С миши стъпки към големи цели/Ина

Темата е заключена.
Прескочи до:

18.04.12
14:15

казано от Ели Донкова на 18.04.12, 13:21:

Здравей .. ще си изкажа мнението макар, че не съм много компетентна .. Според мен може да увеличиш храната, особено след тренировка или просто съчетай някой от храненията и ги направи поне през 3-4 часа, а не на всеки 2ри да се храниш.
Набирания и аз не мога за това карам някой да ме бута от долу, не е никак лесно, но с постоянство ще успееш, аз за жалост на лостовете мога да ходя единствено през ваканциите. Упражненията си ги избирай ти, прави всичко.
Тежестите ги увеличавай постепенно, но така трябва да увеличаваш и храната. Успех, дано поне малко съм помогнала. ;д

Ели, знам, че си сравнително новичка и ти :) Някои неща ги хапвам през 2 часа, защото ги броя за междинни хранения, примерно плод с ядки или кисело мляко с овесени ядки, а и след тях се огладнява по-бързо. След тренировката хапвам след час и то в 22.00-23.00 и после се паркирам в леглото да спя :) Сега си изядох обяда, който беше 100гр извара,300 гр салата и 1 филия хляб и това го броя за стабилно хранене :(, защото коремът ми няма накъде да се пълни повече.
Значи ще продължавам да си увеличавам тежестите, а то храната сигурно се увеличава и заради глада след по силови тренировки :)

18.04.12
14:20

казано от Gerrard Liverpool на 18.04.12, 13:35:

1.Храната ти ми се струва малко.Вегетарянка ли си?не виждам месо плюс това в храната ти не забелязвам 1-2 стабилни хранения, които да те държат повече и да ти дадат необходимите калорий .... аз забелязвам само леко замезване
2.Стига да имаш желание може да се научиш и на лицеви и на набиране.Според мен лицевите ще са ти по-лесни.За да се научиш просто ги практикувай повече , това е най-добрия начин.
- за лицевите почни с лицеви на колене и после премини към нормални лицеви
- за набиране - може да опиташ асистирано набиране с ластици като за начало (почти всички жени започват така) , или набиране с отскок , а най-добре ако можеш да се научиш на кипинг набирания ... може да потърсиш в нета има и описана техниката на изпълнение.

1. Вегетарианка съм и я карам само на яйца и извара главно Старая се да имам по 100гр Б на ден.
2. Лицеви от колене ги правя. Значи сега ще се разтърся из нета за тези ластици и за кипинг набиране, защото нищо не ми говори :)

Примерно колко кг трябва да използвам за гърба когато правя вертикален или хоризонтален скрипец, за да ми бъде по-лесно?

Благодаря за съветите (sun)

18.04.12
14:31

за вертикалния скрипец - серий с поне 30кг най-добре с 50кг , но както ти казах най-добре и най-бързо на лоста ще се научиш независимо дали ползваш ластици за асистирано набиране или други улеснения, кипинг и т.н. Ако целта ти са набирания - скрипеца може да ти помогне донякъде, но най-добре на лоста се учат набиранията

18.04.12
14:51

казано от Gerrard Liverpool на 18.04.12, 14:31:

за вертикалния скрипец - серий с поне 30кг най-добре с 50кг , но както ти казах най-добре и най-бързо на лоста ще се научиш независимо дали ползваш ластици за асистирано набиране или други улеснения, кипинг и т.н. Ако целта ти са набирания - скрипеца може да ти помогне донякъде, но най-добре на лоста се учат набиранията

На лоста най-добре би трябвало да учат набиранията, но аз си мисля, че нямам достатъчно мускули за тази цел. Сега дърпам вертикалния скрипец само с 15 кг... Другият път ще увелича на 20, ако ще да се разчуе

18.04.12
15:01

хмм ... изглежда по-сложно като каза 15кг .... но не невъзможно.Опитай се да ги докараш поне до 30 в следващите 8 тренировки , почвай набирания с ластици и ще имаш успех.

19.04.12
10:18

Днес ще опитам да кача тежестите :)!
Храната вчера: филия вита с пастет от извара
портокал и ядки
извара, салата, филийка
яйце
сготвено зеленце, шопска, извара

20.04.12
09:22

19.04.12 Храна
филия с извара и салата
портокал
домати със сирене и филия вита
ядки 80гр
кисело мляко с извара
след тренировката- чушки,лук,яйца на тиган и зелена салата

Тренировка
7 мин. на пътека бързо ходене под наклон и успях да си пусна ръцете вече. Другият път даже ще тичам (party)
1. пек дек 3*12 10 кг
2. Машина за раменни преси за горна част 3*10 без тежест (тялото на машината тежи сиг. 10 кг)
Не я виждам тук как се казва.
3.Както не виждам и следващата, която беше за трицепс-сядаш и хващаш пред теб две железа, които да са перпендикулярни на главата и разтваряш за трицепс 3*10 @10@15
4.Задно рамо 3*12 @2
5.Суперсерия събиране, разтваряне на бедра и избутване на машина с крак 3*20-20-10 @25@30@15
6.Суперсерия бедрено сгъване и разгъване 3*10 @15
7.Малко опити за клекове с @6
8.малко напади (много са трудни) :)
9.Планк 3 серии 10-20 сек и в почивките вакуумки
15 мин кростренажор
5 мин пътека

На края на месеца предстои мерене на мерките :) и ще видя моментът на истината

20.04.12
20:15

Няма тренировка
Храна
кисело мляко с половин ябълка, лъжица мед и ядки
домати, извара, филия вита
ябълка,ядки,кисело мляко
бонбон тофифи
извара със соев пастет и салата

сега сме се събрали в нас да играем покерче. Всички пият и на мен ми се пие :(, има и разни пуканки и други джъмкове. Може би ще хапна 2-3 боклука

21.04.12
19:22

Туко що се качвам от домашния фитнес и бързам да пиша
Тренировка
кръгова от следните упражнения в три кръга
придърпване на вертикален скрипец 15 @15
лежанка от наклон с гирички за гърди 10 @2
бицепс от наклон по 15 @2
задно рамо с лост отзад повдигам май е @8 10
трицепс разгъвах скрипеца 12 @10
бедрено сгъване и бедр. разгъване 15@15
повдигане на крака от лег 12
навеждане напред с 10 кг за кръста
наклони в страни с @10
5 мин колело
днес не работеше бутонът за отваряне на вратата в работата така че се качих над 10 пъти по стълбите, после съм на клубче(ще потанцувам :))

Храна
филия със соев пастет и извара
ябълка
домати, извара, филия
ядки,
домати извара, 4 бонбона пияна вишна :)
довечера има повод за наздраве- РД
Най-после свърши тази работа :)

23.04.12
09:35

21.04. 22.00-05.00 200гр бърбън 1 бира
22.04. събуждане в 13.00 кремче с извара, портокал и малко ядки
16.00 извара с малко лютеница и един таратор
19.00 вечеря в майката на приятеля ми. Там задължително тр да ям каквото има... една топка картофено пюре, лукчета, тиквички, една топка домашна питка, нещо сладко пак малко от тесто—-много въглехидрати много нещо. Ще го броя за зареждане...:(

23.04.12
23:09

Храната днес: извара с лютеница и филия вита
портокал и кисело мляко
извара с домати и филия
другата половина мляко
мляко с какао
таратор, яйца

24.04.12
22:48

:) Мислех да си взимам Фат бърнър, но ме съкращават от работа...
Тренировка
7 мин пътека
суперсерия от вертикален, хоризонтален скипец,разтваряне на ръце в страни и трицепсово разгъване 3*10 @15@15@3@15
пек дек 3*12 @10
абдуктор и аддуктормашина машина 4*20 @20@25
бедрено сгъване 3*10
напади 3*8 и малко клекове
планк 4 пъти по около 15 сек
от седеж за лицева опора повдигане на ръката нагоре 3*8
20 мин велоаргометър

Храна
филия със соев пастет и малко извара
кисело мляко 2%
70гр ядки
2 портокала
извара с домати и 1 филия вита
след тренировката 3 яйца със зелена салата

25.04.12
15:50

Днес няма тренировка, но съм доволна от планка. Имам мускулна треска на горната част на корема за сега. :)
Храна
извара с лютеница
мляко с нес, ябълка с ядки
1/2 кис.мляко 1,5% и филия с 5гр мед
извара с домати

Предстоящо интервю...напрежение в работата...свит стомах :( Желание за вредна храна и алкохол (nbad2)

фъстъци, 2 яйца с краставица, малко пелети, 200мл бира

Мнението беше редактирано от Inchester на 25.04.12 23:35.

25.04.12
16:30

Успех с интервюто. Всяко зло за добро.

25.04.12
17:02

казано от Ина Илиева на 24.04.12, 22:48:

Това ми прилича на ренегатско ??? или ???

25.04.12
17:02

Това ми прилича на ренегатско или ?

25.04.12
23:31

казано от maria nikiforova на 25.04.12, 16:30:

Успех с интервюто. Всяко зло за добро.

Благодаря. Мина добре, но има още едно, на което трябва да демонстрирам ангийски език и то е по-притеснително. Доста разбирам и гледам филми и предавания на английски, но не е имало с кого да си разчупя езика :)

Ядосвам се, че въвеждат нови закони, които носят облаги само на големите риби, а малките губят. Тях не ги толерират.

25.04.12
23:33

казано от Vessi на 25.04.12, 17:02:

Това ми прилича на ренегатско или ?

Веси, сега проверих и не е ренегатско. Гледах го от мацката в бодирок, името й почваше със З... Вдигаш си ръката нагоре към тавана и се извърташ с глава гледаща на горе и крака от поза успоредно на земята също се изнасят в посока на ръката. Не беше много трудно, но не знам и колко правилно съм го правила. Затова го правих по-малко пъти, за да видя как е и сега ще го потърся погледна пак техниката :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 25.04.12 23:45.

27.04.12
00:35

Храна
палачинка от 1 яйце, 1сл кис. мляко, 2 сл овесени трици, 1 сл. извара с извара и лютеница
ябълка и 0.5 кисело мляко, ядки
0.5 кис мляко
100 гр извара с домат и краставица
1 ред шоколад със стевия :)
Тренировка
100 гр извара, зелена салата

Тренировка
5 мин кростренажор
вертикален скрипец 3*15 15 кг
хоризонтален скрипец 3*12 15 кг
от лег повдигане на гирички 3*20 3 кг
задно рамо 3*10 3 кг
трицепсово разгъване наведена напред 3*10 3 кг
бедрено сгъване и разгъване 3*15*15 15 кг
абдуктор и аддуктор машина 4*20*20 25 и 20 кг
избутване на машина с крак назад от кучешката (как се казва това чудо :)) 3*10 15 кг
напади с 2 кг 3*8
клекове 3*10 6 кг
28 мин колело

Мнението беше редактирано от Inchester на 27.04.12 09:29.

28.04.12
15:52

За 27.04.12 г.
Засега нямало да ме съкращават, но да си ходя по интервюта.....
Храна
кремче с извара, мляко, стевия, ядки и ред шоколад със стевия
извара с домати и ядки
същото
0.5 кисело мляко
киш от пълносърнест блат с извара и плънка-броколи, сметана, чери домати, гауда
150мл бейлис с 300 прясно мляко и три сладки
Днес- голямото почистване. Няма тренировка. От утре минавам на сплит горна част отделно и долна отделно, коремът не съм го решила кога да е, но май при горната част...
За сега
палачинка с мед
само плънката от киша с извара и зелена салата
ядкиии
3 яйца с малко лютеница
на гости-50гр твърдо, салата, малко парче домашна баница и желирани бонбони червеи, сърца, мечета

Мнението беше редактирано от Inchester на 28.04.12 23:05.

30.04.12
14:45

От вчера съм на тази програма
  7-8 минути велоергометър (или бягаща пътечка) в бавно до умерено темпо за разгрявка;
  пек-дек - 3 серии по 15 повторения; 10
  придърпване на вертикален скрипец - 2 серии по 15 повторения; 15
  придърпване на хоризонтален скрипец - 2 серии по 15 повторения;4
  раменни преси с дъмбели - 2 серии по 15 повторения;2
  разтваряне с дъмбели - 2 серии по 15 повторения;2
  сгъване с дъмбел от стоеж за бицепс - 2 серии по 15 повторения;2
  концентрично сгъване - 2 серии по 15 повторения;2
  “френска” преса - 2 серии по 15 повторения;5
  разгъване на скрипец за трицепс - 2 серии по 15 повторения;10
  коремни преси - 3 серии по 30 повторения;
  вдигане на краката от висилка - 3 серии по 20 повторения; Не ги направих всичките. Болеше ме кръста!
  30 минути бягаща пътечка в аеробно темпо.
Източник: Искате да отслабнете, но имате само 2 свободни дни седмично? http://www.bb-team.org/workout/1322_iskate-da-otslabnete-no-imate-samo-2-svobodni-dni-sedmichno#ixzz1tWU6Hq8q

Ще се тренира по нея на 4 дни.
Хапване: Кремè с извара, шоколад с стевия и ядки
ядки
няколко шоколадови бонбона-падна ми кръвното и това беше най-близкото до което можех да стигна без да припадна
2 чушки с яйца и сирене,4 гъби със сирена, гъбена супа
После другите пиха, пиха, а аз гледах, гледах :), но пак си изкарах добре :)

30.04.12
21:58

Днес е нетренировъчен ден
палачинка с яйце,трици,извара намазана с лютеница и извара
ядки
3 яйца със малко салата и готова салата с боб и лютеница
фъстъчки

Сега забърках някакъв студен чай за проба и мисля цяло лято да си пия домашно направен такъв :)

01.05.12
22:28

Малко изменена тренировка от този линк. Измених я, защото нямах достатъчно енергия. Явно от закуската така се получи
Източник: Искате да отслабнете, но имате само 2 свободни дни седмично? http://www.bb-team.org/workout/1322_iskate-da-otslabnete-no-imate-samo-2-svobodni-dni-sedmichno#ixzz1teDIEzJh

7-8 минути велоергометър
    бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения @10
  бедрено сгъване - 3 серии по 20 повторения @10
  аддуктор машина - 3 серии по 30 повторения @20
  абдуктор машина - 3 серии по 30 повторения @25
  глутеус машина - 3 серии по 20 повторения @10
  коремни преси - 3 серии по 30 повторения
  хиперекстензии - 2 серии по 15 повторения;
  наклони встрани - 3 серии по 30 повторения;
  20 минути велоаргометър

Храна
две палачинки с по 1 белтък и 2 сл трици, едната с лютеничка и белтък, другата с мед
след тренировката пробвах протеинова вафла
300 мл бира 80 грама печени фъстъци
зелена салата с 1 консерва риба тон и сирене

03.05.12
09:45

Тези дни си лягам много късно и се надявам това да не попречи много на режима ми. Просто пролетта е една такава предразполагаща, събуждаща :) птичките, пчеличките....(giggle)

Храната вчера (02.05.12)
2 яйца на очи
ягоди и след половин час-кисело мляко култура с ягода- пишеше само подсладител без да е упоменато точно какъв...съмнителна работа. Взех си само за разноонбразие, но ми се стори, че не е толкова засищащо, изядох цялата кофичка наведнъж, вместо на 2 пъти.
зелена слата със сиренце, ядки
извара с мед
За вечеря приготвих тиквички на фурна заляти с 1 кисело мляко и 4 яйца. Стана мн добре. Даже се режеше ;)

03.05.12
23:11

Днешната тренировка:
5 кростренажор
  пек-дек - 3 серии по 15 повторения @10
  придърпване на вертикален скрипец - 3 серии по 15 повторения @15
  придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии по 15 повторения @15
  раменни преси с дъмбели - 2 серии по 15 повторения @2
  разтваряне с дъмбели - 2 серии по 15 повторения @2
  сгъване с дъмбел от стоеж за бицепс - 2 серии по 15 повторения @2
  концентрично сгъване - 2 серии по 15 повторения @2
  “френска” преса - 2 серии по 15 повторения @5
  разгъване на скрипец за трицепс - 2 серии по 15 повторения @10
Повдигане на краката от лег- пак болка в кръста
  15 минути бягаща пътечка в аеробно темпо
15 мин. колело

Хапването днес:
палачинка с извара и сл л’ютеница
ягодки и ябълка
1/2 кисело мляко, ядки
тиквички, заляти с яйце и мляко
1 яйце
след тренировката-протеинова вафла и сладолед
след малко извара със салата

05.05.12
22:55

Вчера и днес храната и спането за много зле. Вчера имах рожден ден и се прибрах призори. Спах до 16.00. Много алкохол пихме
Утре всичко ще си влезе в рамки :)

08.05.12
10:00

07.05.12 Една скромна тренировка, защото не бях в зала
  лежанка от наклон с гирички за гърди 3 серии по 15 повторения @2
  придърпване на вертикален скрипец - 2 серии по 15 повторения @15
  гребане с дъмбели за гръб- 2 серии по 15 повторения @4
  раменни преси с дъмбели - 2 серии по 15 повторения @2
  разтваряне с дъмбели - 2 серии по 15 повторения @2
  сгъване с дъмбел от стоеж за бицепс - 2 серии по 15 повторения @2
  концентрично сгъване - 2 серии по 15 повторения @2
  разгъване зад глава за трицепс - 2 серии по 15 повторения @2
  разгъване на скрипец за трицепс - 2 серии по 15 повторения @10
  10 минути колело, стълби :) После имаше други аеробни упражнения

Храна: Извара
кисело мляко
домат, извара, ядки,
скумрия от консерва,домати, 1/4 от бисквити белвита- кръвната захар падна сериозно и то в центъра... :(
след фитнеса-парченце бабин кекс за зареждане
преди лягане- пастет с извара и яйца :)

09.05.12
10:31

Вчера бях на трето интервю и започвам нова работа (cake)
  08.05.12 5 минути кростренажор;
  клекове - 3 серии по 15 повторения;
  бедрено разгъване - 3 серии по 20 повторения @10
  аддуктор машина - 4 серии по 30 повторения @25
  абдуктор машина - 4 серии по 30 повторения @20
  глутеус машина - 3 серии по 15 повторения @10   много е трудна тази машина :)
  повдигане на калф машина за прасец - 3 серии до отказ;
  вдигане на краката от висилка - 3 серии по 10 повторения;
  хиперекстензии - 3 серии по 15 повторения;
  наклони встрани - 3 серии по 15 повторения;
  15 минути велоаргометър

Много ми харесва програмата. Пише, че е предназначена за трениращи 2 пъти седмично, но аз я правя 3 пъти седмично.

Храната беше:
Пастет с извара и яйце
портокалче и 1/4 Белвита бисквити
кисело мляко
извара, домати, кашу
след тренировката- банан
преди лягане- пастет от сутринта

10.05.12
10:52

Готвя се усилено за палатки! Ще бъде супер! Никога не сме се събирали такава голяма група... :D

Храната вчера 09.05.12
яйчице
портокал и 1/4 Белвита
извара с домати и малко кашу
мюсли бар, ядкии
малко скумрия с боб си купих и изядох само нея, другото беше гняс, 1/4 Белвита
много зелена салата и домашен срял боб 1 купичка

10.05.12
10:56

Поздравления за новата работа!

10.05.12
16:18

Благодаря! Всичко се развива прекрасно при мен-учене, работа,спорт,курсове, любов :) Пожелавам го на всички

Храната до сега
2 яйца със зелена салата
бананче
извара с домати и кашу
200кис мляко с 3 сл.овесени ядки и чаена мед

Здравей, добър дневник си направила- честито. Добре си се ориентирала с тази програма да си разделиш дните на горна и долна част. Може да увеличиш кардиото на пътечката, защото на нея е най-ефективно. За храненето ти гледам малко скиптично. Мисля че трябва да имаш месо в храненето задължително с тези силови тренировки. Щом можеш да ядеш риба и пилешко-идеално, вмести ги някъде в дневния порцион -най-добре на вечеря, след тренировката. Друго също можеш да включиш ориз и картофи към обяда-въглехидрати. А аз алкохола съм го отписала напълно...много калории много нещо, пък и ти разваля хранителния и тренировъчния режим на целия ден. Това е моето мнение, надявам се да съм ти била полезна. Успех в работата, ученето и тренировките. :)

15.05.12
22:31

казано от Ваня Запрянова на 10.05.12, 22:41:

Здравей, добър дневник си направила- честито. Добре си се ориентирала с тази програма да си разделиш дните на горна и долна част. Може да увеличиш кардиото на пътечката, защото на нея е най-ефективно. За храненето ти гледам малко скиптично. Мисля че трябва да имаш месо в храненето задължително с тези силови тренировки. Щом можеш да ядеш риба и пилешко-идеално, вмести ги някъде в дневния порцион -най-добре на вечеря, след тренировката. Друго също можеш да включиш ориз и картофи към обяда-въглехидрати. А аз алкохола съм го отписала напълно...много калории много нещо, пък и ти разваля хранителния и тренировъчния режим на целия ден. Това е моето мнение, надявам се да съм ти била полезна. Успех в работата, ученето и тренировките. :)

Здравей, Ваня! Много ти благодаря за съветите и оценката!
Пътеката я увеличавам уж бавно, защото тичането на нея ми е много трудно и имам чувството, че само да си вдигна погледа от часовника и ще се пребия :) Принципно не трябва да ям риба, но това вегетарианство нещо не ми се отдава. Яде ми се месо...:( Искам да се храня така още няколко месеца, за да видя дали това ще се промени или не, защото моите приятелки казват, че ти се отяжда, но като организмът ми си го иска...Така си и бях казала, че ако в главата ми има мн такива мисли :) значи трябва да се хапне. Ще включа и ориз и картофи.
Обаче този алкохол нещо не мога да спра. Не пия много. Само една вечер в седмицата по 200-300 грама :) През другите дни- не, но така ми се излиза и така ми се разцепва, танцува, все едно съм на 15 , но си мисля, че с времето ще го намаля или махна като тренировките ми станат по-задълбочени :) и ви казвам браво на всички, които не пиете въобще (party)

16.05.12
08:39

Тренировка 15.05.12
  5 минути колело
  клекове - 3 серии по 20 повторения @6
  аддуктор машина - 4 серии по 30 повторения @30
  абдуктор машина - 4 серии по 30 повторения @25
  глутеус машина - 3 серии по 15 повторения @10   много е трудна тази машина
  вдигане на краката от висилка - 3 серии по 10 повторения;
  хиперекстензии - 3 серии по 15 повторения;
  наклони встрани - 3 серии по 15 повторения;
  25 минути велоаргометър

Храната беше:
филия с лютеница и сирене
2 бонбона (РД в офиса)
3 чушки пълнени с извара
ябълка и кисело мляко
2 пълнозърнести сухара с крема сирене и 2 бонбона и да обележа, че не останах за уйскито
след тренировката- краставица с извара и сирене и кашу

17.05.12
11:40

Мисля да мина на РВД до края на месеца за малко почивка и докато се аклиматизирам в новата работа :)
Вчера: 2 яйца със сирене и малко лютеничка
сухари 2 (едни оризови кръгли) намазани с крема сирене
същото
същото с 1/2 кисело мляко и ябълка
гюведже с чушки, лук, домати, яйце, извара и салата с краставици

За денс до момента:
палачинка с белтък, 3л трици, намазана с лютеница и сирене
кафе с мляко и ябълка, половин кисело мляко, сухар с топено сирене
половин шоколад с подсладител малтитол- чела съм за този посладител, че единственият негативен ефект е при прекаляване- разхлабване :) Няма лошо
4 сухара с извара и лютивка и другата половина шоколад... Скоро няма да си купувам пак, защото не мога да му устоя :)
тиквичка разполовена, печена, пълнена с извара, чйце и подправки

Мнението беше редактирано от Inchester на 18.05.12 09:29.

17.05.12
12:54

Новата работа си е стрес, при това голям. Наистина наблегни на почивката и ако можеш - не си носи работата в къщи. Знам, че е трудно, защото ще искат да научишмного неща за отрицателно време, но почивката (умствената) трябва да я има. Не случайно е отчетено, че при започване на нова работа човек може да качи 5 и повече кимограми само за един месец.

17.05.12
13:31

казано от Smile на 17.05.12, 12:54:

Новата работа си е стрес, при това голям. Наистина наблегни на почивката и ако можеш - не си носи работата в къщи. Знам, че е трудно, защото ще искат да научишмного неща за отрицателно време, но почивката (умствената) трябва да я има. Не случайно е отчетено, че при започване на нова работа човек може да качи 5 и повече кимограми само за един месец.

Ааааа :) Не го знаех това проучване :) Не ми харесва.
Нищо не нося вкъщи, но първите 2 нощи работи и на сън, хахаха. Това ми се случваше и в Испания като работих и като казах на шефа, той каза, че няма да ми плаща още една надница за нощната смяна!

18.05.12
13:58

Днес ще има тренировка на горна част
сутринта 3сл. овесени трици с белтък и чаена мед
3 оризовки с извара и лютивка
корни с шоколад и банан
Тука правя сметки, за да видя как ми вървят горе долу калориите до тук и излиза 10г М 20 Б 65 В ЗЛЕЕЕ
... 1 оризовка със зелена салата и извара
2 сладки, половин к. мляко, извара с лютивка
тренировка
тиквичка като тази от предния ден, малко авокадо, че мазнините ми липсваха този ден

Мнението беше редактирано от Inchester на 19.05.12 08:48.

19.05.12
09:01

Много съм доволна от тренировката, имах много сила, не знам дали е от 100 грама въглехидрати за деня (18.05.2012)
  6 мин. кростренажор
  аддуктор машина - 3 серии по 30 повторения @25
  абдуктор машина - 3 серии по 30 повторения @30
  глутеус машина - 3 серии по 15 повторения @10
  коремни преси - 3 серии по 30 повторения
  хиперекстензии - 2 серии по 15 повторения;
  наклони встрани - 3 серии по 30 повторения;
  30 мин. пътека  иии най-после тичах на пустата пътека :) Беше много хубаво

Трябваше да тренирам ръце, но фитнесът няма да ми е удобен и ще ги тренирам в неделя в домашния :)
Размишления: Много ми беше странно да изям толкова много въглехидрати за деня и храната беше колкото трябва. На това му се вика ядене и не мога да повярвам как хората се подлагат на диети всякакви. Обеснение- не са пробвали подобни режими на хранене.
Все още не мога добре да си планирам храненето.

19.05.12
14:47

19.05.2012
10 фъстъка, защото нямаше нищооо в хладилника
извара с лютивка
същото + оризовки + ябълка
3 сладки, салата със сирене, кашкавал и домати и краставици
после ще изям 1/2 кисело мляко, а след това на семейна вечеря, където не знам какво ме чака, но ще е обидно да не ям...

вечерята беше- таратор, салата, тиквички с кисело мляко и парче домашна торта с банани,ягоди и череши, страхотно изглеждаща :)

Мнението беше редактирано от Inchester на 21.05.12 11:46.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1