Фитнес в района на Руски паметник?

08.01.12
23:31

Здравейте казвам се Жоро на 31 години сам  не съм висок 163 и сам 65 кг. което ми се струва множко.Бих искал да се занимавам с фитнес ....но не зная от къде да започна.Работя всеки ден почти без почивка в района на руски паметник.Някой знае ли да има зала в района и ако може приятели дайте ми някакви напътствия моля.

09.01.12
15:07

Най-близката зала ти е фитнес Белиз. Намира се на ул. Партений Нишавски №2А, Зона Б-5. Това е пресечката на Опълченска преди МОЛ София. Не е лоша залата, не си спомням какви пари беше. Има отделна зала за силови тренировки и такава за кардио, в която има и силови уреди.

Сега не знам, но преди 6-12 месеца в Белиз беше между 5 и 10лв. тренировката. По-близо до 10 беше. Хубава зала, ама скъпа та дрънка.

По-надолу от белиз (200 метра) се намира комплекс “Спортна София” и в него също има фитнес за 4лв. тренировката. Аз тренирах там първите 6 месеца от “спортната ми кариера” и повече не бих се върнал. :D

Ако нямаш друг избор обаче, пак е някакъв вариант.

Има и фитнес в хотел “Родина”. Уникален, но 10лв. тренировката, но включва и басейн и сауна. 30лв. за 7 дни.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.01.12 16:10.

09.01.12
16:32

Много Ви благодаря приятели ,ще видя залите и ще Ви кажа какво е положението.......Да ви питам ,като сам нисък за какво да тренирам за маса или за релеф?

Като за начало не мисли за това. Просто започни да тренираш. След половин година можеш да започнеш да се замисляш за различни тренировъчни протоколи. ;)

09.01.12
18:19

казано от Тихомир Велев на 09.01.12, 16:06:

Има и фитнес в хотел “Родина”. Уникален, но 10лв. тренировката, но включва и басейн и сауна. 30лв. за 7 дни.

За 10 лв. с включен басейн е просто без пари. Аз там за последно съм ходил пред 25 години някъде и си спомням, че фитнес залата беше 30 кв.м. Сега по-голямо ли е?

Мнението беше редактирано от Anthony на 09.01.12 18:19.

Да ти кажа не знам.

Взех инфото от спотовете на BB-Team - http://www.fitness-spots.com/spots/234 .

Предполагам е сравнително актуално, като го сравня със сайта на хотела - http://www.rodina.bg/BG/SPORT.htm

Колегата пуснал темата ще каже като го провери.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.01.12 18:28.

09.01.12
18:40

Мерси. То аз може да го проверя и преди него :)
Сега се сетих, че има и фитнес в хотел Шипка, който е малко след Родина. Хотелът на военните, както е по-известен. Там цените са доста ниски.

Мнението беше редактирано от Anthony на 09.01.12 18:54.

09.01.12
18:59

мерси тишо::)ти къде тренираш?

Аз съм далечко от Руски...във “Флайс” Красна Поляна.

09.01.12
19:14

а какви са цените там?

Напиши в Гугъл “Флайс” и първия резултат е уебсайтът им. Там можеш да разгледаш снимки, ценорасписи и какво ли още не. :)

16.01.12
00:09

казано от georgi kostadinov на 09.01.12, 16:32:

Много Ви благодаря приятели ,ще видя залите и ще Ви кажа какво е положението.......Да ви питам ,като сам нисък за какво да тренирам за маса или за релеф?

Много добър въпрос, брат... и много на място!!! 8-)

Давай за маса

16.01.12
00:12

а не съм ли малко нисък за маса?

16.01.12
01:20

казано от georgi kostadinov на 16.01.12, 00:12:

а не съм ли малко нисък за маса?

Този на аватара ми е висок горе долу колкото теб, той дали е много нисък за тази маса? (shake)

16.01.12
19:47

Преди около 2 години тренирах в един фитнес, казва се “Верджини”. Намира се на бул.Стамболийски № 29 във вътрешния двор, има достъп от ул. Цар Борис и от ул. Цар Самуил, намира се на втория етаж над ресторант Камината. Малък е, но не е лош. Докато тренирах там инструктор беше Иван Чакъров, ако ти говори нещо. От Руски паметник е 5 минути пеша и мога само да ти го препоръчам.

Мнението беше редактирано от default на 16.01.12 19:48.

казано от Anthony на 09.01.12, 18:40:

Мерси. То аз може да го проверя и преди него :)
Сега се сетих, че има и фитнес в хотел Шипка, който е малко след Родина. Хотелът на военните, както е по-известен. Там цените са доста ниски.

Току що ходих в спортния център на хотел Шипка- цената е 8 лева за еднократна тренировка, 84 лева за 12 посещения, 156 за 24 посещения... работното време е от 8:00 до 21:00 през седмицата и до 19:30 уикендите.

Някой знае ли друго място около 5-те кьошета и Руски паметник? Също тка някакви отзиви за бившата Баня Мадара?

18.06.12
12:18

Значи ако си в района нормалните варианти са Спортна зала София и Белизе.

Може ли малко повече инфо за Спортната зала много ли е зле ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1