Ами братле с напъните съм добре, всмисъл във WC-то всичко е 6 ;)
ОХС нещо залитам яко напред и май позицията на главата трябва да оправя, да я държа назад бе нещо не балансирам като хората, мобилността ли ненам... Докато НАПАДИТЕ нямам драми... с дъмбели, лост, диск над главата, лост над главата... нямам идея що така ? ЗАЩО? :D
Ми ти на предния слагаш по некви 100кг аз на 80 правя 3-4 преко сили :D И аз само един път я обръщам и после си клякам 3 пъти... абе краката са трагедия :(
18.06.12
21:55
казано от gotcha на 18.06.12, 20:42:
Ами братле с напъните съм добре, всмисъл във WC-то всичко е 6 ;)
Баси... 3 минути не мога се ЗАПРА да се смеЯ. Кефиш много ... Не знам за клека ам аз 70 обръщам един път на месец с много зор и помощ.
Днес беше ден за кур...сове, с една дума на гимнастиката може и да направя нещо, но на спортовете с топка съм пълна трагедия, не съм ги пипал тия неща от ученическите години. Малките кандидатстват на теоретичните изпити с матури, където са преписвали и са по-лесни май и там трудна работа...
Понеже обичам да правя нещата като хората и да съм сигурен в себе си мисля да отложа кандидатстването за догодина, а и пари на вятъра не ми се дават.
Та твае продължавам си тренировките и бачкането, че трябват и кинти за море :D
Тия дни умирам от жега... единственото, което тренирах е да си правя всеки ден 100-те повдигания на пръсти, онзи ден направих 100 бърпита за време чуствах се като чувал - 9:40 :(
Днес по обяд се наложи да хапна въглени - бая и после реших да потренирам, че не бива така вече хаха. След сигурно 2 години, тренировката ми беше под 12 часа след последното хранене и не бях мн на кеф... реших да направя едни 5км за време, еми след средата черния дробец ме сви нещо едвам избутах, но пък с малко подобрение - 8 обиколки горе на стадиона на асфалта за 22:50, което е 4800м + още има няма 200м 23:30мин.
Малко висене по лостовете. Вкъщи си направих прасеца и доста колелце, от коляно и от стоеж но не цялото движение, стигам до стена и всеки път се отдалечавам от нея, докато стигна до отказ - просто се пльосвам по лице. Малко предни везни с един сгънат крак и те така...
Утре плуване!!!
Ядене след тренировката - протеинче, ризото и сангрия!
Днес плуване на Спартак в 50м басейн. На закрито е още по-разхлаждащо, нямах търпение да се метна във водата.
Изнамерих тези плувачески водове, но още ми е доста рано, за тях ще ми трябват няколко часа в басейна докато си възвърана формата. Разплуване бруст и крол с почивки докато свикна. Първо ми се одървят жестоко раменете, а и дишането докато свикне си трябва време. 800м крол за 8:30 мин. някъде - това трябва да ми е само загрявката :D
Спринтове крол - 50м почивка. 25м спринт 25м мн бавно бруст х2, 25м спринт почивка х 2. И тук умирам яко бързо, времената са ми 42-3 сек на 50м и 20 на 25м общо взето половината на рекордите :D Две дължини за разпускане.
Изглежда като нищо, ама си беше едно 45-50мин. в басейна. Плуването няма нищо общо с каквото и да е друго натоварване и докато свикнеш след това си парцал. До някъде усещам, че са ми били от помощ кондиционните и функционални тренировки, но трябва тялото ми да се адаптира.
Взех си карта за 8 посещения, та до морето да влезна малко в час и там да си правя разни плувни тренировки.
Хранене след има няма 16ч. пост (ако не броя сангрията :D)
Доза протеин във вода.
Домати, краставици, сирене, варени яйца, авокадо, суджук и нямаше как да не си сипя малко ракийка покрай салатата...
Довечера свиня на скара.
Да
Добре
Д:
Ако почна да бърпирам там ще ме помислят за тотално изперкал, а с жилетката ще потъна директно и ще трябва да плувам под вода :D
23.06.12
20:51
казано от gotcha на 23.06.12, 18:38:
Днес плуване на Спартак в 50м басейн. На закрито е още по-разхлаждащо, нямах търпение да се метна във водата.
Изнамерих тези плувачески водове, но още ми е доста рано, за тях ще ми трябват няколко часа в басейна докато си възвърана формата. Разплуване бруст и крол с почивки докато свикна. Първо ми се одървят жестоко раменете, а и дишането докато свикне си трябва време. 800м крол за 8:30 мин. някъде - това трябва да ми е само загрявката :D
Спринтове крол - 50м почивка. 25м спринт 25м мн бавно бруст х2, 25м спринт почивка х 2. И тук умирам яко бързо, времената са ми 42-3 сек на 50м и 20 на 25м общо взето половината на рекордите :D Две дължини за разпускане.Доза протеин във вода.
Домати, краставици, сирене, варени яйца, авокадо, суджук и нямаше как да не си сипя малко ракийка покрай салатата...
Довечера свиня на скара.
Да
Добре
Д:
800 м св. стил мъже
1. Венцислав Айдарски (Вихрен Санд) 7:57.46 НР
2. Петър Сухарев (Младост Пд) 8:20.92
3. Теодоси Чернев (Бриз Бс) 8:25.07
Не ми се търсят други постижения по- дисциплините, който си посочил, ама мисля че си олимпийска надежда -:)
Успех -:). Дано в следващите тренировки минеш времената на Парк Тае-Хуан.
http://www.bgswim.info/index.php?t=857 - погледни го ако имаш време.
Два часа навиване да отида да тренирам, двойно повече време да стигна до залата...
Изхвърляне до 50кг и опити за охс - зле
Обръщане с клек до 60кг, едно обръщане на 80 и фейл на 85.
До тук гащите ми бяха мокри наполовина и изглеждах като напикан.
Следва:
Thruster & Front Squat & Burpee (няма друго име)
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 rep:
- Thruster
- Front squat
- Burpee
For time - 23:07мин.
Тежест - 40кг.
Тук вече гащите ми бяха мокри на 100% и изглеждах като вчера в басейна :D
До 8-мо повторения накъсване на 4-5, от 7-мо без накъсване, от 4-то без накъсване от тръстър към клек. Бърпитата без накъсвания.
Исках просто да издържа докрай и без да се удавя в потта си :(
П.С. -1.5кг на кантара (whew)
П.П.С. - Пропуснах да отбележа тренировките за прасето, вчера 5х50 повдигания докато правих скарата, днес 200 без почивка - гръмнаха ми гастрокнемиусите!
Хранене след 16ч. пост:
Доза протеин във вода.
> Останки от вчерашната скара :)
> ?
> (d)
>(yawn)
Мнението беше редактирано от gotcha на 24.06.12 16:32.
Днес почивен ден, само си направих прасето - 150 бавни + 50 бързи повдигания, последните ГОРЯХА. Малко изометрии от стойка на ръце, прогресии за задна и предна везна.
Мускулната ми от вчера на квадрицепсите е толкова брутална, че ходя като патица, без сгъване в коляното.
Храна след 19ч. пост:
За пръв път купих 10 яйца от ровещи пилета (5лв)... като ги вадех от колата се излюскаха от плика и 5 от тях бяха готови за тигана + масло и мед, за пореден път ЕВАЛА на Дон Вито - уникално вкусно!
Направих и сефтето на динята, един резън, защото динята по принцип я гълтам направо, не знам колко фибри и какво съдържа, но почти винаги си отива преждевременно от мен :D Защо?
Розов домат със сиренце и маслинки + 1 мастичка, това ми е основния проблем второ лято - не ми вървят анасоновите напитки ;( 1 сайдер крушка за оправяне на вкуса.
Кръчма - Половин пица, 2 свински и 1 пилешко шишче, салата, чеснова питка, към литър бяло винце с лед и лимон.
Бат Сашо ме вдъхнови, ще описвам “апването и пийването” детайлно, все пак това ми е номер едно хоби заедно със тренировките (blush)
1 сайдер крушка за приспиване.
ако знаеш каква мъка ми причиняваш с тези разкази за вкусна диня и домати..... ;(
Днес беше ден за плуване но пропадна...
Като станах реших да правя комбинации от стойка на ръце, преден и заден тък. Лоста, който ползвам е от тези дето се навиват и съм го сложил на стената и една колона, в началото приятелката ми се изръси и аз все я обеждавах, че вече е яко натегнат, да ама днес така се излюсках, че без малко да си счупа зъбите, ребро и коляно :D Вече само на халките и на една греда на терасата.
Както и да е, жив съм :) направих няколко по 40-30сек. от трите. Следваше каране на колело, сигурно 10-15км но лежерно.
На стадиона пак 3-4 комбинации от горното. Вкъщи пак малко стойки и тъкове + прасето - 100 бавни повдигания и 130 ситни подскока на левия, който ми е малко по-слаб.
Като цяло се пазех за плуването та не беше кой знае колко тренировъчен ден.
Бтв купих си потник, не съм носил такова от дете грозно ми седи на човек без рамене... са уж леко се е подуло нещо :D
Храна след 18+ часа пост:
Доза протеин > Доза диня >
Сангрия с лед
Към половин кило свински флейки оплетени в опашка мариновани с червено вино, балсамико, зехтин, кимион, черен пипер и чубрица
тряше да е с някви други треви, ама не ме кефят.
Който си мисли, че половин кило месо не се усвоява, не ми дреме беше ми вкусно.
Млечна царевица на скара. Салата с домати, краставици и сирене. 2-3 ракийки с айрян.
Десерт с банан, череши, черен шоколад, заквасена сметана и мед.
Усещам как мускула хипертрофира мощно :D
Сигарка със сайдер крушка за лека нощ.
Мнението беше редактирано от gotcha на 26.06.12 23:54.
Вчера, няколко часа колело по някви задачки, за прасето 150 бавни и 50 бързи повдигания.
Храната след 16ч. пост - яйца, филета, хляб, салати, десерти и половин кило сливова, което днес беше наказано!:
В залата реших да видя на отделните движения с почивки м/у тях от Tough enough test как седи положението чисто информативно без мн зор:
Обръщането и изтласкването го разделих на обръщания от земя и пушпреси с 50кг щанга - 15 обръщания можех и още и 12 пушпреси с почивка м/у тях. Определено тря дам зор на бутащите.
Мноооого дихателен клек :D с 81.5кг щанга - 15 повторения, има напредък при условие, че до скоро праих по 5 на 80кг... и можех още някое да измъча с почивки, ама почнах да се гъна нещо.
Лежанка на същите кила - 7 :(
Тяга на 120кг 5+5 размених хвата, мн потен изпускам яко, сложих фитили просто да видя колко ще издържа ми пак зле - 12… уж тягата ми яка :D
Интересно ми е, ако размена местата на тягата и клека, както е в оригиналния вид дали ще е по-добре?
Набирания - 12 неам идея що!
Кофи - 15 можех още малко.
Правих си почивки и го давах айляшки, ако го направя като хората ще съм плачевен. Просто исках да видя къде да си дам повечко зор.
На стадиона 10 обиколки лежерно темпо за 22мин. Леко ми се сви дробеца, може да е от сливовата...
Днес си беше ден и за плуване, та прибрах се праснах един протеинец и тренировката за прасето 150 по 1сек. нагоре, задържане и надолу, 50 с по 2сек., 50 бързи и изпомпващи.
В басейна, 1км крол за 21:37, има лек напредък, но като цяло комфортно темпо нямах сила след всичко това да напъвам и там. До 800м. ми се одървяше дясното рамо и ръка, натам си влезнах в ритъм и си го изкарах без проблем, мислих да пробвам и за 1.5км ма викам следващия път. Обръщанията не ги правя със салта и оттам мисля, че губя някоя секунда. По натам ще ги включа.
100м работа за крака с дъска. Малко дрил за делфин и 25м делфин... не ми тегне толкова, но трябва да шлайфам техниката на него, учителката ми викаше, че не плувам делфин, а кит :D
Общо 40-45мин в басейна.
Добър тренировъчен ден се получи в 3 равнини, тежести, бегова, плувна. Става като комбинация, ама без да натискаш както го направих днес.
Храната след 16/19ч. пост:
Ако не броя протеина преди плуването са си 19ч. пост... аз както не си броя и алкохола не правя и кой знае какъв фаст, ама твае...
Пълнени чушки с яйце, сирене, копър, маслини и шунка, мое произведение :) става за ядене... + малко сангрия.
По късно ще правиме сигурно скара-бира, ще опиша...
Речено сторено, 3 свински котлета, салата от селски домати със сирене, доста от тези със заквасена сметанка и мед. Няколко чашки бяло винце с лед и лимон.
Направих и чироз с лук, балсамико, зехтин и копър, който чака в хладилника ракията, ама май няма да е за днес :D
Мнението беше редактирано от gotcha на 28.06.12 23:20.
28.06.12
20:25
казано от gotcha на 28.06.12, 19:15:
В залата реших да видя на отделните движения с почивки м/у тях от Tough enough test как седи положението чисто информативно без мн зор:
Обръщането и изтласкването го разделих на обръщания от земя и пушпреси с 50кг щанга - 15 обръщания можех и още и 12 пушпреси с почивка м/у тях. Определено тря дам зор на бутащите.
Мноооого дихателен клек :D с 81.5кг щанга - 15 повторения, има напредък при условие, че до скоро праих по 5 на 80кг... и можех още някое да измъча с почивки, ама почнах да се гъна нещо.
Лежанка на същите кила - 7 :(
Тяга на 120кг 5+5 размених хвата, мн потен изпускам яко, сложих фитили просто да видя колко ще издържа ми пак зле - 12… уж тягата ми яка :D
Интересно ми е, ако размена местата на тягата и клека, както е в оригиналния вид дали ще е по-добре?
Набирания - 12 неам идея що!
Кофи - 15 можех още малко.
Братле, поздравявам те за опита. То моето привитствие не че има някаква стойност, но все пак. Ти си куче, доказа се на Ботевите дни още и щом си го почнал съм сигурен че ще го докараш на резултат.
Важното е, че днес си по-добър от вчера. Поздрави
Мерси братле, малко се чудих дали да го напиша, ма викам си бах го... просто днес се чудих кво да тренирам и реших да видя за 6м. в залата кво съм постигнал. Ясно, че не е по протокол ма си е просто една сферка и само за мен.
Бе има някъф напредък деба :D
Вчера, реших като пълен малоумник да правя 5км в 3 на обяд добре, че горе на стадиона има малко сянка. Реших си, че ако направя 2400 под 11мин. продължавам, ако не спирам - 11:07 нямаше да го направя под 23 и се отказах, а и бахти жегата. В залата направих 20 повторения на лежанката с 60кг и си тръгнах. Вкъщи 100 повдигания на пръсти по програмата - не ме напомпаха както исках. Сутрешно мерене на прасето - 37см демек никакъв напредък ЗАЩО?
Храната вчера на 18ч. 3 чашки шума, пълнените чушки, селски домати и сирене. Вечерта пилешки дробчета с лук, луканка и някви други неща, пилешки хапки с бадеми, бутилка бяло вино с лед и лимон.
Днес ще си правиме с едни приятели суши, може и да потренирам ще пиша по-късно...
Подух се като балон, мацките направиха 300 хапки суши аз ударих едно към 50 с 3 сайдера круша, някви бисквитки и бонбонки... ужаст. Иначе побарах преди плюскането малко две 16-ки пудовки, обръщания, преси, тръстъри, пробвах и с 25-ци ама ми тегнат.
200 повдигания на прасци със задържане в горната част доста по-добре се напомпаха от бавните 100, мисля, че всеки трябва да си напипа начина по който да напомпи яко прасето.
Спорт и Ремонт
Мнението беше редактирано от gotcha на 30.06.12 20:53.
30.06.12
11:14
казано от gotcha на 30.06.12, 09:36:
Сутрешно мерене на прасето - 37см демек никакъв напредък ЗАЩО?
Защото не че съм напълно сигурен, но смятам леко ти се губи връзката мозък-мускул. Аз мога от 10 повторения със собствено тегло да си пръсна прасеца, а може и да направя 200 без да усетя напрежение. Поне така смятам че при теб се получава. Не знам дали спазваш и бавното темпо 2-2-2, дали горе задържаш, но 100 повторения според мен би трябвало да те натоварят достатъчно ако ти поискаш.
30.06.12
11:23
Еми баси прасето тогава. Моите са 34 - 35 теб не знам какво те притеснява. 37 добре ти и ръката ако ти е толкова и си за манекен :D. Щот аз ставам ;) 36 ръка 36 врат, 35 прасец. Е ся след тия 100 като стане 36 и той и ме взимат в ВИЗАЖ :D
Абе краката ми спрямо тялото са като на муха, а прасеца като на комар... Ръката ми е 38 някъде и прасеца като го стегна натам отива, както казах нееднократно напраих си ръката, колкото прасеца, оказа се по-лесно :D
30.06.12
22:15
Е ся след тия 100 като стане 36 и той и ме взимат в ВИЗАЖ
във визаж съм чувал как ги наемат...няма да ти хареса интервюто :Д:Д
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 30.06.12 22:16.
Бухахаха ша падна от стола!
Марински е мноо бръз бе ше го фанат за прасеца :D
Вчера, плуване - дрилове за крака и делфин, 50м делфин с плавниците ги изкарвам :D 200м всяка дължина под минута, неква апнеа се опитах - мега зле повече от 20сек. под вода не мога да плувам :( Като цяло хаотично без мн мисъл, следващия път ще работя крола има някои неща, които трябва да се пипнат. Храната след 14ч. и тук зле, салата със синьо сирене и орехи, яйца, свински пържоли, вечерта по време на мача, свинско и пилешко, зелена салата, ракия и бира.
Днес щанга и стадион ден:
В залата клек 80кг - тяга 120кг по 5 повторения, 3 врътки, първата тяга от дискове. После трисет, военна преса - тръстър - преден клек на 50кг 4 врътки, повторенията бяха по 1 в първи и така до 4 в 4-тата серия. Наполовина напикан.
На стадиона 10 обиколки средно темпо, още беше яка жега свалих 2 кила пот...
Храната след 21ч. пост:
Пърстърва на скара, домати със сирене и орехи, бяло вино.
Вчера без тренировка, пропадна плуването. 21ч. пост на вода. Храната на рд-то на един приятел в кръчма :D - шопска салата, свински каренца с некви неща, пилешки крилца с мед и соев сос, чийзкейк и половин килце бяло винце с лед и лимон.
Днес щанги:
За пръв път имах възможността да гепа 3 лоста и да направя кръгова:
Обръщане с изстласкване @50кг 3,5,6 първите 3 обръщания с клек
Преден клек @70кг 3,4,х
Милитъри лежанка :D @70кг 3,5,6
Заден клек @70кг 3,5,6
Набирания @25кг 3,5,6
Кофички @25кг 3,3,3
Малки почивки за закачване на тежеста и раздишване м/у сериите и първи и втори кръг, 2-3мин почивка за третия. Предния клек мн тегаво ми дойде след обръщанията и ме предаде, сигурен съм, че не подготвих упражненията в правилния ред :)
После се заиграх с 32кг пудовка - 20 руски суинга, 20 дедлифтхайпула, 5 руски на ръка и почнах да обръщам с нея, още ми тегне но правя с размяна на ръцете по 5. Борчески мостове за врат, преден, заден и от челна стойка. 45сек планк @50кг
Малко заигравка за ръцете с лоста, тесех хват, френско, бицепсово, 10 кофички... майтап.
Малко прогресии за везни на стадиона да ми изсъхнат гащите :D
доза протеин на 20ч пост, по-късно ще опиша храната.
След 3 часа - айсберг, снежанка, тиквички пълнени с яйце и сирене, пилешки хапки с мед, свинско с бира, соев сос и мед на фурна, 2 ракийки, малко бяло винце.
Мнението беше редактирано от gotcha на 04.07.12 23:48.
Вчера айляшки ден, умрях от жега, за да не съм капо направих едни подскоци за прасец - 100, 50, 50, 50, 50 на крак.
Храната след 20ч. пост - свинско, чушки с млечна салата с извара, яйце и някаква плодова салата след това, която ми разказа играта, за пореден път ми става много тежко, ако смеся повече плодове особено след хранене.
Днес в залата лоу интенсити тренировка:
Никаква сила като цяло,
клек - 10@50, 10@70, дроп серия: 3@85, 3@80, 6@70, 12@50, после с почивки 6@70, 3@80, 1@85.
военна преса - 10@30, 10@40, 1@55, 1@57,5, 1@60, 0@62.5 после от 62.5 дроп серия до 20 като правих пушпреси на тежките и накрая военни до 20кг.
За цялата тази недомислица си отделих един час от живота... Откакто тренирам в залата не съм имал толкова монотонна тренировка, все едно нищо не бях направил, за това реших да се поизпотя поне малко с едни суперсерии:
гребане раменен надхват - лежанка раменен хват, 10@50 - 10@50, 6@70 - 6@60 х 3, 12@50 - 6@50.
Рамото и трицепса ми бяха предизморени от пресата и дадох фира на лежанката, ама е лошо нема. Тук за няколко минути се почуствах жив и че съм тренирал нещо, а и потен :D
20 кофички в серия, ако съм свеж ще направя 25-30, което е добре при условие, че зимата правих 15 преко сили.
Подскоци на един крак комбинирани с прасец на лег пресата. С лафчетата и моткането днес седях два часа и половина в залата... какви спомени от билдърския период :)
Храна след 21ч. пост:
Доза протеин.
Четвърти или пети ден съм на 20+ ч. фастване и с по едно хранене в денонощието и вече почват да се стопяват пръжките, орязал съм много сладкото и въглените също така, ПЛАЖА НИ ЗОВЕ :D
Храна след 4ч. - 1 шуменско, наденица и тиквички на скара, каренца на тава, айсберг, две ракийки, домашен сладолед, бяло вино.
Мнението беше редактирано от gotcha на 06.07.12 21:39.
Вчера плуване, изтрезнях :D 800м крол за 18мин. - слабо. Плуване под вода, почти 25м - мн слабо, ама се подобрява, готвя се за морето, много ми е мерак да се гмуркам това лято. Храната след 18ч. наденица и тиквички на скара, малко извара. Вечерта скумрия на скара, чируз, зелена салата с чери домати, авокадо и слънчогледово семе, ементал, сурови ядки, бяло винце.
Днес реших да потичам, ама ме хвана жегата след 11, 3600м за 17мин. докато не видя, че ще направя 5к за под 23мин. няма да ги тичам. Подскоци на един крак за прасеца. Вкъщи хспу - някъф напредък правя по 8-9 с частична амплитуда и направих почти едно с цяла, главата ми опря малка възглавничка :D
Храната ще я дописвам, но ще са мръвки на скара...
На 17ч. фаст следобедна закуска - пушена сьомга, авокадо, чери домати, ементал, бяло винце. Вечерта свински гърди на скара, домати, домашен сладолед, малко шоколад, две ракийки и сайдер крушка.
Мнението беше редактирано от gotcha на 09.07.12 09:06.
След вчерашните “рекорди” по хспу реших, че и днес мога да ги включа в някоя кондиция... грешка. Комбинирах изометрия от стойка на ръце с преден клек и тръстъри... имам много голяма извивка в кръста при стойката и след това при предния клек нещо ме резна яко в долната част на кръста, явно хспу в комбинация с клек не е за мен, само неща от вис или може би нещо за кръста... реших да правя и кондицията на славко с преден клек, подскоци и заден клек, ама ще е като ми мине...
Та направих само лег преса в суперсерия с добро утро да го постегна малко, загрявъчни серии и припомняне на доброто утро и после 3 серии от 10 лег преси със 100кг и 10 утрота с 50кг. Мислих да направя и нещо с набирания и кофи с тежест, ама ми стана криво заради кръста и си питах шапката.
Храна след 19ч. (дозата протеин след трен не я броя вече :D)
Две парчета питка с чесън, сирене и ементал, луканка, сирене, черита, горчица, кетчуп, бяло вино две чашки.
Довечера - кръчма...
Днес вкъщи хспу, вече правя по 3 до възглавничката. Както онзи ден през 2-20мин как дойде се изпъвам и правя или частични по 10 или до възглавничката или изометрии за време. Кръста се държи добре утре няма да го мисля вече май.
Ходих и на плуване, установявам, че съм яко зле с издържането под вода, аеробен капацитет или нещо друго е това? Мисля да почна и на сухо вкъщи да си задържам дъха за време, ква апнея ще правя, че като се гмурна трябва да изплувам :D
400 крол, малко делфин, лигня като цяло.
Храната след 24ч. пост:
Доза протеин. 5 яйца с мед. Следват кюфтаци на скара, розови домати и (beer).
Крайно озадачен съм от снощната кръчма - само 2 бири, да се радвам ли? За пореден път казвам - алкохола не се брои при пост, той е като въздуха и водата :D
казано от gotcha на 10.07.12, 19:20:
Крайно озадачен съм от снощната кръчма - само 2 бири, ...
с това изказване ме караш да се замислям, дали не съм сбъркал, че съм те добавил сред приятелите....
;)
Ами направо се очудих, че си ме добавил при условие, че не знаеш какъв спо(и)ртист съм :D
Този дневник е за моите хобита, които се развиват в две насоки - тренировки и яденето като суплемент за възстановяване И пиенето и яденето като суплемент за отделяне на серотонин :D
Не е препоръчително трезвеници да ми четът дневника...
май не схвана идеята ;)
САМО 2 бири - срам за спортиста ...наздраве (beer)
Мнението беше редактирано от Redalex на 10.07.12 20:02.
абе за малко...ти направо си ме сиктирдоса ;) (тая дума от къде ми хрумна, нямам идея)
2 бири не е ходене на кръчма, ами си е пиене на кафе ... :)
казано от Redalex на 10.07.12, 20:41:
2 бири не е ходене на кръчма, ами си е пиене на кафе ... :)
Съгласен съм :)
Аз тия дни под 4 през вечер не падам(да се чете,че много я обичам)...не е хвалба точно за тоя форум,ама.. :)
Та от едно известно време си избих плочките от главата :D
Еми прави сте момчета, изложих се :D
Има и такива дни, а и аз бира не мога да пия в големи количества, надувам се... 3,4 са ми е окей.