Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:
DO

01.03.12
19:46

Във връзка с аватара нещо за мене си интересно...
С голяма доза дървено философстване и опити да разбера материали,за които мозъка ми е малък стигнах до вероятната хипотеза,че черните дупки,бидейки хипергравитационни имплозии пречупващи познатите измерения е много вероятно,да са екзплозии изхвърлящи погълнатата материя  в друго измерение под формата на голям взрив на друга вселена..... Преди няколко седмици за моя огромна изненада попаднах на един документален филм,в който някакъв полски професор излезе със същата теза.

Мнението беше редактирано от donsir на 01.03.12 19:47.

01.03.12
20:27

Че тя теорията ти звучи напълно логична и правдоподобна, ама доказването вече е друга бира... ся обаче се сещам за друго, ако се изхвърля енергията и тн- то ще е нещо като поток така да го нарека не би трябвало да има точка на насищане- а то всъщност е точно това... Стивън Хокинг вероятно има по-дълбоко разбиране за нещата- аз за мое съжаление съм по-далеч от космологията, ами механиката и квантовата физика са ми по-силните страни или поне бяха- сега от няколко години тая материя ми е на заден план... нещо което е странно- май се опитвам да се разболея, което е ултра странно. Чай, аспирин, витамин С и Д...

DO

01.03.12
20:46

Интересно наистина.А ти всъщност какво учиш и само като хоби ли се интересуваш/интересувал/ от квантова механика и теоретична физика?

01.03.12
21:05

Бях се засилил да уча физика- по-специално ядрена физика... готвих се- ходих по олимпиади състезания и тн- пълен комплект, ама ми промиха мозъка и реших, че ми трябва нещо по-комерсиално- щот познавам сумати физици дето- не се занимават с физика- даже и Юли е от тях... та смених дирекцията и уча за компютърен инженер- дали ще стана е друг въпрос... ама имам в мен дълбоко желанието да изкарам и физика магистратура- дет се вика детска мечта :D

DO

01.03.12
21:11

Според мен ядрената физика е доста по-комерсиално и перспективно,ако трябва да се хвана за думата ;)
Съфорумника Юли мислех,че е с медицина.
В кой университет си ?

Мнението беше редактирано от donsir на 01.03.12 21:12.

01.03.12
21:59

Комерсиално, ако си извън България вероятно. В момента съм в ТУ.

02.03.12
11:21

Една мини тренировчица:
табата планк +15кг
сгъване и разгъване за предмишница и разни други

Правиш се, че не ме познаваш ли бе.... :@

02.03.12
20:07

Познавам ли те?

Ше ядеш харпуна :D

03.03.12
20:42

Тренировка:
лег- 3х60кг 3х70кг 3х75кг 3х80кг
лег с 4 дъски(12см)- 2х90кг 5х80кг 4х90кг
полулег с дъмбели. 3х7х25кг

Експресничка така- днеска цял ден по задачи, ама няма начин. Утре пак една тренировчица ще спретна. Почнах накрая след всичко да уча нова позиция за лега, че движението ми е 2км...

Мнението беше редактирано от Бойко на 04.03.12 00:41.

03.03.12
20:49

Тоя лег на 12 см за какво е?Да не би да е тренировка за мъртвата зона?

казано от Jikata на 03.03.12, 20:49:

Тоя лег на 12 см за какво е?Да не би да е тренировка за мъртвата зона?

То с дъските прескача мъртвата зона... Един вид да не влиза в нея за да тренира по тежко...  Някой пази ли та на тоя Лег с дъските?

03.03.12
21:00

еми моите ръце са дълги,а и неговите май са таака...та баш там си ми е мъртвата зона,в момента в който лаккътя излезе от 90-те градуса.

04.03.12
00:44

Ами- лега ми не мърда- добре де 5кг за година и нещо, та пробвам нови похвати- да мъртвата точка, ама най-големият ми проблем е, че техниката ми е... никва, не ме е кефело това движение, то за това и ми е най-слабото... та ще се постарая малко повече със стойка и със тия движения със скъсена амплитуда- иначе 90кг не ги чувствам тежки- преди само като ги извадя имах чувството, че гръдния ми кош потъва... Иначе 2ма- един държи дъските и един пази, ако блокирам.

10

04.03.12
00:48

Направи три седмици флор прес и опитай пак макс.

04.03.12
01:00

Трибойска ли е лежанката?Бутай с краката,опитай малко мост.ЕДТ-то много помага за повишаване на макса = аз го усещам.Преди не можех да си представя да извадя 80 на лежнката,са 83 си прая ЕДТ-то.Същото и с раменна преса.

04.03.12
01:03

Колко серии/повторения да целя на това упражнение? Иначе даваш свежи идеи  : )

Ъпдейт за храната- храня се 2 пъти дневно- храната е много- не смея да смятам- има от качествената и некачествената солидни количества- бе месо яко и мазнини и към тях всичко в кофата- почва да не ми се вие свят вече... до края на месеца ше ям яко и без тва повече от 1-2кг едва ли ще кача, да си изпълня детската мечта да се напъна там на некви смешни щанги и после бърнъри мърнъри, карнитини йохимбини, кето и немощ ще бъдат моите ежедневни гидове и спукване от кардио тва е плана... мамка ви и stubborn body fats…

04.03.12
01:05

Винтадже, трибойска е едната- бе всичките са корави- ше почна- аз просто лягах и стисках лоста- леко събирах уж плешките ама...

10

04.03.12
01:15

Вместо да правиш лег, прави флор прес същите повторения. Ползвай лег драйв ама без да вдигаш гъза от пода (малко трудно ше е де). Прави пауза около 1сек като ти опрат лактите/трицепсите на пода.

04.03.12
07:59

Някъде четох,че и вериги вършат работа,но ако вляза с 40 кила желязо във фитнеса и ще ме изхвърлят :)
Иначе и на мен ми беше яко слаба лежанката(не че сега е силна),и със суперсерии без почивка Лег/Кофи/Лицеви опори с тежест бая мръдна нагоре.Но имам проблем с мъртвата точка...

04.03.12
09:27

Бутай много в различни равнини- кофички и раменни преси. Индиректно помагат за лега. Също пробвай флоор преса каккто казаха :)

04.03.12
10:21

кофичките са ми доста противопоказни- 3-4 пъти разтягам левия трицепс и после по 1-2 месеца съм много зле... сега правя по 2-3 кофички, ама раменете ще ми се пръснат...

04.03.12
10:28

Щом имаш проблеми- заеби кофите,поне засега :)
Влизаш в youtube и гледаш ‘‘so you think you can bench’’ и почваш да експериментираш с техниката,широк/тесен хват,със /без фларе-ване на лактите и т.н.
опитай се и мост да направиш,при спускането на лоста,точно преди да ти опре тялото буташ с краката(поне така съм го усетил най - ефикасно)

04.03.12
10:35

вчера, като приключих пробвах нещо- доста се скъси движението, ама нямаше време да експериментирам повече- днеска като ходя ще си поиграя малко и ще сложа едни 50кг поне малко да ме натиска. А в момента имам зверска на рамената- явно с трицепса са ми лимитиращи звена.

10

04.03.12
12:47

Вериги, ластици, дъски, флор преса и бързина - избери си с кое искаш да си минеш мъртвата точка. Бързината е най-неудачна, щот ше ти отнеме много време да свикнеш да буташ бързо. Прави си 3 седмици флор преса, после 3 седмици с дъски (с дъските задължително колкото се може по-тежко) и ше я минеш. Ако искаш пък си поръчай 1 ластик от ибей без доставка. Супер лесно се слага, супер удобен е..а бе харабия от секъде :Д

04.03.12
13:41

Е ти му викаш 3 седмиц флор преса после дъски - напрао му кажи bench press cure-а на Дейв Тейт. ;D

10

04.03.12
13:47

Еми тва е идеята, ама на него нема да му се занимава да тренира по тоя начин предполагам :Д А и едва ли има ластици/вериги за ДЕ дей. Ти що ме тролиш, робе ? HHHHHHHHHHHHHH

казано от Vintage на 04.03.12, 10:28:

Влизаш в youtube и гледаш ‘‘so you think you can bench’’ и почваш да експериментираш с техниката,широк/тесен хват,със /без фларе-ване на лактите и т.н.
опитай се и мост да направиш,при спускането на лоста,точно преди да ти опре тялото буташ с краката(поне така съм го усетил най - ефикасно)

И каква точно е идеята на моста? Да скъси ROM до 30-40% от оригинала - еми то може и без мост реално, просто няма да спуска докрай. Ако не се опитва да прави някакъв максимален опит, моста(поне за мен, лично мнение) е “a really stupid thing”. Но както казах - лично мнение :) При някои хора моста е толкова голям, че то почти няма движение на щангата надолу :D А иначе my bitch Скота ще стане яката работа, само да е послушен :P

10

04.03.12
14:31

Имаш много по-голяма стабилност с моста, не е само до РОМ-а..
едит: той няма предвид мост като на жените, а една ръка разстояние, колкото да е по-стабилен на пейката..

Мнението беше редактирано от 100il на 04.03.12 14:32.

Според мен тези специфични методи за лег-а няма да ги свършат никаква работа. Само ще си изгубиш времето в заигравки. Просто и дай малко приоритет на лежанката и нещата ще потръгнат. Един младши смолов би ти свършил чудесна работа. ;)

10

04.03.12
15:44

Кое те кара да мислиш така ? Тия методи се ползват, защото работят, не просто ей така..

04.03.12
16:08

казано от Херцог Трън на 04.03.12, 14:10:

казано от Vintage на 04.03.12, 10:28:

И каква точно е идеята на моста? Да скъси ROM до 30-40% от оригинала - еми то може и без мост реално, просто няма да спуска докрай. Ако не се опитва да прави някакъв максимален опит, моста(поне за мен, лично мнение) е “a really stupid thing”. Но както казах - лично мнение :) При някои хора моста е толкова голям, че то почти няма движение на щангата надолу :D А иначе my bitch Скота ще стане яката работа, само да е послушен :P

Честно казано ,акое като мен и има подвижност на бичме 12х12см в кръста надали ще скъси с повече от 1 см амплитудата. Работата е ,че се чувстваш много по-сигурен когато си се запънал в лежанката, а с моста това се постига ;)

04.03.12
18:31

Бях се засилил да уча физика- по-специално ядрена физика... готвих се- ходих по олимпиади състезания и тн- пълен комплект, ама ми промиха мозъка и реших, че ми трябва нещо по-комерсиално- щот познавам сумати физици дето- не се занимават с физика- даже и Юли е от тях... та смених дирекцията и уча за компютърен инженер- дали ще стана е друг въпрос... ама имам в мен дълбоко желанието да изкарам и физика магистратура- дет се вика детска мечта

физиците дето не се занимават с физика обикновено нямат докторска степен, която е необходима за научна работа. Не се отказвай, аз учих една година физика,и после се прецаках с електроинженерство, което нямам перспективи да завърша скоро...защото не ми е интересно. :)

04.03.12
20:35

Като казвам мост- говоря за нещо умерено щото съм дърво- да скъси амплитудата малко- по-скоро стабилност и тн. Радо, давал съм приоритет- ама и техниката е важна- ся на теб ти върви лега да кажем... бе ше видим има много методи и тн.
Оувъркил, и е така и не е така- просто е трудно тука в българия- като търсиш намираш ясно ми е това. Ще видим аз и със сегашния ми избор съм доволен ама я няма същата тръпка и не съм се отказал : )

05.03.12
21:22

7 дни се пръснах от ядене- даже вече ми омръзна да ям вафли/бисквити и тн джънкове- почти се наситих. Иначе си ям и сланинка, сметанка и тн- та нищо 77 шарп всичко дъ сейм, само дето не ми е ниско кръвното и не ми се вие свят.

казано от 100il на 04.03.12, 15:44:

Кое те кара да мислиш така ? Тия методи се ползват, защото работят, не просто ей така..

Въпросните методи се използват по-скоро от хора със сериозен стаж. В случая не виждам смисъл да се заиграва с подобни техники. В повечето зали няма подобни джаджи. Как си представяш да мъкнеш вериги или каквито и да е други джунджурий в залата?! Най-малкото е некомфортно за теб самия.

Скота, защо не пробваш една класическа бодибилдинг диета? Това е нещо доказано и най-вече изпитано с времето! Идеята за ЦХ май не е особено производителна, съдейки по съфорумниците ни. В теоритичен вид има някаква стойност, но на практика си е чисто гладуване! Не съм достатъчно компетентен за да я критикувам, но към момента не ми се вижда издържана!

казано от Радостин Радев на 05.03.12, 22:11:

казано от 100il на 04.03.12, 15:44:

Въпросните методи се използват по-скоро от хора със сериозен стаж. В случая не виждам смисъл да се заиграва с подобни техники. В повечето зали няма подобни джаджи. Как си представяш да мъкнеш вериги или каквито и да е други джунджурий в залата?! Най-малкото е некомфортно за теб самия.

Скота, защо не пробваш една класическа бодибилдинг диета? Това е нещо доказано и най-вече изпитано с времето! Идеята за ЦХ май не е особено производителна, съдейки по съфорумниците ни. В теоритичен вид има някаква стойност, но на практика си е чисто гладуване! Не съм достатъчно компетентен за да я критикувам, но към момента не ми се вижда издържана!

Извини ме, че не съм компетентен за бодибилдинга, но дефинирай “класическа бодибилдинг диета”.

10

05.03.12
22:25

Я ми обясни защо това са методи за напреднали ? Обоснови се.
Не мислиш ли, че е меко казано смешно да казваш, че това са техники за напреднали, при положение, че ти тренираш по схеми на Арнолд ?

05.03.12
22:37

Аз не съм казвал че съм на циклично- отдавна не съм бил- разбирай месеци... просто се уморих от ограничения без резултат и се тъпча в момента ей така да видя какво ще стане- ама много бързо взе да ми писва... не знам какво трябва да значи класическа бодибилдинг диета. За методите- пробвам всичко + извращения, защо не и да повторя бърпи милята ей така да има гавра.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1