казано от diva 97 на 19.04.12, 09:24:
Пратих детето да вземе. Донесе Бор-Чвор. На етикета пишеше че има хидрогенерирано масло, все е дно е най-нормалното нещо на света. ВЪЗМУТЕНА СЪМ!
Не мога да повярвам. Колко процента масленост беше млякото? Ние в нас само Бор-Чвор 4.5% си купуваме. Дори вчера изядох една кофичка, но аз в Бор-Чвор “се кълнем” и изобщо не съм гледала какво пише на опаковката.
И АЗ СЪМ ВЪЗМУТЕНА, ако е така!
Мнението беше редактирано от maria на 21.04.12 11:46.
казано от maria nikiforova на 21.04.12, 11:43:
казано от diva 97 на 19.04.12, 09:24:
Пратих детето да вземе. Донесе Бор-Чвор. На етикета пишеше че има хидрогенерирано масло, все е дно е най-нормалното нещо на света. ВЪЗМУТЕНА СЪМ!
Не мога да повярвам. Колко процента масленост беше млякото? Ние в нас само Бор-Чвор 4.5% си купуваме. Дори вчера изядох една кофичка, но аз в Бор-Чвор “се кълнем” и изобщо не съм гледала какво пише на опаковката.
И АЗ СЪМ ВЪЗМУТЕНА, ако е така!
Цедено бре Миме, в кутия е не в кофичка. Ужасно е на вкус, просто не се яде. Пък и да се ядеше пак щях да го хвърля с маргарина вътре. Щом в това слагат хидро, сигурно и в другите има нещо нередно. Аз по скоро се подразних от етикетА - съдържа : краве мляко, закваска, хидрогенерирано масло и после БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!
ето го http://www.supermag.bg/mleka/цедено-кисело-мляко-бор-чвор.html
Мнението беше редактирано от diva 97 на 21.04.12 16:45.
Аз от години не съм срещала читаво цедено мляко по магазините :( А пък и самото кисело мляко е такова, че ако тръгнеш сама да си го цедиш, се оказва, че е към 90% Н2О.
И се присъединявам към възмутените от продуктите на Бор Чвор.
21.04.12
19:22
Сигурно заради хидрогенираното масло ми се гади от Бор Чвор-а. Та, то това мляко си мирише на чвор...как го ядат някои хора, просто нямам представа. “Елена” rulezz! :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.04.12 19:22.
21.04.12
19:30
Относно марката “Бор чвор” преди време гледах по новините , че бяха осъдили точно собственика на тази марка , тъй като при създаването на продукти от тази марка се използват хидрогенизирани масла , които не се посочват в съдържанието. Така , че моят съвет е да не си купувате нищо от тази марка :) Лека вечер!
Упс, и цедено си купуваме често, точно това на Бор Чвор и към него като добавя няколко лъжици сметана, разбърквам до хомогенизиране, после слагам в купички и отгоре няколко лъжици сладко от горски плодове... и ми е кеф да ям. И понеже имах на 100 процента доверие на марката Бор Чвор - не съм чела съдържанието на кутийката. А обикновено го правя с други продукти.
П.П. Аз все още не вярвам... докато не видя. Недоумявам, това е.
Мнението беше редактирано от maria на 21.04.12 19:34.
Миме, и в друга тема го бях казал.
Близък човек до Бор Чор ме посъветва да не си купувам от техните млечни продукти:)
21.04-събота
без диета
тренировка- 100 мин + 20 мин таебо +още повече екстри и повече корем и стреч
Имах доста енергия за подскачане, обаче на 20-тата минута ми се счупи ТРАНЗИСТОРА :D, а няма как да скачам без музика, та хвърлих дъмбелте и взех отверките :) Разглобих го и го натъкмих някак да свири, ама почнах отначало и стана 2 часа тренировка. Толкова напади и отпади направих, че после можех да стоя на кибадачи цял ден.
Храна
6.30-кафе
9.00-кафе
9.00-11.00-тренировка
12.00- салата, 60 гр пил филе, 2 белтъка, последните печени зеленчуци/1/2 шепа/
до 13.00-сън
15.00-16.00- кафе и разходка с 3 фурми, 3-4 кайсии и двайсетина грама сурови сумки
душ, малко почивка
17.00-18.00-пак разходка, чай и 2 таханови бонбона http://www.orbisfoods.bg/en/products/natural-candies/nature-line—-almond-1
18.40- мешена салата, моркови със сметана, пиле на грил малко сирене и печена тиквичка, 3 таханови бонбона
20.00- 60 гр семки с филм, последните таханови бонбони
21.30- останалата сметана /80 гр / с малко пиле
Вода, 2 чая
Дива сериозни минути Тае Бо правиш, сама ли тренираш или в някоя зала ходиш за Тае Бото ? Нали знаеш, че ми е слабост ;)
казано от diva 97 на 22.04.12, 07:11:
обаче на 20-тата минута ми се счупи ТРАНЗИСТОРА :D, а няма как да скачам без музика, та хвърлих дъмбелте и взех отверките :) Разглобих го и го натъкмих някак да свири, ама почнах отначало и стана 2 часа тренировка. Толкова напади и отпади направих...
С една дума ентусиаст :) .
Веси, знам че ти е слабост таебото, на мен също та затова се върнах към него. За жалост няма свястно таебо никъде из залите, затова си го правя сама, както навремето с каратистите. И наистина е сериозно. Скачам през повечето време с дъмбелите и правя много други неща, които не са стандартни за таебото. Доста ме припотява, но имам и бая да свалям :) Всъщност това е една от тренировките, които мога да правя до припадък, щото ми е на сърце :)
Миме, аз съм майстора вкъщи. Отвътре ми идва някак, ама по средата на тренировка не е ок. Вдигнах кортизола от нерви, че прекъснах :)
22.04 - неделя
нямаше да тренирам, ама за да давам стимул на детето тренирах с него.
тренировка
10 мин крострен
4 х 8
-двустранно гребане
-едностранно гребане
-арнолд преса
-бицепсово
-кик бек
3 х 20
В преса
и още разни тяги, ренегадско, клекчета докато показвам на детето
35 мин крос в морската с обичайното прескачане на кучета, деца, камиончета и ски слалом измежду навалицата (grin)
стреч в градината
храна
6.00-кафе
чистене естествено
9.00-кафе
10.00-12.00- помагах за един семинар
12.00-12.30- разходка
12.40- остатъци от пиле на жар, зелена салата, домат, сирене лайт
13.00-15.00- сън(inlove)
16.15-18.00- тренировка
19.00- зелена салата, омлети от 1 я и 3 б с остатъци от пиле и малко сирене, остатъци от тиквичка, малко мешена салата, и опитах от бърканите яйца с пилешки вурст на детето
заспах към 22.00
вода, чай
И след като поизчистих започвам пролетното почистване, да се разбира основен ремонт :D
А представяш ли си какво ще е когато застроят повече от половината което е останало от Морската ни градина ??? Съвсем тясно ще стане за Варненци, а да не говорим, че лятото Варна е пълна с гости на града.........нямам думи просто.....
казано от Vessi на 23.04.12, 08:46:
А представяш ли си какво ще е когато застроят повече от половината което е останало от Морската ни градина ??? Съвсем тясно ще стане за Варненци, а да не говорим, че лятото Варна е пълна с гости на града.........нямам думи просто.....
Точно това си говорехме с Марги и Славко. Не ми се мисли, направо се изнасям някъде. Подписвах някаква петиция, ама какво ли ще помогне (sweat)
Оказа се,че няма смисъл от тази петиция, той областния е казал, че не подлежи на преразглеждане решението, четох една статия по въпроса.....е после как няма да емигрират младите хора ? Все повече се замисляме с мъжа ми за това, какво бъдеще може да има детето ни тук и т.н.
Веси, аз живея с надеждата да изпратя сина си в чужбина да учи и живее, колкото и да ми е мъчно. Тук освен да правят от младите хора деградати, друго не правят...
23.04 понеделник
тренировка не
храна. Ужас!!! Поради криза преди заплата, обрах консервените запаси от хладилника. Семки ядох, че поне са евтини :)
6.00-кафе
пролетно почистване
9.00-кафе
10.00- към 100 гр извара, чушка, домат, 2 хапки пуешко, 3 маслини
12.00- 5 белтъка, салата, кафе
12.30.13.10- разходка до курса
13.10-16.30- курс по италиански с кафе и 40 гр тик.семки сурови
16.30-17.30- пак разходка на обратно с мотане
до 18.30- почистих още малко
18.30- зелена салата с риба тон в собствен и в доматен сос, копърка в доматен сос, 200 гр зад.зеленчуци, малко мешена салата
20.00- 130 гр извара с остатъка от мешена салата и малко зеленчуци
21.30- донесоха ни козунак от Италия, сякаш не съм в ПМС и на НВД (envy), ноооо аз съм бетон и изядох само няколкото бадема отгоре, което пък ми отвори апетита за ядки
22.00- 50-60 гр печени тик.семки
23.30- заспах
Емотикони
loading
24.04.12
13:46
казано от diva 97 на 22.04.12, 15:30:
Веси, знам че ти е слабост таебото, на мен също та затова се върнах към него. За жалост няма свястно таебо никъде из залите, затова си го правя сама, както навремето с каратистите. И наистина е сериозно. Скачам през повечето време с дъмбелите и правя много други неща, които не са стандартни за таебото. Доста ме припотява, но имам и бая да свалям :) Всъщност това е една от тренировките, които мога да правя до припадък, щото ми е на сърце :)
Момичета, какво Тае Бо тренирате вкъщи - по клипове на Били или си ги съчетавате според настроението :D. Любопитно ми е, защото някои клипове имат добавени - ластици, тежести, което леко ограничава тренирането вкъщи. За някои съм му намерила цаката, но вие май сте с повече опит и ще се радвам да споделите. Тае Бо-то и на мен ми е слабост от около 5 години и повече. Помогна ми след раждането и не се отказвам от него (inlove).
Деска, моето Тае Бо съм го учила от треньорката която ме запали по този вид тренировки, комплекса е мой, това което аз скачам, но и на Били Бланкс се пускам понягока, хубаво е да се разнообразява....
казано от Deskameska на 24.04.12, 13:46:
казано от diva 97 на 22.04.12, 15:30:
Момичета, какво Тае Бо тренирате вкъщи - по клипове на Били или си ги съчетавате според настроението :D. Любопитно ми е, защото някои клипове имат добавени - ластици, тежести, което леко ограничава тренирането вкъщи. За някои съм му намерила цаката, но вие май сте с повече опит и ще се радвам да споделите. Тае Бо-то и на мен ми е слабост от около 5 години и повече. Помогна ми след раждането и не се отказвам от него (inlove).
Ти не си запозната със старите ми дневници, където съм описвала, че ходих доста години на таебо, което пък се водеше от каратисти. Данамиката и структурата на самата тренировка нямат нищо общо с таебото на Бланкс или което и да е друго. Не мога да ти го разкажа на пост, но долу горе е следното:
Тренировката се състои от 5 модула -
1 модул - динамично-интервални комплекси без дъмбели около 20 мин с прецизни удари баш от каратето, а не половинчати
2 модул- като горното само че с дъмбели - 20 мин
3 модул - упражнения в статика, изометрии и баланс редуващи се с динамични комплекси от многостовни упражнения със собствено тегло- 10-15 мин
4 модул - земя - коремни до припадък, гръбни, планкове, глутеус мостове и т.н 20 мин
5 модул стречинг 10-15 мин
е това е 90 мин
24.04.12
21:59
Божеее, и аз си мисля че на днешната тренировка съм се размазала. Това не е ли тежичко, та и дълго - 90 мин.?
Но нали Били Блакнс е създател и винаги съм си мислела, че играя Тае бо по неговите клипове, а то се оказа друго. Ясно, че клиповете са за масовата аудитория, но не съм и предполагала, че Тае бо-то може да е и такова каквото вие описвате. Заинтригувана съм. Съмнявам се в Пловдив да има способни инструктори, поради западналия интерес към този вид тренировки, което е жалко. Но явно и в тренировките има мода и сега Зумбата е на върха. (dull)
казано от Deskameska на 24.04.12, 21:59:
Божеее, и аз си мисля че на днешната тренировка съм се размазала. Това не е ли тежичко, та и дълго - 90 мин.?
Но нали Били Блакнс е създател и винаги съм си мислела, че играя Тае бо по неговите клипове, а то се оказа друго. Ясно, че клиповете са за масовата аудитория, но не съм и предполагала, че Тае бо-то може да е и такова каквото вие описвате. Заинтригувана съм. Съмнявам се в Пловдив да има способни инструктори, поради западналия интерес към този вид тренировки, което е жалко. Но явно и в тренировките има мода и сега Зумбата е на върха. (dull)
Ти можеш и за 20 мин да се размажеш всъщност :D, зависи от тренировката. Зумбата и аз много я харесвам, но като раздвижване в почивните от тренировки дни. За чистене на мазнини не става. За жалост се убеждавам, че и възрастта е от значение вече и трябва много повече да тренираш и много по малко и чисто да се храниш за да си във форма.
24.04- вторник
Обичайно за ПМС ми е отпаднало, заспало и тромаво. Но съм забелязала, че пречупя ли се да изляза за тренировка после имам много енергия. Така и стана, пекна и излязох да тичам после имах сили и за малко фитнес , че и за чистене. Но и двата часа сън следобед си казаха думата :)
едит Като тичах видях един дядо сигурно над 70 годишен, който беше опънал ластици на една лампа и дърпаше яко. Е изпълва ми се душата като видя такива случки
тренировка
35 мин крос в морската градина
4 х 10
-странично рамо
-концентрично
-разгъване за трицепс над глава
3 х 20
- one leg lift & toe touch - обичам го това упражнение
- гръбни преси с дъмбел в ръцете
20 мин бесен крострен в ритъма на една готина бърза песен
Храна
6.00-кафе
проолетно почистване
9.00-кафе
11.00-кафе
12.00- салата, 1 я и 4 б на омлет със 100 гр извара, домат
13.00-15.00-сън
16.00-17.??-тренировка
и тук ни поканиха на вечеря иначе щях да ям кренвирши купени с х 2 ст
19.30-21.30- шопска салата, лаврак на туч към 200 гр, 3 пържени/случва се :)/, пресни попчета edit чаша бяло вино сетих се от дневника на Марги
10.30- мислех си за ядки, шоколади и сушени плодове, но ядох 100 гр извара с 1/2 краставица
вода, чай
Мнението беше редактирано от diva 97 на 25.04.12 07:19.
25.04 сряда
Беше един гаден и откачен ден. От 10 до 21.30 нямахме вода, което не се вързва с пролетното ми почистване. Бях изкарала всички тигани , тави и прочие и кухнята приличаше на Камбоджа. Предната вечер не могах да спя и към 8.00 вече бях се гътнала от умора.
Понеже не можех да се изпикая даже, пък камо ли да се изкъпя целия ден го прекарх в тренировки с дрехите за фитнес. Изядох повече храна от мъж, че и за още питах :)
тренировка 1 - 20 мин крос до пикадили парк и 20 мин бърз ход на обратно
тренировка 2 - 35 мин крос в морската , стреч
тренировка 3 от яд -
10 мин крострен
4 х 10
- клек + раменна преса с дъмбелите
-ренегадско х 10 на ръка
30 мин крострен
стреч
Храна - млечни, млечни ах
6.00-кафе
8.00-кафе
глад
8.30- 1 я и 3 б на омлет с 80 гр пил кренвирш , домат, резен краставица и не ми стигна и още 1 кремвириш, 80 гр извара. Това беше единствената храна в хладилника
9.30-част от принцеса, предимно каймата
9.30-10.30-опит за сън, за не мисля че съм потна и не мога да се изкъпя (envy)
11.00- не издържах и тренировка 1
13.00- 30 гр сурови тик семки и малко пармезан и гауда на “Родопа милк” - много вкусни
13.30-15.30 - сън, по същите причини като в 10.30
16.00- 17.00 най после енергия и тренировка 2
18.30- водата така и не дойде и ядох некъпана - салата / зелена, айсберг, морков, чери, риба тон, 100 гр сметана/ и още морков, кашкавали, малко пуешко , домат, чушка и другите 100 гр сметана с канела. И честно хич не се чувствах подута от храна
20.15 - почнах да обикалям нервно, защото вече лепнех от пот и пак тренирах № 3
21.30- най - после вода и киснене в корито с морска сол, докато не свърши бойлера :D
23.00-заспах
П.П Определено повечето храна и съня следобед се отразиха не енергията ми и грам не се чувствах изморена. Само дето от ПМС, млечните и морковите днес съм спечена :(
казано от Vessi на 23.04.12, 10:43:
Оказа се,че няма смисъл от тази петиция, той областния е казал, че не подлежи на преразглеждане решението, четох една статия по въпроса.....е после как няма да емигрират младите хора ? Все повече се замисляме с мъжа ми за това, какво бъдеще може да има детето ни тук и т.н.
Той областният управител прави, каквото каже голямата порта в София...а и той няма големи правомощия, по-скоро е един арменски поп, но както и да е:)
Аз не разбрах, какво ще застрояват и се надявах нещата в такъв голям град да са маааалко по-различни от това тъпо разпадащо се село, в което съм роден, но явно...нещата са еднакви навсякъде...
Добре сте се замисли с мъжа ти...умни хора сте!!! Моите приятели, с които съм израснал май им писна да се борят с вятърните мелници и зачезват...ДЕЕБА!!!
Мнението беше редактирано от slavko на 26.04.12 12:07.
Славко, искам да ти кажа, че тук е по зле и от на село.....а и .....всеки знае....парите са голямо нещо.....някой умни глави тук смятат, че 65 % от Морската ни градина, можела да бъде застроена......такова безобразие....:x
казано от slavko на 26.04.12, 10:35:
казано от Vessi на 23.04.12, 10:43:
Той областният управител прави, каквото каже голямата порта в София...а и той няма големи правомощия, по-скоро е един арменски поп, но както и да е:)
Аз не разбрах, какво ще застрояват и се надявах нещата в такъв голям град да са маааалко по-различни от това тъпо разпадащо се село, в което съм роден, но явно...нещата са еднакви навсякъде...
Добре сте се замисли с мъжа ти...умни хора сте!!! Моите приятели, с които съм израснал май им писна да се борят с вятърните мелници и зачезват...ДЕЕБА!!!
Да ти кажа с вятърни мелници да се бориш е по веоятно да има смисъл.
То нашто е като онзи скеч
- Министър Цветанов как виждате да се оправи България ?
- Ами има 2 начина, реалистичен и фантастичен. Единият начин е да дойдат извънземните и да ни оправят.....
- Ааааа това сиугрно е фантастичния???
- Не, това е реалистичния :D
Тъй че нашата работа свършила, децата ни да са добре поне
Вчера малко издъних диетата, ама като не мога да го преборя този хормонален глад (envy) Ядох месо, извара, месо извара и тук там зеленчуци за да убивам апетита ама не ще и не ще и понеже почнах да мисля наистина за кофти храни реших да ям нещо сладко в малки количества за да не изям сладкия щанд после, както правих преди, та ....
тренировка не
чистене много да
храна
6.00- кафе
6.30- 11.30 чистене :( - кафе и малко пармезан с чушка
12.00- пил филе, домат, печени зеленчуци, малко сирене
13.00-14.00- опит за сън
14.00-16.00- кафе, чистене
16.00- пил филе, 40 гр сурови семки, домат, 20-30 гр примерно гауда
17.00- пил филе, 20 гр сирене
18.30- последен опит да убия сладкия глад - 150 гр извара с 10 гр мед и канела - неуспешен беше опита :)
20.00- х 3 бр - смокини, фурми, кайсии, 2 малки ябълки с джинджифил и канела
21.30- 3-4 хапки локум, 20 гр сусамка, шепа сурови ядки
23.00- 70 гр пил филе
абе бива, като се сетя преди какво ядях преди цикъл.
Ами тва е
Не съм никак в хармония, пфу да минава това ПМС, че ме изважда от режим (envy), пък лятото идва
27.04-петък
тренировка таебо 120 мин , имаше наказателни екстри под формата на допълнителни напади и отпади и подобни заради въглехидратите предната вечер :D, като гледам и днеска ще има, щото храната е почти като вчера
храна
6.00-кафе
7.00-10.00-пролетно чистене, това още 2 седмици ще присъства :D
10.00-12.00-тренировка
12.30- салата с пил филе
13.00-14.30-сън
14.30-кафе и чистене до 17.00- изядох 50 гр извара с малко краставица
18.00- пил. филета , зелена салата, 1/2 домат, малко сирене и тиквичка
19.30- сладко, сладко - опитах със сурови семки и орехи ама не и пак сушени плодове като предния ден
21.00- 70 гр сурови ядки микс /белени бадеми, малко лешник и 2-3 кашу/, няколко парчета локум - свърши най-после
22.30- 100 гр кис.мляко, 50 гр извара,резен краставица
след ядките изпих много вода и щях да се изповърна Днес още ми е зле на стомаха и май ще ям джинджифил с ябълкта.
Абе пак тряснах едни 2000 и нещо калории. Пфу
28.04-събота
тренирвка - таебо, екстри, корем стреч, 120 мин
храна - риба, пиле, салати, сушени плодове, локум, 2 препечени филии с масло
29.04-неделя
тренировка - таебо, есктри, корем, 20 мин крострен, стреч - 120 мин
храна
6.00-кафе
чистене
9.00-кафе
чистене
10.30-12.30- тренировка
13.30- 2 пил филета, салата, домат
14.00-15.00-сън
15.30-кафе
чистене
17.30- 2 малки ябълки с джинджифил и канела
18.15- 2 пил филета, домат, 1/2 краставица, маслини, остатъци от сирене, мини кебапче - друго няма за ядене
20.30- зелена салата, мини кюфте и кебапче, мини домат и мини извара :D
запасите са обрани, утре взимам заплата. Храната ми е гадост, засържам един тон вода и до снощи щях да убия някой за сладко. Ама днес няма ПМС вече и се надявам да е ок апетита
Днес съм на изпит по италиански стискайте палци :)
Честито! Взех изпита по италиански. Продължавам следващото ниво :), току виж съм го научила и някой италианец ме пребере :D
Тренировка малко изненадваща, но така си бях заредила батериите, че не си представях да си легна неизчерпана :)
4 х 12 - двустранно гребане с дъмбели
4 х 10 арнолд преса
4 х 12 едностранно гребане
4 х 10 странично рамо
3 х 12 бицепсово сгъвъне
3 х 15 на крак напади с дъмбели
3 х 12 трицопсово разгъване
3 х 15 клек с дъмбели
и...после крос 30 мин по тъмно, морската свети, топло, абе блаженство, краката ми малко поддадоха на нападите, ама аз си знам че не са ми слабост
храна - заредих непланирано
6.00-кафе
чистене естествено
9.00-кафе
учене
11.00-кафе
11.30 - се опитах да ям ама от болката в яйчниците не ми се ядеше - 3 белтъка, 1/2 домат, 2-3 маслини
12.30-13.10- пеша до италианския
и след четвъртото кафе и поредната цигара след изпита щях да се гътна
15.30- бях в майка ми и опустоших наличното в хладлиика й , а то е въглехидрати :) . около 100 гр сушени плодове, шепа сурови бадеми, 3-4 оризовки с по лъжица - мед, маджун и сладко от горски ягоди, малка ябълка. Отхапах бисквита и я хвърлих
16.30- пазарувах в пикадили - солунски ръжен геврек/ варен, печен, семена/, хапка негърче/ в коша/, 2 големи пресни фурми, които струваха 1,80 :@, поне не са озахарени и такаааа
18.00-19.00- разходка до вкъщи с торбите и токчетата :), преоблякох се и ..
19.15-20.15- тренировка
вода, вода, вода
21.30- 100, гр пиле, 100 гр извара, остатъци от домат и краставица, 3 маслини
23.30 - 2 , 3 лъжички сладко от горски ягоди
един богат и динамичен ден, ама чистенето ми изостава, а плажа ме зове, така че спирам малко другите дейности и писането докато не приключа :)
казано от Vessi на 01.05.12, 11:33:
Всичкото добре, Честито и за изпита, но тия цигари......не ме кефят.....
е какво да те кефят, те са си отварт, но са един от малкото ми грехове (devil) и не искам да се раздерям с тях за сега
http://www.youtube.com/watch?v=P_muwn_MlS8 е много ме кефи тва...
а това е пълната версия http://www.youtube.com/watch?v=JzYzCE5asrQ
Хайде да почвам да пиша вече, свършиха изпити, курсове, пролетни почиствания, сватби, рожденни дни и всички други истории :D
Във фитнес аспект се адаптирам отново към НВД клонящо към ВМ и е така от месец някъде. Трудно ми е, но се свиква и въглехидратите все по малко ми липсват. Зърнени изобщо не ям, но от време на време хапвам малко черен шоколад или 1-2 кисели плода. Предната седмица прекалих с млечните - основно с кашкавала, ама е много вкусен особено с масло или запечен върху нещо :P
Тренировките са си умерени , тичам от време на време, но ги разредих, щото по едно време попрекалих. И лятото ще е по лежерно като цяло.
Та за вчера
нещо като тренировка - /дадохме фитнеса под наем и дъмбелите вече са вкъщи, така че ще си тренирам у нас както мога/
4 х 8
- двустранно гребане
-скейтър отпади
-едностранно гребане
-флоор прес
-трицепсово разгъване
-странични наведи
-стреч
храна - на гости на мама с приятелка - танци, песни, алкохол
6.00-кафе
търкаляне по диваните с учебниците по италиански
10.00- месото от 2 малки копънчета
12.00- салатка
13.30- 45 гр тиквени семки сурови
15.00- 50 гр пиле, 1/2 домат
15.30-16.00- подобието на тренировка
17.00-18.00- разходка до мама
18.30-23.30- на маса - салата, тиквичка на скара, 1/2 пъстърва, черен шоколад, сурови слънчогледови семки, 3 водки с фреш и касис
23.30-00.10- разходка на обратно за изтрезняване
Беше много приятна и отпускаща вечер и разбира се началото на лятното беснеене.
Вода към 2,5 л, глухарче - щото съм в ПМС и задържам вода
магнерич 1 бр
20.05- неделя
не спах и имах алкохолен глад, но не и махмурлук. Тренировка нямаше, но направих малко рамо и бицепс докато се мотах из къщи
4 х 8
арнолд
странично рамо
двустранно бицепсово
концентрично
храната много и през час, два
2 яйца с извара и лапад и масло /Марги ме зарази/, супа от лапад, зелена и шопска салата малки, пил филета и тиквички на фурна , 100 гр ягоди, сметана с кис мляко 4,5 % с ванилия и стевия, остатъци от макарони със сирене, 40 гр сурови тик.семки, по малко сирене и кашкавал
над 2000 кал
вода към 1,5 л - не ми се пиеше особено
магнерич
21.05
ттренировка крос с порядъчно количество стълби + стреч в морската - 70 мин
6.00-кафе
8.00- огладнявам сутрин, което вероятно е добър знак за моя прецакан напоследък, метаболизъм - 50 гр пил филе, 20 гр сирене
13.30- 40 гр сурови тик.семки, 5-6 ягоди
14.30- 2 яйца, 2 белтъка 50-60 гр извара, бъркани, домат, краставица, ягоди към 150-200 гр
16.20-17-30- тренировка
изобщо не исках да виждам храна след кроса, но после така огладнях, че....
19.00- 3-4 бъркани яйца със сирене, малко масло, зелена салата, 40 гр сурови семки
21.00- остатък от яйца, остатък от шопска салата
23.00- мнооого ми се ядеше сладко/ уф това ПМС (envy) /, но ядох бучка сирене с масло и 2 глътки червено вино
Абе да си призная ВМ, не емоят режим, но седмицата преди цикъл ще се опитам да узаптявам въглехидратния глад така...
22.05
тренировка не
разходка 2 часа
6.00-кафе
8.00- продължавама да закусвам :) - остатък от бъркани яйца и сирене - много малко бяха
13.00- 50 гр сурови тик семки
14.00- 3 белтъка, салатка, черита
16.00-18.00-разходка
19.00-пъстърва, шопска, тиквичка, дегустация на биволско, козе и краве сирене от барачките на Чаталджа, чаша червено вино
20.00- опити за убиване на глад за сладко с 200 гр кис мляко с ванилия, пектин и стевия
21.00- и след като видях суровите бонбони в черешката на тортата не издържах и направих едни бързи със сурови слънчогледови, тиквени семки, сушени-кайсии, сливи и малко боровинки, капки зехтин. Станаха много вкусни и се ометоха от домашните. Аз не прекалих с количествата.
23.30-заспах
23.05-сряда
тренировка
35 мин крос в морската
неопределено количество стълби от двете страни на подлеза - към 300-400 бр примерно, спрях да ги броя
на пейка
3 х 20 повдигане крака от лег
3 х 30 къси коремни
и още една финална обиколка
и стреч, асани и т.н
храна
6.00-кафе
8.00-кафе
8.45-9.45-тренировка
11.50- 1 я и 3 б бъркани с малко масло и тиквичка, салатка
12.30- 30 гр примерно тиквени и слънч.семки сурови
14.20- доматче, малко сирене
14.30-17.30- задачи, чай, ходене напред назад, 7-8 ягоди
18.30- салата с печено козе сирене/40 гр примерно/, пъстърва, ягоди към 100 гр
20.00- порядъчно количество сурови бонбони/е заразих домашните край, не ме оставиха на мира/, шепа ягоди
21.30- малко сирене доматче
22.00- и още няколко сурови бонбона
и още няколко дни вероятно ще съм гладна през час
Пак на втора страница, много спортуващи жени бре :)
та предните дни разни домашни тренировки с дъмбелите
преси
клекове
напади
раменни преси
гребане
бицепсово сгъване
кик бек
флоор прес
малко йога, кардиото под формата на дълги разходки
хранта - мнооого, обичайно за ПМС
бъркани яйца с масло и сирене по много
кис мляко
сметана
пиле
риба
семки
тук там по някоя салата, ама това ПМС беше млечно и нямах място за зарзават
нережимните неща за седмицата бяха
череши и ягоди в разумни количества
1/2 черен и толкова млечен шоколад
палачинки от динкел с шипков мармалад и повече сирене
2-3 заблудени филии с масло
сурови бонбони
та това е, днес ПМС вече няма, съответно и апетит, та влизам в НвД ритъм. Махам пак млечните за неопределено време, щото им се пренаситих и както съм казвала не се разбираме с тях особено
днес 29.05
тренировка взе да ми става любима
30-40 мин крос
600-700 стълби нагоре и толкова надолу в подлеза с меко казано интензивно темпо - хвърчах
още 3 обиколки из морската
стреч, дишане, асани
за жалост любимата ми червена стълба е затворена заради укрепването на стената и ползвам стълбите на подлеза
хрнатата до сега и надявам се до утре
7.00-кафе
9.00-кафе
9.30-10.30- тренировка
12.00- с позиви за повдигане 1 я е 3 б бъркани с малко масло
чистене малко
13.00-14.00- сън
15.00- 1 я и 3 б бъркани с малко масло
16.15-80 гр сурови тик семки
19.00- 1 я е 3 б бъркани с малко масло и първата ми зелена салата от седмица насам
ЕДИТ
21.00- чаша кис мляко 3 , 6 %/последната/, малко сурови семки, 1/2 краставица, бучка масло
напоследък не ми се пие много вода но до към 2 л стигам
става нещо с мен
За протокола
вчера нямахме цял ден ток
днес вода
а предните дни интернет
добре дошли в БГ
Мнението беше редактирано от diva 97 на 30.05.12 07:51.
30.05
тренировка като предната, не ми е никак фит настройката и не ми се тренира с тежести
35 мин крос
към 600-700 стълби може и 800 да са станали ама телефона ми звъня сто пъти, после нещо блокира и аз тичах оправяйки го- не ми върви с телефоните нещо :(
после още 2-3 обиколки из морската
стреч и асани и пак телефона и така
измъчих се малко накрая от нерви
храна
7.00-кафе
9.00-кафе
9.05-10.05-тренировка
11.30- 1 я и 3 б бъркани и поляти със зехтин, 2-3 чери, краставица/масло вече не ми се поглежда/
13.00-14.00-сън
15.00- към 40 гр сурови семки, 200 гр ягоди и толкова череши , 3 белтъка на око като палачинки
16.00-17.30- моткане по улиците с торби разбира се, едит 1/2 протеинов бар за сефте и за последно го пробвам, щах да си счупя зъбите
18.00- пъстърва 200 гр, зелена салата
19.00- малко шопска с козе сирене което отбягвах, 1/2 чаша бял мавруд
воза кэм 2 литра, неприсъщо за мен количество пия по 3 обикновено
стимол
Мнението беше редактирано от diva 97 на 30.05.12 19:25.