Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

Пролетна умора май.. аз съм същия и забелязвам доста хора са така :)

Аз ша я....пролетната умора :) Верно, че последната седмица имам по 5-6 часа сън на нощ средно, ама все пак :) Ще се търси решение :)

PH

01.04.12
01:38

казано от Херцог Трън на 01.04.12, 01:17:

Аз ша я....пролетната умора :) Верно, че последната седмица имам по 5-6 часа сън на нощ средно, ама все пак :) Ще се търси решение :)

Black Fire :Д

То със зоб е най-лесно :D

Тъй....равносметката от последните 2 дни :

храна, храна, храна, килограмите падат :D Имаше сравнително високо количество въглени (картофи гарнитура към месо, хляб), но може би по-голямото количество качествена храна си е казало думата. Яйца и месо, сирене, домати(излезнали са хубави НЕ-ГУМЕНИ домати!!! манна небесна, защото ги обожавам).

Добавките тия дни бяха : екстракт от зелен чай, родиола, паматон, рибено, мултивитамини, протеин, д3

Зеленият чай направо ми разкатава фамилията - 1 литър вода с малко екстракт = 4-5 визити до тоалетната за час.

Все още чувствам някаква умора, но е по-малко от преди :)  Днеска храната ще е яйца, сирене, масло, домати, месо :)

Херцоже, биосигничъра за коя гънка го правиш, по-точно кои хормони ще оптимизираш? Кортизолче ли?

казано от инж. Марин Маринов на 02.04.12, 12:48:

Кортизолче ли?

Най-вече :)

П.П. То при мен не може да се говори за сваляне само на една гънка :D Ако една тръгне надолу, всички ще вървят :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 02.04.12 12:56.

Родиола кога я пиеш спрямо натоварване и сън?

Ами, обикновено е след тренировка(когато тренирам) заедно със зеления чай. Когато не тренирам - следобед, но не преди сън.

Тренировка 1 за днес, импровизирано в нас :

Флоор преса : 3х10х25
Гребане с дъмбел : 3х10х25
Хай пул : 3х10х24
Бицепс : 3х12х10

За около 25 минути всичко. Флоор пресата и гребането в суперсерия, хай пула и бицепса си бяха отделно.

По-късно ще си спретна нещо с хай пул - добре го усетих :)

Тренировка 2 :

21-15-9 :

Клек с пудовка на гърди
Суинг
Сумо тяга-хай пул

с 24ката.

Умрях......не засичах време, но бяха около 10-11 минути с 2х1 за вода между 21-15 и 15-9.

Тренировка

А1 : Флайс на топка : 3х12х10
А2 : Лег с щанга : 8х75 ; 6х75 ; 6*х75 (6тото беше...размахвах крайници като удавник :D )

Б1 : Пулоувър на топка : 10х8, 2х12х8
Б2 : Пулдаун : 3х8х60

В1 : Горна лежанка с дъмбели : 2х10х17 ; 8х17
В2 : Бицепсово на горна лежанка : 12х8, 10х8, 14х8

Г1 : Гребане с дъмбел : 3х10х19
Г2 : Трицепсово разгъване : 3х12х5

Суплементация

Преди - няма
По време - няма
След - протеин, глутамин

Размисли и страсти :

Криво недоспиване(тренирах след нощна) - крива тренировка :) Не бях чак толкова заспал, но да не си се наспал си взима много. Флайсът беше протоколно лесен, лега беше мъка. Последната серия, 6тото не знам дали заключих преди да поемат щангата, но както казах - размахвах крайници като удавник, ако някой е гледал сигурно се е напикал от смях. Пулоувъра - първата серия имах болка в едното рамо понеже явно го правех с прекалено голям обхват и спрях на 10тото. На пулдауна ми гръмнаха предмишниците тотално :) Оттам до края беше мъка всяка серия, но ги завършвах на чист инат отколкото на мускули. В момента всяка фибра от ръцете ме боли, предното рамо също стабилно отнесе. Сега лягам да спя like a boss, защото иначе ще умрЪ......

Тренировка

1 час футбол - доста тичане

А1) Сплит клек : 3х12хСТ (всеки крак)
А2) Заден клек 3х8х70

В1) Лег кърл : 3х6х20
В2) Румънска тяга : 3х10х60

С1) Фермерска 30, 50, 50сек х31кг в ръка
С2) Екстензори на китка 3х15х4кг в ръка
С3) Ренегадско 3х8хСТ
С4) Банд пул инс 3х15

Суплементация :

Преди : енергийна, направена си от мен. Добре че беше конското количество кофеин вътре, че иначе не знам...
По време : БЦАА, глутамин
След : бцаа, глутамин, рибено, мултивитаминен комплекс, протеин

Размисли и страсти :

Тежка тренировка не от гледна точка на тежестите, а на умората - 1 час футбол вчера + 1 час днес точно преди тренировката си оказаха влияние. На днешния почти успях да се пребия - леко разтегнах задно бедро, леко изкълчих глезен(стъпих върху топката при един шпагат), покрай това и прасеца също ... Хип флексора на същия крак(левия) беше толкова натегнат, че при сплит клека разликата между двата крака беше брутална. Задният клек го изкарах на инат. Оттам вече беше по-лесно, румънската този път си направих 10ките. Фермерската и екстензорите добре удариха предмишниците, но може и още, има подобрение там. Ренегадското не беше трудно, на банд пул инс следващият път повече съпротивление ще искам, корема трябва да заякне също. Определено добавките днес помогнаха, въпреки леките тежести. Глезена ми се е подул леко сега, та следва лед и мачкане на прасеца с фоумролера + сън преди нощната днес.

Днеска беше полупочивен. Полу, защото не правих тренировка, но пък имах разно движение и натоварване. Имах мач, а преди него направих едно мощно изкачване от Ариана до обелиска с възможно най-бърз ход (без тичане). Много добро натоварване се получи. От днеска съм решил да огранича стабилно въглените, устоях 1вото изкушение под формата на много хубави катми на Ариана, дано продължа така режимно :D :D

Кой ще направи някое извращение? Аз естествено :D След като сутринта предрусах с кофеин и леко ми се провали делоуд тренировката, реших посреднощ да направя една много лека кондицийка.

Около 5-6км с мешка с 16кг пудовка в нея. Общо взето - ходих до един паметник и се върнах.

Времената :

00:33:24,20 - дотам
01:11:01,51 - обратно в нас

Имах 3 спирания, 2 за да сменя позицията на мешката (почнах на гръб, след това пред гърди, пак на гръб) и 1 за вода. Охраната на заведението до чешмичката “леко” се учуди какво правя в 3:30 сутринта ама ...какво да се прави :D

Наблюдения след ставане :

-следващият път да ползвам раница с по-дебели презрамки, мешката с въжетата направо ми разката фамилията на раменете :D
-яка мускулна на плешките и лека на корема - почти през целия час ходене трябваше да стягам корема, за да си стоя изправен (да не се килвам напред/назад при ходене)
-краката са супер свежички, макар да имаше няколко изкачвания - всъщност са далеч по-свежи от вчера преди да изляза :)

Ако си правиш среднощни разходки и предозирваш с кофеина, забрави да отслабнеш лесно в корема, пък и не само там.

Предозирането беше погрешка - обърках дозата (добре че беше само кофеин, иначе...с 20км/ч :D ) :D

Колкото до среднощната разходка - при условие, че цял ден спах след като се прибрах(на това май му викат краш...чувствах се като смазан от камион), общо взето си бях обърнал леко режима вчера :)

Колкото до свалянето - вчера пак ме мери Лазар с калипер, почти всички гънки са паднали значително. Тази на корема средно си стои същата(макар че там резултатите варират понеже е голяма :) ). Първото измерване беше на 23.03 :)

Куфари Боевски - гаранция 20 години

09.04.12
17:29

казано от Херцог Трън на 09.04.12, 17:23:

Куфари Боевски - гаранция 20 години

Кокаин Боевски :D

Храната днес :

малко таратор
3 кюфтета и половина
зелена салата, краставици, лук
малко хляб

Добавките : рибено, мултивитамини, Poliquin digest force test

Тренировка :

21-15-9 :

Суинг до хоризонтала @ 24кг
Сумо Тяга Хай Пул @ 16кг
Снач с една ръка (и двете ръце) @ 16кг

Време : 13:51

В началото мислех, че ще е супер лекичко и ще врътна 3 рунда от горното. Да, да, ама не. Размазах се, много добро натоварване - предмишниците станаха на камък, въздуха беше прилично, но може и по-добре.

В допълнение на горното - отново моята лека кондицийка от снощи! Днес си бях поставил цел 27 минути до там и 55 минути за отиване и връщане. Тъй като времето ми до там беше добро, на място реших да си сложа 52 вместо 55 за норматив. Точно 200м след тръгването на обратно...едната презрамка на раницата ми се “разпаса”. Две-три минути докато я вържа в тъмното и за да наваксам - тичане колкото можех в един лек тръст ( :D ), комбинирано с ходене, когато краката ми отказваха. Последните 500-600м тичах без да спирам, DO OR DIE (slavko style!) и времената са :

00:26:14,26
00:51:48,47

Разстоянието по маршрута ми според гугъл мапс е около 3,6км, което прави общото 7,2км за под 52 минути с 15кг на гръб. Не е зле, но докато не го сваля под 45 няма да мирна :D

А сега - лека нощ, сутринта ме чака нова тренировка и по ирония на съдбата - тя е долна част + хват (нещата, които си размазах тази вечер :D )

Тренировка :

Делоуд

А1) Сплит клек : 2х12хСТ (всеки крак)
А2) Заден клек 2х8х75

В1) Лег кърл : 2х6х20
В2) Румънска тяга : 2х10х65

С1) Фермерска 40, 45 сек х31кг в ръка
С2) Екстензори на китка 2х15х3кг в ръка
С3) Ренегадско 2х8хСТ
С4) Банд пул инс 2х15

Суплементация :

Този път бях внимателен :D

Преди тренировка - тайният бленд с много внимателна дозировка на кофеин :D
По време - бцаа
След - няма

Размисли и страсти :

Нищо особено, днес беше делоуд за долна част, трета тренировка за 12 часа, бях свежичък все пак. В началото като загрявка няколко хенг снача и хенг клийна с лоста, колкото да видим дали съм забравил нещата(за снача) и дали има надежда при клийна. Честно казано потвърждава се, че снача ми е по-любим - като че ли по-техничен е и ми се получава повече. Клийна...може би защото беше само с лоста, но беше мега-дърварски :D

Остават още 10 дни от билдърските изпълнения, след тях ще видим как са нещата. Определено има ефект - трапеца вече го усещам като мускул, а не като някакво меко образувание :D Пековете са се изчистили и стегнали(тук определено флайса има ефект!), прасците са се оформили още повече, ръцете и раменете също. Силата също се е вдигнала, дано успея максимално да я пренеса :) Вече горе долу съм обмислил какви упражнения ще има в новия цикъл, но тепърва ще видим какви протоколи ще се изпълняват :) Сега е време за 3-4 часа сън, а храната днес е 0 - експериментално ще си направя 24 часов фаст, за да видя как ще ми се отрази :)

Днеска имаше Св.Паралей (да се свети името му, да пребъде волята му, както в дебитната, така и в портфейла :D ), та най-после имам всичко необходимо откъм зоб :D Починах 2 седмици от креатин и от утре почвам пак кре-алкалин на пюр нутришън. Последният път усещах стабилно покачване на силата, ще видим сега как ще е. Почвам пак бета-аланина - комбинацията с кре-алкалина работеше добре. Този път ще следвам друга схема обаче - 2гр сутрин и вечер + 4гр по време на тренировка. Също така днес ми свърши БЦАА-то - последните 10-15гр бяха буквално изсипани от кутията в бутилката :) Нова опаковка при мен и готова за употреба. Реших да тествам и инозин - четох много хубави отзиви за него както с референции към тренировки, така и към генералното му значение и ползи за тялото - подпомага регенерацията на нервни клетки, също така подобрява сърдечната дейност и увеличава кислородният приток в мускулите(което пък го прави много подходящ при аеробни натоварвания). Та...ще видим :) Тази вечер мисля да направя едно комплексче с пудовки, но няма да има излизане вероятно...освен ако не ми щукне нещо :D

Редакция : Забравих да спомена - 24 часа фаст се провали, хапнах малко салата + филе от скумрия и питка. Общо фаст - към 16-18 часа :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 11.04.12 00:20.

Една бърза, но добра кондицийка преди лягане :

21-15-9-7-4-2-2 :
Swing @ 24 кг пудовка
One Arm Snatch с 16кг пудовка (всяка ръка)

12 минути 25 секунди.

21-15-9 завърших за 9 минути 13 секунди.

Мислех да направя още една кондиция тази вечер(клекове + суингове) и да излизам пак за моите нощни брожения, но се отказах и ще поспя :)

Тренировка :

А1 : Флайс на топка : 3х12х10
А2 : Лег с щанга : 8х75 ; 6х75 ; 7х75

Б1 : Пулоувър на топка : 3х12х8
Б2 : Пулдаун : 8х65, 8х70 (тука трябваше да са 65, ама не забелязах, че някой е сменил тежеста между сериите) ; 8х65

В1 : Горна лежанка с дъмбели : 10х18, 8х18, 7х18
В2 : Бицепсово на горна лежанка : 3х12х8

Г1 : Гребане с дъмбел : 3х10х20
Г2 : Трицепсово разгъване : 3х12х5

6 спринта х50-60м

Суплементация :

Преди : 10гр рибено, мултивитамини, 2гр бета-аланин, моя бленд(без кофеин този път), кре-алкалин 2 капсули
По време : БЦАА, бета-аланин 5гр, инозин 2 капсули
След : кре-алкалин 2 капсули

Размисли и страсти :

Доволен съм от тренировката. Все още 3х8х75 са ми трудни, но явно и техниката леко ме преебава. Втората серия 6тото беше отказ(на 7то пак тръгнах да махам с краката :D ), третата серия с корекции от Данчо направих 7 чисти, но за 8мо нямаше да имам. Флайсът е лесен, смятам да вдигнем килограмите на 12-14. Този път пулоувъра го усетих много добре, може би защото имах лека мускулна на трапеца :) На пулдауна се чудех защо 2рата серия ми е трудна, пък то било защото един си вдигнал килата, а аз хич и не гледах. Пулоувър и пулдаун ги правех с почивка, точно колкото да отида от едното до другото. Горната лежанка с дъмбели промених малко движението и отворих ръцете повече встрани. На бицепсовото и трицепсовото напомпването беше жестоко :D

След това 5-6 спринта на пистата на Академик заедно с KETLOT. Спринтовете бяха около 50-60 метра всеки. Първите 20 метра г/д набирам много, след средата леко свършваше въздуха. Честно казано съм доволен, а пък и Данчо каза, че е трябвало да натяга, за да ми държи на темпото. Като за мойте кила хич не е зле :D От тягата задната верига ми е станала много експлозивна, сега ми трябва повече въздух и ще мога да правя спринтовете далеч по-често!

Другото, което забелязвам е, че последните няколко дни добавените комплексчета с пудовки + нощните излизания ме удрят яко....в килограмите :D Иначе казано - както имаше леко йо-йо, сега почнаха бавно и славно да падат всеки ден без колебания :) Ако вкарам още сън и добра храна, съм сигурен, че резултатите ще почнат да идват още по-бързо.

Днес следва : качествена храна (яйца, МНОГО масло и сметана, прясно мляко, протеин, зелена салата, може би някакво рибно филе), родиола, Д3, магнезий, цинк, екстракт от зелен чай . Имам и тренировка футбол вечерта, след нея ще направя рано комплексите с пудовки и ще се наспя хубаво! :) Поздрави и по-здрави :)

Тя: Скъпи, станал си като Гълъбин Боевски!
Той: ???
Тя: Качил си 9 килограма, без да усетиш!

11.04.12
18:25

Кой чете мен.бг :D

:D АЗ! :D

Хубава статийка :

http://jasonferruggia.com/how-to-build-muscle/

“Heavy training builds size and strength in genetically average, drug free athletes more effectively than light training. Shocking info, I know.”

Де да бях “drug free” :D :D :D

11.04.12
18:57

SHOCKING INFO,INDEED!

епа,аз си мислех,че light training s 30% Max rep ще напрая яко MASAL!

Благодарение на Плажния пиянствам от рано (giggle) Ама поне с хубаво пиене (giggle) Да живей, да живей Black Bush (giggle)

Днеска направо ме е прегазил влака :D Раменете и трапеца са препържени от вчера, а и краката(не знам дали от спринтовете или по-скоро футбола вечерта). Извод - зоб, храна, почивка(най-вече сън, че утре съм и на работа :D ) и дано да съм по-добре утре :D

А добър ден :) Няколко дни не бях писал тук, но нямаше и за какво :) Великден малко, 3 нощни една след друга, храна имаше, макар че се постарах да се огранича и общо взето има ефект. За последните няколко дни имам само малко бицепс/трицепс у нас, но не съм мръднал нагоре в килограмите, макар че имаше от какво, а и никакви тренировки не бях правил :) Сега започва един период, в който ще се опитам максимално да огранича най-вече сладкото, защото знам че с хляба ще е доста по-трудно. Плодовете ще съставляват основна част от сладкото, което приемам(макс 1-2 плода на ден!), а останалото ще е от протеиновата пудра от бълк паудърс (овкусеният им концентрат) :)

Добавките днес са :
3-4гр бета-аланин, Д3, рибено, мултивитамин, магнезий

Надявам се да възобновя родиолата и зеленият чай днес по-късно, че последните дни все се канех и все забравях да пия :)

Времето в София е ужасно гадно и мрачно, но мисля да потренирам, време е да разкърша :)

Ииииииии, край! :)

Край на билдърстването де :D

Резултати - в момента не мога да споделя конкретни, но тия дни ще има измерване на гънките пак :) Като килограми - това също трябва да измеря утре или вдругиден сутрин на гладно :) Общо взето за месец очаквам 6-7 надолу, като усещам някои групи доста по-плътни - гърба, раменете и ръцете определено са доста напред спрямо това, което бяха. Можеше и по-добре да бъде всичко тези 4 седмици, храната Е по-добре, надявам се и да продължава да става по-добре :)

Вчера сутринта беше последната тренировка от “цикъла” :

1 час футбол - доста тичане

А1) Сплит клек : 3х12хСТ (всеки крак)
А2) Заден клек 3х8х70

В1) Лег кърл : 3х6х20
В2) Румънска тяга : 3х10х70

С1) Фермерска 30, 35, 40сек х31кг в ръка
С2) Екстензори на китка 3х15х3кг в ръка
С3) Ренегадско 3х8хСТ
С4) Банд пул инс 3х15

4 спринта по 50 метра на Академик на пистата :) На последния леко разтегнах предно бедро(сигурно защото бяха натегнати яко от сплит клека), ама беше леко, понеже вече е ОК :) Като цяло спринтовете МНОГО дават и се усеща разлика с тях и без тях. Все още нямам много въздух и бързо издишам, но ще се промени това :)

Сега към по-важното, а именно - това, което предстои.

Връщам се към тренировките, които определено ми доставят най-голямо удоволствие - а именно - по-големите тежести, близки до макса :)

Програмата ще се състои от горе-долу следните упражнения : тяга, преден и заден клек, лежанка, военна преса, снач + съставните му (овърхед клек, снач баланс, хай пул) + асистиращи и коригиращи + 2-3 пъти седмично спринтове.

Засега не съм много сигурен какви точно протоколи ще правя на отделните упражнения, но вероятно военната + снача и съставните ще са с по-голям обем. За тягата/лега/клековете все още се доизбистря схемата, но както Смолов е модерен напоследък може да го правя него за едно от въпросните :P :D А част от асистиращите ще са за бицепс/трицепс, понеже както каза Джеймс - иде лято :D :D :D

Поздрави на всички, а и по-здрави! :)

Днес беше мега-енергичен ден, макар че се прибрах от нощна в 9, легнах и станах в 11:45, тренировка в 12:30, после на Раковски с форумци и след тренирането/кибиченето - Дон Домат за една мини-форумна :)

Тренировка :

Разтягане, мачкане

Военна преса : 2х5-6@лост

Тяга : 2х80, 1х100, 1х120, 1х130, 1х140, 1х150 - всички с надхват и без фитили
Лег : 2х70, 1х75, 1х80, 1х82,5, 1х85, 0х90, 1х90

Комплекс :
АМРАП 15 минути
Правят се макс повторения в серия от :

Тяга @ 50кг
Лег @ 50кг

и до края на 15те минути се правят максимален брой серии от бройките в 1вата.

Тяга - 15@50
Лег - 10@50

резултат :

Тяга : 8х15х50
Лег : 7х10 + 2 х50

На Раковски - малко бицепсово @30кг :D

Суплементация :

БЦАА по време на тренировката, шоколад на Раковски :D

Размисли и страсти :

Добра тренировка днес, не бях доспал, но се получи прилично. Тягата беше тестова - тази 1х150 ще е макса, който ще ползвам при смятането на килограмите за Смолов :D На лега - 1х90 - нов личен макс. Нулата беше ужасно глупава - избутах до средата на движението(по-трудната част) и незнайно защо бутнах щангата напред, а оттам и нямаше как да добутам. След това лесно си ги избутах от 2ри опит.

Комплексчето беше добро, правили сме го и преди с Данчо, а това са резултатите засега :

23.07.2011 - 6х16х50 тяга + 5х12х50 лег
20.09.2011 - 6х20х50 тяга + 6х10х50 лег
22.04.2012 - 8х15х50 тяга + 7х10+2х50 лег

После на Раковски се видяхме (дано не изпусна някого) с Десо, Иглика, Илия, Иво, Блага, Нора, Мая, Кольо, Весето, Витан. Някои потренираха, други покибичиха и си правиха снимки с плажни упражнения ( :D ), накрая завършихме с мини-форумна среща в Дон Домат - Десо, Иглика, Нора, Мая, Кольо, Весето и аз :) Слънчев ден с много слънчеви хора ! Скоро - пак! :)

Тренировка :

Военна преса : 3х10х30 (лост)
Reverse hyper : 3x12

Преден клек : 5х5х70
Single Arm Pull Down : 5x12x35

Лег с дъмбели : 3х8х24
Хиптръст : 3х12х50

Суплементация :

Преди : кре-алкалин, бета-аланин
По време : БЦАА
След : кре-алкалин, бета-аланин, протеин, всичките хапове(рибено, пируват, паматон, цинк, мултивитамини - сигурно забравям нещо...), зелен чай, родиола, таурин, тирозин

Размисли и страсти :

Днеска ранна тренировка, която започна с МНОГО мачкане - кръста ми е натегнат на ....и аз не знам на какво след 8те 15ки тяга в неделя :D Почнах по програмата с преден клек и военна, че протокола за тягата още не е разписан. За военната се потвърди, че раменете са ми слаба група - 10ките на 30 не бяха откази, бяха далеч, но определено ги усетих. След 7х10 лег в неделя си имах и мускулна там, но добре се получи. Предният клек беше ATG, а легът с дъмбели беше тежичък - първата 8ца беше най-кофти, 8мото повторение особено ме затрудни и леко изгубих баланс, но не успях да се утрепя :D Хиптръст.....ами какво да кажа - след тягата още задната верига ми е натегната и имам подозрения, че утре ще съм инвалид въпреки смешните килограми, с които го правих :D Доволен съм като цяло, утре може би ще почна с тягата :) Програмата се оформи около тяга, лег, военна и преден клек, всичко останало ще е асистиращи :) Както се вижда, почва и сериозна суплементация :D Днеска нямам витамин Д3, иначе щях да включа и него, утре сигурно ще си купя. Също мисля и магнезиево олио, че както се оформя голям Смолов на тягата, ще има страдания :D Тия дни нямам много апетит и храненето е “леко” насила вечер, колкото да хапна. Снощи 3 свински пържоли, 2 варени яйца, малко телешки салам, салата краставици, сирене, малко хляб. Днес пак не изпитвам особен глад, ако не ми се дояде, няма да се насилвам този път, а ще си правя фаст :)

Сега отивам да суплементирам със сън, че довечера съм нощна смяна :)

26.04.12
13:40

Тръне, до кога беше целта да подминеш 100 кила на лега ?

Тренировка :

Тяга : 5х3х130
Лег : 8х60, 4х75, 2х80, 6х70, 3х77,5, 0х91, 3х80, 2х85, 0х91
Планк : 30 сек @20кг, 40 сек @25кг, 60 сек @25кг
Прасец : 1 серия прав по 5-6, 1х12х20кг на крак седнал, 1х15х20кг
Гребане : 3х6х26кг

Суплементация :

кре-алкалин, БЦАА

Размисли и страсти :

казано от James Hinks на 26.04.12, 13:40:

Тръне, до кога беше целта да подминеш 100 кила на лега ?

До 1ви май, демек вторник :) Очевидно няма как да стане :D Имам усещането, че 95кг са напълно постижими в момента, но или вчера не бях достатъчно свеж или просто има някаква бариера в главата :) 90ката си я избутах много добре, така че 91 със сигурност не са прекалено много, ама...просто не можах да ги бутна :) Иначе тренировката беше съсредоточена върху лега, всичко останало се правеше като допълнително. На тягата се дразня супер много, че хвата ме предава, и то не сила, а просто щангата се върти или не знам какво и вместо да седи хубаво в дланта - отива на възглавничките на пръстите и оттам много трудно се удържа....пробвах талк да сложа - МАЛКО по-добре е, но пак хлъзга. Със смесен хват няма грижи, много по-стабилно стои щангата. Иначе тази тренировка беше вчера, ама от ангажименти и от липса на числата на лега(2 часа по-късно ги бях забравил), ги пиша сега :)

26.04.12
16:45

Само дето талк се слага за да се пързаля щангата ...

При мен се пързаляше по-малко, поне спрямо гола ръка беше доста по-добре. Dunno why…

Днес тренировка с тежести нямаше, бях нощна смяна снощи и след това веднага отидох на спорт. Та, активност - 2 часа ХИИТ - футбол под доста жарко за април месец слънце. Две-три момчета им прилоша още 1вия час(9-10), а 2рия температурата беше 30 градуса и си беше ....ужас. Като приключих бях планувал няколко спринта да тегля, но още като се нагласих за 1вия усетих, че няма да го бъде и за днес enough is enough. Прибрах се някак и общо взето се строполих в леглото - към 6 часа сън ми се събраха, но съм по-добре в момента. Ядене днес - няма, няма и добавки. Получава ми се към 26-27 часа фаст за момента, но след малко ще го прекъсна. Напоследък, поради нощните или друга причина, но доста често съм на такива фастове - поне по 16 часа, а понякога и по повече...не съм видял да има особен ефект, но засега се случва рядко, за да определя тенденция.

Редакция : да отбележа, че и очевидно интензивните тренировки(като например футболчето през седмицата, комплексите с пудовки, спринтовете) дават моментално отражение на килограмите и те падат. При тренировките с тежести сякаш поддържам. Което значи - събота и неделя - дни за спринтове. А утре е ден за преден клек/военна преса.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 27.04.12 20:26.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1