казано от Петър Димитров на 19.06.12, 08:23:
Добро утро и от мен -:)
Мноо як ланец, и аз си търся такъв. :D
Абе...и НРГ има резонни нотки(това с Англия го пропускам), и дизел също...
Ама я чакай...значи дошли майка ти от Плачковци, баща ти от Среден баир...изпуснал се той в на майка ти лоното, докато са мизерствали в еди-кой си блок на студенстки град...баба ти и дедо ти от нивата пратили рентата, купили някоя килия в Люлин амнайсе и ти вече си кореняк софиянец и викаш на хората да си стоят по градовете...ми стоим си и се кефим, пък ти стой в оная смрад с ненормалници и дебили, защото “имало работа”...има член в надутия глутеус...
Ще пътувам аз цял ден из бетонната джунгла, ще давам 600лв. за наеми и простотии, ама съм в Софето...хахаха...абе, а тенкс, бът но тенкс:)))
Имам страхотни прители и много кадърни професионалисти в сферите си на занимание...но, НИКОЙ от тях не е щастлив в София и не се кефи особено...
Там се случват нещата, спор няма...но компромисите, които правиш с битовия си комфорт(или с цената му), според МЕН, не си заслужават!!!
19.06.12
11:50
е*и му майката..... :Х
казано от Kirov на 19.06.12, 11:50:
Проблемът ви е, че се опитвате да ни разберете. Ние просто искаме да ни обичате.
19.06.12
12:37
казано от Smile на 19.06.12, 12:28:
Проблемът ви е, че се опитвате да ни разберете. Ние просто искаме да ни обичате.
е ок де.. ама като си мълчите и не казвате защо се сърдите как да разберем какво има.. ?
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 19.06.12 12:37.
19.06.12
12:50
Я тоз проблем го нямам маме... (sun)
19.06.12
13:40
казано от kristiancho на 19.06.12, 12:50:
Я тоз проблем го нямам маме... (sun)
Нищо не е вечно и на теб, ще ти гледаме сеира :D
19.06.12
13:43
(sweat) damn…
19.06.12
13:56
Аре сега не се тръшкай! Ще попаднеш на някое свястно девойче и няма да имаш много грижи ;)
п.п. Освен ако не си падаш по кифли, че тогава ще има да маршируваш из моловете :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.06.12 13:57.
19.06.12
15:29
Не ми се говори на тая тема ;(
Вчера една кифла щеше да ме отнесе на пешеходна пътека, докато изпреварваше автобус, навлизайки във насрещното, пресичайки двойна непресечена (whew) Гадината мръсна ме видя преди да започне изпреварването, че съм по средата на пешеходната пътека и явно очакваше да й направя път (swear) Добре, че си повтарях през останалото време докато пресичах “Жени не се бият, жени не се бият”, та се размина момента в, който ще се поглежда сутрин в огледалото и ще се сеща за мен, като си погледне муцуната (devil)
казано от Kirov на 19.06.12, 12:37:
е ок де.. ама като си мълчите и не казвате защо се сърдите как да разберем какво има.. ?
Ние мълчим понякога, да, обаче чакаме само един мъъъничък въпрос за да отпушим словоизлиянието. Просто мълчанието е “хайде, попитай ме, умирам да ти го кажа, ама ме попитай, хм, защо не ме пита, хайде попитай ме деееееее”
Следващия път опитай с небрежното “к’о ста’а, маце, как мина денят?” и гледай т.е. слушай. Добри са също въпросите “на бира или на текила ще ми разкажеш какво човърка прекрасната ти главица?”, “лелеее, този поглед предвещава убийство. Кого ще трепем за да знам какъв нож да си взема?”, “хм, майка ти пак ти е пилила на главата..?”, “май шефът ти е бил “мил” и “нежен” цял ден?”, “ох, като ти гледам намръщеното носле...пак съм се държал като магаре?”
Въпросът е да намериш как да планеш искрата, огънят сам ще лумне ;)
казано от head_hunter на 19.06.12, 15:29:
Вчера една кифла щеше да ме отнесе на пешеходна пътека, докато изпреварваше автобус, навлизайки във насрещното, пресичайки двойна непресечена (whew) Гадината мръсна ме видя преди да започне изпреварването, че съм по средата на пешеходната пътека и явно очакваше да й направя път (swear) Добре, че си повтарях през останалото време докато пресичах “Жени не се бият, жени не се бият”, та се размина момента в, който ще се поглежда сутрин в огледалото и ще се сеща за мен, като си погледне муцуната (devil)
Аз пък умирам да се правя на невинна и неразбрала. Пробвала съм - в някоя заплетена пътна ситуация излизам от колата и гледам с едни такива големи полууплашени-полуучудени очи аха-аха да заплача...И гледай как се втурват мъжовете - единия спира движението, другия ми показва какви маневри да направя, трети успокоява нерваците....
Тааа, хънтър, жени не се бият :P
19.06.12
15:58
казано от Smile на 19.06.12, 15:48:
Тааа, хънтър, жени не се бият :P
Е в случая първите седем години си изиграха ролята, но се притеснявам, че някой път ще забравя :D
А предния ти пост ще си принтирам - култово :D :D :D
казано от head_hunter на 19.06.12, 15:29:
Е, на в тоя ред на мисли: Днес една кифла “шофира” по централен пловдивски булевард, наближава отбило такси, пуска аварийните и спира по средата на булеварда!!! За да си прави мохабет с шофьора. Няма такава тъпотия и наглост. Зад нея блокира 2 автобуса и движението за няколко минути, та може да си представите какво стана...Клаксоните вият, псувни отвсякъде, но невъзмутимата кокона си мохабети с бакшиша. Ба*ти наглостта! И ей така, на средната лента (6 лентов булевард) пусна аварийните и спря! Още не мога да повярвам на тая наглост! Така ми се искаше някой отзад леееекинко да я побутне, та да се усети, но нейсе...автобусите я вардеха :D
19.06.12
17:41
Аз преди по такива хвърлях левчета от пепелника, които събирам за 5 минутните автомивки на ОМВ, но благодарение на монтьора ми и малко счупени лагери на главините - от поставянето на автостъкла са предоволни :D :D :D
19.06.12
18:50
казано от head_hunter на 19.06.12, 13:56:
Аре сега не се тръшкай! Ще попаднеш на някое свястно девойче и няма да имаш много грижи ;)
п.п. Освен ако не си падаш по кифли, че тогава ще има да маршируваш из моловете :D
с мармалад най ги харесва... маршируването из моловете е саможертва... такива неща за такива момичета не се правят .. тъй че (sun)
19.06.12
19:49
Стойките на ръце хващат ли трапеца? Защото моя трапец определено го усещам след няколко хендстенда..
Хващат, особено ако в горна позиция даваш максимално раменете към ушите :)
казано от Ramon Dekkers на 19.06.12, 20:12:
http://www.razkritia.com/175148/мма-чалга/
Ще ми бъде интересно да погледам автора/авторката да се включи в някоя от тренировките на тия чалгари. Твърде вероятно е, обаче, след това, рязко да спре да слуша сашка васева и да щрака мазно с пръсти. Както и да пише подобни плоски статии. (giggle)
И кво сега , ще ми кажеш ,че не е така лИ? Айде моля :) Всеки втори недоносеник има себе си за нещо “повече” от другите просто защото ходи (не редовно) на тренировки по ММА. Друг е въпроса ,че гледа там всячески да скатае и да не се напъне ама.... А всяка втора разпоретина между 14 и 18 , като и кажеш ,че тренираш ММА получава оргазъм. Преди беше модерно моделки и футболисти, сега е модерно ММА-ци и Чалга кифли. Успокоявам се ,че и това ще е моментно и ще отмине.
19.06.12
22:39
Холла!
19.06.12
23:06
казано от Ramon Dekkers на 19.06.12, 22:07:
И кво сега , ще ми кажеш ,че не е така лИ? Айде моля :) Всеки втори недоносеник има себе си за нещо “повече” от другите просто защото ходи (не редовно) на тренировки по ММА. Друг е въпроса ,че гледа там всячески да скатае и да не се напъне ама.... А всяка втора разпоретина между 14 и 18 , като и кажеш ,че тренираш ММА получава оргазъм. Преди беше модерно моделки и футболисти, сега е модерно ММА-ци и Чалга кифли. Успокоявам се ,че и това ще е моментно и ще отмине.
Ако знаеш само, колко истина има в думите ти! Същото беше с парКур, лостове, а сега е ММА :D
Лошото е, че след две тренировки се мислят за побойници, та някой такъв може да го лежиш, като за човек ;)
А статията засяга интересни аспекти въпреки, че е тъпо написана, като да запълни свободно каре и то през пръсти, защото е нямало, какво друго да напише. Самия мач няма да го коментирам - просто не си заслужава коментара.
казано от Ramon Dekkers на 19.06.12, 22:07:
И кво сега ..
Все пак живеем в БълХария, мястото където преобладават именно чалга кифлите... вместо гребкините, например. Идеята ми е, че е тъпо да се сравнява някой, който си скъсва г**а всеки ден от тренировки, освен това и работи/учи на поне едно две места, с някой, на когото му скъсват г**а, ама от друго и получава мускулна треска единствено от навирените си крака. Освен това няма нищо лошо някой спорт да придобие популярност. Било то стрийт фитнес, смесени бойни изкуства, кросфит, жонглиране или строене на къщички от клечки за зъби. Далеч по-добре е, от това, затъпелите келеши да продължат да се изпедерастяват все повече и повече. А това, че чалгата залива всичко е факт, разбира се. Къде няма чалга? И в театъра, и в киното има чалга. Просто възприятията на масите не стигат по-далеч вече. То си иска лесно смилаеми неща, да гледа сеир, да мляска срещу телевизора докато дават пълна лудница и докато си сърба ракията.
Мен лично ме дразни, че задължително всяко нещо трябва да се опорочи и залее с помия. Затова няма прокопсия, няма и да има. ;)
Като заговорихте за кое е по-добре... някой от вас не мисли ли, че е по-добре стероиди+много тренировки+качествена храна, отколкото цигари+заведения+пиене+побойща+малолетни престъпници? :D
19.06.12
23:56
казано от Андриан К на 19.06.12, 23:33:
Като заговорихте за кое е по-добре... някой от вас не мисли ли, че е по-добре стероиди+много тренировки+качествена храна, отколкото цигари+заведения+пиене+побойща+малолетни престъпници? :D
Взимам ги всичките - пиенето само ще го оставя на някой друг, но ако може да ме компенсира с малко повече от малолетните престъпници (devil)
Както се казваше в един стар виц “За ядене има, за пиене има, за бой има, за е*ане има, ама я първо да си пийна” :D
п.п. Първо боя, после е*ането, че иначе ходят да се оплакват в полицията, че са ги били :D :D :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.06.12 23:57.
20.06.12
00:18
Аве ко се прайте е... всичките ви стойки, всички бройки леко ми напомнят ММА.... (grin)
20.06.12
00:48
как може да го слушаш тоя педе*ас...... :Х повръща ми се като го видя само..
20.06.12
00:53
казано от Kirov на 20.06.12, 00:48:
как може да го слушаш тоя педе*ас...... :Х повръща ми се като го видя само..
х2
Нямам нищо против гейовете (for the most part) , ама тоя ми е уникално противен ... :x Тая песен си е гавра със ММА !
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 20.06.12 00:54.
20.06.12
01:02
Е тва е музика за мене (rock)
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 20.06.12 01:02.
20.06.12
01:24
споко да се кефя на тая ПОМИЯ!