Моля за съвет при моето НВД

28.09.12
15:56

Здравейте от около 3 месеца съм на НВД и до тук съм доволен от резултатите започнах 118кг в момента съм 95.500/100 кг  някъде в тия граници съм :) Но започвам лекции след 1 седмица и искам да попитам дали е възможна подмяната на някой от храните (и без това ми писна само едно и също)

В момента е :

8:00 2 супени лъжици овесени ядки и 250мл прясно мляко 1% и доза суроватъчен протеин
10:00 2 зелени ябълки
12:30 200 грама пилешко филе/или риба  на тефлонов тиган и 2-те ги приготвям без никаква мазнина и салата (зелева,домати и краставици,маруля краставица и малко царевица от консерва и др.)
15:00 сурови бадеми или плод (портокал/грейфруд .....)
17:00 тренировка която се състои (15 минути вело на 2-ра степен около 8км след това обикалям няколко уреда защото едва съм на 11-тото посещение и още обикалям на всякъде и след като свърша правя 4х15 коремни преси и пак 15 мин велоаргометър )  и след това протеинов шейк
19:30 същото като на обяд месо и салата

та въпросите са ми следните може ли на обяд някой път да ям някакви шницели пилешки който са с нещо като панировка от вънка продават ги по магазините в едни пликове по 5-6 бр на фурна пак без мазнина (идеята ми е да ги приготвя вечерта а да ги ям на другия ден на обяд защото при университета ми няма място където да мога да се храня здравословно и трябва да си нося а пилешкото место като го изпека на тигана на другия ден не прилича на нищо а тия шницели имат по-добър вкус ) та въпроса е мога ли да ям тях пак със салата?Или да си продължавам със пилешкото филе :(

и 2-рия въпрос е понеже много обичам омлет мога ли да ям по 1-2 пъти в седмица не съм ял от около 35-40 дена защото не знам дали ми е позволено ...... омлета го правя така:

3 яйца ги разбивам в една купичка в тях нарязвам половин кренвирш (пилешки)  и това го изсипвам във тефлонов тиган като съм сложил много малко краве масло но много малко и като го изпека от 2-те страни си настръгвам 50 гр сирене и го поръсвам със шарена сол? Това нещо позволено ли ми е от време на време или не?

Знам че стана много дълга и объркваща тема но ще съм благодарен на някой ако помогне!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.09.12 16:37.

28.09.12
17:59

почни ЦХ и готово...

28.09.12
20:43

казано от Тайсън на 28.09.12, 17:59:

почни ЦХ и готово...

Извинявай за сигурно глупавия въпрос но какво е това?

28.09.12
21:31

казано от garret gt на 28.09.12, 20:43:

казано от Тайсън на 28.09.12, 17:59:

почни ЦХ и готово...

Извинявай за сигурно глупавия въпрос но какво е това?

Не е глупав въпроса, не е срамно да питаш.
Периодично гладуване
Ето още инфо по темата: Воинска диета и Чист прираст. Успех.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 28.09.12 21:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1