Дейли лог тайм (sun)
5 серии (2 леки, 3 работни):
мъртва тяга
гребане с щанга
вертикален скрипец
хоризонтален скрипец
хиперекстензии
други:
абдоминални машини - 3 серии, вакуумки, по 5 мин скачане на въже преди и след тренировката
Днес няма ХИИТ, кътвам го до 3 пъти седмично, че тренировките са на гладно и въпреки БЦАА-та, ме е страх да не горя мускул. Днес иначе закусих с доза протеин, а аминокиселините (2 дози - 13гр) пих по време на тренировка. За пръв път правя толкова концентрирана тренировка за гръб и ми дойде доста добре, но ще е хубаво да хапвам преди това, не съм свикнала на този тип натоварване там още (giggle)
закуска: доза протеин
следтренировъчно: кайсия, няколко череши, ч.л мед
обяд: пилешки бут със зеле на фурна, краставица
Ще дописвам междинното и вечерята :)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 04.07.12 15:31.
Tаа.. междинно: не ми се ядеше вечерно меню още, гребнах си няколко лъжички тахан
За вечеря си направих мноого яка вратна пържола с билкова коричка, доста малка по моите критерии, но пък тлъстичка (blush). Гарнитура - домат. Сега съм сложила във фурната тиквички и като са готови, сигурно ще си бодна.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 04.07.12 19:01.
казано от HarleyQuinn на 04.07.12, 19:01:
направих си мноого яка вратна пържола с билкова коричка
Сега ако кажеш и рецептата.. (devil)
Ооф как ме мързи да пишаа...
Рецептата, Петя, не е никак сложна - ако ти е немазно месото объркваш пресни мащерка и босилек с 1 жълтък (така си ги оползотворявам) и го намазваш отгоре. Ако е вратна пържола, както е в моя случай, след като го посолиш, слагаш черен и червен пипер и ръсиш обилно сухи мащерка и босилек и то си става коричка. 30 мин на 220 градуса :) Можеш да експериментираш с много подправки, на мен лично тези дни не ми се занимава много и карам по-простичко.
Та.. днес тренирах рамо и ръце. Аз си го знам рамото, че ми е слабо място, но преглътнах по 4 серии:
раменна преса
повдигане напред
повдигане встрани
повдигане встрани от седнало положение
машина задно рамо (тук бяха 3, олисах се)
вертолет с дъмбели
ръце: бицепсово сгъване с лост и с дъмбели
разгъване на скрипеца и кофички за трицепс
ХИИТ - пътека 1:1 (5 спринта)
Бях планирала разгъване с лост от лег за трицепса, но нещо не ми стигна времето, другият път ще съм по-бърза.
БЦАА малко преди и по време на тренировката
следтренировъчно: 2 кайсии с мед, 5-6 череши, 1/2 доза протеин
обяд: пилешки бут със зеле на фурна, краставица
следобедни лакомства: 10г черен шоколад, тахан, няколко бадема
вечеря: свинска вратна (към 120 г ;( ), домат от нашата градинаа, великолепен!
Преди лягане ще се пие казеин, нямам търпение да го опитам, шоколадов!
Тъдей... храната няма да описвам подробно, понеже реших да заредя с въглехидрати, и както обикновено в такъв ден, стана машъп - картофи, бисквитки, яйца, салати, шоколади, свинско... Ама страшни тез картофи бре, нема наяждане на картоф с чесън, розмарин и масло! Тренировката съответно беше след голямото плюскане.
4 суперсерии: клек с щанга и легпреса
4 суперсерии: напади с щанга и разтваряне на абдуктор (@45,50, ако имаше повече, щях с удоволствие)
3х1 мин въже
4 суперсерии: разгъване на аддуктор и бедрено разгъване
ХИИТ 1:1 - 4 спринта, останалото разходка под наклон ;)
Забелязвам резултати от тренирането на гладно с аминокиселини, утре пак така мисля да тренирам. А казеинът е един път! Дори разтворен само във вода, има невероятно добра консистенция и вкус, дано и действието да е толкова приятно :)
ХИИТ 2:1 скачане на въже - 10 рунда - общо 15 мин
няколко серии за корем
пак същия ХИИТ
Скачането на въже ми стана по-любимо от спринтовете (ха!). Съвсем скоро ще повиша интензитета.
breakfast free, only green tea :D
200г нетлъсто свинско с 3 рулца от патладжани, краставица
150г контра филе на фурна, салата
други: праскова, няколко боровинки, ч.л. мед и тахан
добавки: 2 дози Омега 3, БЦАА, казеин преди сън (пия ги редовно, няма да ги пиша всеки ден)
П.П: Имам много приятна мускулна треска на бедрата и гъзааа от вчера. (sun)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 07.07.12 18:06.
неделя - уъркаут фрий; печено бяло пилешко, яйца, тахан и мед, плочка ч. шоколад, кайсия
днес
5 мин интервално скачане на въже
5 кръга:
мъртва тяга и гребане с щанга в суперсерия
вертикален и хоризонтален скрипец + хиперекстензии в суперсерия
Тоест по 3, първата и последната са съответно загрявка и разтоварваща.
1:1 4 едноминутни спринта на пътека + разходка под наклон
закуска - яйце и белтък
след трен: 3 с.л. боровинки, ч.л. мед, 1/2 протеин
обяд - пил. гърди, тиквички на грил (ойл фрий), салата
казано от HarleyQuinn на 09.07.12, 15:01:
закуска - яйце и белтък
Как се наяждаш с такава закуска (wasntme)
Мен и 3 цели яйца не ме наяждат....ама аз съм си лакома де ;)
Веси, аз почти две седмици дори не закусквах. Сега лека-полека си подавам, че ако продължавам така на гладно да тренирам, колкото и да се наливам с аминокиселини, ще изпищя по някое време.
Бая самоконтрол е, и аз съм лакома.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 09.07.12 15:09.
Засега...
4х12-15 в суперсерия - легпреса (акцент дупе, в събота беше квадрицепс) и римска тяга (едната серия направих мъртва)
4х12-15-20 в суперсерия - разтваряне на абдуктор, сгъване на бедро и калф (2-те от стоеж)
Бях се настроила за вело, ама не мога просто, много ми е тъп тоя уред, пък и не можах да вдигна пулс => отидох си на пътечката (happy)
Не знам що не кляках днес... сега съжалявам. Но пък се раздадох особено на първата суперсерия. И все пак - мога повече!
закуска: 2 с.л. - овес и кисело мляко, 30г протеин бар
след трен: 1/2 доза протеин, 1/2 банан, ч.л мед, кайсия
обяд: 3-4 с.л. к. ориз, бяло месо, слата прясно зеле
Малко по-обща представа за моментното ми състояние. Пренебрегването на коремните тренировки в последно време си проличава.
лудий ти в коя зала потренирваш, май съм те засичал, но може и да се бъркам.
10.07.12
23:26
казано от HarleyQuinn на 10.07.12, 14:52:
Малко по-обща представа за моментното ми състояние. Пренебрегването на коремните тренировки в последно време си проличава.
Тоя дневник взе да се нагорещява.
11.07.12
10:21
Майничка, браво, изглеждаш много добре ;)
Опс, без да искам се самопохвалих. Благодаря!
Малко по-късно ще споделя тренировката и манджалака :D
Мнението беше редактирано от cocobutt на 11.07.12 11:31.
Тренировката днес беше забавна, заради опита ми за трицепсово от лег с лост, което за пръв път правя, но не беше толкова зле. Помогнаха ми с баланса в началото.
табата - въже, катерач
4 серии: бицепсово сгъване с лост, с дъмбели (този път към 20 повторения)
трицепсово разгъване с лост (и с крив, и с прав :D), двустранно с дъмбел от стоеж - по 12
2х10 кофички на пейка
3 серии: повдигане на крака от лег (20-30 повт)
крънчове към разноименно коляно (20-30)
класически крънчове 2х60
ХИИТ пътека 6 спринта 1:1 (2х30 сек, 4х1 мин)
закуска: яйце, белтък, плочка 90% шоколад
след трен: 5-6 ягоди, 1/2 протеин
обяд: сом на фурна, зелева салата
междинно: ч.л. тахан, десетина бадема
вечеря (разделена на 2 пъти): бяло пилешко месо, домат
Хай!
Тренировката беше за рамене днес, направих от всичко по 4 серии, някои по 5:
раменна преса от стоеж
повдигане встрани от седнало положение
повдигане напред
повдигане встрани
вертолет с дъмбели
+ 3 серии: абдоминалните машини, повдигане на крака от лег, вакуумки, извиване (и вчера го правих, ама забравих да запиша)
ХИИТ 1:1 само 3 спринта, загрявката ми беше интервално скачане на въже
яйце, белтък
ягоди, ч.л. мед
пилешко, задушени тиквички, салата
ч.л. тахан, плочка 90% шоколад
пил. крила, тиквички
пак бяло пилешко, домат, маслини, кашкавал, белтък
Гледам да се храня начесто по малко. Засега е ОК.
12.07.12
21:21
Разбрахме се със фамилията! И тебе зимам за невеста!
Тедо, тук вече се повтаряш :) Ама, то е разбираемо, все пак, такъв голям харем трудно се менажира :) А и девойката не е за изпускане ;)
Дид, ти у харема си главната ханъма, с теб никоя не мой се мери!
Тедо, чакам си пържолките (giggle). Ако не си взел, не се притеснявай, ела ми подложиш врат, пък аз знам кво да правя по-нататък :D
13.07.12
00:31
Масажа много ще ми даде. ;)
Не знам, послушен ли си, заслужаваш ли, кой да питам? :D
Качвам си хормоните, които качих в дневника на Вики да си ги имам и тук.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 13.07.12 10:58.
казано от Infernaloverkill на 10.07.12, 23:26:
Тоя дневник взе да се нагорещява.
Брат ходил съм с нея на тренировка, 68 пъти са припотих докато правеше римска тяга, обезводних са за малко да ритна камбаната.
Ама може и да е от боба с люти чушки дет го ядоф преди това :D :D
Като заговори за пикантни манджи, аз съвсем нескромно искам да споделя кулираните си вдъхновения от днес и да кажа, че пилето особено ми причини някакъв вид оргазъм :D Всичко разбира се по харликуински рецепти (giggle)
Оле, много жега навън - нема ден, нема вечер!
та...днешното (къде по 4, къде по 5 серии):
клек
лег преса
римска
аддуктор машина
бедрено разгъване
прасец на калф от стоеж
интервално скачане на въже
яйце, белтък
диня, лъжичка мед, 1/2 протеин
свинска пъжолка с домат, кашкавал
лъжичка тахан, плочка 90% шоколад
пилешко бутче
1/2 бутче + крилце
Малко по-мазно от обичайното, ама тренировката компенсира с качество :)
събота - почивен от тренировки - яйце, белтъци, риба тон, някоя хапка сирене и кашкавал, зеленчуци, диня <3, обичайните лъжичка тахан и мед.
днес - почивен с малко лицеви, после съм запланувала табата и стречинг - яйце, белтъци, малка вратна и едно любимо ястие - ориз с тиквички и домати с чубрица и настърган кашкавал, топящ се в меката топлина на този ароматен грях :D
Здравей! Следя дневника ти от известно време и искам искрено да те поздравя за резултатите ти до сега! Особено много ме радват коментарите ти и невероятните снимки на ястията, които си правиш ... мога само да ти кажа - продължавай в същия дух! :) Лека вечер!
п.с.
Пилешкото наистина изглежда невероятно вкусно!
Благодаря ти, Nathan, надявам се поне мъничко да съм те вдъхновила в твоите лични цели и начинания!
Ама и аз съм една, не съм ви казала рецептата за пилето още!
И така... пилешки крилца и бутчета по харликуински с петъчно-13-и сос :D
Продукти:
пилешки бутчета и крилца
Подправки:
червен и черен пипер
риган
джинджифил на прах
майорана
сусам
настъргани лимонови корички
За соса:
балсамов оцет
горчица
чили
скилидка чесън
уиски
Старателно намазвам месото навсякъде с пипера, като слагам и под кожичката. Дъното на тавичката постилам с фолио и поръсвам с майорана.
Поръсвам мръвките със сусам, риган, джинджифил и настъргвам отгоре лимонова кора. Бутам в предварително загрята фурна и оставям за 30 мин. на 200 градуса, като завивам мръвчиците с фолиото. Малко преди да е готово, разгъвам фолиото и намазвам със сосчето - за двойка бутчета и крилца - 2 ч.л. горчица, няколко капки балсамов оцет, 26 капки уиски (като за петък 13-ти – по 13 на лъжичка :D ). Чили на вкус и настъргана скилидка чесън. Желателно е, ако фурната ви е с вентилатор, да постои след като е готово малко вътре.
Warning: Сосът е фатален, внимавайте!
Ще се радвам на отзиви, ако го опитате :)
клекове - 5 серии (10-12-15)
римска тяга - като клековете
лег преса - 4 серии (12-15)
калф от стоеж - 4 (15)
бедрено сгъване - 4 (12-15)
абдуктор - 4 (15-20)
10 мин интервално скачане на въже (1 мин скачане, 20 сек почивка или бавно скачане, 10 мин чисто, без почивните интервали)
малко тахан, яйце
боровинки, мед, 1/2 протеин
пил. гърди с рататуи
пил. гърди с печени тиквички
пил. бонфиленца с кашкавал и домат, белтък
следобед с кафето - плочка 90% шоколад и 5 бадемчета
качвам снимка на вечерята, щото доматчето е домашно производство и искам да се похваля :D
Мнението беше редактирано от cocobutt на 16.07.12 18:38.
Добър вечер, драги!
Днес сторих обичайното за гръб:
мъртва тяга - пристрасти ме тва упражнение - 5 серии
гребане с щанга - 5
скрипци (вертикален и хоризонтален) - 5
хиперекстензии - 4х15
крънчове, пълни коремни, извивания, вакуумки, изометрии за корем...
кардио - слабо.
яйце, тахан
2 петровки, мед
пил. гърди, ратауи, салата с босилек
пил. гърди, прясно зеле
бонфиленца с чили, кашкавал и коприва, белтък, зеле
плочка 90% шоколад и 6 бадема следобед с кафето (не знам, да ги пиша ли, те са ми ритуал вече :D)
И понеже си ме знаете, че си падам любител фотограф - една красива сцена, която ми хвана окото, докато се прибирах от фитнес :)
За вчера няма какво много да се пише - не ми се ядеше нищо животинско, само едно яйце. Деня преживях с промишлени количества мед, тахан, домашен хляб и печена ябълка, пълнена с овес и бадеми.
Днес - тренировката за рамена от миналата седмица, но този път добавих и раменни преси и вертолети с лост, добре натоварих. За коремчето също се натоварих, нещо не ми се правеше кардио...пак.
тахан, яйце
праскова
варено бутче със задушени зеленчуци
белтък, пил.гърди, домат, маслини
пил.гърди, домат
плочка шоколад с кафето
Доста приятен ден си изкарах днес. И осъзнах, че ще си търся кино в Бургас да гледам новия Батман, че на 27-и излиза, а пък тогава съм там :D
Тренировката - мотивацията на ниво, бях игнорирала стречинга, но днес го поднових, някакво вдъхновение пак ме сполетя. Малко съм вдървила шпагатите, ама още 2-3 пъти всичко ще се намести.
тяга - 6 серии (не можах да се сдържа, ама последните 2 бяха с по 8 повторения)
легпреса - 4
клек - 4 или 5
бедрено разгъване - 5
аддуктор - 5
Нападите остават за понеделник, че тая седмица слаквам с кардиото, а се старая да вмествам тренировките в час, макс час и 10 минути.
ХИИТ 1:1 - 5 спринта, 10 мин умерено бягане.
тахан, яйце
боровинки и къпини с мед
толстолоб, краставица, доматена салца
толстолоб, краставица,чушка
белтък, резен козе сирене
Информативно отбелязвам, че днес тежах 49.9.
И...Благодаря на всички за гласовете по снимките, радвам се, че ви харесват!
Мнението беше редактирано от cocobutt на 20.07.12 19:49.
20.07.12
19:52
Продължавай в същия дух с спора и снимките и в двете определено ти се получава :)
събота и неделя - баклави, торти, кебапчета, кюфтета, стекове-мекове, селски хляб, кашкавали-машкавали, картофи, мезета, крилца, плаж и планина :)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 22.07.12 20:58.
Току-що ми пратиха малко плажни снимки. Гърба не сте ми го виждали досега.
Браво, много добре. (nlove2)