31.03.12
16:46
Абе със сигурност не е увиснал и разплут както твърдят някой хора който смятат, че след спиране със стероиди ..... знаете :)
казано от kristiancho на 31.03.12, 16:46:
Абе със сигурност не е увиснал и разплут както твърдят някой хора който смятат, че след спиране със стероиди ..... знаете :)
Стероидите са тема, която много ми напомня фашизма. Всички знаят, че е нещо много лошо, но навлизането в подробности е някак проява на лош вкус. :) А според мен познаването на темата е именно това, което може да ни спести проблеми. И това важи и за двете страни в аналогията ми.
31.03.12
17:53
Познавам някой състезатели по културизъм, който след като са спрели да се състезават и даже да тренират, заприличват на обикновенни момчета и мускулите както и дълбокия им релеф просто изчезват. Дориан е само поредния пример.
31.03.12
18:03
Всеки който се е занимавал със спорт на високо ниво след прекратяването на кариерата му има последици... освен може би състезателите по шах, тенис на маса и прочие... но изисква ли се бягане, вдигане, плуване... бъдете сигурни, че след това има ефект :) имаше един бивш културист който беше на 70 години или близо до тези години и пак щеше да вземе челно място на някое състезание особенно в България... ах как му беше името ?! :)
За какво му е да поддържа фигура като за 1во или ако щете 12-то място на Олимпията, ако не възнамерява да се явява там?
За да радва феновете?
Сигурно има и други неща, които да запълват времето му, неговото и на други оттеглили се спортисти. Това не означава, че не продължават да спортуват, разбира се. А, поддържането на тяло на състезател по културизъм и то от такова ниво, просто заради идеята....според мен е неоправдано, а след даден момент рисково и все по-трудно и опасно.
И освен това, дреме му, нали знае как се прави и го може. Само за 1 годинка, пак може да се спретне в страхотна форма. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 31.03.12 18:28.
31.03.12
18:27
Като спре да тренира кво очакваш да стане? Що за лишени от смисъл и аргументи тези са това?
А защо реши, че не тренира, щото вече не е 130 кила мускули ли?
Дориян все още е в по-добра форма от всички ви, макар че вече е на 50 години.
http://www.muscupassion.com/t6938-dorian-yates-2012
http://www.bodybuildingforums.com.au/attachments/training-and-exercise/1402d1320287312-myths-and-truths-dorian-yates.jpg
Мнението беше редактирано от Петко К на 31.03.12 19:51.
31.03.12
19:59
Аз не визирам никой..Не е нужно и ти да го правиш..Чети по-горните няколко коментара..
31.03.12
22:27
Не знаех, че само културистите “спадат” като станат на 50…ми то е нормално от възрастта. Погледнете един човек на 25, погледнете го след още толкова години. Дали ще е същия, ако приемеме, че на 25 е най-силен ? Просто тестостерона спира кранчето(образно казано). Боби казва, че всички знаеме за вредата от стероидите. Ами, да, така е, няма спор. Ако си толкова тъп, че да пиеш с дози 10 пъти по-голями от препоръчителните, едва ли би могъл да си оправиш оная работа после... може да ти опада косата, може да си из*ереш черния дроб :D Ама само МОЖЕ. Дали си се замислял, че алкохола и цигарите са в пъти по-вредни(да не говориме за наркотиците), но просто те са приети от хората(а защо ли?). Просто всички знаем, че няма как да накараме хората да откажат алкохола, като всички около тях пият(особено в милата ни държава), затова с рекламите за стероидите печелят, защото особено родителите, на които децата им тренират, никога не изпускат тея предавания(като ш*баните тъпотии по БТВ екшън). Въпреки всичко, риск има, особено ако всичко се приема без лекарски надзор, заради това едва ли бих посегнал към тея простотии, но пък не бих седнал да пия 9 бири(или 6 бяха, а Боби ?). Мисълта ми е, че всички знаеме за вредата от алкохола и цигарите, но не се замисляТЕ като пиете/пушите - а после просто казвате “Да, вредно е” Е, що тогава не ги спреТЕ ? А ако видите някой дето взима стероиди и крайй... света свършва за тоя човек, той просто ще умре след 1 секунда - о, не, това даже е много............
Мнението беше редактирано от sTroNG ! на 31.03.12 22:31.
01.04.12
02:12
казано от FaceOff на 01.04.12, 02:05:
Чухте ли, че ще затварят ‘’лаф моабета’’ ??
А аз обещавам от утре да съм мил и любезен със всички :D :D :D
казано от head_hunter на 01.04.12, 02:12:
Е накъде повече? :D
01.04.12
02:19
01.04.12
02:54
казано от Ramon Dekkers на 01.04.12, 02:25:
Insomnia
I feel you bro…
Бахти , гледах Беоулф до сега и няма заспиване :D
01.04.12
12:26
Оо спечелих 30лв от еврошанса.. Да бе даже аз не си повярвах ;хх
01.04.12
12:34
01.04.12
14:01
Роналдо да не е почнал да прави клекове бе... бедро показва ала бала :D
казано от sTroNG ! на 31.03.12, 22:27:
Не знаех, че само културистите “спадат” като станат на 50…ми то е нормално от възрастта. Погледнете един човек на 25, погледнете го след още толкова години. Дали ще е същия, ако приемеме, че на 25 е най-силен ? Просто тестостерона спира кранчето(образно казано). Боби казва, че всички знаеме за вредата от стероидите. Ами, да, така е, няма спор. Ако си толкова тъп, че да пиеш с дози 10 пъти по-голями от препоръчителните, едва ли би могъл да си оправиш оная работа после... може да ти опада косата, може да си из*ереш черния дроб :D Ама само МОЖЕ. Дали си се замислял, че алкохола и цигарите са в пъти по-вредни(да не говориме за наркотиците), но просто те са приети от хората(а защо ли?). Просто всички знаем, че няма как да накараме хората да откажат алкохола, като всички около тях пият(особено в милата ни държава), затова с рекламите за стероидите печелят, защото особено родителите, на които децата им тренират, никога не изпускат тея предавания(като ш*баните тъпотии по БТВ екшън). Въпреки всичко, риск има, особено ако всичко се приема без лекарски надзор, заради това едва ли бих посегнал към тея простотии, но пък не бих седнал да пия 9 бири(или 6 бяха, а Боби ?). Мисълта ми е, че всички знаеме за вредата от алкохола и цигарите, но не се замисляТЕ като пиете/пушите - а после просто казвате “Да, вредно е” Е, що тогава не ги спреТЕ ? А ако видите някой дето взима стероиди и крайй... света свършва за тоя човек, той просто ще умре след 1 секунда - о, не, това даже е много............
Явно се налага да пояснявам мнението си - казах, че е излишно и дори вредно да се се демонизира нещо (в случая стероидите), което всъщност е мистерия за мнозина. Повечето хора, които го заклеймяват, дори не го познават достатъчно, за да могат да изразят обосновано мнение. Анаболните стероиди имат своето място в определени ситуации и при определени хора, при други рискът е неоправдан. За да може обаче човек да прецени за себе си, той трябва да знае нещо по темата, а избягването на подобни разговори не помага за това.
Аналогията ти с алкохола (особено поднесена по този саркастичен начин) е неуместна в случая. Нито целите на употребата са близки, нито рисковете са сравними.
“Има хора - те са виновни!”
“Ще ги накараме да светят фаровете.”
“Аз не съм малък, имам прочувствие...”
“Коланаа той трябва да се слага, той като има например катаджия, той винаги като гледа от 10м, от 3м той винаги той трябва да сползва колана”
“Държа се като мъж, не да простотувам”
“Има хора няма шофьорски кинижка и те са направени под пинтера.”
“И да съм лежал в затвора ама тарикат съм”
Мнението беше редактирано от VEGATA на 01.04.12 16:22.
01.04.12
19:58
“barbell extensions off the floor” - някаква идея какво по дяволите е това о.О Мен ми идва на ум да правя френско легнал на земята xD
казано от Денис на 01.04.12, 19:58:
“barbell extensions off the floor” - някаква идея какво по дяволите е това о.О Мен ми идва на ум да правя френско легнал на земята xD
Mи да, точно това е. Викат му skullcrushers. И не е необходимо да си на земята, според мен. На пейка е по-хигиенично.
Лично мое предпочитане вече е да го правя с дъмбели
01.04.12
20:11
Мен ми е ясно к’во е френско/скълкръшърс/трайсепс екстенжънс :D ама там ‘де го чета т’ва не е обяснено какво е точно :/ Епа , ще прайм каквото ни каже въображението ! :D
01.04.12
21:39
01.04.12
22:14
Тез пък и тез :D
02.04.12
00:26
02.04.12
10:46
Стига с тези клипове :D
По-добре спри да пишеш :D
02.04.12
11:05
казано от emzo на 02.04.12, 10:59:
По-добре спри да пишеш :D
Ами то вярно няма да е същото :D