ч. - половин доза протеин;
21:00ч. - вечеря - свински врат на скара, обичайната италианска салата с краставици и моркови;
23:30ч. - 0:21 - Тренировка;
Тренировка
загрявка
2x12 с 5кг.; 12 с 7кг.; 10 с 10 кг.;
хибридни Арнолд преси
13; 11 с 5кг.; 9 с 6.5кг.; 6 с 7 кг.;
9; 8; 7 с 3кг., 3 с 5кг.;
2x10 с 7кг.; 7 с 10кг.; и за проба 3; 4 с опрян лакът в хълбока, пробвах и скотово върху пригодено кресло ...ама ми потъваше лакътя и се отказах;
лицеви опори до отказ
Тренировката - силата днес не беше с мен :), късно успях да се доредя до спокойствие за тренировка.
Храната - не е зле като изключим парченцето торта.
Днес /03.03.2012г./ почивен
8:35ч. - ставане;
9:50ч. - закуска - две пълнозърнести филии с луканка и кашкавал запечени на грил, 1/3 краставица, варено яйце, 2-3 парчета помело.
обяд - свинско месо с грах /ммм беше много вкусно/, филия пълнозърнест хляб, айрян; парче черен шоколад;
следобедна закуска - 200 гр.кисело мляко с овесени ядки, 6 сурови бадема, 6 сурови лешника, 6 сушени червени боровинки;
21:25ч. - вечеря - две пилешки пържоли от бут на скара /около 200гр. общо/, таратор;
Мнението беше редактирано от rallito на 03.03.12 22:05.
Днес /04.03.2012г./
9:30ч. - закуска - баница със сирене, 5-6 парчета луканка; айрян;
13:30ч. - обяд - пилешка пържола от бут на скара, салата от цвекло, морков и ябълка; домашен сок от дренки;
16:30ч. - 30 гр. кашкавал, 35 гр. луканка, малка филия пълнозърнест хляб;
19:55ч. - 20:40ч. - Тренировка;
20:45ч. - вечеря - половин лаврак на скара; салата зеле и моркови; малко картофена салата;
Тренировка:
загрявка
L-sit
- сгънати крака 30; 30; 20сек.;
магарешко яздене
с 15 кг. 20; 3x16
напади
с по 7кг. дъмбели 2x24 и 1x22;
2x20;15;
25 с 7кг.; 25 с 10 кг.; 2x15 с 12,5кг.
crunches
3x25;
Frog Stand
20 сек. и бързах за вечеря, че ме чакаха на масата
Тренировката мина на бързи обороти с по-малки тежести, и окастряне на сериите тук там :) За магарешкото яздене го направих, както Витан ме посъветва : ”експлозивно нагоре, задържаш в пиковият момент 1-2 сек, 1-2 секунди негативна част и пак експлозивно” - действа и съм доволна! А за извивките в страни /за коси коремни мускули/ добавих малко по-голяма тежест и се справих :) другия път с повече може би...
Храната - горе -долу добре беше, само за вечерята се притеснявам, че беше буквално след тренировката... ама здраве да е беше много вкусна!
Снимки от обяда:
Мнението беше редактирано от rallito на 04.03.12 22:25.
Еее страхотно, направо ми се прияде. А снимките са много добри, все едно от брошура на ресторант ;)
Днес /05.03.2012г./ почивен
9:00ч. - закуска - 2 яйца, 1 филия пълнозърнест хляб, 3 с.л. обезмаслена извара; 30гр. луканка; 100гр. луканка; EVE Woman`s Multi витамини;
13:10ч. - 3 сурови лешника; 3 сурови бадема; 5 ч.л. кисело мляко /докато чакам колегите да тръгнем за обяд/
13:30ч. - половин печено пиле; гарнитура - печени картофи; млечна баница; айрян;
22:04ч. - айде пак на пост и молитви аман вече! - две препечени филии + чай от джоджен;
Утре пак на изследвания... може би, не виждам от какво е възможно отново да имам стомашно неразположение (headbang)
И една любима песничка ей така...
Мнението беше редактирано от rallito на 05.03.12 22:06.