Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

Друсалка, бейби :*

Клуб на публичните йохимбици :D

казано от Десо на 03.02.12, 18:45:

Клуб на публичните йохимбици :D

Нещо ме бъркаш, аз съм чист :D (giggle) (rofl)

Като мен и ти :)

03.02.12
19:44

Днеска няма да пиша храната тогава- въглехидрати- квот има в масло, сланина, сметана и дробчета тва е... и яйца и сирене...

04.02.12
18:46

Днеска храната е пълен потрес- всъщност почти не съм ял само малко баница и кисело мляко и пилешка супа... фаста няма да е утре а понеделник... пих доза блек джак да тествам- доста ме вдигна.
Аре бон соар!

05.02.12
22:36

Нещо ме отрови петъка, та в събота беше тегаво... снощи не беше от вечерите за описване тука... днеска яко дробчета пак- 2 поредни яденета не трябва да има- от петъка до сега съм изял 1кг+ пилешки дробчета... ениуей утре фаствам и почвам йохимбина- няма за какво да отлагам. Вероятно ще почна другата седмица и л-карнитин по няколко грама. Вторник ще бягам, а утре 4та седмица делоуд почва. Айде малко по-сериозно вече...

06.02.12
19:00

***18:00- 20 часа фаст
20:00- 300гр мусака, 140гр кюфтета, яйце, филия хляб, малко кекс //всичко без хляба домашно утре ще едитна за калории и тн.

-йохимбин
-магнезий
-4гр рибено масло
-ензими
Cal- 1683 fat- 96 carb- 180 prot- 93

**Тренировка
обръщане- 3х50кг 3х60кг 2х70кг 1х80кг
Клек- 5х50кг 5х60кг 5х70кг
напади- 5х10х7.5кг
бедрено сгъване- 3х10х30кг

Ще допиша храната после. Тренировката се получи добре- много беше шибан лоста и не му бяха в ред лагерите та тежестта на обръщанията дърпаше. Друго всичко стандартно- бедреното на друга машина и за туй същите кила ама па беше лесно. Имаше на един лост едно 200 кила накрая някъв пич правеше трапец- хванах ги- 20 секунди ги държах- хвата як : ) клека иначе ми беше някъв странен килата леки ама... бе добре че е делоуд :Д

Мнението беше редактирано от Бойко на 07.02.12 14:25.

Курац беееее :) Ше станеш як + рипед ес фак :)

07.02.12
16:24

Нещата с храната днес се объркаха- пасувам с докладите тая седмица, докато се прибера в неделя- утре 5k както съм планирал де- да видя имам ли дроб или аз съм дроб...

08.02.12
18:05

***Тренировка:

лег- 5х30кг 5х40кг 5х50кг
полулег с дъмбели- 5х10х16кг
кофички- 4 4 3

френско 10х18кг
разгъване на скрипец с въже- 20х10кг 20х15кг

планк- 2х30сек +50кг
повдигания на крака от вис и тн за корем

повдигане на дъмбели за трапец- 3х10х30кг

сгъване на скрипец за предмишница с една ръка- 2х10х25кг
разгъване надхват- 10х20кг 2х10х30кг
разни други там за предмишница

Бягането се отложи, но ще се състои утре при каквито и да е условия. френското го изхвърлям тотално и безвъзвратно от арсенала си. Тренирах си лежерно- нещо цял ден ми се вие свят... планка приличен и се подмотах и с други нещица- предмишницата ударих малко и така. Скромно като цяло.

Абе дългичка тренировка си нарпавил хич да не е :)

08.02.12
18:26

удари ли 5к днес? Храната гледам не си я описвал...

08.02.12
19:57

Кристияне- да за моите стандарти беше дълга- час и 20 или нещо от сорта- ама не съм си давал зор бавно и лежерно :D
Рамоне, не не съм ударил- скромно около 3000 са тия дни- не ги броя, ама има разни домашни сладкиши и манджи и набивам- бе фейл...

Свинюююююююююююююююю скотскаааааааааа :D

10.02.12
19:07

Студ, сняг и глад... добре де без последното  :D 2 дена рочивка утре в боя.

10.02.12
20:32

казано от Скота на 08.02.12, 18:05:

френското го изхвърлям тотално и безвъзвратно от арсенала си.

И това да не те натъжава, защото диамантените лицеви опори са дори и по-добри от френското. :)

11.02.12
18:04

***Тренировка:
Run 5k- failed
900m- 6:35

Бях се надъхал да го правя, ама уви беше безпредметно. Отидох на стадиона сняг малко под колене- аз се надявах на утъпкани пътечки, ама нямаше- хвърлих якето и почнах де щот съм магаре- с кубинки- на втората обиколка почнах да блек аутвам отново, може би защото всичко наоколо в колодрума беше бяло и ми се сливаше- тва кръвно последните 15 дни ми игра е номера... та бедрата ми се напомпаха адски яко- направо се пръснаха- отдолу лед- 3 обиколки и реших да се откажа- дори не се бях задъхал, просто краката ми бяха пред блокаж... другата седмица в НСА да се надявам, че има отъпкана/изчистена писта и пак. Утре щанги.

12.02.12
20:47

23часа фаст
***19:00
20:00- 200гр ориз, 150гр пилешко, 50гр сирене, яйце и половина, малко орехи и бадеми, 2 мъфина
-5гр рибено масло
-ензими
-йохимбин
-магнезий
Cal- 1123 fat-66 carb-62 prot-67 //без 2та мъфина

***Тренировка:
тяга- 5х60кг 5х80кг 5х95кг
набирания- 2х10 1х9 2х5
гребане с дъмбел- 4х10х15кг

сгъване за бицепс- 8х40кг 2х8х30кг

Днеска 2 кафета и пак лебеди и звезди танцуваха пред мен, нищо де отидох на тренировка- набиранията в началото добре после нямаше пауър- като всеки път до 3та серия се държа. Установих друго- от тежките сгъвания за бицепс съм се преебал нещо- някъв дисбаланс предполагам- първата серия, като я направих и веднага и двата трицепса ме опънаха яко, особено левия близо до залавните места за лакътя... после с 30ката дето ми е супер лека, ама много бавно изпълнение. Утре ще ида да си пусна едни изследвания- ядох пък още ми се яде...

Мнението беше редактирано от Бойко на 13.02.12 18:31.

12.02.12
21:44

от къде тоя мерак за 5к на тия минусови температури?

Мнението беше редактирано от Fallen на 12.02.12 21:45.

DO

12.02.12
21:50

казано от 6th на 10.02.12, 20:32:

казано от Скота на 08.02.12, 18:05:

френското го изхвърлям тотално и безвъзвратно от арсенала си.

И това да не те натъжава, защото диамантените лицеви опори са дори и по-добри от френското. :)

Скота,може би си писал,но ... Каква е причината да махаш френското ?

12.02.12
21:50

Това не ме бърка мен- ако не си забелязал- мен като ми влезе някаква муха в главата няма махане... това за бърпи милята, клека в 20 повторения, пейнсторма и тн... просто трябва да го направя :)

ЕДИТ Дени, вече имам хронично разтежение на левия трицепс- малко се самодиагностицирам тука, но за период от 2 години вече 3ти или 4ти път ро разтягам/възпалявам или де да знам точно как да го нарека- та последния път точно това упражнение като правих даже с леки и незначителни килограми имах чувството че ще ми се скъсат сухожилията... яко опъване.

Мнението беше редактирано от Бойко на 12.02.12 21:52.

DO

12.02.12
21:57

И на мен това упражнение не ми е от най-комфортните ..
Но не разбрах при мускула или сухожилията е проблема ?

12.02.12
22:06

То и аз едни обяснения пиша... цък от вътрешната страна където показва маркера горе долу. Иначе и днеска и предния път на френското самите сухожилия като че ли ме опъваха... по цялата дължина. ДЕ да знам трябва пак да го направя за да мога да го опиша- некомфортна и болезнена работа.

Мнението беше редактирано от Бойко на 12.02.12 22:09.

13.02.12
18:12

Денят тръгна... бе тръгна- отидох дадох кръвчица за изследвания и след това колата ми изгасна по уличиките по средата на едно кръстовище и умря... както и да е- 30 минути бутам напред назад, но от тия коловози няма излизане- препотих се, като животно- накрая един човек спря и ми помогна иначе ме заобикаляха... зарязах я там. Установих проблема после и се погрижих след няколко часа, но пък си мъкнах акумулатора, който падна в следствие на късо, нейде около 20 минути разходка- предмишниците ги пиша тренирани:D После помогнах за бутане на още 2 коли- е те поне работеха :D като пребит съм все едно съм правил някакъв гаден комплекс... а за глада нямам думи само храна ми се върти в главата... все едно почивам още малко и ще ида да си направя последната тренировка от делоуд седмицата.

ЕДИТ Някой запознат да каже в НСА има ли чиста писта.

Мнението беше редактирано от Бойко на 13.02.12 18:25.

13.02.12
20:08

Еми Скотка, има една поговорка “Като те болят лактите или ти е извадено рамото прави само тяга”

13.02.12
21:51

Храна:
  9:00- 4 яйца, 75гр овес, 60гр сладко, канела, 100гр кисело мляко
14:00- 200гр ориз, 70гр пилешко, 50гр сирене
17:00- 200гр кисело мляко, тиквеник домашен
22:00- 4 яйца, 70гр домашна луканка, 100гр кисело мляко, 5 сушени смокини
-8гр рибено масло
-ензими
-йохимбин
-магнезиев цитрат
-витамин D 40k
Cal- 1931 fat- 88 carb-165 prot- 169
- без луканката, смокините и тиквеника

***Тренировка:
военна преса- 5х25кг 5х30кг 5х35кг
разтваряне на дъмбели встрани- 5х10х3кг

обръщания- 5-6 обръщания на 60кг разхвърляни
пътека- 100калории за 10тина минути до 12та скорост, каквото и да значи(май отговаря на скорост на движение, а не просто степен)

Не знам какво ще вечерям още- вероятно домашна луканка с домашни яйца- ще допиша и малко сушени смокини. Тренировката- то и тренировка не заслужава да се нарече, ама става- сега 2 дни релакс и удрям клека с новите тежести...

Валка, и ти си прав, ама така ще стане съвсем космическа разликата горна/долна част :)

ЕДИТ тоя аватар ме дразни “казах” квото имам да “казвам” :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 13.02.12 22:30.

13.02.12
21:55

Скоте днеска имах на контролното по химия за тва брауново движение , сетих се само за дневника , да беше понаписал някои работи :D :D

13.02.12
22:34

Трябваше да направиш аналогия с мен- пълен безпорядък- при студено енергията ми пада и забавям безметежното си лутане в разглежданата система, а при по-топло повече енергия и скоростта на хаотичните ми отскоци от една на друга вълна се увеличава. Наблюдава се пълна стохастичност на действията, въпреки че биха могли да бъдат описани с вълнова функция или нещо от сорта :D

14.02.12
10:40

Ще знам , ако ме изпита :D :D

14.02.12
13:14

Хаха,чесно много уникални разсъждения имаш :Д

14.02.12
13:42

Прилагам резултатите от профилактичните ми изследвания- има тук там някои девиации от миналата година, пак не ми е снет LDL, въпреки, че ме интересуваше. Триглицеридите са ми леко завишени спрямо миналата година, но мисля в рамките на нормалното, захарта ми е по-ниско, а HDL е с около 30% нагоре. Лошото е, че лимфоцитите пак са леко завишени, ще проуча въпроса и ще се допитам тук там. Ето и миналогодишните резултати

Пенко, трябва и образование да има :D
Винтадже, просто не ме слуша главата :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 14.02.12 13:43.

14.02.12
14:26

Казаха ли ти каква е причината за тези нива на холестерола? Някакви съвети за хранене дадоха ли ти?
Кое е ЛДЛ холестерол от листчето, при мен бяха разделени...

Холестерол: 4,8         2,5 – 6,00
HDL холестерол: 1.36     0.95 – 2.50
LDL холестерол: 3.12     1.8 – 4.00

14.02.12
14:42

При мен го няма и за това не го виждаш- има общ- първото при теб и HDL. Твоите резултати също са много добри- няма какво да го мислиш. Не са ми казвали какво да ям, но вероятно щяха да ми кажат да избягвам мазното- ако кажа на личната колко яйца, масло, сметана и сланина ям ще каже, че съм пътник сигурно :D

14.02.12
14:56

Интересно че навсякъде дават различни референтни стойности за холестерол,че и навсякъде казват различно.
неточна наука е тва медицината! :D

14.02.12
15:02

Все си мисля, че 3.12 лош холестеролл при горна граница 4.00 не е много добре, затова реших да питам.
Освен това мисля, че мазното няма общо с това, индивидуално е.
Имам един колега, който не яде пържено, не яде мазно месо ( смятай свинско), яйца на директна консумация - също, да не говорим за сланина, мас и т.н., яде само пилешко на скара, зеленчуци, плодове и има много висок лош холестерол. Сподели ми, защото бяхме заедно на изследвания и ме пита според мен на какво се дължи, при положение, че аз ям само свинско, позволявам си животински мазнини, да не говорим за яйцата.... и холестерола ми е що - годе добре. И аз не знаех какво да му кажа, защото реално няма причина да му е толкова висок холестерола.
Поразрових се и четох, че донякъде ти е генетично заложено, индивидуално, наследствено, а и зависи от кръвната група. ( Това съм го чела, не съм сигурна, дали е вярно).
Но е факт, че аз и баща ми с 0+ цял живот тъпчем яко агнешко и свинско месо ( едно време имаше прасетааааа :) :) :) ), аз не мога да седна на маса без мръвка. Отделно, че на баща ми закуската си е филия с мас и сол...

14.02.12
15:05

От много неща зависи нивото на холестерола - процент и разпределение на телесните мазнини (особено опасни са тези около кръста), наследствена предразположеност и други.

14.02.12
15:06

Еми именно щото са му малко мазнините- полезните за тва се завишава- трябва повече наситени мазнини да има. Ся процеса е по-сложен естествено аз лаишки така си пиша, освен това гадните въглехидрати също много влияят. А за кръвните групи какво си чела? Аз съм B+ не знам- чел съм разни теории за хранене според кръвната група може да има общо...

Винтадж, дават да- всяка лаборатория си има различни стойности даже в има и други стандарти за дименсиите- има и други : )

ЕДИТ На Боби вметката е точно на място, както винаги : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 14.02.12 15:08.

DO

14.02.12
16:32

Пропускате ендокринните типове системи.

14.02.12
16:37

Е аз за това допълних с “лаишки”

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1