46кг
Ставане - 9.00ч
10.30 - Лека тренировчица “гръб/рамо/трицепс” :
1 - тяга с щанга 4x10
2 - гребане с щанга(надхват) - 3x6
3 - гребане с щанга(подхват) - 3x6
4 - повдигане на дъмбели встрани - 3x6
5 - повдигане встрани от наклон - 3x6
6 - трицепсово с 1 дъмбел - 4x8
11.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 30гр пилешко + масло (beer)
14.00 - 1 яйце + 50гр пилешко + 20гр кашкавал + масло (beer)
17.00 - 70гр пуешко (beer)
Към 20.30 отивам да “празнувам” . Ще си нося малко пуешко и извара , но и там да си хапна от подготвената трапеза , ще е нещо премерено...до момента съм изпила 2.5л (beer) :D - подух се....
За 2011г. ...качих 7-8 килограма и станах по-силна физически . Имам огромен напредък , по отношение на хранителните ми отклонения . Всъщност , почти реших проблем , който “влачех” с години . Без лекари и психари , но не и без съществуването на bb-team и този форум . Чувствам хората тук близки , сякаш ги познавам...въпреки че съм срещала едва неколцина от тях - страхотни :) Радвам се , че попаднах на изданието (sun)
Нямам специални очаквания/цели за 2012г. . Ако имам и съм заслужила поводи за искрени усмивки , ще съм доволна :) Аааа...и по-голЕм гръб :D
Успех на всички и весело посрещане на новата година :) (d)
За много години ...
Не си изкарах задоволително . В даден момент , може и да съм се проявила леко агресивно/грубо , на фона на обичайното си мрънкане...с което , не се гордея . ‘бах се у тиквеника .
Не съм спала ...изпих над 1.5л червено вино. До към полунощ всичко беше точно : 1 кюфте(малък джънк) + салата....ама към 4 изперках(не от глад) и ядох баница + руска/пикантна салата и шоколад?!?....то май това ме изнерви , но не повърнах...както миналата година – примирих се с идеята и толкоз...ама ставам много сприхава в такива моменти...
Късметче – “късмет”...е много е тъпо...
А колко тъпо ми стана , като разбрах , че таксиджията е поискал символична сума(нормално) , след като ме оставиха и приятелката ми си е дала пръстените?!?
Бяхме пияни , ама защо пръстените?!? И защо не са я спрели...и защо ги е взел гадния ...и защо не оставих пари |-)
То вечерта си почна тегаво ...
Прибрах се в 7…”надрусах се” с кафета и позачистих...и цял ден съм парцал – така изглеждам и се чувствам...съъъъннн требе....
Еми....няма тренировка . То и по план е почивно .
12.00 – 170гр пуешко + 30гр кашкавал/синьо сирене + масло (beer)
17.30 – 100гр пуешко + 100гр зеле/домат зехтин (beer)
20.30 – 170гр извара + 2 ореха (d)
Около 900ккал : пр – 100гр / м – 45гр / в – 15гр....
Ще си лягам рано ....
Лека вечер (yawn) :)
46кг
Ставане - 9,30
Тренировка “гърди/рамо/бицепс” :
лицеви - 5x10
1 - лег с дъмбели - 5x10
2 - пулоувър с 1 дъмбел - 5x8
3 - лицеви - 5x10@10
4 - раменни преси с дъмбели - 4x6
5 - вертолет с дъмбели - 4x6
6 - бицепсово с дъмбели - 6x6
7 - клек с дъмбели - 4x10
8 - напади с дъмбели - 4x5
лицеви - 5x10
Дъмбел 7кг..за около 50мин...
Обмислям нещо...на место , да правя по 2-3 упражнения за някои мускулни групи , не е ли по-добре да огранича до 1 и да увелича значително сериите . Да си наблегна максимално...и естествено , да менкам упражненията в различните тренировки . Ще си нахвърлям една примерна схема , за да преценя , дали е адекватно ...
Храна :
10.00 - (coffee) + 100мл мляко
11.00 - трен
12.00 - 1 варен белтък
12.30 - 80гр свинско + 20гр кашкавал/синьо сирене + 100гр задушени чушка/гъба/лук (beer)
15.30 - 1 варено яйце + 50гр извара + 1 скилидка чесън (beer)
18.30 - 120гр пуешко + 100гр домат (d)
21.30 - 100гр извара + 30гр пуешко + 1 орех (d)
Около 950ккал : пр - 105гр / м - 45гр / в - 25гр
Пуешко долно бутче по 3.87лв....едното към 300гр - около 1.50 и 150гр сварено месо - не е оферта , както и стандартните пилешки бутчета . Едно охладено бяло месо или свинско на 7- 8лв. ми се вижда по-облекчено...а и не се обработва за 30-80мин. , което пести и газ ... в случая . Аз ползвам само месото и не ме грее , че дава бульон за супи и манджи...
Пфф...не се толерират млечните , а и аз си знам , че не трябва да се прекалява и е добре да се избягват . Прясно мляко не използвам - днес е инцидент и само в кафето , защото реших да не си правя закуски и е ок да го втикна самостоятелно . Кисело мляко - мнооого рядко . Кашкавал - за “подправка” , но стигам до 50гр . Ама съмнителна извара лющя много...вечер - задължително . За проба , мога да ги спра за даден период и да видя - по-”страхотно” ли ще е :D То само изварата ми е сложна , че я консумирам ежедневно/вечерно . Не съм забелязала някакви особени/нежелани рекакции , при употреба на извара и кашкавал...освен , че напълнях :D , ама едва ли е от тях...
Мернах , че чесънът повишава нивото на тестостерона и намалява това на кортизола.. съответно спомага , за трупане на мускулна маса ?!?...знае ли човек...аз за друго го включих и се подлютих...и няма отърване от тази миризма...
Ох , тлъста съм...но бедрата не се трият , за сега....сигурно тазът се е разширил в последните 4-5 години...странно - при условия на недохранване , за к’ъв растеж иде реч...или старческо “разчепатване” :D ... нещо си....
Денят си започна отчаяно и депресивно , но след трена ми стана лежерно . От какви неща черпя настроение...поне успявам за момента ...
Тия дни гледах :
Begotten http://www.imdb.com/title/tt0101420/ - не е за мен . Идеята не ме вълнува , най-малкото . Хареса ми визията и как изглеждат бруталиите...някак ненапрягащо/рисувано . И до там - скука...не съм арт .
Splinter http://www.imdb.com/title/tt1031280/ - все едно , не съм го гледала...
28 Weeks Later http://www.imdb.com/title/tt0463854/ ... продължение на 28 Days Later - не съм фенка и на първата част...тази е сякаш по-добра...може и зарад’ Roberd Carlyle :D ...
Ииии...естествено - “офляках” се с дълъг и “дълбокомислен” пост , да си сефтосам годината :D :x |-)
Поздрави :) (d)
46кг
Ставане - 9.00
Тренировка “гръб/рамо/трицепс”:
1 - тяга с щанга - 5x10
2 - гребане с щанга(надхват) - 5x6
3 - тяга с щанга - 5x10
4 - гребане с щанга(подхват) - 5x6
5 - повдигане на дъмбели встрани - 5x6
6 - повдигане встрани от наклон - 5x6
7 - трицепсово с един дъмбел/2 ръце - 5x10
8 - плие с 2 дъмбела - 5x10
Щанга 27 / дъмбел 7…за около 45мин...
Май попрекалих...Утре ще почивам - само крака...може и без тежести .
Храна :
10.00 - 1 яйце + 1 белтък + 25гр кашкавал/синьо сирене + 1 орех + масло за тигана (coffee)
12.00 - трен
12.45 - 1 варен белтък
13.30 - 100гр свинско + 25гр кашкавал/синьо сирене + 25гр извара + 50гр задушени гъби/чушка (beer)
17.30 - 100гр пуешко + 25гр извара + 100гр домат/1 орех/скилидка чесън (beer)
21.00 - 100гр извара + 50гр пуешко (d)
Около 1050ккал : пр - 115гр / м - 55гр / в - 15гр
Iron doors http://www.imdb.com/title/tt1520956/ хареса ми ... особено края :D - сериозно , филмът ме разсмя - монолизите на главния ... лежерната и забавна атмосфера , предвид обстоятелствата...опит за символика , явно...
Хмм...на котката и е гот , да ми спи в скута...а аз хич не я тача/не и обръщам внимание/че и съм зла...странно , че ме “харесва” ...сама ми се “набута”...хитри са...
46.5кг
Ставане - 9.00ч.
9.30 - 1 варено яйце + 2 ореха (coffee)
11.00
клек - 3x20
напади - 3x15
страничен полуклек - 3x20
глутеус мост - 3x30
12.30 - 130гр свинско + 100гр салата от зеле/праз/зехтин (beer)
15.30 - 50гр котидж + 100гр домат/скилидка чесън (beer)
18.00 - 130гр свинско + 100гр салата от зеле/праз/зехтин (d)
21.00 - 150гр котидж (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 60гр / в - 20гр...
Последните качени 2-3кг не са прилични , според мен . Сега ми е доста объркано . Не ми се пише по въпроса в момента . Най-хубавото е , че не го взимам мн навътре , което не означава , че няма да предприема нещо по въпроса . Ще направя снимки тия дни ....
Съвсем се откъснах от социалните контакти - свеждат се до този форум....четене на мнения/коментари . Дори на пазар/до магазина не съм ходила тия дни , което обяснява и повишаването на личното тегло...от към мазнинна маса...вярвам...
С доза срам признавам , че на днешната “гимнастика” се озорих...повторенията ми бяха почти до отказ...то , от вчера на тягата , ме усъмни лявото бедро...някъде там...
Вчера гледах Das Experiment http://www.imdb.com/title/tt0250258/ - озадачи ме истинската история...как на втория ден са “избесняли” тия хора...но мога да си го представя - психиката става лабилна и манипулативна при дадени условия...особено подобни . Ама пак - много бързо са се пречупили...компплекси/несигурност у “надзирателите” и липса на дисциплина/отговорност при “затворниците”...и омешано....странен експеримент - филмът е “украсен” , разбира се...
http://www.imdb.com/title/tt0814685/ - хубав е , но не съм на кеф . Скучен ми беше...а може и да е такъв . Хубав е .
Поздрави и радости :)
казано от Мая на 04.01.12, 21:39:
[color=blue]46.5кг
Последните качени 2-3кг не са прилични , според мен . Сега ми е доста объркано . Не ми се пише по въпроса в момента . Най-хубавото е , че не го взимам мн навътре , което не означава , че няма да предприема нещо по въпроса . Ще направя снимки тия дни ....
като спреш да тренираш за няколко дни и ще паднат килограмите
@Diva , не разбрах...сериозно . Вода ли се задържа при чести тренировки ? “Напомпване” някакво ?!? Твоите мнения са компетентни и се замислям просто...защото мускул и сланина не изчезват за няколко дни , без промяна в храненето...
Не знам , дали е уместно да премахна и този енергоразход от ленивото си ежедневие напоследък . Все пак ми носи измислено удовлетворение от празното ми съществуване . Всъщност облекчава приема на храна...психически...то т’ва ми остана . Човек , който се е лишавал с години и тези лишения са му коствали нормалното съществуване - поне да ям...и тренирам , за постигане на цел , която не ми върши никаква работа...и да си живея непълноценно , но по друг начин...без значение е колко тежа...пак се отплеснах депресарски :D
Мерси за включването и за много години (sun)
46кг+
Ставане - 9.00ч
Тренировка “гърди/рамо/бицепс” :
лицеви - 25
1 - лег с дъмбели - 5x10
2 - лицеви с тежест - 5x8@13
3 - лег с дъмбели - 5x10
4 - лицеви с крака на легло - 5x10
5 - арнолд преси - 8x5
6 - бицепсово с дъмбели - 4x6
7 - чуково - 4x5
8 - клек с дъмбели на рамене - 5x10
лицеви - 25
Дъмбел 7…за около 50мин...
Добре е...май...доволна :) Късно мернах това http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42592 . Мисля да го пробвам - има вероятност , да се справя :) Аз ги “изчислих” 55 лицеви...не са малко...знам ли ...
Храна :
10.00 - 1 яйце + 20гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
11.50 - трен
13.00 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + 50гр задушени гъба/чушка/лук/морков (beer)
16.00 - 1 яйце + 25гр извара + 50гр домат + масло за тигана (beer)
18.30 - 100гр бяло месо от малка кокошка :D (d)
21.30 - 100гр извара + 50гр кокоше^^ (d)
Около 1000ккал : пр - 100гр / м - 50гр / в - 15гр
казано от Мая на 05.01.12, 20:57:
@Diva , не разбрах...сериозно . Вода ли се задържа при чести тренировки ? “Напомпване” някакво ?!? Твоите мнения са компетентни и се замислям просто...защото мускул и сланина не изчезват за няколко дни , без промяна в храненето..
Естествено че се задържа и вода и гликоген и кво ли не. Ти постоянно държиш мускулите под напрежение и са “напомпани” както казваш. Особено бедрата.Повече не винаги означава по-добре. Пък и без въглхидрати..Всъщност няма лошо да си ходиш напомпана, но ти се депресираш от това, защото кантара показва цифри които не ти харесват. За много години и от мен. Пожелавам ти да намериш смислените неща в живота си и да излезеш от тоя филм :)
Мерси за пояснението :) . За кантара не ми дреме . Бедрата и ханшът ме плашат ... спрямо горната част . Какво задържам - не знам , но и мазнини си имам...
Е , то специално при тренировките с тежести , повече и прекаляване , не води до добри резултати...май....
За въглехидратите още ми е мътно...за моя “случай” ....ще ми се , да се храня ВМ НВД - по-вкусно ми е , но...
Поздрави :)
46кг
Ставане - 9.00
Тренировка “гръб/рамо/трицепс”
1 - тяга с щанга - 6x6
2 - гребане с щанга подхвад/надхват - 6x6
3 - повдигане в страни стоеж.наклон - 6x6
4 - трицепсово с 1 дъмбел/2 ръце - 6x6
5 - плие с 2 дъмбела - 6x6
6 - повдигане на пръсти с щанга - 3x12
По-лекичко...може би постът на Diva допринесе , да не си давам излишен зор , като не ми е много ок :) А и атмосферата не беше приятна...
Храна :
10.00 - 1 яйце + 20гр пушен бекон + 10гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 70гр свинко + 20гр извара/кашкавал + 50гр кладница (beer)
15.30 - 1 яйце + 20гр извара/кашкавал + масло за тигана (beer)
18.00 - 100гр кокоше месо + 100гр салата от зеле/капка зехтин (d)
21.00 - 100гр извара + 50гр кокоше (d)
Около 1000ккал : пр - 100гр / м - 55гр / в - 15гр
Пффф...ще диря подходящ режим/правила...
Хубава вечер :)
Много ме кефи твоя дневник, че почти във всеки пост коментираш разни филми. Имаше някои които си дръпнах, като прочетох коментарите ти ;) Има ли тема в форума за филми, в която се препоръчват интересни филми?
казано от NeDD на 07.01.12, 21:47:
Много ме кефи твоя дневник, че почти във всеки пост коментираш разни филми. Имаше някои които си дръпнах, като прочетох коментарите ти ;) Има ли тема в форума за филми, в която се препоръчват интересни филми?
Иии... мерси NeDD (sun) Радвам се , че не ти е досаден дневника :D Имаше тема за филми , но не е много активна http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52104 . Е , то аз гледам “странни” някакви , а и коментарите ми са според настроението...надявам се , да ти е допаднало нещо :)
46+ кг
Ставане - 9.00
Тренировка - няма .
Занимавки :
Предизвикателство с лицеви http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42592/P40#p-714821 за 1.30мин. Не свалям до долу
клек - 3x20
напади - 3x15
страничен полуклек - 3x20
глутеус мост - 3x30
Храна :
10.00 - 1 яйце + 1 белтък + 30гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
12.00 - занимавки
13.00 - 60гр кокоше месо + 100гр прясно зеле (beer)
16.00 - 1 варено яйце (beer)
18.00 - 70гр пилешко + 70гр извара + 70гр домат (d)
21.00 - 130гр извара + 30гр пилешко (d)
Около 850ккал : пр - 90гр / м - 45гр / в - 15гр
Зачетох за инсулина...бирата и виното...
Стигнах до следния извод :
- повечко мазнини на закуска
- обяд и следобедна с мин. количество мазнини
- вечеря умерена на мазнини
- късна вечеря с мааалко или без...
Протеина е ясен ...
Дали да включа въглехидрати в хранене 2 и 3 не съм решила . Бърз след ставане и трен ?!? Така или иначе приемам към 80гр дневно + 15/20 от храна към момента ...
Едва ли ще мога да спазвам тази схема , а и до колко е добре замислена...
Гледах Oldboy http://www.imdb.com/title/tt0364569/ - не ме трогна идеята - друг манталитет...иначе е добре изпълнена , колкото и да е безумна ...според мен . За поуки/размисъл - може...нищо съществено ...
Честито на именниците :)
Мнението беше редактирано от Мая на 07.01.12 22:17.
Да виждам, че гледаш основно филми от психо и трилър жанра. Аз гледам всякакви, но напоследък филмите които излизат са пълна боза, за това търся нещо старо и добро, което не съм гледал. Ииии почерпих малко идеи от твоя дневник ;) Предполагам си гледала Rec и Paranormal activity
Хах , NeDD , баш тези не съм ги гледала . И двата ги спрях на десетата минута (първите части) . За Rec знам , че е велик :) Не ми допадат псевдо документални / тип реална камера или както се наричат . Може и предубедено да подхождам ...The Blair Witch Project ми беше скучен и от тогава си имам едно на ум...а бях на 15г и го гледах сама и на тъмно...
Между другото , имаш страхотен прогрес за 1 година . Някак ми се е размило , от каквo положение си тръгнал - голямо БРАВО , за визията ти към момента!!! :)
И аз си диря разни филмови пропуски , че новите неща...нещо...
В този ред на мисли - Source Code не беше лош и в последствие мернах , че синът на David Bowie му е режисьор...
Ч.Р.Д. на Bowie :D
46кг
Ставане - 9.00
Сън - 6 часа
Нещо не я измислих тренировката - викам си , промяна в сплита...
”Гръб/гърди” :
лицеви - 20
1 - тяга с щанга - 4x8
2 - лег с дъмбели - 4x10
x2
3 - гребане с щанга надхват - 4x6
4 - пулоувър с 1 дъмбел - 4x8
5 - гребане с щанга подхват - 4x6
6 - флайс - 4x8
7 - клек с дъмбели - 4x10
лицеви - 20
Щанга 27 / дъмбел 7….за около 40мин...
Тц....няма да стане така . Утре ще “клатя” ръцете във всевъзможни посоки , за “рамо/трицепс/бицепс” , но не ми допада това разпределение...
Храна :
10.00 - 100гр свинско + 20гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 70гр пилешко + 100гр салата от еле/праз/капка зехтин (beer)
16.00 - 30гр свинско (beer)
18.00 - 100гр пилешко + 20гр извара + 100гр задушени чушка/кладница/лук/чесън (d)
21.00 - 130гр извара + 1 орех (d)
Около 1000ккал / пр - 110гр / м - 50гр / в - 20гр
Месото е в готов вид , замерено на очо .
Поздрави и хубава вечер :) (d)
http://www.inspiredfitstrong.com/bg/uncategorized/ако-не-си-бъдеш-приятел-може-да-се-прев/
казано от diva 97 на 09.01.12, 13:20:
http://www.inspiredfitstrong.com/bg/uncategorized/ако-не-си-бъдеш-приятел-може-да-се-прев/
Хмм...познато и изживяно . От преминавяането към булимия , до лаксативите...емоциите/затварянето/обсебването от всеки залък ...откъсването от света и хората....Хранителните проблеми и изживяването на ситуацията , в повечето случаи са сходни . Като се замисля , повръщането е по-тегавата част , но те нещата са свързани...да не казвам голяма дума , ама май го позабравих този ад и сега дори не си вярвам , че е било нещо сериозно...ама си беше... и няма оправия , само манипулация и контрол над психиката...
Аз съм на 100% сигурна , че най-ефективно в подобни ситуации е , попадането на съвестен фитнес инструктор , с добри познания в сферата на храненето...а не “психари”...
За помощ от близки - помагали са ми с налично и съобразно папане ...вече не особено...
Това , което ме отличава от повечето с подобни проблеми е , че винаги съм искала голям гръб и ръце . Та след като преминах фазата , в която отказвах да приемам храна , по навик или и аз нз защо , се получи по-лесно...
Спомням си , че след като се самоизядох , направо ми се ревеше , като си гледах кокалестите си ръчици и гръб . На такъв етап , обикновено външността не те вълнува особено...
Браво на момичето !!!
Никога няма да разбера , кой нормален човек ще “бяга” от големи стегнати ръце , като изразът “големи” при мацките е непостижим...освен , ако не се освиниш доволно и не натрупаш и там прилично сланина . Не виждам нищо грациозно и женствено в кльщавите ръце . За бедрата и корема им разбирам филмите на девойките ...абе , тегавина е...не ми се пише по въпроса , а и не ме бива ... че и кому не е нужно :D колкото е сложно , толкова е и просто...като самия живот...
На мен ми помогна нещо стряскащо/промяна + свободно време + този форум ...кой , както си го направи и от каквото реши да извлече “полза”...
За 1 година и нещо хранене и преустановен трен съм + 10кг и важните мерки :
Гръб(стегнат) : + 13см
Ханш : + 7см
Болно ми е съществуването , инак . Не съм елиминирала източника на проблема(съществуването си :D )...та...ще си страдам в други вариации...орторексията си е излекувана анорексия/булимия за мен...не бера грижа...
След маклко ще описвам храни/тренировки... имах гост и ми е рзсеяно...
Мнението беше редактирано от Мая на 09.01.12 23:41.
46кг
ставане - 9.30
Тренировка “рамо/трицепс/бицепс”:
1 - клек с дъмбели - 4x10
2 - вертолет/раменни с дъмбели(редувано) - 8x6
3 - повдигане встрани/от наклон(редувано) - 8x6
4 - кик бек - 4x8
5 - трицепсово с 1 дъмбел/2 ръце - 4x8
6 - бицепсово/чуково с дъмбели - 6x6
Метод 21 бицепсово с гири
7 - плие с 2 дъмбела - 4x10
Отвратително...’що ми се видя , да променям сплита по такъв безумен начин...все пак се съобразявам с налични възможности и вариации на упражнения...пффф...
Храна :
10.00 - 80гр свинско + 20гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 100гр пилешки гърди + 20гр кашкавал (beer)
16.00 - 5 бадема...печени и солени... (beer)
18.00 - 60гр пилешко + 40гр свинско (d)
21.00 - 70гр извара + 2 бадема^^ (d)
Около 800ккал : пр - 100гр / м - 40гр / в - 5гр
Гладна си останах , ама “пестя”...не , че не се намират въглехидрати и джънкове ...
Лека вечер :)
46кг
Ставане - 8.00 часа :)
Тренировка - нищо .
Храна :
9.00 - 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр пастърма + масло за тигана (coffee)
13.30 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + 50гр задушени чушки/лук (beer)
17.00 - 80гр свинско + 30гр чушки/лук (beer)
21.00 - 120гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 10гр
Пак с френда от вчера се мернах(дъ бивш)...то от “нова година” не се бях виждала с връстници ... с обичайните , нямам и желание...знам , че трябва . Ако умра , “приятелите” ми ще разберат след месец...моя грешка - сама се изолирам , че да не ме дирят...ми не ми е фън/въпрос на интереси....
Гледахме New Kids Turbo http://www.imdb.com/title/tt1648112/ - става :) По-добре е от комедия с Адам Сандлър , да речем . Полафихме/пийнахме - утре трен за мен :) И без малоумни сплитове/разпределения ...
Поздрави и лека вечер :)
Хах какво съвпадение аз в събота се чудих какво да гледам и си дръпнах точно Source Code. Хареса ми.. ставаше. Rec е много як, а Paranormal activity и двете части много психарски действат. Като ги гледах не можах да заспя цяла нощ, само някакви кошмари санувах, макар в самите филми да няма нещо толкова страшно... явно начина по който са направени ти действа на психиката. Като цяло гледам такива филми ей така за разнообразие и развлечение, не са ми топ жанра. Някои стари филмчета да ти нахвърля, предполагам си ги гледала но все пак - K-Pax, The Million Dollar Hotel, Fear and Loathing in Las Vegas, The Prestige, The Others.
А и благодаря за поздравленията, старая се да се развивам. Гледам, че и ти си се оттърсила постепенно от стари лоши навици и показваш воля и желание за промяна. Браво. С времето всичко ще е наред.
Пфф...исках рано да лягам . Разляти бири/филми...”Помагай да местим хладилник и попивай” - WTF ?!? Пиеш , ама кръчмарските последствия не прилягат , а?!?...за друго поколение иде реч , ама на мен ми е приоритетно да тренирам утре...
Оправих бакиите - сега пооспокоена пиянска досада...
Ех , ще взема да ги изгледам “рековете” и “паранормалностите” . K-Pax и The Million Dollar Hotel са ми пропуски - ще мерна :) Мерси , за включването , NeDD - само напред и нагоре :)
Лека :)
46+ кг
Ставане - 9.30ч |-)
Сън - 4.30 часа (dull)
Пфф...пощУриха ме...заспах на Иван Звездев и се събутих пак у кухнята му :D
Тренировка “гърди/рамо/трицепс”
лицеви - 25
1 - лег с дъмбели - 4x10
лицеви - 10
2 - флайс - 4x8
лицеви - 10
3 - раменни - 4x6
лицеви с крака на стол - 10
4 - трицепсово зад глава - 4x6
полукофички с крака на стол - 10
5 - клек с дъмбели - 4x8
полукофички с крака на стол - 10
лицеви - 15
Дъмбел 7кг...за около 35мин
Не бях отпочинала за трен , даже мислех да правя само крака...но отчетох “нещо си” по план . Пак ще си тренирам трицепс с гърди... и бицепс с гръб...
Флайсът почти не е флайс , а за трицепс се мъча , само с едната ръка уж , а с другата придържам ...тежки са ми 7 кила , ама с 3 не ми се занимава...дано постепенно успея без себепомощ :D ...
Храна :
10-11.00 - (coffee) 100мл прясно мляко 2%
11.30 - трен
12.00 - дъвка със захар
13.00 - 80гр свинско + 20гр извара + 80гр задушени гъби/чушки/лук (beer)
16.00 - омлет от 1 яйце + 30гр пастърма + 20гр кашкавал (beer)
18.00 - 70гр свинско + 10гр извара + 70гр задушени гъби/чушки/лук (d)
21.00 - 1 варено яйце + 70гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 25гр
Късно станах / ядосана / тиганът - мръсен... и реших да си подправя кафето , на место закуска . По-вкусно е , а мляко избягвам - поне самостоятелно е по-ок , мисля...е , то с кафето...
Дъвката беше половин :D - призля ми след трена....
Дефицит на храна , та така я сглобих за днес . Утре ще се пазарува - риба не съм яла скоро...
Почти изгледах(е...те са 6 епизода) Garth Marenghi’s Darkplace http://en.wikipedia.org/wiki/Garth_Marenghi’s_Darkplace - леле :D Аз зарад’ crew-то . Присетих се и за Mighty Boosh , но май нама да намеря subs… ‘що не ми отваря IMDB-то цял ден...и преди ми се е случвало ?!?
Трябва да си оправя часът на събуждане - 9.00 ми се вижда мнооого късно...то от лягането зависи...
46.5кг
Ставане - 8.30ч.
Имало е да наваксвам сън , явно...
Килата не ме плашат - не се допират бедрата , а това не е било...на тези килограми...’що ли? - риторично...просто не съм тренирала крака никога “сериозно”(с 2гр тежест имам предвид) и е дръпнал нЕкой мускул , ‘дет тежи...
Тренировка “гръб/рамо/бицепс” :
1 - тяга с щанга - 8 п.
2 - гребане с щанга - 6п.
В 6 кръга .
3 - повдигане на дъмбели встрани - 6п.
4 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 7п.
В 5 кръга .
5 - бицепсово с дъмбели - 6п.
6 - чуково - 5п.
В 4 кръга .
7 - клек с дъмбели на рамене - 8п.
8 - плие с 2 дъмбела - 8п.
В 3 кръга .
Щанга 27кг / дъмбел 7кг...за около 35 мин...
Предполагам , че мога да опиша тренировката по-прилично , но и така се разбира....
Имам мускулна на трицепса - това е добре...май...
Храна :
8.30 - парче ябълка (coffee)
9.00 - 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр пастърма + зехтин за тигана(нямах масло) (coffee)
11.30 - трен
12.00 - 1 варен белтък (beer)
12.30 - 120гр пилешка пържола от бут с кожа + 10гр кашкавал + 1 морков + масло за тигана (beer)
15.30 - 1 голеЕеемо варено яйце (beer)
18.00 - 120гр бяло месо на тиган(омаслен) + 100гр прясно зеле/капка зехтин (d)
21.00 - 100гр обезмаслена извара + 30гр кашкавалена (d)
Около 1100ккал - пр - 120гр / м - 55гр / в - 25гр
Месото е в готова вариация . Пилешко месо от бут с кожа - 6лв килото...не дава фира и не се забелязва пре-обработване . Па с к’во е хранено и как е третирано пилето(мутацията) приживе - все тая...
Тиганът е тефлоноф , но е “преритал” , та се налага да го мажа с мазнина... масло...
Бира и вино...много лошо - вдига се инсулина/пада захарта/трупат се мазнини ...а и сами по себе си , са съчетани с “карбовски”...все тая - имам извратени надежди , че организмът се приспособява и навиква...и отчита , което трябва...
Поздрави и лека :)
Една нескопосана снимка на обяда :
Мнението беше редактирано от Мая на 12.01.12 21:48.
Ъъъъ..ден...
46кг
Ставане в 8.30….пих чашка уиски снощи/вчера..- не ми понася твърдо вече .... навик...липса на такъв...
Тренировка - нъц .
Храна :
9.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал...масло за тигана... (coffee)
12.30 - 100гр пилешко от бут с кожа + 1 слайс измислено сирене(топените) (beer)
16.00 - 70гр пилешко + 5гр кашкавал (beer)
18.00 - 30гр свинско пушено/варено филе + 5 гр кашкавал (beer)
20.00 - 1 топено сиреняво “листо” ...за енергия , че си е тегавина... (d)
Не съм смятала...инцидентно е ...сбирки...едва се прибрах , again…
Утре става 1 година дневник ... + 8 кила ... ще постна смешни снимки и мерки....
Патосно :D
Мнението беше редактирано от Мая на 14.01.12 01:47.
14.01.11г 14.01.12г
Тегло 38кг 46кг
Врат 27см 29см
Гръб(стегнат) 79см 91см
Бицепс(стегнат) 22см 26см
Китка 13см 14см
Талия(стегната) 57см 63см
Ханш 79см 85см
Бедро 39см 48см
Прасец 28см 29см
Глезен 18см 19см
Мая, толкова си сладка :D
П.П Нямаш щанса да ти се допрат бедрата, дори и с 10 кг отгоре.. тъй че спокойно.
П.П 2 Имаш шанс обаче да живееш, така както искаш в главата си!
Поздравления за хъса и упоритостта в тренировките през изминалата година.Личи,че имаш голям напредък,изглеждаш доста по-различно от тогава.Навремето спрях да пиша тук,защото смятах,че дневника ще просъществува някоя и друга седмица само,но сега признавам-сгреших в преценката си :)Де да бях поне наполовина сериозен като теб ;)Поизчисти негативните навици,качи 4-5 килца още и това е:)Успех и занапред:)
14.01.12
20:03
Аз ще кажа само 2 неща...
MARRY MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :)
Смотан и объркан ден...домашни дразнения...
11.00 - парче грейпфрут (coffee)
14.30 - 130гр пикешко от бут с кожа + 50гр кашкавал + 50гр чушка (beer)
18.30 - 100гр пилешко бяло месо + 50гр кашкавалена извара + 5гр майонеза (beer)
21.30 - 100гр кашкавалена извара + 50гр пилешко бяло месо (d)
Около 1000ккал : пр - 105гр / м - 55гр / в - 15гр
Много зле...утре се стягам...ТРЕН!!!
NeDD , благодаря :) На фона на твоя прогрес , макар и в противоположна насока...не е нещо впечатлително ;) Ако изглеждам прилично е задоволително :)
Anelia , мерси и на теб (sun) Приятелите ме “хокат” , като се усмихвам на снимки - изкуствено било , а те ми познавали истинския смЕх :)
Diva , успокоително звучи - надявам се да си права , пък и съм склонна да вярвам ... за живуркането :)
Odin , мога да понеса още някое кикло ... мисля . Това с бюста съм го преживяла , а и съм дъртичка за изяви , но е приветливо , че намесваш Vogue :D
Old_man - ставай сериозен ...тоз’ гръб от аватара си заслужава усилия ;) ...и благодаря :)
Тедо , нЕмаш грижи :D
Thanks и на всички подкрепили поста (sun) Мотивиращо... и наистина , този форум и хората пишещи тук , допринесоха много , за съществуването ми :) Основният проблем с храната , вече не е проблем...спрямо преди :)
Знам , че не изглеждам много спортно , но 46кг не съм била от 10ти клас , в период на сваляне от 50 . Добре ми понесе каченото .... предвид възрастта ми и обстоятелствата(хормони/аменорея/къркане) . Можеше да е по-зле положението . То си беше по-зле :D
Ииии...утре се стягам :)
Попадна ми ново филмче. Не знам на мен дали ще ми остане време да го гледам, но ти можеш да пробваш. Европейско :)
46кг
Ставане 9.00
Тренировка “гърди/рамо/трицепс” :
лицеви - 20
1 - лег с дъмбели/лицеви(редувано) - 8x10
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 4x8
3 - вертолет/раменни с дънбели(редувано) - 8x6
4 - едностранно трисепсово с дъмбел(асистирано...от мен :D ) - 4x6
5 - клек с дъмбели - 4x8
Дъмбел 7 ... за около 30мин...
Срамотно . Никаква енергия - 10лицеви ме зореха . Отдавам го на настроение / тоалетни филми(заради настроение/обкръжение) и цялостна умора...за вирус не ми се вярва , въпреки че бях в присъствието , на приятелка с температура...не ме ловят таквиз работи...кашлям си , де...
Храна :
9.00 - 50гр грейпрут (coffee)
9.30 - 1 яйце + 25гр кашкавал + 15гр пастърма + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
13.00 - 70гр пилешко от бут с кожа + 20гр кашкавал + 20гр извара + 70гр задушени гъби/чушка/лук (beer)
16.00 - 1 яйце + 20гр извара + 30гр чушка (beer)
18.00 - 70гр пилешко от бут с кожа + 20гр извара + 70гр задушени гъби/чушка/лук (d)
21.00 - 50гр пилешко^^ + 70гр извара (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 60гр / в - 25гр
Тия меса от бутче с кожа(прохладено) , са ми много приятни и оферта :) Днес били намалени на 4.50лв , защото годността изтича...днес :) И кожата си ям - фира не дава...перфе . Аз ги обработих , де(тиган)...да удължа срока...то е кило сурово - за 2-3дни ги няма :)
Отдавна не бях попадала на извара “Мероне” . 6лв килото , ‘бах...18гр протеин :D Изварите ги смятам около 12-14гр. . И си оставам със съмнението , че са основно въглехидратни ... Какво остава от млякото , след като се направи кашкавал ?!? Не , че вярвам , в съществуването на млечни продукти на пазара...
Пффф...да ‘фана , да се стягам с приличен трен и да взема , да изгледам някой тъп ужасТ - от ‘де настроение , инак :D
Всъщност , гледах тия дни тъп ужас - Shallow Grownd http://www.imdb.com/title/tt0369918/ (добре го подминавах) - покъртително лошо изпълнение...от всякъде...за бюджети не съм чела...чак замисълът ми се стори добре , на фона на останалото...
@ Anelia , това ми изглежда disturbing :) - ще погледна :D Мерси , за предложението :)
Оф топик- що не си направиш блог, където да пускаш резюмета/статии за филмите дето гледаш, ама на английски? Има разни врътки там с реклами ад сенс и куп други дето съм забравил и може след време да почне да ти носи някакви приходи. Познавам хора дето си докарват прилични пари, ако не друго ще си упражняваш/научиш английски и може и някое друго умение да получиш, което може да ти е от полза. Щот има доста такива неконвенционални методи за работа покрай нета... няква вметка е тва де...
Хах , Скот , далеч съм от идеята , че разбирам от филми :) Дневник е - пиша си лични впечатления и евентуално мога да се присетя , за какво идеше реч в лентата . Друг е въпросът , че нямам необходимите знания/опит/талант в дадена сфера , за да създам блог . И по-важното - липса на харизматичен и увлекателен похват на писане - няма как , да стане . Неграмотността ми е поправима , инак :D . Знам , че и това е начин , за разни доходчета :) Не мисля , че ме бива(с тази си мисъл съм за никъде , знам) . Една френдка си води такъв блог , но с цел , да си помни изгледаните хоръри . Блогът на Atom , мисля е успешен :) За да стигнеш до рекламки и т.н. требе бая популярност и причина , за такава . Мерси за вметката , де (sun) Аз не разбирам особено...
46+ кг
Ставане - 9.00ч
Тренировка “гръб/рамо/бицепс” :
1 - тяга с щанга - 6п
2 - гребане с щанга - 5п
x8
3 - едностранно гребане - 2x4@17кг / 2x3@20кг
4 - повдигане встрани стоеж - 5п
5 - повдигане встрани от наклон - 5п
x6
6 - бицепсово с дъмбели - 6п
7 - чуково - 5п
x4
8 - плие с 2 дъмбела - 4x10
Щанга 27кг / дъмбел 7кг....за около 45мин
По-силна съм , но не и издръжлива . Задъхвам/изморявам се - ясно защо , но пък по-”леко” вдигам . Повдигането в страни , почти го правя “чисто” . С гирите(3кг) сигурно ще литна :D Отдавам го на слабия трицепс , който мъчих последните тренове с непосилна тежест . Ясно ми е - трябва постепенно увеличаване на работните кила - друг начин няма . С увеличаване на серии/повторения/интензивност не може . Добре , че още са ми тежки , за някои упражнения...ама е трудно без преход...
Храна :
9.00 - 50гр портокал (coffee)
10.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
11.15 - трен
12.00 - 1 ватрен белтък (beer)
13.00 - 100гр пилешко с кожа + 20гр кашкавал + 20гр извара + 50гр чушки/лук (beer)
16.00 - 1 варено яйце + 30гр извара (beer)
18.00 - 100гр пилешко с кожа + 50гр зеле (d)
21.00 - 120гр извара (d)
Около 1050ккал ; пр - 105гр / м - 55гр / в - 25гр
Реших , че нямам повишена секреция на кортизол :D Предполагам , че поддържам високи стойности на инсулин , при все че не гладувам - няма защитна реакция , за снижаването , като отсъства хипогликемия(мернах?!?)...но не си знам захарта , към момента . Не трупам мазнини по корем/ръце/врат/глава :D приоритетно .
Мисля , че НВД с умерени мазнини е ок . Само трябва да внимавам кога и по колко . Замислям се и за следтренировъчния бърз въглехидрат , но бирата е с доста високо ГИ и мисля , че вдига доволно инсулина след трен . Ми не е и така , ама нагаждам...
Спирам с невежеството си :x
Утре - крака...и свинско :)
Поздрави и хубава вечер :)
казано от Мая на 16.01.12, 23:11:
Х
Реших , че нямам повишена секреция на кортизол :D Предполагам , че поддържам високи стойности на инсулин , при все че не гладувам - няма защитна реакция , за снижаването , като отсъства хипогликемия(мернах?!?)...но не си знам захарта , към момента . Не трупам мазнини по корем/ръце/врат/глава :D приоритетно .
)
Как пък го реши това...
Аз си мисля че е обратното, защото:
Хронично недохранване - глад - стрес- кортизол
Тренировка при недостатъчно храна- стрес-кортизол
Малко и нередовен сън- стрес-кортизол
депресия-стрес-кортизол
алохол-стрес-кортизол
хронично недохнване- глад - понижен инсулин, но пък повишен холестерол вероятно
тренировка при малко храна-още повече занижаване на инсулина
безсънието е спорно- по-скоро повишава инсулина
тъга, драми, страдание - понижава инсулина поне при мен
алкохол-както се разбра и от моя дневник - ниска кръвна захар
Освен това съм била на твойта схема, с по-малко и не ежедневен алкохол. Бях стресирана/кортизол/ и нямах апетит/нисък инсулин/ и ....кльощава. Не мерси (puke)
Леле (blush) ами четох вчера разни материали , които потвърждават написаното от теб , де . Не , че и разбрах много и ми се омеша . Нз защо , реших да обобщя в моя полза : алкохол/високо ГИ = повишен инсулин = ниска кръвна захар и съответно : повишен инсулин = занижен кортизол (май) ...и до там с процесите в организма :D , а и не е вярно..., че и толкова елементарно . Друг е въпросът , че се спряга - алкохол=висок кортизол . Плямпам си ... бълвам простотии , а не трябва , sorry :) Както си го написала е ... според мернатото в статиите из нета :) То кортизолът да беше проблемен...
Мерси , Diva :)
Следващия път , като се затюхкам ”защо , по дяволите , губя мускулна маса и мазнея , въпреки че тренирам редовно и ям доволно белтъчна храна ?” или ”станах 50кила - защо нямам цикъл?” , ме “поздравете” с една (beer) или (d) и ще се сетя...сериозно... |-)
47- кг ?!?
Ставане - 8.30ч.
Тренировка “крака”:
1 - клек с дъмбели на рамене 4x10
2 - напади с дъмбели - 4x5
3 - страничен полуклек с дъмбели на рамена - 4x5
4 - плие с 2 дъмбела - 4x10
5 - повдигане на пръсти с щанга - 4x10
6 - глутеус мост - 4x25
Дъмбел 7кг / щанга 27кг...за около 45мин...бая проточих , че си готвих м/увременно...
Храна :
9.00 - една малка круша от дръвче (coffee)
10.00 - 100гр свинско + 10гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 120гр пилешко + 30гр извара + 50гр задушени чушки (beer)
16.00 - 70гр извара (beer)
18.00 - 100гр пилешко + 30гр извара + 70гр задушен спанак (d)
21.00 - 70гр извара + 50гр пилешко + 30гр задушен спанак (d)
Около 1050ккал : пр - 125гр / м - 50гр / в - 20гр
Изварата е на Оlimpus насипна . Пише , че е обезмаслена , но пък ми е солена ...бе , ще я ям :)
Гледах K-Pax , по вметка на NeDD .Филмът е хубав . Хареса ми :) Замислих се , защо съм го пропуснала ... обстоятелства ...
Мнението беше редактирано от Мая на 17.01.12 23:49.
Щом K-Pax ти е харесал гледай “Човек от луната”. Ако не си го гледала това е пак такъв екзистенциялен филм, само че е нискобюджетен..на мен ми допадна.
казано от Odin на 17.01.12, 23:55:
Щом K-Pax ти е харесал гледай “Човек от луната”. Ако не си го гледала това е пак такъв екзистенциялен филм, само че е нискобюджетен..на мен ми допадна.
K-Pax и на мен ми допадна навремето, но най-вече заради актьорската игра на Кевин Спейси и Джеф Бриджис - те двамата правят филма.
Кевин Спейси ми е един от най-любимите актьори - Обичайните заподозрени, K-Pax, Американски прелести, Седем, Предай нататък и т.н.
Радвам се, че ти е харесал филма Мая ;)
Boby , K-Pax ми се стори приятно , леко и непретенциозно филмче . Със сигурност допринася играта - идеята не е кой знае какво , но добре и увлекателно представена :)
Оdin , за това ли иде реч The Man from the Moon http://www.imdb.com/title/tt1680014/ ... или за Moon http://www.imdb.com/title/tt1182345/ - вторият мислех , да го гледам...за първото не знаех :)
NeDD - не се сещам , да съм гледала някаква “боза” , с участието на Спейси :) Харесвам го , като актьор .
Само за The Usual Suspects не съм сигурна , дали съм го зяпала...даже наскоро се чудих . Попадала съм на заглавието много пъти и знам , че е “култув” ... ама...аз не съм гледала и Криминале(от към “класики”) - само пародията :D
Иии... гледах Тhank You for smoking http://www.imdb.com/title/tt0427944/ - не ми хареса . Доволно изпълнение , но много елементарен...нищо ново(2005г) или баш огледално - не те кара да се замислиш... ни за бизнес , ни за емоции , ни за живот и взаимоотношения . На фона на скучния сюжет , не важи...според моментното ми настроение и слабоумно мнение . Ако имах фикус , щях и него да изпуша :D ...не ми требе маркова цигара и допълнителна агитация...шоколадът е по-вреден :D в кръга на шегата ...
НЕ ПУШЕТЕ !!! За пиенето мога да се оправдавам , но за цигарите...
По-късно ще опиша трен и ян - освинване , като цяло...вратните пържоли с право са по-скъпи :P но и по-тлъсти (blush) :)