Зависи какви изследвания четеш ... аз лично се ръководя от форумските, според които въглейхидрат + мазнина е сполучлива комбинация, отколкото въглехидрат + белтък. Има и такива, според които въглехидрат + мазнина не е добра комбинация ... но доколкото знам това са доста остарели виждания (говоря за преди 30-40 години, напрвено още от основоположниците на разд. хранене). В крайна сметка - избери си това, което най-добре пасва на организма ти ...
и все пак - въглен + белтък се отрича от всяка една от концепциите :)
И къде пък се отрича яденето на белтък+въглехидрат? Това ще да е някаква нова модна тенденция :D
казано от Петко К на 13.08.12, 01:11:
И къде пък се отрича яденето на белтък+въглехидрат? Това ще да е някаква нова модна тенденция :D
Разделното. И аз вметнах, че не съм съвсем съгласна. :)
Ааа...и гледах Raven - хубаво е филмчето. Не съм чела нищо на По, но аз и не чета |-) (headbang) Кюсак е ОК....
И ми се спи (yawn) (wave)
13.08.12
07:11
ааа има го това с яденето отделно на белтък и въглехидрат хаха :) На 9ти август майка ми имаше рд и една нейна приятелка каза, че е на диета и неяде месо с картофеното пюре и задушениете зеленчуци с бял ориз, които си поръча. Била на диета :D
Поздрави и извинявай за спама ;)
Аз не твърдя, че има нещо лошо в яденето на белтък + въглен ... все пак човечеството от край време се храни така :) Всеки си решава сам за себе си.
Хах, снощи не съм схванала и сарказмът на Петко :D
Nathan, всеки сам си преценява. Виждам, че нищо не налагаш ;) :)
46.5кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка - няма!
(coffee)
Храна:
11.00 - 130гр свинско (coffee)
12.00 - филия Бонус с масло и кашкавал (beer)
15.00 - няколко зрънца грозде
15.30 - 120гр свинско + филия Бонус с масло и кашкавал (beer)
19.30 - 100гр свинско + филия^^ с масло и кашкавал (d)
20.30 - филия с масло и кашкавал...и парче кренвирш (d)
Оклоло 1500ккал : пр - 125гр / м - 90гр / в - 55гр...
Днес се разревах пред приятели и майки с деца на съседни пейки, защото ми се направи забележка, как пресичам. Правете сметка, колко съм психясала.
Всъщност, мен ме е страх от коли/пресичане и си чакам на зебрата да стане пусто. В случая - малка уличка м/у блок и площадка. Пресичам малко, но не непосредствено, след завой. Виждам колата, която си завива бааавно, както е редно и си гледам вече в другата посока. Минавайки зад мен(бавно), от там се чува женски глас “При този начин на пресичане, няма да живееш дълго”. Стана ми супер сдух...дори не мога да пресичам, баси. Абе филм ми стана...може да е решила, че съм някоя фръцла, която има послан червен килим пред нея...беше дебела лелка...
Бая неща ще ме убият преди това, инак...а това, че няма и не искам да живея дълго е факт. Пуста случайност и за това да се жегна...
И френдовете ми се озадачиха, на реакцията ми...смешно е :D
Аз съм психопат! :D Ама бях и на 4 (beer) (blush) Отчаяно ми е тия дни...а самочувствието, никакво го няма.
Ама аз се бях нервирала, че ми звъня непознат номер 2 пъти и телефонът ми отказа. Не е за първи път, но може да е за работа нещо...
Утре съм на интервю, но не знам...филм ми е. До Окръжна трябва да се замъкна. Мисля с 305 от подуянската гара. Сервитьорка в пицария...трудно ще ме харесат...
Хубава вечер :) (d)
Успех на интервюто:)ако я искаш силно тая работа ще я получиш. Тая 305-ца колко съм я псувал :P но е най-директна за окръжна, да.
Що се отнася до сълзите за некви никви неща—изобщо не се учудвай. Това си е съвсем нормално при системната употреба на алкохол.
Хубава вечер и на теб!
;)
Мнението беше редактирано от Val S на 13.08.12 21:28.
Мая, ти наистина ли мислиш, че не можеш да пресичаш? Честно казано и аз много се сдухвам някой като ми говори така, но в крайна сметка като се замисля и въпросната жена не е била от най-любезните и лъчезарни създания,а на такива винаги нещо им е криво :) Така че горе главата - можеш да пресичаш, всъщност всичко си можеш само дето самочувствието ти липсва. Пожелавам ти успех на интервюто - и там без притеснения и само позитивно (sun)
Val S, мерси :) 305 си е редовен, какво му има, хах. Мястото на пицарията е удобно, но не слязох където трябва и така ме упътиха, че вместо да се върна 2 спирки назад по Цариградското, си направих е*а си обиколката из разни улички :D . Не мисля, че искам конкретна работа...просто напусках CV-та и се надявам, да попадна на нещо, с което ще се справя и няма да е мноооого натоварващо. За алкохола си прав - лошо играе на нервната система, понякога...но аз съм си така от малка. Впрягам се за всичко, изпадам в нервна криза и при най-неволна моя грешка...последствия и т.н.. Самочувствието нещо..
Puma, благодаря и на теб :) Принципно се притеснявам да пресичам, та в последно време гледам да съм по-смела(няма логика - психически задръжки боря), а не да стоя на тротоара, когато бавно движеща се кола е на 100000 метра(образно) и това, че не бях плаха и несигурна, се оказа грешка. На мен други филми ми се извъртяха в главата, не за пресичане...
Относно самочувствието...ако разбереш, каква тъпотия направих...няколко пъти...чак ме е срам, да си го кажа, но се усетих не навреме. Оте**ла съм 2 покани за интервю...неволно (headbang) По-безумно е от това, да съм си изтрила съобщения в пощата...
Благодаря, за включването, мили хора (sun)
46кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка няма.
Бая “кардио” измлатих, инак :D
2 дни без трен...Утре ще повдигам малко :)
Храна:
(coffee)
10.00 - малко белен слънчоглед + 2с.л. заквасена сметана
11.00 - 12.00 - 500мл Фанта :D
14.00 - 170гр свинско + 10гр кашкавал (beer)
17.00 - 100гр извара + 30гр сметана + 50гр ориз/булгур(с.с.) (beer)
20.00 - 50гр пилешки дроб в масло + 1 препечена филия Бонус с масло и извара (d)
Около 1400ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 115гр
Това ^^ не е специфичен хранителен режим, мисля се вижда. Умишлено съм вдигнала въглехидратите и калориите...и джънка...мазало :D
50гр въглехидрати и 200ккал, само от Фантата...
Дамммм, Фанта. За енергия и дъх, на интервюто за работа :D Като питах, дали мога да си нося храна, понеже спазвам режим...с тая Фантичка пред мен. Боже, колко ненужни захари, а се поемат толкова лесно...
Интервюто мина ОК. Привидно (sweat) . Може да съм дала грешен номер, за обратна връзка(хората не се ровят из пощите си, да издирват CV-та). Нали ще решат да ми звъннат, та да има значение :D
Бях много спокойна, въпреки нервите сутринта и разни домашни разправии.
Колкото не съм алчна, коректна съм и се старая...толкова съм и разсеяна и непохватна. Та не знам с тия работи, но освен, че съм на дъното финансово, предпочитам да работя нещо...с хора и да не съм си вкъщи. Чувствах се прекрасно/даже се успокоих, само разхождайки се из непознатия квартал и питайки на всяка пресечка, къде е тая Окръжна :D
Хубава вечер (sun) (d)
46.5кг
Ставане - 8.30ч.
Тренировка - няма. Срам ме е!
(coffee)
Разходка/пазар/качване до 8-ми етаж
12.30 - 100гр свинско + 1 препечена филия Бонус с масло и кашкавал (beer)
15.30 - 70гр пилешки дроб + 2 филии с масло и кашкавал + 1 домат (beer)
19.00 - 100гр извара + 1 дробче + 50гр заквасена сметана (d)
Около 1100ккал : пр - 75гр / м -65гр / в - 50гр
Така...нищо не съм объркала, а телефонът нещо не е в час. Може някой да е натискал нещо(някои хора си снимат разни “стоки”). Вдигам, чуват ме, отброява секунди и го счита за приет разговор, а аз не чувам нищо. Станаха 3 пропуска вече(непознати номера-работа?!).
Последно, просто казах, че имам проблем и да ми звъннат на домашния. И кой да чуя http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43900 :D . Аз от тук я знам тази фирма. Коментарите ме бяха развеселили. Мисля, че за това и кандидадствах...присетих се за темата :D . А коментарът на Valdis(13-и) е култов. Пак се смях...просто си визуализирам... (shake) :D И докато говорих с мацката по телефона, ми стана смешно...и забравих да и честитя - казва се Мария (headbang) :(
Та за петък - две интервюта. Ама за тоя З/Цептер не ми е ясен транспорта. И с прекачване...4лв. И още 2 за другото интервю...карай...
Баба ми има имен ден - купих и цветя и бонбони (sun)
Честито на именниците (sun) (d)
46.5кг
Ставане - 8.30ч
(coffee)
10.30 - тренче :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 5x10@32кг
2 - лицеви опори - 5x10@7кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 4x10@2x7кг
4 - бицепсово с дъмбели(едновременно) - 3x10@2x7кг
5 - полукофички с крака на стол - 3x10@7кг
За около 45мин...
11.15 - 1 бонбон пияна вишна :D
12.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал
14.00 - 150гр свинско + 1 филия Бонус с масло и кашкавал (beer)
17.00 - 1 филия с масло, кашкавал и луканка :D (beer)
20.30 - 70гр пил. дроб + 70гр извара + 50гр заквасена сметана (d)
Около 1400ккал : пр - 95гр / м - 95гр / в - 40гр...от храна
Защо е доста по-трудно, да сгъваш дъмбелите едновременно (shake) :D
Днес с френдка малко, бирички...изпринти ми CV-то и ми даде временно апарат - телефонът ми замря съвсем. Почерпих (wait)
Утре, освен 2-те интервюта, трябва да ходя да си взема паричките от предната работа. Бившата шефка е точна и е мацка, жалко, че на магазина не му провървя...
В къщи - абсурд пълен. Много се изнервих. След една година сме се сетили, че ни пЕрат на база с водата. Издирих им лаборатории...затриха ги. Пак тая сутрин им ги записах...прибирам се, водомерът свален(тук си е), господарите пияни с желанието, да се замъкна за допълнителен спирт. Бясна съм, как ще се изкъпя...
Може да пропусна предложението на тиганите, но трябва да предупредя жената. Ох :D шаш и паника :D
Хубава вечер :))) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 16.08.12 21:27.
Мерси (sun)
Ама не се получи с интервюто. Далече е и няма как да работя от 8 до 22.30 два, че и повече поредни дни, на майната си. Тя жената си го каза...
Благодаря, за подкрепата инак :) Ще си пускам CV-тата и така :)
46.5кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка - няма !
Ами, днес само “кардио” - млатих по улиците :D
Храна :
12.30 - 50гр свинско + 2 филии Бонус с масло и кашкавал
13.30 - 15гр шоколад :D
15.30 - 1 филия с масло и кашкавал + 25гр шоколад :D
20.00 - 150гр пилешки гърди с кожа + 1 филия с масло и кашкавал (beer)
Около 1400ккал : пр - 95гр / м - 75гр / в - 70гр....
Пфф...днес ми беше много криво. Няма връзка с интервюто. Пак разни чувства на обреченост + някои мои малоумщини, за които ме поуспокоиха (sun) . Поне водомерът е поставен и има вода :) . Ама трябваше да се “къпя” в леген сутринта (dull) ...и следобеда (dull) , карай :D Изнервих се и ядох шоколад...и филиите са в повече, хаха.
Пооправи ми се настроението, инак ;) . Утре требе трен (dull) !!!
Телефонът сдаде багажа вчера. Ето, какво се случи с камерата(снимка). Часове по-късно снимаше в alien стайл...зелено..и така. Добре, че френдка ми даде апарат. Да няма още missed calls :D
Лека и засмяна (sun) (d)
Това не са ефекти !!! По-зле е камерата вече. И стига с тая долна част, имам нЕк’ъв смачкан г*з :D
Мнението беше редактирано от Мая на 17.08.12 23:54.
46кг
Ставане - 10.30ч
”Трен” :
1 - клек с раменна преса(дъмбели) - 5x5@2x7кг
2 - гребане с щанга(надхват) - 5п@27кг
кофички - 5п
x5
3 - едностранно концентрирано сгъване - 5п@7кг
едностранно трицепсово(седеж) - 5п@7кг
x5
бицепсово с дъмбели(редувано) - 1x15@2x7
трицепсово зад глава(две ръце) - 1x25@7
За около 30мин....
Храна :
11.30 - (coffee) + 100кл прясно мляко 3%
12.00 - “трен”
12.30 - 1 ред шоколад(~15гр)
13.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + масло за тигана
14.00-15.30 - разходка/пазар/8 етажа
16.00 - 130гр свинско + 10гр синьо сирене + 130гр краставица
19.30 - 50гр пилешки гърди + 130гр извара + 50гр к. мляко + 2 филии Бонус с масло и кашкавал (beer)
Около 1300ккал : пр - 100гр / м - 80гр / в - 45гр....
Много смотан ден. Чак не ми се пиеше :D Поне се наспах....
18.08.12
20:19
Майче, аз ти пожелавам, по-скоро и на мен си пожелавам, да си усмихната и да си срещнеш някой специален момък, и двамата да сте щастливи заедно. Я виж намажа някоя пържолка покрай вас. :)
47кг
Ставане - 9.30ч
(coffee)
11.00 - разходка/пазар/8 етажа
12.00 - тренче :
1 - напади - 3x7@2x7кг
2 - едностранно гребане от наклон - 3x7@20кг
3 - лицеви опори - 3x12@7кг
4 - повдигане встрани от наклон - 3x7@2x7кг
5 - чуково(редувано) - 3x7@2x7кг
6 - полукофички с крака на стол - 3x12@7кг
За около 25мин...
12.30 - 10гр шоколад
13.00 - 120гр свинско + 1 филия Бонус с масло и синьо сирене
17.00 - 100гр пил. дроб + 3 сърчица + филия с масло и кашкавал (beer)
Около 900ккал : пр - 65гр / м - 55гр / в - 30гр...от храна...
Сутринта бях бая изнервена, но си спестих някак, извършването на една мъжка подстрижка, насрочена за по-късно. Иии...спокойно такова :)
Не ми се яде...спи ми се - ще лягам рано (yawn) :)
Ааа...от както вдигнах въглехидратите(’лЕб, в частност и др.) ми избиха пъпко по лицето...повече :D
Гледах The Pakt(2012) - амм....не. Око :D
Лека вечер :) (d)
Майче, аз ти пожелавам, по-скоро и на мен си пожелавам, да си усмихната и да си срещнеш някой специален момък, и двамата да сте щастливи заедно. Я виж намажа някоя пържолка покрай вас. :)
?! :D
Тедо, пишеш странно (shake) . Да не си Флюбен, нещо :D ;)
Хубаво пожелание, а дано(примерно). За теб съм сигурна, че ще се случи ;) Не да срещнеш момък, де :D
Важното е, да сме засмяни и да муаме пържоли :)
Поздрави и усмиФкииии(((((((:
19.08.12
20:07
Майче, аз си го намерих човека. Пожелах си го на себе си, защото ако стане, ще намажа пържолки от вас! :)))))
Хахаха, разбрах :) Радвам се (sun)
За сега получавате виртуална пържола, че и сурова :D
(sun)
19.08.12
21:24
казано от Петко К на 13.08.12, 01:11:
Има известни предимства от хормонална гледна точка в разделното хранене, поне такива се приписват
46+ кг
Ставане - 8.30ч.
Тренировка - няма.
Храна :
(coffee)
11.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 30гр пил. дроб + 30гр заквасена сметана
14.30 - 100гр пилешки дроб и сърца + 1 филия Бонус с извара (beer)
17.30 - 100гр воденички + 1 филия с извара (beer)
Около 1000ккал : пр - 85гр / м - 55гр / в - 35гр
Днес на карантия :D Мисля, да си закусвам, принципно...инак :D .
Скучен ден. Сутринта разни нерви. Не тренирах - утре ще барна нЕкоя “дамска” тежест и ще се мерна с френдове. Малко неразбории през деня. Вечерта - приятна....та така :)
47кг
Ставане - 8.30ч
Заспах в 5…. (dull) (headbang)
Тренировка :
1 - гребане с щанга(надхват) - 8п@27кг
кофички - 8п
x4
2 - раменни преси с дъмбели - 10п@2x7кг
едностранно концентрирано сгъване - 8п@7кг
едностранно трицепсово зад глава(седеж) - 8п@7кг
x3
редувано бицепсово с дъмбели(стоеж) - 1x15@7кг на ръка
двустранно трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 1x25@7кг
За около 30мин...
Като за толкоз сън, толкова...
Храна :
9.00 - 5гр шоколад (coffee)
9.30 - омлет от 1 яйце + 20гр синьо сирене/едам
11.00 - трен
11.30 - половин вафла Мура Breeze(~17гр)
12.00 - 1 горно бутче (puke) без кожа + 150гр краставица
15.30 – 100гр свинско + 30гр домашно прясно сирене (beer)
17.30 – 2 в 1
19.30 – 50гр свинско + 50гр воденички + 50гр заквасена сметана 20% (d)
Около 1400ккал : пр – 100гр / м – 95гр / в – 25гр...
Тия бутчета(купешки и на прИмоция) вече са ми гнусни. Това домашно сирене е безвкусно. Ох, лигла :D |-)
Видях се с френдове. В магазина(верига) ми върнаха с 10лв повече....до 20. Та излизайки с 12лв и пазарувайки за 4, си тръгнах с 18лв. Ако бях видяла, щях да кажа, но се усетих, чак като си отворих портмонето при приятелите. Ако спомене нещо жената, ще и ги върна...тъпо ми е, не е като да не съм правила и аз такива грешки с рестото... |-)
Некъв тип ме спря, за да ме пита, защо ми е толкова яка косата и дали съм пънкарка :D .” Таkава елегантна :D госпожица, а с такава коса” ...беше много любезен, каза, че е на 50 и е фен на Sex Pistols(и аз им се кефя, де). Извини се, че ми е загубил време или ако ме е притеснил. Ох, любезни хора, ама шантави :)
Обадиха ми се за интервю – утре в 10ч. Мол-а на Цариградско. Бързо хранене/сервитьорка. Ще отида с 305 :D again. Дано не се изложа много (sweat)
46+ кг
Ставане - 7.30ч
Тренировка - няма!
Храна :
8.00 - половин вафла Мура Breeze(~17гр) (coffee)
8.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал
13.00 - 150гр тлъсто свинско + 20гр едам (beer)
17.00 - 100гр извара + 50гр заквасена сметана + 30гр(сур. с.) кафяв ориз (d)
Около 1200ккал : пр - 80гр / м - 80гр / в - 35гр...
Интервюто - изложих се :D Човекът ме пита: “как си”, а аз почвам да се мръщя и чудя: “‘де да знам - горе долу”...леле :D . То да беше това...споменава: “имате право на безплатна консумация”, а аз: ” скара има ли?!...спазвам режим/хапвам месо” :D ....ох...трябва да се наспя...аз любезно и усмихнато се държах, но тази си ми неадекватност и липса на опит...
Както и да е - покани ме да ида петък и да “поработя” пробно няколко часа...може и да ме върне, като ме скива :D
Не е изгодна позицията, инак...3/1 по 13 часа...не знам, дали бих се справила...заплащането не ми е от значение, но за този случай не е много...480 чисто...
Затрих се и в тоя мол, ей :D И в Carrefour се шашнах. Аз мразя ескалатори(плашат ме), ама тия без стълби са брутални :D Но си взех свинска плешка без кост на 5.69лв килото и 6 яйца L за 1.35лв.И бабата е купила кило и нещо плешка + яйца...+ имам 2 пакетчета в камерата свинско - до края на месеца ще се изкрета ;) От разни “доброжелатели” - извара Олимпус(2.20лв килото в Kaufland) и едам(него си го платих)....храна да дири човек :D
Мнението беше редактирано от Мая на 22.08.12 17:20.
22.08.12
18:21
Дано стане работата в мола, че ходя често там и да се запознаем :D А за ескалаторите в началото и на мен ми бяха странни, но свикнах (sun). Удобни са за количките ако искаш да си ги качваш на по-горните етажи.
Поздрави и да се наспиш ;) !
Хах, Наталия, ще се радвам, да сe запознаем ;) (sun)
Имаш страхотен прогрес с визията и тренировките! (F)
Ескалаторите - не се бях замисляла за количките, но на мен ми се плъзгаха сандалите и се чувствах несигурна :D
Поздрави и успехи (sun)
Да вметна - утре имам интервю за Subway. За 17ч се разбрах, та ще се наспя ;) ...и ще потренирам :)
Хубава вечер again :)
Мнението беше редактирано от Мая на 22.08.12 19:00.
Мая, и аз до преди няколко години имах страх от ескалатори(по-специално слизащите) :D Все си мислех като стъпвах, че ще падна надолу по стълбите :D С течение на обстоятелствата обаче ми се наложи доста често да слизам с ескалатор, тъй като Кауфланд-а, от който често пазаруваме, е на подземен етаж. Еми...вече не ме е страх - въпрос на ежедневие :) Вярно, че си и е и някакъв вид лудост де :D
Успех на интервюто :)
23.08.12г.
46+ кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка - няма!
Храна :
8.30 - (coffee) + 50гр малини
9.00 - 120гр свинско (coffee)
12.00 - 100гр извара + 30гр свинско + 30гр едам + 50гр(с.с.) кафяв ориз
15.30 - 22гр Кит Кат...
Около 950ккал : пр - 70гр / м - 50гр / в - 60гр
17.00 - интервю - зле, мисля. Все тая.
На връщане - задръстване - 2 спирки за 40мин. ...кофти....
(beer) (d)
24.08.12г
46 кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка :
1 - клек с раменна(дъмбели) - 3x10@2x7кг
2 - едностранно гребане от наклон - 3x10@14кг
3 - лег с дъмбели - 3x20@2x7кг
4 - едностранно концентрирано сгъване - 3x8@7кг
5 - едностранно трицепсово от лег - 3x8@7кг
За около 40 минути.....
Храна :
9.00 - (coffee) + 30гр малини
10.30 - трен
11.15 - 10гр Кит Кат
11.45 - омлет от 2 малки яйца + 30гр едам + масло и зехтин за тигана
Около 450ккал : пр - 25гр / м - 35гр / в - 10гр...
(beer)
Ще дописвам, ако има нещо....
Усмихнат ден!
Edit: Ядох :
70гр свинско + 70гр извара + 30гр(с.с.) кафяв ориз....
Още 350ккал : пр - 30гр / м - 125гр / в - 25гр....
Лека (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 24.08.12 20:00.
Майче, кога ше почнеш да праиш нещо за крака?! :)
И само не се отчавай с работата, сега на всекаде е тегавня-криза няква имало (dull)
Мерси, за песничката, Вал (sun) Напомня за детството :)
Правя крака, ей :D Вчера съм клекнала 30 пъти с 14 кила (wait) :D Да, знам...ох, тия краци :D Всъщност, мисля качването до 8-и етаж, ми е от полза....
За работата...то с кризата да се оправдая, че не намирам...
Радвам се, че се включи тук :)
Та за днес.. депресията ме е налегнала тия дни...
Вчера мислех да не ям...не ми се получи съвсем....
46кг
Ставане - 9.00ч
Ядене : зле....не ми се описва...
Хубава вечер! (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 25.08.12 18:33.
?!кг
Събуждане - 3.30ч
Ставане - 5.30ч
(coffee)
7.00 :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 3x12@32кг
2 - лицеви опори - 3x12@7кг
3 - гребане с щанга(надхват) - 3x8@27кг
4 - кофички(плитки) - 3x8
5 - повдигане встрани(яко чийт) - 3x8@2x7кг
За около 30 мин....
7.30 - 2 зрънца грозде :D
7.45 - омлет от 1 малко яйце + 30гр едам....
Пффф, ще се гътна...много пусто в тоя форум сутрин, ей :D
Имам подозрения, че тия днни се бях натровила...взимам мерки ;)
Ще дописвам....
Хубава неделя, инак :)
Мнението беше редактирано от Мая на 26.08.12 07:57.
казано от Мая на 26.08.12, 07:46:
Пффф, ще се гътна...много пусто в тоя форум сутрин, ей :D
Ами да не сме луди, в неделя да ставаме в 7 часа :D
Хах, Петко, прав си! Ама знаеш ли, какво скучно ми беше :D Не е лесно, да си луд :D
Та, за днес, още храна :
11.00 - 150гр свинско + 10гр кашкавал
14.00 - 50гр свинско + 10гр кашкавал + 1 домат с извара
16.00 - 1 праскова
17.00 - 130гр + 100гр задушени чушки/тиквичка/лук
Около 1300ккал : пр - 110гр / м - 85гр / в - 25гр
По късно : (beer) (d)
Преядох...много и на често :D :( Така ми се отразява малкото сън...
Приятна вечер :)
Шашав ^^ :D Бъзикам се :)
Вчера бях будна от 3.30ч и си лафих с баба ми за политика и руснаците в Сибир :D Все теми, от които “разбирам” и ме “вълнуват” :D
46кг
Ставане - 7.30
Тренировка :
1 - клек с раменна преса(дъмбели) - 3x10@2x7кг
2 - повдигане встрани от наклон - 3x10@2x7кг
3 - бицепсово(редувано/стоеж) - 3x10@7кг на ръка
4 - кик бек - 3x10@7кг
5 - повдигане на пръсти - 3x10@32кг
За около 25мин...
Никаква сила...имах и мускулна от вчера, ‘ба си...злеее...
Храна :
8-10.00 - + 150мл прясно мляко 3%
10.30 - трен
11.00 - омлет от 1 яйце + 25гр едам + масло за тигана
14.30 - 150гр свинско + 5гр едам + 100гр задушени чушки (beer)
18.00 - 150гр свинско (d)
Около 1300ккал : пр - 100гр / м - 95гр / в - 15гр...
Уеуе... :D
Трябва да я “спретна” тая храна...мазало again, но не ми се обмисля много-много. С това тлъсто свинско...ама такова ми е наличното месо и е вкусно..
Боядисах се (sun) Почти похарчих последните пари от магазина, а пак ме дирят за неуредици(не ме касаят) :D Ще съдействам, де. Нещо стресът без нищо ми е в повече....просто искам да се отпусна, но не мога. ‘ба си характера! Днес за нек’ъв водомер, щях да се претрепя, да отварям. Сприхава работа...сърцето ме боля.
Ще лягам рано, поне да се наспя. :)
Приветлива вечер :) (d)
27.08.12
18:34
Мая,
въобще не е проблема в тебе, че си стресирана, обстановката около тебе е стресираща. Ще ти обясня защо мисля така- цяло лято имам гости в Пловдив, които ужасно много ме стресират, отидох на село за 3 дни, където имам баба и макар че бях с двама от гостите, толкова добре се почувствах, все едно бях в рая, малко ми беше скучно в началото, но после свикнах със скуката, вместо фейсбук ходех на реката, гледах залези, изгреви, късах си грозде, праскови от дървото, когато някой ми звъннеше ми ставаше толкова приятно, а в Пловдив редовно не си вдигам телефона, та си помислих, че когато не се чувстваме добре, не трябва да го приемаме за даденост, а да пробваме, да търсим изход, да не се оставяме на течението, да не се примиряваме със статуквото, в крайна сметка няма какво да загубим, само ще спечелим...
Ти имаш ли село? :)
Joy, мерси, за включването :)
Много си права! :) Нямам село, инак...не се разбираме с родата. Нямам къде да се дяна. И ми се приписва за лудост, че не мога да свикна да съществувам на 2 квадрата(примерно)..три поколения + някакви дом. любимци. Не винаги е било така. Мой си е проблемът, че не мога да избягам/да се спася от това положение.
За стресът - от малка съм така...може и да има обяснение(пак среда/семейство), а може и да си имам отклонения.
Както и да е...поне ще се наспя :) И се боядисах (sun)
Поздрави и лежерна вечер, Joy (F)
П.п. Вината си е в мен...чалната съм :D
http://vbox7.com/play:d544da73
Мнението беше редактирано от Мая на 27.08.12 19:09.
46- кг
Ставане - 8.00ч
Тренировка - няма! (dull)
Реших, че няма лошо да пропусна.... (dull)
Храна - безобразие :D
8-9.00 - (coffee) + 150гр мляко, again (dull)
10.00 - омлет от 1 яйце + 20гр едам + масло за тигана
13.30 - 150гр свинско + 5 гр кашкавал...и 15гр някакъв мюсли десерт на Nestle :D (dull)
15.30 - половин Мура Breeze (shake)
17.00 - 100гр свинско + 1 филия бял хляб с масло и синьо сирене/едам :D (dull)
Калориите ще впиша утре, евентуално....
(beer) (d)
Леле^^ :D . За сладкото, не се чувствах ОК. Понякога помага. Бял хляб - нямах друг(от гумените), а и той помага... Мазало си е :D
Аз добре се радвах, че съм боядисана - много червено стана :D Кой ще да ме вземе на работа ся :D
Имам интервю в четвъртък, а утре ще проверя нещо.
Лека :) (d)
И мен днес ме пита колегата за руснаците в Сибир—казах му, че са ескимоси :)
И той после заключи, че ядат сурови тюлени :)
Подобни дискусии с колегата по чин хаха