06.07.12
09:55
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 09:41:
Кольо, моля те кажи ми че не е така. Стоиш повече врема от мен тук ...кажи ми че хората постоянно не правят такива неща с телата - постоянна смяна на диети.
Да, много хора го правят, ти включително. Затова е малко странно да говориш за вредата от този подход и в същото време да не желаеш да приемеш друг вариант. Славко не ти пише съвсем наизуст, вярвай ми.
06.07.12
10:05
Първо ми казваш “къде видя такова нещо” сега ми казваш “да много хора го правят”...
Чакайте да си взема пуканките!!! Поредната просветена девойка, която ни поучава тука целият форум, супер!!!
06.07.12
10:09
Не ви поучавам, просто казвате неща, а в следващия момент съвсем различно.
Мнението беше редактирано от Миш Мишана на 06.07.12 10:10.
06.07.12
10:11
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 10:05:
Първо ми казваш “къде видя такова нещо” сега ми казваш “да много хора го правят”...
Къде видя такова нещо във форума и особено при хората, които те съветват тук?
Имах предвид, че много хора хо правят по принцип (и за съжаление).
06.07.12
10:12
Не не просто спирам... стоите и тъпчете на едно място само
Мнението беше редактирано от Миш Мишана на 06.07.12 10:12.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 09:53:
Puppy цитирам дословно от тълковния речник... диета - Специален режим на хранене
Нещата много са се изрудили, какво му е специалното на това да ядеш чисто месо, яйца, мляко, ядки, плодове и зеленчуци, зехтин, масло... вместо кока кола, KFC, Mc Donalds и ред други храни с неясен произход и производство.
Нито си броя калориите, нито изчислявам процентното съотношение, ям това, което ми се яде в момента.
Някъде бях чела, че щом ти се ядят много и постоянно въглехидрати от типа на пици, баници, торти и т.н. в следствие на което пълнееш, значи нещо не е наред. Трябва да я намеря тая статия...
06.07.12
10:17
Отказахте поредния човек с различни възгледи от вашите -:).
Не коментирам дали са били правилни или не!
06.07.12
10:17
Спирай... ти си спряла така или иначе - при вечно лутане между глад и желаната визия.
Тези, които тъпчат на едно място, дали сме ние? Сигурно... ;)
Кой потребител, който ти даде съвет за промяна, сменя хранителния си режим непрекъснато? Дай да го видим.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.07.12 10:21.
Виж сега, аз се занимавам с това от 20 години, пробвал съм много неща, прочел съм десетки книги, осмислил съм ги и съм научили какво работи и какво не. Повечето потребители, които те съветват са на подобно ниво.
Ако си умна - ще се опиташ да научиш нещо от това, което ти пишем и да се поучиш от опита, който от горе на всичко ти го даваме БЕЗПЛАТНО, при условие, че ако отидеш при инструктор, ще те одере маса пари за тия елементарни неща.
Иначе, ще ни обясняваш колко сме зле и как ти си по-специална и тия неща, дето ти ги обясняваме, не важат за теб и нищо няма да се промени.
Изборът е твой. Последствията също.
06.07.12
10:20
казано от Петър Димитров на 06.07.12, 10:17:
Отказахте поредния човек с различни възгледи от вашите -:)
От какво го отказахме? От глада?
На мен лично не ми харесва идеята в този форум да се вижда толерантност към нездравословни режими.
06.07.12
10:31
Къде греша ? (wave)
Да не си мислиш, че си единствената и уникална ;)
06.07.12
10:55
казано от James Hinks на 06.07.12, 10:31:
Къде греша ? (wave)
Да не си мислиш, че си единствената и уникална ;)
Имаше една приказка “Нашето гардже е най-хубавото гардже от всички!” :)
Иначе, направих си труда да прочета целите 3 страници и разбрах само, че в този форум няма един, който да си държи хранителният режим постоянен, а авторката на темата знае повече от Кольо + Славко + малък Сашо + Петко + ....+ ...+ :) Предлагам ранг и специална секция във форума, а също така и безплатен запас от ядки(вместо пуканки) за зрителите :) :D
Обикновено, когато чуя някоя жена да казва “искам да съм по-слаба”, след време задължително казва “искам да съм още по-слаба”.
Вечните диети, след това и гладът, са единствените начини. И вече си знаеш, за да отслабнеш - гладуваш. За да отслабнеш още - продължаваш да гладуваш. И това може да не е бсолютен глад, може да е обичайното оскъдно хранене. Три седмици, два месеца гладуване, обаче не са достатъчни, за да си достатъчно слаба. И продължаваш. Коя жена или девoйка не е минала по този път? Ако има такива, то те са наистина малко. Едно е, обаче, да си на 16 и да преминеш през тази мания, друго е да се водиш за голям човек и да си стоиш все в същия капан. За някои пътят, явно, е по-дълъг. Други, пък, никога не излизат от него. Аз лично нямам нищо против вечната борба с вятърни мелници. Както във форума, така и извън него. Явно, обаче, че това е поредната тема, в която се искат някакви съвети и, когато такива бъдат дадени, става още по-зле. :)
Но...
Мнението беше редактирано от Мари А. на 06.07.12 11:56.
06.07.12
12:21
Хахахаха. Моля спрете да ме анализирате. Спрете да ми казвате какво мисля и как се чувствам или какво ще ми се случи след 5 години. Нито сте психиатри, нито екстрасенси доколкото знам. Смятах, че сме тук, за да обсъждаме, плюсове и минуси и т.н. А не само да казвате “Това е така”, “Това не е” без да го подкрепите без каквито и да е било аргументи. Спорите като малките деца, честно. Ако сте много умни и много разбирате, защо не можете да ме убедите, че сте прави?
Петко К, казваш: “Виж сега, аз се занимавам с това от 20 години, пробвал съм много неща, прочел съм десетки книги, осмислил съм ги и съм научили какво работи и какво не. Повечето потребители, които те съветват са на подобно ниво.” Не знам на какво ниво сте и колко ви е високо мнението за самите вас, ама не ви личи да сте много на “Ти” с фитнеса, храненето и здравословния начин на живот. Жените тук (визирам най-активните ви потребителки) са мазни и мъжествени. От жена, която вдига тежести до жена щангистка има разлика и тя е в липсата на талия, безформените крака, мазните ръце и конска физиономия. Недоразвитите мъже тук са с по-малки ръце от на петокласник, едва вдигат 3 пъти 30 килограма за бицепс и после казват аз тренирам от 10-20-30-40 години. Никакъв авторитет не излъчвате ама устите ви еееей такива. Щом се харесвате, живейте си в заблуда, че сте красиви и атлетични, пък после се чудете защо никой не ви заглежда прекарвате повечето си свободно време тук, останалото в гора да местите дънери.
И още нещо - на който не му харесва е свободен да използва червеният “Х” малко по-нагоре вдясно.
аз и 20 кг не дигам за бицепс....всъщност и 10 не дигам....всъщност изобщо не вдигам за бицепс :)
едит:
яж каквото искаш, спортувай каквото искаш (или каквото ти носи удоволствие и мислиш, че е правилно)...но не е зле да се вслушваш и в думите на другите.
Успех
Мнението беше редактирано от Redalex на 06.07.12 12:32.
Добре че се появи такъв коректив, като теб да се осъзная... получих отговор на всичките ми въпроси, които от години търся тук. Благодаря ти- освободи ме, като ми предостави информацията смляна- сега ще взема и да поживея навън!
ПП Споменавайки за хикса горе същото важи и в обратна посока, тъй като ти си отворила тема в обществен форум. Всеки може да пише и дава мнение или ти просто чакаш мнение подобно на твоето, което да затвърди разбиранията ти. Един вид търсене на подкрепа, защото ти самата не си сигурна какво говориш. Сиреч докато няма такова мнение ти ще отхвърляш всяко различно.
06.07.12
12:35
админостратор френдли ре-пост: Промяна в кръвоналягането в черепната кухина ще се отрази благотворно за теб и мирогледа ти. Авоарите ти нямат покритие.
“От жена, която вдига тежести до жена щангистка има разлика и тя е в липсата на талия, безформените крака, мазните ръце и конска физиономия.”
Имаш сериозен психологически проблем със себе си и с възпрятията. Без да съм психиатър ще ти го кажа, даже личното ми мнение е да се прегледаш при специалист, защото аз не съм.
Ти си една кръгла нула в сравнение с жените щангистки ( не говоря за тези, които си дигаме ей така), говоря ти за истински състезатели на национално и световно ниво.
Мисли преди да говориш, защото единственото, което събуждаш в хората е съжаление и смях.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 12:21:
Смятах, че сме тук, за да обсъждаме, плюсове и минуси и т.н. А не само да казвате “Това е така”, “Това не е” без да го подкрепите без каквито и да е било аргументи.
А да си се замисляла, че при теб няма плюсове в това което правиш, което обезсмисля каквото и да е конкретизиране в някакви съвети ?
Все едно слушам твоята форумна приятелка “Вики” преди известно време, докато не тръгна по болници .
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.07.12 12:39.
06.07.12
12:43
Пупи, да не се обиди :)? Редалекс, тая снимка изобщо не знам за кво ми я постна. Скота, да, всеки може да ми пише без ограничение, но ако на някой много му преча или го дразня може да напусне, не да издребнява и да ме нарича тъпа, защото не мисля като него. Супер ограничени хора.
06.07.12
12:44
Вики е тръгнала, на нея не и е понесло. Аз не съм и се чувствам идеално. Друго?
Ето ти жени - щангистки - ама ти надали си виждала, де...
По ред на номерата - кат до 72кг, категория до 63кг о последната е кат. в момента до 63кг
Нещо... с конските физономии бая си е объркала, ама това защо някой изглежда по един или друг начин си е до ген, една тематика, с която няма нужда да те занимавам, няма да разбереш.
От какво да се обидя, ти пък, ако ми го каже някой, който изглежда фундаментално, да, ама от тебе да се обидя...
Нямам си работа, чета ти глупостите и ти се присмиваме с колегите в офиса ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 06.07.12 12:46.
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 12:43:
Редалекс, тая снимка изобщо не знам за кво ми я постна.
на снимката мисля, че ясно си пише защо ;) и аз подкрепям мнението на Редалекс
06.07.12
12:48
Слушай какво ти казват, после да не съжаляваш.Отхвърляш всички други мнения, защото чакаш някои да подкрепи твоето мнение(грешното), това няма да стане.
06.07.12
12:49
Ралица, да съм казала че не тренирам или че искам да стана 30 килограмова? Ама вие не четете изобщо. Пупи, я сега ги погледни тея дето си ми ги сложила на снимките и разгледай малко жени в ББ-тийм. Нещо общо?
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 12:49:
Ралица, да съм казала че не тренирам или че искам да стана 30 килограмова? Ама вие не четете изобщо. Пупи, я сега ги погледни тея дето си ми ги сложила на снимките и разгледай малко жени в ББ-тийм. Нещо общо?
Еми и аз това питам? Какъв ти е проблема с жените щангистки?
И коя беше ти да казваш кой колко е мазен и как го реши, това те питам...
Какво да гледам на жените в бб-тийм?? Виж профилите на Diddlina и Marina, как тренират, как изглеждат и си изяш ушите. :)
казано от Puppy на 06.07.12, 12:45:
Ето ти жени - щангистки - ама ти надали си виждала, де...
По ред на номерата - кат до 72кг, категория до 63кг о последната е кат. в момента до 63кг
Нещо... с конските физономии бая си е объркала, ама това защо някой изглежда по един или друг начин си е до ген, една тематика, с която няма нужда да те занимавам, няма да разбереш.От какво да се обидя, ти пък, ако ми го каже някой, който изглежда фундаментално, да, ама от тебе да се обидя...
Нямам си работа, чета ти глупостите и ти се присмиваме с колегите в офиса ;)
Екстра...Ей такава жена е перфектна: Да си сменя гумата на колата без да вадя крик,щот ме мързи,да ми помогне да нелеем 3-4 кубика бетон,пък на всичкото отгоре и вечерта успешно да събуди страшната сила на мрака... :D :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 06.07.12 12:54.
06.07.12
12:54
Хахахаха. Моля спрете да ме анализирате. Спрете да ми казвате какво мисля и как се чувствам или какво ще ми се случи след 5 години. Нито сте психиатри, нито екстрасенси доколкото знам. Смятах, че сме тук, за да обсъждаме, плюсове и минуси и т.н. А не само да казвате “Това е така”, “Това не е” без да го подкрепите без каквито и да е било аргументи. Спорите като малките деца, честно. Ако сте много умни и много разбирате, защо не можете да ме убедите, че сте прави?
Петко К, казваш: “Виж сега, аз се занимавам с това от 20 години, пробвал съм много неща, прочел съм десетки книги, осмислил съм ги и съм научили какво работи и какво не. Повечето потребители, които те съветват са на подобно ниво.” Не знам на какво ниво сте и колко ви е високо мнението за самите вас, ама не ви личи да сте много на “Ти” с фитнеса, храненето и здравословния начин на живот. Жените тук (визирам най-активните ви потребителки) са мазни и мъжествени. От жена, която вдига тежести до жена щангистка има разлика и тя е в липсата на талия, безформените крака, мазните ръце и конска физиономия. Недоразвитите мъже тук са с по-малки ръце от на петокласник, едва вдигат 3 пъти 30 килограма за бицепс и после казват аз тренирам от 10-20-30-40 години. Никакъв авторитет не излъчвате ама устите ви еееей такива. Щом се харесвате, живейте си в заблуда, че сте красиви и атлетични, пък после се чудете защо никой не ви заглежда прекарвате повечето си свободно време тук, останалото в гора да местите дънери.
И още нещо - на който не му харесва е свободен да използва червеният “Х” малко по-нагоре вдясно.
А ти какъв авторитет излъчваш? :D :D :D А устата ти ей такава : http://www.id2sorties.com/did2photos/grande-bouche-2410161240.jpg :D :D :D
И само за информация - тука си отскоро явно, та не ти е станало ясно, че не си потребителката, която ще дава акъл и наклон на хора с години опит и знания ;) Вкъщи може и да ти разрешават да се правиш на голямото добрутро, ама не си си вкъщи. Как пък ти се оказа по-знаеща и по-можеща от всички най-активни потребители тук, ама все пак има какво да подобряваш? Ирония? Противоречие ;)
06.07.12
13:02
Жените тук (визирам най-активните ви потребителки) са мазни и мъжествени. От жена, която вдига тежести до жена щангистка има разлика и тя е в липсата на талия, безформените крака, мазните ръце и конска физиономия.
Да, да, да...само ти стига да им видиш снимките и да разбереш колко са мъжествени, безформени, там кви още ли не...и после да се заровиш с плач в “Космополитън” и да си пуснеш “Часът на мама”, точно защото ТИ не си такава(а много ти се ще). Особено като говорим за харесвани от мъжете жени... ;)
Недоразвитите мъже тук са с по-малки ръце от на петокласник, едва вдигат 3 пъти 30 килограма за бицепс и после казват аз тренирам от 10-20-30-40 години.
Да, и тайно се надяваш някога да имаш гадже, който да е поне малко така недоразвит и да вдига за бицепс...
Никакъв авторитет не излъчвате ама устите ви еееей такива. Щом се харесвате, живейте си в заблуда, че сте красиви и атлетични, пък после се чудете защо никой не ви заглежда прекарвате повечето си свободно време тук, останалото в гора да местите дънери.
Гледам, че и ти твоето си го прекарваш достатъчно тук, но скоро по модераторска намеса ше влизаш само през комшията и проксисървър (finger)
Барем комшията ти върже (puke)
p.s. Хънтъре, аре ве, къде спиш следобедна дрямка, ский къв цирк става :D
06.07.12
13:03
Изобщо не си натрапвам мнението и не се опитвам никого да убедя в каквото и да било. Това е последното, което ме вълнува. Да съм казала, че излъчвам авторитет? Не. Да съм казала, че имам не знам си колко години опит? Не. Да съм казала, че съм много опитна? Не. На мен ми епозволено да изглеждам така както изглеждам. Ама вие от друга страна много разбирате, много сте красиви и много здрави и силни...виждам. Пупи, видяла съм ги и да, не се класират за много привлекателни, но лично мнение. Това кой е мазен се вижда по снимките. И против щангистките нищо нямам. Евала на силни жени, които разбиват стереотипи, ама да ми ги хвалиш всичките, че са много красиви и женствени..
Здравей :) Прочетох дневника ти (по-скоро филма,който става тук :D ) В момента знам точно как се чувстваш....отначало като писах тук супер много се изнервях си казвах “Тез пък ква искат да ме направят.. мега мускулеста като тях ли какво!?” .. мърморех..исках да си трия дневника.. накрая спрях да пиша.Върнах се след 3-4 месеца по повод всички проблемчета,които си докарах и чак тогава осъзнах колко са били прави хората тук дори и когато са се държали гадно,арогантно и са ме скастряли.Върнах се с цел да поправя хранителния режим и най-вече ЗДРАВЕТО СИ!!Съветвам те да се усетиш сега,а не след 4 месеца,защото тогава може да бъде късно.. Мога да ти кажа,че сега можех и да страдам от анорексия знам ли ... Сега ще си кажеш “О боже за каква ме взе тая” НЕ .. границата е изключително тънка и много трябва да се внимава,защото и аз като теб бях убедена на 1000 % че нищо лошо няма да ми се случи,но уви ...
06.07.12
13:07
казано от James Hinks на 06.07.12, 13:02:
p.s. Хънтъре, аре ве, къде спиш следобедна дрямка, ский къв цирк става :D
Направих един summon, ама може да отнеме малко време :D :D :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 06.07.12 13:07.
06.07.12
13:08
Хинкс, ти за мойто гадже не се тревожи, иди целуни твоето от мен ;). С Космополитан и Часа на мама нищо общо нямам, от друга страна виждам, че си на Ти с тях. За модераторска намеса не виждам причина, освен може би че изразявам мнение. И ми говориш за харесвани от мъже жени. Ти би ли искал жена ти да вдига повече от теб на лежанка, да не можеш да се осовободиш ако те прегърне и бедрото и да е колкото талията ти? Я ги питай тея “красавици неземни” от сайта дето много си ги пазите, колко пъти ги е спрял и ги е заговорил мъж, за да ги пита нещо по-различно от “колко ти е ръката” или “с колко клякаш”. Айде моля ти се..
06.07.12
13:10
казано от Миш Мишана на 06.07.12, 13:08:
Я ги питай тея “красавици неземни” от сайта дето много си ги пазите, колко пъти ги е спрял и ги е заговорил мъж, за да ги пита нещо по-различно от “колко ти е ръката” или “с колко клякаш”. Айде моля ти се..
Доста повече пъти отколкото теб са те спирали ;) А на гаджето ти му съчувствам, не му е лесно с такава като теб :D
06.07.12
13:10
Сеирджии...