Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

24.02.12
12:30

1 3 1 3 1 3 :D Аре затягай го тоя хват и се стягай с тая тяга : )

казано от Скота на 24.02.12, 12:30:

1 3 1 3 1 3 :D Аре затягай го тоя хват и се стягай с тая тяга : )

Аз на тягата се стягам много - върви си прекрасно ;) Ама хвата не ме слуша особено. А вчера не знам как успях при едно ръкуване да си изкривя ръката и сега китката ме боли от външната страна :D Идиот от класа съм :D Нейсе, днеска потренирах ;)

Тренировка :

Мачкане с фоумролер
Активации за глезените

Тяга : 5@70, 3@120, 3@130, 3@140, 2@150, 2@160, 2@170
Лежанка : 5, 5, 9 @ 67,5

Дърпане с една ръка, седнал (на портален скрипец) : 2х10@40 на ръка
Обратни хиперекстензии : 2х10

Суплементация :

Преди тренировка : кре-алкалин, л-карнитин
По време : бцаа, бета-аланин, глутамин
След : кре-алкалин, бцаа, бета-аланин, глутамин

Коментар :

Днеска хвата го усещах трагедия още на 70ката, а на 120 тотал :D След 120 всичко беше с фитили. Силата на тягата върви чудесно, техниката е почти перфектна(само трябва да събирам плешките и да не забивам поглед в земята при пускане :D ). От 150 нагоре всички повторения бяха със задържане в горна позиция и бавно контролирано спускане. Лежанката съм доволен от нея, макар че се надявах на повече от 9 на последната серия. Ми те тава е днеска :) Обратните хиперекстензии разкатават корема отвсякъде :D

Днеска беше ден да пораздвижим 8-)

Тренировка :

Snatch техника, прогресии :

Overhead squat
Snatch balance
High pulls
Snatch

Incline dumbbell press : 3x8 @ 16
Deadlift : 5@70, 3@110, 3@120, 3@140, 3@120, 5@120
Външна ротация : 3х10 @ 5кг на ръка(на портален скрипец)

Суплементация :

Преди : кре-алкалин, л-карнитин, дрога(демек 2 капсули йохимбин барк екстракт, 10х ту СкотЯ :D )

По време : бцаа, глутамин, бета-аланин

След : кре-алкалин, бцаа, глутамин, бета-аланин

Коментар :

Толкова яка тренировка скоро не съм имал! Като тежести не беше нищо особено, обаче съм супер доволен! Почнах прогресии на снача, в началото много дърварски изпълнения първите няколко пъти(особено на пуловете), обаче след това координацията се подобри и накрая направих няколко пробни снача с лост 20кг, които се получиха много доволно! Лежанката и тягата бяха почти без почивка, защото нямах много време. Единственото, което ме дразни е хвата, който след като бях болен е трагикомично слаб :@ Почвам фермерски у нас с 24ката пудовка, па ако ще да ми окапят предмишниците ще заякне :D Още сега усещам яко натегнат гърба при плешките и горе трапеца. На тягата най-после направих много добри повторения с много добре прибрани плешки и се усеща ! Утре ми се искаше да потренирам, но няма да стане. Събота и неделя мисля обаче да има разцепванЬе!

Сега следват изкудкудякване - много яйца, сирене, масло, зелена салата. Ще добавя рибено масло, витамин Д и ще си допия останалото от тренировката БЦАА. А, и ще се понамачкам хубаво с фоумролера, за да не съм утре с бетонен гръб :D

01.03.12
22:12

Давай мчеееее!

Преди лягане :

90 секунди държане на пудовка в ръка @ 24кг
45 секунди държане на пудовка в ръка @ 24кг
100 суинга @ 16кг : 3:35 (включително почивките)

Ръцете ми доотказаха, задните бедра крампираха след 95тия суинг. Определено това ще е daily routine - предмишниците ми се напомпаха зверски. Цел за след месец - 3 минути с 24ката в ръка без да има нужда да сменям. 90те секунди в момента са абсолютна граница. А сега - лека, че утре работа, де@а....

Тая вечер пак поцъках малко.............

Табата суинг с 24кг - не съм броил суинговете, но знам, че щях да умра ....
100 суинга @ 24кг = 3:33 (включително почивките)

Последните 30 суинга бяха липса на тяло и наличие на дух....краката ми отказаха тотално, ръцете едвам издържаха пудовката. Добре че имам здрав гъз да компенсира другите слаби места. Сега лягам да релаксирам. Deltoids и на 2те ръце са ми схванати от последната тренировка с овърхед клековете...исках да направя малко пуш преси с 16ката, но в момента е безсмислено, докато не си починат раменете.

Мислех да пиша тук чак след тренировка, но определено ИЗБЕСНЯХ тази вечер!!! Обикновено това става на работа, но в случая - стана, когато се прибирах и минах за бърз пазар, понеже не бях ял цял ден, а ми къркореше стомаха. Взимам си аз една кутия яйчица, понеже напоследък си унищожавам между 1 и 3 кутии дневно, та да имам до утре(имам още 2 в нас). Отивам на касата, минавам и случайно мервам маркирането на яйцата. 2,59!!!!!! за 6 яйца. Не знам кой прави цените, но 1 яйце да струва почти колко кюфте, това акъла ми не го побира вече...преди 2 дни бяха 2,20, за 2 дни - 7ст на яйце увеличение или около 17%. Аз ще инвестирам в кокошки и мисля да забогатея......е*ал съм му майката! :( :@

И като допълнение на горното :

http://www.mediapool.bg/яйцата-поскъпнали-след-като-найденов-спрял-евтин-внос-от-полша-news190307.html

После БГ производителите трябвало да се защитават - айде НЕМА НУЖДА!

Малко продължение на темата за яйцата. Коментар на БГ производителите : “Няма търсене, затова цените са високи”. Това ако студент по стопанско/икономика го изтърси пред преподавател му прекратяват следването. Аргумент - липса на каквото и да е в главата, освен въздух под налягане. Направих кратко търсене. Англия (където кокошките явно не са щастливи като нашите) - 24ст/яйце се връзва. Два пъти разлика. В този дух - на производителите им пожелавам с тия стотинки, дето завишават цените само гадни неща да плащат. И им е малко тая клетва....

Днес - тренировка :

Тренировка :

Snatch техника :
Румънска тяга - 5@20
Румънска тяга - експлозивно разгъване в таза - 5@20
Snatch balance - 5@20
Snatch : 5@20

Overhead squat - 5@20
Частични сначове - 3 или 4@20

Snatch :

5@20, 3@30, 2@35, 1@40

Тяга : 5@100, 3@130, 3@120, 3@110, 3@100
Лег : 4х3@72,5 ; 6@72,5

Малко на лекоатлетическата писта :

2х :
15 суинга @ 16кг
600м умерено темпо
15 гребания на ръка @ 16кг

Суплементация :

Преди : БЦАА, кре-алкалин, л-карнитин
По време : БЦАА, глутамин, бета аланин
След : кре-алкалин

Размисли и страсти :

Днес много техника на снача, общо взето техниката ми се ядва за ниски кила, но на повечко засега ще е трудно - изпускам експлозивното влизане на таза напред, което в момента не ми е проблем, защото хай пула компенсира. Трябва да работя повечко да го координирам това движение, но има време, а аз не бързам. Ужасно ми харесва как натоварва гърба цялото движение! :) След това тягата беше ужасна :D Продължавам ежедневно с пудовките, защото 130 направо бяха ту мъч за хвата ми (може би го бях поуморил, но въпреки всичко не трябва толкова рано да умира...). Легът върви добре. Предните 3ки, които правих бяха (4х3@65, 10@65). Сега 4х3@72,5 ; 6@72,5 не е лошо. Може би имах за 7мо в последната серия, но 6тото беше твърде на кантар и реших да спра. Що годе съм доволен, но ще продължа да натискам яко. Накрая на тренировката излязох на лекоатлетическата писта на Академик, направихме с KETLOT малко обиколки на слънчице :D Докато аз правех гребането накрая на 1вия кръг + суинговете в началото на 2рия, той врътна още 600м. Доволен съм, харесва ми, ще повторя :) Трапецът ми е на камък, следва яко фоумролинг + хапване на мазно и протеиново :)

Поне за момента днес се очертава положителен ден ! :)

Тренировка

Snatch техника
Overhead squat
high pull
snatch balance
ластици за активиране и коригиране на дисбаланси и слаби места, особено при овърхед клека
Няколко снача с лоста

Pull down на портален скрипец с една ръка : 10@40, 2х10@35
Раменна преса с дъмбел : 3х8@14

Тяга : 5@100, 3@130, 2@150, 2@165, 1@175 - само 5цата беше без фитили

Суперсерия :

Бицепсово 15@7кг
Трицепсово 15@7кг

След това на скрипец:

Бицепсово : 2х15@15кг
Трицепсово : 15@15кг, 15@25кг

Суплементация :

Преди : кре-алкалин, малко бцаа, л-карнитин
След : кре-алкалин, протеин 1 доза

Коментар :

Днес беше як ден. След нощна смяна, 3 часа сън преди тренировката, едвам успях да стана и да събера сили да отида, но в залата пауър имаше. Сначовете продължавам да ги боря с техника, разгъването между 1вия и 2рия пул ми е terra incognita все още, макар че накрая няколко опита, които бяха само повдигането на пръсти + трапец се получиха добре. Снач баланса ми се получава, но от време на време подскачам вместо да пропадам под щангата. Доста време с лоста в ръце прекарах, отделно пул дауна на порталния ми до*ба мамата на и без това трагичният хват :D Тягата бях решил да е с фитили, за да мога да кача килограмите днес и да правя по-тежки опити. Раменната беше трудна, защото особено овърхед клека ми уморява раменете, а днес доста правих. На тягата много стабилно, контролирано, без груби грешки в изпълненията. Исках да направя и 1@182,5 ама ми забраниха :D Накрая напомпах бицепса и трицепса - ръцете ми изглеждаха като на мутра 10 минути след тренировката - жестоко се получи.

После имах ползотворен разговор, скоро програмата ще се смени с оглед на протокола, но най-вероятно няма да подменям упражненията. Тежката тяга ми влияе страхотно на бързината и експлозивността. А благодарение на Скота в момента тренирам хвата с една гума за стискане :D Беше як ден, предстои ми тренировка футбол, дано да завърша добре с нея :)

07.03.12
20:40

Имаш задача поне  поне 70 стискания бевни и контролирани : ) И кво нещо дедлифт челиндж ли сенсвам? : )

казано от Скота на 07.03.12, 20:40:

Имаш задача поне  поне 70 стискания бевни и контролирани : ) И кво нещо дедлифт челиндж ли сенсвам? : )

Не само сенсваш, той е поставен вече ;) А за стисканията - сутринта докато чаках в Ректората - 8х10 на ръка - дясна, лява, дясна, лява :) Сега направих 5х10 по същия начин ;)

Оф, аре да потренираме, че ми писна от мързел :D

Тренировка :

Активации, мачкане с фоумролер, разтягане

Заден клек : 5@50, 5@80, 5@100

Лежанка : 5@70, 3@75, 4@80
Cable Pull Through : 12@40 (даже не погледнах колко бяха....някъде там :) )
Хиптръст : 12@СТ

Тяга : 5@70, 3@100, 3@110, 3@120, 3@130, 3@140, 2@150

Бедрено сгъване : 7@40
Гребане с дъмбел : 8@18
Овърхед клек : 5@20

Суплементация :

Преди : Л-карнитин, кре-алкалин
По време : креатин, бцаа

Размисли и страсти :

Добра тренировка, нямаше сначове днес, на задния клек ми беше ужас - не съм слагал щанга на гръб от месец и имах чувството, че 100те са 1000 :D :D :D Нов ЛР на лежанката, миналият път имах (4@70, 2@75, 0@80), днес обаче пауера беше добър, макар четвъртото повторение да беше на кантар си я избутах :) (sun) Пултруто и хиптръста - активации на гъза преди тягата - ефект брутален :) До 120 все едно нямаше нищо на лоста, много сила. За съжаление след това хвата си умря както обикновено :D На 150 трябваше да е 3ка, но 3тото даже не успях да го отлепя, дори с кръстосан хват :) Последните 3 упражнения бяха без почивка, протоколно за довършване на тренировката :)

Суплементацията - реших днес да пробвам креатинова матрица по време на тренировката, не знам какъв реално е ефекта от нея, но общо взето бях свежарка. Утре пак ще се тренира, а след това може да ударим въглехидрати в студена течно-пенлива форма с мойта любов Скота и евентуално други красавци (giggle) :D

Сега малко фоумролинг и излизам да поритам :)

А добър ден :D Снощи на шега, не на шега викам на Скота, че максове ще се правят днеска, то па верно се оказа така :D

Тренировка :

Фоумролинг
Активации
Разтягане

Snatch техника :

Овърхед клек : 2х5@20, 3х5@25
Снач баланс : 2х5@20, 3х5@25
Хай-пул
Снач : 2х3@25
Мобилизации за глезените

Тяга : 3@110, 1@150, 1@170, 1@185
Горен лег с дъмбели : 3х10@18

Суплементация :

Преди : кре-алкалин, л-карнитин
След : кре-алкалин, малко бадеми :D

Размисли и страсти :

Днеска бях изморен, задната верига не беше свежа, а предмишниците бяха много зле от вчера. Гърба също не беше в оптимално състояние, но мачкането в началото помогна. Повече овърхед клек с цел да правя по-дълбок и с по-добра техника. Снач баланса вече ми се получава по-добре. Хай пуловете днес не бяха добре - много, ама много бързах и се получаваше на моменти ужас :D Когато правех по-бавно ставаха като хората. Двете тройки бяха лесни, получиха се и с добра техника мисля. След това на тягата получих предложение днес да максваме, което нямаше как да откажа :D Протоколно на 110 и 150, леко трудно на 170 (където трябваше да има клипче, ако оператора не беше го изтрил без да иска :D ), 185 си опъваха стабилно вече задната верига, но нямаше изкривявания и ги вдигнах равномерно. Накрая малко лигня, “Константиновс” style - тоест като заключих почнах да се хиля наоколо и да се плезя като идиот(а, да, казаха ми, че съм идиот :D ). Всичката тяга беше с фитили. На горния лег с дъмбели - с темпо и бавно спускане, последните 2-3 повторения от последната серия ме ИЗПЪРЖИХА. Доволна тренировка като цяло. След нея нещо ми стана зле(10-15 минути по-късно), та вкарах малко бадеми (споделени от мастър (bow) ), но още ми беше зле и ударих 2 сникърса - явно беше ниска захар, щото буквално до 5 минути ми беше по-добре. Прибрах се и успях само да се разплуя на леглото и да заспя - една 3-часова дрямка добре влезе :)

П.П. За Скота : :*

Тренировка :

Мобилизации
Активации
Мачкане
Разтягане

Заден клек : 5х70, 3х100, 3х110, 3х120, 3х130

Bench press : 5х70, 5х70, 10х70
Lat Pulldown : 10х50, 10х50, 10х50
Reverse Hypers : 10xBW, 10xBW, 10xBW
Russian Swings : 15x16, 15x16, 15x16

Суплементация :

Размисли и страсти :

Пореден ден на тренировки :) Клекът днеска е подготовка за измерване на макс в следващите 10 дни. 130 кила тежаха, отдавна не съм слагал подобни на гръб и определено днес ми бяха предел. Все пак предните дни дърпах тяга, та краката и гъза ми бяха уморени. На лежанката продължавам да прогресирам бавничко, бавничко :) Последната серия реших да не броя, а да се съсредоточа над бутането - мислех, че съм направил 8ца, но се оказа 10ка :) :D Четирите неща(лег, пулдаун, обратни хиперки и суингове) бяха в суперсерия, без почивка между тях(колкото да стигна от едното до другото място).

За момента трудно се вижда прогрес в килограмите, но визуално е доста :) Другото, което забелязвам - една тениска на найк, която когато си поръчах ми беше тясна на корема, сега вече е широчка, а на гърба и трапеца ми опъва доста :D

Абе, хлебарко, тебе не те ли минах с напалма!?

12.03.12
15:19

Каква е идеята бета-аланине да го пиеш по време на тренировка? Не се ли пиеше преди?

Мнението беше редактирано от Никола Д на 12.03.12 15:39.

казано от Тедо на 12.03.12, 15:19:

Абе, хлебарко, тебе не те ли минах с напалма!?

Мисля че губиш представа за границата докъде могат да ти стигат шегите ;)

казано от Kini на 12.03.12, 15:19:

Каква е идеята бета-аланине да го пиеш преди тренировка? Не се ли пиеше преди?

Предполагам имаш предвид защо го пия по време на тренировка :) Да, принципно суплементирането е няколко пъти дневно с малки дози, аз обаче предпочитам по-големи по време на тренировка. Пробвах в самото начало със сутрешен прием и преди тренировка, но когато го сложа в бцаа-то сякаш ми действа повече. Това разбира се може и да е лъжливо, но имайки предвид как върви силата и издръжливостта ми откакто добавих бета аланина - мисля че няма да променям засега :) Така или иначе - скоро суплементацията и тренирането ми ще се променят доста - вероятно имам още около 10 дни “трибойски” стил на трениране преди да се променят нещата :) За това време ще гледам да измеря/вдигна максовете на тези движения възможно най-много.

*Под трибойски имам предвид клек/лег/тяга => малко повторения на субмаксимални тежести.

12.03.12
15:34

К’во рече:))))

Абе, казах ти да спреш хапчетата, ти не ме слушаш...:))))

12.03.12
15:39

казано от slavko на 12.03.12, 15:34:

К’во рече:))))

Абе, казах ти да спреш хапчетата, ти не ме слушаш...:))))

Не бе Слави. Просто съм в състояние на хипогликемия :)

Размисли и страсти, 13.03.2012 edition :

Най-обичам хумористи с мозъчен размер на фъстък да ми се правят на оригинални. :)

Резултат :
Мотивация +1000%

Цел :
Mind fuck the bast*rds! (devil)

Тренировка :

Overhead Squat : 5х20, 5х25, 5х30, 5х35
Snatch Balance : 2х5х20
High Pull : 2х5х20, 5х35, 5х50(от земя), 3х50 (hang)

Dumbbell Bench Press : 3х10х19
Renegade Row : 2x5x7

Бедрено сгъване с един крак: 2х7х10 на крак
Snatch : 15x20
Row machine : 15 pulls

Суплементация :

По време : БЦАА, глутамин, бета-аланин
След : кре-алкалин, бцаа, глутамин, бета-аланин

Размисли и страсти :

Много добра тренировка, както се вижда - доста техника на снача правих днес, мисля че се получи добре, но имам резерви на хай пула най-вече. На сначовете в края ми изгърмяха тотално предмишниците, щом с моя процент мазнини изкарах вените :D Лежанката можеше и по-добре, сякаш с дъмбелите понякога ми липсва сила/стабилност. Преди съм правил с 20-22кг, сега 24 ми бяха много и правих с 19.

Снощи се депресирах от тотала на следващата ми поръчка добавки, които трябва да издържат поне 2 месеца :D Малко като наркоман се чувствам :D

Познато с добавките! Напалм, бейбе, фиксес евритинг

Тренировка :

Активации
Разтягане
Мачкане с фоумролер

Овърхед клек : 5х20

Преден клек : 5х5х50
Разтягане на хипфлексорите
Външни ротации на портален скрипец : 3х10х5 на всяка ръка.
Фейспул на скрипец : 3х12х25

Лежанка : 2х3х77,5 ; 6х77,5

Тяга : 5х70, 5х90, 2х5х100

Суплементация :

2 дози протеин в мляко през нощта
Преди : 2 дози White Flood, кре-алкалин
По време : няма
След : няма

Размисли и страсти :

Нощна смяна на работа, веднага след нея тренировка + 1 час футбол (спорт към СУ). Двете дози протеин през нощта бяха вместо хранения, добре ме заситиха, нямам оплаквания :) Двете дози уайт флъд - подарък от приятел за проба, но отново се потвърждава, че съм адски резистентен към каквито и да е стимуланти - определено ми помогна да не ми се спи, но абсолютно нищо повече.

За тренировката - преден клек с много добра техника, първата серия по-плитка, всички останали A2G. Заден клек не мога да направя A2G, дори с 50кг, но на преден нямам грам проблем. Правих разтягания на хипфлексорите между сериите, добре ми се отразиха! Лежанката се получи добре, макар че 1-2 повторения повече накрая нямаше да е лошо :D Тягата беше лека и трагична, отново заради хвата :D

Футбола - потичах, поизморих се :) На връщане ми се схвана “капката” на дясното бедро, като схващането продължаваше надолу през вътрешната част на капачката(връзките) и надолу по мускула от вътрешната страна на пищяла.

Освен това, съвсем официално съм много беден и финансово немощен студент със зависимост :D

[7:26:20 PM] Бойко: ти зобиш
[7:26:21 PM] Бойко: повече
[7:26:22 PM] Бойко: от десо

;(

16.03.12
20:40

За а2г клек при мене помогна много и разтягането на глезените и задното бедро :) buttwink ли имаш при задния клек?

Не, адукторите ме опъват обикновено :) Но се подобрява положението :) Така или иначе - максвам на задния клек в следващите 7-10 дни и почвам само преден :)

Тренировка :

Разтягания
Активации
Фоумролер мачкане

Заден клек : 5х50 А2Г

Затворнически клек : 3х5

Сначове : 5х25, 5х30, 5х35, 4х35 F

Cable Pull Through : 12x35
Хиптръстове : 12хСТ

Тяга : 5х90, 5х130, 2х165, 1х175, 1х190 PR

Раменна преса : 3х10х15

Суплементация :

По време : бцаа, глутамин, бета аланин
След : кре-алкалин, малко бцаа

Размисли и страсти :

Тренировка на гладно, отидох до ада и се върнах. Кръвното ми падна в края на тренировката, още в началото ме цепеше едното слеппочие, ама понеже съм упорит и 2 пъти по-тъп докарах до край тренировката :) Сначовете днеска добре вървяха, всичките са от хенг, последната серия 3то и 4то вече бяха доста криви и много бутах, за да заключа лактите, нямаше смисъл да довършвам.

Тягата беше трудна - както казах кръвното ми беше ниско, цепеше ме главата. 190ката сигурно не е от най-красивите ми опити, имах усещането, че кръста се заобли, но гледайки клипа - изглеждаше прав. Раменната преса беше по програма, малко по-лека заради сначовете. Тяга 200 мога да направя, но няма да дърпам скоро. Исках, но получих добър съвет след тренировката - “Егото е най-честият причинител на контузии!”. Много вярно! Утре - почивка (по-точно ще има мач, но почивка от силова тренировка), понеделник почивка, вторник правя последната тренировка от този силов цикъл - вероятно ще се максва 3ка на клек и 5/3/1+ на лежанката. Ще напиша и как стоят постиженията накрая на цикъла, след около 2 месеца правене. След това ще почна леко билдърски тренировки, поне за месец време преди следващ силов. Повече обем, по-малко максимални тежести. Тялото ми има нужда да си почине от максовете, днес го усетих това до краен предел!

Храната днес ще е без ограничения - заради кръвното вече вкарах 2 банана, 1 сникърс и малко локум. Суплементацията тепърва ще става сериозна, но нека пристигнат нещата и ще ги разпиша ...днес ще се мачкам, ще ям, ще лежа и ще си взема много горещ душ за отпускане. Заслужих си го :)

17.03.12
16:09

Бахти сичко живо ме садва с тая тяга... за тва не влизам във женските дневници, че там правят повече от мене :D Иначе браво 190кила си е голяма тежест. И дежурния въпрос- колко тежиш в момента :D
btw за причерняването - пиеш ли кафе преди тренировка?

Не пия кафе по принцип :) За причерняване - то не беше баш причерняване, имах главоболие като отидох(май бях спал накриво, обикновено затова ме боли главата сутрин), а не ядох нищо преди да тръгна - само едни витамини изпих. За тягата - имам за 200, просто много тренировки ми се насъбраха напоследък и умората се натрупва малко по малко, а аз съм идиот и не възстановявам като хората - малко сън най-вече имам. Тая 190ка беше кривичка, но не прекалено. За теглото => 100+едно стабилно шкембе :D (giggle)
Но шкембето се смалява, а теглото принципно си стои на едно ниво, тъй че => :)

Сега с новия цикъл основното ще е запазване на силата на 90% от сегашната, оформяне на мускулите, които се виждат (краката например са ми доста добре изчистени, макар че може и още), сваляне на шкембето и живот и здраве - лятоска на плажа с някоя и друга плочка :D

Нещо си си разглезил или объркал организма,  щом имаш проблем с тренировките на гладно :P

казано от инж. Марин Маринов на 18.03.12, 07:24:

Нещо си си разглезил или объркал организма,  щом имаш проблем с тренировките на гладно :P

А може би има хора всякакви, моменти всякакви и няма универсална ЦХ истина, която да търсим дори в чифтосването на буболечките? ;) Принципно нямам проблем с тренирането на гладно, просто има моменти и моменти ;) И айде стига с това ЦХ и фастинги - разбрахме, че е споделено от невидима извънземна сила и е ДЪ БЕСТ ЪФ ДЪ БЕСТ, ама не усещате как дразните с тоя фанатизъм ;) ЦХ това, ЦХ онова, ЦХ трето-пето-двайсто. Специално ще си редактирам заглавието на дневника сега :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 18.03.12 13:26.

Не съм казал и думичка за ЦХ, говорех за тренировките на гладно ;)

казано от инж. Марин Маринов на 19.03.12, 12:56:

Не съм казал и думичка за ЦХ, говорех за тренировките на гладно ;)

трениране на гладно - симпатикус/парасимпатикус - продължи веригата :)

Поздрави :)

19.03.12
16:59

Твърде много чувства влагаш. Казваш го ей така, все едно Марин си го е измислил това и му се нервиш... без лоши чувства :)

По-скоро го казвам понеже постоянно се повтаря как ЦХ е универсално - за качване, за сваляне, за сила, за маса, за издръжливост, за кросфит, за какво ли не става :) Повторението е майка на знанието, но става досадно :) Иначе без лоши чувства :)

Тренировка

Фоумролер - гръб, предни и задни бедра, хипфлексори, задник, прасци
Разтягане - хипфлексори, гърди, адуктори
Активации - задник, глезени

Заден клек : 5х60, 1х110, 1х130, 1х140, 2х3х150

Лег : 5х75, 3х77,5 ; 3х85

Суперсерии 3 пъти :

Бедрено сгъване с един крак : 7х10
Фейспул : 12х30

Накрая :
Планк : ~60сек
Страничен планк : 30сек на страна
Гребен тренажор : 500м - 1:49

Суплементация :

След ставане : бцаа, глутамин, бета аланин
Преди тренировка : кре-алкалин, л-карнитин
По време : бцаа, глутамин, бета аланин
След : кре-алкалин, бцаа, глутамин, бета аланин

Размисли и страсти :

Край на силовия цикъл! Ако кажа, че съм много доволен ще е слабо :) Днес направих максовете на клек и лежанка - целта от 3х150 я преизпълних...поради фейл на камерата :D :D :D Нали съм самовлюбен, исках да запиша 3ката(тъкмо да видя дълбочина и т.н.), но картата памет свърши точно преди 1вия клек. Затова триене и 2ра 3ка :D И двете бяха стабилни, свежи, до хоризонтала! На лежанката също прогреса е очевиден - от едвам измъчена 1ца на 80 преди месец и половина, фейлове на 82,5 и 85, сега направих не лоша 3ка на 85. За 1ца мога и 90, но 1ци ще се правят след 1-2 месеца :) Тягата стигнах до 190, мога да дръпна 200, но ще оставя за след време - тялото иска почивка от тези тежести и ще му я дам. Сега започвам един билдърски цикъл за поне месец с повече обем и по-ниски тежести. Днес ми бяха взети мерки и тренирането, храненето, суплементирането ще са по Biosignature и ще ми е много интересно какви ще са резултатите - като намален процент мазнини и увеличена мускулна маса. Поради това ще затегна и храненето, което при мен е най-слабата брънка и ме спъва за по-голям прогрес за момента!

Отделно се сдобих с регулируеми дъмбели, с които понякога ще мога да тренирам в нас, така че нещата в следващите месеци ще са надявам се в една възходяща линия!

Слънчев и готин ден е днес, нека му се насладим! ;)

20.03.12
13:56

Личи си, че не тренираш при легаджия :D Инак щеше да си стигнал тия 1х115 ;)

казано от James Hinks на 20.03.12, 13:56:

Личи си, че не тренираш при легаджия :D Инак щеше да си стигнал тия 1х115 ;)

Целта 115 е до 1 май - тепърва ще правя лежанка с по-голям обем, така че и макса ще се вдигне :) Може и да не ги стигна, но няма и да се откажа до последния момент ;) :)

20.03.12
15:05

Трябва ти друг подход ми беше мисълта ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1