07.08.12
14:11
Здравейте, от 3 - месеца съм тука и още не мога да си избера правилната програма и хранителен режим.
Аз съм на 16 години тежа 93кг висок съм 1.75.Целта ми е да стана около 75кг до нова година.Имам опит в фитнеса около половин година.Свалям доста бързо, но след 2-3 дена пак ги качвам същите килограми като ям.Надявам се да ми препоръчате някаква програма за сваляне на излишните килца и хранителен режим.
07.08.12
14:15
07.08.12
17:15
Това че сваляш бързо но и качваш бързо е типична заблуда, много разпространена сред невежите ‘девойки’, четящи тъпи сайтове.
Добре, че не си в такъв, нека ти разясня къде бъркаш :)
Теглото на тялото ти варира много през деня. Два до пет килограма е нормално в зависимост от колко вода и храни си погълнал.
Тоест фактите са че:
1. Не си свалил толкова много.
2. Не си качил бързо много.
Често от диети ‘сваляш’ бързо няколко килограма, което се състои от това че тялото ти съдържа по-малко вода и често по-малко храна по едно и също време. Това не означава, че си свалил кой знае колко мазнини - което всъщност е целта, нали?
Много добро видео, демонстриращо как варира теглото ти през деня:
http://www.youtube.com/watch?v=cYMNPP2ZR1U
08.08.12
19:04
Киров Мерси за програмите.Тази където е за фитнес ще е пробвам и ще вида дали има ефект.А за хранителния режим
ще потърся някоя друга мерси се пак.
Борис не мисля, че е заблуда единствения ми проблем е храненето.
Добре е ти сериозно ли смяташ че може да хвърлиш 2-3 килограма лой и после за 3 дена отново да ги качиш ?Освен ако не ти ги вкарат венозно не виждам как ще стане.Тва дето Борис ти го е казал е на 100% вярно.
ПП
Най-елементарния експеримент - претегли се сутрин,преди всякаква храна,вода и след тоалетна и се изтегли отново на края на деня.
Мога се обзаложа,че теглото ще различно с поне 2-3 килограма.
Мнението беше редактирано от balabanov на 09.09.12 05:12.