19.05.12
11:22
И аз с тоя калкулатор не мога да изляза на едно мнение. :D Все ме изкарва прасе. Как да ги докарам 1400 калории, де?
19.05.12
11:31
Трябва да намерим някакъв,който показва само половината калории :D
Много е гадно т’ва ,к’во да ям - ако махна още нещо (щото първоначалното ми меню съдържаше около 2000 калории :D ),то нищо няма да остане и ще се окаже,че тая храна ми е малко.Ако не махна - свинщина.Не знам.Ползвала съм и някакви други калкулатори - пак не ми се струват адекватни + че са някакви Хамерикански,в които ги няма 70% от продуктите,с които ние “работим” .
19.05.12
11:42
Аз затова май ще почна да си следвам инстинктите, и ще меря на око, че и без т’ва нещо ми е досадно с това описване на грамажи.
А не е ли по важно какво показва огледалото, а не някакъв измислен онлайн калкулатор? Още повече, че всичко е толкова относително. Един организъм с 2000 калории ще чисти, а друг ще омазнява. Няма смисъл от такива филми...
19.05.12
11:53
Май така се оказва.След много неуспешни опити за изчисляване,почва да ми се струва малко “кукуригу-кудкудяк” цялото това втренчване в калории и калорийчички.
И аз го ползвах този калкулатор в периода ми на смятане.Ще те посъветват само едно : СПРИ ДА СМЯТАШ.Няма никакъв смисъл от сметки,постоянно мислене за калории и т.н.Вместо да отделяш време да си смяташ калориите направи още някое друго упражнение.Мисля че така ще бъде по-добре ;)
19.05.12
16:49
Голям глад за сладко,голямо чудо.За да не натъпча 23057498375989 тона шоколад довечера,предпочетох да разкарам яйцата,които трябваше да хапна по това време.Замених ги /хехе,съвсем не с нещо равностойно като калорийност и т.н./ с 3 оризови шайби и неизвестно никому :P количество мед :)
Ще поизчакам около час,ще се налея с вода хубаво и по някое време ще се почекна с йогата и коремните.
Не,че ми е неприятно да си се въргалям,ама т’ва съвсем на нищо не прилича и много ми яде тонуса.
Не трябваше да разкарваш яйцата, ами да ги замениш с ГОЛЯМА свинска вратна пържола на скара (sun) После щеше и тонусът да е на 100 %, оттам - и супер тренировка :)
П.П. Явно от мисли за пържолата съм докарала такова несмислено в първата си част изречение, но идеята е ясна де :Д
Мнението беше редактирано от Atom на 19.05.12 16:58.
19.05.12
17:32
Ами сладичкото ? ;(
Значи, апетитът за сладко е (поне) два вида - в единият случай другата храна ти е недостатъчна и тялото търси някакъв бърз източник на калории (и визуализира шоколадови шоколади с глазура от шоколад :D) Тука най-добре свинска вратна :) Настъпва мир и покой на клетъчно ниво :) Мисля...
Другият случай - апетит ей така, за удоволствието и защото е вкусно. Приветствам безкомпромисно парче-две любима торта + сладолед :) Без угризения.
Въпросът е за какво точно говорим в момента...
19.05.12
17:53
Аз си го обяснявам с отегчението на тялото ми - скучно му е и си търси какво да преработва.Прави ми впечатление,че най-голям апетит за сладко,а и като цяло,имам в дни,в които нито имам какво да върша,нито имам планувана тренировка.Не съм ли активна физически,просто озверявам.
В дните,в които имам да върша работа,да обикалям и да тренирам,изобщо не се сещам за сладко.Боцкам си медец,щото ей така,нарочно :D ,ама мога и без него да мина :)
Мислих да потренирам,за да нокаутирам тия пориви,обаче колената ми са много зле след вчера,та не искам да рискувам , чак на йогата започвам да се мръщя-при разтяжките по време на и след тренировките,чувствам натовареност и болка.
19.05.12
18:04
(giggle)
Логвам за сефте от 2 седмици и гледам, че нещо те притеснчват калориите... Да не ти пука, яж, яж, яж, все ще ти писне..щом на мен успя :D
19.05.12
21:51
Ям,ям,ям :D
Дояде ми се пак сладко и реших да послушам Силвето,та се почерпих с една пържола от врат на свиня :D . Не ми стигна и отидох у майка да мишкувам :D . Така,де,намерих си една 50грамова бисквита на Ови§Сари,от съдържанието й съдя,че е мега боклук,ама вкусна беше.
Утре ще си платя за лакомията с “обилна” тренировка :P
Добре дошла отново - аз ти гледах дневника тия дни и се чудех къде си се загубила :)
20.05.12
12:21
Цигари вчера : 1
(sun) 20/05 (sun)
12:00 Кафе,какао,мед и мляко ; малко желирани ягоди
Обяд : Задушено броколи,2 варени яйца,50гр елда,50гр сирене
Вечеря : Същото,без елдата
Между другото : череши /много/,грейпфрут,няколко ореха ; 1-2 пъти по 2 с.л. кисело мляко с какао и желатин
Финансите са съвсем кът,нямам много избор (giggle) .Нещо се случи тоя месец,парите изчезнаха за 3-4 дни (dull)
Утре мисля да разнообразя с някаква манджа,че забравих как се готвят от ядене на пържоли и салати :)
Тренировка :
Силова :
10х Sumo squat & anterior deltoid lift
10х Double arm row & single leg lift
10х Single hamstring curls & lateral raise
10х Double arm row
10х Lateral raise & abduction
10х Plank & single arm row
10х Lateral raise
10х Posterior deltoid raise & leg lift
10х Squat & double arm anterior delt lift
Кардио :
Турбо Файър - ХИИТ 20 мин.
Вечерта ще имаме гости,може да се изкуша с някой пържен картоф и едно кюфте :P
Алкохол - Цъ.
Добавки - зелен чай,фолиева киселина,доза протеин след тренировка,мегнезиев гел.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.05.12 12:25.
20.05.12
16:57
Готина тренировка се получи - изтощена съм,но не достатъчно,че да спра да щъкам наоколо и да тормозя ближните :D
Почти 17:00 е,а аз още нищо не съм яла,освен кафето с мляко и ягодите.
Не съм гладна,ама изобщо.Пия вода доста доволно,досега тренирах - добавих си и 20 минути стречинг :
Mountain pose
Rag doll
Moving fan
Plie
Fan
Hamstring stretch
Plank
Up dog
Down dog
Split leg stance
Warrior 1 & 2 stance
Right angle
Triangle
Pyramid
Runners lunge & Pyramid
Pigeon
Butterfly
* Edit : Нагънах млякото с какао и желатин преди да ида в банята :D ... направих се,че не ми харесва изобщо ,хехе , и му добавих 1 с.л мед (равна).(nlick)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.05.12 17:05.
21.05.12
10:54
Цигари вчера : 4
21/05
Започнах с кафе,мляко и мед в 10:00 , и малко мотивация (убийствени,според мен крака) :
много добра мотивация :) изчистило се е мацето, ама нали се сещаш тук за какъв % подкожни мазнинки си говорим
21.05.12
11:19
Минимален.Такъв чак корем не искам да имам,ама краката...(nlove2)
наистина краката са невероятни ...попадам на тази мацка за втори път днес :)
21.05.12
21:20
Много са й яки краката. Мечта, неосъществима при мен. Абе, и коремът й е готин. Евала на каката.
21.05.12
22:37
Готин е,определено ме кефи да го гледам,дълбок поклон за постижението,ама не бих се изкефила да се нацепя толкова /иначе умирам от кеф да зяпам/..
Мдааа...
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
След кафенцето сутринта,продължих с вода,едно кафе с течна сметана и едно мляко с нескуик и захар (от машина).
Прибрах се към 18:00 ,умряла от глад и жажда.Следователно се натъпках като пълен идиот /не с голямо количество,но много бързо и като невидяла,щото трябваше пак да излизам/ с 50гр кашкавал,10 солети и няк’ъв суджук :D .После ме черпиха торта /малко парче ,много вкусна и много лека,супер беше/ по повод имен ден,вода,вода,вода,вода и 3-4 дребни,солени хруски.
Почнах да оправям багажите и много,много здраво ме тресе нервата.Пуши ми се ,пие ми се и ми се реве.Не ми се яде нищо.
Сега ще се кротна с бяло вино - има половин бутилка - хем да успокоя нервите,хем ЗА ЗДРАВЕТО НА ИМЕННИЧКАТА,дето си я имам (хихи,знам,че ще го прочетеш,маймуно (d)(nlove10) (F) )
Пуших днес,не съм броила,ама си е бая.
Вода : 4,5л
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.05.12 22:39.
21.05.12
23:37
Много здраве на Ели! И умната с алкохола! И ЦИГАРИТЕЕЕЕЕЕЕ :D
Аз си мислех, че цигарите са трудни за отказване, но се оказа, че проблемът с отказването на сладкото е по-голям. :(
21.05.12
23:51
Сладкото - не знам - ама виното .. :D
22.05.12
03:23
Оф,не мога да не споделя :D
(tmi) БАХТИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО (tmi) !!!!
Не знам колко е било по скалата,ама в наш’та нова,модерна кооперация,оборудвана със земетръсни шайби и други съвременни съоръжения,се усети ужасно !!!!!!!
Аз съм на първия етаж и си видях апартамента да се гърчи като змия :x Отврат безподобна ! Сърцето ми се качи между сливиците :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.05.12 03:25.
22.05.12
03:25
Може и да попрекалих с големия шрифт :D
(d) Хвала на виното ! (d)
О,да ужасно беше,да се надяваме да не повтори!!! Съседите веднага изтичаха навънка,ама то и аз съм на 1вия етаж,ако стане нещо - излизам,нищо де засега ще си постоя тихичко на компа...
22.05.12
03:27
Ако изтичам навънка,ще се озова между множество блокове и кооперации,така че предпочитам само моята да си ми падне на главата :D
Много ме е страх от тия неща :(
Огън да е - да го загасиш (то пак Господ да пази) ,ама т’ва к’во да го пра’иш ? :x
казано от Т. Тодорова на 22.05.12, 03:27:
Ако изтичам навънка,ще се озова между множество блокове и кооперации,така че предпочитам само моята да си ми падне на главата :D
Много ме е страх от тия неща :(
Огън да е - да го загасиш (то пак Господ да пази) ,ама т’ва к’во да го пра’иш ? :x
Хах,аз - между деца,кучета и току-що събудилите се съседки - не не искам да излизам хаха
Поразлюля ни,едва ли ще има още,лека нощ!
22.05.12
03:36
И твоите мотиви са убедителни :D
Лека !
22.05.12
22:36
22/05
Храна : кафе,протеинов бар,шоколадово соево мляко,баница,сладолед,кюфтета,салата.С думи прости : прасещина.
Тренировка : Не.Снощи спах 1-2 часа,ня’ам сили,сега си лягам.
Движение : Бая обикаляне.
Вода : 2,5л
Утре ще си остана вкъщи,само ще скоча до джипито да ми бие една ваксина,дето от агенцията,с която заминавам,ми я писаха,че е направена (мно’о хитро).Ще ида да видя баба и дядо ,и така.
Направо и утрешния ден (храната е налице,така че няма какво толкова да се промени)
23/05
Храна :
- кафе с мляко и мед
- ягоди,поръсени с какао
- грейпфрут
- задушени зеленчуци (обичайните)
- 2 протеинови дози
- 2-3 сухара с хайвер (от ония ментеливите хайвери,ама с чесън,което променя нещата по няк’ъв начин)
Тренировка :
- 60 минути интензивно кардио (утре ще посоча какво и що)
- 20 минути разтягане
Вода :
- 3л (поне)
23.05.12
12:48
Не мога да не споделя тия красоти : абитуриентки .
Все си викам,че няма да се учудвам и трогвам,и всеки път ахвам,бидейки неспособна да си обясня някои неща (whew) .
24.05.12
11:30
Кардиото вчера : 2 х 30 мин
24/05
Честит празник ! :)
Кафе,мляко,мед,ягоди
После : салати,пържоли,яйца,череши,вода
Тренировка : най-вероятно няма да има.
Обикаляне,пазаруване,постригване,търкане на баня и други жилищни площи...
Искам вече да съм кацнала там,да си знам разписанието,да си купя бърнър и ластик,и да си ходя да си тичам.
24.05.12
12:20
казано от Т. Тодорова на 23.05.12, 12:48:
Не мога да не споделя тия красоти : абитуриентки .
Все си викам,че няма да се учудвам и трогвам,и всеки път ахвам,бидейки неспособна да си обясня някои неща (whew) .
O, УЖАС! С всяка изминала година положението става все по-зле. Тия моми не се ли поглеждат в огледалото... толкова к*ски изглеждат, че нямам думи.
Кога заминаваш?
24.05.12
14:58
Мда,ако съм една майка,не само,че няма да я пусна на бала,ами и никъде другаде няма да иде,докато не стане на 40.Ще я оставя да се калцира отвсякъде преди да види слънчева светлина отново :D .Ама те и майките им са такива евтини баници.Ей т’ва се вика да оставиш наследство (giggle)
В неделя заминавам. (каза тя,преживяйки мазна вратна пържолка,подлютена с дижонска горчица (nbbq) )
28.05.12
10:22
Дзак :P
Айде, де, не кацна ли? (wasntme)
28.05.12
22:01
Кацнах :)
За дневника :
Ям,пуша малко - взела съм си две кутии от БГ,като свършат ,дори да искам,няма да мога да си позволя да си купувам,защото са доста скъпи.
Тренировки не правя,но има прекрасна алея за тичане покрай океана и смятам да я използвам.Още ден-два,докато се осиферим и почвам пак като нормален човек :)
29.05.12
17:18
29/05
Закусих.Вкусно някак,ама не съвсем...странно.Сандвич от две филийки,намазани с Филаделфия и някаква “шунка” ,от която не смятам да ям никога повече - като пресован,нискокачествен пастет,ама без чения пипер и солта.Вчера пак ядох такова нещо на обяд и не огладнях чак досега.Много засища,силна храна - представям си какво има извътре.
Купих си някакво изпечено пилешко филе,нарязано на парченца и опаковано в плик като зрънчо :D Надявам се да прилича не нещо.
Чудя се дали да не разкарам месото,докато съм тук,даже май така ще стане - всичкото изглежда ужасно,ама ужасно.А аз се оплаквах от българското...Лошото е,че на тоя етап не мога да си позволя много - всичко е ужасно скъпо в градчето,в което сме.Ще трябва да си открием някакво по-прилично място за пазаруване на храна /има наблизо/...
Довечера ще направя първото тичане по алеята (nlove5) .Има магазин на GNC ,от който смятам да си купя някакъв бърнър,но поне след първия чек :)
Мдаа... :) Това е засега :)
Приятно прекарване и продължавай да пишеш! Много ми е интересно как върви в Щатите! :)
02.06.12
01:10
02/06
Вчера ядох поничка.Много вкусна,ама сигурно няма да завторя.Знам,че е долен джънк,но съм любопитна.
Спорт-нъцки.
Днес : 1 банан в 9 сутринта,кафе с мед,два бонбона на работата.Ще си направя яйца с броколи и имам някакъв йогурт с боровинки.
Тъпо ми е и искам да се прибирам.Една мъка ме друса,ужас.
Инак,Америката е много джиджИнЪ - чистичко,спретнатко,уютно..поне тук,де.Ама като си с чужди хора - тъпо.
Пак няма да спортувам днес,много съм изморена и съм цялата в мазоли.Таботата е пълен шит откъм изисквания и правила - такова чудо в БГ нито съм виждала,нито съм чувала да има.Много стриктно,много стегнато,заучени фрази,бля.
Купих си ластик със съпротивление и дръжки - 5 долара,може и да е много ментелив,ама за тия пари си е супер.Купих си и йога мат,на който да си правя лицевите някой ден,защото си заплюх едно място в двора,ама е бетон и много боде,а крайниците ми на тоя етап са ценни,особено с тая работа.
Дат’с ит.