Скот , всъщност ми беше трета за деня (blush) , но не я допих |-) :D Не става , с толкоз малко храна... (headbang)
Мария , мерси (sun) То ми е време , да го сменя този аватар...
Тази глупост , да не ям....глупост . Анорексичното в мен видя възможност , знам ли...бях гладна снощи бая .
Кантарът показва близо кило надолу . Че съм свалила някой грам - сигурно , но по-сигурно е , че не е сланина...
Всъщност , аз не искам да свалям :)
Поздрави :) (coffee)
казано от Мая на 23.04.12, 09:28:
Всъщност , аз не искам да свалям :)
Изглеждаш чудесно, аз не те бях виждала на живо, само на снимки - изглеждаш чудесно!
А пък следващия път предлагам да потренираш с дружината, а???
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.04.12 09:33.
Иглика , благодаря за милите думи (blush) (F) Mного е надъхващо , като ви гледах к’ви машини сте , ама...аз едва вдигнах чука (giggle) Не пречи , да си измисля нещо , като за моите (не)възможности или в залата :)
Поздрави (sun)
47кг
Ставане - 7.00ч
Тренировка :
кофички(плитки) - 5x5
тяга с щанга(успореден хват) - 7x7@32кг
лицеви опори - 6x6@7кг
напади - 3x7@2x7кг
гребане с щанга(надхват) - 3x10@27кг
повдигане на пръсти с щанга - 3x20@32кг
кофички^^ - 3x7
глутеус мост - 3x50
За около 40мин...
С тия “тренировки” до никъде няма да я докарам :D |-) ...освен да опитам метода , с многото серии ...и да се пресрамя , да се набирам/опитвам по-често...
То днес нямах много енергия , де .
Храна :
8.00 - 1 пържено яйце + 20гр кашкавал + 20гр бекон (coffee)
10.30 - трен
12.00 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + зелена салата/домат/пресен лук/малко зехтин (beer)
16.00 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + 150гр задушени гъби/чушка/тиквичка/доста пресен магданоз (beer)
20.00 - 150гр извара + 1 лъжица кисело мляко + половин домат (d)
Около 1100ккал : пр - 95гр / м - 65гр / в - 25гр
Много е суха тази извара “Пършевица” в повечето случаи/партиди , което е добре май...
Хубава вечер и усмивки :) (d)
Да не “кажете” , че не ям :D ;) Закуска и обяд :
казано от Мая на 23.04.12, 20:31:
Иглика , благодаря за милите думи (blush) (F) Mного е надъхващо , като ви гледах к’ви машини сте , ама...аз едва вдигнах чука (giggle)
Майчеее, имам клипче, на което се опознавате с чука, при това се справяш доста добре. Домързя ме да го кача, ама ти ме предизвикваш! :D Крайно време ти е да спреш да се подценяваш, момиче!
Добре дее...и една гума “погалих” :D , ама е срамота - 12кила |-)
Норче , мерси за позитивната нагласа , спрямо възможностите ми - мотивиращо (hug) :) Клипчето сигурно е смях :D
Усмивки (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 23.04.12 23:28.
47- кг
Ставане - 8.00ч
9.00 - 1 пържено яйце + 60гр кюфте (puke) + 10гр кашкавалена извара (coffee)
11.30 - трен :
комплексче Burpee Multi Chain :) - не го изпълнявам правилно и почивах след тройката...
...за около 2мин...
повдигане встрани - 7x5@x7кг
концентрирано сгъване - 5x5@7кг
едностранно трицепсово от лег - 7x5@7кг
...за около 25мин...
13.30 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + зелена салата/домат/пресен лук/малко зехтин (beer)
15.00 - набирания(подхват) - 6x1...бавни :D
...за около 5 мин...връщах се от поредното ходене до маркета (dull) и нямаше хора на пейката...но след обяда+няколко чашки(малки) , не ми беше до това...
16.30 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + 150гр задушени чушка/тиквичка/гъба (beer)
20.30 - 150гр извара (d)
Около 1100ккал : пр - 95гр / м - 65гр / в - 20гр
Всъщност , за 2 дни съм изяла 515гр сурова плешка , разпределена на 4 приема...аз съм ги писала по 100гр(г.с.) и смятам , като pork chop ...ама карай :)
Кюфтето...ужас - мани , че се оригвам (giggle) на красоти цял ден , ами и на стомахът ми стана особено...може и да си внушавам . Аз си знаех , че е боклук с 9 Е-та + още няколко елемента...ма викам - сутрин е , да джънкна , че и без това съм зле с наличната храна...
Изварата на DeltaLact си е бая солена...суха партида и при нея...
Тия дни нямам power…спрях добавките :D (BCAA-то(доза) , ‘дето ме почерпиха :) ) и тюхнах - тотален мускулен разпад :D Не , сериозно ми е умрЕло такова - магнитни бури ?!? Храна/въглехидрати от храна ?!?
Пфф...установих , че преди 2 години съм се регистрирала в един сайт и тръгнах да трия...ама се отказах - част си е от някакъв мой период...а и получих 30 съобщения за 1 мин. online :D - ‘що преди 2 години нe е имало такъв наплив :D Просто няма да го отварям и толкоз ..
Гледах The Woman In Black(2012) - видя ми се по-скучен/муден и от старата версия . Леко попроменена концепция/украсен , но пък по-симпатичен край . “Хари Потър” играе ОК , но не му отива ролята на визията , както е коментирано...добра атмосфера - заспала работа (yawn)
Днес се нервих , като цяло...
Лека вечер :) (d)
47.5кг
Ставане - 8.00ч
Тренировка - нищо !!!
Храна :
8.30 - омлет от 1 яйце + 30гр сирене + 20гр бекон + масло за тигана (coffee)
12.30 - 1 горно бутче с кожа + 30гр извара + зелена салата/краставица/пресен чесън/магданоз/малко зехтин (beer)
16.30 - омлет от 1 яйце + 30гр сирене + 70гр извара + 10гр бекон + 1 доматче/магданоз (beer)
20.30 - 1 долно бутче с кожа + 100гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 85гр / м - 65гр / в - 15гр
За първи път слагам сирене в омлета(избягвам го , като цяло?!) - става...вече не бягам толкова фанатично от сол...то и беконът...и...
Изварата на прИмоция от Кауфланд не е на Олимпус и не ме кефи...
Не се чувствам добре и не знам защо . През втората половина на деня , даже си полягвах(изключително нетипично) . Мислих да потренирам за крака нещо , но направик 8 клека с дъмбелите и се отказах . Не че толкоз нямах сила , ама и аз не знам . Утре може да опитам по-различно хранене...
За витамините ми е ясно...ама няма :D
От друга страна ми е демотивирано...обречено и...никой не ми е виновен , та не се оплаквам...просто ми е тъжно...
Колкото и да е алогично - и излишни типажи трябва да съществуват...въпрос на баланс , предполагам . Мързел - не е особен/никакъв фактор , по-скоро страх от почти всичко...и така не е лесно , даже е товар приличен...
Лека вечер (nod) (d)
25.04.12
22:55
Казах ти аз ...скорпионска му работа :*
Може да смениш изварата с котийдж сирене....сигурна съм , че ще ти хареса :)
казано от вессс на 25.04.12, 22:55:
Казах ти аз ...скорпионска му работа :*
Може да смениш изварата с котийдж сирене....сигурна съм , че ще ти хареса :)
Дам , Вес ;) - шантава работа :D Определено предпочитам котийдж :) Но под 1.20 за 200гр на прИмоция не съм виждала :D Клошарея си |-) :D
Мерси , за включването иии...усмивки (sun) (F)
48кг
Ставане - 6.30ч ....видя ми се , че е 7.30 :D (headbang)
Тренировка :
1 - тяга(успореден хват) - 7п@32кг
лицеви - 5п@7кг ...стремя се , лактите да са по-прибрани и да усещам напрежение в плешките...
x10
2 - едностранно гребане - 4п@20кг
кофички(плитки) - 5п
x5
3 - напади - 4x7@2x7кг
4 - полукофички с крака на стол - 3x10@10кг
За около 50мин...с почивки м/у серии и упражнения...
Хранене :
7.30 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 50гр сирене/извара + 20гр наденица + препечена филийка “типов” хляб с малко масло и кашкавал (coffee)
10.30 - трен
11.30 - 1 варен белтък
12.00 - 1 горно бутче с кожа + 30гр извара + 150гр салата от домат/жълта чушка/пресен лук/магданоз (beer)
16.00 - 1(почти) риба Гопа?! на тиган с малко масло + 100гр краставица/лимон/пресен чесън (beer)
20.00 - 100гр извара + 1 варен белтък + 30гр пилешко (d)
Около 950ккал : пр - 95гр / м - 50гр / в - 30гр
Закуската е мазало...
Никаква файда , от хлябът сутринта - измъчен трен , поне в началото(стандартно) . Този е някакъв измислен , без мая - плътен/тежък/гаден/български!!!...а и си порязах (dull) средния пръст :D , докато изтъня 60+ грамовата малка филийка .Ще опитам с бърз въглехидрат преди тренировка - някак добре ми се отразяват сладките(инцидентни наблюдения) . Или малко сложни въглехидрати вечер(едва ли) ?! Или сутрин с овес или пълнозърнеста паста(ама с кашкавал :P ) ...примерно . Да , знам че бърз въглехидрат се препоръчва непосредствено след трен , а бавните и с умерено ГИ(доста относителен ориентир) - в следтренировъчната манджа . Аз диря енергия...и да , знам , че има по-качествени източници на въглехидрати и не е добре , да ги мешам с мазно(дали :) )...
Всъщност ми беше зле от тютюна...някакъв различен пуших тия дни и така...даже сега съм ОК :) ...с по-долнопробен :D
Не обичам риба , но тази стaва , като за 3лева от 6 на промоция в Кауфланд . Не намерих особена информация в нета , но е суха(не мазна)/не мирише злостно/поносимо от към кости/май е вкусна ...котката я хареса :D
Като цяло , малко разнообразявам от свинското - не е хубаво едно и също месо всеки ден...за продължителен период...така знам....
От ядене човек се разболява...като спреш нездравословен навик , по-скоро...
Brain Damage(1988) - (shake) :D Eylmer?!?
Лека вечер :) (d)
26.04.12
22:51
Що просто не я отряза на две тая филия :D ?
Опитах едно МНО’О яко свинско оня ден у майка ми,никога не съм яла толкова вкусно (т’ва съвсем сериозно) и подозирам,че ще се получи много успешно и с друго месо.Пак някакви специални подправки,алкохоли,тинтири-минтири.Ще ти постна рецептата,когато успея да я взема /най-вероятно утре/ - така като “те чета” ,мисля,че ще се изкефиш :P
26.04.12
23:00
Г-це, стягайте се! Никакво клошареене! :P Да няма следващият път пътуване из тъмните дебри на съседните квартали (devil) (giggle)
Хах , Тодорова , ми аз на 2 исках да я срежа(’бах я у маломерната тегавина :D ) , ама щеше едно трупче да стане...та викам на 2 филии да я изтипосам - бликнаха цапащи кръволяци/омлета загаря...красоти :) Рецепта за свинско викаш (inlove) :P
Херцоже - стягам се (sun) , че по тия квартали е опасно :D Не знам , колко точно трябва да ми е широк гърбът (muscle) по тия ширини , че да не ми подвикват на “прическа” :D Тава наистина ми е недоумение , към днешна дата (shake) :D
Поздрави (sun) Хубава вечер (d)
26.04.12
23:57
казано от Мая на 26.04.12, 23:46:
Хах , Тодорова , ми аз на 2 исках да я срежа(’бах я у маломерната тегавина :D ) , ама щеше едно трупче да стане...та викам на 2 филии да я изтипосам - бликнаха цапащи кръволяци/омлета загаря...красоти :) Рецепта за свинско викаш (inlove) :P
Херцоже - стягам се (sun) , че по тия квартали е опасно :D Не знам , колко точно трябва да ми е широк гърбът (muscle) по тия ширини , че да не ми подвикват на “прическа” :D Тава наистина ми е недоумение , към днешна дата (shake) :D
Поздрави (sun) Хубава вечер (d)
Ако искаш, моят е достатъчно широк, че да те пазя/скривам (giggle) Просто предложение (giggle)
27.04.12
14:55
Ето я рецептата (това е за кило месо) :
Поставяме мръвката в плик с 30мл водка + 30мл соев сос.
Разджуркваме ,за да се намокри отвсякъде.
Оставяме за 24 часа в хладилника.
Отцеждане,изплакване,подсушаване.
Поръсваме с подправките : черен и червен пипер, майорана,чубрица,риган - общо около супена лъжица-супена лъжица и половина ; освен това - 1 ч.л.кимион ,сол .
Завиваме във фолио или найлонов плик.Слагаме в хладилника за още 24 часа.
Намазва се тънко с горчица и седи още 10 часа :D
Слагаме в тава за печене,наливаме 250 мл бира и 250 мл вода + щипка захар.
Тавата се покрива с фолио и когато заври таз ми ти чорба,фурната се намаля на 150 градуса.
Пече се 40 минути (вкъщи го бяха оставили за час),после се вади и се оставя 15-20 минути да почине,преди да се консумира.
Било супер с картофено пюре за гарнитура.
Може да брадясаш,докато стигнеш до момента,в който ще го опиташ (nhappy2) , ама теглиш един бръснач и после кльопаш готина мръвка.
Аз бих му съкратила малко часовете на мариноване,щото ме мързи да го чакам толкоз :D
(nbbq) (beer) (F)
Хах , Трън...оферта си е ;) Само трябва да загладя двата косъма на тиквата си , че да е съвсем сигурно , че ще скриеш моШния ми силует :D
Тодорова... (shake) аз съм сприхава :D Няма да откажа да го хапна туй блюдо , ама ми набоде брадата , само докато го прочета :D
Идеите за марината са добри инак :) То зависи и от вида на месото , колко да се кисне - thanks ;) (d) (hug)
Поздрави (sun)
48кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка :
1 - раменни преси с дъмбели 6п / клек с дъмбели 6п - x10@2x7кг
2 - повдигане встрани и назад от наклон напред - 6п@2x7кг
гребане с щанга(подхват) - 6п@27кг
x5
3 - повдигане на пръсти - 4x20@32кг
4 - глутеус мост - 3x50
За около 35мин...
Следобеда имаше и 6x1 набирания подхват...на по (beer) с френдка - тъпо ми е да ги мъча вече , та толкоз набърже...няма логика просто...
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 25гр кашкавал + 25гр бекон + 5гр топено сирене (coffee)
11.00 - трен
11.45 - 1 варен белтък (beer)
12.30 - 1 горно бутче с кожа + 30гр извара + 150гр тиквичка/гъба/чушка на тиган (beer)
18.00 - 1 горно бутче с кожа + 130гр извара + 20гр кашкавал (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 15гр...
Днес се престраших да си замеря гръДната обиколка . В интерес на истината - не е трагично положението :) Точно колкото и ханшът ~ 86-87см . Вярно , стегната и с въздух , но аз нямам гърди (wait) :D Знам , че звучи странно това вметване , но си имам разни представи за пропорционалност , спрямо наличната основа...
Тяга с успореден хват ?!
Все ми се повтаря , че сега съм ОК - не ми трябвало нито да свалям , нито да качвам...малко се филмирам , че прекалих с килограмите , но то е свързано и с желанието ми да хапвам...знам , че кантарът не е мерило :D ...ама явно и визията ...
Ясно ми е , че хората са свикнали да ме гледат на ~37кг...или в малко по-далечното минало - на ~42(fit :D ) ...все тая :D :x
Хубава вечер :) (d)
казано от Мая на 27.04.12, 20:26:
[color=blue]48кг
Ясно ми е , че хората са свикнали да ме гледат на ~37кг...или в малко по-далечното минало - на ~42(fit :D ) ...все тая :D :x
и при мен така беше, ама свикнаха,, после и аз свикнах да чувам - напълняла си ама така си по-добре, въпреки че в началото ми се повръщаше от този факт, пък сега попрекалих с изглеждането по-добре :D
Diva , мен ме щадят и дума , като “напълняла” не съм чула :) По-скоро ”заякнала си” /”личи си , че блъскаш” / “‘ба си гърба” :D , а като се затюхкам , че съм дебела и съм станала круша...”бедрата ти не са мръднали - виж си ръката” - хаха...то 10+ см на баджак не си личи хич - приятели (sun) Тънкият намек - “нямаш нужда да качваш повече” е достатъчен , но важното е аз да съм Ок с визията си . На 42-3кг изглеждах по-колоритно(и по-добре се чувствах в кожата си) , ама явно не са ми това килограмите . “Скелетите” , било то и тапицирани , са интересни , но до там...нали психози борех...знам ли...”обвивката” няма да ми помогне в живота...поне моята и в моя случай...и аз свиквам инак с “габаритите”...и мазнинките обаче :)
И на последните постнати снимки в галерията си доста слаба ;) Попрекалила си , ама с това да изглеждаш добре/секси/женствена/здрава ;) Отлична форма (bow)
Поздрави (sun) (F)
48кг
Ставане - 8.00
Активност :10лицеви + 5 концентрирани сгъвания@7кг/5 едностранни трицепсови разгъвания@7кг x5 + 10клека/10 напади на крак/10 глутеус ритник на крак x5….
Храна :
8.30 - омлет от 1 яйце + 30гр кашкавал + 20гр бекон (coffee)
11.30 - активност
12.30 - 1 парти бутче + 100гр извара + 100гр чушки/гъби/магданоз (beer)
16.30 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 30гр кашкавал + 100гр извара + 1 доматче (beer)
20.30 - 1 парти бутче + 100гр извара (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 55гр / в - 20гр...
Едва ли протеините и въглехидратите са така с тая извара , ама няма....смятам я в-3/пр-12….най-вероятно е обратното :D
Пак съм на “лошия” тютюн и май ще пуша по-малко....
Приятна вечер :) (d)
48кг
Ставане - 7.30ч
Трениривка :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 7п@32кг
лицеви опори - 5п@7кг
x12 ...леле (whew)
2 - едностранно гребане - 4п@20кг
кофички(плитки) - 4п
x6
3 - клек с дъмбели 5@2x7кг / пулоувър 5@7кг - x5
...за около 55мин...бая серии са си май , като за мен - доволна :)
Обмислям да си редувам серии за бутащи и дърпащи упражнения основно ?! И повечко серии...
Храна :
8.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр бекон + 10гр сушеница (coffee)
10.30 - 1/3 Kit Kat White (~13гр) :D
10.45 - трен
11.45 - 2 варени белтъка
12.30 - 1 пилешко бутче с кожа + 30гр извара + 100гр чушки на тиган/магданоз (beer)
16.30 - 1 горно бутче + 1 варено яйце + салата от маруля/пресен лук и чесън/магданоз/зехтин (beer)
20.30 - 120гр извара + 30гр кисело мляко 3% (d)
Около 1050ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 25гр
Не съм сигурна , че имаше файда от бърз въглехидрат(относително) преди трен - може и да греша , защото си е обемен трена(за мен) . Харесвам бял шоколад и за това такъв Kit Kat . Мислих да гризна половината , ама е “разделен” на 3 ?!(да знам - има ножове , но си беше предпоставка , да хапна по-малко...рискувам и да се порежа :D ) Остава да опитам с юфка на вечеря :D ама едва ли ...
Много напълнях...доволна съм от гръб/рамена/ръце , ама бедрата са 51см(единият...на сланина) ...добре , че задникът ми не расте злостно . Не е и като да не станах и шкембелийка , ама карай :D Сега със самочувствие на кюфте , не знам как ще ми е по-леко съществуването...а и интелектът ми е на нивото на соево такова :D
И се подстригах с левия крак...красота (sun)
48+ кг
Ставане : 8.00ч
Тренировка :
1 - раменни преси с дъмбели - 5п@2x7кг
вертолет с дъмбели - 5п@2x7кг
x8
2 - повдигане встрани и назад от наклон напред - 5п@2x7кг
гребане с щанга(подхват) - 5п@27кг
x6
3 - концентрирано сгъване - 5п@7кг
едностранно трицепсово стоеж - 5п@7кг ...все още не е ОК
x4
4 - напади с дъмбели - 3x7@2x7кг
5 - повдигане на пръсти с щанга - 3x25@32кг
6 - глутеус мост - 3x60
За около 45мин....
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 30гр кашкавал/сирене (coffee)
11.00 - 1/3 Kit Kat white ...трябва да го доям...все някога :D
11.30 - трен
12.15 - 1 варен белтък
13.00 - 1 риба Гопа на тиган с магданоз/пресен чесън/лимон (beer)
17.00 - 1 долно бутче + 1 варено яйце + 100гр извара + 1 доматче/магданоз (beer)
21.00 - 100гр извара (d)
Около 800ккал : пр - 85гр / м - 40гр / в - 20гр
Много (не)вкусна храна... (puke) Даже и омлетът ми дотъпя , ‘щото и от яйца ми писна...яде ми се мЕсо!!!!...знам , че трябва да стана вегетарианка - сериозно :x
В мой интерес и предвид “спирта” (за момента не правя компромис (dull) ) е желателно , да увелича белтъчините и въглехидратите(без фруктоза) и да намаля мазнините...особено сланина(свинско тлъсто с разтопен кашкавал :( ) . Защо тЕлото го влече това , което му вреди !? Защо не ми се яде сладко , а тлъсто ?! Не , че си няма обяснение...
(beer) (d) май задоволяват(лъжливо) нуждите от въглехидрати , а и ми се върти , че при по-малка консумация на вода + дехидратиращи елементи , някак въглехидратите не се вписват...приумица ми е , че си искат водица...и за това не ме и влекат . Сладкото е до навик - дали ще е сол или захар...i’m stupid (sun) and fat |-) :D
Соев мозък :D Едва ли ще намеря балансирано решение , но ми се яде вратна пържола в масло и разтопено бри връз нея...
Хубава вечер (sun) (d)
П.п.Вече си нямам “значка” ;( не че ми е ясно , защо я имах :D
Да беше изяла цял Кит Кат не 1/3 поне да ти дойдат малко въглехидрати ... Еее не слушаш значи.Направо не зная как издържаш без плод например !? Само погледни снимките,които качих в дневника ми и кажи как не ти се дояжда :D
Аз седмично хапвам по 5-6 пържолки някой път :D Смело-смело със заквасена сметана!
Вики , честно да напиша , мен сиренките по-ме блазнят :P Жалко , че нямам фурна и не мога да ги пробвам :( - рецептата е много готина ;)
Браво инак , за постоянството ти в правилната насока ;)
Kit Kat-а ще го (до)гризна тия дни :D Не , че не ми е вкусно сладкото - и 5 шоколада мога да изям с кеф , но отчитам , че не са ми голяма страст , а и съм отвикнала . Обмислям да ям повече въглехидрати , но ще видим :)
Поздрави и усмивки ((((: (F)
Harley , мерси за пържоленото нахъсване :P Както и да го мисля - ще има свинско тия дни (devil) Противопоказно или не - и диабетиците заслаждат :D В последно време основно на свинско го карах (sun)
Заглеждам ги аз сметаните по витрините - обичм принципно :P Просто не трябва да прекалявам с мазнините...
(sun)
казано от Мая на 30.04.12, 22:50:
Вики , честно да напиша , мен сиренките по-ме блазнят :P Жалко , че нямам фурна и не мога да ги пробвам :( - рецептата е много готина ;)
Браво инак , за постоянството ти в правилната насока ;)
Kit Kat-а ще го (до)гризна тия дни :D Не , че не ми е вкусно сладкото - и 5 шоколада мога да изям с кеф , но отчитам , че не са ми голяма страст , а и съм отвикнала . Обмислям да ям повече въглехидрати , но ще видим :)
Поздрави и усмивки ((((: (F)
Ехее мерсии и мен някой да ме похвали (sun) Иначе ти от 100 години го обмисляш това :D Ама май само мислиш без да действаш :D
48-кг
Ставане 8.00ч.
Трен - nada !!!
8.30 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 20 гр кашкавал + 20 гр извара (coffee)
12.30 - 150гр свинско(мариновано |-) ) (beer)
18.00 - 1 варено яйце (beer)
23.00+ - 100гр извара (d)
Около 850ккал : пр - 80гр / м - 50гр / в - 15гр
Р.Д. инак... :)
Хубава вечер (sun) (d)
Снимки от днес...ам... предвид , че са в огледалце - с нескопосани възможности у дОма :D С double wonderbra (wait) :D
много си яка :) и слабичка. Оставяй деприсиите и алкохола и влизай в отбора на фит-мадамите. Можеш много да постигнеш :)
казано от diva 97 на 02.05.12, 09:38:
много си яка :) и слабичка. Оставяй деприсиите и алкохола и влизай в отбора на фит-мадамите. Можеш много да постигнеш :)
х2 ;) :)
Благодаря Ви момичета^^ (sun) (F) (bow) И на всички , подкрепили затлъстяването ми :D
..... Истината е , че никъде не се вписвам...напълно излишен елемент...
47.5кг
Ставане - 9.00
Тренировка - няма !
Храна :
10.00 - (coffee) +150мл прясно мляко 3%
12.00 - 50гр юфка(с.с.) + 50гр грах + 50гр кашкавал/сирене + 50гр извара + малко масло (beer)
16.30 - 180гр свинско(г.с.) + 20гр кашкавал + 150гр тиквички/чушки/гъби/чесън на тиган (beer)
.... (d) ....
Около 1100ккал : пр - 80гр / м - 60гр / в - 55гр
Днес - (незаслужен)релакс . Хапване на “забранена” НЕпълнозърнеста юфка + мазно(поне добавих грах) . Свинското е все така мариновано(с вино/глюкозен сироп/натриев ацетрат/цитрат?!? и др...) , ама за 5.49лв толкоз...
Пак на форумни дразги се натъквам !?! А от вчера ми е препито :D Дано се отрази положително това си ми бездействие + тъпа храна , тия дни ...и по-зле ще става :D
Поздрави :)
48- кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка - не можах :( От тютюна е , аз си знаех , ама на РД-то прекалих...
След поста вчера заспах...събудих се в 19.30 и доядох Kit Kat-a…и гледах Donnie Darko again…и ми се ядеше препечена филия с масло и кашкавал?!?...
Сила - да...въздух - не...като цяло - зле...
Все пак направих това , за десетина минути...малко да стимулирам мускулчетата...
тяга - 8п@37кг
лицеви - 5п@7кг
x3
арнолд преси - 3x7@2x7кг
гребане с щанга - 3x7@27кг
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 50гр кашкавал/сирене + 5гр бекон (coffee)
12.30 - 100гр свинско + 5гр кашкавал + 1 доматче (beer)
16.30 - 80гр свинско + 1 белтък + зелена салата/домат/малко зехтин (beer)
20.00 - 130гр извара+ чери доматче (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 10гр
Вече си имам диагноза :D - “нервозен боклук” - ох , ще се гътна :D ...причина ?! - не се будя с усмивка...май - никого не съм предизвиквала (wait) . Нямам особен повод , да се усмихвам принципно , ама важното е да сме обичани и значими :D ...ако не ми беше лошо , нямаше да се впрегна за обичайната сутрин...то пиянската досада + мъкнене на бири е по-дразнеща...
Стискайте палци , да се чувствам по-добре утре(пуша по-малко и друг тютюн - осезаемо съм по-nice) и да си направя една “хубава” тренировка , че това ми е...и свинското с кашкавал :) За съжаление , пак мариновано - котлети...
Гледах Bruno(2009) - бях забравила , за това филмче , а то скоро и Диктаторът?! ще е сваляем май . Има си обезпокоителни/отблъскващи моменти , ама е fun :) Особено , ако повечето неща са наистина скрита камера . Тоя Саша не изглежда толкиова зле(рус)...примерно...
Както и да е - позасмях се :)
Поздрави и...усмивки ((((: (d)
Хаха, Бруно го гледах 5-6 пъти. Ама ко прикасваш Саша е пич и освен това има наистина доста стаж като модел :) А че е скрита камера, е, особено това на модното ревю почти го откара в затвора хаха Дони Дарко обаче не ми е по вкуса. Не ми харесва. Много е сложен :)
казано от Kiko San на 03.05.12, 21:36:
Хаха, Бруно го гледах 5-6 пъти. Ама ко прикасваш Саша е пич и освен това има наистина доста стаж като модел :) А че е скрита камера, е, особено това на модното ревю почти го откара в затвора хаха Дони Дарко обаче не ми е по вкуса. Не ми харесва. Много е сложен :)
И на мен Дони Дарко вчера не ми беше по вкуса...прияде ми се препечен хляб , ‘ба си (yawn) :D Али Джи си е ОК ... За моделстването не знаех , а иначе уж е автентично... за ревюто и ареста от лентата мернах нещо...
Мерси , за включването (sun) (hug)
http://www.youtube.com/watch?v=3Qg3rQfeZv4&feature=related присетих се за една песничка...няма връзка :) Поздрави (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 03.05.12 22:17.
48кг
Ставане - 8.30
Тренировка :
тяга с щанга(успореден хват) - 5x8@32кг
лицеви опори - 3x3@10кг
тяга с щанга(успореден хват) - 5x8@32кг
лицеви опори - 3x3@10кг
едностранно гребане(дърпане?!) - 5x5@20кг
кофички(плитки) - 4x5
гребане с щанга(подхват) - 3x10@27кг
полукофички с крака на стол - 2x8@10кг
За около 45мин...
Не беше добре - точно , като реших да тренирам , се заготви една супа тука и стана сауна...
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 50гр сирене/кашкавал + 20гр бекон/луканка + 1 чери доматче (coffee)
10.30 - 1ч.л. мед + 1 орех ....ftw….
11.15 - трен
12.00 - 1 варен белтък
13.00 - 100гр свински котлет + 10гр кашкавал + 100гр чушки/гъби/магданоз (beer)
16.30 - “пастет” от 1 варено яйце + 50гр извара + 1с.л. кисело мляко 3.6% + 2 чери доматчета (d)
Около 950ккал : пр - 75гр / м - 60гр / в - 25гр
Пропускам замисленото последно хранене - още извара...та това е ^^
Приятна вечер :) (d)
48кг
Ставане - 9.00ч ...не спах добре...
Тренировка :
1 - клек с раменна преса - 8x5п@2x7кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 5п@2x7кг
напади - 5п@2x7кг
x4 ...слети^^
3 - повдигане встрани стоеж - 5п@2x7кг
плие - 10п@2x7кг
x3...слети^^
4 - повдигане на пръсти - 2x30п@32кг
5 - бицепсово стоеж - 10п@2x7кг
кик бек - 10п@7кг
x2
За около 30мин....
Храна :
10.30 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 50гр сирене/кашкавал + 20гр луканка
14.00 - 1ч.л. мед + 1 орех
14.15 - трен
15.00 - 120гр свинско(нетлъсто) + 10гр кашкавал + 100гр гъби/чушки/лук/домат/магданоз
19.30 - 50гр свинско^^ + 100гр извара + 20гр кашкавал + 100гр краставица (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 20гр
Някои емотикони не присъстат днес - цял ден си жуля вода от чешмата...при все , че си бях в къщи и нямах никаква заетост...както обикновено |-) . Не е , като да се е случвало скоро :D
Разпратих си и трагичното CV тук-там...не е , като да се е случвало някога |-)
Поздрави :) (d)
казано от Мая на 05.05.12, 20:57:
[color=blue]48кг
СНякои емотикони не присъстат днес - цял ден си жуля вода от чешмата...при все , че си бях в къщи и нямах никаква заетост...както обикновено |-) . Не е , като да се е случвало скоро :D
Разпратих си и трагичното CV тук-там...не е , като да се е случвало някога |-)
Поздрави :) (d)
ами все някога трябваше да се случи, за което тe поздравявам най-сърдечно, давай смело :)
Мнението беше редактирано от diva 97 на 07.05.12 06:39.
Благодаря , за подкрепата (sun) (F)
47+ кг ?!?
Ставане - 9.00ч.
Тренировка - няма .
То и по план няма , но не ми беше много добре - даже си полежах(нетипично)...и направих 6x15 повдигания на краката от лег и 3x60 глутеус мост....
Храна :
10.00 - (coffee) + 50мл прясно мляко 3%
12.00 - омлет от 1 яйце + 30гр сирене + 30гр свинско + 1 чери доматче
15.00 - 150гр свинско + 10гр кашкавал + 100гр краставица
17.30 - (beer)
20.00 - 120 гр свинско + 150гр домати/чушки/пресен лук/магданоз с 20гр сирене (d)
Около 1100ккал : пр - 100гр / м - 70гр / в - 20гр
Весел празник и честито на именниците :) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 06.05.12 20:37.
47.5кг
Ставане - 9.30ч
Снощи се загледах в “Синът на Чъки” wtf (shake) гавра с Дъ Чъки ...но си е забава :D та го догледах...та за това станах късно...
Тренировка :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 6п@32кг
лицеви опори - 5п@7кг
x15
2 - едностранно гребане/дърпане от наклон напред - 7x4@20кг
За около 45мин....
Имаше и 3x1 набирания по-късно...
Като отровена съм тия дни...защо ли?!
- тютюнът...ама майка ми си е ОК .
- една газова бутилка леееко издиша - като я ползвахме се палеше копчето(стрес (sweat) ) ...преместих я в коридора...
- липсата на (beer) ?!? Не ми се пие реално...
- синузит...никога не съм си правила “процедури”...
Все в....
Храна :
10.00 - омлет от 1 яйце + 30гр сирене + 20гр бекон + 1 орех
12.00 - 5гр мед
12.15 - трен
13.00 - 1 рохко яйце S
14.30 - 100гр свинско + 20гр сирене + 130гр салата от чушка/домат/краставица/пресен лук
17.30 - 100гр пилешки гърди с кожа + 100гр обезмаслена извара (beer)
21.00 - 70гр обезмаслена извара (d)
Около 1100ккал : пр - 105гр / м - 65гр / в - 25гр
Като не пия през деня , апетитът ми се увеличава - няма го забавеното усвояване/храносмилане явно - метаболизъм?!? А и калориите са по-малко , де . За сега (3 дни) нямам проблем . Все ще е за хубаво - ще усвоявам по-добре храната след трен / ще намаля общия прием на алкохол и празни въглехидрати неизбежно / ще спестя пари :D / ще мога и циклично да пробвам :D ...примерно :) Пия доста водица :)
“Всичко” ще се осе*е , де - красотите са мираж :)
Аааа...и утре съм на интервю . Ще ме отрежат , но като за първо е нормално и няма да се депресирам :) Все пак - стискайте палци , да не се изложа много :) Ентусиаст съм инак , ама с много желание и очаквания не ми се получават нещата...та...
Аааа...на 13-ти ще се муат мръви май (sun)